BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een dure borrel (deel 4)

Zodra Petra bij Hans in de auto zat wist ze gelijk hoe de dag verder zou verlopen. Het eerste wat Hans tegen haar zei was “Doe je jurkje uit”. Petra keek hem ongelovig aan. Wilde hij echt dat zij naakt naast hem in de auto kwam zitten en dat dan ook nog voordat ze de straat uitwaren? Ben je doof vroeg Hans, toen Petra geen aanstalten maakte en Petra wist nu dat ze te doen had wat er gezegd werd. Ze trok eerst haar jurkje onder haar kont vandaan en trok het dan over haar hoofd uit. Ze kon alleen maar hopen dat niemand uit haar buurt haar zo zou zien zitten. Gelukkig was het nog rustig op straat, maar twee straten verder stond het stoplicht op rood en had zij volop bekijks van de man in de auto naast hun. Voor ze optrokken stak de man zijn duim omhoog en zonder verder oponthoud kwamen ze bij de woning van Hans aan, die tot vreugde van Petra nogal buitenaf woonde. Hans stapte uit de auto en wenkte Petra dat zij hem moest volgen. Voor de zekerheid keek Petra nog even de weg af en stapte dan naakt uit de auto en volgde Hans naar de voordeur.

Ze slaakte een zucht van verlichting toen de voordeur dicht was, maar ze wist nog niet wat haar verder te wachten zou staan die dag. Nadat Hans zijn jas had opgehangen haalde hij uit een la een soort van hondenriem en gespte deze om de nek van Petra. Een riem volgde en Petra moest op handen en knieën hem volgen naar de woonkamer. Hans plofte op de bank en met een enkel gebaar maakte hij Petra duidelijk dat hij gepijpt wilde worden. Petra kroop naar hem toe en ging geknield tussen zijn benen zitten en opende zijn broek om vervolgens de pik van Hans uit zijn boxer te vissen. Handen op je rug klonk het en Hans pakte Petra bij haar hoofd beet om zelf te bepalen hoe diep en hoe hard hij gezogen wilde worden. Kokhalzend deed Petra haar best om hem te geven wat hij verlangde en het kwijl liep uit haar mondhoeken toen hij haar in haar strot begon te neuken. Net voordat hij klaar kwam trok Hans zijn pik terug en spoot zijn hele lading zaad over haar gezicht. Het droop van haar wenkbrauwen over haar ogen en eindigde in een sliert die even aan haar kin bleef bungelen voor die op haar tieten viel. Hans trok haar nu aan haar halsband overeind en ze moest hem volgen. Hij gaf haar een rondleiding door het huis en toen dit gedaan was moest zij koffie gaan zetten.

Terwijl Hans van zijn koffie genoot vroeg Petra of ze wat mocht voorstellen. Als het een goed voorstel is kan dat altijd, maar kom niet met flauwekul aan reageerde Hans. Als ik verder ga dan wat we afgesproken hebben bij de deal en niet alleen beschikbaar ben voor seks, maar volledig je slavin ben, wil je dan Marlies verder met rust laten. Jij wilt dus dat ik een strak jong kutje opgeef voor wat jij mij zal gaan bieden? Dan moet je wel heel vergaand zijn als slavin wil het mij dat waard zijn was de reactie van Hans. Je gaat mij niets weigeren en ondergaat alles zonder morren. Daarnaast wil ik dat dan Wim de slaaf van Marlies en Erik wordt en dat zij het thuis volledig voor het zeggen hebben. Dat met Wim regel ik wel zei Petra en mij moet u dan maar testen of ik nakom wat ik beloof. Dat je mij al gelijk met u aanspreekt is al een goed begin. We gaan straks eens kijken wat je kunt verdragen als slavin. Breng mij nog een kop koffie en ga douchen. Je ziet er niet uit. Hans dronk zijn koffie op en liep toen naar de badkamer waar Petra onder de douche stond. Zonder iets te zeggen kleedde hij zich uit en liep naar de douche. Op je knieën slet beval hij en voordat Petra wist wat haar overkwam spetterde een straal pis recht in haar gezicht. Bek open was het enige wat zij hoorde en wetende wat zij net beloofd had deed ze aarzelend haar mond open en liet zich recht in haar bek pissen.

Nadat Hans Petra de tijd had gegeven om zich fris te maken wachtte hij op haar in de woonkamer. Maak voor mij nog een kop koffie en je mag nu zelf ook een kop koffie nemen gaf hij aan toen Petra weer beneden was. Nadat Petra de koffie had gebracht en dat keurig knielend aan Hans had aangeboden vroeg Hans haar of ze absoluut zeker was van haar keuze. Ja Meester bevestigde Petra, ik zal alles doen om mijn dochter te sparen. Mooi zo reageerde Hans, dan gaan we straks eerst terug naar je huis en daar de zaken duidelijk stellen. Hans liep de gang in en wierp naar Petra een oude regenjas die zij over haar naakte lijf kon aantrekken en dan reden ze terug naar het huis van Wim en Petra. Daar aangekomen waren Erik en Marlies geschrokken om Hans nu al terug te zien, maar Hans gebaarde dat iedereen naar de woonkamer moest komen en vertelde daar de veranderde situatie. Petra is vanaf nu voor onbepaalde tijd mijn slavin en Wim wordt de slaaf van Marlies en Erik. Hij zal voor hun het huishouden doen, alle rekeningen betalen hun chauffeur zijn en als hij niet voor zijn werk bezig is zich terugtrekken in de logeerkamer. Erik en Marlies hebben het huis volledig ter beschikking en kunnen indien vooraf aangemeld mijn slavin bezoeken. Onder deze voorwaarden ben ik bereid om af te zien van het verdere seksueel gebruiken van Marlies. Jullie zijn hier alle vier bij betrokken en ik wil dan ook dat jullie allemaal hiermee instemmen. Doen jullie dat niet, dan blijven de oude afspraken van kracht.

Marlies stortte zich op Petra, mam dat mag ik niet van jou verlangen. Dat hij jou neukt vind ik al moeilijk genoeg en eerlijk gezegd verdiende ik mijn aandeel ook wel degelijk, maar zijn slavin worden?? Dat Petra door Hans aan de halsband en riem werd meegevoerd maakte wel duidelijk wat het slavin zijn ging inhouden. Lieve schat, ik heb het er graag voor over om Erik en jou een gewoon leven te bieden en je vader verdient niet beter dan op deze manier zijn bijdrage te leveren voor jouw vrijheid. Schoorvoetend gingen Marlies en Wim akkoord en Erik vond het uiteraard helemaal prima. Hans haalde uit zijn broekzak het sleuteltje van het kooitje van Wim en gaf dit aan Marlies. Ik reken erop dat je goed toezicht houdt op dat smerige slaafje en hem ook echt als jullie slaaf gaan gebruiken. Ik zou nu wel een kop koffie lusten zei Hans en wachtte af wat er ging gebeuren. Petra had hij aan de riem, dus die kon niet reageren en dan begreep Marlies de bedoeling. 4 koffie loser en snel een beetje beet zij Wim toe, die in elkaar kroop, maar wel gelijk begon aan zijn opdracht. Als je niet de hele dag tegen dat miezerige gevalletje aan wilt kijken kun je hem ook een schortje laten dragen suggereerde Hans nog terwijl hij van zijn koffie genoot.

Petra werd nu losgemaakt en kreeg opdracht om alles wat ze nodig had in een koffer te pakken en dan afscheid te nemen van Marlies. Alle kleding en lingerie die achter blijft is voor jou Marlies, mijn slavin zal dat niet meer nodig hebben. Met een handgebaar groette Hans iedereen en met Petra aan de lijn die de koffer met zich meetrok liep hij terug naar de auto. De koffer ging in de kofferbak en zo reden ze weg, weg van het oude leven van Petra. Dit keer ging Hans echter niet gelijk naar huis, maar reed eerst naar de seksshop waar ze eerder het kooitje voor Wim hadden gekocht en zocht daar van alles bij elkaar. Boeien, klemmen, zwepen en meer handige attributen, maar ook sexy lingerie en catsuits. Petra moest alles passen in de winkel en stond dus het grootste deel van de tijd naakt in de winkel. Een andere klant was een zweep aan het uitzoeken en testte hoe die in de hand lag. Wil je hem even testen vroeg Hans en gaf Petra aan dat ze voorover moest bukken en haar enkels beet moest pakken. Weet je het zeker vroeg de man nog en toen Hans bevestigend knikte haalde hij uit met de zweep. Petra had nog nooit een zweep gevoeld en gaf een gil toen de zweep haar kont raakte en een rode striem achterliet. Hans gaf een teken dat de man even moest wachten en deed Petra een gag in. Zo, dat is beter, anders komen straks de buren klagen over geluidsoverlast. De man ging verder met het testen van de zweep en de ene striem na de andere kleurde Petra’s rug en kont. Nadat de man klaar was haalde Hans de gag uit de mond van Petra en droeg haar op om de man te bedanken voor de aandacht die hij haar had gegeven.

Petra kroop naakt naar de man toe en bedankte hem voor zijn inspanningen. Je moet nog veel leren slavin, een man bedanken doe je op een andere manier. Vraag meneer netjes welk gat van jou hij zou willen gebruiken. De man vond het voldoende als zij hem pijpte en zo zat Petra midden in de winkel de man die haar net een spanking had gegeven te pijpen. Intussen was de verkoper ook achter de toonbank vandaan gekomen en vond dat hij ook wel wat extra vergoeding kon ontvangen voor het gebruiken van de winkelruimte. Hans was dit helemaal met hem eens en de verkoper legde Petra over de toonbank en deed een condoom om zijn pik. Zonder enige aarzeling stootte hij zijn pik in de kut van Petra, die over de toonbank heen zo het winkelend publiek kon zien wat langs de winkel liep. Eindelijk was iedereen tevreden en had Hans zijn aankopen afgerekend. Met de oude regenjas over haar naakte lijf droeg Petra de tassen naar de auto en zo reden ze dan terug naar het huis van Hans. Nadat Hans de voordeur had opengemaakt liet hij Petra de regenjas op de kapstok hangen en gaf haar dan de autosleutels. Ga je koffer en onze aankopen uit de auto halen slet. Naakt met een lijf nu vol striemen laadde Petra de auto uit en melde zich dan knielend bij haar Meester.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Hagenees223

Wegens gezondheidsproblemen heb ik besloten om te stoppen met schrijven. Het spijt mij voor mijn lezers dat er onafgemaakte verhalen blijven staan, maar ik kan het momenteel niet opbrengen om mij zo in te leven in een verhaal om dit zo te schrijven zoals ik het zou willen hebben. Ik dank alle lezers voor hun belangstelling voor mijn verhalen.

Dit verhaal is 10869 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie