BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

de avonturen van Bertus deel 23

Dag 3 met Jennifer

In de loop van de morgen, toen iedereen wakker was en aan de ontbijt tafel zat nam Jacinta het woord. Bertus, ik wil dat jij vandaag , na eerst wat thee met mij gedronken te hebben, je als eerste Inge even flink neemt. Ze heeft besloten dat ze niet alleen een melkmachine wil zijn maar ook nog moeder daarbij en Anna en ikzelf ondersteunen dat. Daarna mag je de dag vrij door brengen met Anna, neem haar maar eens mee uit en ga bij haar moeder op bezoek. Bertus zei tegen Jacinta: dan doe er maar een extra pilletje in, dat zal ik wel nodig hebben dan. Jacinta keek hem vragend aan en Bertus lachte alleen maar. Jacinta zei: ik wil je echter wel vanavond hier terug hebben.

Jennifer nam het woord met Ja ik heb hem morgen vroeg nodig. Ik heb mijn assistentes gevraagd om vanmiddag hier naar toe te komen, is er iemand die ze kan ophalen vanaf vliegveld eindhoven? Marijke zei: ik haal ze wel op, dan kan jij met moeder en Chi nog een en ander doorspreken. Bertus kreeg zijn thee en Jacinta zei, hier moet je mee vooruit kunnen. Nadat Bertus zijn thee leeg had, zei hij: Ik denk dat ik me maae even met Inge terugtrek waarop Jacinta zei: Nee je assistente moet erbij zijn, Ik wil volledige rapporten van haar over hoe vaak en hoe veel en met wie. Bertus ging samen met Inge en Aimee naar een slaapvertrek en eenmaal binnen was het Inge die als eerste haar kleren uit had, gevolgd door Bertus die tegen Aimee zei: je kan die van jou ook net zo goed uitdoen, misschien wil Inge je wel een keer beffen. Inge zei: ja trek alles maar uit en doe gezellig mee.

Intussen waren Jacinta, Jennifer, Marijke en Chi nog steeds in de woonkeuken en kwam Jennifer weer ter sprake. Jacinta vroeg aan Jennifer wat ze vond van haar bijgewerkte kut. Jennifer antwoorde haar dat het in eerste instantie een grote schok voor haar was maar nadat Chi haar uitgelegd had wat de bedoeling was ze zeer geinteresseerd was. Denk je echt dat dit gaat werken. Jacinta zei knijp eens lang met je kutspieren. Jennifer deed dit en begon spontaan met haar bekken te stoten tot het moment dat ze klaarkwam. OOOOHHH mijn god als dit gaat werken dan heb je een gat in de markt gevonden. Jacinta zei dat ze deze morgen ook nog 2 draden naar haar tepels aan wilde brengen om te kijken of die ook zo goed reageerden waarop Jennifer zei: denk je echt dat dit gaat werken en Jacinta gaf haar een volmondig jazeker Zullen we deze draden aanbrengen voor je naar het vliegveld gaat? Kom dan maar mee dan regelen we het gelijk.

In de slaapkamer waar Bertus met Inge en Aimee was, was de actie begonnen. Bertus had aan Inge gevraagd om op handen en knieen te gaan zitten en had de kop van zijn pik tussen haar nog steeds maagdelijk aankijkende kutlippen gezet. Hoe wil je het hebben vroeg Bertus, hard en snel of rustig aan? Begin maar rustig aan zei Inge en dus bracht Bertus zijn pik langzaam in de kut van Inge. Aimee stond op afstand te kijken en nam ook wat fotos om aan Jacinta te laten zien. Inge riep uit: dit is beter dan een dildo. Wat vult deze pik me lekker. Je mag wat mij betreft nu wel wat harder in me stoten en dus voerde Bertus het tempo op tot hij bijna als een stoom machine in haar aan het rammen was. Aimee was inmiddels achter hem gaan zitten en speelde met zijn tepels en liet haar lange nagels over zijn rug lopen. Bertus kreeg er rillingen van en toen Aimee even later in zijn oorlel begon te nibbelen werd het Bertus al snel te veel. Ben je klaar voor een flinke lading zaad?

Hier komt het en op het moment dat hij begon te spuiten kwam Inge ook op een fantastische manier klaar. Ze spoot vocht uit haar kut tegen de ballen van Bertus en toen Bertus eenmaal uitgespoten was en zijn pik uit haar trok gutste het zaad tussen haar lippen door naar buiten. Ga maar vlug op je rug liggen zei Aimee en doe een paar kussens onder je kont zodat het zaad in je kut blijft. Gewoon 10 minuten blijven liggen. Inge ging op haar rug liggen met 2 kussens onder haar kont en Bertus keek verlekkerd naar haar. Inge wat heb je een mooie tieten. Mag ik er even aan zuigen. Inge zei: doe maar, ik moet toch nog gemolken worden dus als je trek hebt mag je wel wat drinken. Bertus ging naast haar zitten en Aimee aan de andere kant en beide namen een tepel in de mond en begonnen te zuigen. De melk vloeide bijna meteen en beide genoten van een warme drank. Niet te veel zei Inge want ik moet nog wel mijn quota halen. Er zijn mensen die hier veel geld voor betalen. Zeker als ze er de film bijkrijgen dat ik aan de melkmachine lig.

Bertus en Aimee hielden op met drinken en Bertus zei blijf jij maar liggen, ik ga even met Aimee onder de douche en dan met Anna naar haar huis.
Na het douchen liepen Bertus en Aimee naar de keuken en namen nog snel een hapje voor ze met Anna richting Lommel reden. Toen ze met de auto voor het huis van Diana stonden, stond Diana al in de deur. Ze zei ik heb nog een verrassing voor jou Bertus. Bertus greep onder haar rok en vroeg is dit het, waarop Diana zei, nee kom maar binnen dan zie je het zo. Eenmaal in de woonkamer zag Bertus een goed uitziende vrouw van achter in de vijftig zitten. Herken je haar nog vroeg Diana. Bertus gaf een ontkennend antwoord en Diana zei: dit was mijn beste vriendin op de middelbare school. Bertus zei: verrek nu je het zegt ze heeft nog wel de gezichts trekken van Marjan Maasland. Hoe gaat het met jou lieverd: Ze antwoorde na 3 scheidingen gaat het heel goed met mij. Financieel opperbest en zonder vent dus ik kan doen en laten wat ik wil.

Anna vroeg waar de kids waren en Diana zei: op school waar ze horen te zijn. Ze komen niet thuis voor lunch dus we hebben een vijftal uren voor ons zelf. Wie is die andere dame vroeg Diana. Bertus zei dat is mijn persoonlijke assistente. Ze gaat overal mee naar toe en weet precies wat er gaande is. Intussen was Marjan opgestaan en achter Bertus gaan staan. Ze gaf haar handen de zoektocht naar Bertus zijn riem en maakte deze los. Ik wil wel eens voelen wat je daar hebt zitten Bertus zei ze met een geile stem. Je bent nog niks veranderd zei Bertus, nog altijd een geile sloerie. Marjan liet haar handen in zijn onderbroek verdwijnen en zei tegen Diana: je hebt niet overdreven. Wat een pracht exemplaar. Bertus draaide zich om en greep Marjan bij haar tieten. Dit wilde ik vroeger al doen, maar toen kreeg ik de kans niet. Nu mag je zei Marjan. En Bertus greep zijn kans waar en ging met beide handen onder haar bloes waar 2 grote tieten zaten. Hij trok zijn handen terug en begon de bloes open te knopen en trok deze uit. Een paar grote, ietwat hangende tieten kwamen tevoorschijn met grote tepelhoven en spenen erop die erbij pasten.

Ondertussen was er in Riethoven ook van alles gaande. Marijke en haar moeder hadden Jennifer en Chi meegenomen naar de behandelkamer waar Jennifer als eerste aan de beurt was. Marijke vroeg of Jennifer tevreden was met haar tieten en Jennifer zei: het enige wat ik zou willen was dat mijn tepels meer prominent waren, ze hoeven niet zoals die van Chi te zijn maar in ieder geval groter als wat ze nu zijn. Marijke zei als je er de tijd voor over hebt kunnen we ze wel langer krijgen, we plaatsen een paar ringen net achter de tepels en laten die een paar weken zitten, dan worden je tepels vanzelf langer. Het heeft enkele maanden geduurd voor we die van Chi zover hadden. Jennifer vroeg aan Chi: is het niet pijnlijk waarop Chi antwoorde: pijnlijk niet maar de eerste paar dagen waren niet erg confortabel. Marijke vroeg haar hoe lang ze haar tepels zou willen hebben waarop Jennifer antwoorde: zo lang dat als ik een losse bloes aan heb en ik opgewonden raak dat ze echt goed te zien zijn. Als ik een ruim gehaakte trui aan he dat de tepels door de stof heen steken. Ik denk dat ik ze een centimeter of 3 lang zou willen hebben.

Marijke zei bij Chi hebben we de eerste ringen op twee en halve centimeter gehouden, ik denk dat dat jou goed zou staan. Ga maar vast in de stoel zitten dan gaan we er mee aan de slag. Jennifer trok haar kleren uit en ging in de stoel zitten en Chi gespte haar benen vast en deed een riem over haar buik en ook haar armen werden vastgezet. Jennifer vroeg of het echt nodig was haar zo vast te zetten en Marijke zei: beter voorzichtig an niet. Chi ging naast Jennifer staan terwijl Marijke alles klaar legde. Chi zei ik zal je een gezichtsmasker om doen , zodat je niet ziet wat er gebeuren gaat. Sommige mensen kunnen er niet tegen Jennifer had haar gezichtsmasker om en Marijke pakte de eerst tepel vast en trok deze zo ver mogelijk uit. Twee en halve centimeter moet lukken zei ze. Ze wenkte Chi en fluisterde in haar oor dat ze tegen Jennifer moest zeggen dat ze flink met haar kutspieren moest werken zodat ze de naald niet zou voelen. Chi deed haar bloes uit en nam een van haar tepels en gaf deze aan Jennifer en zei tegen haar je mag hier aan zuigen maar NIET bijten. Jennifer nam de tepel in haar mond en begon te zuigen.

Nu met alle kracht je kutspieren aanspannen zei ze tegen Jennifer wat Jennifer direct deed. Op dat moment stak Marijke de dikke naald door haar tepel en vanuit de andere kant werd er een haak door het gat geduwd. Jennifer liet de tepel van Chi uit haar mond vallen en gaf een kleine gil. Marijke zei: dit was het ergste. Met de haak door de tepel trok ze te tepel zo ver mogelijk uit en Jacinta pakte de ring en de tang en zette de ring vast om haar tepel. Marijke liet de haak vieren en er kwam een kleine paddestoelenkop boven de ring. Nu een paar minuten wachten om te kijken of het niet te strak zit en na een paar minuten toen alles goed bleek werd de haak vervangen door een mooi klein ringetje. Zo zei Marijke, dat is een kant gedaan. Nu de andere kant nog en nadat ze die ook gedaan had zei Marijke: Chi, laar haar nog maar even aan de borst, dat vind ze lekker. En Chi gaf haar de andere tepel. Marijke zei: wie mooi wil zijn moet er wat voor over hebben.

Chi, neem haar gezichtsmasker maar af zodat ze kan zien wat we gedaan hebben. Chi nam het masker af en Jennifer keek naar haar tieten en zei: dit ziet er beter uit, als mijn tepels straks zo blijven staan ben ik dik tevreden. Chi veegde de bloeddruppels af die bij de ringetjes gevormd waren en zei: de komende dagen drie keer per dag schoonmaken met alcohol. De eerste keer is een beetje pijnlijk. Chi nam een prop watten en goot er alcohol over. Nu even je kutspieren aanspannen en op dat moment ging Chi met de watten over haar tepels. Zie je als je weet hoe een lichaam werkt, doet het niet zeer. Marijke pakte een pincet en trok de extra draden die opgerold tussen de schaamlippen zaten en pakte twee van de vier draden en verbond ze met elkaar. Zo nu kan ik de andere twee aan de ringen van je tepels vastmaken en ze deed dat.

Ze trok de andere twee draaden los van elkaar en rolde ze op en stak ze terug tussen de schaamlippen. Zo trek nu je kutspieren een heel kort aan. Jennifer deed dit en er ging een schok naar haar tepels. Kijk zei Marijke, ze reageren direct. Doe het nog eens en kijk naar je tepels Jennifer. Ze trok haar spieren nogmaals kort aan en de tepels kwamen direct naar voren Marijke pakte wat vlinder tapes en bracht de draden op de correcte plek naar het middenrif en tapete daarna alles mooi op zijn plek. Jennifer trok nog een paar keer haar kutspieren kort samen en zei: dit is een mooi gezicht en een lekker gevoel. Marijke zei: Chi, maak haar maar los, dan ben jij aan de beurt, en daarna gaan we naar het vliegveld. Chi maakte alle riemen los en Jennifer stond op uit de stoel.

Zo Chi, nu ben jij aan de beurt. Jacinta heeft bedacht dat het mooier staat asl jij zwanger bent. Dat past beter bij je tieten. Jacinta, leg jij haar even vast. Chi zei: maar ik kan niet meer zwanger raken. Jacinta antwoorde haar maar wel schijn zwanger. We gaan een balon in je baarmoeder plaatsen en iedere dag een beetje meer vloeistof hierin injecteren. Jennifer zei: jullie gaan wel erg ver met jullie expirimenten. Marijke zei tegen Jennifer, leg jij haar even vast met haar benen en een band over haar buik. Jennifer deed dit en Marijke spreide de benen van Chi tot ze ver open stonden. Goed dat we je al eerder een behandeling heben gegeven zodat je baarmoederhals makkelijk te openen is. Marijke pakte de eendenbek en opende de kut van Chi zo ver mogelijk om te kijken of haar baarmoederhals nog open was. Hij is niet geheel gesloten dus moet ik de ballon er wel met de hand in kunnen krijgen. Ze verwijderde de eendenbek en ging met haar hand in de kut van Chi om deze vast op te rekken. Toen ze, door haar flink te fisten, haar kut eenmaal zo ver had nam ze de ballon in haar hand en ging weer met haar hand naar binnen. Eenmaal in de kut werkte ze de ballon met haar vingers voorbij de baarmoederhals en nu stak enkel de slang naar de ballon uit haar kut.

Zo en dan gaan we deze ballon nu langzaam opvullen. We beginnen met 200 ML zodat hij niet meer uit je kut kan vallen en daarna gaat er iedere dag 50 ML bij zodat je na een kleine 10 weken bijna vol zwanger bent. Dan laten we je zo een paar weken vol zwanger rondlopen en daarna geven we je een paar spuiten die de weeen moeten starten. Dan is het aan jou om deze “baby” er uit te persen. Maak je niet druk, we laten je niet langer dan 24 uur bevallen. Dan grijpen we in, maar gezien jij je kutspieren goed beheerst denk ik niet dat dit nodig is. Je kan echter zolang je zwanger bent niet in je kut geneukt worden. In je kont is ok maar in je kut is uit de boze omdat die slang daar hangt. Chi vroeg of het wel kon dat zij met haar lange klit Bertus mocht neuken en dit werd ok bevonden.

De eerste 200 ML werden in de slang gespoten en Chi zei dat ze tot nu toe niks aparts voelde. Dat komt nog wel zei Marijke. Jennifer stond vol verbazing te kijken en maakte de opmerking: jullie gaan wel heel ver met jullie experimenten. Marijke antwoorde haar: wacht maar tot ze deze bevalling heeft gehad, hierna gaat ze een tweeling krijgen. Intussen was Inge ook weer van de partij. Ze was ongevraagd binnen gekomen en Jacinta zei: Dit kan niet, ongevraagd binnen komen moet gestraft worden. Maak Chi maar los dan zetten we Inge hier even vast. Chi werd losgemaakt en Inge werd in de plaats vastgesnoerd. Dus ik heb van Mieke begrepen dat jij ook zwanger wil worden van Bertus en dat ze je een spuit heeft gegeven om de prikpil ongedaan te maken. Inge antwoorde: ja lijkt me best gaaf en ik heb al een spuit van haar gehad. Marijke zei: weet wel waar je aan begint. Je zit er de komende 18 jaar aan vast. Inge zei: ik heb hier over na gedacht en mijn besluit staat vast.

Jacinta vroeg haar: hoe diep is Bertus tot nu toe in je kut geweest? Inge antwoorde: hij kan er niet diep genoeg in, ik denk iets meer dan de helft. Jacinta zei dat gaan we dan vandaag veranderen. Wacht maar even. Jacinta liep naar achter en kwam terug met iets dat op een butplug leek maar een 15 cm lange dunne punt had. Draai haar benen maar maximaal open en geef me de tube met glijmiddel maar aan, en als je dan toch bezig bent pak haar rubberen broeje maar en zet de grootste dildo maar aan de kant van haar kont an laat de voorkant maar leeg. Jacinta nam plaats tussen de benen van Inge en zei: dit gaat zo meteen even pijn doen en ze begon de plug in haar te steken tot deze niet meer verder kon. Nu even op je tanden bijten want dit kan zeer doen. En langzaam begon ze de plug dieper in te brengen tot deze ijna volledig in haar kut zat. Maak haar benen maar los zodat ik haar broekje aan kan doen en ze deed been voor been haar broekje aan. Ze deed nog wat glijmiddel op de dildo en schoof deze in haar kont en duwde hem goed vast erin, toen maakte ze de plug vast in haar broek en zei tegen Marijke: doe je ding en Marijke.

Marijke ging achter haar pc zitten en vroeg aan Jacinta: mam hoe groot moet de kut worden. Jacinta zei de kut 15 centimeter en de baarmoederhals 12 centimeter. Marijke stelde dit in op de pc en drukte op de enter knop en de plug begon te groeien en de kut van Inge werd opgerekt. Daarna begon de dunne spriet aan de plug ook op te rekken en Inge zei: dat doet pijn. Jacinta zei: raak er maar aan gewend, daar moet straks Bertus zijn pik doorheen en over een 9 tal maanden je kind. Je kon zien aan haar buik dat ver van alles gebeurde. Toen zette Marijke de dildo aan en deze begon in haar kont te draaien. Zo nu laten we je hier twee uur zitten, dan mag je van de stoel af en kan je weer gewoon je dingen doen.

Ondertussen in huize van de Boogaard werd Bertus van al zijn kleding ontdaan en zat hij naakt tegeover 4 vrouwen. Anna liep naar hem toe en fluisterde in zijn oor: ik heb geen zin om geneukt te worden maar ik zou best wel eens lekker willen vrijen met Aimee, zou je dat erg vinden. Bertus zei: ik heb er geen bezwaar tegen maar Aimee moet nog wel wat gegevens hebben voor Jennifer en wat fotos maken. Ik zal haar helpen zei Anna en ze liep naar Aimee en zei tegen haar: ik moet jou helpen van Bertus met het maken van fotos endaarna moet jij mij helpen, als je wil tenminste. Aimee vroeg haar waarmee ze Anna moest helpen en Anna zei: dat merk je straks wel maar stak haar hand tussen de benen van Aimee.

Intussen zat Bertus naakt op de bank te kijken naar 2 van zijn jeugd idolen. Diana en Marjan. Marjan met haar bloes open en haar bh boven haar ietwat hangende tieten en Diana nog volledig aangekleed. Bertus liep naar Diana toe en begon haar bloes uit te trekken. Hieronder had ze geen bh dus haar tieten kwamen direct vrij om mee gespeeld te worden. Bertus ging verder en opende haar rok waaronder enkel een jarretel met kousen aanwezig was. Ik zie dat je je kutje nog steeds mooi kaal houd. Ik hou niet zo van flossen als ik aan het beffen ben en hij knielde tussen haar benen en begon de kale zeiknatte lippen van Diana te likken. Marjan keek toe en besloot ook haar kleren uit te doen. Toen ze dat gedaan had vroeg ze Bertus: wil je mij ook even lekker likken. Bertus keek achterom en keek tegen een zwaar behaarde kut aan en zei: laat jij je eerst maar eens flink scheren door Aimee. Bertus zei tegen Aimee doe jij dat even voor mij, Anna vertelt je wel waar haar tondeuse en mesjes liggen. Dan kan Anna mooi wat fotos nemen.

Anna vertelde haar waar alles lag en Aimee begon met de tondeuse de kut van Marjan kaat te scheren en na de tondeuse spoot ze scheerschuim op de pruim van Marjan en begon haar mooi kaal te scheren. Toen ze eenmaal kaal was zei Aimee: draai je eens op zodat ik ook je kont schoon scheer. Marjan draaide zich om en Aimee zei: trek je billen maar van elkaar en ze spoot alles rond haar anus vol met scheerschuim en fing voorzichtig met een mesje aan de gang tot ook deze helemaal kaal was. Toen vroeg ze aan Anna (fluisterend) of Anna toevallig ook een spuitbus met slagroom in huis had. Anna ging kijken in de koelkast en kwam terug met de spuitbus. Nogmaals omdraaien Marjan zei Aimee en toen ze op haar rug lag voelde Aimee met haar vingers tussen de natte lippen van Marjan en zei: er zijn hier nog wat haartjes over die ik nog moet wegscheren. Ze zette de spuitmond van de slagroom tussen haar lippen en spoot de halve spuitbus leeg in haar kut. Jezus wat doe je nou schreeuwde Marjan. Mijn kut voelt als een ijskast.

Direct daarna lag Aimee met haar tong de kut van Marjan leeg te likken. Ik vind slagroom zo lekker zei ze. Wil jij ook wat Anna. Anna kroop tussen de benen van Marjan en begon als een bezetene de kut uit te likken. Ze zoog ook aan de klit van Marjan die nu volop lag te kreunen en steunen. Ooohhh dit is zo goed ga door, lik mijn clit en bijt erop. Anna was echter te druk om dit te doen, haar hele gezicht zat onder de slagroom die uit de kut van Marjan gezogen was. Anna ging naar Aimee en vroeg haar of ze haar gezicht schoon wilde likken. Aimee ging met haar tong over heel het gezicht van Anna en uiteindelijk ging ze met haar tong naar de mond van Anna die deze gewillig opende en met haar begon te tongen. Bertus was intussen na Diana haar eerste orgasme te hebben gegeven tussen de benen van Marjan gedoken en ook hij deed ztch te goed aan de slagroom. Hij gaf haar een goede likbeurt en stak toen zijn pik in haar en pompte een paar keer op en neer en trok toen zijn pik uit haar en bracht die naar haar mond.

Marjan opende haar mond en zoog Bertus naar binnen. Ze flikte met haar tong rondom de eikel van Bertus en nam hem toen uit haar mond en zei: als ik dit vroeger geweten had, was jij nu doodgeneukt en ze nam zijn pik in haar mond en ging verder met pijpen tot Bertus voelde dat hij ging komen. Hij stoote diep in haar keel en ging voorbij haar huig en loosde zijn zaad diep in haar keel. Hij spoot zeker 8 stralen volle room in haar. Toen hij leeggespoten was trok hij zijn pik uit haar mond en Marjan zei: dit had niet langer moeten duren. Ik kreeg geen adem meer. Maar nu jij je zaad kwijt bent is er zeker niets meer voor mij te doen en ze stond op. Anna zei: blijf nog maar even, hij gaat zo door met jullie. Ik hoop dat je van anaal houd zei Anna want Bertus vind dat enorm lekker. Bertus vroeg haar of ze een grote pik in haar kont kon hebben. Laat maar komen zei ze.

Aimee liep naar haar tas en pakte het blikje en begon de pik van Bertus in te smeren. We zullen zo eens zien of je een grote pik in je kont kan hebben.Diana en Marjan waren zo druk met elkaar bezig dat ze niet in de gaten hadden wat er gebeurde en toen Bertus vroeg wie als eerste geneukt moest worden zat Marjan snel op handen en knieen klaar. Bertus ging achter haar zitten en op dat moment keek diana naar Bertus. Haar mond viel open en ze wilde iets zeggen maar Anna snoerde haar de mond. Bertus plaatste zijn eikel tegen de ster van Marjan en begon zachtjes te drukken tegen haar ster. Marjan zei: hou je niet in, druk maar door. Bertus vroeg haar: in een keer erin? Ja hoor was het antwoord. Aimee pakte wat glijmiddel en spoot het op de pik van Bertus en Bertus drukte in een keer zijn pik bij Marjan binnen die het uitschreeuwde van de pijn. Wat heb je in mijn reet gestopt? Een colafles? Nee zei Bertus dat is mijn pik en hij begon in haar te stoten. Eerst rustig maar na een paar minuten begon hij het tempo op te voeren tot hij uiteindelijk keihard in haar aan het pompen was.

De tieten van Marjan gingen mee op de stoten van Bertus en toen Bertus haar aan haar haren trok om beter houvast te hebben kwam Marjan klaar op een geweldige manier. Bertus pompte nog even door en voelde zijn eikel groeien. Marjan voelde dit ook en zei: ga je komen? Bertus zei niets maar begon haar darmen vol te spuiten. Straal na straal in haar darmen en toen hij uitgespoten was vroeg hij: wil je nu ook in je kut genaaid worden? Marjan zei: nee laat maar even, pak eerst diana maar. Bertus trok zijn pik uit haar kont en toen de eikel eruit kwam ging dat met een plop waarna Marjan haar anus mooi open bleef staan. Anna nam haar kans en propte haar vuist in de vrijgekomen ruimte en met haar andere hand begon ze met Marjans clit te spelen zodat ze weer en ditmaal nog heftiger klaar kwam.

Aimee was naar Bertus gegaan en was met een doekje zijn pik aan het schoonpoetsen en toen dat gedaan was, ging Diana op haar rug liggen. Die pik komt bij mij niet in mijn kont. Naai me maar in mijn kut. Ik hoop dat vdaar genoeg ruimte is. Bertus nam plaats tussen haar benen en zette zijn eikel tegen haar kut en begon te stoten. Eerst de eikel en daarna iets meer dan de helft van zijn pik. Toen zat hij tegen haar baarmoeder aan. Wil je dat ik in je baarmoeder kom vroeg Bertus, ik heb nog iets minder dan de helft over. Diana vroeg of het pijn zou doen en Bertus zei: niet meer dan een kind krijgen. Dan doe maar zei Diana en Bertus haalde zijn pik een stuk terug en stoote in een keer door tot hij er tot zijn ballen in zat. Diana had een paar vtranen in haar ogen en dus liet hij haar even wennen en begon toen weer helemaal terug te trekken en er weer vol in te stoten en na nog een paar keer begon Diana er van te genieten. Naai me diep riep ze en Bertus deed dat In en uit en in en uit tot Diana klaar kwam en met een luide schreeuw riep: JAAAAHHH dit is de beste neuksessie die ik ooit gehad heb.

Aimee was achter Bertus gaan zitten en vroeg of hij het nog uithield en Bertus antwoorde: nee niet veel langer, wil je me effe helpen. Aimee stak 3 vingers in zijn kont en begon zijn prostaat te bespelen en Bertus kwam weer met een enorme zaadgolf klaar. Echter Aimee bleef doorgaan en Bertus bleef doorspuiten. Hij kwam klaar als nooit tevoren. Zijn orgasme duurde zeker 5 minuten en toen Aimee eenmaal overtuigd was dat het zaad op was trok ze haar vingers terug. Bertus trok zijn pik uit de kut van Diana en het zaad gutste eruit. Marjan zat met grote ogen te kijken en zei: dit kan toch niet. Zoveel zaad in zo weinig tijd. Diana lag uitgeneukt op de grond en Marjan was net verlost van de vuist van Anna. Ik kan ook niet meer waren haar woorden. Laten we het hier vandaag bij houden zei Bertus, Ik kom nog wel een keer terug als ik minder geneukt heb, 4 keer op een middag is genoeg. Anna, heb jij je nog kunnen vermaken met Aimee?

Anna antwoorde: jazeker en het is nog niet voorbij. We moeten nog terug naar Riethoven. Maar laten we eerst gaan douchen. Anna zei: ik zal eerst gaan en Aimee zei: dan kom ik met je mee en zullen we elkaars ruggen wassen. De rest schoot in hun lach en toen ze na 20 minuten hand in hand teruggelopen kwamen dacht Bertus: dit zit wel goed tussen die twee. Hij zei: dan ga ik nu douchen. Marjan zei: dan zal ik jou rug wassen en toen ze onder de douche stonden bleef het niet bij rug wassen. Marjan was meer geinteresseerd in pik wassen dan rug wassen en nam zijn pik in haar mond terwijl ze met haar vingers in zijn kont zat. Ze wist hem toch nog zover te krijgen dat hij nog wat rest zaad in haar keel spoot. Toen ging ze over in echt wassen en Bertus haar, te beginnen met haar enorme tieten en haar kut. En ook die twee kwamen na ongeveer een half uur onder de douche vandaan. Marjan met een grote glimlach op haar gezicht. Hierna was het de beurt voor Diana, er was echter niemand die met haar mee en ze liet een groot zaadspoor achter onderweg naar de douche, dat opgedweild werd door Marjan die bij haarzelf dacht: wat zonde van al dat zaad. Na zichzelf aangekleed te hebben vertrokken Bertus, Aimee en Anna terug naar Riethoven

In Riethoven was Marijke met Jennifer in de auto gestapt om naar het vliegveld te gaan. Marijke vroeg haar hoe het ging met haar tepels en klaarkomen. Jennifer antwoorde: kijk eens naar mijn tshirt en ze kneep haar kutspieren samen en er kwamen direct twee mooie tepels die tegen haar tshirt aandrukten en zei ze kijk eens naar mijn broek. Marijke keek naar haar broek en zag een grote natte plek verschijnen en er kwam een diepe zucht uit de mond van Jennifer. Ze zei daarna: ik doe wel een rok aan als we op het vliegveld zijn. Inge was intussen van de stoel af en mocht rondlopen. Het liep niet echt makkelijk met een dildo in haar kont en een plug in haar kut die deze tot een maximum oprekte en toen ze er iets over zei tegen Jacinta maakte deze de opmerking: raaker maar aan gewend, er zijn nog veel meer plannen voor jou. Maar ik zie dat je hier staat te lekken uit je tieten dus kom maar even mee dan zullen we jou een tijdje aan de melkmachine leggen.

Intussen waren Marijke en Jennifer aangekomen op eindhoven airport en stonden er 2 vrouwen bij de uitgang te wachten. Marijke parkeerde de auto bij kiss en ride en liep naar de twee vrouwen, samen met Jennifer. Jennifer zei/; Marijke, dit zijn mijn 2 tweeling zussen Kate en Cathy. De twee leken als 2 druppels water op elkaar en na wat handschudden stapten ze alle 4 in de auto op weg naar Riethoven. Kate en Cathy wisten niet wat hun te wachten stond dus werden ze op de hoogte gebracht van wat ze konden verwachten. Cathy zei: je ziet er goed uit Jen, heb je vakantie gehad? Nee zei Jen maar er is wel het nodige gebeurd met me. Ze zei: kijk maar eens naar mijn tshirt en ze kneep even snel met haar kutspieren en haar tepels kwamen fier tevoorschijn. En dit is niet van de aircon. Dit doe ik zelf. Het antwoord van haar zus was: ja ja dat zal wel. Jennifer kneep haar kutspieren langer samen en begon te zuchten en te kreunen. Cathy zei: zit je hier nou met een vibrator te spelen?

Nee zei Jennifer ik ben aan het leren hoe ik klaar kan komen zonder handen. Kijk straks maar naar mijn rok. Ik voel mijn kutvocht uit mijn doosje lopen. Kate zei: dat wil ik straks zien. Marijke zei we zijn er bijna en draaide het terrein op . ze parkeerde de auto en alle 4 de vrouwen stapten uit en Kate zei tegen Cathy: kijk die rok van haar, zeiknat waar ze gezeten heeft. Marijke zei: kom dan gaan we naar binnen en kunnen jullie zien wat we met jullie zus gedaan hebben. Oh en kijk er niet van op als je hier naakt ziet rondlopen. Naakt is hier heel normaal. Eenmaal binnen zei Cathy: laat nou maar eens zien wat je gedaan hebt. Jennifer trok haar bloes uit en de 2 meiden zagen de draadjes en de ringetjes door haar tepels.ze zeiden: watheb jij met je lichaam laten doen zus. Kijk zei Jeffifer, let goed op mijn tepels en ze kneep eenmaal kort met haar kutspieren en de tepels stonden fier voorui. What the fuck kreeg ze te horen, hoe krijg je dat voor elkaar. En toen ze haar rok uit trok zei ze: denk je dat wij gekke dingen doen, moet je een paar dagen hier verblijven dan zal je zien dat wat wij doen niets is in vergelijking met wat er hier gebeurt.

Wat is er met je kut gebeurt vroeg Kate en Marijke zei: dit is een tijdelijke situatie over een week mag ze weer gewoon haar kut gebruiken maar tegen die tijd heeft haar lichaam geleerd dat als ze een keer met haar kutspieren knijpt haar tepels prominent worden en als ze lang met haar kutspieren knijpt dat ze klaarkomt. Doe eens zei Cathy en Jennifer kneep lang mat haar kutspieren en kwam klaar en het kutslijm liep langs haar benen naar beneden. Nou dat is pas gaaf zei Cathy. Op dat moment kwam Chi naakt uit de behandelkamer gelopen. Ze zei tegen Marijke: ik heb er nu 200 ML in zitten. Waar heeft ze het over vroeg Kate? Nou ze wilde zwanger worden, maar kan het niet dus hebben we een ballon ingebracht die elke dag met 50 ml meer gevuld word. Dan is ze met iets meer dan 10 weken vol zwanger en gaan we haar inleiden tot ze de ballon er zelf uitperst. Kom dan gaan we even in onze behandelkamer kijken.

Samen gingen ze naar binnen en er kwam meteen een opmerking: die zou in een nieuw ziekenhuis niet misstaan, wow wat een ruimte!! Cathy vroeg wat doet dat meisje daar? Marijke zei dat is onze melkkoe. Ze produceert melk die we verkopen. Kate zei ze kijkt te joing aan om zwanger te zijn. Marijke zei: dat is ze nog niet maar met hormoonspuiten produceert ze melk. Jacinta liep binnen en zei: en nu zijn we haar aan het klaarmaken voor Bertus. Haar baarmoederhals word nu opgerekt tot 12 centimeter zodat Bertus straks direct in haar baarmoeder kan spuiten en haar zwanger kan maken. Bertus geeft goede resultaten hij heeft hier in de laatste maand reeds een 6 tal vrouwen zwanger geneukt waarvan Marijke en Anna er twee van zijn. Wie is Anna vroeg Cathy? Die zul je straks ook nog ontmoeten. Ze is samen met Bertus en Aimee op pad.

Kate zei: ik heb Aimee en Bertus ontmoet. Jij Cathy zal Bertus zeker leuk gaan vinden, jij nymfo. Jacinta vroeg wie wie was en Jennifer zei: de enige manier om dat te kunnen onthouden is door te kijken wie het meest geneukt wil worden. Jacinta vroeg: hoe komt het dat jullie je kleren nog aan hebben, je ziet toch dat naakt hier heel normaal is. Marijke ging ook uit de kleren en Kate en Cathy konden niet achter blijven. Niet zo heel veel later kwamen Bertus, Aimee en Anna terug en Bertus liep op wat hij dacht Kate af en zei: ik ben blij jou weer te zien en hij kreeg als antwoord: wie ben je, ik ken je helemaal niet en op dat moment liep de echte Kate binnen. Bertus kon zijn ogen niet geloven. 2 identieke vrouwen. Hij stelde zich voor aan degene van wie hij dacht dat het Kate was en ze zei: aangenaam, mijn naam is Cathy en ik ben de tweelingzus van Kate. Bertus vroeg haar hoe hij nu moest weten wie wie was en Cathy antwoordde daar moet je zelf maar achter zien te komen.

In de tussentijd waren Anna en Aimee reeds uit de kleren gegaan en alleen Bertus stond nog met zijn kleren aan, totaal overdonderd. Cathy zei: zal ik hem dan maar helpen zijn kleren uit te trekken en lichte zijn shirt op en trok het over zijn hoofd. Hierna moest zijn broek eraan geloven en zijn onderbroek werd tegelijk meegenomen. Cathy floot tussen haar tanden en zei: Kate, je hebt niets teveel gezegd en ze pakte de pik van Bertus beet en liet zijn ballen tussen haar vingers rollen. Bertus ging op de bank zitten en de tweeling ging elk aan een kant van hem zitten zodat ze beide overal bij konden.
Jacinta stond op en zei: voor jullie met hem mogen spelen gaan jullie eerst in de douche en maken jullie al jullie gaatjes proper, daarna begint het speelkwartier.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 1851 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie