BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Carnaval in Rio

Confetti regende neer op de mensenmenigte die langs de straten stonden. Tonny hief zijn hoofd op en had meteen spijt van de actie toen de papiersnippers aan zijn bril bleven plakken. Normaal gesproken zou hij klagen, maar hij was in Rio de Janeiro en er was niets dat tijdens zijn parade zou kunnen regenen, behalve… toen hij zijn zus, Mollie, niet kon vinden. Ze hadden hand in hand het hotel verlaten en op de een of andere manier was hij haar kwijtgeraakt. Mollie was een mooie meid, verkleed zoals zovele Braziliaanse vrouwen en een strak dansbroekje, glimmend topje met kwastjes waar haar tepels zitten, zilverkleurige nylons een masker en een hoofdtooi met veren. Ze was trots op haar outfit. “Ik val helemaal niet op.” De reden dat Tonny haar had mee genomen was dat ze thuis verteerde van liefdesverdriet. Na een relatie van vier jaar en zelfs een trouw belofte van haar, inmiddels ex.

Tonny hield van Braziliaanse vrouwen, strak, iets donkere huid, temperamentvol en tijdens de carnaval, bandeloos en uit op seks… zo had hij de dag er voor al gemerkt. Hij was toen door twee meiden in een steeg tegen de muur gezet. De ene had hem gepijpt en de tweede had hem laten komen met haar hand, over haar borsten en die van haar vriendin. Mollie had al meerdere keren gezegd dat ze de Braziliaanse mannen te klein en te dik vond. “En ze stinken… naar eten, te weinig douchen of parfum om hun stank te camoufleren.”

Hij was in paniek geraakt, zijn tweeëntwintig jarige zusje in een wildvreemde stad… tijdens een feest waarbij alcohol, drugs en seks een grote rol spelen. Hij rende door de menigte en schreeuwde haar naam als een bezetene maar het lukte hem niet om haar te vinden. Haar chocoladebruine lokken gingen verloren in een zee van levendige kleuren en hij stond gewoon verdoofd te kijken naar mensen die voorbijgingen, zijn hart bonsde in zijn keel. Waar zou Mollie zijn…? Hij ging terug richting hun hotel. Toen greep iemand zijn hand.

De danseres maakt hem aan het schrikken. Hij draaide zich om, verbaasd een gemaskerde vrouw te zien met een strakke, half doorzichtig topje en een doorzichtige rokje op en zwarte panty. Ze trok hem mee naar een zijstraatje en toen nog een keer links af. Hij liep verbaasd achter haar aan, niet wetend wat hij aan het doen was, maar het kon hem ook niet echt schelen, de gedachte aan de beide vrouwen van de dag ervoor liet de angst om zijn zus wegzakken. Ze leidde hem door een afgelegen steegje, duwde hem tegen de muur en duwde haar tong in zijn mond. Hij hapte naar adem, door de kracht van haar kus maar ook door haar hand op zijn kruis. Hij duwde haar weg om te vragen wie ze was, maar ze verzette zich en verstevigde haar greep op zijn staal harde pik. “Shjut Uph.” Klonk het bits.

Een hand zocht een ingang in zijn broek. Goed dat hij een joggingbroek aanhad. De vrouwelijke hand gleed in zijn broek en ze omvatte zijn pik. Hij liet haar gaan, het plezier dat over zijn ruggengraat stroomde, was zo groot dat het zijn hersens door elkaar schudde. Zijn handen raakten haar rug, voelden aan haar bezwete huid en gingen naar haar kont, waar hij heerlijk houvast vond. Ze kreunde in zijn mond, krulde haar Tong om de zijne en drukte haar heupen tegen hem aan. Haar hand verliet zijn pik om zijn broek los te knopen en ging verder naar binnen, glijdend langs zijn keiharde pik en ze zijn natte, gevoelige eikel vond. Met een laatste kus gleed ze langs zijn lichaam naar beneden en sloot haar mond aan zijn paal.

Tonny kreunde, tintelingen verspreidden zich door zijn kruis terwijl haar hand zijn geslacht masseerden en met zijn ballen speelde. Haar tong plaagde zijn eikel. Hij rilde terwijl hij neerkeek op het beeld van de vrouw die de lengte van zijn pik inslikte. Hij stelde zich voor hoe hij haar in haar zou neuken, maar ze stopte en likte zijn lul nog een laatste keer voordat ze opstond en haar rokje optilde en haar panty omlaag schoof.

Ze ging voorover staan en greep zijn pik beet en trok hem naderbij. Hij pakte haar heupen beet en ze geleide zijn pik haar schede in. Traag begon hij haar te neuken. Ze kreunde steeds luider. Toen trok hij terug en draaide haar om. Hij duwde haar tegen de muur, tilde haar rechter been op en ging tussen haar benen staan en duwde zijn pik diep in haar. Ze was nat en ze zocht zijn mond, jankend toen hij over haar verborgen clit wreef. Hij drukte zich tegen haar aan, zijn arm buigend terwijl hij zijn geslacht diep in haar schede stootte. Ze kromde zich tegen de muur, verstevigde haar stand en beefde toen haar kutspieren hem tot een orgasme samenknepen.

Ze hapte naar adem, greep zijn schouders vast en haakte haar andere been om hem heen, tegen hem aan schurend. Hij leunde voorover om haar te kussen. Hij greep haar stevig bij haar heupen en duwde zich tegen haar aan, waarbij hij haar rug tegen de stenen schraapte. Ze schreeuwde het uit, haar hoofd achterover leunend en trillend terwijl haar kut rond zijn pik samenkneep. Hij voelde haar klaarkomen, maar hij wilde nog niet. Hij wilde dat ze wist wie haar een plezier deed.

Hij keek naar haar ogen in het masker. Hij staarde er diep in terwijl hij haar naaide. Zijn pik ging dieper dan ooit te voren. Ze wist het. Hij zag in haar ogen dat ze naar haar derde orgasme snelde. Hij minderde vaart, verlengde de slagen en dreef haar steeds dichterbij, waardoor ze beefde totdat ze het niet meer kon uithouden. Zijn handen omvatte haar borsten. Niet te groot, niet te klein maar met keiharde tepels. Heel opwindend.

Ze schreeuwde het weer uit, deze keer, verstijvend toen ze sperma in haar kutje voelde schieten. De tijd stond voor beiden stil, hun lichamen trilden samen terwijl ze naar adem snakten, ineengedoken tegen de ruwe muur. Na een korte rust reikte Tonny naar het masker, liet het voorzichtig van haar gezicht glijden en schrok zich rot toen hij Mollie’s glimlach zag. “Waarom heb je het me niet gewaarschuwd?” Riep hij. “Ik dacht dat je zou denken dat ik gek was. Je vertelde gisteren over de seks die je kreeg van die meiden en ik wilde het ook, maar die Braziliaanse mannetjes zijn lelijk, klein en dik…” Hij keek haar niet begrijpend aan. “Dan kies je voor seks met je broer?” Vroeg hij, zijn pik gleed uit haar, hij zette haar voet op de grond en nam de tijd om zijn pik terug in zijn broek te stoppen. “Ik weet dat jij veilig bent omdat je alleen maar rukt en maar één vriendinnetje hebt gehad…” Dat klonk denigrerend… Maar hij begreep wat ze zei. “Na je verhaal heb ik mij drie keer klaar gevingerd. Maar wat ontbrak was een echte pik, handen die mij vast pakten… Toen bedacht ik deze oplossing”

Tonny omhelsde zijn zus, trok zich toen terug en kuste haar diep. “Straks nog een keer?” vroeg ze. Hij beantwoordde haar glimlach en legde zijn arm om haar schouders. “Waarom gaan we niet wat plezier maken? Het is carnaval “

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 9874 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Carnaval in Rio”

Plaats een reactie