BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Roosje, ons heerlijke nichtje (3)

Een half jaar waren we inmiddels verder. Roosje was helemaal thuis bij ons. En in de loop van de tijd bleek ze net zo’n geil ding te zijn als Maria. We hadden haar ingewijd maar nu nam ze zelf zo nu en dan het initiatief als ze zin had om even te vrijen, of met Maria of met mij. Want net als mijn eigen liefje was ze net zo biseksueel. 17 was ze nu en al heel wat meer vrouw als een jaar geleden. Langzaamaan waren haar borsten uitgegroeid naar een meer dan leuke C-cup met daarop een stevige roze tepel, haar heupen en billen waren wat ronder geworden en haar kutje, wel dat was al flink ingereden en niet meer zo strak als in het begin. Regelmatig stapte ze ’s morgens bij me onder de douche om me even lekker te pijpen voor ik aan het werk ging. Ze zat inmiddels in het laatste jaar VWO en de resultaten waren prachtig. Nog een half jaartje en ze zou de school verruilen voor de universiteit, gelukkig hier bij ons in de stad. Met een vriendje was ze nog niet thuis gekomen, wel nam ze regelmatig vriendinnen mee. In de zomer naar ons zwembad, en nu het wat koeler werd meestal naar haar eigen kamer. Ik had haar al regelmatig zien knuffelen met een van haar vriendinnen die wat vaker als de anderen langs kwam. Cynthia kwam weer een keer mee op een avond dat Maria en ik uit zouden gaan. Ook een jaar of 17 en een heerlijk geil ding om te zien met haar donkere krullen. Ze hadden al samen met ons een wijntje gedronken voor ze naar boven vertrokken. Ik moest me nog even omkleden en kon het niet nalaten om stiekem even aan haar kamerdeur te luisteren. Ik hoorde allebei de meiden een beetje giechelen. Kermend hoorde ik Cynthia: “Oh ja Roosje, oh wat lekker… Oh jaahhh, een beetje dieper met je vinger, lik me schatje… aaahhh…” Je snapt wel wat dat weer met me deed. Met een keiharde lul stapte ik de badkamer in en trok me even af. Per slot van rekening moest ik met mijn meisje uit. Ik vertelde Maria in de auto wat ik had gehoord en hoopte dat ze er vanavond als we terug kwamen nog zou zijn. Het was een gezellig avondje geweest maar waren toch al weer op tijd thuis, rond een uur of 12. We konden zien dat ze beneden waren geweest en ruiken ook. Ik kende de lucht van een jointje maar al te goed. Maria ging even luisteren of Cynthia er nog was. Ze kwam naar beneden. “Schatje, die twee zijn nog steeds met elkaar bezig. Ik ga ze zo verrassen, ik heb een ideetje. Ga je mee naar boven?”

Op de slaapkamer kleedde Maria zich meteen helemaal uit. “Ik ga haar welterusten zeggen en doe net of mijn neus bloedt.” Ze liep de hal op, klopte een keer op haar deur en liep meteen spiernaakt naar binnen. “Oh sorry schatje, ik dacht dat je alleen was.” Roosje lag bovenop haar vriendin in standje 69 en ze lagen elkaar verwoed te beffen. Roosje keek een beetje geschrokken op. “Oh Maria, ik uuuhhh… uuuhhh…” Ze kwam niet helemaal uit haar woorden. Maria liep meteen verder naar binnen en ging op de rand van het bed zitten, Ze aaide Roosje over haar kontje. “Geeft niet hoor liefje, als jullie het maar naar jullie zin hebben. Jullie zijn nu toch niet boos hè?” En meteen daar overheen. “Jij bent toch ook niet boos hè Cynthia?” Ook Cynthia wist even niet wat ze moest zeggen. “Hebben jullie niet een paar leuke speeltjes uit mijn kamer gepakt, dan wordt het nog fijner.” Ze liep weg, graaide wat uit haar nachtkastje en met een paar vibrators ging ze terug. De meiden lagen nog steeds op elkaar. “Hier schatjes, geniet maar lekker van elkaar.” Roosje lag met haar kontje omhoog en voor ze het in de gaten had duwde Maria een trillende vibrator in haar natte kutje. “Aaaahhh… Maria… aaaahhh…” was het enige wat er uit kwam. Meteen begon ze met haar klitje op de mond van Cynthia te rijden. Die lag met haar benen wijd en ook de tweede vibrator, een iets grotere, vond zijn weg. Het neukgaatje van Cynthia stond een beetje open en met gemak kon ze hem in haar natte spleetje duwen. Meteen begon ze hem op en neer te bewegen en neukte het vriendinnetje met de trillende kunstpik. Geen van beiden sputterde tegen, ze kreunden en genoten alleen maar. Met haar armen gespreid neukte ze nu aan twee kanten de gaatjes van de twee kreunende meiden met de trillende kunstpikken. Cynthia was de eerste die het niet meer aankon. Ze lag te schudden onder haar vriendinnetje toen ze haar orgasme had. Ik stond al een poosje in de deuropening te kijken en aan mijn paal te rukken.

Ik liep de kamer in en kroop achter Roosje op het bed. Eerst nam ik even de vibrator van Maria over voor ik hem uit het natte kutje trok. Haar gaatje bleef een beetje open staan en boven het gezicht van Cynthia schoof ik mijn fallus naar binnen. Roosje kwam een beetje overeind en leunde op haar armen. Ze genoot er altijd van als ik haar zo neukte en liet dat ook merken ook. “Oh ja Frank, neuk mijn kutje… ooohhh… neuk me klaar Frank please…” Maria bewoog nog steeds de vibrator in het gleufje van Cynthia en likte nu ook met haar lange tong haar spleetje en klitje. Allebei de meiden kwamen nu bijna tegelijk klaar. Cynthia lag zowaar een beetje te squirten. Ik ben een kei in het uitstellen van mijn orgasme en ik was nog iets anders van plan. Ik trok mijn lul uit het kutje van Roosje en vroeg haar op de rand van het bed te gaan liggen. Maria kreeg Cynthia zo ver om boven op Roosje te gaan liggen. Maria ging er op haar knieën achter zitten en likte zo om de beurt de geurige kutjes van de meiden. Na even gelikt te hebben maakte ze plaats voor mij. De kutjes dropen en glommen van het geil. Ik zakte iets door mijn knieën en stak mijn lul weer bij mijn geile nichtje naar binnen. Hangend over Cynthia neukte ik haar. Maria was er naast gaan liggen op het bed en pompte nu een van de vibrators in haar eigen kut. Na een paar minuten het kutje van Roosje te hebben gevuld trok ik terug en ging een etage hoger. Gevraagd had ik het niet maar zonder te aarzelen dreef ik mijn pik nu bij Cynthia naar binnen. De reageerde een beetje geschrokken met: “Neehhh… neeehhh… aah… wel! Ga door, ga door!” Nog iets forser als net bij Roosje neukte ik nu ook de tweede jonge kut. Cynthia kreunde nog harder als ik gewend was van Roosje. Dan weer de ene kut vulde ik met mijn harde paal, dan weer de andere. Soms duwde ik mijn eikel ook flink tegen de twee sterretjes om daarna weer af te zakken naar de soppende spleetjes van de meiden. Maar ook ik kon niet eindeloos doorgaan. Ik twijfelde, welke spleetje zou ik vol spuiten. Die van Roosje had ik al vaak gehad dus… Nog een paar keer ramde ik mijn pik echt diep in Cynthia’s kutje, trok haar aan haar heupen tegen me aan en ontlaadde mijn ballen. Met een kloppende lul spoot ik een enorme lading zaad in haar flamoesje. Ik hield haar gaatje een beetje open nadat ik mijn pik er uit had getrokken, Traag droop het witte zaad naar onderen en een paar dikke klodders lekten op de schaamlippen van mijn Roosje. Ik wreef mijn eikel er langs en duwde ook nog een beetje zaad in haar kutje.

De meiden kropen van elkaar af en sloten elkaar in de armen, hevig zoenend. Maria kroop naar me toe en begon meteen mijn drijfnatte pik te pijpen. En niet zo maar. Het duurde maar even voordat ze hem in haar keel nam. Op de een of andere manier bleef mijn pik keihard, ik was vanavond wel heel geil van die drie heerlijke uitnodigende lichamen. De tranen biggelden bij Maria over haar wangen, zo diep zat ik in haar keel. Af en toe liet ze hem er helemaal uit om op adem te komen om hem vervolgens weer naar binnen te laten glijden. Met een nog steeds keiharde lul legde ik Maria op het bed en ramde nu mijn pik bij haar naar binnen. Ik was net goed klaar gekomen en hield het knap lang vol in de kut van mijn vrouw die op een gegeven moment gillend klaar kwam. Maar nog had ik niet genoeg. Ik trok mijn lul uit haar kut, pakte mijn Roosje beet, vouwde haar bijna dubbel en neukte mijn geile sletje opnieuw. Cynthia lag te kijken en te vingeren. Minuten lang bleef ik pompen in het geile kutje van Roosje om vervolgens… Het ging zo snel, voor ze het wist lag Cynthia nu net zoals Roosje en voelde mijn staaf bij haar binnen komen. Roosje en Maria hadden het nog niet eerder meegemaakt dat ik zo lang kon doorgaan. Ik lag het meisje onder mij zo verschrikkelijk hard te neuken. Ze kneep haar handen vast in het dekbed en lag verschrikkelijk te kermen en te kreunen. Ik bleef onverdroten doorgaan totdat… ik kromde mijn rug en met een laatste diepe stoot spoot ik voor de tweede keer de kut van Cynthia vol. Daarna viel ik echt hij uitgeteld op het bed, was helemaal bezweet en kapot. De drie meiden zochten heil bij elkaar en lieten me maar even liggen. Ze kroelden wat voor ze naar beneden gingen, Inmiddels was ik in slaap gevallen. Na nog een fles wijn soldaat te hebben gemaakt zijn de meiden samen naar boven gegaan, alle drie knus in het bed bij Maria. Morgen was er weer een dag.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10009 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Roosje, ons heerlijke nichtje (3)”

Plaats een reactie