BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een leuke afspraak

Het honden spel:

Ik heb een vriendin waarmee ik regelmatig leuke seks spelletjes doe, hier beschrijf ik wat ik laatst mee maakte toen ik bij haar op visite ging.

Ik belde bij haar aan en ze doet open in een tijgerpakje met niets er onder, dan weet ik dat ze al goed geil is en flink aangepakt wil worden. Meestal wil ze dan behandeld worden als een hond, een echte teef dus. Ze vindt het dan heerlijk als ik mijn blaas in haar bek leeg of over over haar heen pis.
Ik beloof haar dat ze aan haar trekken zal komen en neem haar mee naar boven.
Boven aangekomen geef ik haar het commando om haar pakje uit te trekken en doe haar de hondenband om haar nek zoals bij een echte teef, daarna ga ik eerst eens voelen of ze echt geil is, haar teven kut is zeiknat dus dat zit wel goed, ook haar teven kont vind het lekker als ik daar een paar vingers insteek, ze begint te grommen van geiligheid wat mij enorm opwindt.
Ik krijg hier dan ook een vreselijk stijve lul van.

Ik geef het commando zit, en ze gaat gehoorzaam opzitten als een hond, doet haar bek al open en gromt verlangend omdat ze dorstig is, ze hapt naar mijn lul omdat ze weet dat mijn blaas vol is en geleegd moet worden door mijn teefje, jij dus.
Ik pis in je bek en houd deze dicht zodat je alles door moet slikken wat jij met plezier doet, je gromt erbij want je vindt dit heerlijk, als ik mijn blaas leeg heb laten lopen in je bek ga je me heerlijk pijpen.
Mijn pik stop ik achter in je keel zodat je regelmatig moet kokken, het slijm komt langs mijn lul uit je bek, ik ga net zolang door totdat ik in je bek klaar kom omdat ik weet dat jij dit lekker vindt en het helemaal door wil slikken.
Hierna gaan we samen tongen omdat ik het heerlijk vindt om mijn eigen sperma te proeven en daarom delen we het laatste restje samen, zeker ook omdat ik weet dat jij het fijn vindt om dit te doen.

Hierna maak ik aanstalten om je teven reet klaarmaken om te gaan gebruiken.
Op dat moment gaat de bel en ik maak open om onze huisvriend Bert binnen te laten die gaat deelnemen aan de laatste ronde van het tevenspel.
Je krijgt het commando drink en begint, net zoals bij mij, zijn blaas leeg te maken met je bek.
Om te beginnen drinkt je zijn pis en delen we dat met z’n drieën,
Op het commando pijp, neem je zijn lul in je bek een pijpt hem helemaal leeg.
Bert moet daarna op zijn rug op bed gaan liggen waarna jij bovenop hem gaat zitten met zijn lul in je kut. Ik pak de hondenriem en maak die vast aan de hondenband zodat ik je goed kan sturen.
Ik ga achter jullie staan en steek mijn lul in je teven reet en trek je kop naar achteren.
Bert en ik beginnen je samen te neuken en jij komt schreeuwend klaar.
Bert en ik neuken door waarna we gezamenlijk nog een keer klaar komen en je kut en kont vol spuiten.
Ondertussen hebben wij erg veel gedronken zodat we ook weer moeten pissen en we gaan dan ook echt aan de laatste ronde beginnen.
Om dit plas probleem op te lossen wordt jij in de de douche op de grond gelegd waarna we je laten smeken om je tevenlijf helemaal onder te zeiken want jij kunt daarvan ontzettend genieten.
Jij komt hier geweldig op klaar waarna we jou hele lijf, als toetje, schoon likken, waarbij je kut en kont ook niet vergeten worden. Het grommend en gillend klaarkomen van jou is een genot om te horen en te zien, wat een geweldig wijf ben je toch.

Hierna gaan we ons douchen en keuvelen we nog gezellig na over hetgeen we net meegemaakt hebben en besluiten dat dit voor herhaling vatbaar is. Wij geven aan dat het misschien wel leuk is om er een echte reu bij te halen om het spel compleet te maken, maar jij hebt daar je twijfels bij.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8870 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie