BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kasper’s wraak: 28: De 7: Ontvangst 1

Kara en Kasper liggen naast elkaar op bed. Het is warm en ze doezelen na een uit-gebreide vrijpartij. Kara mompelt: “Voor dit soort sport moet je een goede conditie hebben.”
Kasper vraagt: “Doe je aan sport? Of zoiets?”
“Hatha Yoga, lekker. Moet je ook doen, Veel lenige vrouwen. Ha!”
“Te zweverig.”
“Een paar gaan regelmatig naar een Yoga workshop, duurt een week. In India. Vol-gens mij willen ze gewoon een uitstapje…”
Kasper denkt even na en mompelt dan: “Ik kan dat soort trips ook organiseren.”
Kara grijnst even en zegt dan: “Beneden? In die lege cellen?”

Twee weken later zit Kasper achter zijn laptop en bekijkt zijn mail. Hij heeft een be-richt van Anna gekregen. Anna en Kasper hebben elkaar ontmoette in de sport-school. Anna zit daar in een Body Shape klasje en Kasper doet aan cardio.
Anna heeft een fitness weekje gedaan in Bath, Engeland. Ze komt nu samen met een stel nieuwe vriendinnen weer naar Nederland. Ze heeft een paar foto’s bij haar email gedaan. Kasper bekijkt de foto’s op zijn gemak en krijgt een idee.
Hij beantwoordt haar email.
“Hallo Anna! Fijn dat alles zo leuk was in Bath. Als je wilt kan je meevaren op het jacht van een vriend van mij, Peter van Berkel. Dat wordt door een bemanning te-ruggevaren van Portsmouth naar Oostende. Je vriendinnen kunnen mee, het jacht heeft 5 slaapkamers geloof ik. In Oostende kan ik jullie oppikken. Ik ben daar met Peter. Hij stapt dan aan boord van zijn jacht en jullie kunnen met mij meerijden naar Nederland. Ik heb dan de VIP-bus van Peter met ruimte voor 8 personen plus bagage.”
Anna antwoord een uur later enthousiast. Ze wil graag gebruik maken van dat aan-bod. En ze wil de vier vriendinnen die bij haar zijn meenemen.

Een week later staat Kasper in Oostende aan de kade als het jacht van Peter aan-legt, Er staan vijf vrolijk zwaaiende meiden op de voorplecht.
Die avond eten ze met elkaar in de bungalow van Peter, die helaas wegens ‘drin-gende zaken’, afwezig is. Na het diner gaan de meiden vroeg naar bed, ze zijn moe.
Uiteraard, dat komt met name door het slaapmiddel in de pudding en de wiet in de koekjes bij de koffie…

Kasper haalt de meiden midden in de nacht uit hun bed. Hij zet ze in de VIP-bus en ze gaan naar Nederland. Elk meisje krijgt een leren shock collar om, een zak over het hoofd en hun polsen zijn met tiewraps vastgemaakt aan de armleuningen van hun stoelen.

De rit van Oostende naar de brouwerij van Kasper duurt ruim twee uur. Bij aan-komst zijn de meiden suffig. Kasper brengt elk meisje apart naar een cel, doet een lijn aan hun shock collars en zet die buiten hun bereik vast. Dan maakt hij de zak over hun hoofden los en vertrekt zonder dat ze hem gezien hebben. Hij bekijkt een tijdje hoe ze langzaamaan wakker worden en hun nieuwe verblijfplaats onder-zoeken. Hij grijnst als hij ziet hoe ze allemaal gebruik maken van het sanitair, de emmer. Als de laatste geplast heeft doet hij het licht in de cellen uit, op een spaar-zaam ledje na, dat nauwelijks licht geeft.
Dan begint een periode van zes dagen die hun biologische klok in de war moet brengen.
Het licht uit: ze slapen of ze piekeren.
Het licht aan: ze worden wakker.
Dan eten ze iets en ze plassen. Of poepen.
De perioden dat het licht uit is verschilt steeds. Vijf uur licht uit, twee uur licht uit, dan drie uur. Het licht aan, ze worden wakker, voor een uur of drie kwartier. Of 20 minuten.

Kasper gebruikt die periode om de andere vertrekken voor te bereiden op de 5 meiden die tegelijk binnen zijn gekomen. Het hadden er 7 moeten zijn, maar ja…
Boven de deur van elke cel, aan de gangzijde, boort hij een gat, plug erin, pen met een dubbele ring erin. Dan een rondgaand touw door een ring. Hij heeft ook aan 7 stijgerpijpen van een meter lang aan de ene kant een vloerplaat en aan de andere kant een kraag op de stijgerpijp (dan is de rand niet scherp) laten lassen. Laag in de pijp heeft hij een ring laten lassen. Hij heeft ook rvs-enkelbanden gekocht en aan-gepast, duur. En de 7 extra en heel speciale halsbanden die de meiden al om hun nek hebben. De shock collars worden gebruikt om honden te trainen. De shock hals-banden voor honden zijn van kunststof, deze ook, maar ze zijn aan de binnenkant voorzien van zacht materiaal en natuurlijk van twee metalen contactplaatjes, voor de overdracht van de prikkels… Ze zijn standaard voorzien van een ring, nu ook van een tweede ring, aan de andere kant. Ze zijn ook voorzien van een insteekslotje dat alleen open gaat met een sleutel.

Zijn hekje heeft hij ook aangepast, en kunnen nu zeker drie meiden ‘gebruik’ van maken! Ook de bok is verbreed. Er is nu ruimte voor twee meiden, als het moet kunnen er wel drie meiden over hangen, dicht tegen elkaar aan. Kasper is tevreden. De meiden zijn er, hij heeft eerste deel van het plan uitgevoerd. Nu moeten de mei-den nog leren wat onderdanigheid is! Dat gaat wat worden!

Na zes dagen ziet Kasper dat Anna de eerste is die volledig in de war is. Na zeven dagen zijn alle meiden in de war. Miep echter het minste.
Kasper besluit Miep in te zetten voor zijn plan om de orde te bewaren, vijf meiden is wel veel om alleen te ‘domesticeren’…
Hij gaat haar cel in als het licht net is aangegaan, nadat het twee uur uit is geweest.
Hij staat in de deuropening en Miep kijkt hem lodderig aan.
Ze zegt: “Kijk, een mens, een man. Nou, wat is hier…”
Kasper stapt de cel verder in en maakt de lijn los die haar bewegingen beperkt heeft. Ze bekijkt hem. Hij trekt haar zwijgend van haar bed af. Ze werkt even niet mee, maar dan staat ze op en laat zich meevoeren naar de gang. Als ze daar zijn geeft ze Kasper een schop. Die beland op zijn bovenbeen, maar was bedoeld voor zijn kruis. Dan probeert ze haar nagels in zijn ogen en wangen te zetten. Kasper stompt haar in haar maag en ze zakt kreunend in elkaar. Kasper kijkt naar de lig-gende Miep en zegt: “Doe dat maar beter niet meer.”
“LUL! WAT…”
Kasper schopt haar weer in haar maag en Miep gorgelt, hijgt en zegt dan schor: ‘Liggende vrouwen…”
KLETS!
Kasper heeft haar een oorvijg gegeven.
Miep kreunt en probeert overeind te komen. Kasper wacht even en als ze bijna staat trekt hij haar aan haar lijn omver en ze ligt weer op de grond. Ze kijkt naar hem. Hij kijkt naar haar.
“Wat wil…”
KLETS!
Kasper heeft haar weer een oorvijg gegeven, op haar andere wang.
“Niet praten. Sta nu maar op.”
Miep krabbelt overeind en als ze staat trekt Kasper haar mee naar de douches. Hij wijst op de douche met de blauwe douchebak en zegt: “Wassen.”
Miep kijkt hem aan. Haar hoofd is rood van kwaadheid.
“LUL! IK…”
KLETS!
Kasper kijkt haar onbewogen aan, zegt dan: “Douchen. Nu! Mijn geduld raakt op. Je stinkt trouwens. Wil je eerst naar het toilet?” en hij wijst op de toiletpot, naast de hoge kooi. Ze loopt zwijgend naar de toiletpot en plast. Dan staat ze op en zoekt toiletpapier.

“Douchen.”
Ze hijst haar slipje en haar jeans op. Dan bekijkt ze de ruimte. Kasper grijnst en loopt weg, hij sluit de traliedeur en loopt naar zijn appartement. Hij bekijkt wat ze doet, wel, niets bijzonders. Ze inspecteert de hele ruimte en ze ontdekt dat de rode douche warm water geeft. Ze doet haar sokjes en sneakers uit, dan haar jeans en haar topje en dan gaat ze onder de warme douche staan, in slip en bh… Kasper grijnst. Als ze zich goed gewassen heeft loopt hij de ruimte binnen en geeft haar een handdoek. Haar jeans en topje, haar sokjes en haar schoenen gooit hij in een hoek. Ze droogt zich af.
“Handdoek om je hoofd, je haar…”
Dat doet ze.
“Loop met me mee.”
Hij gaat naar de ruimte met de tafel en gaat op de enige stoel zitten. Hij wijst naar wat er op de tafel staat, een thermoskan, wat toast en kaas.
Ze gaat tegen de tafel aan staan, zodat haar kruis uit het zicht is. Ze is niet erg lang. Ze eet wat toast en ze neemt wat uit de thermoskan. Koffie! Ze houdt Kasper steeds in de gaten.
Als ze kennelijk klaar is met haar maaltje zegt Kasper: “Ga op de tafel liggen, op je rug. Je hoofd aan mijn kant. Doe eerst die natte slip en die kanten bh uit. Ik ga je wat beter bekijken.”
Miep kijkt hem verbaast aan.
“Wie breng je daarvoor mee?”
Kasper haalt een klein plat doosje uit zijn zak en laat het Miep zien.
“Twee knopjes, de rode is de belangrijkste. De rode is de ‘strafknop’. De andere is de ‘let-op knop’. Dit is voldoende. Slip en bh, ga dan op de tafel liggen.”
Miep draait zich om en sprint naar de deur. Voordat ze die bereikt heeft drukt Kas-per op de rode knop en haar collar geeft haar een verlammende stroomstoot en ze zakt, net voor de deur, in elkaar.
Na een minuut probeert ze op te staan en ze maakt gorgelende geluiden. Kasper drukt op de let-op en Miep voelt een nare prikkel in haar hals.
“Wat je net voelde is de let-op knop. De eerste, die je vloerde, is de strafknop. Je mag nu opstaan en op de tafel gaan liggen. Doe je slip uit en je bh ook.”
Ze krabbelt overeind, de handdoek om haar hoofd valt. Ze wil de handdoek oppak-ken maar ze is te langzaam, Kasper duwt die buiten haar bereik. Ze loopt naar de tafel. Ze pakt de tafelrand vast en ze buigt zich over het tafelblad en dan ligt ze op haar buik op de tafel. Kasper heeft haar een let-op. Ze schrikt en dan draait ze zich om en ze ligt op haar rug. Kasper staat op en gaat naast de tafel staan. Hij laat haar het doosje zien en hij wijst op de rode knop. Ze gaat op de tafel zitten en zegt: “Lul.”
Ze doet haar bh af en ze trekt haar slipje naar beneden.
“Ga weer liggen, meisje.” Ze gaat liggen.
“Wel, dat kostte even wat moeite. Eens kijken. Niet zo’n lange meid, goede benen, kleine tietjes, platte buik die overgaat in een flinke venusheuvel met een toefje haar boven je doos. Gave meid, niet al te slim. Tja. Wat zullen we nu eens doen met een niet-zo-lange meid die niet al te slim is?”
“Ik zou wel…”
KLETS!
Kasper heeft haar met een vlakke hand een kletsende mep op haar buik gegeven en Miep vouwt dubbel. Zijn handafdruk staat op haar buik en wordt steeds roder.
“Je praat alleen als je iets gevraagd is.”
Kasper loopt naar de korte kant van de tafel en zegt: “Benen uit elkaar.”
Miep kijkt hem suf aan en mompelt: “Zeker nooit een vrouw gezien.”
Kasper gaat aan de lange kant van de tafel staan, aan haar andere kant en slaat weer met vlakke hand op haar buik. Nu voelt hij dat ze haar buikspieren gespannen heeft. Hij wacht een seconde en ziet dat haar buikspieren zich ontspannen. Hij slaat weer op haar buik, iets hoger, met gebalde vuist en Miep komt half overeind en draait op haar zijde, hijgend. Even later is ze weer op adem gekomen.
“Kom van de tafel af.”
Miep gaat voorzicht van de tafel af.
“Buik tegen de rand van de tafel. Benen spreiden.”
Miep gaat tegen de tafel aan staan en ze doet haar benen 5 cm uit elkaar.
“Meer spreiden.”
Ze doet ze 5 cm verder uit elkaar.
Kasper zucht. Hij pakt de lijn die aan haar collar vastzit en loopt om de tafel tot hij tegenover haar staat.
“Die kleine tietjes mag je nu op de tafel leggen, buig dus voorover.”
Miep kijkt hem neutraal aan. Kasper haalt het doosje met de knoppen tevoorschijn en Miep buigt zich direct over de tafel… Kasper trekt haar aan de lijn iets meer over de tafel, tot haar voeten niet meer de vloer raken. Hij zet de lijn vast en loopt om de tafel heen, tot hij achter haar staat. Hij legt zijn handen op haar billen.
“Stevig.”
Hij zoekt met een vinger haar ster en zegt: “Stevig.”
Hij laat zijn vingertop zakken tot hij haar kutje voelt en zegt: “Strak.” Dan laat hij zijn vinger langs haar lipjes glijden tot hij haar haren voelt. “Harig.” Hij duwt zijn vinger tussen haar lipjes, op zoek naar haar klitje. “Klein klitje.”
Dan doet hij om elke enkel een lijntje en spreid haar benen zo ver het kan. Miep kreunt. Kasper laat zijn jeans en zijn slip zakken, maakt haar kut met wat speeksel nat en pakt haar schouders vast, trekt zich half op haar en duwt zijn pik tegen haar lipjes.
Langzaam duwt hij zijn pik bij haar naar binnen…
“Droog als de woestijn.”
Langzaam neukt hij haar. Ze is nauw, lekker! Als hij bijna klaarkomt, gaat hij van haar af. Hij laat de lijntjes die haar benen strak gespreid hielden losser en haar voeten raken bijna de vloer weer. Hij loopt om de tafel, staat voor haar en zegt: “Ha, Miepie, je werd iets nat, geloof ik. Pak mijn pik, aftrekken, alles moet op je hoofd komen.”
Miep tilt haar hoofd op en kijkt nijdig naar Kasper. Ze wil iets zeggen, maar ze bedenkt zich. Ze pakt zijn pik en trekt er zacht aan. Ze pakt met haar andere hand zijn zak vast.
“Voorzichtig.”
Ze kijkt hem stom aan en dan knijpt ze zo hard ze kan in zijn ballen en Kasper zakt in elkaar. Miep glimlacht. Kasper kreunt op de vloer en langzaam, langzaam neemt de pijn in zijn zak af. Kreunend komt hij overeind. Dan zegt Miep: “Nu ga je zeker dat knopje weer gebruiken?”
Kasper trekt zijn slip op, dan zijn broek. Hij pakt haar haren vast en tilt haar hoofd op. Hij kijkt haar strak aan.
“Nee. Niet het knopje.”
Hij maakt de lijn van haar collar los en de lijntjes die haar benen gespreid hielden en trekt haar zwijgend mee naar de doucheruimte. Hij brengt haar naar de hoge kooi, duwt haar naar binnen en sluit de deur. De lijn aan haar collar gooit hij over een tralie boven haar en hij knoopt die vast, zo strak dat ze op haar tenen moet staan.
“Vietcong truc. Veel plezier. Je zal snel ontdekken waarom er alleen verticale tralies zijn. Roep maar wat je wilt, als je adem genoeg hebt. Je blijft hier voorlopig.”
Kasper loopt naar zijn appartement en zet de camera aan die op e kooi is gericht. Miep staat op haar tenen. Dan probeert ze zich op te trekken. Maar dat duurt niet lang. Dan staat ze weer op haar tenen. Na een kwartier is ze moe. Tien minuten later is ze heel erg moe. Ze trekt haar benen iets op om zich klem te zetten in de kooi. Ze glijdt langzaam naar beneden en ze moet weer op haar tenen staan. Ze steekt een arm tussen de tralies door en ze probeert iets te vinden waardoor ze blijft hangen. Dat mislukt.
Kasper ziet dat ze bijna niet meer kan. Hij gaat naar de douches, naar de kooi. Hij maakt de lijn die haar nu echt aan het kelen is los en doet de deur open.
“Terug naar de tafel.”
Hij loopt naar het vertrek met de tafel, zonder haar mee te trekken. Na een minuutje staat ze naast de tafel. De collar heeft rode striemen op haar hals gemaakt.
“Met je buik tegen de tafel staan, benen uit elkaar, vooroverbuigen. We gaan door waar we waren gebleven.”
Miep gaat zo staan en Kasper maakt haar kutje weer vochtig en duwt even later zijn pik bij haar naar binnen. Bijna direct voelt Kasper dat hij snel zal spuiten en hij trekt zijn vriend terug.
“Omdraaien, op je knietjes en pijpen.”
Miep draait zich om en mompelt: “Voortijdige ejaculaties?”
“Positieve stimulatie door een niet-zo-lang wijf dat denkt slim te zijn.”
Ze knielt, doet haar mond open.
“Pak mijn ballen vast en streel ze.”
Miep is even verbaast maar doet dan wat hij vroeg. Ze pijpt hem…
Als hij bijna komt zegt Kasper: “Stop maar, trek aan mijn leuter tot ik kom, alles op je hoofd.”
Kasper blijft staan hoe hij stond en Miep gaat iets achteruit. Ze pakt zijn pik en trekt hem af, als hij spuit komt zijn zaad op haar borsten…
Kasper grijnst. Ze heeft lef. Hij pakt de lijn die aan haar collar zit en trekt haar naar het andere vertrek. Hij duwt haar de houten stoel in en maakt de lijn achter haar vast. Haar polsen legt hij op de armleuningen en klapt zijn nieuwe aanwinsten over haar polsen: houten beugels die ze niet zelf kan wegklappen.

Dan haalt hij zijn piercing doos en even later heeft ze door elke tepel een verticaal staafje dat aan de onderkant vastzit aan een zeer dunne titanium ketting. Die ketting loopt achterlangs haar rug naar haar andere tepel. Als hij aan de ketting op haar rug trekt worden beide tepels naar buiten betrokken.
Hij demonstreert de werking en Miep sist: “Dwang! Zeker nooit een vrouw kunnen binden?”
“Geen behoefte. Vastbinden doe ik wel Met veel plezier. Haha! Kom, je mag even rusten.”
Kasper maakt Miep los, pakt een tasje op en brengt haar naar haar cel.
“Op je bed, op je buik.”
Miep weet niet wat te doen en besluit dan op het bed te gaan liggen. Op haar buik.
Kasper grijnst. Hij haalt twee metalen enkelbanden uit het tasje en doet die om haar enkels. Hij maakt een draadje vast aan de enkelbanden en haalt die om de tepel-ketting op haar rug. Hij trekt het lijntje strak en kreunend moet Miep haar benen naar achteren buigen. Hij knoopt het lijntje vast. Dan trekt hij zijn kleren uit, haalt een spuitbus met olie uit het tasje. Hij duwt de spuitbus haar anus in spuit wat olie in haar darmen. Hij gaat op haar rug liggen, tussen haar naar achteren gebogen be-nen. Dan duwt hij met zijn pik tegen haar ster. Hij duwt door, maar Miep knijpt zwijgen haar kont dicht. Kasper tast om haar borstkas naar haar borstjes en streelt haar tepels die net voorzien zijn van een staafje.
“Ontspan je.”
Dat doet ze niet en Kasper duwt de staafjes in haar tepels iets opzij. Ze ontspant haar kont niet en dan pakt Kasper haar tepels vast en knijpt! Haar verse piercing verergert het effect van zijn knijpende vingers en Miep gilt! Aks ze weer stil is duwt hij zijn pik haar kont in…
Hij neukt haar kontje, hij houdt haar borstjes vast en zijn vingers glijden over haar nieuwe piercings… Hij komt na een hele tijd klaar en gaat van haar af. Hij trekt zijn kleren aan, pakt zijn tasje en loopt zonder verder iets te zeggen de cel uit. Op de gang doet hij het licht in haar cel uit. Hij gaat naar zijn controle pc en checkt wat Miep doet. Ze ligt op haar zijde en ze heeft haar enkels vast. Ze kreunt, ze heeft het moeilijk. Na een uurtje gaat Kasper haar cel weer in, hij laat het licht uit. Hij knipt het draadje door dat van haar enkelbanden naar het tepelkettinkje loopt en Miep kan haar benen ontspannen. Ze zucht, Kasper loopt weg.
Na een kwartier slaapt Miep. Kasper maakt haar wakker en trekt haar mee naar de tafel.
“Kruip onder de tafel.”
Miep mompelt iets.
Kasper doet de lijn aan haar collar door het gat in de tafel en trekt eraan, Miep bukt en zit even later onder de tafel, met haar gezicht naar de lange kant van de tafel.
Kasper trekt de lijn strak. Haar hoofd steekt net niet onder het tafelblad uit. Hij doet haar een balgag in. Ze wilde eerst niet haar mond open doen, maar een spelt in haar wang liet haar ‘auw’ zeggen en toen zat het ding in haar mond. Met een slotje vastgezet.

Toen begon het echte werk.
Hij haalde de meiden op, trok ze zwijgend mee naar de doucheruimte en hij zette ze allemaal vast aan een korte paal. Binnen tien minuten stonden drie meiden in de doucheruimte, de halsband strak tegen de paal getrokken. De laatste die hij ging halen was Anna. Toen ze hem zag riep ze: “Kasper! Wat is dit allemaal, maak me gauw los, dit is…”
Hij drukte op de strafknop en Anna viel op haar bed, kreunde.
Hij maakte haar lijn los en toen ze weer wat was bijgekomen trok hij haar zwijgend naar de doucheruimte en duwde haar de douchebak in. Hij zette haar lijn vast en draaide de kraan open. IJskoud water viel op haar neer, ze kon niet onder het stroomde water wegstappen… De drie meiden die aan de paaltjes vastzaten bekeken dat allemaal angstig. Anna jankte even: “Kasper, dit is…”
Hij gaf haar een let-op schokje en ze zweeg geschrokken. Hij wees op douchegel die naast de douchebak stond en zei: “Wassen, alles, grondig, je stinkt.”
Hij liep weg. Na 10 minuten was hij weer terig. Anna stond in slip en bh onder de douche en ze bibberde.
“Wil je nu warm water?”
“Ja, graag, Kasper, ik ben ijskoud.”
“Slip en bh uit.”
“Ikke, eh…”
Kasper liep weer de ruimte uit. Na een minuutje was hij weer terug. Anna had nog steeds haar slipje en bh aan.
“Wil je geen warm water?”
Snikkende deed Anna haar bh uit, dan haar slipje. Kasper maakte haar lijn los en trok de bibberende Anna naar de warme douche. Hij maakte haar lijn vast en wees op de kraan.
Dan haalde de eerste meid op die aan de paal vastzat. Hij trok haar naar de koude douche, maakte haar lijn vast. Hij wees op de douchegel en deed de kraan open. Ze hijgde toen ze voelde hoe koud het water was. Kasper pakte de kleding van Anna en duwde die zo ver opzij dat de nieuwe douchegast er niet bij kon. Hij haalde een stoel uit een van de andere vertrekken en zette die zo neer dat hij een goed over-zicht had. De meid die nu onder de koude stroom water stond had haar schoenen en sokjes en haar broek uitgetrokken en knoopte nu haar bloesje open. Daar had ze een zwarte bh onder aan. Die deed ze uit en zei: “Daar geil jij op?”
“Ja.”
Ze liet haar slipje zakken en ze waste zich. Haar lijf en haar haren. Ze bibberde toen ze klaar was. Kasper Haalde Anna uit de warme douche, gaf haar een kleine hand-doek en zette haar daarna vast aan een paaltje. De meid die stond te bibberen verhuisde naar de warme douche. Toen ze voor die douche stond zei Kasper: “Wat is je naam?”
“Ka… ka… Karin.”
Hij liet haar onder het warme water stappen en zette haar lijn vast.
Toen de volgende meid.
Hij trok haar naar de koude douche. Ze wilde niet de douchebak in stappen en trok aan de lijn van haar halsband.
“Je kan je beter even wassen. Je stinkt.”
“Jij ook, achterlijke mongool!”
Kasper maakte haar lijn vast aan een oog in de vloer en trok die zo strak dat ze moest gaan zitten.
Dan maakt hij de laatste meid los van haar paaltje, wees naar de bak, zwijgend. Ze stapte in de douchebak, Kasper maakte haar lijn vast en draaide de kraan open. Karin stond inmiddels te genieten van het warme water en knapte zienderogen op. Kasper haalde haar onder de douche vandaan, gaf haar een handdoekje en zette haar vast aan een paaltje.
De meid die niet wilde douchen bekeek dat allemaal vanaf de vloer en zei toen: “Ik wil wel onder de warme douche.”
Kasper haalde zijn doosje tevoorschijn, zette een pal in stand ‘3’ en drukte op de rode knop. De meid viel sidderend opzij. Kasper zei niets, de meid op de vloer kwam langzaam bij. Ze bleef op de vloer liggen. De meid onder het koude water had zich intussen uitgekleed en ze waste zich. Toen ze klaar was bracht Kasper haar naar de warme douche.
“Wat is je naam?”
