BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een dure borrel ( deel 1)

Het was een leuk feest geweest waar Petra en haar dochter Marlies waren geweest. Zelfs iets te gezellig, want ze hadden beiden meer gedronken dan dat de bedoeling was geweest vooraf. Petra had zich voorgenomen om hooguit een glaasje mee te drinken en had dan ook gewoon de auto meegenomen die ze net deze week nieuw hadden en die ze dan gelijk kon laten zien aan de andere vrienden. Maar het was niet bij een glaasje gebleven en Petra vond het dan ook verstandiger om een taxi te bellen. Net op het moment dat Petra en Marlies in de taxi wilden stappen ging Marlies over haar nek en de taxichauffeur had geen zin om hun zo mee te nemen en het risico te lopen dat zijn wagen straks helemaal schoongemaakt moest worden. Daar stonden ze dan en tegen beter weten in besloot Petra om dan toch maar zelf te gaan rijden. Het was tenslotte maar een kort stukje.

Ze waren bijna thuis toen het noodlot toesloeg. Marlies maakte een geluid alsof ze weer moest overgeven en Petra lette daardoor even niet goed op en reed door een rood licht. Hans kwam van rechts met een flinke vaart en kon onmogelijk meer de auto van Petra en Marlies ontwijken die opeens midden op de kruising opdook. Een doffe klap was het gevolg en na even te zijn bekomen van de klap sprong Hans uit de auto om te kijken hoe het met de inzittenden van de andere auto was die hij vol in de zijkant had geraakt. De airbags waren geactiveerd en hij zag twee vrouwen versuft in de auto zitten. Zo snel als hij kon haalde hij ze uit de auto vanaf de kant die niet geraakt was en rook toen al gelijk dat de bestuurster aardig wat gedronken had en de jongere vrouw was zelfs te dronken om op haar benen te blijven staan.

Terwijl hij de situatie zo overzag en de schade bekeek realiseerde Hans zich dat het best wel eens heel lastig kon gaan worden met de verzekering nu er drank in het spel was en dat het misschien beter anders opgelost kon worden. Hij overlegde met de bestuurster van de andere auto, die Petra bleek te heten of er politie bij moest komen, maar uiteraard wilde die dat zeker niet. Hans bood aan om de zaak te regelen en belde een bevriende garage houder of die twee auto’s snel weg kon slepen. Snel maakte hij verschillende foto’s van de situatie en vulde een schadeformulier in waarin hij duidelijk aangaf dat Petra door rood was gereden en onder invloed van drank was geweest op het moment van de aanrijding. Voordat de wagens werden weggesleept liet hij dit onderteken door Petra en met een leenauto van de garage bracht hij Petra en Marlies daarop naar huis.

Eenmaal bij hun thuis haalde Hans het schadeformulier tevoorschijn en liet dit ook lezen aan de intussen wakker geworden man van Petra Wim. Hij hoefde Wim niet verder uit te leggen dat de verzekering niet zou gaan betalen nu er sprake was van drankgebruik en dat zowel de schade van Hans als de eigen schade aan de nieuwe auto voor eigen rekening zouden zijn. Hans had intussen Petra en Marlies goed bekeken en zowel moeder als dochter mochten er best wezen. De auto van Wim en Petra bleek ook nog eens gefinancierd te zijn en toen Hans aangaf dat hij wel een uitweg wist keek Wim hem tegelijk verbaasd en verheugd aan. Er zijn geen getuigen van de aanrijding en er is geen politie bij geweest. Ik kan dus een ander schadeformulier invullen en de schuld van de aanrijding op mij nemen en het alcoholgebruik verzwijgen we dan. Dan krijgt iedereen zijn schade betaald, want ik ben allrisk verzekerd.

Uiteraard wil ik daar wel wat voor terug. Zowel Petra als Marlies zijn voor mij beschikbaar zo vaak als ik dat wil en zonder beperkingen. Bedoel je dat je hun wilt neuken stamelde Wim, die de tot dan zwijgende Petra aankeek. Marlies was in slaap gevallen en had van het geheel niks meegekregen. Met een rood hoofd gaf Petra aan dat ze zou doen wat van haar verlangd werd. Zij was nu eenmaal zo stom geweest en zou nu ook de gevolgen moeten dragen, maar Marlies wilde zij erbuiten houden. Of beiden of niks reageerde Hans, uiteindelijk is Marlies de oorzaak van alles van wat er gebeurd is en ik wil haar zeker ook neuken. Ik ga nu naar huis en slapen, morgenochtend om 11.00 uur ben ik hier terug en dan besluiten we welk formulier we op gaan sturen. Zorg dat je dan definitief een keuze hebt gemaakt.

De volgende dag belt Hans eerst even met de garage en hoort daar dat de Mercedes van Petra helemaal krom staat en dat de Volvo van hemzelf ongeveer € 8000,00 schade heeft. Met die cijfers in zijn hoofd gaat hij naar Wim, Petra en Marlies en belt daar stipt om 11.00 uur aan. Hij vertelt hun de geschatte schade en vraagt dan of ze een beslissing hebben genomen. Wim zit er beteuterd bij en is eigenlijk de grote verliezer terwijl hij er geen schuld aan heeft gehad wat er gebeurde. De keuze is als volgt, of jullie zitten nu met een schuld van ongeveer € 90.000,– aan mij en de leasemaatschappij of Petra en Marlies neuken met mij gedurende de komende vijf jaar. Petra stamelde dat ze dat geld niet konden betalen en dat ze geen andere keuze heeft dan om aan Hans zijn wensen tegemoet te komen en dat Marlies had begrepen dat ook zij hier niet onderuit kon komen.
Hans had dit al verwacht en had al een contract opgesteld waaruit bleek dat Wim en Petra een schuld hadden aan Hans voor € 90.000,– en dat deze direct opeisbaar zou zijn als de afgesproken betalingsregeling niet stipt zou worden nageleefd. Bibberend van de zenuwen tekenden Wim en Petra het contract en Hans gaf hun daarop het schadeformulier met de voor hun gunstige afloop.

Zo nu we dit netjes geregeld hebben wil ik wel eens zien wat mij toekomt de komende jaren. Kleed je eens voor mij uit Petra. Hier???? vroeg Petra. Ja hier, Wim weet wat er gaat gebeuren en dus hoef je het voor hem niet te verbergen. Aarzelend begon Petra zich uit te kleden en stopte toen zij in haar lingerie stond. Alles uit meisje, al waardeer ik je smaak wat lingerie betreft. Met een nog roder hoofd maakte Petra haar bh los en even later stapte zij ook uit haar slipje, een keurig glad kutje onthullend. Dat ziet er goed uit meisje, kom maar hier en haal mijn pik uit mijn broek en laat dan maar eens zien hoe goed je kunt pijpen. Petra hield niet van pijpen en deed dit dan ook zelden bij Wim, maar nu had zij geen keuze en knielde voor de stoel waar Hans op zat en maakte zijn broek los om vervolgens zijn pik eruit te halen. Eerst hield zij de pik nog met enkel haar hand vast, maar na nog even Wim aangekeken te hebben boog zij verder voorover en begon zij de pik van Hans te pijpen. Dat zij dit niet gewend was werd al snel duidelijk en toen Hans haar hoofd ook nog beet pakte en haar verder over zijn inmiddels stijf geworden lul drukte moest Petra kokhalzen en liep het slijm uit haar mondhoeken.

Op een gegeven moment vond Hans het genoeg en trok hij Petra overeind. Op naar jullie slaapkamer allebei en ik ben zo naakt, dus Wim ook beval Hans. Eenmaal in de slaapkamer trok Hans zijn kleren uit en Wim deed aarzelend hetzelfde en bleef in een hoek van de kamer staan. Hans liet eerst zijn handen nu overal over het lijf van Petra gaan en speelde ook uitgebreid met haar tieten en tepels voor hij met zijn vingers de clit en het kutje van Petra ging bewerken. Al snel merkte hij dat zijn aanrakingen Petra niet onberoerd lieten en dat zij nat begon te worden. Hij bleef haar verder bespelen met zijn handen en zoog tegelijk ook op haar tepels waarop Petra op een gegeven moment een kreun niet kon onderdrukken. Hoor je hoe geil zij al is Wim, volgens mij heeft zij die aanrijding expres gemaakt om een lekkere lul erbij te hebben. Vraag eens netjes of ik je wil neuken meisje. Wil je mij neuken Hans kwam er zachtjes uit de mond van Petra. Dat kan harder en geiler Petra reageerde Hans. Hoe vraag je dat? Ik ben geil Hans, wil je mijn geile kut alsjeblieft neuken, verbeterde Petra zich en liet zich door Hans zo ophanden en knieën zetten dat Wim vol tegen haar glinsterende kut keek.
Hans nam achter haar plaats en informeerde alleen nog of ze aan de pil was en toen Petra aangaf dat ze niet zwanger kon worden pompte hij zijn pik vrijwel in 1 keer diep in haar. Hans was een stukje groter geschapen dan Wim en Petra steunde dan ook even toen zij dieper werd genomen dan ze ooit had ervaren, maar dan ging zij haar best doen om het Hans zo veel mogelijk naar de zin te maken.

Vanuit zijn ooghoek zag Hans intussen dat Wim met zijn pik stond te spelen en dat het hem zeker niet koud liet wat hij zag. Hij stond daar met een aardige stijve in zijn hoekje. Nadat hij even bezig was met Petra ging Hans merken dat zij steeds meer reageerde op zijn stoten en zelfs terug begon te stoten. Is het lekker Petra vroeg hij of heb je liever dat pikje in je wat Wim daar staat af te rukken? Een diepe kreun was het enige antwoord wat hij in eerste instantie kreeg en dan verkrampte Petra en kwam heftig klaar. Hans wilde nu wel eens weten hoe erg Petra het vond om voor de ogen van Wim door hem geneukt te worden en ging op zijn rug liggen. Zonder enige aarzeling liet Petra zich op zijn pik zakken en begon hem stevig te berijden. Net kon ik je niet antwoorden Hans, maar wat heb jij een heerlijke pik hijgde Petra. Neuk me hoe je wil. Ik word zo geil van jou en terwijl ze dit nog maar net gezegd had kwam ze al voor een tweede keer. Ze keek Wim nu aan en riep dat hij harder moest rukken en dat ze wilde zien hoe hij klaarkwam op hoe zij zich liet neuken.

Hans begreep intussen wel dat hij wat Petra betrof niet veel hoefde aan te dringen om met haar seks te hebben, hopelijk liep het later met Marlies net zo goed. Kreunend stond Wim te rukken in zijn hoekje en terwijl Hans alweer bezig was om Petra naar een derde orgasme te neuken kwam hij eindelijk klaar. Ruim je wel je eigen rommel op zei Hans streng tegen hem terwijl hijzelf zijn zaad voelde borrelen in zijn ballen. Petra merkte dit ook en gilde dat zij zijn zaad wilde en ging nog wilder op hem tekeer. Dit was voor Hans genoeg om de kut van Petra te vullen met zijn zaad. Terwijl Hans lag na te genieten van een wel heel succesvolle eerste keer met Petra voelde hij dat Petra de laatste restjes zaad uit zijn pik aan het zuigen was en hij gaf aan Wim aan dat hij tegelijkertijd de kut van Petra kon uitlikken.

Nadat ze allemaal wat waren bijgekomen moest Wim wat te drinken gaan halen en hoorde Hans dat Wim vanuit huis werkte en dus vrijwel altijd thuis zou zijn. Petra werkte niet en was tot vreugde van Hans dus feitelijk 24 uur beschikbaar en Marlies volgde een opleiding en kwam elke dag zo rond 17.00 uur thuis. Het was intussen al bijna twee uur en Hans ging nog even thuis wat zaken regelen en gaf aan dat hij die avond terug zou komen voor Marlies. Was ik niet lekker genoeg klonk het een beetje teleurgesteld vanuit Petra. Ja hoor je bent een heerlijk geil wijfie, maar jullie gaan samen ook toekijken hoe Marlies haar deel van de schuld inlost. Hans stapte nog even onder de douche en nadat hij zich had aangekleed en een spontane zoen had gekregen van Petra vertrok hij naar huis.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Hagenees223

Wegens gezondheidsproblemen heb ik besloten om te stoppen met schrijven. Het spijt mij voor mijn lezers dat er onafgemaakte verhalen blijven staan, maar ik kan het momenteel niet opbrengen om mij zo in te leven in een verhaal om dit zo te schrijven zoals ik het zou willen hebben. Ik dank alle lezers voor hun belangstelling voor mijn verhalen.

Dit verhaal is 15029 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Een dure borrel ( deel 1)”

  1. Heerlijk die geile cuckold verhalen die mogen best een beetje extreem zijn.
    Leef je uit en schrijf vooral nog meer
    Ook gedwongen schoonlikken en door meer mannen laten gebruien en en mogen ook best andere perversiteiten is

Plaats een reactie