BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Oudejaarsavond aan zee (deel 2)

Met ons vieren stapten we verder. Anne-Marie en Agnes woonden maar een honderdtal meter van Jenny. Jenny en ik stapten pratend nog even mee tot aan hun deur en keerden dan terug naar het huis van onze tante. We waren pas in de meubelwinkel of Jenny vroeg fluisterend, om nonkel Eddy en tante Stefanie niet wakker te maken en zeker niet mee te laten luisteren hoe Christa het aan boord gelegd had om me te strikken. Ik was net aan mijn uitleg begonnen, toen we op de tussenverdieping kwamen, waar de woonkamer was en ze me onderbrak door te zeggen dat haar ouders nog steeds niet thuis waren. Dat zag ze aan hun ontbrekende jassen op de kapstok en de ontbrekende schoenen van haar pa. In de woonkamer gekomen, stelde Jenny voor om ons eerst om te kleden, deze keer niet in de koude slaapkamer, maar in de verwarmde woonkamer. Jenny zou dat wel even achter het gordijn in het kleine keukentje doen, terwijl ik in de woonkamer mijn pyjama kon aantrekken. Toen ze in hetzelfde nachtkleedje als vorige avond uit het keukentje kwam, zat ik al in pyjama in een zetel te wachten. Ze vroeg me niet meer te vertellen hoe Christa mij verleid had, maar vroeg met haar nog eens over te doen hoe ik met Christa aan het kussen geraakt was. Ik nam haar vast als voor een trage dans, en streelde over haar rug omlaag tot op haar kontje, waarbij ik opmerkte dat Christa wel dikker gekleed was en ik haar kontje niet zo in detail kon voelen als dat van Jenny, maar dat het toch volstond voor Jenny om me te beginnen tongen. Ik vertelde er bij dat Christa me op een erg lekkere manier getongd had met een vlug pulserend tongpuntje. Daar vroeg Jenny natuurlijk ook een demonstratie met haar van en ze vond die manier ook lekker.
-Dan is Christa nu je liefje?
-Helemaal niet. Met Christa kussen en wat foefelen is geen liefkes zijn he. Ik denk dat zij dat gewoon plezant vond om te doen en ik vond dat ook.
-Dan vind Christa eigenlijk een soort sletje.
Nee. Dat ook niet. Heleentje is veel sletteriger dan Christa vind ik.
-Waarom?
-Die had haar enkel helemaal niet omgeslagen. Dat was enkel een trucje om om mijn hals te komen hangen en om me mee in hun huis te krijgen.
-Ja, zover kennen we haar al wel. We hadden direct door dat die enkel een leugen was. Vind je haar daarom sletteriger dan Christa?
-Nee, maar de deur was pas toe of haar jas lag al op de grond en ze kuste mij al. En ze duwde mijn hand direct onder haar pull en deed haar bh los. Ze heeft mijn piemel zelfs uit mijn broek gehaald! En toen ze de deur op een kier opendeed om me buiten te laten, stond ze nog met een blote tiet in haar hand naar mij te showen!
-Heeft Heleentje schoon tieten?
-Natuurlijk vond ik die schoon. Eigenlijk heeft die slet me half verkracht.
-Zeg je nu dat het tegen je zin was?
-Dat nu ook weer niet, he. Maar ze overrompelde me er echt wel mee.
-Was je piemel stijf toen ze die uit je broek haalde?
-Als daar een meisje aankomt, is die direct stijf.
-Heleentje heeft hem nu toch al een hele tijd losgelaten. Is hij nu nog stijf?
-Nee, terug stijf.
-Ik ben er toch nog niet aangekomen.
-Van hier over te babbelen is hij al terug stijf geworden.
-Mag ik eens kijken? Gisteravond heb ik hem niet goed kunnen zien omdat het niet licht genoeg was.
Zonder een antwoord af te wachten trok ze de boord van mijn pyjamabroek naar voor om in de ontstane opening te kijken.
-Mag uw broek niet uit? Dan kan ik Charlewieke beter zien.
-Doe maar he.
-Sta dan wel even recht, ja?
Als ik rechtop sta, trekt Jenny de rand van mijn pyjamabroek omlaag en gaat door haar knieën om de rand aan mijn voeten vast te houden,, zodat ik er uit kan stappen. Haar hoofd hangt nu voor mijn kruis en mijn ballen rollen al gauw heen en weer in haar hand. Haar andere hand kromt zich om mijn lul en trekt mijn voorhuid volledig omlaag.
-Nu kan ik goed het plekje onderaan je eikel zien, waar jij het lekker vindt om gestreeld te worden Je Charlewieter is wel dik. Volgens mij is die dikker dan twee vingers.
-Hoe kom je er nu bij om die met twee vingers te vergelijken?
Met een raadselachtig lachje kijkt ze naar me op. Plots begrijp ik wat ze bedoelt.
-Je hebt al twee vingers in je poes gestopt he? Zijn drie vingers dan te veel?
-Als ik mijn twee handen gebruik niet, maar om er drie vingers van dezelfde hand proberen in te schuiven is niet handig.
-En mij heeft de pater op internaat wijs gemaakt dat meisjes als ze getrouwd zijn seks toelaten omdat het nu eenmaal bij het huwelijk hoort! Na wat ik vanavond meegemaakt heb met Christa en vooral met Heleentje die mijn leuter uit mijn broek haalde en met haar blote tiet voor mijn neus stond te wiebelen en nu met wat jij vertelt, weet ik wel beter.
-Wat weet een pater daar nu over. Die heeft nog nooit iemand bloot gezien he: geen andere vent of blote vrouw of meisje of jongen. Allee, jongens misschien wel he, dat vertellen ze toch over sommige pastoors.
Bij deze woorden kan ik niet voorkomen dat ik een rode kop krijg. Jenny merkt dat natuurlijk op.
-Je wordt rood. Hebben die paters bij jou iets gedaan misschien?
-Dat heeft nu geen belang. Daar praat ik liever niet over. Sorry hoor.
-Hmm,,,,, OK dan. Maar nu weet je dat meisjes seks ook plezant vinden he. Denk je dat je Charlewieter in mijn bizjol zou passen?
-Dat kan jij beter inschatten dan ik he. Ik heb je spleetje pas gisteravond voor het eerst gezien en dan nog maar alleen bij weinig licht.
-Nu is het toch licht genoeg, maar jij doet helemaal geen moeite om mijn nachtkleedje omhoog te doen.
-Dat kan toch niet terwijl jij zo gehurkt zit. Sta je even recht?
Toen ze voor me stond, tilde ik haar nachtkleedje tot haar lenden omhoog, maar Jenny hield me tegen, trol haar nachtkleedje hoger en beval: “Zuig eerst nog even aan mijn tieten.”
Terwijl ik dat deed trok ze haar nachtkleedje over haar hoofd helemaal uit en liet het bij mijn pyjamabroek vallen. Mijn hand zocht haar weg tussen haar billen. Na even likken en zuigen rond haar tepels, liet ik me door mijn knieën zakken. Ik kreeg een ietwat rossig bosje krulhaartjes voor mijn ogen, met daartussen, een beetje verdoken, haar spleetje.
-Kan je het nu beter bekijken dan gisteravond in mijn kamer?
-Ik zie iets wat erop lijkt als een tongpuntje dat bovenaan tussen je spleetje uitsteekt.
-Wacht, ik trek mijn spleetje wat verder open.
Ze boog lichtjes door haar benen met haar knieën wat uiteen, legde haar handen naast haar spleetje en trok het met haar beide wijs- en middelvingers een beetje uiteen.
-Nu zie ik het beter. Dat tongetje dat ik daarnet zag, is een soort vlezig stokje en aan beide zijden is dat met een vlies vastgegroeid aan de zijkanten.
-Het einde van wat jij een stokje noemt, voelt bij mij het lekkerst om te strelen. Dat is een beetje zoals de onderkant van jouw eikel denk ik. Als je het eerst goed nat maakt, is het het lekkerst. Zie je mijn gaatje nu ook? Denk je dat het groot genoeg is om je charlewieter erin te kunnen steken?
-Daar zie ik die opening niet goed genoeg voor. Veel meer dan dat stokje en velletje zie ik niet. Ik denk dat ik het beter kan bekijken als je wat onderuitgezakt in de zetel hier gaat zitten.
Zo gezegd, zo gedaan. Jenny zette zich in de zetel met haar voeten opgetrokken naast haar kont en haar knieën gespreid. Ik liet me tot hielzit op mijn knieën zakken en kreeg op die manier haar opengesperde kut vlak voor mijn gulzige ogen.
-Laat eens zien hoe jij je eigen vingers erin stopt.
-Dan moet mijn bijol echt goed nat zijn. Lik eerst aan het knobbeltje tussen wat jij die vliesjes noemt, dan word ik heter en natter.
Ik legde mijn handen aan weerszijden van haar kutje op haar billen en met mijn hoofd daartussen likte ik haar knobbeltje. Ik hoorde Jenny er zowaar lichtjes bij kreunen van genot en kreeg een tot dan toe onbekende geur in mijn neus. Toen ik mijn hoofd wat achteruit trok, merkte ik hoe het mysterieus allegaartje tussen haar billen zeiknat glinsterde.
-Dat ziet er wel een ingewikkeld kronkelend boeltje uit tussen jouw spleetje.
-Denk je dat jouw charlewieter erin past?
-Ik weet het niet. Stop er nu eerst je vingers even in, dan krijg ik daar misschien een beter idee over.
Jenny legde haar wijsvinger en pink aan weerszijden van haar opengesperde flamoes en liet haar ring- en middelvinger in de kleverige holte glippen. Dat leek me erg vlotjes te gaan. Daarom besloot ik mijn middelvinger er bij te voegen. Omdat ook dat zonder veel weerstand lukte, voegde ik ook mijn wijsvinger toe. Jenny begon haar vingers traagjes in en uit te bewegen. Ik volgde haar beweging al gauw ook met mijn vingers.
-Als ons vingers zo gemakkelijk erin kunnen, denk ik dat mijn piemel er zeker ook in past, hoor!
-Je denkt het? Je bent er dus niet helemaal zeker van? Probeer het eens, dan gaan we het pas echt zeker weten.
-Vraag je me nu om met jou echt te poepen!!??
-Nee jo! Enkel even passen. Probeer eens voorzichtig of je eikel erin kan.
Toen ik me op mijn knieën oprichtte en mijn eikel door haar open spleet liet glijden, glipte die als vanzelf naar binnen.
-Lukt het?
-Hij zit er al in. Van mijn eikel is al niets meer te zien.
-Ik voel er niets van. Probeer je charlewieter er eens dieper in te schuiven.
-Je wil dus toch poepen?
-Nee, ik zei het toch al: enkel eens passen.
Haar handen schoven op mijn blote kont en ze trok me dicht tegen zich aan. Toen ik omlaag keek, zag ik nog enkel twee bosjes haar, een lichter en een beetje donkerder, door mekaar kriewelen. Aan de basis van mijn lul voelde ik plots meer spanning.
-Wat was dat? Voelde jij dat ook?
-Ik spande mijn kutspieren.
-Dat voelt lekker.
-Niets uit je piemel laten lopen he! Ik wil niet in verwachting geraken!
Ze herhaalde die knijpoefening, maar plots drukte ze me van zich af en fluiterde: “Ik hoor onze pa!” Ze griste haar nachtkleedje en mijn pyjamabroek van de grond , trok me mee naar de deur, knipte het licht uit en opende zo geluidloos mogelijk de deur. Ze trok me mee tot bij de trap naar de slaapkamers, maar toen we daar kwamen, hoorden we nonkel Eddy en tante Stefanie de andere trap al opkomen. We beseften allebei dat we onmogelijk nog ongemerkt een verdieping hoger konden komen!

Ik geniet er nu van om te kunnen eindigen met wat men in feuilletons een ‘cliffhanger’ noemt. Mogelijk komt het vervolg nog wel.
Wie graag commentaar of suggesties geeft, kan dat altijd hier op gertibaldi doen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door opabeniciti

Ik ben een oudere man. Op seksueel gebied altijd verlegen geweest: In vroege puberteit op jongensinternaat: leren omgaan met meisjes daardoor gemist. Daarna niet of slechts aarzelend durven ingaan op gelegenheden die zich voordeden. Achteraf altijd spijt gehad dat ik niet vlotter reageerde, omdat ik besefte wat ik mogelijk gemist had. Ik beschrijf enkele situaties die ik echt meemaakte, maar waar ik in mijn fantasie nu wel alerter op reageer. Commentaar of suggesties mogen gemaild worden naar karlverschueren@tutanota.com

Dit verhaal is 6088 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Oudejaarsavond aan zee (deel 2)”

Plaats een reactie