BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Verveling? Help jezelf.

Verveelt lag Thomas op bed, buiten enkel regen en wind. Hoe saai het vandaag is, zo leuk was het gister. Wat een lol hadden ze gister gehad, de verjaardag van zijn zusje, de hele familie bij elkaar. Alle ooms en tantes, neven en nichten. Nichten.. wat voor nichten zeg.. Niet dat de hele familie lelijk is, maar vooral bij Anna steken ze allemaal schril af. Jong, blond, goed gevormd. Ze was zelfs gevraagd voor modellenwerk, maar wilde liever de wereld rond reizen, dus werkte ze nu 50 uur per week om te sparen voor de reis. Als het kon zou hij met haar meegaan, niet om de wereld te zien, maar om meer van Anna te kunnen zien.. Het is dan wel zijn nicht maar alleen al de gedachte aan haar deed zijn pik opzwellen.

Als vanzelf gleed zijn rechterhand over zijn buik richting zijn harde pik. Langzaam begon hij zijn pik te strelen, zachtjes knijpend, op en neer.. Het geluid dat uit de andere kamer kwam deed hem stoppen. ‘Wat is dat?’, het geluid kwam uit de kamer van Sophie, zijn zusje van 17. Thomas trok zijn onderbroek omhoog, stapte van bed en liep naar haar kamer.

Hij wist niet dat zijn zusje nog thuis was. ‘Ze heeft mij toch niet gehoord’, dacht Thomas. Maar toen hij zijn oor op de deur van haar kamer legde was hem al snel duidelijk dat ze voor hem geen aandacht had gehad. Het gekreun kon maar één ding betekenen, ze was bezig met haarzelf.. Maar in al die 17 jaren had hij dit nog nooit van haar gehoord.. Kijken door het sleutelgat was nutteloos, de sleutel zat er aan de andere kant in. Luisteren was het enige dat hij kon doen. ‘Dat zachte gebrom.. dat.. dat is een vibrator, dat moet wel’, dacht Thomas. ‘Kleine zusjes worden groot’, al werd hij een beetje misselijk van het cliche dat hij net in zijn hoofd voorbij hoorde komen.

‘Misschien probeert ze de verveling wel te verdrijven op dezelfde manier als ik..’. Thomas wist dat zijn ouders weg waren, dus hij was alleen met zijn zus in huis, geen kans om betrapt te worden op wat hij nu ging doen.. Het luisteren naar het gekreun van zijn zusje maakte hem geil. Geiler dan hij was toen hij aan Anna dacht. ‘Oh Sophie.. je maakt mij zo hard.. zo geil..’. Zijn hand geklemd om zijn pik, op en neer.. ‘Kon ik maar door de deur heen kijken.. zien hoe ze haar kut verwend..’ ‘Ik hou dit niet meer..’ Maar Thomas besefte zich dat klaarkomen, hier, op deze plek een slecht idee was. Hij ging nu bijna komen.. ‘Fuck wat doe ik!’. Maar net als je met hoge nood moet kleien, je broek vol hebben is erger dan de geluiden die je maakt naar en op de wc, zo was het ook met klaarkomen. ‘Dan hoort ze mij maar, kan altijd nog zeggen dat ik struikel..’ Net op tijd in zijn kamer spoot Thomas zijn warme stralen zaad op de vloer. ‘Pfoe.., dat was heftig, hopelijk heeft ze niks door..’

‘THOMAS, BEN JIJ DAT’, schreeuwde Sophie.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13237 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Verveling? Help jezelf.”

Plaats een reactie