BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Boerenzusjes (3)

Zwemmen met de meiden na een dag hard werkenBOERINNENCOMPLOT

Na een middag sjouwen met de gearriveerde bomen en struiken en vervolgens ons lekkere neukpartijtje hebben m’n zusje Anke en ik gistermiddag de Chillkeet nog snel een poetsbeurt gegeven. Deze zomer waren we er nauwelijks door het over de wereld uitwaaieren van iedereen en het werd tijd dat de spinnen en andere illegaal ingetrokken vliegende en kruipende beestjes hun alleenrecht op het gebruik van de keet wat gingen inbinden.
Na een uurtje hard werken zag het er weer toonbaar uit voor onze vrienden, die vandaag en morgen komen helpen om de bomen en struiken voor het voedselbos in een paar dagen tijd de grond in te jassen.

Eerst het zuur, dan het zoet

De jongste broer van mijn moeder, oom Sjors, komt enkele dagen mijn ouders helpen, zodat Anke, Sanne en ik onze handen vrij hebben voor het werk aan het voedselbos. We hebben rond negen uur verzamelen afgesproken, bij de Chillkeet en we zullen met z’n tweeëntwintigen zijn, evenveel jongens als meiden, wel zo gezellig. We zien elkaar niet heel vaak meer, omdat nogal wat van ons de streek uit zijn gegaan voor een of andere studie of voor werk of voor een tussenjaar of voor wat dan ook. Daarom gaat het eerste uur op aan bijkletsen, de tentjes opzetten voor de overnachting en het ondertussen volledig wegwerken van de liters koffie en berg peperkoek met roomboter die mam meegaf.

Anke en ik delen vannacht een tentje, zo’n simpel opgooigeval en als we dat al snel hebben staan helpen we de anderen waar nodig, zodat we als het even lukt om tien uur kunnen beginnen.
Als iedereen beschikbaar is leggen we uit bij welke kleur piketpaaltje welke soort plant of boom hoort en hoe groot het bijbehorende plantgat moet zijn. De meesten weten dit al wel omdat we bijna allemaal boerenouders hebben, maar toch, security gaat voor alles. Daarna maken we ploegjes van steeds een jongen en een meisje en gaan we op verschillende delen van het terrein aan de slag, om elkaar niet in de weg te lopen. Anke en Sanne houden toezicht en zij zorgen er ook voor dat de net in de grond gezette bomen en planten meteen genoeg water krijgen.

Gelukkig is het droog en gaat zelfs de zon stevig schijnen en al binnen het uur gaan de overalls uit en loopt iedereen in shorts en shirts. Het is keihard werken, al die gaten graven hakt er stevig in en heel goed is te merken hoe we tegen elkaar op werken, alsof het een competitie is.
Tussendoor brengt mam de lunch en tegen de avond arriveert ze met twee mega-pannen met de eerste snert van dit najaar. We laten haar met trots zien dat we al flink vorderen en dat het in dit tempo zeker moet lukken om morgenavond alles in de grond te hebben.

Om ons na het harde werken op te frissen duiken we allemaal het meertje in, naakt zoals de meesten van ons dat tot nu toe altijd gewend waren en na het eerste ongemakkelijke moment voelt het voor iedereen alsof we nooit anders doen. Het is heerlijk om te genieten van het loeren naar elkaars blote opwindende lijven, ondertussen even onbezorgd met elkaar te dollen en alle zweet van ons af te spoelen.

Na het eten van de snert met roggebrood donkert het al aardig. We drinken dan nog wat en natuurlijk wil Frank zoals altijd daarna zijn feestpilletjes uitdelen, maar dan grijp ik in: ‘hey lui, laten we dat niet doen, eerst het zuur en dan het zoet, zeggen onze ouders altijd. Ik stel voor dat we vanavond het hoofd koel houden en op tijd naar bed gaan, anders loopt de rest van de klus in de soep. Morgenavond kunnen we losgaan, we hebben dan een dikke vette barbecue met volop drank en een pilletje meer of minder kan dan ook geen kwaad meer.’

Tropische verrassing

Iedereen stemt in en niet veel later geef ik het voorbeeld door vroeg ons tentje in te kruipen. Ik ben al bijna vertrokken als Anke achter me een beetje kleumend tegen mijn rug aankruipt, maar als ze aanhalig wordt breng ik het nog net op om te zeggen dat ik nou echt geen puf heb…
Ik word wakker omdat ik een volle blaas heb en zie dan op m’n smartwatch dat het half vier is. Voorzichtig, om Anke niet wakker te maken, kruip ik naar buiten, in mijn blootje. Ik trek niks aan, het kan best even zo, snel in het dichtstbijzijnde bosje pissen en dan weer naar binnen. Het wordt ‘s-nachts al best wel koud, de damp slaat van mijn urinestraal af en nadat ik klaar ben neem ik even de tijd om wat om me heen te kijken. Het is een heldere nacht met veel sterren en terwijl ik het daarboven wat bekijk stretch ik mijn handen zo hoog mogelijk boven me en rek ik me uit, genietend van het contact van mijn lichaam met de frisse lucht. Het kampementje is in diepe rust en ik wil ook nog wel een tijdje pitten, waarna ik besluit snel terug de warmte van ons tentje op te zoeken.

Als ik in de samen-geritste slaapzakken een beetje kleumend tegen het warme lijf van mijn zusje kruip hoor ik zachtjes ‘goedemorgen Jules’. Dit klinkt anders dan Anke, héél anders. Ik doe het tentlichtje aan en verbaasd zie ik dan dat Marieke naast me ligt. ‘Hey Marieke, … ehm, wat is dit nou?’ Hoewel ze me een beetje verlegen aankijkt volgt er toch eerst een giecheltje en dan antwoordt ze, zo zachtjes dat ik echt goed moet luisteren: ‘… ja, ehm… sorry Jules, ideetje van Anke. Ze zag ons steeds naar elkaar kijken en vond dat ik maar bij jou moest gaan liggen. Haar beurt kwam wel weer, zei ze.’

Mmm, Anke kan soms echt vervelend zijn maar dit keer vind ik dit wel een goed idee. Twee jaar terug waren Marieke en ik elkaars eerste en ik kan niet ontkennen dat ze nog wel eens in mijn gedachten is geweest. Ze is een ontzettend mooi meisje, in de verte heeft ze iets Aziatisch, met een klein supersexy lijf dat alleen maar als omhulsel lijkt te dienen voor haar kutje. Ik ken haar al sinds mijn jeugd omdat ze van kleuter af aan bevriend is met mijn zusjes. Pas later zag ik in wat een sexy meisje ze is geworden, hoewel ik dat zelfs toen we het met elkaar voor de eerste keer deden nog niet zo in de gaten had. Maar hier en nu zie ik dat wél, waar ze loopt kijken de jongens haar na en zoals ze vandaag in haar shorts en een topje met daarin haar stevige bolle tietjes in de weer was, whow.

Die keer twee jaar terug bleek dat ze in een complot zat met mijn zusjes, die zich meteen na onze eerste seks óók wilden laten ontmaagden door mij. En nu dus opnieuw een complot, de dames kunnen het blijkbaar niet laten. Nou ja, als het hierom gaat mogen ze van me, dan hou ik wel van een beetje complotdenken…

Repeating Marieke

In het licht van het kleine tentlampje trek ik de slaapzak wat omlaag om Marieke eens goed te bekijken en het eerste wat me opvalt zijn net als toen haar ronde stevige tietjes, zo übergeil parmantig op haar lijf gezet, de kleine donkere tepels hard, als teaseknopjes die me naar hen toe lokken. Met haar bijna bruin-zwarte ogen kijkt Marieke me een beetje onzeker aan, niet goed wetend wat mijn reactie zal zijn. Als ik haar dan een kus geef, vol op haar lippen, zie ik daarna hoe de opluchting op haar gezicht te zien is. En dan is het alsof door haar opgeluchte reactie ineens in één flush al mijn bloed naar mijn paal trekt, want binnen de kortste keren staat die volledig hard klaar voor actie in dit lekkere meisje.

Toen ik een vriendin had was ik monogaam, maar ik ben wel echt blij dat ik nu weer mijn handen vrij heb, nou ja en de rest van mijn lijf dus ook, mijn pik heeft er duidelijk zin in. Ik ga dus graag in op de herhaalde uitnodiging van mijn allereerste meisje, dat er zo te zien helemaal klaar voor is. Nadat we eerst een korte tijd hebben getongd en ik vervolgens verlekkerd haar hele lichaam met mijn handen heb verkend doe ik haar benen uit elkaar, kniel ik er tussen en maak ik de toegang naar haar kutje extra nat met wat spuug. Met twee vingers wrijf ik het uit tussen haar kutlipjes en bewerk er ook kort haar klitje mee. Daarna trek ik haar onder haar billen omhoog, spreid haar benen nog wat extra tussen mijn aandringende dijen tot haar kutje bereikbaar en open voor mijn paal staat en dan schuif ik me langzaam bij haar naar binnen.

Ik kan niet zeggen dat ze daarbinnen strakker is dan mijn zusje, maar wel ánders, heter bijna, alsof ik mijn pik een oventje binnenschuif. Maar ze voelt ook alsof ze niet zeker weet of ze wel wil dat ik in haar kom, ze ontvangt me een beetje aarzelend. Ik kijk haar aan maar als ik dan geen afwijzing zie ga ik verder, als ze dit niet wil hoor ik het wel en ik druk door tot ik helemaal in haar zit en echt niet verder kan. Ik geniet van het gevoel dat ik haar nu volledig aan mijn paal heb gestoken en hoe haar lijf me over de hele lengte van mijn pik verschroeit. In het zachte schijnsel van het lichtje ziet ze er zo lekker uit zoals ze nu in een boogje gespannen tegen me op staat, haar huid een tikje glanzend in het licht, haar tietjes rond en bol en parmantig omhoog wijzend, haar donkere ogen wijd open, me intens aankijkend.

Ik houd haar stevig vast met mijn handen onder haar kleine ronde billen, er zo voor zorgend dat haar kutje op de hoogte van mijn pik blijft en begin dan te pompen. Het duurt even, alsof ze toch wat overdonderd is door mijn tempo, maar dan begint Marieke voorzichtig wat tegen te bewegen. Samen komen we in een heerlijke cadans terecht en gaandeweg krijg ik opnieuw het gevoel dat dit meisje in haar hele wezen eigenlijk toch vooral bestaat uit haar kutje. Het is alles verzengend zoals dat ze daarmee haar hitte doorgeeft aan mijn pik en wat dat doet met mijn pik.

Het is intensief vrijen op deze manier en na een tijdje trek ik haar bovenlichaam omhoog, tot ze rechtop op mijn paal zit en zak dan achterover tot ik met mijn billen op mijn voeten steun. Mariekes bovenlijf leunt daarna tegen het mijne terwijl haar tepels in het tempo van ons neuken over mijn vel krassen, onze gezichten naar elkaar toegewend, waardoor we als vanzelf opnieuw gaan tongen.
Zoals alles aan haar lijf is ook haar mondholte klein, het voelt alsof ik haar met mijn tong helemaal opvul. Ik beperk me daarom al snel tot een spelletje met het tipje van haar tong en het gevolg is dat er een kettingreactie ontstaat tussen wat we hier boven doen en wat er ondertussen beneden met onze samengeklonken lijven gebeurt. Alsof er gierende stroompjes op en neer worden gestuurd…

Het gevolg is dat Marieke al gauw in een orgasme terecht komt, met zachte kreuntjes in mijn oor en zich vervolgens steeds weer stevig met haar armen om mijn nek ophijsend neukt ze zich op mijn snoeiharde paal in een steeds dwingender tempo naar haar climax. Kreunend en zuchtend klemt ze zich tegen me aan en als ik na een tijdje merk dat het wegebt leg ik haar op haar rug, ga ik languit over haar liggen tot ik haar zo’n beetje helemaal bedek met mijn lichaam, en neuk ik haar in een rustig tempo door, zo haar orgasme toch wel wat op stoom houdend. Ik voel hoe ze onder me kronkelt van genot en hoe haar kutje zich om mijn paal beweegt, alsof ze probeert nog meer contact te krijgen tussen al haar plezierplekjes en de mijne.

Ik probeer me in te houden want lekkerder dan dit wordt het nooit meer en het zou jammer zijn als ik nu al te vroeg zou klaarkomen. Zo slow mogelijk neuk ik door, me in alles bewust van dat meisje onder me dat zich met haar kleine lijf helemaal aan me heeft overgegeven. Nou ja, en uiteindelijk is het natuurlijk niet tegen te houden, mijn zaad dringt al een tijdje aan als ik het eindelijk laat gaan en met veel kracht bij Marieke naar binnen spuit. Niet veel later vallen we zo, ik nog steeds op Marieke liggend in slaap.

Mond spoelen

We worden pas weer wakker als er om ons heen allerlei bedrijvigheid losbarst en er ineens aan ons tentje wordt geschud. Anke natuurlijk weer: ‘Hey luiwammesen, opstaan jullie! Genoeg seks gehad!’ Als we naar buiten kruipen, een beetje verlegen doordat dankzij Anke zo ongeveer iedereen ons staat aan te gapen, trekken Marieke en ik hand in hand maar gauw een sprintje naar het meertje en plonzen we samen in de veilige beschutting van het toch wel heel erg koude water. Daar zijn we niet de enige, ook Sanne en haar vriendje Johnny zijn hardhandig door Anke gewekt en verder zijn er ook nog wel wat andere jongens en meiden aan het dollen.

Sanne zwemt op me toe en vraagt dan: ‘oude liefde teruggevonden?’ Ohw, nou, oude liefde is misschien teveel gezegd maar toch knik ik, het was fijn met Marieke. ‘En jij?’ vraag ik, ‘ook naar je zin met Johnnie?’ Sanne knikt opgetogen: ‘ja, heel erg.’ En dan, met een knipoogje: ‘Dus Sorry Jules dat jij nu helemaal alleen Anke op je nek hebt zitten.’ Ik grijns breed: ‘Nou, op mijn nek zou ik niet zeggen, meer op mijn…’ ‘Hey Jules, ga je mond eens spoelen’ giechelt Sanne en weg is ze , naar haar Johnny. En ik zwem Marieke achterna, die aan haar eigen olympic games lijkt te zijn begonnen.

Anke is met de bakfiets al vroeg naar de boerderij gefietst om de ontbijtboel op te halen en genietend van de broodjes en koffie praten we in het ochtendzonnetje de verdere aanpak door. Om half negen staan we weer op het veld en is het opnieuw hard ploeteren, tot tussen de middag tot onze verrassing oom Sjors en pap de lunch komen brengen, en tegelijk ook alle eten en drank voor de barbecue vanavond. Vol trots laten Anke en Sanne de vorderingen in de aanplant zien, waarbij ik wel meeloop maar me bewust stil houdt, dit moet hun gloriemomentje zijn. En dat wordt het, want ik hoor ik hoe zowel pap als oom Sjors hen een welgemeend compliment geven, ik zie ze gewoon glunderen!

Het wordt een voor september erg warme dag en tot ons plezier zijn we al rond vier uur klaar, waardoor we nog alle tijd hebben om na een verfrissend zwempartijtje een dik uur te gaan liggen zonnen. Waarbij natuurlijk de hormonen al aardig rondgieren, want allemaal liggen we bloot, allemaal geven we onverbloemd onze ogen over elkaars lichamen de kost en ook allemaal weten we dat het een heel erg bonte avond gaat worden, iedereen is er na deze lange zomer echt aan toe om samen een feestje te bouwen. Straks eerst genieten van de barbecue met lekkere biertjes en wijntjes en daarna, tegen de tijd dat we aan de pilletjes van Frank gaan, zullen we zeker weer eens een ouderwetse spelletjesavond gaan doen. Ik zie daar nu al naar uit, omdat Frank en ik een paar nieuwe supergeile spelletjes hebben bedacht…

X. Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 9442 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Boerenzusjes (3)”

Plaats een reactie