BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kasper’s wraak: 35: De 7: Urenteller 3

Ria loopt weg, eerst naar het kratje met eten en drinken, daaruit haalt ze een pakje stroopwafels en dan gaat ze terug naar haar stoeltje. Ze eet een stroopwafel en ze drinkt wat sap…
Een van de kontwassers wordt in haar poep geneukt door Miep. Miep komt klaar op Shana en ze loopt naar Anna… Anna is al snel klaar, Miep niet, Miep is duidelijk moe.
“Miep, stop maar. Maak Anna los en geeft haar de dubbele kuntpik. Anna, wassen dat ding en voorbinden. Jij gaat even fijn Shana een beurt geven. Miep, hier voor mij op de loer gaan zitten.” Anna gaat het kunststof ding wassen en Miep wil met haar rug naar Ria op de vloer gaan zitten.
“Omdraaien, beffen, mijn doosje, hier. Doe je best.”
Ria leunt ontspannen achterover en ze schuift iets uit de stoel onderuit. Miep likt haar, zuigt haar, kust haar kut en sabbelt op Ria’s klitje. Ria laat haar gedachten gaan over wat ze nu zal gaan doen. Ze moet ineens geeuwen en ze merkt dat Miep wel haar best doet, maar dat ze niet gaat orgasmeren… Ze zegt tegen Miep: “Haal die twee meiden van het hekje af en zet ze vast op hun bed. Dan Inge losmaken en naar haar bed brengen en vastzetten. Tot slot Shana naar bed brengen, dan zet je jezelf vast op je bed. Anna blijft nog even hier. Hup!”
Ria houdt in de gaten of Miep alles goed doet. Als ook Miep haar logeerkamer is in-gegaan, checkt Ria of de andere meiden vast zitten in hen cel. Dat is zo.
Ze gaat terug naar Miep. Miep ligt op haar bed, los. Haar collar-ketting ligt naast haar op de matras. Ria vraagt haar: “Wil je nog wraak nemen op mij?”
Miep twijfelt en Ria geeft haar een straf schokje. Miep verstart en Ria zegt: “Hou-ding!”
Miep komt overeind en gaat in de houding staan. Ria zegt tegen Miep: “Even iets pakken.”
Ze pakt een gewicht van 200 gram uit de doos en handboeien met een time lock.
“Handjes op je rug.”
Dat doet Miep en Ria boeit haar, de time lock gaat op 60 minuten. Dan legt ze het gewicht in de samengebonden handen van Miep en zegt: “Vasthouden!”
Ria maakt een draadje vast aan het gewicht en aan het kettinkje dat over haar rug loopt, het kettinkje dat van tepel naar tepel loopt. Ze trekt die draad strak en trekt zo het gewicht naar boven, Miep laat het gewicht los. Dan zit het draadje vast en Ria zegt tegen Miep: “Let op!”
Ria laat het gewicht los, dat valt naar beneden, raakt net niet de handen van Miep, het hangt net boven haar geboeide handen. Het gewicht trekt fel aan Mieps tepels…
“AIIII! KUT, KUT!”
“Het is voor jou het beste als je dat gewichtje optilt. Er zit een tijdslot op de boeien. LATER!”
Ria loopt weg. Miep duwt met haar samengebonden handen het gewicht achter haar rug omhoog en er wordt minder aan haar tepels getrokken…

Ria haalt Anna op, zegt tegen haar: ‘Kom, douchen. Jij wast mij. Eerst mijn haren.”
Dat doet Anna en als ze alle twee schoon zijn, gaan ze naar het dubbele bed van Ria, handdoekjes om hun hoofd. Ze stappen in bed en gaan slapen. Drukke ‘dag’ geweest.

Als Ria wakker wordt ziet ze dat de urenteller op 50 staat. Ze hebben 6 uur gesla-pen! Anna slaapt nog en Ria duwt tegen de schouder van Anna. Die draait die zich half slapen om, ze ligt op haar rug. Ria gaat glimlachend op haar liggen en zegt: “Scharen!”
Anna trekt een been op en Ria duwt haar voet onder Anna’s knie, ze draait zich op Anna om en tegelijk duwt ze haar oester tegen de kut van Anna. Ria pakt Anna’s hand en trekt zich tegen haar kruis aan. Ze beweegt langzaam haar onderlichaam tegen het kruis van Anna en die zegt zacht: “Je bent onverzadigbaar, geloof ik.”
“Dat geloof ik ook. En jij lust er wel pap van. Masochiste!”
“Niemand…”
“Ja, Kasper en ik ook. Je wordt nat.”
“Dat komt uit jouw snee, geile Ria!”
Ze wrijven hun mutsen tegen elkaar, kijken elkaar aan en dan zegt Anna: “Ik heb nog nooit een dubbele pik gehad.”
“Wat is dat?”
“Een lange dildo, in de mijne en in de jouwe. Ook handje vast en bewegen, stoten…”
Ria doet haar ogen dicht en zegt: “Jij mag het werk doen…”
“Goed, geil dier. Wat krijg ik daarvoor terug?”
“Mijn aandacht.”
“Ik wil dat je Karin grijpt. Hard.”
Ria zegt: “Beetje zachter wrijven, daar beneden.”
“Onder – tussen. Haha!”
“Waarom Karin?”
“Dom wicht, arrogant. Ze kijkt op me neer omdat mijn ouders niet zo rijk zijn. En niet zo mooi spreken, geen goed Nederlands, geen ABN.”
“ABN is ook maar een dialect! Wil jij haar zelf pesten? Moet ik het doen?”
“Jij.”
“Maak me eerst maar klaar, ach, kus me eerst, kus mijn hele lijf…”
Dat doet Anna, op haar gemak. Anna zit wat later naast haar, op haar knieen en ze kust Ria’s kut, sabbelt op haar lipjes. Ria ziet Anna’s flamoes tussen benen en pakt haar schaamlippen in een hand.
“Anna, je hebt lekker dikke schaamflapsen! Nat en geurig…”
Ria zet haar nagels in haar opbollende lippen en knijpt en Anna jammert.
“Niet, ai, auw, doen, Ria, schat! Aiiii, dat doet…”
“Ja dat doet pijn. Ga lekker door daar, ik geniet en jij mag beter je best doen en piepen. Haha!”
Daarna gaan ze samen onder de warme douche en eten iets aan de tafel. Anna staat en Ria zit. Als ze uitgegeten zijn bekijkt Anna de tafel, van onderen en van bo-ven. Ze ziet dat het tafelblad uit twee delen bestaat die van elkaar af betrokken kunnen worden. Anna krijgt een idee.
“Ria, dat blad kan je uit elkaar duwen, zo…” Ze maakt de sluiting die de bladen te-gen elkaar houdt los en duwt ze delen van het blad uit elkaar. Er ontstaat een open ruimte, aan de andere kant waar het gat in het tafelblad zit.
“Ria, kijk, Karins uiers hier… er tussen…”
“Tja… Kunnen we testen. Haal Shana eens van haar bed. Poepen en douchen en dan hier brengen. Geen eten geven.”
Dat doet Anna. Na 20 minuten is Anna weer terug bij de tafel en ze zegt: “Haar kratjes waren leeg.”
“Ja, weet ik.”
Ria heeft de doos met speeltjes bekeken toen Anna bezig was en ze heeft drie din-gen meegenomen. Eentje geeft ze aan Anna.
“Anna, als je op dat knopje drukt, komt er een grijpertje uit met 4 naald-dunne haakjes. Als ik het knopje loslaat gaan die haakjes weer naar binnen. Wat denk je, waar ga ik vrolijker van worden, als ze op jouw zitten? Of als ze op Shana zitten?”
“Waar, eh, zitten… Hoezo?”
“Kies, Anna! Je eigen lijf of dat magere lijf van haar.”
“Dat van haar!”
“En, waar moet dat grijpertje komen?”
“Weet ik niet…”
“Nee? Weet je geen leuk plekje?”
“Tieten?”
“Waar is die magere Paki dan nu?”
“Ze zou een handdoek om haar haren doen.”
Op dat moment stapt Shana het vertrek in.
“Aha! De magere Paki. Shana, ik vroeg net aan Anna, waar ik vrolijk van zou worden. Ik ga dit grijpertje op jouw lijf zetten of op het lijf van Anna. Waar ga ik vrolijker van worden denk je?”
“Haar lijf.”
“Hoe dat zo?”
“Ze maakt meer geluid.”
Ria moet lachen.
“Shana en Anna, alle twee op de tafel gaan liggen, naast elkaar en op je buik. Lijn van je collar duw je door het gat.”
Dat doen de meiden en Ria zet de lijnen vast. Dan kruipt ze onder de tafel en maakt de twee delen van het tafelblad los van elkaar en schuift ze zo ver uit elkaar dat ze de kutjes van Shana en Anna kan zien. Die van Anna is weer iets vochtig. Ria pakt het grijpertje en knijpt met haar hand de schaamlippen van Anna tegen elkaar. An-na denkt dat ze die grijpers op haar doos gaat krijgen en ze snikt: “Rie, Nee… Ik heb toch vanmorgen…”
Ria laat haar lipjes los en duwt de 4 gemene haakjes naar buiten duwt die tegen de lipjes van de Paki. Ria laat de grijpers naar binnen gaan en de scherpe metalen haakjes zitten vast in de lipjes van Shana en ze laat het luxe ding los! Shana duwt haar kont naar boven, piept, schel, maar helaas, de grijpers gaan mee omhoog en komen niet los! Shana piept klagend.
“Aaahhhhh… niet… niet… ohhh… hiaoooo…”
Ria heeft nog een knijper bij de hand, een gewone knijper met een pin op het ene bekje en een gat in het andere bekje. Ze zoekt het wondje wat ze eerder al maakte in Anna’s schaamlipje en even later zit de knijper vast. Anna sist geschrokken. Dat gaat over als Ria een gewichtje van 50 gram aan de knijper vastmaakt. Dan gilt An-na. Ria komt onder de tafel vandaan en laat de twee meiden zien wat ze in haar hand heeft. Een draad met twee knijpers aan de uiteinden. Die legt ze tussen de hoofden van Shana en Anna in en zegt dan: “Handjes op de rug.”
Dat willen ze niet en ze klagen door elkaar tegen Ria.
“…als ik nu…”
“… we kunnen beter…”
“…ik doe alles, echt …”
“…ik ook! Ik help je wel! Wat je wilt…”
“… en ik doe ook wat je…”
Ria loopt weg. Ze gaat Miep halen. Ze laat Miep plassen en douchen. Dan neemt ze Miep mee naar de tafel en wijst op de stoel die pal voor de hoofden van de meiden staat. Miep gaat zitten. Ria haalt wat brood en wat sap en zet dat voor de hoofden van de meiden op tafel.
“Miep, je ontbijt. Eet smakelijk.”
Miep eet wat.
Ria ziet dat Shana begerig naar Miep kijkt, naar wat Miep eet.
“Shana, heb je ook trek?”
“Ja, Ria.”
“Wat wil je?”
“Iets eten en sap. Alsjeblieft.”
“Dat is goed. Zet eerst een knijpertje op je neus, elk bekje in een neusgat.”
“NEE! NEE!”
“Anna, wil jij wat?”
“Eh…”
“Eerst jouw knijpertje op je neusje, elk bekje in een eigen neusgaatje.”
Shana en Anna maken geen aanstalten iets te gaan doen.
“Miep, was het lekker?”
“Ja, Ria…”
“Miep, je mag het in je maag houden, of je spuugt het weer uit. Als je het in je maag wilt houden, zet dan nu een knijpertje op je neus. Je weet wel, elk bekje in een eigen neusgat.”
Miep kijkt niet begrijpend naar Ria.
“Op… in… neus?”
“Als je dat lastig vindt doe ik het wel.”
“DAT WIL IK NIE… HIET!”
Ria knikt.
“Ga maar staan, naar het hekje.”
“NEE… HHEEEEE!”
“OK, Ga dan maar naar je bed en zet jezelf vast.”
Miep staat op en loopt weg.
Ria gaat op de stoel zitten waar Miep net op zat.
“Meiden, die twee knijpertjes hier, met dat kettinkje er aan… Wat gaan we daar mee doen?”
Anna zegt zacht: “Op Miep…”
Shana sist: “Ik zet dat ding wel op de gok van de Miep!”
Ria staat op en gaat weg, het kettinkje in haar hand.
Evan later is ze weer terug, met Miep. Mieps handen zitten op haar rug en de ketting met de twee knijpers zitten op heer kut. De ketting hangt strak naar beneden door het gewicht dat eraan hangt. Een flink zwaar ding, Mieps kut wordt stevig naar ben-den getrokken. Ze maakt geen geluid, want er zit een opblaasbare gag in haar mond. Ria duwt Miep onder de tafel en verdwijnt ook even onder de tafel. Anna voelt dat het knijpertje op haar kut weggehaald wordt, even later merkt Shana dat de grijper van haar lipjes verdwijnt.
Ria gaat op de stoel zitten, weer pal voor Shana en Anna. Ze laat de knijper en de grijper zien aan de meiden.
“De knijper en de grijper. Ik kan ze op jullie neuspunt zetten, op je tong, op je bo-venlip of onderlip. Of… ik doe dat allemaal niet.”
Ria bergt de knijper en de grijper op in de doos met speeltjes. En ze maakt de lijnen van hun collars los.
“Shana, kom van de tafel af. Anna ook. Shana, haal de knijpers van de dikke kut-lappen van Miep weg. Anna, ga naar mijn bed.”
Anna loopt weg. Shana staat naast de tafel, de ketting met de twee knijpers in de hand.
“Shana, leg maar hier neer… Je mag Lena halen. Plassen en douchen. Dan hier brengen.”
Shana loopt weg. Ria loopt achter haar aan, ze gaat naar Anna.
“Anna, ik zet je even vast.” Dat doet Anna en Ria zet haar strak vast. Ze kan bij de sanitaire emmer, maar verder kan ze nergens bij.
“Rie, ik heb dorst…”
Ria loopt weg.
Ze haalt Karin van haar bed en laat haar naar de douches lopen. Ze kan plassen en douchen. Dan staan Shana, Karin en Lena te wachten op wat Ria nu weer wil.
Ria wenkt Karin en Lena. Ria heeft de ketting met de twee knijpers in de hand en ze geeft Lena een knijpertje en Karin de andere.
“Op een tepel.”
Ria ziet dat Shana half grijnst.
“Karin, geeft jouw knijper aan Shana.”
Even later zitten de knijpers op een tiet van Shana, de ander op de tepel van Lena.
“HOUDING!”
De drie meiden springen in de houding. Shana en Lena merken dat de ketting erg kort is en ze piepen…
“We gaan droogneuken. Op je buik jullie. Dan Down Dog en Neer, 30 keer.”
Ria loopt weg, ze sluit de traliedeur van de douches achter zich. Ze haalt Miep onder de tafel vandaan en laat haar op de tafel gaan liggen, op haar buik.
“Benen omhoog buigen…”
Dat doet Miep en Ria maakt haar pols en enkele boeien aan elkaar vast.
Ria loopt weg, haalt de droogneukers op en brengt ze naar hun logeerkamers. Dan gaat ze naar haar eigen bed en ze kruipt tegen Anna aan.
De urenteller staat op ‘56.

Ria wordt wakker als Anna opstaat en wegloopt. Ria vraagt zich af wat Anna gaat doen en loopt haar onhoorbaar achterna. Anna gaat naar de douches, ze moet poe-pen…
Ria gaat terug naar bed. Even later stapt Anna weer in bed. Ze gaat tegen de rug van Ria aanliggen en ze pakt een borst van Ria vast. Ze streel de bolle tiet en even later is Ria’s tepel dik, stijf, gezwollen… Ze streelt Ria’s maag, haar bovenbeen.
Dan gaat Anna in kleermakerszit naast Ria zitten ze streelt Ria, van haar kruin tot haar voeten… Ria geniet. Dan krijgt Ria een idee.
“Anna, dit is echt heel lekker. Jij verdient ook iets! Haal een van de meiden op. Dan kan jij ook genieten… “
“Wie?”
“Kies zelf maar.”
Anna loopt weg en Ria haalt drie speeltjes op. Dan komt Anna binnen met een slape-rige Lena. Ria wijst op het bed. Ze stappen op het bed.
Ria zegt tegen Lena: “Die enorme hangtieten van jou krijgen elk een knijpertje. Zet ze er maar zelf op.” En ze geeft Lena twee kettinkjes met knijpers. Lena bekijkt de nijpers.
“Daar… er zit een punt… en… een gat…”
Ria knikt. “Dan vallen ze er niet af. Zoek maar even hoe je ze er het beste op dit spenen van je kan zetten”
Lena is even bezig en schokt steeds op van de matras.
“Hoe ik ze er ook op zet, doet steeds pijn, Rie. Hoe…”
“Ik tel tot drie. Eén… twee… drie…” En Ria geeft een straf schok. Lena valt om Ria pakt de knijper die Lena vast had en zet die op een tepel van Lena, de andere volgt. Lena komt kreunen weer tot zichzelf en ze tast direct naar de knijpers. Ria geeft weer een straf schok. Lena valt op haar zijde en ze trilt onbeheerst. Ze komt weer tot zichzelf en Ria zegt lachend tegen haar: “Op je rug liggen, schat.”
Lena gaat bevend op haar rug liggen, ze kwijlt.
Tegen Anna zegt Ria: “Bovenop Lena gaan liggen, op je rug. Een soort lepeltje, lepeltje. Lena, eerst die twee kettinkjes opzij leggen.”
Dat doet Lena en Anna gaat bovenop haar liggen. De knijpertjes op de tepels van Lena komen in de knel en ze jammert: “Die knijpers…AAAIIII.”
Ria pakt een knijpertje aan een ketting die naast Lena op de matras ligt. Ze knijpt die open en zet ze die op de tepels van Anna… Anna jankt!
“Ik zou ge-nie-hieten-ten, Ria! Dit AAAIIII!”
De tweede volgt. De meiden zitten aan elkaar vast, verbonden door twee kettinkjes die van borst naar borst gaan, van tepel naar tepel. De kettinkjes staan niet strak, maar erg veel speelruimte zit er ook weer niet in.
“Kom Anna, je was me net zo lekker aan het strelen, ga daar maar mee door. En Lena, jij pleziert Anna, de schat. Ze mag gerust klaarkomen, hoor, daar ben ik niet zielig in.
Als ze klaar is, kunnen jullie wisselen.”
Anna begrijpt er niets van. Hoe kan ze nu bij Ria komen als ze aan Lena vastzit? Plotseling snapt ze het.
“Lena, ik rol naar links, jij moet meerollen, anders, die…”
Lena snapt het en ze rollen voorzichtig om. Achter elkaar liggen ze nu, een stukje van Ria af, die toen ze gingen rollen zo ver als kon opzijschoof, van ze vandaan.
“Ria, kan je wat dichterbij komen?” vraagt Anna.
“Ja, maar ik doe het niet. Schuiven jullie maar wat op.”
Dat proberen de meiden om te ontdekken dat bijna alles wat ze doen zeer doet, aan hun tepeltjes! Ze kreunen en steunen en dan kan Anna bij het lijf van Ria.
Ria zegt dan: “Ik ga toch liever op het midden van de matras liggen.”
Anna en Lena zijn verbijsterd. Het is een tweepersoonsbed, maar als Ria in het midden gaat liggen, vallen ze bijna van het bed af. De meiden schuiven voorzichtig naar de zijkant en Ria gaat in het midden liggen, aan de andere kant van Anna en Lena. Ze ligt op haar rug, de benen maximaal gespreid. Anna en Lena moeten zich om-draaien. Anna gaat voorzichtig tegen Lena aanliggen en zegt: “Kan je me op je trekken? Ik draai dan op je.”
Lena pakt haar vast, trekt Anna tegen zich aan en Lena beland bovenop haar. Dan glijdt Anna aan de andere kant van Lena af en Lena kruipt kreunen tegen de rug van Anna. Tegen die tijd zijn hun tepels al gekleurd door een beetje bloed…
Anna strekt haar hand naar Ria uit.
“Lena, ik moet dichterbij Ria…”
Ze schuifelen naar Ria en even later kan Anna beginnen Ria te aaien.
Ria zegt dan: ‘Ik heb niet het idee dat Lena met je speelt, Anna. Klopt dat?”
“Eh…”
Ria gaat zitten en ze zegt: “Speel met Anna, anders krijg je een knijper in je neus.”
Ria gaat weer liggen. Lena streelt Anna, Anna streelt Ria. Wat later valt Ria in slaap…
Anna fluistert: “Ze slaapt…”
Lena fluistert: “Ik doe die dingen af hoor, ik verga…”
Lena haalt de knijpertjes van haar tepels. Anna streelt heel ligt de huid van Ria en fluistert naar Lena: “Je moet me wel nat maken, hoor, dat checkt ze zo.”
Lena begint Anna te vingeren en na een poosje fluistert Anna: “Dat werkt niet, haal die knijpers van mijn tieten, van de linker, dat doet zeer!”
Lena haalt de knijper van haar linkerborst weg en ze vingert Anna. Maar Anna voelt dat enig geil gevoel bij haar totaal ontbreekt.
“Lena, streel mijn borst…”
Dat doet Lena. Lena voelt wel dat deze houding lastig is om iets goeds met Anna te doen, lastig om vol te houden ook… Na enkele minuten veert Ria ineens overeind, ze draait zich naar Anna en voelt aan haar kut.
“DROOG!”
Ria ziet ook dat er een knijper van Anna’s borst af is. Dan ziet ze dat de knijpertjes van de tepels van Lena er af zijn.
“Stop maar, alle knijpers van jullie tepels weghalen. Anna, hier blijven. Pak een ket-tinkje en zet op elke schaamlip van je een knijper. Lena, meekomen.”
Ria neemt Lena mee naar de douches en zet haar vast aan de kooi. Ria haalt de Skippybal op en duwt die, langs Lena heen, de kooi in. De pik wijst naar boven.
“Lena, op de bal en op die pik. Die pik mag vandaag in je aars. Hup maar!”
“RIA HOE KAN…”
Ria geeft haar een straf schok. Lena valt om, ze hangt aan haar collar…
“Klim op die bal, vinger je zelf, als je nat bent maak je je ster nat, pik erin. Hup!”
Lena klimt op de enorme bal, de pik tussen haar dijen. Ze begint zich te vingeren en Ria kijkt lachend toe. Dan voelt Lena zich nat worden en ze doet haar geil op haar ster. Ze wipt op en dan zit ze op de enorme pik en langzaam ontspant ze haar kont en dan zakt ze kermend van ellende over de pik.
“Blijven zitten hoor! Je mag best wat opwippen en zo. Maar je komt er NIET vanaf!”
Ria gaat terug naar Anna.
“Haal nog een meid.”
“Mogen die dingen van mijn kut weg?”
“Ja.”
Anna haalt de twee knijpertjes van haar tere lipjes af, ze zucht. Dan haalt ze Karin.
Als Ria ziet wie Anna heeft meegenomen vraagt ze: “Moet ik haar nu ‘behandelen’?”
Anna knikt.
“Zet haar maar vast. Onder de rekstok.”
Karin merkt dat er een probleem aan zit te komen en ze zegt: “Ria, ik heb bij de kabouters wel wat geleerd. Om meiden héél blij te maken. Zal ik dat demonstre-ren?”
“Haha! Een demo! Anna, zet haar vast op het bed. Karin, je mag dat demonstreren. Op Anna. Haha!”
Karin kijkt haar ontdaan aan.
“Nog wat, Karin. Als ik merk dat Anna niet tevreden is over wat je doet, doe IK iets met je. Snappie?”
Karin knikt en Anna geeft een ruk aan de lijn van Karins collar en Karin roept geïrri-teerd: “KUTTEKOP!”
Ria loopt achter de twee meiden aan. Ze ziet hoe de billen van Karin mooie wiebelen en ze grinnikt. Ze heeft een idee gekregen.
Karin stapt op het bed en Ria zegt: “Anna, op het bed. Je doet alles en ik bedoel echt ALLES wat Karin zegt. Ze gaat je verwennen met kabouterstreken. Haha! Ka-rin, eerst mijn favoriete kabouter streekjes: zuig op een teen van haar. Als die schoon is kusje die en zeg je ‘lekker teentje’. Alle tenen ga je zo afwerken. Daarna kan je je eigen kabouterstreken demonstreren.”
Karin wenkt Anna en zegt: “Op je rug, benen uit elkaar, dat kan je best goed, ja?”
Karin sist nijdig: “Sterf, kabouterkreng!”
Ze gaat op haar rug liggen en ze doet haar benen uit elkaar. Karin kust haar kleine teen…
Ria loopt naar de doos met speeltje en zoekt een anaalplug. Ze ziet een verpakking die nog dicht is en ze bekijkt die. Dan lacht ze. Ze neemt de verpakking mee naar het ronde bed.
“Karin, dat gaat best goed zo! Blijf even zo, kont omhoog… Ik geef je iets.”
Ria legt alles wat in de verpakking zit naast Anna op het bed. Karin kan niet zien wat er naast Anna ligt. Ria pakt een opblaasbare anusplug uit de verpakking en maakt de met wat glijmiddel glibberig en zegt dan: “Dit is een dunne anaalplug met een oog.”
Ria duwt het ding haar ster in. Karin schrikt een beetje.
“En dit… dit is een zwart touw. Die gaat zo…” Ria duwt het midden van het touw door het oog in de plug, er steekt nu een lus uit het oog in de anaalplug. Bizar! De uitein-den van het touw gaan door de lus en ze trekt die strak. Het touw zit vast aan de ring in de plug. Het ene uiteinde voert ze door de ring aan de collar van Karin en geeft ze daarna aan Anna. Het andere uiteinde gaat om de enkel van Karin. Ria zorgt ervoor dat het touw dat om de enkel van Karin zit zo strak zit dat Karin haar been moet buigen.
Ria maakt een slangetje vast aan de anaalplug en knijpt in de bol die aan het slan-getje vastzit en dan roept Karin: “RIA! MIJN…”
“Je kont, ja. Dit is een opblaasbare anaalplug. Ik pomp hem nu op… Ach, even wennen, maar voor een getrainde kabouter een peulenschil.”
Karin blijft doodstil liggen. Nadat Ria een paar keer in de bal geknepen heeft kreunt Karin.
Ria perst meer lucht in de anaalplug en Karin mompelt: “Aaaahhh… ikkkeeee… UUHHH…”
Ria pers meer lucht in de plug tot er een rood stukje rubber naast het slangetje naar boven komt.
“Karin, dit is de aanbevolen maximum grootte. Ik doe er nog iets bij… Zo… Ga eens zitten?”
Karin probeert overeind te komen. Elke keer duwt iets tegen het bolle ding in haar darmen en dat is niet fijn. Karin jammert: “Ria, dit… ik wil… ik kan …. Best! Ria, mag dit…”
“Anna, dat touw dat je vast hebt, trek daar eens aan? Als het goed is …”
Anna geeft een ruk aan het touw en Karin hoofd wordt naar Anna getrokken.
“Anna! Nog een keer. Harder!”
Dat doet Anna. Het touw staat nu tamelijk strak. Het loopt via de ring aan de collaar van Karin naar haar dikke anaalplug en Karin gilt.
“Anna, nog een keer en houd die lijn strak!”
Anna lacht en ze geeft weer een ruk aan het touw. Ria ziet dat de anaalplug stevig naar boven wordt getrokken. Dan schiet het touw door het oog in de anaalplug en omdat Anna steeds zorgt dat het touw strak staat. dan… dan trekt bij elke beweging van Karin Karins enkel aan de anaalplug en als Anna aan haar stukje touw trekt, dan gebeurd dat ook!
Dat heeft Anna snel in de gaten en ze zegt: “Karin, sabbel op mijn teen, kus die teen!! Haha!”
Ria gaat naast Anna op het bed zitten. Ze kijkt naar de zwaaiende borsten van Karin en dan zet ze een knijper met een pin en een draadje eraan op de dichtstbijzijnde tepel van Karin. Dat zag Karin niet aankomen en ze gilt! Ze gilt weer als ze een on-bedoelde beweging maakt waardoor er aan de bollen bal in haar kont getrokken wordt en dan gilt ze weer, harder!
Anna ligt op haar rug en ze ondergaat tevreden wat Karin allemaal doet.
Ria loopt weg. Ze heeft wel gezien dat dit wel goed gaat zo.

Ria denkt even na.
Anna is met Karin bezig, Lena zit met haar kont op de skippybal.
Miep… Miep met dat gewicht aan haar tepelketting! Zou dat tijdslot gewerkt hebben?
En dan Inge en Shana nog…
Ria zoekt Miep op. Die ligt op haar bed. Het tijdslot heeft dus gewerkt.
Inge en Shana liggen bij elkaar, in de logeerkamer van Shana. Ze slapen.
Ria maakt ze wakker en zegt: “Douchen”.
Ria loopt naar Miep en zegt: “Haal je favoriete dolly op. Ik geloof dat dat hekje dat erop staat, ook in het midden gezet kan worden. Doe dat even, daarna die dolly naar de douches. Jij gaat eerst douchen. Hup maar.”
Miep loopt weg.
Ria checkt Lena. Die zit op de skippybal. Met een rooie kop van kwaadheid. Ria pakt haar stoeltje en gaat naast de koude douche zitten. Ze kijkt naar Inge, Shana die zich wassen. Miep is bezig de dolly te verbouwen en Lena zit op de skippy-penis. Ze hoort af en toe Karin jammeren op het ronde bed en dan lacht Anna.
“Rie, de dolly is klaar.”
“Zet Inge en Shana er op, ruggen tegen die buizen. Tiewraps om de polsen, vast aan de buizen.”
Dat doet Miep en na een paar minuten zitten Inge en Shana vast op de dolly. Die eigenlijk iets te kort en hun voeten staan op de vloer.
“Miep, zet de dolly in de bak van de koude douche, hier naast mij. En voer die twee meiden. Ontbijt! En geef ze te drinken. Daarna kom je hier voor mij zitten.”
Ria zakt behaaglijk onderuit en bekijkt wat er zoal om haar heen gebeurt.
Even later staat de dolly met Inge en de Pakistani in de douchebak naast Ria en Miep voert de meiden. Na een kwartiertje roept Lena of ze eraf mag en Ria knikt. Lena duwt zich van de skippy-penis af.
“Lena, douchen en eet wat.”
Dat doet Lena. Ze loopt naar haar eigen logeerkamer en haalt wat te eten en te drinken uit haar kratjes. Ze gaat naar de tafel en eet wat, staande. Dan is Miep klaar en ze komt in kleermakerszit voor Ria zitten. Miep zegt niets en ze kijkt Ria niet aan.
“Schuif dichterbij, beffen.”
Dan loopt Lena weer de doucheruimte binnen.
“Lena, haal de doos met speeltjes hierheen. Gebruik maar een dolly. Daarna naar je logeerkamer. Deur dicht.”
Lena haal de doos en zet die naast Ria. Ria onderzoekt wat er in de doos zit en dan ziet een doosje die ze nog niet eerder gezien heeft. Ze maakt die open. Er zitten 5 verschillende tepel versieringen in en een staafje met een gat. Een soort mini vin-gerhoedje met een bijbehorende staafpiercing en een aantal verende ringen. Twee met een enkele winding, eentje met drie windingen en de laatste heeft vijf windin-gen. Ze hebben allemaal een mini LED je dat brand op een knoop cel. Ze pakt de verende ring met vijf windingen, ze zet de knoop cel erin en het LED-je gaat aan, blauw licht.
Ria test hoe dit sieraad op een tepel gezet moet worden. Ze pakt het staafje met het gat en ziet dat ze hiermee de onderste winding kan buigen. Ze buigt de onderste winding zo dat die strakker om een tepel zal zitten. Ze duwt de likkende Miep weg en ze gaat bij Anna en Karin kijken. Anna is er niet meer en Karin ligt op het bed. Nog steeds vastgezet. Ze slaapt. Ria grijnst. Ze weet zeker dat Anna in haar eigen bed ligt. Bevredigd!
Ria gaat terug naar Inge en Shana. Ze pakt het bizarre sieraad weer op en gaat voor Inge. Ze hurkt voor Inge laat het sieraad zien. Ze duwt de onderste winding wat open en schuift het lichtgevende ding over Inges dikke nippel. Als ze de windingen loslaat piept Inge. Ria bekijkt hoe de verende onderste winding stevig in de donkere tepel van Inge knijpt.
“Doet dat pijn?”
“Ja, Ria.”
Ria pakt de tweede en zegt tegen Inge: “Die er al op zit, die dat blauwe licht geeft, die heb ik wat strakker gezet. Deze staat losser. Even kijken of deze je meer bevalt.”
Ria zet de tepel verlichter op Inges andere tepel.
“Die voel ik wel, maar die doet geen pijn, Ria! Zet de andere ook maar wat minder hard. Best gaaf, twee blauwe tepeltjes!”
“Zeg maar gerust enorme spenen, Inge.”
Ria haalt het ding wat ze net op Inges tepel gezet er af. Ze pakt het staafje met het gat en zet de binnenste winding strakker. Dan doet ze de knoop cel in het LED-je en die gaat branden.
“Kijk, deze is nu even strak als de eerste. Het went al, toch?”
“NEE!”
Ria zet het tweede lichtgevende sieraad op Inges tepel.
“RIA! KUT! BITCH! HAAL DIE ER AF! IK VERGA VAN DE PIJN! TOE!”
Ria staat op en pakt de twee LED-jes vast en ze trekt die naar zich toe. Inges bor-sten komen helemaal naar voren. Inge wil haar schoppen, dat getrek aan haar tie-ten doet pijn!! Ze schreeuwt en klaagt Ria laat de LED-jes los en ze zet de kraan op. Inge en Shana krijgen het koude water over zich heen en Ria zegt: “Inge, we weten nu wel dat het zeer doet. We weten ook dat je de pest hebt aan koud water. Ik stel voor dat je je mond houdt. Na een minuut of zo doe ik de kraan wel weer dicht.”
Inge is direct stil en wat later draait Ria de kraan dicht. Ria gaat weer op haar stoel zitten. Ze bekijkt weer de inhoud van de doos. Dan ziet ze een verende ring met in het midden een LED-je erop die niet brandt. Ze ziet dat de puntjes van deze ring erg scherp zijn. Ria doet een knoop cel in de ring en de LED gaat aan. Ria gaat voor Shana staan, ze buigt zich voorover en zegt tegen de paki: “Geen geluid, of de kraan gaat weer open.”
Dan duwt ze de verende delen van de ring uit elkaar en zet het ding op het neustus-senschot van Shana. Die hapt naar adem, kreunt en sist: “Ria! Rat! Dit ga ik niet vergeten!”
“Mooi.”
Ria gaat weer op haar stoel zitten en ze zegt tegen Lena: “Ruim die penisbal op en ga in de kooi staan. Doe de deur dicht. Miep, beffen!”
Dat doet Miep en na een half uur is Ria tweemaal gekomen en Miep is moe en Lena is boos.
“Miep, iedereen naar de logeerkamers brengen. Tijd om te slapen!”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8217 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Kasper’s wraak: 35: De 7: Urenteller 3”

Plaats een reactie