BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Hockey Hoertje Helena

Het Gooi, eind jaren 80.

Een prachtige oprijlaan, tuin en bijbehorende witte villa. Nu is dat in Het Gooi niet heel vreemd, maar in dit verhaal gaat het over hockey meisje Helena Hagenear. Zij is 17 en woont samen met haar broer van 20 Christiaan nog thuis. Haar bruinharige vader Leo van 45 is makelaar en haar blonde moeder Patricia van 43 advocate. Het gezin wordt dus goed onderhouden en beide kinderen zitten op een prive school. Christiaan met golvend bruin haar, blauwe ogen en atletische lichaamsbouw studeert voor masseur. Helena met lange lichtblonde krullen, ietwat gebruinde huid, sproetjes, ook blauwe ogen, cup E, slank met de juiste rondingen dus. Zij zit nog op de middelbare (prive) school en wil professioneel hockeyster worden.

Het was vrijdag 20 mei en het weekend stond voor de deur. Helena werd om 7 uur sโ€™ochtends wakker want het was het laatste aftrainweekend voor de zomerstop. Haar broer Christiaan sliep nog, maar haar vader en moeder waren al wakker. Haar moeder Patricia kuste haar op haar wang en haar vader Leo zette al koffie en ontbijt klaar. โ€œGoedemorgen lieve Helena, wordt een bijzonder weekend voor je he?โ€ zei haar moeder. โ€œja mama, het word heerlijk weer en het voor een ieder van de meiden een tijdelijk afscheid voor de zomerstop. Het is vandaag en morgen nog trainen met een eindfeest op zaterdag. Daarna hebben we vakantie tot aan 25 augustus. Terwijl haar vader de krant las en voor de rest niet aanspreekbaar was, praatte Helena wel met haar moeder. Nadat Helena haarzelf had voorbereid en aangekleed opgemaakt en haar spullen had ingepakt, werd ze door haar moeder om half 9 naar hockey gereden. De vrijdag begon om 9 uur en Helena werd door haar moeder om kwart voor 9 gedropt voor de ingang. โ€œFijn weekend lieverd, veel plezier en kijk uit met alcohol he? We zien je vanzelf weer verschijnen. We komen morgen (zaterdag) misschien wel even kijken met zโ€™n drietjes. Doeiii!โ€

De ochtend training was heerlijk voor de populaire Helena die met haar kleding, haar, make-up en uiterlijk iedereen op hol liet slaan, van beide geslachten. Ze werd zowel door meisjes uit het team als door mannen van de school, toeschouwers grondig bekeken/nagekeken en gefloten. Nadat de middag training ook was afgerond gingen de meisjes douchen en zich verschonen voor het gezamenlijke avondmaal. Tijdens dit tafereel zoende Helena met de roodharige Cindy onder de douche waarbij Cindy in haar oor fluisterde: โ€œHelena, morgen tijdens het afscheidsfeest hebben de meiden en ik onderling een verassing voor je geregeld. Laat ik het er op houden dat je lekker verwent gaat worden.โ€ Nadat de meiden en Helena gezamenlijk hadden gegeten werd er in de gezamenlijke ruimte al gefantaseerd door een ieder die van de verassing afwist. De avond werd rustig afgesloten ter voorbereiding op zaterdag.

De zaterdag was aangebroken en het was een heerlijke dag waarbij de meiden nog eenmaal in een voortraining en tijdens een oefenwedstrijd alles eruit konden gooien. โ€œHelena!โ€ ,werd er langs de zijlijn geroepen door haar vader en moeder die nog even kwamen kijken. โ€œVeel plezier vanavond meissie!โ€ zeiden ze in koor, en hun aanwezigheid deed haar meer goed. Daarna nog afdouchen en om 6 uur sโ€™ avonds begon het echte feest.

Er werd een barbecue georganiseerd door het team met muziek en (veel) drank. Cindy kwam naar Helena toe en gebaarde haar mee te komen naar de meiden. Helena en de meiden waren al aangeschoten en er waren geen remmingen meer. โ€œZo Helena, het is tijd voor je verassing. Ben je er klaar voor?โ€ vroeg Cindy. Helena knikte ja en werd toen door Cindy naar het bijbehorende zwembad geleid. De meiden, het voltallige personeel en enkele vaste toeschouwers zowel man als vrouw stond voor haar. De hockey meiden in bhโ€™tjes en hockey rokjes en schoeisel. De mannen in hun boxershort. โ€œLaat ik er niet verder omheen draaien Helena, wij allemaal geilen op jou en we willen onze liefde voor jou met je delen.โ€ zei Cindy. Helena werd kletsnat van geilheid en trok haar topje uit en begon onder haar rokje in haar slipje te vingeren al hevig zoenend met Cindy. De meiden hielden het niet meer en gingen hevig met elkaar tekeer. Ondertussen stonden enkele mannen zich al af te trekken en andere meiden hunzelf te vingeren. De hele groep exclusief Helena bestond uit 30 man, 15 mannen en 15 vrouwen. De eerste mannen begonnen al aan Helena en Cindy te zitten en beide dames namen al pikken in hun mond. Andere meiden lagen ook met elkaar over hoop en werden ook geneukt. Ook werden om beurten de eerste pikken in de kutjes van Cindy en Helena gestoot. Er werd overal gekreund en gezweet. De eerste twee mannen kwamen toen klaar in de gezichten van Helena en Cindy, waarbij de meiden de palen en hun gezichten schoonlikten van elkaar. Alle meiden kwamen aan hun trekken, en de eerste meiden werden ook anaal verwend. Ook plasten de meiden in elkaars mondjes en over hun lichamen. Dit alles terwijl Cindy met Helena in het midden, van de kring ook elkaar onderplasten en werden afgewerkt door alle mannen. Mensen hielden het niet meer en werd goed gezopen en met alcohol gegooid.

โ€œHelena, we hebben tot slot nog een allerlaatste verassing voor je. Christiaan, kom maar!โ€ riep Cindy. Terwijl hij vanachter een muurtje van het bijbehorende voltage huisje kwam, ging de hele groep met Cindy in de kring om Helena staan. Helena, die dronken van geilheid was liet zich in het bijzijn van een ieder met volledige zin lekker door broer neuken die haar al zoenend in haar kont neukte en daarin klaar kwam. Hij trok zich terug en de overige mannen kwamen toen om beurten en gelijktijdig over, op en in haar klaar. Er werd toen nog wat nog wat afgezoend en er werd voor haar geapplaudisseerd. Helena die volledig uitgeput en sufgeneukt op de grond lag, werd toen door haar broer en nog wat andere mannen naar haar bed gedragen, verzorgd en toegedekt. Het was een afscheidsweekend om nooit meer te vergeten voor Helena en een ieder die vooral aanwezig was. Vanaf dat moment stond ze ook (liefdevol en lieftallig) bekend her en der als Hockey Hoertje Helena.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door MissBettyBimBoBombshell

๐•ธ๐–Ž๐–˜๐–˜๐•ญ๐–Š๐–™๐–™๐–ž๐•ญ๐–Ž๐–’๐•ญ๐–”๐•ญ๐–”๐–’๐–‡๐–˜๐–๐–Š๐–‘๐–‘

My own MM.

Mari-Jayne

๐•ญ๐•ญ

"Niets is vanzelfsprekend, alles is relatief."

"We all should live before we get too old, fear is stupid so are regrets."

Artist, sex story writer.

(Pin-up) fetish model.

XXX

Dit verhaal is 11624 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Hockey Hoertje Helena”

Plaats een reactie