BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

de avonturen van Bertus deel 24

Dag 3 met Jennifer, vervolg

Kate en Cathy werden door Inge mee de douche in genomen en ze hield de zussen met de anaal douche. Dit heb ik nog nooit gedaan zei Cathy. Inge zei: we staan hier op schoonheid, zowel van innen als van buiten. Cathy begon zichzelf in te zepen maar Inge zei: laat mij dat maar doen en ze zeepte Cathy volledig in met speciale attentie voor haar tieten, kont en kut en nadat ze Cathy gedaan had moest Kate er ook aan geloven. Inge zei: jullie zijn echt identiek, zelfs jullie clit voelt hetzelfde aan. Kate zei er is een verschil: Cathy neukt als een beest en kan er niet genoeg van krijgen, terwijl voor mij 2x per dag genoeg is. Inge zei: Met al deze vrouwen denk ik niet dat je aan 2 keer per dag toekomt. We hebben maar 1 pik ter beschikking, maar vik vind rotzooien met vrouwen ook lekker en ik ben niet de enige. Bertus moet mij morgen vroeg als eerste neuken, ik moet vol met vers zaad om zwanger te raken en daarna mogen jullie het uitvechten. Hij zal dan nog wel goed zijn voor een keer of 5. Kom laten we terug gaan naar de woonkamer.

Eenmaal daar aangekomen zei Jacinta: we moeten nog het nodige van jullie weten, dus kom maar mee naar de behandelkamer. Iedereen liep mee inclusief Bertus. Chi vroeg aan Jacinta of zij Bertus eerst nog een keer mocht neuken in zijn pik gezien ze langzaam dikker zou worden en het moeilijker zou gaan. Van mij mag het zei Jacinta. Bertus ga jij even in de stoel zitten. Bertus deed dat en zette zijn voeten in de beugels. Aimee, pak jij het zilveren blikje even en smeer zijn pik maar eens flink in. Wat gaat er nu gebeuren vroeg Cathy. Kijk maar toe en je zult versteld staan wat hier gaat gebeuren. Na een paar minuten begon de pik van Bertus op te zwellen en groter te worden. Jezus wat een apparaat zei Cathy, daar ga ik morgen ook eens van genieten. Chi liep op Bertus af en voelde met haar pink in de pisbuis van Bertus. Ze stak haar pink volledig in hem. Aimee pak je het roze blikje voor mij. Aimee haalde het roze blikje en smeerde een lik over de clit van Chi. Nu moeten we even wachten en na een minuut of 3 zei Chi: Wie wil de pik van Bertus vasthouden zodat ik hem kan neuken.

Kate stond op en hield de pik van Bertus vast en Chi ging voor hem staan en vroeg of de stoel wat lager gezet kon worden zodat ze er beter bij kon. Dit werd gedaan en Chi ging voor Bertus staan en pakte haar inmiddels stijf staande clit. Kate zei: wacht even dan smeer ik eerst wat kutvocht op zijn eikel en haalde haar vingers door haar slijmerige kut en smeerde dit over zijn eikel. Chi haalde haar pink ook door de kut van Kate en stopte haar pink in zijn pisbuis. Aimee zei: nu moet je goed opletten en Chi ging met haar 6 centimeter lange clit bij Bertus zijn pisbuis in en begon hem te neuken. Het duurde geen minuut voor Chi begon te hijgen en harder in zijn pik begon te stoten en na nog een kleine minuut kwam ze heftig klaar, maar bleef doorstoten . ze bleef klaarkomen zolang ze doorstoote en na een kleine 10 minuten klaarkomen zakte ze door haar knieen. God oh God dit is het heftigste dat ik ooit ben klaargekomen fluisterde Chi. Kate die nog steeds de pik van Bertus vasthield zei tegen Bertus: Volgens mij is die vleesboom van jou nu eern stuk groter dan de laatste keer dat ik hem in mijn hand gehad heb. Bertus antwoorde: dat kan kloppen, bij jouw had ik geen zalf gebruikt. Van nu af aan ga ik alleen nog maar neuken met de zalf erop. Kate zei: ik weet niet of dat bij mij gaat passen, waarop Cathy zei: dan zal ik het moeten doen. Aimee antwoordde: niemand doet het meer.

Bertus gaat naar bed. Ik ben zijn assistente en bepaal wat er gebeurt. Morgen is er weer een dag. Ze hielp Bertus uit de stoel en fluisterde in zijn oor: vanavond ben je er alleen voor mij en ze nam hem mee naar de slaapvertrekken waarvan ze er een had klaargemaakt voor haar en Bertus. Ze deed de deur op slot. Op die manier worden we niet gestoord. En direct nadat de deur gesloten werd zei Aimee: Nu is het mijn beurt. Ik ben de laatste dagen zo opgegeild dat ik toe ben aan die paal van jou. Dit gezegd hebbende sprong ze tegen Bertus op en met haar handen rond zijn nek sloot ze haar benen rond zijn middel. Geef me alles dat je nog over hebt. Het maakt me niet uit welk gat eerst zolang ik maar goed gevuld word. Ze liet zich langzaam zakken en de eikel van Bertus penetreerde haar ster. Steeds verder zakte zev over hem tot hij uiteindelijk compleet in haar darmen zat. Jezus wat voel ik me opgevuld en ze begon zich op te trekken aan zijn nek en weer te laten zakken, keer op keer, iedere keer met haar kringspier knijpend in de pik van Bertus tot hij het niet meer uithield en haar darmen vol spoot met verse room. Ze trok zichzelf op en liet de pik uit haar kontje glijden.

Aimee sprong van Bertus af en ging op handen en knieen zitten op het bed. Kom neuk mijn kut nu maar eens goed. Ik heb enorme zin en wil nog wel een paar keer klaar komen. Bertus ging achter haar zitten en zette zijn eikel tussen haar lippen. Aimee zei: het geeft niet als het pijn doet maar ik wil jou lul helemaal in me hebben. Bertus begon zijn entree en zat al snel tegen haar baarmoederhals. Weet je het zeker vroeg hij nogmaals. Het antwoord was een volmondig JA, maar doe het snel zodat ik niet te lang pijn hoef te hebben. Bertus haalde zijn lul terug en stoote in een keer tot diep in haar baarmoeder. Eenmaal daar binnen gaf hij Aimee de kans om er aan te wennen en na een paar minuten begon hij zijn pik terug te trekken om er weer vol in te stoten. Ondertussen was hij met zijn linkerhand met het ringetje dat door haar clit zat te spelen. OOOHH ga door, dit voelt zo lekker, JAAAHHH IK KOM en Aimee begon met haar kutspieren te melken. Bertus bleef echter gewoon doorstoten en met haar clit te spelen. Hij kon voelen dat Aimee nog steeds aan het klaarkomen was. Ze bokte met haar pelvis en een flinke straal kutvocht kwam naar buiten en liep het bed op.

Bertus maakte de opmerking: we slapen vannacht op een waterbed en Aimee schoot in haar lach. Ze kneep zo hard met haar kutspieren om haar blaas niet te legen dat het pijn deed voor Bertus, maar Aimee had de slappe lach gekregen en liet uiteindelijk heel haar blaas leeglopen terwijl Bertus nog in haar aan het stoten was. Dit warme effect gaf de aanleiding voor Bertus om klaar te komen en hij spoot zijn laatste zaad voor die dag in haar kut. Hierna trok hij zijn pik uit haar en toen Aimee rechtop ging zitte gutste het zaad uit haar kut en kont over het bed. Het is maar goed dat er plastic om de matras zit anders hadden we echt nat gelegen. Ze maakte het laken los en veegde alle vloeistof op met het laken. Ik kijk wel of er nog ergens lakens zijn in de kast die in de kamer was en kort daarna was alles weer schoon en droog. Bertus zei tegen Aimee: wil je dat ik je nog schoon spuit? Ik moet namelijk gruwelijk pissen, mag ik dat in je kutje doen? Aimee zei: als je het in de badkamer doet vind ik het ok, ik heb dit echter nog nooit gedaan dus ik weet niet zo goed hoe ik me daar in moet vinden. Bertus zei: Marijke vind het geweldig. Iedere keer dat wij sex hebben wil ze dat ik of haar kont of haar kut vol pis. Nou vooruit dan maar zei Aimee, je mag vandaag in mijn kont pissen.

Mijn kut komt nog wel een andere keer aan de beurt. Aimee ging in het bad op haar knieen zitten en Bertus zette zijn eikel tegen haar ster en vroeg haar wil je het diep of allen vooraan. Aimee zei: dat laat ik aan jou dus besloot Bertus om zijn pik helemaal in haar ster te steken en daarna begon hij haar darmen vol te pissen. OOOHH wat voelt dat warm aan zei Aimee, Bertus bleef doorpissen tot zijn blaas leeg was en trok toen zijn lul uit haar. Aimee kneep haar ster dicht en ging op de wc zitten en liet toen alles lopen. Het is net of ik hele dunne diaree heb zei ze terwijl ze met alle macht zoveel mogelijk uit haar kont perste. Toen ze opstond hingen er nog zaadresten aan haar kont en kut en ze pakte wat tissues en maakte zichzelf proper. Zo en nu gaan we slapen. Morgen word een drukke dag heeft Jacinta mij gezegd. Ze gingen lepeltje lepeltje op het bed liggen. Aimee achter Bertus zodat Bertus haar niet nog een keer kon verrassen.

In de andere ruimte, de behandelkamer waren Marijke en Anna en Inge en Kate en Cathy nog volop bezig. Jacinta kwam binnen en vroeg aan Kate wat ze van de pik van Bertus vond. Kate zei dat ze nog nooit zo een vleesboom in haar handen had gehad en dat ze zichzelf af vroeg of deze wel in haar zou passen. Jacinta zei ga jij maar eens lekker in die stoel zitten, dan zullen we dat eens bekijken. Op het moment dat Kate in de stoel zat werden haar benen vast gegespd en kreeg ze een riem over haar buik en werden haar polsen ook vastgemaakt zodat ze niets meer kon doen. Marijke zei: laten we ook haar gezichtsvermogen en haar hoor vermogen beperken door een kap over haar hoofd te doen en een koptelefoon op te zetten. Dan kan ze enkel nog met haar lichaam voelen en met haar mond proeven. Kate kreeg de kap over haar hoofd en een paar earplugs in waardoor ze enkel nog muziek kon horen.

Marijke was intussen naar de telefoon gelopen die in de kamer ernaast hing en belde Mieke op. Ze zei tegen Mieke: Jij had toch een vriendin die zich bezig hield met acties en reacties tussen identieke tweelingen. Mieke antwoorde haar met: ja dat klopt. Marijke vroeg haar hoe snel ze die vriendin in Riethoven kon krijgen met alle gereedschappen die ze hiervoor gebruikt. Mieke zei: wacht even dan bel ik haar nu op mijn mobieltje. Een paar minuten later zei Mieke: we zijn onderweg, met een half uur zijn we bij jullie. Marijke zei: dan heb ik een verrassing voor jullie. Ik heb een tweeling klaar liggen. Mieke zei: laat ze niet ontsnappen. Is goed was het antwoord. Marijke liep de behandelruimte terug in en zei tegen Cathy: nu gaan we bij jou hetzelfde doen als wat we bij je zus gedaan hebben, alleen in een andere kamer. In de andere kamer stond niet zo een luxe stoel maar wel een bed met beugels. Cathy werd hierop gelegd en net als haar zus vast gesnoerd. Ook zij kreeg een kap over haar hoofd en oordopjes in. Er gingen nog een 10 tal minuten overheen en toen kwam Mieke met haar vriendin Janet binnen. Beide droegen een koffertje met allerlei dingen erin.

Marijke zei: ze liggen in gescheiden ruimtes vastgesnoerd. Janet zei: ik wil ze eerst allebei voorzien van plakkers op diverse lichaamsdelen zodat ik alles kan monitoren. Er werden bij allebei de zussen plakkers aangebracht en verbonden naar een kastje dat via bluetooth signalen door zou geven naar een laptop en hierna begonnen de experimenten. Jennifer wilde weten wat ze allemaal gingen doen en Marijke zei: Je mag gerust meekijken, maar je mag geen tegenspraak geven dus we zetten jou tijdelijk vast op een stoel met een bal in je mond. Dit om te voorkomen dat je probeert iets te verhinderen. Bij beide vrouwen werden de benen zo ver mogelijk uit elkaar gezet zodat er goede toegang tot de kutten en konten was. Eerst zei Chi wil ik kijken wat het effect is als ik op de clit van Kate wat zalf doe die haar clit extra gevoelig maakt en ze nam een lik uit het zilveren doosje voor vrouwen dat Bertus meegekregen had in Japan. Chi liet het even inwerken en zei toen tegen Janet: hou jij Cathy in de gaten dan ga ik met Kate beginnen.

Ze begon zachtjes tegen de clit van Kate te blazen en Kate probeerde met haar lichaam te kronkelen. Ik zie nog niks gebeuren zei Janet. Ik ga nog wel even door zei Chi en begon aan haar clit te likken waarop Kate begon te steunen en Janet zei: ik zie een verhoogd hart ritme bij haar zus. Chi bleef lekker door likken tot Kate klaar kwam en wederom zei Janet: zie je wel, telepatisch gedrag, kijk eens naar dit hartritme. Helemaal op hol geslagen. Laat haar nu maar even met rust, dan gaan we nu bij Cathy kijken. En ze liepen naar de andere kamer. Hier had Jacinta inmiddels een vacuum machine naast Cathy gereden en Janet zei: zet dat ding maar aan en plaast de cups maat op haar tepels. Dit werd gedaan en toen Janet terug liep naar de behandelkamer zag ze dat de tepeld van Kate ook hard geworden waren en prominent vooruit staken. Ze liep terug naar de andere kamer en zei: je moet eens gaan kijken naar haar tepels. Fier vooruit en heel stijf. Nu we weten dat deze meiden veel met elkaar delen gaan we eens kijken hoe ze op andere prikkels reageren. Pak eens een kleine cup die we op haar clit kunnen zetten. Jacinta pakte een kleine cup en zette deze op de clit van Cathy.

De machine werd weer aangezet en de clit werd naar binnen gezogen. Helemaal uit het kapsel werd de clit in de cup gezogen en Cathy lag volop te genieten. Janet opende het tweede koffertje en nam er een doosje uit dat hele fijne naalden bevatte zoals die in accupunctuur gebruikt worden. Ze zei tegen Chi: ga jij maar op haar gezicht zitten zodat ze niet alles bij elkaar kan schreeuwen en tegen Marijke zei ze trek die cup maar eens wat verder na voren zodat ik achter bij die clit ka. Marijke deed dit en Janet ging langzaam met de eerste naald door haar clit. In de andere kamer hoorden ze een gil en gehuil er achter aan. Janet pakte een tweede naald en stak deze in een hoek van 90 graden ten opzichte van de eerste door de clit. Weer een gil en de vraag wat zijn jullie met me aan het doen? Jennifer zat met grote ogen naar Kate te kijken want ze wist niet wat er gebeurde. Janet zei: nu gaan we naar Kate toe en Zulle een paar naalden door haar tepels steken. En zo gebeurde het dat Cathy ook begon te gillen maar toen Chi de clit van Kate aanraakte en er mee begon te spelen kwam er gehijg uit de andere kamer.

Mieke liep naar Jennifer en vertelde wat ze tot nu toe gedaan hadden. Ze nam de bal uit de mond van Jennifer en vroeg haar wie van de twee de grootste sex drive had. Jennifer zei: dat is Cathy. Ze is een ware nymfomane. Mieke zei: wil je dat haar zus net zo ngeil word als je andere zus? Jennifer antwoorde: dat zou wel een leuke verandering zijn. Mieke deed de bal weer in haar mond en zei: even de andere kant op kijken en nam een injectiespuit uit haar koffer en vulde deze met een blauwe vloeistof en injecteerde dit in de clit van Kate die het op dat moment uitschreeuwde van de pijn. Ook haar zus gaf een gil toen dat gebeurde, maar bij haar bleef het bij een gil. Mieke liep terug naar de andere kamer en zei tegen Marijke: wil je dat die tepels permanent zo prominent zijn. Marijke zei: ik vind het wel een geil gezicht. Mieke pakte nog een spuit en vulde deze met groeihormonen en begon rondom beide tepels van beide vrouwen de vloeistof te injecteren, 8 injecties rond elk tepelhof.

Dat zal over een paar dagen wel het juiste effect hebben. Janet zei: ik wil eigenlijk in allebei de vrouwen een capsule met een zender in hun bovenbeen injecteren zodat ik hun kan blijven monitoren. Jacita vond dit wel een goed idee. Laten we beginnen bij Cathy. Chi en ik zullen haar zoveel mogelijk stimuleren door de tepels en de clit te bespelen. Intussen was Janet aangekomen met een injectie pistool en 2 capsules. Bij Cathy werd er een ingeschoten aan de binnenkant van haar dij en bij Kate werd hetzelde gedaan. Zozei Janet, nu wil ik nog even wat stroom op de 2 naalden zetten om te kijken hoe de zussen daarop reageren. Ze maakte 2 snoertjes vast aan de naalden die door de lit van Cathy zaten en sloot deze aan op een klein kastje. Laten we eens zachte pulsen door haar clit gaan om te kijken wat er gebeurt. Haal eerst de cup maar van haar clit. Deze kan toch niet terug door de naalden. De cup werd eraf gehaald en Janet begon de stroom met pulsen door de naalden te laten gaan. Eerst heel zacht maar langzaam de intensiteit verhogend tot Cathy schreeuwend klaar kwam. Enkele seconden later gevolgd door het klaarkomen van Kate. Janet maakte hierna de draden los en trok de naalden uit de clit, liep toen door en haalde de naalden uit de tepels van Kate. Ze zei tegen Mieke en Jacinta: ik heb hier voorlopig genoeg data aan, haal alle plakkers maar los. Ik kan hun volgen overal waar er wifi is. Bij beide vrouwen werden de oordopjes uitgedaan en de gezichtskappen afgedaan. Ook werd Jennifer bevrijd uit haar benarde houding en werd de bal uit haar mond gedaan. Jennifer bezocht allebei haar zussen en vertelde wat ze gezien had, echter niet wat er allemaal gedaan was. Daar zouden ze later zelf wel achter komen.

Marijke zei: ik weet wat jullie morgen met Bertus willen doen, ik wil echter eerst weten of jullie kutten dit aan kunnen dus ga ik bij jullie allebei een opblaasplug in zowel je kont als kut aanbrengen en deze zo ver mogelijk opblazen. Deze blijven vannacht in jullie zodat Bertus morgen niet al te veel moeite hoeft te doen. Inge, pak de spullen maar uit de kast en doe ook maar 2 latex slips waar ik alles in vast kan maken. Beide vrouwen regen eerst een butplug en daarna een kutplug. Deze werden maximaal opgerekt en dat gaf bij Kate in haar kut een diameter van 17 centimeter in haar kut en bij Cathy bijna 19 centimeter grootte. De benen van de vrouwen werden losgemaakt en de latex broekjes aangedaan waar de pluggen in werden vastgezet. Toen werden de andere riemen losgemaakt en mochten de vrouwen van de tafel en stoel afkomen. Ze stonden beide met o benen omdat de pluggen een beetje dwars zaten en vroegen of ze meteen naar bed mochten gaan. Marijke zei: dat is goed. Kate jij gaat samen met Inge en Cathy jij slaapt samen met Chi. Anna bijft bij mij samen met moeder en Janet mag als ze wil blijven samen met Mieke op een kamer.
Zo vertrok ieder naar de betreffende kamer en begon de nacht, waar nog veel dingen gebeurden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 1977 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie