BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn armoedige achterlijke familie (3)

1980 dit wordt mijn jaar over twee maanden wordt deze jongen eenentwintig! Dat ga ik sowieso met mijn nieuwe vriend Robert in Amsterdam vieren. Hij is zesentwintig accountant en net terug van zijn huwelijksreis. Omdat zijn vrouw voor haar werk veel in buitenland zit logeert hij (alweer) dit weekend bij mij. Hij zit liever op mijn appartement in het centrum dan in zijn duffe dorp. Robert zet koffie voor mij neer; “Paul wat zijn de plannen?”. “Robert moest jij niet van jouw vrouw een kostuum kopen in stad zit een uitstekende herenmodezaak”.
Twee uur later staat hij in een Hugo Boss kostuum, de verkoper zegt; “Meneer het zit u als gegoten”. Robert zegt; “Een mooie stropdas als cadeau zou het plaatje compleet maken, denk u ook niet?”. Buiten de zaak grap ik; “Handelaar, kan wat van je leren”. In de weerspiegeling van de etalage zie ik Carla met een jongen smoezen. Robert vraagt; “Zie je een spook?”. Ik zeg; “Erger, ik heb je vertelt over mijn achterlijke familie, dat is een nichtje”. Hij draait zich even om; “Het is toch niet dat trieste meisje met die dikke bril?, Paul ze willen duidelijk iets van jou”. Ik zeg; “Geld zeker, ik ga niet informeren”. Robert grijnst: “Niet meer nodig, ze komen onze kant op”. Nichtje zegt; “Hoi Paul, ik kan wel schoonmaken”. Ik ben verbaast; “Hoe weet jij van de vacature?”. Robert vraagt aan mij; “Paul heb ik wat gemist?”. Ik zeg; “Mijn werkgever heeft mij gevraagd om via een uitzendbureau of bedrijf een schoonmaakster te regelen”. De onnozel jongen blijkt haar vriendje, hij stamelt; “Meneren Carla kan euh wel dinges doen poetsen”. Ik zeg; “Sorry ik zoek een schoonmaakster die er representatief uitziet”. Robert zegt; “Paul kan ik je even apart spreken”. Een paar meter verderop; “Nodig die Carla uit, geef haar een proefperiode en als zij bevalt geeft je haar tijdelijk contract, dat scheelt de drukkerij op jaarbasis duizenden guldens die je anders kwijt bent aan een uitzendbureau of schoonmaakbedrijf”. Toch handig een accountant als vriend, ik zeg; “Robert ik schaam me kapot voor mijn nichtje”. Hij zegt; “Paul, geeft haar fatsoenlijke werkkleding en die kosten kun je weer aftrekken van de belasting”.
———————————————————————–
Aan de keukentafel onder het genot van een kopje koffie vertel ik aan mijn nichtje wat er van haar verwacht wordt. Robert zegt; “Paul is het een idee dat wij met Carla naar de drukkerij gaan om haar werkzaamheden te laten zien”. Ik ken zijn ondeugende blik en zegt tegen het vriendje; “Freddie jij mag hier blijven, neem zoveel koffie als je wilt”. Na een rondje door de drukkerij en kantoren neem ik achter mijn bureau plaats; “ Carla denk jij dat het jou gaat lukken?”. Ze knikt; “Kan goed schoonmaken”.
Met mijn handen gevouwen voor mijn kin denk ik na; “Oké ik wil je een kans geven, heb wel een gezondheidsverklaring van je nodig”. Nichtje zegt; “Die heb ik niet”. Robert staat op doet zijn stropdas recht; “Carla je hebt geluk, ik ben huisarts en ben bereid om je gratis te onderzoeken”. Nichtje vraagt; “Dokter waar moet ik zijn?”. Robert lacht vriendelijk; “Wij doen het gelijk, kleed je helemaal uit en doe je bril af”. Hij doet haar vette haren opzij, kijkt in de oren vervolgens in haar ogen en keel.
Robert zegt; “Prima, nu ga ik jouw lichaam onderzoeken, ga goed recht staan”. De ‘dokter’ laat haar volle borsten lang door zijn handen gaan.
Nichtje staat ongemakkelijk met twee harde tepels scheel naar de vloer te staren. Robert zegt; “Carla je hoeft je niet te schamen, je doet het goed, alleen nog een vaginaonderzoek”. Ik help de ‘dokter’ om mijn bureau vrij te maken, hij zegt; “Carla ga liggen, doe je benen uit elkaar, het is zo gebeurt”. Met een topje van zijn wijsvinger voelt hij in de opening van de vagina; “Meisje hoe oud ben jij?”. “Negentien dokter”. “Heb jij met Freddie vaak seks?”. “Nog niet, wij kennen elkaar net”. “Carla hoe lang is het geleden dat je seks hebt gehad?”. Robert stimuleert haar clitoris; “Dokter …… oooh ……drie jaar ……. Oooh ……. geleden”. Hij steekt zijn wijsvinger in de vagina, nichtje schaamt voor haar soppende geluid. Dokter is heel vriendelijk; “Meisje toch je hoeft rood te worden, wij zijn bijna klaar alleen nog een inwendig onderzoek, even ontspannen”. Hij ritst zijn broek open, doet de eikel tussen de schaamlippen; “O dokter ……. Oooh …. Wat doet ……u nu”. Zijn lul schuift naar binnen, hij begint mijn nichtje rustig te neuken, zij kronkelt over mijn bureau; “Oooh …….dit kan niet…..mijn vriendje……..”. Robert doet haar benen wijd omhoog, zijn ballen klotsen tegen haar kale kutje, nichtje kreunt; “O dokter…….ik kommmmm….”.
Robert valt uit zijn rol; “O Paul ……… je schele nichtje neukt beter ……… oooh dan mijn vrouw”. Zijn gezicht betrekt, schuddend op zijn benen spuit hij haar vol, nichtje trilt op het bureau, ik geef hem de sleutel; “Houdt jij haar vriendje bezig”. Ik druk mijn lul in de kut en zeg; “Jezus wat een natte troep”. Robert lacht; “Veel plezier ermee, zie je straks”. Nichtje kreunt; “O Paul …….. wat groot ……… heb dit gemist ……. Ooooh ……….”. Haar sap vermengt met zaad van vriend druipt over mijn enorme pik haar kale kutje uit. Onze lippen smelten samen, door het tongen krijgt ze weer een orgasme. Nichtje klampt zich trillend aan mij vast, harde tepels schuren tegen mijn borstkas, bij de gedachten dat haar vriendje zit te wachten laat ik snel mijn zak leeglopen.
————————————————————-
Dankzij Robert heb ik bij mijn werkgever een goede beurt gemaakt.
Tegen relatief lage kosten wordt elke dag de drukkerij en kantoren schoongemaakt. Niemand weet dat onze schoonmaakster Carla mijn nichtje is omdat zij dat absoluut niet mocht vertellen. Achteraf jammer, ze doet het heel goed, iets om trots op te zijn!
Dankzij haar salaris draagt nichtje fatsoenlijke kleding en ziet er een stuk verzorgde uit. Is naar de kapper geweest, draagt een leuke bril en laat haar gebit verzorgen. Je gaat het niet geloven maar mijn nichtje heeft meer uren van de baas gekregen. Het gaat weliswaar om simpel inpakwerk maar nichtje is sneller dan alle oude collega’s bij elkaar. Zes weken later ‘val ik van mijn stoel’ de baas geeft een bosje bloemen aan Carla; “Gefeliciteerd je krijgt een vast contract”. Na het werk loopt Carla mee naar mijn appartement om het te vieren. De volgende ochtend maak ik haar wakker; “Carla ik ga de stad in, er is nog koffie, als je weggaat trek de deur goed achter je dicht”. Het heerlijk om op zaterdag vroeg door de gezellige winkelstraatjes te lopen. Ik ga eerst naar mijn favoriete boekhandel, klein, heerlijke rommelig met alleen tweedehands boeken. De eigenaar net zo oud en stoffige als zijn boeken zegt; “Goedemorgen Paul het is me eindelijk geluk, alsjeblieft”. Terwijl ik door de geschiedenis van de boekdrukkunst blader hoor ik; “Ben jij toevallig de zoon van Willemina?”. Een heilsoldate met onder haar hoedje een kort steil kapsel gekleed in een duf jasje, lange rok dikke grijze kousen op platte schoenen staat me te observeren; “Wie bent u?”. Ze geeft me hand; “Dag Paultje, kan beter Paul zeggen, een echte heer, fijn dat je zo goed terecht bent gekomen, ik ben Ans jouw tante”. Het is voor mij te lang geleden om haar te herkennen, ken haar wel uit de verhalen. Tante Ans heeft mij als baby gered. Zij zag dat haar jongere zus mijn moeder mij te weinig of geen borstvoeding gaf. Als tante niet had ingegrepen was ik er niet meer geweest. Haar een kopje koffie aanbieden is wel het minste wat ik kan doen. Zij zegt; “Dat is lief maar niet in een openbare gelegenheid, wil geen familie tegenkomen”. Tante vertelt dat zij vroeger is gevlucht naar Kerkgenootschap Leger des Heils. Eigenlijk voelt zij zich verplicht om als heilsoldate de familie te helpen maar tante vindt hun grof en verdorven. Zij zegt; “Het verkondigen van het evangelie van Jezus Christus is ons doel”. Ik zeg; “Tante met alle respect, ik geloof niet maar als u wilt kan u bij mij thuis een kopje koffie drinken.
————————————————————————————
Ik had beter moet weten om een heilsoldate in huis te halen.
Tante kijkt afkeurend naar mijn drank, schrikt van een beha op de bank.
Zij moest eens weten dat nichtje Carla die is vergeten. Tante legt de beha opzij en zegt; “Wij geloven dat eerste ouders geschapen zijn in staat van onschuld, maar dat zij door hun gehoorzaamheid hun reinheid en geluk verloren hebben en dat hun val alle mensen zondaars geworden zijn, geheel al verdorven en als zodanig rechtmatig aan Gods toorn blootgesteld”. Ik moet echt tot tien tellen anders zou ik mijn reddende engel van vroeger direct buiten de deur schoppen. Rustig koffie zetten is het beste plan en blijft bij het apparaat tot de laatste druppel in de kan valt; “Alstublieft u koffie, pas op het is heet”. Tante vraagt; “Paul ben jij getrouwd?”. “Tante ik ben overtuigd vrijgezel en U! bent u getrouwd?”. Ze zegt; “Nooit een man gehad, ik krijg liefde van God en dat kun jij Paul ook krijgen”. Ik ben er zo klaar mee; “Tante! Wegwezen!”. Zij schrikt, laat de volle kop koffie uit de handen glippen; “Auw mijn borst, snel doe wat”. Ik bedenk me niet doe haar hoedje af en zet tante met kleren en al onder de koude douche. Ik begin haar uit te kleden; “Paul wat doe je?”. “Tante die koffie was kokend heet dit moet”. Alles zit onder de koffievlekken en trek alles uit, Tante zegt; “Houdt je ogen dicht”. “Niet zeuren nu, met een uurtje kun je alles schoon en droog aantrekken”. Oké snel verder, wasmachine kort programma, vloer schoonmaken en vlekken uit de bank halen. Tante staat onder de douche te trillen, het is gelukkig allemaal goed gegaan. In de badkamer wrijf ik met een zachte handdoek haar droog. Over de slappe tietjes zijn door de kou de harde tepels goed te voelen. Tante heeft haar ogen stijf dicht; “Paul je kijkt toch niet”. Terwijl ik haar spierwitte uitgezakte tenger figuur bekijk zeg ik; “Nee doe alles op gevoel, wilt u uw voeten uit elkaar zetten”. Van haar enkels tot tussen de bovenbenen droog ik haar af waarbij mijn handpalm onbewust de vagina raak. Door slechts een paar vlashaartjes kan ik de strakke schaamlipjes goed zien. Ik heb totaal geen intentie om iets te proberen, bij een tweede aanraking heb ik het pas door, waarom reageert tante niet, met in de ene hand de handdoek doe ik haar billen en met de andere hand wrijf ik over haar vagina. Tussen de schaamlipjes stimuleer ik langzaam de clitoris, de ingang van haar vagina voorspelt iets goeds, strak en nat. Onvoorstelbaar tante geeft geen kick en laat zich gebukt aan de wc-pot zetten. Ik ga iets door de knieën, druk mijn eikel tussen de schaamlippen, schuif mijn enorme pik centimeter voor centimeter, halverwege begin ik tante te neuken. Door haar lading vocht kan ik twintig centimeter kwijt, zij klampt zich aan de pot vast, haar lichaam siddert; “O Heer …….. vergeef me……..oooh…….”. Met lange halen ga ik rustig door, tante is in extase zet haar voeten wijder om dieper geneukt te worden. Mijn ballen klotsen van geil die uit haar kutje stroomt; “O Paul ……… ik kan niet meer ………. Ik kommmm…..”. Hangend aan de pot met trillende benen houdt ik haar staande om door te neuken. Met snelle korte stoten neuk ik me klaar en spuit ladingen sperma in de heilsoldate.
Tante laat zich zakken op de grond en vraag om vergiffenis. Ik leg een badjas over haar heen, doe haar kleren in de droger. In de logeerkamer haal ik uit de verpakkingen een strijkplank en een strijkbout, tante vraagt; “Kun jij strijken?”. Ik zeg; “Geen idee”. “Paul ik doe het liever zelf”
Een uurtje later neemt tante in een fris gewassen strak uniform afscheid; “De Heer heeft mij vergeven”.
——————————————————————————–
Een week later zet mijn vriend Gerrit nog slaperig zijn koffer neer; “Is Robert er nog niet?”.
Ik zeg; “Begrijp er niets van”. Gerrit vraagt: “Waarom bel je niet?”. “Heb ik net gedaan niemand neemt op”. “Paul wat nu?”. Ik zeg; “Ik heb gelukkig geen hotel geboekt, wij gaan op de bonnefooi”. Het is acht uur in de ochtend de tijd dat wij naar Amsterdam zouden vertrekken. Gerrit is het met mij eens wij stellen ons weekend ter ere van mijn verjaardag uit. We nemen maar eerst een bak koffie, de telefoon gaat; “Paul sorry, kom niet eerder bellen, ik ben gisteren bij het sporten door mijn enkel gegaan”. “Robert beterschap, wij gaan niet naar Amsterdam we wachten tot je herstelt bent, kom je binnenkort opzoeken”. Gerrit pakt zijn koffer uit; “Zullen wij het dan maar vieren in onze stad”. Het is lekker rustig in de platenzaak en doorzoek de bakken. Bingo! Deze dubbel lp stond op mijn verlanglijstje, Gerrit zegt; “Die krijg je voor jouw verjaardag”. Hij legt vijfentwintig gulden op de toonbank; “Laat die vijf cent maar zitten”. Ik vindt het veel te gek, Gerrit zegt; “Paul ik krijg altijd zoveel van jou”. We eten ergens een broodje, ik klap de dubbel lp open, Gerrit zegt; “Je kunt zeker niet wachten, wij kunnen later de markt over”. Thuis leg ik de plaat op de speler, Gerrit kan van het album Tusk van Fleetwood Mac niet zo genieten als ik, de deurbel gaat, hij zegt; “Ik doe wel even open”. Hij komt terug; “Paul heb jij kleingeld?”. “Waarvoor?”. “Er staat een heilsoldate met een strijdkreet en een collectebus op de stoep”.
——————————————————————————–
Ik doe twee gulden in de collectebus, zij vraagt; “Wilt u nog een strijdkreet?”. Tante Ans staat gespannen naar binnen te kijken. Ik denk: die staat hier niet voor niets, de aanwezigheid van Gerrit had zij niet verwacht. Op een formele toon of ik haar niet ken; “U mag binnenkomen mijn vriend heeft wel iets met het geloof”. Gerrit had blijkbaar genoeg van mijn muziek en heeft de volumeknop flink teruggedraaid. Ik zeg; “Dit is heilsoldate Ans en ik heb haar verteld dat jij openstaat voor het geloof”. Ik zie mijn vriend denken: Paul jij klootzak wat flik je me nu!”. Aan zijn grijns te zien kan hij mijn geintje wel waarderen. Aan de keukentafel blijft Gerrit keurig tegen de heilsoldate die strak in uniform het evangelie verkondigt. Ik pak haar hand en leg die op mijn kruis, tante verstomt, Gerrit valt bijna van zijn stoel; “Paul wat maak jij nou”. Ik doe mijn wijsvinger voor mijn lippen: “Sst ga mevrouw wat leren”. Je moet mijn vriend zien kijken als de heilsoldate in een soort roes onwennig aan mijn lul sabbelt; “Kom mevrouw dat kan beter, lik me eikel ………. Ooooh dat is beter”. Ik kijk Gerrit aan; “Zit niet zo dom te kijken, kom erbij”. Ans wordt steeds beter, neemt om de beurt een stijve in haar mond en zuigt ons diep af. Om je lul onder een Leger des Heils hoedje te zien schuiven maakt het nog geiler, Gerrit kreunt; “O shit………ooooh ik kom al”. Schuddend op zijn benen houdt hij haar gezicht vast, spuit zijn ladingen sperma, het zaad gutst uit haar mondhoeken, ik veeg met een zakdoek haar wangen schoon en stop mijn pik in haar mond. Gerrit zit vol ongeloof van zijn orgasme bij te komen. Ik knoop haar jasje en blouse los, het gevoel van slappe tieten in mijn handen is net iets te veel: “O mevrouw…….ik kommm…… doe uw mond open”. Ik druk mijn kloppende eikel op haar tong, spuit ladingen sperma en kijk hoe mijn kwakjes in haar keel glijden. Tijd om iets terug te doen, ik laat haar lange rok zakken, doe de onderbroek uit, leg de heilsoldate op de keukentafel, doe haar benen gehuld in grijze kousen uit elkaar, houdt de schaamlippen open en laat mijn tong langzaam om de clitoris gaan, ik hoor haar zachtjes kreunen; “O mijn God ……. Ooooh ….. dit is hemels….”. Het lichtzoete sap sijpelt over mijn tong de keel binnen. De clitoris groeit, met een vinger langzaam schuivend door haar strakke kutje kronkelt zij over de keukentafel; “O Paul ….. stop ……. Ik kan niet meer”. Ik blijf beffen en vingeren om over de punt van extase te gaan, hevig trillend vloekt ze alles bij elkaar. Trillend krimpt ze ineen, Gerrit zit met open mond te kijken; “Paul hoe weet zij jouw naam?”. Ik houdt de trillende benen van de heilsoldate uit elkaar; “Gerrit schiet op, dit is je kans”. Hij heeft nog genoeg energie, terwijl ik haar benen in bedwang houdt neukt hij de heilsoldate; “O Paul dit is echt geil……wat een strak kutje”. Tante is in de zevende hemel, geniet van elke stoot, helaas houdt vriend het niet lang vol, begint spontaan te spuiten, ik zeg; “Laat mij maar even”. Zodra hij zijn uitgebluste lul eruit haalt stop ik de mijne erin: “O Paul …… mijn God ……. wat groot ……”. Langzaam neukend buig ik me voorover, met mijn lippen op de hare smelten onze tongen samen. Tante slaat de armen om me heen van opwinding laat zij alles uit haar vagina vloeien. Intimiteit van tongen blijft intens en laat mijn zaad rijkelijk stromen. Nadat zij is bijgekomen help ik haar van de tafel; “Paul kan ik hier douchen?”. Ik zeg; “Tante je weet de weg”. Die kop van mijn vriend of hij water ziet branden, ik grap; “Mijn familie is niet zo slecht”.
————————————————————————————
In mijn hal weer keurig in haar uniform neemt tante afscheid; “Paul ik geloof, nu nog meer dan anders maar zondigen kan elk mens overkomen”. In de woonkamer vraagt Gerrit; “Kun je me nog een keer knijpen?”. “Auw niet zo hard”. “Mietje, kom wij gaan in de stad eten”. Na het eten pakken wij een bios, wat creepy, dit was een slechte keuze, niet voor Gerrit, hij stoot me aan en fluistert; “Wat een vette film”. Ik ben niet de enige in zaal die af en toe het hoofd van het scherm draait. Het enige waar ik van geniet is de aftiteling van Friday the 13th! Buiten wordt er flink nagepraat, er wordt op mijn schouders getikt; “He Paultje alles goed?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Els en Richard

Wij Els (68) en Richard (61) genieten van het schrijven van erotische verhalen.
Niet meer zo fanatiek, wel met plezier! Richard geeft buitenshuis nog steeds met plezier, discreet ero massage aan mannen en vrouwen. (max dertig kilometer vanaf Enschede). Of zuig mannen in zijn schuur af. Ik, Els ben bewust monogaam. Wil je meer weten, gewoon mailen. Verzoekverhalen doen wij helaas niet meer. Wij zijn verhuisd naar Enschede maar houden het mailadres richarduitdeventer@gmail.com

Dit verhaal is 12194 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Mijn armoedige achterlijke familie (3)”

  • Wij zijn allesbehalve slank en zien graag mooie slanke strakke mannen en vrouwen.
   Maar van een paar kilootjes meer worden wij geil.
   Dank voor je reactie, doet ons goed.
   Els en Richard

Plaats een reactie