“Ria.”
Hij zette haar vast, ze draaide de kraan open en het warme water viel op haar neer.
Kasper liep weer naar de meid op de vloer.
“En?”
Ze zei niets, ze bleef liggen. Kasper liep weg en haal uit de doos met speeltjes een blindmasker met een slotje. Hij liep naar de liggende meid en voordat ze er iets aan kon doen had ze het blindmasker op en was het afgesloten.
Hij haalde Ria onder de warme douche weg en gaf haar een handdoekje. Dan zette hij haar vast aan een paaltje. Hij ging weer op zijn stoel zitten.
“Wel, we hebben Anna, we hebben Karin en we hebben Ria. We hebben ook Miep, die is even bezig. En we hebben een meid die niet zo veel kan zien op dit moment. Wat zullen we daar eens mee doen?”
De meid op de vloer siste nijdig: “Lafbek! Maak me los en ik sla je aan gruizels!”
Kasper lachte. Hij kreeg een idee. Hij liep het vertrek uit en was even later terug met de O-ring gag. Die wurmde hij haar mond in, ze probeerde zijn handen steeds weg te duwen, maar dat mislukte. Kasper maakte haar lijn los, tilde haar op. Ze spartelde tegen maar even later stond ze in de bak van de koude douche. Kasper zette haar vast en draaide de kraan open. Dan pakte hij het blindmasker vast en trok haar hoofd achterover. Nu viel het koude water op haar lijf, maar liep ook haar neus en haar opengesperde mond in! Ze kon maar een ding doen, met haar tong haar neusopening afsluiten, water slikken en af en toe ademhalen! Lastig!
Ze spartelde en spartelde en het duurde heel kort of ze verslikte zich. Kasper liet haar los, de hoestte en proestte en toen was ze weer op adem. Kasper pakte weer het blindmasker vaste en trok haar hoofd naar achteren. Ze wist nu wat er ging komen en ze sloeg wild om zich heen. Maar ze kon Kasper nauwelijks raken. Ze stikte bijna, ze verslikte zich. Weer liet Kasper haar uit proesten en toen ze weer op adem was trok hij haar hoofd weer naar achteren. Ze verslikte zich nu bijna direct en ze stikte half. Dat herhaalde zich nog een paar keer. Toen maakte Kasper de O-ring gag los en het blindmasker en stapte zelf uit de douchebak maar liet het koude wa-ter doorlopen. Hij was natuurlijk ook nat geworden en hij liep weg om droge kleding aan te trekken. Toen hij weer voor de koude douche stond, stond de meid te bibbe-ren, bijna blauwe wangen. Ze had haar slip en bh nog aan. Kasper ging op zijn stoeltje zitten.
Ria had dit allemaal bekeken en zei: “Kasper, mag ze er nu onderuit? Straks is ze onderkoelt.”
“Dat is goed. Dat neem jij haar plaats in. OK?”
Ria zweeg, verbijstert.
Karin zei: “Ik neem haar plaats wel in.”
Kasper maakte de meid in de douchebak los en trok haar naar een paaltjes, zette haar vast. Ze bibberde en klappertandde.
Hij zette Karin onder de koude douche.
Anna zei: “Geef haar een handdoek…” en ze wees op de onwillige meid.
Kasper zweeg en bekeek de meiden. Na een paar minuten begon Karin te bibberen.
Ria zei: “Ik ga nu wel onder de koude…”
Kasper maakte Karin los, zette haar aan een paaltje. Ze bibberde enorm! Hij zette Ria onder het koude water.
Anna zei weer: “Geef ze een handdoek of zo! Zet onder die warme douche! Ze zijn ijskoud!”
De meid die dit allemaal veroorzaakt had stond dit allemaal bibberend aan te kijken vanaf haar paaltje. Ze zei dan: “Hij wil ons klein krijgen, meiden. Nou, niet toegeven aan die zak, meiden!”
Kasper knikte. Ze had gelijk.
Ria was inmiddels ook aan het bibberen geslagen en ze zei klappertandend: “Wat moeten we doen om…”
Kasper zei niets.
Anna zei: “Ik ga nu wel, Kasper. Ik ga wel.”
Kasper haalde Ria weg, zette haar aan een paaltje, nat en wel. Even later stond Anna onder de koude douche. Het duurde maar een paar minuten of ook Anna riep: “Kasp… per! Ik wil…”
Kasper knikte.
Hij maakte Ria en Karin los van hun paaltje en trok ze een voor een naar de koude douche en zette ze vast, zo strak dat ze allemaal onder het koude water stonden.
“Zo kunnen jullie elkaar verwarmen. Body heat!”
Hij ging weer op zijn stoeltje zitten. De enige meid die nog aangekleed was, niet warm gedoucht had stond, met al haar natte kleren nog aan, zat nog steeds vast aan een paaltje. Ze bibberde ook…
De drie meiden onder de douche hielden elkaar vast, hun lijven tegen elkaar aan. De beste manier om snel afkoelen te voorkomen. Toen brak de meid die dit allemaal veroorzaakt had en ze zei: “Ik ga wel.”
Kasper zei niets.
“IK GA WEL!”
Kasper zweeg.
“LUL! IK ZEG TOCH DAT IK WEL GA!”
Kasper zuchtte.
“Je gaat wel? Wat ga je wel?”
“Ik ga wel onder die kut douche.”
“Dat is het probleem niet.”
Ze waren even allemaal stil. Toen zei Anna: “slippppp…. Baaaa”
Kasper knikte maar zei niets.
De meid aan de paal zei: “Ikke…” ze slikte en vervolgde “als jij zo graag… ik doe ze wel uit.”
De drie meiden stonden nog steeds onder de koude waterstralen te bibberde.
Ria zei: “Kas… per… Ze wil het nu doen, ik houd het niet meer…”
Kasper stond op en sloot het koude water af. Hij maakte de meiden een voor een los, zette ze in de douche met warm water. Dan haalde hij de onwillige en nog steeds geklede meid weg van haar paal en zette haar in de bak van de koude dou-che.
“Nu.”
Ze deed bibberend haar kleren uit. Kasper draaide de kraan open.
“Wassen.”
Dat deed ze, heftig bibberend. Toen ze daarmee klaar was zei ze: “Ik ben klaar…”
Kasper haalde een voor een de drie meiden onder de warme stralen weg, gaf ze een droge handdoek en bracht ze naar hun cel.
De laatste meid die nu gewassen en wel in de bak van de koude douche stond, nog steeds onder het koude water, bibberde. Hij maakte haar los en wees naar de war-me douche. Ze strompelde er heen, de lijn van haar halsband sleepte over de vloer. Ze ging onder de warme waterstralen staan. Ze hielt hem steeds in de gaten. Kasper ging weer op zijn stoel zitten. Hij bekeek haar op zijn gemak. Mooi lijf, zware borsten, iets bolle maag. Trots kop, lang donker haar, bijna tot op haar billen.
“Hoe heet je?”
Ze aarzelde even, zei dan: “Lena.”
Kasper knikte. Na enige tijd was ze weer op temperatuur gekomen. Kasper maakte haar los, gaf haar een handdoekje en trok haar naar de deur van haar cel.
“Handdoek, doe die maar om je hoofd, dan drogen je haren sneller.”
Hij maakte de lijn van haar halsband aan de rondgaande lijn die door de ring boven haar deur liep vast en trok die zo strak dat ze gedwongen was midden in de deur-opening te gaan staan.
Kasper pakte haar pols en wikkelde er de tweede rondgaande lijn omheen, de lijn die door het tweede oog boven haar liep. Hij trok de lijn zo strak dat ze gedwongen was haar arm omhoog te strekken.
De lijn aan haar halsband maakte hij los.
Dan liep hij naar de ander drie meiden zette hen op dezelfde manier vast in de deuropening van hun cel. Dan deed hij ze allemaal pols en enkelbanden om. Ze stonden vast, net als Lena, met een naar boven getrokken arm. Hij ging voor ze staan in de gang van de cellen en bekeek ze op zijn gemak.
Dan vroeg hen, niet aan iemand in het bijzonder: “Missen jullie niet iemand?”
Anna zei zacht: “Miep…”
“Ja. Die is even bezig.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6565 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Kasper’s wraak: 28: De 7: Ontvangst 1”

  1. Hallo Pieter3E,

    klopt de nummering van jouw verhalenlijn wel? Volgens mij gaan we van 22 ineens naar nummer 28.
    Of heb je soms een aantal delen geschreven onder het pseudoniem ‘Anoniem’?

    Groet,

    Wiecher

Plaats een reactie