BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een sessie

Op een dag krijg je als instructie dat je in een hakken, kousen, rokje, onderbroek, open bh en gladde blouse naar je werk gaat.
Die dag dien je een drietal erotische foto’s van jezelf naar mij te sturen.
Vlak voordat je wil vertrekken krijg je een whatsapp: “Kijk in je tas. Pak de plug en stop die in je kont. Kleed je uit behalve je hakken, kousen, rokje, jas. En sta binnen een uur voor mijn deur.”.
Compleet in verwarring en niet wetende wat te doen. “Moet dit echt.”. Vraag je je af. “Wat als ik het niet doe?”. Je gaat naar het toilet. Kijkt in je tas en ziet onderin de buttplug en tubetje glijmiddel. Twijfel.
Toch overwint de nieuwsgierigheid. Je collega’s zijn al weg. Dus weinig risico. Je trekt je blouse, bh en onderbroek uit. Je tepels staan op springen, je bent instant nat. Je pakt de plug en smeert hem in. Laat hem langzaam tussen je billen doorglijden. Zet hem zachtjes er tegenaan, duwt een beetje. Smeert hem nogmaals in en laat hem er zo inglijden. Snel je kleren in je tas. Jas aan. Je voelt de koude stof over je tepels, ze zijn staalhard.
Snel naar je auto, snel naar Haarlem. Zittend op je plug vraag je je oprecht af waar je in vredesnaam mee bezig bent. Dubbel allemaal. Je denkt waar ben ik mee bezig maar onderwijl drukt de plug en loopt het vocht zo tussen je benen vandaan. Een appje: “Als je zo voor mijn deur staat, klop je en draai je je om en wacht.”.

Hopelijk kan je je auto dichtbij parkeren. Je parkeert, loopt over straat en hoopt niemand bekends tegen te komen. Pfieuw niemand. Je staat voor de deur. Je hart klopt in je keel. Je klopt op de deur en draait je om.
En dan…. gebeurt er voor je gevoel een eeuwigheid niets…. en juist op dat moment doe ik de deur voor je open en zeg dat je achteruit naar binnen moet lopen. Je loopt, ik begeleid. Deur en gordijnen dicht. Blindoek om.
Ik trek je jas uit. En neem je mee. Doe pols- en enkelboeien om. Je hoort geklik en vraagt je af wat er gebeurt. Je rokje trek ik uit en tegelijk voel je dat je armen omhoog worden getrokken. Als je rokje uit is gaan ook je benen uit elkaar en voor je het goed en wel je beseft sta je compleet vastgebonden midden in de kamer. Ik voel aan je kutje en het gutst. Tik wat tegen je plug. Iedere aanraking is als een schok.
Dan voel je een touw. Onder je borsten, achterlangs. Ik knoop een harnas om je borsten die daardoor helemaal strak komen te staan. Smeer je in met olie en wrijf je helemaal. Je beweegt maar dat lukt amper.

Vloer wordt helemaal nat. Zit aan je plug en stop een dildo in je kut. Nu ben je helemaal opgevuld. Nu zet ik een vibrator op je klit en houd die stevig vast. Je kreunt, gilt. Je komt sneller klaar dan ooit. Je schokt ‘hangend’ in je touwen. Terwijl je klaarkomt gaat de dildo op en neer. Je weet niet meer waar je het moet zoeken en komt zo nog een keer klaar.
Terwijl je bijkomt haal ik heel voorzichtig de dildo en plug uit je. Maak je los en leg je over de tafel vast. Voorover. Ik masseer je billen. Trek ze uit elkaar, vinger je kut en reet. Kom voorlangs en steek mijn lul in je mond. Kom achter je staan en neuk je keihard in je reet. Langzaam maar zeker wordt je steeds slapper. Nu ook die dildo weer in je kut. Die beweegt ook mee. Je gilt en krijst en als je weer klaarkomt voel je mijn sperma in je spuiten.
Ik trek mij langzaam terug, laat je naschokken en masseer je terwijl ik je losmaak. Droog je af. Til je op naar bed en samen vallen we in elkaars armen in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6246 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie