BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De Sarah gangbang

In de Haagse Schilderswijk woont het echtpaar Regillio en Tanja, beiden al 30 jaar getrouwd zonder kinderen. Regillio van 45, een donkere Antilliaan met gemillimeterd haar en sixpack. En Tanya van 49, een blonde Hollandse schone met een stevig postuur en volle rondingen. Regillio werkt als masseur en “regelaar” bij de plaatselijke amateur voetbalvereniging, terwijl Tanya als kassamedewerkster bij de buurtsuper en op zaterdagen bij de voetbalvereniging achter de tap staat. Tanya heeft een extravert dominant karakter, is een avontuurlijke losbol en amikaal van aard. Regillio is wat introverter, heeft een zorgzaam onderdanig karakter en “houd de boel bij elkaar.” Alhoewel ze al 30 jaar getrouwd zijn, hebben ze de afgelopen tien jaar ervoor gekozen om verder te gaan in een Cuckold relatie. Regillio is een echte voyeur en ziet zijn vrouw graag geneukt worden door andere mannen. Want Tanya is een nymfomane die graag “vreemdgaat” en een echte sado-masochiste. Eens per maand gaan ze dan naar een parenclub om lekker te swingen. Vrijwel iedere man bij de voetbalclub en iedere klant bij de buurtsuper heeft wel eens met een paal in hun broek over haar gefantaseerd. En Regillio schept graag over haar op.

Het is dan op een woensdagmiddag in de nazomer wanneer Regillio thuiskomt met het heugelijke bericht dat de voetbalclub het 50 jarige bestaan wil vieren aanstaande zaterdag. “Komt dat even goed uit, want ik ben aanstaande vrijdag ook jarig Regillio” zegt Tanya uiterst plagerig. “En ik heb uitvoerig nagedacht wat ik zou willen voor mijn verjaardag. Aangezien ik dan “Sarah” ben, wil ik een gangbang bij de club krijgen. Maar dan wel eentje die gelijk staat aan mijn leeftijd, 50 man dus. Ik heb al in de supermarkt een bericht op het prikbord in de kantine en in de winkel zelf een brief opgehangen. Voor de vulploeg en enkele vaste klanten, sommige die we al kennen van de parenclub. Regel jij even voor mij de club Regillio?” delegeert Tanya haar man. “Schatje, ik wil eerst even uitrusten mag dat?” reageert Regillio overdondert en uitgeput in de bank van zijn werk. Tanya slaat hem in zijn gezicht, knijpt in zijn zak en kijkt hem diep in de ogen aan. “Voor het eind van de week wil ik dat je het geregeld hebt, anders blijf ik het weekend niet thuis” commandeert Tanya. Regillio, die het heerlijk vindt om door zijn vrouw gedomineerd te worden gehoorzaamt meteen. Na het eten e-mailt hij de club dat hij een jubileum feest wil organiseren, met zijn vrouw als cadeau voor de club. Naar het eind van de week komen ook de flyers in en bij de club te hangen. Op de vrijdag zelf krijgt ze nog wat felicitaties van haar collega’s op het werk, en een liefdes-neukbeurt s’avonds van haar man Regillio.

Zaterdagmiddag half 6, Regillio is klaar met zijn werk als masseur en het thuisteam heeft gewonnen van het voorseizoens-oefenpotje. Als hij thuiskomt om zijn vrouw op te halen na het eten, brengt ze net de laatste hand aan haar make-up. Uiterst hoerig en ordinair, met dure foundation, “valse” oogwimpers, rouge, idem oogschaduw en roze lippenstift met gloss. Haar lange goudblonde met slagen opgestoken, met hoepel-oorbellen, gouden ketting en hoepel armbanden. Als bovenkleding een luipaardtopje boven de navel, met daaronder een roze latex bh en slip. Daarbij een zwart kort latex rokje met daaronder netkousen en zwarte hoge hakken met plateauzool. In combinatie met felroze glitternagelak en zeer sterke parfum, is ze “klaar voor de strijd”. Regillio heeft zijn vrouw wel eens hoerig en ordinair gezien, maar dit is voor hem zelfs nieuw. Tanya merkt hem op, en kijkt hem met een zeer doordringende blik aan. “Zo, Sarah is er helemaal klaar voor. Ik neem aan dat je alles hebt geregeld met je cluppie, knechtje van me? Het moet natuurlijk wel een feest worden vanavond, waarbij iedereen aan zijn trekken komt” zegt Tanya uiterst gedecimeerd en dominant. “Sterker nog, over een kwartier komt een limousine ons ophalen. Je zult dit nooit meer vergeten Tanya” zegt Regillio liefdevol. Tanya grijpt hem bij zijn nek en gebaard haar voor vanavond Sarah te noemen.

Een kwartier later en de witte limousine arriveert voor de deur van hun appartement. Als ze de ingang komen staat er al een erehaag klaar met confetti en luide muziek, en bij de ingang van de gezamelijke kantine ligt er een rode loper klaar. De limo stopt, en Regillio begeleidt zijn vrouw naar binnen. Zowel buiten als binnen is er luidkeels gejuich en gelal te horen, zijn er binnen mannen aan het bier en hangen er overal slingers. De voorzitter van de club verwelkomt hun beide, en bedankt hun beide voor hun jarenlange inzet en liefde voor de organisatie. Regillio krijgt een waarde cheque van 500 euro, en Tanya een zoen en grote bos bloemen met dure bon bons. De sfeer is uitgelaten en uiterst gezellig. Na de “formaliteiten” grijpt Tanya de microfoon en begint dan te spreken. “Ten eerste wil ik een ieder bedanken voor de liefde en felicitaties. Ondanks alles zijn Regillio en ik jullie allemaal uiterst dankbaar. Maar sommige van jullie wisten het al, ik ben gisteren Sarah geworden. En mijn verjaardagscadeau heeft te maken met mijn leeftijd. Voor vanavond heet ik Sarah, en ik wil vanavond door 50 man geneukt te worden. Dus jongens van de vulploeg, klantjes en club grijp je kans!”

Ze loopt vervolgens eerst naar de jongen van de vulploeg die altijd met een stijve naar haar kijkt als hij langs haar kassa langsloopt. Ze gaat pal voor hem staan, pakt hem bij zijn kruis en begint hem te zoenen. Daarna maakt ze zijn broek los en begint hem op haar knieën af te trekken. Dit alles terwijl iedereen toekijkt, sommige al dan niet met palen in hun broek. De zestienjarige knul, houdt het niet lang vol en komt over haar borsten klaar. Regillio, die toekijkt en het hele gebeuren begeleidt, is dan ook de scheidsrechter in zijn eigen jubileumwedstrijd. De mannen zitten aan de bar, aan tafels en sommige staan in de rij om te scoren. Na ongeveer 10 mannen afgetrokken en afgezogen te hebben, begeleidt Regillio zijn vrouw op de biljarttafel. De ballen worden van tafel gehaald, en Tanya wordt op haar rug gelegd. Haar slipje opzij en topje uit, met haar borsten ontbloot zuigt en trekt ze nu twee man tegelijk af. Regillio pakt een keu en stopt deze heel voorzichtig in haar drijfnatte kut. Tanya begint nu hevig te hijgen, en gebaart de twee mannen haar nu in haar gezicht te slaan en haar borsten te spanken. De twee mannen komen nu klaar in haar nek en over haar borsten, en ze wrijft het zaad over haar lichaam. Er komen nu ook mannen om haar in haar kut te neuken, terwijl ze ook nog mannen afzuigt en aftrekt. Ook wil ze nu dat er op haar gespuugd wordt. Tanya’s hoofd is nu zowat vuurrood en de hele tafel is doordrenkt van haar zweet. Velen mannen gaan nu tekeer in, over en op haar. Regillio zegt nu dat er nu 25 mannen hebben gescoord, en Tanya draait haarzelf nu op handen en knieën. “Ik wil kaarsvet over en op mijn kont, jaaaah!!!” gilt Tanya het nu uit van geilheid.

Regillio pakt een kaars van de bar, en laat het kaarsvet nu op en over haar kont lopen. Tanya begint nu hevig te schokken en te gillen, en komt nu spuitend klaar. “Snel, smeer het vet over mijn kont en aars en neuk Sarah nu in de artiesteningang!” zegt Tanya half buiten adem. De eerste man begint haar nu voorzichtig in haar kont te neuken, terwijl hij haar kont bespuugt en slaat. Dit terwijl Regillio alles regelt en zichzelf ondertussen aftrekt. Aan haar voorkant gaat het zuig en trekwerk nog onverminderd door, terwijl ze ook nog geslagen en bespuugt wordt. Regillio laat nog wat kaarsvet door haar ruggengraat naar haar kont lopen. Weer begint ze te schokken en te gillen, en komt weer spuitend klaar. “Mmmmjjaaaaaa, ik wil nu ook plas nu!!!” schreeuwt Tanya het nu uit. De eerste golven pis voelt ze nu over haar rug glijden, en smeert het over rug uit. En dat terwijl sommige mannen in haar mond klaarkomen, pissen andere nu haar gezicht en mond vol. Ze wordt zowat duizelig van genot en haar hele lijf tintelt. Er zijn nog tien mannen over, en ze wordt tot slot nog dubbel gepenetreerd in haar kut en kont. Regillio pakt nog een laatste kaars en laat deze in een keer leeglopen over haar rug, billen en benen. “Raaaaaaahhhhh!!!!” krijst Tanya het nu uit, terwijl haar ogen naar achteren schieten. Ze zweet en schokt heviger dan voorheen, en spuit nu beide mannen die haar neuken volledig onder.

Regillio kijkt trots en voldaan naar het schouwspel, en applaudisseert voor haar en de mannen. Ze heeft 49 mannen gehad, en tot slot neukt Regillio haar in missionaris en komt klaar in haar kut. Regillio geeft haar een liefdevolle kus op haar mond, en vraagt om te applaudisseren voor haar. Haar mascara is uitgelopen, wimpers half eraf, en met uitgelopen lippenstift beseft Tanya dat ze de avond van haar leven heeft gehad. Ze krijgt nog een handdoek, een glas drinken terwijl er her en der nog wat nagepraat. Uiteindelijk bedankt ze iedereen voor dat Regillio haar om twee uur naar huis begeleidt. In de limo terug naar huis geeft ze hem een dikke zoen, en zegt dat dit de mooiste avond van haar leven is geweest.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Cassandra Redfoxx

Hallo mijn naam is Marilyn Vos (Cassandra Redfoxx) en ik heb een passie en fascinatie voor fotografie. Maar vooral voor erotische fotos, zoals bijvoorbeeld lingerie, fetish, Sado-Masochisme en Roleplay.

Ook heb ik een fascinatie, obsessie en bewondering voor liefde en seksualiteit in het algemeen. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar authenticiteit, oprechtheid en glamour.

Dit verhaal is 9102 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie