BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De extreme vergelding

Na een vrijdagavond stappen met zijn vrienden reed Johan op zijn fiets naar huis. Vlak voor hij bij het studentenhuis aankwam zag hij iets bewegen tussen de struiken van de tuin van de buren. Hij zette zijn fiets tegen een lantarenpaal en ging op onderzoek uit wat het was wat hij gezien had. Johan was een stevige vent die veel aan sport deed en was ook niet zo bang uitgevallen. Wie weet waren het inbrekers en kon hij de buren een hoop ellende besparen. Toen hij dichterbij kwam zag hij echter dat het geen inbreker was, maar een angstig meisje dat in haar pyjama tussen de struiken zat. Ze keek hem met verschrikte ogen aan, maar hij wist haar gerust te stellen en hoorde toen dat ze van huis was weggelopen. Eerst overwoog Johan om de politie te bellen, maar dan besloot hij om haar mee naar het studentenhuis te nemen om wat op temperatuur te komen en om haar verhaal aan te horen voor hij verdere stappen zou ondernemen.

Het meisje bleek Ilse te heten en nadat ze voldoende vertrouwen had in Johan dat die het niet slecht bedoelde ging ze met hem mee naar het naastgelegen studentenhuis. Eenmaal op de kamer van Johan aangekomen gaf hij haar een deken om zich in te wikkelen om wat op temperatuur te komen en ging hij thee voor haar zetten. Dankbaar nam ze de thee van hem aan en begon Johan haar wat vragen te stellen over hoe ze daar zo terecht was gekomen in enkel haar pyjama. Eerst vertelde ze enkel dat ze weggelopen was bij haar pleegouders omdat die haar slecht behandelden. Maar langzaam begon zij meer te vertellen en bleek voor Johan dat Ilse jarenlang was misbruikt en mishandeld voor ze had weten te ontsnappen.

Het pleeggezin waar ze vandaan kwam was een gezin met nog twee meisjes en een jongen die iets ouder waren dan Ilse. Ilse bleek zelf 17 te zijn. Voor het hele gezin was zij vanaf dat ze daar kwam de voetveeg geweest en kreeg ze vaak slaag, maar sinds zij uitgegroeid was tot een jonge vrouw was het van kwaad tot erger geworden. Regelmatig werd ze misbruikt door de vader en de zoon en de moeder en de zusjes hadden dat alleen maar aangemoedigd. Hoe meer Ilse vertelde over wat er in dat huis was gebeurd, des te duidelijker werden de gruweldaden die zij had moeten ondergaan.

Johan ging hierop even bij een huisgenoot langs waarvan hij wist dat diens vriendin wat kleren had hangen op zijn kamer en toen hij uitlegde waar het voor was kreeg hij een setje kleren voor Ilse mee en liet hij Ilse zich in de badkamer douchen en zich omkleden. Toen Ilse na enige tijd uit de badkamer kwam zag hij nu ze haar haren had gekamd en gewoon gekleed was wat een mooie meid zij was zelfs zonder enige make-up. Het was intussen al flink laat geworden en Johan stelde voor dat ze eerst maar moesten gaan slapen en dan de volgende dag verder zouden kijken wat ze gingen doen. Als een echte heer bood Johan haar zijn bed aan en ging hijzelf op de bank slapen.

De volgende ochtend gingen ze in de keuken van het studentenhuis een ontbijt bij elkaar zoeken en kwamen ook de andere 3 bewoners kennismaken met Ilse. Johan vertelde hun hoe hij Ilse had aangetroffen de avond daarvoor en wat zij allemaal had meegemaakt. Iedereen was het erover eens dat wat er was gebeurd niet onbestraft kon blijven, maar dat als Ilse met haar verhaal naar de politie zou stappen dat het haar woord tegen dat van de rest van het pleeggezin zou zijn en dat ze op die manier geen kans zou maken om genoegdoening te krijgen. Ze besloten voor eigen rechter te gaan spelen en dat gezin stevig onderhanden te nemen om ze duidelijk te maken wat ze Ilse hadden aangedaan.

Het huis waar Ilse had gewoond was een straat verder en de vier vrienden, Johan, Paul, Walter en Rolf gingen met Ilse naar het huis toe. Terwijl Walter en Rolf bij Ilse wat achter bleven belden Johan en Paul bij het huis aan. De deur werd opengedaan door één van de zusjes en voor die door had wat er gebeurde werd die haar mond gesnoerd en konden nu ook Walter, Rolf en Ilse naar binnen komen. Het overmeesterde zusje keek verschrikt toen ze Ilse zag, maar ze kon verder niks uitbrengen. Snel hadden ze de deur achter zich gesloten en de zus die Brenda bleek te heten werd kundig geboeid en gekneveld. De rest van de familie was net uit bed op die zaterdagmorgen en ze hoorden hoe die aan het overleggen waren over de verdwijning van Ilse. De jongens hadden van Ilse gehoord hoe het huis was ingedeeld en voor het gezin wist wat er gebeurde waren ze door de binnenstormende vrienden overmeesterd.

De moeder, de andere zus en de broer werden ook vastgebonden voor de 4 vrienden zich op de vader richten. Is dat die lul die je verkracht en gefolterd heeft vroeg Johan aan Ilse terwijl hij de vader stevig in bedwang hield. Ilse voelde zich opeens sterk in de totaal veranderde situatie en riep ja, dat is die klootzak. Begin maar met hem een schop tegen zijn kloten te geven zei Johan en trok de man aan zijn schouders achterover, zodat zijn kruis goed bereikbaar was. Even aarzelde Ilse, maar dan haalde ze uit en schopte hem hard tegen zijn ballen. De man gilde en klapte dubbel. Johan trok hem weer recht en maakte een gebaar naar Ilse om nog een keer te trappen. Weer werd de man hard geraakt, maar kreeg van Johan geen gelegenheid om herrie te maken.

Na dat op deze manier duidelijk was gemaakt waar ze voor kwamen gingen ze over op de rest van het plan. Het hele gezin werd volledig naakt uitgekleed, waarbij de meeste kleding meer van hun lijf werd gescheurd als dat het uitgetrokken werd. Op aanwijzing van Ilse vonden ze in het huis een stel haken die in het plafond werden geschroefd en niet veel later hingen ze alle vijf met hun armen boven hun hoofd naakt aan het plafond. De broer bleek Karel te heten en de andere zus was Inge. Uit één van de slaapkamers sloopte Johan een paar latten uit een lattenbodem en gaf iedereen een lat. Ilse mocht kiezen wie zij onder handen ging nemen en de andere jongens namen ieder één van de andere gezinsleden onder handen. Ilse koos voor Karel en al snel kletste de lat hard op de kont van Karel en ook zijn pik kreeg rake klappen van Ilse. De meiden en de moeder werden ook hard op hun kut, tieten en kont geslagen voordat Johan zich met de vader ging bezighouden. Eerst schopte hij hem nogmaals hard op zijn nu naakte kloten voordat hij zijn pik helemaal bont en blauw sloeg en ook de rest van zijn lijf werd helemaal bedekt door rode strepen die de zwiepende lat achter liet.

Je vertelde dat die klootzak naalden door je tepels had gestoken en ook je kutlippen met naalden had bewerkt vroeg Johan ter bevestiging aan Ilse. Ja, dat deed hij vaak en dan trok hij er ook aan bevestigde Ilse. Uit de naaidoos van de moeder haalde Johan en paar stevige veiligheidsspelden en liep op de vader toe. Walter en Rolf hielden de vader in bedwang en zonder een moment te aarzelen stak Johan de eerste veiligheidsspeld door de tepel van de vader. De volgende tepel volgde en Johan maakte een touw vast aan de beide spelden. Hij gaf het touw aan Ilse en zei haar dat ze die spenen van die klootzak moest uitrekken. De ogen van de vader puilden uit en ondanks de prop in zijn bek was zijn gil goed te horen. Vol afschuw keek de rest van het gezin wat de vader onderging, maar ze waren nog lang niet klaar met hem.

Hij werd losgemaakt van het plafond en voorover tegen de tafel gelegd. Zijn benen werden wijd gespreid en zijn armen aan de andere kant van de tafel gebonden. Het touw wat aan zijn spenen zat werd aangetrokken en met een spijker in de tafel op spanning gezet. Uit de gereedschapskist haalde Johan en hamer en een paar spijkers en maakte toen de moeder los. Jij liep er toch op te geilen dat die lul die naalden door Ilse haar kut stak smerige trut? De moeder zweeg in alle talen tot Johan het genoeg vond en nog twee spelden uit de naaidoos haalde. De dikke tieten van de moeder werden ook snel doorboord en Johan maakte haar los en trok haar achter de reet van haar man. Pak die hamer en die spijkers en sla die spijkers door zijn ballen in de tafel beval hij. Uiteraard weigerde de moeder, maar Johan maakte haar duidelijk dat als zij het niet snel deed dat hij de ballen er af zou snijden en in haar strot zou duwen. Huilend van ellende knielde de vrouw achter haar man en Johan zag dat ze de spijker alleen door het vel van zijn zak wilde slaan. Door zijn kloten had ik gezegd en hij gaf een stevige ruk aan de spelden aan haar uiers. De vrouw begreep dat ze geen keuze had en ze tikte zachtjes op de eerste spijker die ze nu tegen een bal had gezet. Uiteraard veerde dit alleen maar wat en Johan spoorde haar weer aan met een ruk aan haar spenen. De spijker ging er nu doorheen en de eerste bal zat vastgespijkerd aan de tafel. Na nog wat aansporing zat ook de tweede bal stevig aan de tafelrand vast.

Tevreden over het effect van de spelden in de spenen van de ouders werden ook Karel, Inge en Brenda, want die waren allemaal net zo schuldig aan wat Ilse het afgelopen jaar had moeten ondergaan. Inge en Brenda werden losgemaakt en kregen als opdracht om hun eigen broer Karel stijf te pijpen, terwijl Walter en Paul ervoor zorgden dat ze de stevige paal van Karel diep in hun strot kregen. Jij vond het toch zo lekker om Ilse in haar kont te neuken mietje, Laat nu maar zien hoe je een kont neukt en hij sleepte Karel met zijn nog stijf gezogen lul achter de reet van zijn vader. Een flinke ruk aan zijn tepelklemmen maakte hem duidelijk dat hij geen keuze had en aarzelend zette hij zijn eikel tegen de ster van zijn vader. Glijmiddel mocht hij niet gebruiken en Ilse moest hem met de lat op zijn kont aansporen om de maagdelijke mannenkut van zijn vader te neuken. Steeds verder verdween de pik in de reet van de vader en Karel werd aangespoord om stevig door te neuken. Bij elke stoot trokken de spijkers hard aan de ballen van de vader en al snel droop daar aardig wat bloed uit. Karel moest echter doorgaan tot hij zich leegspoot in de darmen van pa.

Hierna werd Karel naast zijn vader aan de tafel gebonden en dit keer mocht Ilse de ballen vastspijkeren. Of het opzet was of niet vertelt het verhaal niet, maar Ilse sloeg een keer mis en raakte met een flinke klap van de hamer één van de ballen voor Karel goed vastzat. Brenda en Inge werden nu losgemaakt en kregen de opdracht om te sterren van Karel en pa uit te likken en vervolgens met glijmiddel in te smeren. De meiden dachten dat de jongens hun broer en pa gingen neuken, maar Johan had dat anders bedacht. Johan greep Brenda bij haar pols en duwde haar hand tegen de reet van haar vader. Fist die verkrachter geile slet en ook Inge werd nu door Paul gedwongen om met haar vingers in de reet van Karel te dringen. Uiteraard was het ontzettend strak, De mannenkut van Karel was maagdelijk en die van pa tot voor even ook nog. Je kon zien hoe de meiden hun best deden om hun hand zo smal mogelijk te maken, maar er was maar een weeg te gaan en dat was naar binnen in die darmen. Pa had als eerste een hele hand in zijn reet, maar even later was ook Karel iets uitgescheurd en genomen door de vuist van zijn zus. Doordrukken gebood Johan terwijl hij Walter en Rolf aan de spelden in hun spenen liet trekken en hun zelf met de lat op hun reet sloeg. Pas toen ook de polsen van de meiden uit zicht waren was hij tevreden. De meiden mochten een stap terug doen en de beide mannen lagen met een nog gapende mannenkut op de tafel gepind. Wil je ook even vroeg Johan aan Ilse en hij had dat nog maar net gezegd of Ilse stak in elke mannenkut een hand en begon ze stevig te fisten. Alles wat ze haar aangedaan hadden kwam in haar los en wat ze daarbij naar hun uitriep valt te raden.

Pa en Karel werden losgemaakt en het bloed uit hun zak liep langs hun benen. Ze werden weer aan het plafond gezet en de moeder werd nu naar de tafel getrokken. De spelden gingen uit haar uiers en het was dit keer aan Inge en Brenda om de spenen van hun moeder aan de tafel te spijkeren. Ze wisten intussen dat ze geen keuze hadden en even laten lag moeders met haar uiers vast aan de rand van de tafel. Fist die zeug in allebei haar gaten kregen Inge en Brenda te horen. Ma bleek ook nog maagd in haar reet en daarom had pa de reet van Ilse misbruikt voor zijn genot. Maar ook dit gat kon geen weerstand bieden en ook hier verdwenen in beide gaten de handen van de meiden tot over hun polsen in de gaten. Terwijl moeders gefist werd maakte Johan Karel los, die net nog met zijn pik in de reet van zijn vader had gezeten en gaf hem opdracht om zijn moeder in haar bek te neuken. Karels pik was slap, maar tot zijn schrik merkte hij dat hij weer hard werd door de bek van zijn moeder die hij neukte. Uiteraard werd er door dit geweld aardig aan de spenen getrokken die vastgespijkerd waren en als snel vloeide hier ook bloed uit. Toen Karel voor de tweede keer spoot mochten ze stoppen.

Brenda en Inge waren er tot dan nog vrij goed afgekomen, maar zij waren volgens het verhaal van Ilse net zo schuldig aan alles wat er gebeurd was als de rest. Het was nu aan de jongens om er ook nog wat lol aan te beleven en terwijl pa ma en Karel aan het plafond vastgezet werden waren Brenda en Inge nu aan de beurt om stevig gebruikt te gaan worden. De jongens kleden zich uit en Ilse vroeg of ze als dank hun stijf mocht pijpen. Hier hadden ze uiteraard niks op tegen en vol overgave zoog Ilse ze allemaal om beurten stijf, zodat ze Brenda en Inge konden gaan neuken.

Eerst kregen de meiden ieder een pik in hun bek en in hun kut, wat even later veranderde in een pik in hun reet en in hun bek om tenslotte in hun kut en in hun reet een sandwich te ondergaan. Na een tijdje werden ze in hun beide neukgaten volgespoten en kregen ze opdracht om het zaad uit elkaars kut en reet te likken. Terwijl ze dit deden werden ze met hun eigen telefoons gefilmd en kon iedereen in hun contactenlijst meegenieten van hoe ze hier driftig mee bezig waren onder dwang van de dreigende latten die de jongens vasthielden.

Vervolgens werden er nog opnames gemaakt hoe Karel zijn moeder neukte en hoe pa zijn beide dochters in hun reet aan het neuken was. Deze beelden konden altijd later goed van pas komen indien iemand het idee had om aangifte te doen tegen Ilse en haar nieuwe vrienden.

Iedereen werd nu weer naast elkaar opgehangen aan het plafond en moesten hun excuses aanbieden aan Ilse. Pa was hierbij nog zo bijdehand om Ilse een gore hoer te noemen en waarschijnlijk zal die nooit meer kunnen neuken door de trap die Ilse hem hierop vol op zijn kloten gaf.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Hagenees223

Wegens gezondheidsproblemen heb ik besloten om te stoppen met schrijven. Het spijt mij voor mijn lezers dat er onafgemaakte verhalen blijven staan, maar ik kan het momenteel niet opbrengen om mij zo in te leven in een verhaal om dit zo te schrijven zoals ik het zou willen hebben. Ik dank alle lezers voor hun belangstelling voor mijn verhalen.

Dit verhaal is 12544 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “De extreme vergelding”

  1. Extreem maar een heel goed verhaal (max gegeven). Misbruik van kinderen en vrouwen moet duidelijk worden gemaakt dat dit niet kan worden getolereerd. De beste straf is het extreme en mag zelfs extremer zijn

    • Dank voor de duidelijke onderschrijving van wat er in dit verhaal besproken wordt. Dit soort lui kun je niet extreem genoeg aanpakken.

Plaats een reactie