BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De regeling om de huurschuld te voldoen 1

Yvonne moet de hoer spelen“Shit, shit, shit!!”
John schreeuwde het uit. En nogmaals: GVD!. Yvonne keek verschrikt op. John zat op zijn telefoon en keek haar haast wanhopig aan. Ze wist onmiddellijk waar het over ging. DE Offerte. Waar ze het al zo lang over hadden. John was nu al een jaar of wat geleden voor zichzelf begonnen met een IT advies bedrijf dat aanvankelijk een paar opdrachtjes had binnen gehaald. Maar toen kwam de financiele crisis, toen de corona crisis, en toen weer iets anders, maar uiteindelijk hadden ze al een jaar geen omzet meer gedraaid. En daar woonden ze in het riante huis, met de riante tuin met jacuzzi. En een studerende dochter in Parijs.

Yvonne kwam uit een welgestelde familie, haar vader had het dan ook maar het maar niets gevonden. Die Johny zoals hij hem neerbuigend noemde,. met zijn mooie praatjes en gouden ketting om zijn pols. Niet ons soort mensen. “Hij is een oplichter, een gladjakker, geen enkele opleiding afgemaakt, denkt dat hij overal mee wegkomt. Doe het niet.” Maar Yvonne was gek op hem en was met hem getrouwd. Hij kreeg een goedbetaalde baan, maar hij wilde meer. En nu zaten ze dan aan de grond. Haar auto hadden ze al verkocht, wanneer ze voor het laatst uit eten waren geweest kon ze zich niet meer herinneren. Ze meed haar vriendinnen want lunchten kon ze zich niet permitteren. Ze schaamde zich voor haar C&A jurk, ze schaamde zich als ze in uitverkoop rekken moest kijken of er nog wat fatsoenlijks bij zat.
En dan was er hoop geweest op een echt grote opdracht, waar flink veel aan verdiend kon worden, een langlopend contract. Een basis voor verdere groei. Maar die klootzak bleef de boot maar afhouden.

“Eind van de maand, volgende week, nee echt deze week kom ik er nog op terug. “
En nu dan een bericht van zijn assistente
‘”Meneer van der Veeren laat u weten dat hij onverwacht naar het buitenland moest en dat er nog enkele details van uw offerte moeten worden besproken met der Raad van Bestuur. Wanneer hij terug is zal hij weer contact met u opnemen,”.
Voor de zoveelste keer er omheen draaien. Uitstel, meer vragen. Maar zijn geld was op. En zijn oude maat Henk van wie hij dit mooie, veel te dure huis huurde had hem de vorige maand al laten weten dat er nou toch echt huur moest worden betaald. Vier maanden was gewoonweg te lang, ook als het een oude vriend betrof. Dan had hij nog wel een ‘opknap appartementje’ waar ze tijdenlijk in mochten, maar daar moest dan wel van te voren een vier maanden huur voor worden aanbetaald. En ook dat geld hadden ze niet. Naar de gemeente voor bijstand? Yvonne moest er niet aan denken. De schande…niee dat nooit. En als het allemaal al niet erg genoeg was kwam er gelijk een mail bovenop van Henk die zich voor morgen uitnodigde omdat ‘er nu toch echt betaald zou moeten worden of anders moest hij vanwege bedrijfseconomische redenen deze vordering uit handen geven, met alle meerkosten en gevolgen die dat met zich meebrengt”. Ze zaten klem.

“Zeg Yvonne, ik heb een gek ideetje”
“Als we nou eens Henk voorstellen om een avondje samen uit te gaan”
“Nou daar zal hij op zitten te wachten, wij met een lege portemonnee op zijn zak teren.”
“Nee, ik bedoel” John aarzelde een moment. “…naar de **Club, de parenclub. Hij heeft er vaak op gezinspeeld dat hij graag eens met jou…”
Yvonne onderbrak hem. “Jij wilt mij uitlenen aan hem? Mij de hoer laten spelen?”
“Nee, Yvonne, niet de hoer spelen, maar we zijn daar geweest en jij hebt je toen best vermaakt, toch? Iets soortgelijks, geen banden, gewoon een levende dildo, zo moet je dat zien. Maar we kunnen dan afspreken dat hij even niet moeilijk gaat doen over een een paar maanden huur.”

Yvonne kleurde toen ze aan die avond terug dacht. John had op haar ingepraat en ingepraat en uiteindelijk had ze toegestemd. Ze had een paar borrels genomen en – ondanks dat ze haarzelf anders beloofd had- was ze op een gegeven moment op een matras beland met John en waren ze aan het zoenen toen ze een hand op haar billen voelde. Een hand die afdwaalde naar haar spleetje dat door de hele geile toestand daar toch wel nat was geworden. Ze had het in John’s oor gefluisterd en die had gezegd dat ze haar benen moest openen. En toen werd ze gevingerd. En werd ze geil. En begon ze – ondanks haar bonkend hard, lichamelijk te reageren, en te kreunen. Het voelde lekker, de handen van John die in haar borsten kneep, zijn mond die haar tepels likte. Die vingers. Het gezucht van het stel naast hun dat stevig aan het neuken was. Toen ze voelde dat ze naar een orgasme ging had John haar opgedragen zich wat te draaien en de penis van de onbekende te pakken, en af te trekken. Ze lagen toen in een 69-standje. Een onbekende harde, dikke lul in haar hand, een onbekende mond op haar kutje. John zat op zijn knieën naast haar hoofd en boog zich voorover.

Zachtjes zei hij “geef eens een likje, toe, lik eens even aan die staaf. Gun die man ook een pleziertje.” Ze gruwde maar geilde op het idee. Toch fluisterde ze “nee, doe het zelf maar”. Gewoon om aan te geven dat ze dat niet wilde. Maar tot haar ontzetting antwoordde John: “ok, maar daarna jij” en met zijn tong likte hij aan het toompje. En over de eikel. Ze schrok, walgde, maar heel tegenstrijdig was het tegelijk een heel geil gezicht. John pakte haar bij haar nek en dwong haar hoofd naar die dikke lul. En ze hapte. En ze liet die dikke staaf in haar mond glijden. Diep. John duwde haar hoofd verder naar voren. Ze bedacht dat ze John meermalen teleur had gesteld door hem niet te pijpen. Ze vond het vies. Maar nu, die warme tong die haar kutje uitlebberde, een harde staaf in haar hand, de warme gladde eikel in haar mond. Ze pijpte en kreunde ….en ze …aaaah aaaaaaAAH” Yvonne kwam klaar.
Dat alles kwam terug in gedachten. Het neuken daarna, van achteren keihard genomen worden door de onbekende terwijl ze John pijpte. Geil was die avond, geil was ze.
Al meer dan een jaar geleden. Ze had niet nog een keer willen gaan. Ze schaamde zich, schaamte voor hoe ze zich had laten gaan. En dat beeld van John die met een man….die een lul in zij mond had genomen… En nu dit voorstel.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 16165 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie