BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kasper’s wraak: 29: De 7: Ontvangst 2

Kasper ging naar zijn appartement en bekeek twee afleveringen van zijn favoriete serie. Die waren na anderhalf uur afgelopen en hij liep weer naar beneden, naar het vertrek met de tafel. Miep zat nog steeds vast onder de tafel, natuurlijk.
Hij maakte haar los, deed haar balgag los en trok haar mee naar het andere vertrek, naar de rekstok.
“Dit is de rekstok. Dat is een rond bed. Dit zijn krukjes en dat is mijn hekje. Heb je een voorkeur?”
“Bed.”
“Waarom?”
“Knieën doen zeer, nek, hals… Ik ben moe.”
Kasper trok haar naar het hekje.
“Ga aan de andere kant van mijn hekje staan. Buik tegen die dwarspaal.”
Dat deed ze.
“Steek je hoofd onder het bovenste paaltje door.”
“Ik ben kapot. Ik doe alles wat je wilt, laat me nu met rust…”
“Goed. Ik wil je alleen even bekijken. Steek je hoofd onder het bovenste paaltje door.”
Dat deed ze en Kasper maakte de lijn aan haar halsband zo vast dat de achterkant van haar nek tegen het bovenste paaltje getrokken werd.
Hij gaat achter haar staan en zegt: “Kijk nou eens, toch meer kut dan ik dacht! Best dik ding. Tja, dat kuthaar… OK! Ik ga eens kijken of je nat kan worden, daar beneden. Daar, ondertussen… Haha!”
Hij maakt haar lipjes nat met wat spuug en duwt zijn eikel tegen haar lipjes. Hij reikt om haar heupen heen en pakt de onderkant van haar borst aan die kant vast. Met zijn ander hand tast hij ook om haar heen en zijn zoekende vingers vinden haar lipjes en even later ook haar klitje. Hij duwt zijn pik iets haar kut in.
“Lekkere strakke oester…”
Hij streelt haar borst, zijn pik zit maar een klein stukte in haar kut. Hij streelt haar borst, hij streelt haar klit. Hij kust haar hals en hij likt haar oor.
“Denk je dat ik hierdoor opgewonden raak?’
Kasper grijnst. Hij gaat door met wat hij met zijn handen doet. Zijn loeistrakke pik blijft maar een heel klein stukje in haar kut en hij weet dat hij zo niet snel zal klaarkomen. Hij bijt zacht in haar oorlel, streelt haar tepel en vingert haar klit.
“Meid, je bent lekker…”
Na enige tijd gebeurde er niets, ze werd niet nat, ze reageert niet op wat hij met haar doet. Hij gromt nukkig en trekt zijn pik terug uit haar doos.
Hij maakt de lijn aan haar collar los en zegt tegen haar: “We gaan naar je vriendinnen.”
Hij laat de lijn liggen en loopt voor haar uit naar de gang van de cellen.
Daar staan de meiden allemaal, een arm omhooggetrokken.
“Kijk, Miep, je vriendinnen. We gaan aan het werk. Jij gaat aan de slag. Hier…” hij doet een deur open “… staan de schoonmaakspullen. Eerst het stof in de gang opvegen dan dweilen.”
Hij loopt weg en haalt uit de doucheruimte zijn stoeltje. Hij zet aan het einde van de gang neer en gaar zitten, met de doos met de twee knopjes op zijn knie. Miep staat gebukt het stof op te vegen en als ze heen en weer draait ziet hij haar kut, haar poepert. Kasper grijnst, maar zwijgt. De meiden die met hun arm naar boven staan zwijgen ook. Kasper ziet dat Ria wat staat te wiebelen en hij zet de pal van zijn strafdoos op haar nummer. Dan zegt Ria: “Waarom…”
Kasper drukt op de let-op knop, drie keer achter elkaar en Ria jammert en met haar vrije hand pakt ze haar halsband vast. Na een halve minuut stopt de werking van de let-op knop. Ria staat met trillende benen in de deuropening en ze kijkt geschrokken naar Kasper. Die kijkt uitdrukkingloos naar Miep. Ria wiebelt weer, ze doet haar mond half open, maar dan bedenkt ze zich. Anna heeft dit met verbazing gezien en ze kijkt naar Kasper. Kasper zet de regeldoos op Anna’s nummer.
Ze zegt: “Kas, hoe…” Kasper drukt op de let-op knop. Anna grijpt ook naar haar halsband. Ze piept: “Ai, oea, wa…”
Kasper drukt weer een keer op de let-op knop, wacht even, dan voor de derde keer. Hij wacht weer even en drukt dan voor de vierde keer op die knop. Nu staat Anna te beven. Zo veel schokjes achter elkaar irriteren haar hals enorm.
Miep is klaar met vegen en ze pakt een emmer en loopt weg. Even later is ze terug, met een halfvolle emmer. Ze doet er een zeep in, pakt een dweil en is weer even bezig.
Als ze klaar is met het dweilen van de gang zegt Kasper: “Nu logeerkamer 1. Dweilen.”
Dat is de cel van Karin. Miep pakt de emmer en de dweil en doet de cel van Karin.
Als ze daarmee klaar is en weer op de gang staat wijst Kasper naar de volgende cel. En zo werkt ze alle cellen af, ook de ongebruikte cel met het dubbele bed. Dan staat ze weer in de gang.
“Opruimen” zegt Kasper “…en ga dan je logeerkamer in en sluit de deur achter je. Doe de boei aan.”
Miep verdwijnt in haar cel.

Kasper kijkt naar de meiden die nog steeds in hun deuropening staan. Hij besluit een show te houden. Eerst checkt hij op Miep zichzelf vastgezet heeft. Dat heeft ze gedaan!
Hij haalt dan een lange ketting op, aan elke uiteinde een boei. Hij voert het midden van de ketting door de ring aan de halsband van Anna en haalt de uiteinden, met de boei, door de lus die uit de ring steekt. De ketting met de aan elk uiteinde een boei hangt tegen het mooie lijf van Anna aan, tot haar navel. Hij maakt Karin los van de ring boven hun deur. De ene boei aan de ketting die tegen Anna aanhangt gaat om de ring aan Karins halsband. Dat doet hij ook met Ria.
Dan zitten Karin en Ria vast aan Anna en Anna staat nog steeds met een arm naar boven in de deuropening van haar cel. Kasper bekijkt met tevredenheid! Hij voelt ook zijn leuter groeien! Haha!
“Jullie gaan mijn gast en jullie vriendin verwennen.” En hij wijst op Anna.
“Jullie kussen haar, tongen haar. Jullie strelen haar tieten en kut en haar klit. En vergeet ook haar ster niet! Haar poepertje! Jullie steken je tong in haar oor, je spelen met haar haren en jullie aaien de binnenkant van haar dijen. Jullie bewerken haar tot ze klaarkomt en dan krijgen jullie een beloning. Als ze niet klaarkomt krijgen jullie ook iets. Hup maar.”

Kasper loopt naar Lena. Hij maakt haar los en ze laat haar arm zakken en masseert haar schouder.
“Ga zitten.”
Lena aarzelt even, dan zit ze op de vloer. Kasper maakt haar polsbanden vast aan haar enkelbanden. Dan kleedt hij zich helemaal uit. Hij heeft een staalharde pik en hij geniet nu al bij de gedachte dat zijn pik straks haar keelgat in gaat! Hij staat naast de zittende Lena, dicht bij de stoel waar zijn kleding op ligt.
“Ophappen.”
Ze kijkt hem verbaast aan, ze kijkt niet erg bang…
“Als je iets doet wat ik niet waardeer laat ik Anna spartelen.”
“Spartelen?”
Kasper pakt het doosje met de twee knoppen en drukt op de let-op knop. Anne be-weegt geschrokken en gilt: “Lena! Laat die Kas…”
Kasper drukt weer op de let-op knop en Anna zakt bijna op de vloer, maar haar arm zit vast, dus ze hangt even aan haar arm. Ze beeft en gaat weer staan. En ze bibbert: “Lena! Lena!”
Kasper vraagt Lena: “Snap je?”
Lena knikt. Ze doet haar mond open. Kasper legt de doos op zijn kleding en duwt zijn steeds stijver geworden jochie net voorbij haar lippen.
“Zacht likken, beetje zuigen en soms even blazen. Doe je best maar!”
Kasper heeft in zijn ooghoeken gezien dat Ria steeds naar het doosje kijkt dat op zijn kleding ligt. De ketting is nu net te kort voor haar om bij dat doosje te komen. Maar, ze is bezig de ketting beetje bij beetje door de ring aan Anna ‘s halsband te trekken. Karin gaat steeds dichter tegen Anna aanstaan en Anne faked dat ze hitsig aan het worden is. Kasper heeft dit allemaal in de gaten. Hij weet al wat er komen gaat: Ria gaat een poging doen het doosje te pakken. Maar wat wil ze dan daarna?
Intussen is Lena met zijn pik bezig en Kasper zorgt ervoor niet al te snel te komen. Maar de hele situatie is zo prikkelend dat hij veel te snel naar zijn zin zal komen.
“Lena, zorg ervoor dat er geen drupje je mond verlaat.”
Hij spuit haar mond vol en Lena slikt het door. Ria doet een stap opzij en pakt het doosje, ze gooit het op de grond en stampt erop met haar hiel. Alle meiden trillen en sidderen en vallen, ook Anna, al zorgt de lijn aan haar arm ervoor dat ze niet op de vloer terecht komt…
Kasper glimlacht en als de meiden weer wat bijgekomen zijn brengt hij ze een voor een naar hun cel en zet hij ze vast. Dan leegt hij de sanitaire emmers en hij vult eten en drinken voor de meiden aan. Hij pakt het platgestampte doos op en gaar naar zijn appartement. Het kapotte doosje gaat de afvalemmer in en hij pakt een nieuwe. Hij stapt in bed en valt in slaap met een glimlach op zijn gezicht. Tot twee uur later het alarm op zijn mobiel afgaat.

De meiden hebben 2 uur rust gehad. Te kort om op krachten te komen. Hij haalt de meiden uit hun cel, maar Miep niet. Hij brengt ze naar de douches en doet de tralie-deur achter hen dicht.
Het enige wat hij zegt is: “Wassen, 45 minuten.”
Hij haalt zijn stoeltje en zet dat in de gang bij de douches, zodanig dat de meiden hem niet kunnen zien.
Ze kletsen.
“Waarom doet hij dat met Miep?”
“Hoezo?”
“Hij doet iets anders met haar, maar waarom?”
“Hoezo anders?”
Ze was er niet en toen…”
“… ja! Moest ze dweilen!”
“Net goed! Dat kreng. Je weet toch wat ze met…’
“… ja, dat weten we wel! Hou daarover nu maar op!”
“Als ik haar tussen mijn vingers…”
“Eigenschuld! Had je die …”
“… mijn schuld? Ze was maar…”
“… en jij dan! Lenatje! Jij bent ook…”

Als de meiden bijna klaar zijn haalt hij Miep op. Hij neemt haar mee naar zijn stoel-tje in de gang en wijst op de grond, naast zijn stoel, naast de deur naar de douches. Ze gaat op de grond zitten. Hij legt zijn vinger tegen zijn lippen ‘stil!’. Ze kijkt naar hem, ze is moe en ze zwijgt. Ze is door Kasper afgepeigerd, vernederd en ze heeft geen idee wat er nu gaat gebeuren. De andere meiden douchen en kletsen gezellig…
Kasper kijkt naar haar, zegt niets. De meiden kletsen verder.
“… weet jij nog dat ze toen met die wiskunde kerel…”
“… ja dat heeft ze wel 10x vertelt! En dat hij haar zo…”
“… maar dat was gelogen, want…”
“… nou hij keek alleen naar haar…”
“… KLEINE TIETJES! HAHA!”
“… ze kreeg wel steeds een 7 van hem. En ze snapte niets van…”
“… ze snapt wel alles van kerels, met die tieten van haar! Ik zou …”
“… zou ze die Kasper ook aan zijn…”
“… nee dat denk ik…”

Kasper grinnikt en wenkt Miep mee te komen. Ze staat op en ze gingen naar de tafel. Kaper wees op de tafel en zei: “Ga zitten.” en vervolgde “…die vriendinnen van je …”
“… zijn geen vriendinnen. Ik heb ze naar Bath meegenomen, ik ken daar iemand, die…”
“Ja, laat maar.”
“… daarom mocht ik mee. Geen vriendinnen.”
“Ja, ja. Dat dacht ik al te begrijpen. Ze hebben zelfs de pest aan je. Hoe dat zo?”
“Ik krijg meer jongens.”
“En die wiskunde leraar dan? Die kreeg je toch ook?”
“Ja. Leuke vent. Ze waren stinkend …”
“… ja. Jaloers.”
Kasper zucht. Hij zat dicht bij de waarheid, maar er was zeker meer wat er speelde.
“Ik heb het idee dat er iets broeit.”
Miep keek hem aan. Boos. “Die kutwijven zijn stinkend jaloers. En Ria en Karin he-lemaal. Ik heb al een paar keer…”
Kasper kijkt haar verbaast aan. “Heb je hun vriendjes afgepikt?”
“Ja, meer dan eens. Ik had met drie van die grieten een weddenschap… ze zeiden een keer dat ik…”
Kasper grijnst weer en vult aan: “Je hebt gewed dat je hun vriendjes kon afpakken? Ja?”
“Nee. Ik heb gewed dat ik van alle vier die meiden het vriendje binnen een week, incluis de twee weekenden, kon nailen. Binnen 10 dagen! Haha! Later hoorde ik dat ze die vriendjes waarschuwden voor mij. Hadden ze beter niet kunnen doen. Toen wilde de vierde meid, dat was Ria, niet meer meedoen. Bang kreng. Ik krijg nog geld van de andere drie, de losers.”
“Heb je om geld gewed dat je hun vriendje kon inpikken?”
“Eh… YES! YES! Hoezo? Doe jij geen weddenschappen?”
Kasper grijnsde weer. “OK. Ik heb al een hele tijd geen catfight meer gezien. Lijkt me wel wat.”
“Hé, man. Denk je dat die 4 dozen mij gaan aanpakken? Haha! Moederskindjes.”
“Vier tegen één. Ze grijpen je en ze maken je af. Wedden?” zegt Kasper.
“Wedden om wat, kerel?”
“Wil je echt tegen die vier grieten vechten?” vraagt Kasper verbaast.
“Ik wil ze pakken, grijpen en treiteren. Hebben ze mij ook een keer gedaan. Zo zit dat.”
“Hoe dat?” vraagt Kasper, nieuwsgierig, denkt dan aan wat ze zei over dat catfight en vervolgt: “Blijf hier even. Ogenblikje.”
Hij loopt naar zijn appartement en pakt zijn mobieltje. Dan terug naar Miep. Die in-tussen op de tafel is gaan liggen. Kasper trekt haar onzacht van de tafel en als ze naast de tafel staat zet hij de voice recorder aan en zegt: “Vertel maar. Ik ben benieuwd!”

“Er was… Herman. Forse jongen, met altijd een flinke bult in zijn broek. Wel ze hebben toen tegen mij gezegd dat hij, de hengst van de buurt, iets met me wilde. Ik was heel benieuwd! Hij zou me ontmoeten in het skatepark bij het fitnesscentrum. Ik daar naartoe. Met nieuwe kleren, duur ook nog. Rokje, ach, gewoon ze sexy als maar kon. Haha! Toen ik daar kwam zaten de meiden daar en de skaters. Een stuk of 15. En ook Herman. Ze hadden barbecues daar staan, er was een bierpomp en er was zat drank, shoots, rum, bier, corona’s met citroen en milk. Overal lampion-nen en salsamuziek. Echt een evenementje! Dat had die schatti-ge Ria geregeld, ze is een soort organizer-type. Herman wilde kwam al snel naar me toe en we hebben een tijd gekletst. Best leuk! Het bleek dat ze al de hele middag bezig waren met keta en pijpjes wiet. Ik nam een lijntje keta.
Toen het donkerder werd gingen we dansen en al snel danste hij met mij. Helaas had ik een wijde rok aan. Wel, hij liet me draaien en steeds… die rok was wijd, maar ik was er niet goed op ge-kleed, ze zagen mijn slip, dat was geen salsaslip, maar een hele kleine kanten slipje met een veter. Herman nam me mee naar een knaap en ik kreeg een pijpje wiet. Foutje. We gingen weer dansen. Toen begon de keta de wiet te versterken. Ach, ik hallu-cineerde binnen een uur en toen riep die kutRia dat mijn slip niet bij mijn rok paste en binnen de kortste keren was het een gejoel en zo.”

Miep zweeg. Ze zat voorovergebogen op de tafel en Kasper zag dat een traan over haar wang rolde.

“Wel, plotseling kwam er een hele groep Marokkaanse skaters aangelopen. Heb ik niets tegen, hoor. Er was er eentje, ene Abdul, die kende ik wel, die zei tegen Ria dat ze de huur kwamen ophalen en dat drugs verboden waren. Ze namen de keta in beslag en Rien, de man van de wiet moest zijn grass inleveren. Dat deed hij. Later hoorde ik dat Abdul hem een keer met zijn eigen broeksriem heeft afgerost tot zijn kont bloedde… Toen moesten ze de ‘huur’ betalen. Dat liep uit de hand. Er was te weinig contant geld. Toen gingen ze vechten en de Marokkanen hebben gewonnen. Toen hebben ze Ria genaild. En Karin en Inge ook. En toen zouden ze Lena ook nog nailen. Die kut-Ria was pisnijdig omdat ze gepakt was. En omdat ze wist dat ik haar vent zou verleiden. Haha! Ze zei dat IK spuitend klaarkwam, als ze me goed pakten, als ik door een beer geneukt zou worden!
Toen ik dat hoorde heb ik de Marokkaanse knaap die het dichtbij stond een duw gegeven en ik hard weggelopen. Een andere knaap liep achter me aan, haalde me in en hielt me vast. Wel, ze hebben me teruggesleept naar de skatebaan, en me vastgebon-den met de legging van iemand. Op een bankje. Toen hebben die kut kerels, die Marokkanen me genaild. Ze zijn ALLEMAAL over me heen geweest! Allemaal! En die kut-Ria stond erbij te lachen en die andere krengen waren te bang voor die Marokkanen. En een paar andere grieten hebben die kut-Marokkanen aangemoe-digd. AANGEMOEDIGD! JA! Die kut-Karin riep steeds dat ze me in mijn tieten moesten knijpen en die brave Anna, dat kut grietje van jou, die zei ook dat ik ging spuiten als een echte kerel me neukte! Toen… “

Ze zweeg weer even.

“… ze hebben me allemaal genaild. Toen zei Abdul dat ik niet ge-spoten had. Geen wonder, doe ik nooit. Toen zei Ria dat ze me dan maar in mijn kont…
Eerst in mijn doos… Ook nog in mijn kont, omdat Ria later zei dat ik dan misschien…. En die brave grieten hier, die hier zo leuk on-der de douche staan, die hebben me echt niet geholpen. Hele-maal NIET geholpen.
Later bleek dat een van die knullen me gonorroe ‘gegeven’ heeft. Mijn kutvagina was kapot, mijn kont was stuk. Mijn darm was be-schadigd, ik bloedde uit mijn kont. Als ik er weer aan denk kan ik zo weer heel pissig worden! Echt! Als iemand ooit waar ik bij ben zegt dat een groepsverkrachting OOK de schuld van de vrouw is, doe ik die persoon iets! Echt! Ik heb drie maanden bij een paar dokters gelopen, ook een maand bij een foute gynaecoloog, een geile flikker. Die wilde steeds mijn borsten onderzoeken. De lul!”

Ze kijkt naar beneden.
“Mannen, dokters en die geile kut vriendinnen… Ik kan ze wel wurgen. Ik haat die kutgrieten! Ik haat ze!”

Kasper weet het even niet meer, hij vraagt haar: “Miep, kop koffie?”
Hij staat meteen op en zegt over zijn schouder: “Loop met me mee.”
Ze gaan naar zijn appartement. De lijn van Miep sleept achter haar aan.
In zijn appartement kijkt ze rond, ze ziet de bewakingscomputer en dan zegt ze: “Wat is dit voor een zaakje? Hier?”
“Mijn hobby.”
Kasper maakt koffie en doet er een scheut Drambuie in. Miep neemt een slok en zegt direct: “Is dat die Schotse…”
“Ja. Drambuie. Smaakt het?”
Kasper bekijkt haar. Miep bekijkt hem.
Kasper zegt: “Wat wil je nu?”
Miep zegt: “Wat wil je van mij?
Kasper lacht.
“Miep, ik wil dat je die vier grieten pest tot ze smeken om euthanasie. Dat wil ik.”
“Ach. Die grieten, ze hebben me… Ik ga ze wel pesten, al heb ik daar weinig ervaring in…”
“Je doet wat ik je vraag en dan is het leven eenvoudig. Jij doet alles en alles wat ik wil, snel en precies. Je spreekt mij nooit tegen. Je blijft hier langer dan de meiden. Je blijft tot ik je wegstuur. Begrepen?”
Miep knikt, ze is nu wel nerveus.
“Als je ze klein krijgt, als je hun wil breekt, dan doe ik ze weg. Maar dan ben jij nog steeds van mij en je blijft hier. Nogmaals: tot ik je wegstuur.”
Miep kijkt hem strak aan.
“Man, hoe denk je hiermee zelf weg te komen? Ik loop zo naar de kit!”
“Ik verzamel beelden van wat je doet zolang je hier bent. Als ik je zat ben kan je weg. Dan geef ik je een bedragje en ik zet je op een plane naar Bolivia of zo. Of naar Venezuela, of Sumatra. Weet ik veel, in ieder geval ga je ver weg, Bali is ook leuk. Ik geef je geld en jij zegt me dan waar je naartoe wilt. Begin daar maar vast over na te denken. Simpel dus. OK?”
Kasper kijkt haar aan, zegt dan: “Die beelden die ik verzamel zijn mijn verzekering. Als je me wil pakken. Haha!”
Hij wacht weer even en vraagt Miep dan: “Is er iets wat jij graag wilt?”
Miep kijkt hem loensend aan.
“Ja! Ik wil iets heel speciaals met dat Ria-kreng.”
“Wat dan? ”
“Een brandmerk op haar kut. Vastgebonden ergens aan. Zodat ze voelt hoe het is als je machteloos bent en gebruikt wordt.”
“Op haar schaamlippen?”
“Nee, daarboven. Een satanskenmerk. Ze is heel bijgelovig. Ik ruïneer haar seksleven.”
Kasper kijkt haar verbaast aan en mompelt: “Satan…”
Kasper staat op, maakt verse koffie.
“Ik zet bijna altijd meiden vast. Dat heet ‘immobiliseren’. Er zijn vrouwen die dat fijn vinden. Als ze het niet fijn vinden gebruik ik dat ook om ze ‘gehoorzaam’ te maken. Haha! Dat test ik op Lena.”
“Ik vind dat zelf niet fijn, als ik niks kan doen. Vroeger heeft mijn broer een keer, ach, laat maar. Ik leer Ria wel hoe dat voelt, dat immobiliseren. Ik wil iets met gips-verband doen. Gebruiken ze bij botbreuken en om afgietsels te maken. Heel handig om iemands bewegingsvrijheid in te perken.”
“Wat is dat? Dat gipsverband?”
“Verband. Even vochtig maken, dat activeert het gips. Als verband aanbrengen, omwikkelen, 8 minuten later is het hard. Gezien bij iemand die lichamen gebruikt om replica’s te maken. Vorm maken met gipsverband. Het is lastig om de voorkant en de achterkant op elkaar te laten aansluiten. Dan alginaat gebruiken, aanbrengen op de binnenkant van die gipsvorm. Ook hard in 8 minuten. Prachtig resultaat! Ik wil alleen dat kreng vastzetten. Een paar dagen. Haha!”
“Tja, vastzetten, een brandmerk. Hoe maak je dat brandmerk? Dat doet men toch met een brandmerkijzer?”
“Een zuur… Daarna neutraliseren en lang naspoelen.”
“Dat gaan we NIET doen. Ik heb wel een soldeerbout. Gaan we OOK niet doen.”
Kasper kijkt haar even aan.
“Ik beschadig mijn meiden niet fysiek. Kom, we gaan seksen. Als je me bevalt hebben we bijna een deal, anders niet. Over een uurtje of zo meld ik je of we echt een deal hebben. Dan mag jij een keert Ria op mijn dolly zetten! Haha! Met gipsverband!
Als de deal niet doorgaat ga je terug naar de ‘horde’. Vragen?”
“Wie is Dolly?”
“Merk je wel.”
“Als we geen deal hebben, dan… wat?”
“Dan neem ik Lena in jouw plaats. Lastig kreng, ik zal haar wel wat leren. Haha!”

Ze neuken. Kasper zegt: “Ja, je sekst goed. Je kut is ook lekker nauw.”
“Ja, die geile gynaecoloog heeft me nauw gemaakt…”
“Hé? Hoe dan?”
Ze kijkt boos naar Kasper.
“Kort na dat avontuur met Herman, of Abdul was ik… Een paar kerels hebben me… Ach, ze hebben me mishandeld.”
“Wat dan?”
“Eh, vertel ik je nog wel een keer. Een andere keer. OK?”
Kasper knikt.
“Straks gaan we dit iets verbouwen. Dan gaan we iets doen met die meiden. Morgen zeg ik of we echt een deal hebben.”

Ze gaan naar beneden en Kasper maakt de traliedeur van de doucheruimten open en zet Anna en Ria vast met hulp van de tafel. Ria er bovenop, lijn door het gat, Anna er onder, lijn ook door het gat. Lijnen vastzetten en klaar!
Lena en Karin neemt hij mee naar de ruimte met het bed. Hij laat ze rug tegen rug op gaan zitten. Hun lijnen laat hij zakken door een opening in de matras en hij trekt ze zo strak als kan, hun halsbanden en hun hoofden worden tegen elkaar gedrukt en even later liggen ze languit op de matras, ze kunnen niet overeind komen, ze zitten vast.
Kasper haalt de rekstok tevoorschijn en zet die vast in de muur en aan de staander.
Dan haalt hij de bok uit elkaar, haalt een stapeltje houten balkjes en even later is er een hele lange bok! Hij draait op een paar plaatsen een ring in de balkjes en zegt tegen Miep: “Haal de eerste griet van het bed. Vastzetten op deze bok. Daarna de tweede.”
Miep kijkt even onzeker naar Kasper en bekijkt dan de bok. Dan onderzoekt ze het bed en ziet hoe de lijnen van Lena en Karin vastgezet zijn. Ze maakt Karin los en ze trekt aan haar lijn. Karin blijft liggen. Kasper grijnst, pakt zijn stoel en gaat erbij zit-ten.
Miep denkt even na en dan zegt ze tegen Karin: “Er zijn drie manieren, jij mag kiezen. De eerste is dat je die luie reet van dat bed afhaalt en tegen de bok gaat staan. De tweede manier is best geinig. Ik trek je aan je nek naar de bok. De derde ma-nier heeft mijn voorkeur. Ik laat die lijn los en jij maakt MIJ vast aan die bok. Wel?”
Kasper kan zijn oren niet geloven, hij gaat rechtop zitten.
Karin kruipt naar de rand van het bed, Ze zet een voet op de vloer, dan zet ze haar andere voet op de vloer. Ze buigt voorover, alsof ze gaat staan en dan springt ze naar Miep. Miep staat 1,5 meter van haar af. Karin heeft haar vuisten gebald en ze haalt uit om Miep in haar gezicht te stompen. Miep buigt haar bovenlijf opzij en Karin mist.
Karin spring tegen Miep aan, doet haar handen om de nek van Miep en sist: “Nu zal je wel anders piepen!”
Miep zegt: “PIEP!” en ze laat zich opzij vallen, Karin valt half op haar. Miep draait onder Karin vandaan en duwt Karin op haar buik. Dan gaat ze op Karin zitten, net boven haar kont. Ze pakt Karins lijn en wikkelt die om haar hals, ze legt er een knoop in en dan staat ze op.
“Karin, zal ik je aan je hals optillen?”
“STOM WIJF!”
Miep trekt aan Karins lijn en Karin wordt een beetje gewurgd. Miep trekt haar naar de bok en zegt dan: “Zal ik je loslaten? Dan kan je gaan staan. Tegen de bok aan. Als je dat wilt zeg je maar ‘JA’. Als je dat niet wil zeg je gewoon niets.”
Miep heeft nog steeds de lijn van Karin vast en die begint rood te worden in haar gezicht. Karin zegt: “UGGGGH.”
Miep laat de lijn los, ze haalt de knoop uit de lijn en even later krabbelt Karin over-eind en ze gaat tegen de bok aan staan…
“Laat haar voorover over de bok heen buigen. Dan vastzetten.”
Miep zet haar vast. Dan haalt ze Lena van het bed af. Lena stribbelt niet tegen en staat even later naast Karin over de bok gebogen.
Kasper knikt naar Miep en loopt naar de doos met speeltjes. Daar haalt hij een pad-dle uit en een rijzweep. Hij geeft ze aan Miep met de woorden: “10 met de ene en 10 met de andere. De tekst van die brede moet op de achterkant van de bovenbe-nen komen.”
Kasper gaat weer zitten en Miep pakt de rijzweep en slaat 5x op de ene bil van Le-na, dan 5x op de andere bil. Lena krijst. Haar billen zijn na afloop rood. Dan volgt Karin. Die gilt al na de eerste mep. Geen wonder, Miep heeft harder geslagen en er is een vurige streep op haar bil te zien!
Kasper zegt: “OK! Als ik een drupje bloed zie, vraag ik die griet hetzelfde bij jou te doen.” Miep schrikt. De volgende negen slagen veroorzaken geen druppel bloed. Dan pakt Miep de paddle en ze bekijkt het ding. De paddle heeft een leren handvat en een dik, rubberen blad. De ene kant van het blad is egaal, glad. De andere kant heeft uitsparingen die samen het woord ‘BITCH’ vormen. Miep grijnst. Ze gaat ach-ter Lena staan en ze slaat met de gladde kant van de paddle, niet al te hard, op de achterkant van haar bovenbeen. Lena krijst en Miep schrikt. Er welt een druppel-bloed op. Miep bekijkt de paddle beter en ziet dat er in het midden van de gladde kant van de paddle een streepvormige verdikking is aangebracht… Miep slaat op haar andere been, Lena gilt weer. Dan krijgt Lena op elk been nog 3 klapjes Miep draait de paddle om en slaat niet al te hard op haar been. Lena gilt weer en Miep ziet de tekst langzaam, rood opkomen! Ze grijnst en geeft Lena op haar andere been de laatste mep. Langzaam komt ook daar de tekst op. Dan gaat Miep achter Karin staan. Ze mept Karin op dezelfde manier als ze dat bij Lena deed, echter zon-der dat er een drup bloed opkomt. Dan draait ze zich naar Kasper en kijkt hem afwachtend aan.
Kasper knikt en zegt: “Best goed gedaan. Kom even hier onder de rekstok staan. Ik zet je even vast.”
Miep kijkt hem ineens bang aan. Hij had gezegd dat als er een druppel bloed te zien zou zijn, zij ook geslagen zou worden… Ze loopt naar de rekstok. Kasper boeit haar armen op haar rug, laat een lijntje met een haak eraan zakken en doet de haak om haar boeien. Hij trekt de lijn op en Miep moet wel bukken. Als haar armen zover naar boven worden getrokken dat het zeer doet zet Kasper die lijn vast. Dan haalt hij Lena van de bok af.
“Je hebt me gehoord. Je kan haar slaan met de paddle. Op haar bovenbenen. Eén slag op elk been. Sla haar HARD!”
Dat doet Lena en dan heeft Miep op de achterkant van haar bovenbenen het woord ‘BITCH’ staan, dieprood, met een spoortjes bloed dat naar beneden loopt. Kasper kijkt naar Lena en wijst op de bok. Hij maakt Miep los en zegt: “Zet dat kind weer vast.”
Miep zet haar daar met een woedende rode kop vast. Kasper wenkt Miep, ze gaan naar het vertrek met de tafel. Hij gaat tegen de tafel staan, en legt zijn hand op een borst van Ria die bovenop de tafel ligt. Hij knijpt stevig in haar borst. Ria kreunt. Kasper pakt haar tepel vast en zet zijn nagels erin. Ria gilt.
“Goeie tiet, Ria. Geil die kruishaartjes van je. Flinke bos ook. Bizar. Al je vriendinnen zijn kaal daar. Goed. Miep, even het programma. Jij geeft de kutjes allemaal te eten, yoghurt, fruit en een eitje. Jij maakt dat zelf klaar. En je mag zelf bepalen hoe je ze dat eten laat ophappen. Daarna gaan we beiden iets doen met ze. Ik laat Lena mijn hekje proberen. Jij doet iets leuks met Karin. Ik wil geen bloeddrupjes! Anna en Ria, die blijven hier, op en onder de tafel. Ja?”
Miep knikt, ze kijkt bedrukt.
“Daarna neuk ik alle grieten, die mogen zien hoe ik hun vriendinnen penetreer! Ze mogen dus toekijken. Tot slot krijgen al die kutten een piercing. Gaaf, ja? Kom, we gaan aan het werk.”
Miep kijkt naar Ria, die boos naar haar kijkt. Dan ziet ze het hooft van Anna, met de bal gag in, bijna onder het tafelblad uitkomen. Miep voelt aan haar bovenbenen, waar nu ‘BITCH’ op staat. En ze is moe. En wanhopig. En recalcitrant.
“Ben jij van deze wereld? Weet je wat je me aandoet? En die andere grieten? Deal? Sadist! Je commandeert me in het rond. Denk je dat ik me dit zomaar …? IDI… AAAIIIII!”
Kasper haalt zijn doosje tevoorschijn en drukt op de strafknop. Miep valt op de vloer en haar spieren doen even niets meer.
“Ja, dat denk ik wel. Om drie redenen. De eerste reden heb je net ervaren. De tweede is dat je graag die kutten wil pesten. De derde reden is dat ik daarna iets doe wat jij over een paar dagen met jouw schatje mag doen.”
Hij wacht even. Miep komt langzaam overeind, ze kreunt.
“Kom, aan de slag!”
Miep vraagt timide: “Mijn halsband… Kan die dan nu af?”
“Nee.”

Kasper gaat meteen naar Lena, die nog over de bok heen gebogen staat. Hij maakt haar los van de bok en trekt haar naar het breder gemaakte hekje.
Hij wijst op het hekje en zegt lachend tegen haar: “Daar is jouw gymnastisch oefening.”
“Ga op de vloer liggen, op je rug, billen onder de laagste balk, benen aan deze kant van het hekje omhoog.”
Lena kijkt hem twijfelend aan en Kasper wijst weer naar het hekje. Lena gaat op de vloer liggen en schuift naar voren tot haar billen er onder liggen en haar benen bijna recht omhoog wijzen.
Kasper maakt twee touwen vast aan haar enkels, touwen gaan over de bovenste paal van het hekje en Kasper trekt haar op. Als Lena merkt dat ze over de vloer ge-trokken wordt naar het hekje gilt ze geschrokken en ze duwt zich op van de vloer om haar huid van de vloer weg te houden! Even later hangt ze ondersteboven tegen het hekje aan. Kasper gaat achter het hekje staan. Haar kruin hangt net boven de vloer. Kasper hurkt voor haar en zegt: “Lena, ik ga even testen hoe standvastig je bent. Het is de bedoeling dat je geen geluid maakt.”
Kasper zet een microfoon voor haar met een trechter eromheen van geluiddempend materiaal. De opening van de trechter is vlak voor haar gezicht. Hij sluit de micro-foon aan op een regelbordje. Daarvandaan lopen 6 draadjes naar 6 metalen voorwerpjes: 4 metalen wasknijpers en twee metalen kleine dildo’s.
Hij stopt de eerste dildo in haar doos, de tweede in haar kont. Hij sluit de draadjes aan op de dildo’s.
“Lena, zeg eens hoe je heet?”
“Ik heet… AAUUWWW!”
“Dat werkt. Als je geluid maakt gaat er een stroompje naar die metalen dingen. Let op! Nog 4 stuks…”
Kasper zet een wasknijper met een puntje tussen de bekjes van de knijper op haar schaamlipje. Lena gilt als ze het puntje voelt. Ze gilt weer als de microfoon haar hoort gillen en een stroompje zet op haar aarsplug. Kasper wacht even.
“Lena, twee keer geluid. Je hebt geluk dat na elk stroomstootje het ding even pauze neemt. Anders zou elke gil van jou weer een schokje geven. Haha! Wel, ik zet nu….” Kasper wacht even en trekt dan aan haar tepel en zet er een knijper op.
Lena gilt als de knijper haar tepel platdrukt. Ze gilt nog een keer als ze het puntje op de binnenkant van de knijper voelt op haar tepel! Kasper kijkt naar het regelpaneeltje. Het draadje naar de dildo in haar kont is losgetrokken. Kasper herstelt dat.
Hij hurkt weer voor haar en kijkt haar strak aan.
“De knijper op je tepel doet zeer, ja. Dan wil je best iets van geluid maken… Ja. En dat hoort de microfoon, hier, deze die recht voor je staat. En dan krijg je een schokje. Pijnlijk, niet gevaarlijk. Het schokje van de laatste knijper is je bespaart gebleven. Kijk…”Kasper toont haar wat hij in zijn hand heeft: 3 knijpers. Hij knijpt er eentje open en wijst op het puntje tussen de bekjes van de knijper “… een puntje. Die geeft een apart effect. Nog iets, als je geen geluid maakt, voel je allen de knijpers. Als je weinig geluid maakt krijg je een mild schokje. Steeds op een ander voorwerpje. Maar als je veel geluid maakt, een zwaarder stroomstootje. Haha! Het is de bedoeling dat je geen geluid maakt. Kan je dat? Knik met je hoofd als je dat kan.”
Lena knikt.
“Aha, je kan dat. Wel, ik ga testen hoe standvastig je bent. Let op, hier komt weer een knijpertje.”
Kasper trekt aan haar tweede tepel en laat die schieten. Lena hijgt van schrik, de microfoon hoort dat en ze krijgt een zacht prikkelend stootje op haar andere tepel.
Kasper drukt de knijper weer open, pakt haar schaamlip, trekt die van haar af, dan nog verder van haar af en hij laat haar lipje los. Ze beweegt geschrokken en ze hijgt. Ze voelt een prikkeling in haar kont. Ze hikt van schrik en dat geeft een prik-keling op haar tepel. Kasper bekijkt dat allemaal en laat haar schaamlip los. Haar schaamlipje ligt weer tegen haar lijf aan. Kasper drukt de knijper weer open en laat die aan Lena zien.
“Als blijkt dat je niet zo standvastig bent, zet ik een knijper op de punt van je neus of op je tong. Geeft veel resultaat. Deze gaat nu naar…” hij trekt haar tepel naar zich toe en zet de op een na laatste knijper erop “hier.” Lena beeft en trilt, maar ze maakt geen geluid. Kasper zet de laatste knijper op haar oorlel. Dat had Lena niet verwacht en ze roept: “AAAIII!”
Ze verwacht een schokje te krijgen, maar er gebeur niets. Dan, toch, krijgt ze een schok op haar schaamlip en ze gilt: “KLOOT! KLOOT! AI!”
Ze houdt geschrokken haar mond dicht, ze trilt, de knijper op haar tepel raakt een paaltje van het hek en dat doet zeer. Ze blijft stil. Maar een paar seconden later krijgt ze weer een stevige schok op haar schaamlipje en twee seconden later op haar oorlel.
Kasper haalt een heel dunne bamboe uit de doos met speeltjes.
“Tja, ik heb de duur van de pauzes zo ingesteld dat na een poosje het ding iets doet zonder dat je geluid hebt gemaakt. Grappig. Gaan we testen. Hier heb ik een pijnlijke bamboe slagwerktuig. Dun. Die doet extra veel pijn. Ik geef je op elke voet een mep, op elke borst ook een mep, en op elke bil ook eentje. Zes meppen. Dan nog een keertje en misschien een derde keer. Daarna haal ik je naar beneden.”
Kasper loopt naar de zijkant van het hekje en slaat hard op haar voetzool. Lena gilt hoog en lang en zeer hard. Kasper wacht even en dan voelt Lena het stroomstootje, helaas voor haar op haar oorlel en ze jammert. Dan is ze even stil en dan volgt er nog een schokje. Ze is stil maar haar lijf stoot en draait tegen het hekje. Kasper loopt naar de andere zijkant van het hekje. Hij slaat op haar andere voetzool en Lena piept, snikt en jammert. Er gebeurt niets. Kasper zegt: “Bil” en slaat haar op haar bil. Er verschijnt direct een horizontale rode streep! Lena kreunt, jammert even. Ze duwt zich af van het hekje en de afstand tot de microfoon voor haar wordt groter, de microfoon vangt minder geluid! Kasper loopt om haar heen en zegt weer: “Bil” en slaat haar hard op haar andere bil. Lena trilt. Kasper knikt en zegt: “Borst” en slaat tegen de onderkant van haar borst. Lena krijst in wanhoop: “DOE DAT NOU… NIET!”
Direct reageert het regelsysteem en Lena voelt een serie van schokjes op haar lijf. De laatste op haar schaamlip en oorlel tegelijk en ze spartelt kreunend, met ge-strekte armen, dus op de maximale afstand tot de microfoon. Er gebeurt even niets. Kasper loopt weer om haar heen en raakt haar ander borst en zegt: “Dit was de laatste. Van deze ronde.”
Lena probeert geen geluid te maken, maar alles aan haar doet zeer en ze verliest de macht over haar armen en ze zwaait tegen het hekje aan en de tepel met de klem erop raakt een paalt. Ze gilt, jammer en kreunt. Er gebeurt even niets en krijgt ze op alles waar een klem op zit een serie krachtige schokken en ze schokt onbeheerst en stoot keer op keer tegen het hekje. Dan stoppen de schokjes.
Kasper zegt: “Tweede ronde. Eerst je tietje.”
Kasper slaat haar op de bovenkant van haar borst, maar mist en de bamboe raakt haar tepel en Lena gilt. Lena gilt weer als ze een flinke schok op haar ster krijgt.
Kasper raakt haar bil. Een tweede rode streep. Lena maakt geen geluid. Kasper raakt haar voetzool. Lena gilt en krijst en snikt. Dan geeft het apparaat een heleboel schokjes na elkaar en Lena spartelt…
Kasper loopt om het hekje heen en zegt: “Nu de andere kant. Let op!”
Hij raakt weer eerst haar borst, bovenkant. Lena bibbert. Lena verwacht dat hij nu op haar bil zal slaan, maar Kasper slaat erg hard op haar voetzool en Lena krijst!
“KAS… PER! GENA… DE! IK HOUD HET NIET! GENADE!””
Kasper knikt.
“De laatste slag doe ik maar niet. De derde ronde hoeft ook niet. Blijf wel nog een minuut stil.”
Op dat moment begint de regeldoos weer schokjes te geven en Lena spartelt.
“Nog een halve minuut.”
De regeldoos geeft nu hardere schokjes, steeds in dezelfde volgorde. Daar kan Lena een beetje rekening mee houden en ze maakt bijna geen geluid. Dan stopt het en Lena zucht van opluchting. Helaas, die zucht hoort de regelunit en geeft op elk draadje de maximale kracht en Lena gilt en spartelt en bibbert en trilt. Dat duurt 3 seconden en dan stopt alles…
Kasper haalt de draden los, haalt de klemmetjes weg en trekt de anuspester uit haar kont. Dan laat hij haar zakken. Ze ligt bevend op de vloer… Kasper loopt naar het vertrek met de tafel. Hij legt weer zijn hand op de borst van Ria en zegt: “Heb-ben jullie Lena gehoord?”
Ria mompelt: “Wat had jij dan gedacht?”
Kasper maakt de gag van Anna los en vraagt haar: “En jij?”
Anne zegt moeizaam, na de hele tijd de gag in haar mond te hebben gehad: “Jaag.”
“Jaag? Haha! Ja, inderdaad.”
Kasper gaat terug naar het hekje. Lena ligt nog steeds op de vloer.
“Lena, meid, een vraag. Ik dacht eerst dat je nogal eigenzinnig was, lastig. Ik dacht dat je niet wilde gehoorzamen. Klopt dat?”
Lena blijft stilliggen en ze fluistert, schor: “Geloof wel…”
“En, Lena, ben je nu nog ongehoorzaam?”
Lena snikt. “Nee…”
“Goed, als je zover bent kan je op dit ronde bed…” hij wijst op het bed “… gaan lig-gen.”
Kasper loopt naar zijn appartement en neemt een pil. Een blauwe, driehoekige pil. Dan gaat hij naar de douches.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 4886 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie