BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Het koophuis deel 3

Na deze voorstelronde werd het felle licht gedoofd en kwam de kelder weer in een sfeervol licht te staan. Toen Joris en Anja even aan het veranderde licht waren gewend zagen ze nu de clubleden staan. Het waren met Karel erbij acht mannen en twee vrouwen. De mannen waren zo te zien veertigers en de vrouwen leken wat jonger, zo einde dertig. We zullen eerst maar eens wat kleur aan gaan brengen op die witte lijven stelde Karel voor en overhandigde aan de vrouwen ieder een flogger. Nadat ze de huid van Joris en Anja wat hadden opgewarmd lieten de dames merken dat ze vaker met dat bijltje hadden gehakt. Met grote trefzekerheid werden zowel Joris als Anja op hun hele lijf onder hun kin geraakt, waarbij de pik van Joris en de kut van Anja extra aandacht kregen. Ze verbeten zo goed mogelijk de pijn, maar af en toe konden ze een gil niet onderdrukken. Ze hingen nu meer aan hun polsboeien dan dat ze stonden en de floggers werden afgewisseld met bullwhips, die door twee mannen werden gehanteerd. Deze richten zich vooral op de konten en ruggen van hun slaven en die waren dan ook al snel dieprood gekleurd. Als afsluiting kregen ze beiden tepelklemmen op en dan was het aan de gasten om het slavenvlees te keuren.

De gasten lieten zich dit geen twee keer zeggen en al snel gingen er verschillende handen over hun lijven en drongen ook in hun lijf binnen. Of dat nu mannen of vrouwenhanden waren was niet te onderscheiden voor de slaven. Na deze keuringsronde werden ze beiden geblinddoekt en begonnen de gasten zich uit te kleden. De slaven werden losgemaakt en hun handen werden op hun rug geboeid. Met een takel werden hun armen toen opgetrokken waardoor ze beiden niet anders konden dan vooroverbuigen en hun kont uitnodigend aan de gasten aan te bieden. Beiden voelden ze hoe hun nauwe neukgat werd ingesmeerd met glijmiddel en kort daarop hadden ze beiden een pik in hun kont. In de tussentijd waren er bankjes voor hen geplaatst waar een man en een vrouw op gingen liggen en de slaven werden met hun slavenbekkies op een kut en een pik gedrukt.

Dat het Anja was die de kut te proeven kreeg was te verwachten. Zij zette echter dapper een knop om en begon aan de kut te likken terwijl ze intussen stevig in haar reet werd doorgeneukt. De vrouw smaakte tot haar verbazing niet verkeerd en steeds heftiger begon Anja aan de kut te likken en te zuigen. De vrouw drukte Anja stevig op haar kut en begon al licht te hijgen onder de verwenningen van Anja. Ook Joris deed zijn uiterste best om de man te behagen die hij aan het pijpen was en hij begon er steeds minder moeite mee te krijgen. Hij merkte zelfs dat hij er benieuwd naar was hoe het zaad van de man zou smaken. Maar eerst had Anja resultaat, de vrouw kwam spuitend onder haar klaar en golven van het vocht van de vrouw vulden haar mond. Braaf slikte ze dit door. Even later wist ook Joris hoe het zaad van de man smaakte. Dikke stralen zaad spoten zijn keel in ook hij slikte alles braaf door. Nu was het alleen nog wachten op de twee mannen die hun reet aan het neuken waren om klaar te komen. Lang hoefden ze niet te wachten en zo had Joris nu ook voor het eerst zaad in zijn mannenkut.

De slaven werden nu losgemaakt voor een korte pauze en Chris voerde hun naar en aparte ruimte van de kelder waar de blinddoek even af mocht en zij zich konden opfrissen en herstellen. Hun gefolterde rug werd door Chris met zalf behandeld en het uit hun kont druipende zaad konden zij afspoelen in een douche. Dat het nog niet over zou zijn wisten ze wel, er waren nog 5 mannen en een vrouw die tot nu alleen hadden toegekeken. Chris gaf aan dat de pauze afgelopen was en dat ze weer terug moesten naar de hoofdkelder. Dit keer zonder blinddoek en zo zagen ze hun gebruikers voor het eerst naakt. Dat viel op zich niet tegen, ze waren stuk voor stuk in goede conditie en enige mannen waren fors geschapen. Joris zag gelijk wel dat hij die grotere pikken nog niet in zich had gehad.

Joris en Anja verwachten dat het neukfeestje vrolijk door zou gaan, maar er was iets anders bedacht. Er lag een touw klaar met aan weerszijden een chromen gebogen stang met aan het uiteinde een flinke kogel en ook twee dunnere touwen. We gaan een wedstrijdje houden tussen slaafje Chris en slaafje Joris kondigde Karel aan. Nu kreeg ook Chris tepelklemmen en de klemmen van Joris werden met een dun touw aan de klemmen van Joris verbonden. Jullie gaan nu een wedstrijd touwtrekken doen sletjes. Er zijn drie varianten en het tepeltrekken beginnen we mee. Joris en Chris werden zo in de kelder geplaatst dat het touw strak stond en nu moesten ze elkaar aan de klemmen over een streep trekken. Gelijk toen het touw strak kwam te staan schoot er al een heftige pijnscheut door de tepels van Joris en met een brede grijns trok Chris Joris over de streep. Daar moet je nog een hoop op oefenen sletje zei Karel en verwijderde de klemmen. Joris dacht even dat hij door de grond ging toen de klemmen loskwamen en het bloed weer ging stromen door zijn tepels. Veel tijd om zich te herstellen had hij echter niet. Er ging glijmiddel op zijn ster en de glimmende kogel van de haak werd in zijn reet gedrukt. Ook bij Chris ging er op die manier een haak in en nu moesten ze met hun kont naar elkaar op hun knieën trekken. Hoewel het stevig pijn deed lag dit Joris beter en was hij door zijn kracht in het voordeel op Chris. Het stond nu gelijk en de laatste wedstrijd zou de winnaar aanwijzen. In het laatste touw werd aan weerszijden een lus gemaakt en die lus ging bij Joris en Chris om hun ballen. Joris was niks gewend aan zijn zak en toen Chris begon te trekken dacht hij dat zijn ballen van zijn lijf werden getrokken. Ook hier won Chris dus.

De winnaar mag over de verliezer beschikken gaf Karel aan en Chris glunderde. Ik wil dat die geile hetero-boy mij heerlijk gaat neuken en vol gaat spuiten. Joris kon zijn oren niet geloven, nu was het niet voldoende dat hij zich liet neuken maar moest hij zelf een man gaan neuken. Chris ging al voor hem gebogen klaar staan en gaf Joris het glijmiddel aan. Joris probeerde zich voor te stellen dat het de kont van Anja was en begon onwennig de ster van Chris in te smeren. Chris stond als een echte gay te kronkelen met zijn kont en Joris trachtte zijn pik stijf te krijgen door eraan te rukken. Veel hielp dat niet en Anja kreeg de opdracht hem stijf te pijpen. Eindelijk was Joris voldoende stijf en kon hij zijn eikel tegen de kut van Chris duwen, die gewillig openging. Die was duidelijk vaker gebruikt.

Met zijn verstand op nul begon Joris te neuken, Chris genoot er duidelijk van en speelde intussen met zijn eigen pik, maar Joris voelde nog totaal niets komen van een ontlading. Ik geloof dat we ons slaafje wat meer bewust moeten maken dat hij hier net zo homo dient te zijn als Chris zei Karel en gaf Anja een stevige dildo. Neuk die slet zijn reet tot hij spuit beval hij en voorzichtig bracht Anja de dikke dildo in positie en drukte hem in de reet van Joris. Tot Joris zijn verbazing werd hij hier wel geiler van en hoe dieper de dildo in zijn kont verdween des te meer voelde hij zijn zaad opkomen. Het duurde al met al wel even, maar uiteindelijk was het dan toch zover en spoot hij voor het eerst in een mannenkut.

Het was nu tijd voor de andere gasten om zich met de nieuwe slaven te amuseren en Joris en Anja werden weer voorovergebogen vastgezet. Dit keer hadden ze echter vol zicht op de pik en de kut die ze moesten verwennen. Joris en Anja waren intussen al aardig opgerekt hoewel het voor Anja nu wel even anders was om een kut van zo dichtbij te bekijken brachten ze ook dit tot een goed einde. Nu waren er nog maar twee mannen over die niet geneukt hadden en de slaafjes dachten dat ze nu 1 op 1 geneukt zouden worden. Opeens zagen ze echter dat de beide vrouwen een strap-on hadden voorgebonden van een formaat zoals de dikke dildo die Anja daarvoor in Chris zijn kut had moeten pompen. De strap-ons waren dubbel, dus de vrouwen hadden ook een dildo in hun kut en zo namen zij plaats achter hun slaafjes, die ieder ook een pik moesten zuigen. Joris en Anja hapten naar lucht toen de grote strap-ons in hun kont verdween en vergaten even te pijpen. De mannen pakten echter hun hoofden beet en begonnen hun stevig in hun bekkies te neuken. Als weerloos neukvlees hingen ze tussen de pikken en de strap-ons en konden niet anders dan wachten tot hun eigenaren klaar met hen waren. Eindelijk was het dan zover, de mannen loosden hun zaad en de vrouwen waren klaargekomen op de dubbele strap-on.

Totaal uitgeput werden ze losgemaakt en aan de zorgen van Chris overgelaten. Die voerde hun de kelder uit en bracht hen naar de badkamer waar ze zich konden opfrissen. Karel vindt het niet verstandig om jullie nu naar huis te laten rijden en heeft voor jullie een slaapkamer klaar gemaakt vertelde Chris en dankbaar maakten ze van dat aanbod gebruik.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Hagenees223

Wegens gezondheidsproblemen heb ik besloten om te stoppen met schrijven. Het spijt mij voor mijn lezers dat er onafgemaakte verhalen blijven staan, maar ik kan het momenteel niet opbrengen om mij zo in te leven in een verhaal om dit zo te schrijven zoals ik het zou willen hebben. Ik dank alle lezers voor hun belangstelling voor mijn verhalen.

Dit verhaal is 8568 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie