BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Katrientje 2/2

Hij wees naar het paneel met een hele serie knoppen en zei : “met die knoppen, kan je de hijslieren bedienen”. “Er zijn er vijftien in totaal”. “Met de kabeltjes van die lieren, kan je elk object in deze ruimte doorheen heel de ruimte verplaatsen, gebruik makende van twee van die lieren”.

“Ik zal even demonstreren” zei Gerry. Hij drukte op één van de knoppen en het kabeltje rond de hals van de eerste van de jongens, spande zich op. “Als ik nu blijf drukken” Gerry dan trekt die winch gewoon verder, maar gezien die persoon met één enkel vast zit aan zo’n oog in de betonnen vloer, trek je die gewoon in twee stukken”. “Dat raad ik af” zei Gerry, “want dat geeft een hele boel viezigheid”.

Hij vertelde alles, alsof hij een soort gids was bij een stadswandeling.

“In volgorde staan hier voor jou de zes daders van jouw aanranding Katrien”. “Op vraag van Rick hier, heb ik die naar hier gehaald”. “De eerste hier is Andrea, die heeft jou met een cutter bewerkt en heeft jou heel wat stampen in je buik en tegen je hoofd gegeven”. “Twee meter verder staat Helen, die heeft je ook veel stampen gegeven en met een cutter bewerkt en bovendien heeft die nog eens in je beide borsten gebeten”. “Dat is niet netjes” zei Gerry. “Nog twee meter verder staat Carmen, dat is de zus van Jochen, die vlak achter haar staat en die heeft je hoofd aan de haren stil gehouden Katrien, toen Jochen jou in de keel neukte”. “Die heeft ook met een cutter op jouw lichaam gespeeld”. “De drie heren daarachter zijn Jochen, dan Mark en dan Eric”. “Die drie onnozelaars hebben jou in je kutje verkracht, in je kontje en in je mondje”.

Katrientje zat met een rood hoofd tussen Maarten en mezelf in. Maarten vroeg : “hoe weet jij dat allemaal Gerry ?” “Ach, dat is niet moeilijk Maarten, dat is een kwestie van motivatie”. “Daar op die tafel liggen vier veeprikkers”. “Neem er maar een, zet die even tegen je bil en druk op de knop van het rubberen handvat”. Maarten deed dat en gaf direct een gil. Gerry lachte en zei : “dat is een stroomstootwapen Maarten, dat dient om vee op en af een vrachtwagen te laden, bijvoorbeeld”. “Ik heb dat ooit in Nederland op de kop kunnen tikken en ik heb zo vier stuks”. “In het handvat zit een lithium-ion batterij die oplaadbaar is”. “In de houders daar op het schap aan de muur, zitten vier al opnieuw opgeladen batterijen, je hoeft, mocht één prikker leeg zijn, de batterij maar uit te klikken en in de lader te steken en je steekt een opgeladen batterij in de prikker”. “Zo kan je verder”.

“Als je zo’n prikker tegen je been zet, zoals jij net deed Maarten, dan geeft dat een elektrische schok”. “Dat kan geen kwaad, maar hou je die prikker langer dan twintig seconden tegen je been, dan heb je een twee graad brandwonde, nog iets langer en het word derde graad”. “Ik heb het ooit bij mezelf geprobeerd op mijn arm, kon het exact zesendertig seconden volhouden en heb nadien bijna acht weken mijn arm van die brandwonde moeten laten genezen”. Maarten, Katrien en ikzelf keken met verbazing naar Gerry. Die lachte. “Tja” zei hij, “soms kan ik erg dom uit de hoek komen”.

“Als de feestelijkheden van vandaag voorbij zijn” ging hij verder, dan kan Katrien of ikzelf, die dames en heren daar met de katrollen gewoon optillen en daar in die grote inox bak kieperen, dan blijft er niets meer van over”. “Rick wil dat zo en die zes hebben ons alle vier gezien, dus die terug laten lopen is geen optie, dat gaat onnoemelijk veel shit geven”. Nu keken Maarten en Katrien zowel verbaasd naar Gerry als naar mij.

Ik zei dan maar : “ik wil dat krapuul daar, niet de kans geven om nog zo’n dingen uit te spoken als met Katrien”.

Maarten keek verschrikt en zei : “weten die zes dat ze in die bak gaan belanden ?” Gerry keek Maarten met waardering aan en zei ‘neen’. “Die bak is bovenaan afgesloten met een rolluik zoals bij een zwembad”. “We willen geen ongevallen”. “En” vervolgde hij, “ik ben weer stom geweest, ik ben jullie vergeten te vertellen dat ze alle zes oordopjes in hebben, die moeten niet weten wat wij vertellen”.

“Kom we gaan nog even koffie drinken in de woonkamer”. “Of beter, wacht nog even”. Hij nam de lans van een hoge druk reiniger en zei : “ik ben vergeten die proper te maken voor jullie komst”. “Rick had gevraagd om die zes wat te voederen, tot jullie zouden kunnen langskomen, dat deed ik, want die hangen hier al een dag of vijf”. “Maar ze hebben niet echt netjes gegeten”. En Gerry zette de hoge druk reiniger aan en spoot met koud water alle zes van kop tot teen, proper. Gegil van de slachtoffers was er niet bij, want er hing nog steeds tape over hun mond.

Eens in de woonkamer zei Gerry : “Katrien, Rick of ikzelf, wij gaan jou niet aanraken, maar je kunt ons met die zes daar in de stal laten doen wat je wilt”. “Maarten kiest zelf of hij meedoet of niet”. “Als jij zegt : mannen, neuk die vrouwen in de kont, dan doen wij dat”. “Wat ik en Rick ook niet zal doen, is die drie kerels neuken”. “Maar als jij daar zin in hebt, dan kan je dat zelf doen”. Katrientje keek stomverbaasd. Gerry liep weg en kwam twee minuten later terug met een voorbinddildo, waarbij de dildo zelf, toch ongeveer vier centimeter doorsnee had en zeker twintig centimeter lang was”. Hij legde dat ding op tafel.

“Niets moet en als je dat liever hebt, kan je die kerels mekaar in de kont doen neuken, mocht je dat leuk vinden”. Gerry lachte weer. Dan zei hij : “als je muziek bij het gebeuren wilt, dan hoef je maar van één of meerdere van die zes, de tape weg te trekken”. “Om ze te doen luisteren, zal ik zo dadelijk de dames en heren hun oordopjes verwijderen”. “Anders kunnen ze niets horen van wat je wilt”. “Je kunt ze door gebruik te maken van de hijslieren, ook gewoon doorheen de ruimte verplaatsen, of twee per twee zetten of zo”. “Daar help ik dan wel bij, je hoeft het gewoon aan te geven”.

Dan zei ik : “Katrien, je kunt kiezen, ofwel neem je wraak, ofwel, kiepert Gerry hier, die zes gewoon in dat bad met zoutzuur en is alles helemaal voorbij”. “Dat gaat niet lang duren”. Gerry knikte. Dan zei ik : “Gerry hier ken in van in de kleuterschool, die zwijgt als een graf, Maarten hier, is jouw broer, die ging bijna zelf dood door machteloosheid omwille van wat jou overkwam”. “Dus Katrien, voor jou toekomstig geluk en dat van Maarten, kan jij nu zelf kiezen wat er gebeurt”.

Katrien had tot dan nog niet veel gezegd. Ze zei : “jullie hoeven mij niet te overtuigen, ik ga wraak nemen nu ik de kans heb, maar ik wil jullie ook plezier laten hebben in het gebeuren, dus heren, zet jullie in jullie blootje en laat de drie dames jullie piemels maar eens lekker afzuigen”. Haar ogen glinsterden.

Gerry begon al direct zijn kleding uit te doen, ik deed mee en Maarten keek verbaasd naar Gerry en mezelf. “Dan zie jij mij bloot” zei hij aarzelend tegen Katrien. Die lachte en zei : “lief broertje van mij, ik heb jou al bloot gezien, een hele tijd geleden, toen je in de douche stond, dus dat is niets nieuws voor mij”. “Alleen wist jij dat toen niet”. Maarten begon zich dan ook maar uit te kleden.

Alle drie gingen we naakt achter de nog aangeklede Katrien aan. In de stallingen aangekomen zei Katrien tegen Gerry : “Gerry kan jij ervoor zorgen dat die drie dames voorovergebogen komen te staan want anders moeten jullie drie op een stoel voor die dames gaan staan”. Gerry lachte en zei : “komt in orde juffrouw Katrien”.

Eerst haalde Gerry alle oordopjes uit die zes hoofden, dan liet hij kabeltjes vanuit het nok zakken, maakte die vast aan de op de rug gebonden polsen van de zes en maakte daarna de kabeltjes rond hun hals los. Die laatste liet hij via het paneel terug omhoog rollen en daarna liet hij de kabeltjes aan de polsen omhoog gaan. Hierdoor werden de polsen in de hoogte getrokken langs achter en kwamen de lichamen vanzelf in voorover gebogen positie.

Katrientje, nam drie veeprikkers, gaf er één aan Maarten, één aan mij en één aan Gerry. “Voor het geval dat één van de dames gemotiveerd dient te worden of zou overwegen om in jullie piemel te bijten”. De vierde veeprikker, nam ze zelf ter hand en liep ermee naar Jochen. Van hem trok ze de tape in één ruk van het gelaat. Die begon direct te roepen : “maak me los smerige hoer, ik vermoord je, jij komt hier nooit mee weg, aaaaaaaaaaaiiiiiiiiii………” Dat laatste woord was het gevolg van de prikker die Katrien tegen de buik van Jochen gezet had. Ze drukte op de bedienknop en Jochen gilde het uit.

Dan stopte ze even : “Jochen toch, als ik van jou iets wil weten, dan vraag ik dat wel, zolang hou jij je wafel toe, gesnapt ?” En ze zette de prikker opnieuw tegen diens buik. Hij gilde opnieuw keihard door de ruimte. De vijf anderen keken met verschrikking naar wat Jochen overkwam. Katrien plakte het stuk tape terug voor diens mond.

Gerry, Maarten en ikzelf, gingen elk voor één van de meisjes staan en trokken van hun mond de tape weg. Ze weenden alle drie. Gerry stond voor Carmen, ik in het midden voor Helen en Maarten stond voor Andrea.

Carmen, was zwartharig, nogal lange, gekrulde haren, licht, bruin getinte huid en ongeveer even groot als Gerry. Helen die voor mij stond, had ook zwarte, lange haren, maar had een eerder bleke huid en haar borsten waren ook kleiner dan die van Carmen. Andrea was een brunette, even dikke borsten als Carmen, ook licht bruin getinte huid, allen waren bij haar de tepels roze en bij de twee andere, eerder donker bruin. Van de drie dames, hingen de borsten als peren naar beneden gericht omwille van hun voorover gebogen houding.

Bijna gelijktijdig, grepen we in de haren van de drie, trokken zo hun hoofden wat omhoog en hielden onze piemels voor hun mond. “Zuigen” zei Gerry en met zijn vrije hand hield hij de veeprikker wat omhoog zodat ze die goed konden zien.

Carmen deed haar mond open en slokte de pik van Gerry naar binnen. Diens lul was ongeveer even dik en lang als de mijne en die stak ik in de mond van Helen en duwde ineens toch een heel stuk door. De piemel van Maarten, was een stuk langer dan de onze, maar ook een heel stuk dunner. Andrea deed haar mond evenwel niet open toen Maarten zijn eikel tegen haar lippen drukte. Dus zette Maarten de prikker even tegen de kont van Andrea en die gilde het uit. Dat gillen stopte onmiddellijk omdat Maarten van het gillen gebruik maakte om zijn lul in de keel van Andrea te duwen. Die kokte direct, maar Maarten hield daar geen rekening mee. Zeker omdat Katrien die ondertussen achter de drie dames op een rij voorovergebogen, liep en zei : “goed zo broertje”. Katrien lachte.

Dan zei Katrien : “gewoon laten stijf zuigen heren, niet spuiten of zo, gewoon laten zuigen”. Geen van ons drie protesteerde.

Na een minuutje of drie, vier, vroeg Katrien : “zijn de piemels stijf genoeg ?” Alle drie knikten we. “Ok”, zei Katrien, achter jullie dames gaan staan alstublieft”. Alle drie verplaatsten we ons. Dan zei Katrien : “heren, jullie stijve piemel ineens in de kont van de dames rammen alstublieft”. Andrea gilde weer : “neen, niet doen, nieeeeeeeeet doooooeeeeeeeeeeeen” maar Maarten had zijn eikel al voorbij de sluitspier gedrukt en duwde verder door. Gerry en ikzelf wilden ons niet laten kennen en Carmen en Helen hadden twee seconden later ook een lul tot aan de wortel in hun aars zitten. Alle drie weenden ze nu hevig.

Katrien was nu naar de voorkant van de drie dames gelopen, bukte zich wat voorover en zei tegen Andrea : “meisje, jij hebt mij met een kutter bewerkt, dus wees blij dat mijn broer enkel jouw kontje teistert”. Andrea begon heviger te snotteren.

Katrien kwam terug recht en zei tegen ons : “heren, tellen alstublieft, dertig keer in de kont rammen, daarna dertig keer in de kut maar liefst niet klaarkomen alstublieft”. Gerry, ikzelf en Maarten waren geconcentreerd bezig. Katrien zei lachend : “ik wil jullie op hun smoeltje zien spuiten, diegene die in kut of kont spuit heeft verloren”. Nu hadden Gerry en ik wel een voordeel door onze leeftijd en Maarten een nadeel door zijn jeugdige bronstigheid.

En inderdaad, ik weet niet meer bij de hoeveelste keer dat we van kut naar kont wisselden, bij het naar binnen schuiven van onze piemels in het kontje en het in en uit bewegen uit de aars van onze respectievelijke dame in kwestie, begon Maarten te vloeken : “verdommmmmmmmeeee, ik hou het niet meer” en ze zag hem zichzelf leegspuiten in de aars van Andrea. Gerry en ik grinnikten.

Katrien, blijkbaar toch ook praktisch ingesteld zei : “broer, je hebt verloren, laat je piemel maar proper likken door Andrea”. Maarten zuchtte en liep naar de voorkant. Ze had geen motivatie nodig om de lul van Maarten proper te likken. Ze trok wel een vies gezicht, zeker toen Katrien met haar gelaat vlak naast dat van Andrea kwam en zei : “netjes die lul van mijn broertje proper likken Andrea, want die heeft in jouw stronthol gezeten”.

Uit solidariteit, trokken Gerry en ikzelf ook onze piemels terug en gingen naar de voorkant. Daar trokken we aan de haren van onze respectievelijke dames, de hoofden omhoog en met de vrije hand, begonnen we ons af te trekken. Katrien had onze beide prikkers overgenomen.

Geen vijf minuten laten, bijna gelijktijdig spoten zowel Gerry als ikzelf ons sperma op de smoeltjes van Helen en Carmen. Andrea likte nog steeds aan de piemel van Maarten. Katrien draaide Carmen en Helen naar mekaar en zei : “lik dat sperma van mekaars smoelwerk”. Ze deden niks, dus een tik van de prikker tegen hun bips was genoeg om ze te motiveren. Eerst moest Carmen alle sperma van mij, van het smoeltje van Helen aflikken en doorslikken daarna omgekeerd.

Dan zei Katrientje : “heren even pauze, dan kunnen jullie wat recupereren en een koffie drinken en zo heb ik even tijd om de volgende actie te overdenken”. Snel lieten Gerry en ikzelf onze aftrekhand nog proper likken en daarna onze eikels.

Na de koffiepauze, liepen we terug naar de stallingen. Katrien liet Gerry de drie dames terug rechtop zetten. Gewoon door de kabeltjes van hun hals terug te laten zakken, rond de nek te bevestigen en terug op te trekken tot die gespannen stonden. De kabeltjes aan de polsen van de drie dames, liet hij vieren.

Dan nam Katrien een prikker en liep naar Andrea. Voor Andrea kleedde ze zich helemaal uit. Haar schroom had ze blijkbaar verloren. Op haar botjes na, stond ze volledig naakt voor Andrea. Je zag op het jonge, mooie lichaam van Katrien, meerdere littekens afkomstig van de cutter die Andrea gebruikt had. Ze ging vlak voor Andrea staan en zei : “zie je dit litteken op mijn lichaam Andrea ?” Ze wees met het topje van de prikker, zonder de knop in te drukken, op haar eigen lichaam, ter hoogte van de zijkant van één van haar mooie borsten. “Dat is hier ongeveer op jouw lichaam” zei ze en ze zette de prikker op ongeveer dezelfde plaats bij Andrea. Het litteken was zo’n tien centimeter lang. Traag ging ze met de top van de prikker voor ongeveer tien centimeter over de zijkant van het lichaam van Andrea. Ze had nu wel de knop ingedrukt. Andrea begon krijsend te gillen. Katrien trok een imaginaire streep van tien centimeter, heel traag over het lichaam van Andrea. De pijn moet hels geweest zijn, want Andrea liet haar pis lopen. Ze piste gewoon op de grond.

Katrien keek naar beneden en dan naar Gerry, die in de stoel aan het paneel was gaan zitten. Die zei : “dat spuiten we straks wel proper Katrien”. Katrien tekende daarna op het lichaam van Andrea elk litteken dat ze zelf bekomen had, na. Telkens krijste en gilde Andrea van jewelste. Haar pis was blijkbaar op, want ze liet niets meer lopen.

Dan ging ze voor Helen staan. “Dag lieve Helen” zei Katrientje. “Jij vond het nodig om in mijn beide borsten te bijten”. “Je kunt de bijtsporen op mijn borsten nog zien Helen”. Je kon inderdaad nog de tandafdrukken rond de tepels van Katrien zien staan. Helen moest dus erg hard doorgebeten hebben en zeker door het tere vel van de borsten van Katrientje gebeten hebben. “Ik ga niet in jou borsten bijten Helen” zei Katrien, “maar dit ga je zeker ook voelen” en ze trok heel traag een cirkel met de prikker rond het tepelhof van beide borsten terwijl ze de knop stevig ingedrukt hield. Helen schreeuwde gigantisch hard. Ze probeerde te spartelen, maar helaas voor haar, hoe meer ze dat deed, hoe meer die prikker tegen haar lichaam kwam en hoe pijnlijker het voor haar werd. Daarna wees ze met de prikker op het lichaam van Helen, de verschillende plekken aan waar zijn stampen op het hare gevoeld had. Telkens met actieve prikker. Helen piste ook alles onder, net voor ze in zwijm viel en quasi levenloos aan de kabeltjes hing.

Dan ging Katrientje voor Carmen staan en zei : “jij Carmen, hebt me tegen de kut gestampt en dat was erg pijnlijk voor mij, iets in de aard van wat jij nu gaat voelen”. Carmen probeerde nog met : “nee, Katrien, alsjeblieft niet doeeeeeeennn” maar dan gilde ze, want Katrien had de prikker in lengterichting tussen haar dijen, tegen haar kut geduwd. Die prikker kwam ook tegen haar klit. Dat was enorm pijnlijk blijkbaar, want haar pis schoot direct naar buiten en ze viel onmiddellijk in zwijm. Katrien keek enigszins beteuterd en Gerry begon te lachen, dan zei hij : “Katrien, ons Carmen is blijkbaar een beetje kleinzerig”.

De drie heren, stonden nog steeds voorovergebogen. Gerry wees naar de voorbinddildo en zei : “misschien moet je je een beetje met de heren bezig houden en dat ding in hun kont rammen”. Weer glinsterden de ogen van Katrien. Ze liep naar Gerry en die hiep haar de voorbinddildo aan te binden. “Kontpenetratie vraagt enige voorbereiding Katrien, dus stel ik voor dat de heren mekaars kont likken”. Gerry had het gezegd alsof hij een handleiding voorlas.

Katrien liet met enige motivatie door de prikker en na het verwijderen van de tape van hun mond, Eric was de laatste van de rij, Mark die daarvoor stond, kreeg de opdracht om de aars van Eric te likken. Jochen die voor Mark stond, moest diens kont likken en beide heren moesten meermaals van Katrien hun tong diep in de ster van de kerel voor hem boren en zo tongen. Het kontje van Jochen werd niet beroerd, dus nam Gerry de lans van de hogedrukreiniger en spoot even in het gelaat van Carmen. Die kwam daardoor bij en Katrien deed haar al kreunend van de pijn, de aars van haar broer likken. Gerry vond het hilarisch.

Dan ging Katrien naar Eric, duwde Mark opzij en ramde in een beweging de dikke dildo in diens kont. Ze had Eric zo gedraaid dat hij met zijn aangezicht in de richting van Mark stond. Gerry ging dichterbij met een prikker in de hand en zei : “Mark, jongen, jouw vriendje hier wordt nu in de aars geneukt, zuig jij zijn piemel even leeg alsjeblieft”. Gerry had het erg vriendelijk gevraagd maar zwaaide ondertussen wel met de veeprikker. Ikzelf zette me op de stoel voor het paneel en liet het kabeltje van de polsen van Eric wat zakken, zodat die wat rechter kwam te staan. Mark had een kleine aanmoediging nodig van de prikker van Gerry en hij begon zijn vriend dan toch maar te pijpen. “Bedankt voor de hulp Gerry” zei Katrien. “Blijven rammen tot hij klaarkomt” zei Gerry doodleuk. Tegen Mark zei hij : “hoe sneller jij je vriendje leegzuigt en zijn sperma doorslikt, hoe sneller hij er vanaf is”. Mark zoog zo hard hij kon. Geen vijf minuten later, spoot Eric met een kreun de mond van Mark vol. Gerry stond er naast en zei vriendelijk : “netjes alles doorslikken Mark, of ik steek die prikker in je reet”. Mark slikte alles weg.

Dan speelde Gerry weer even met zijn kabeltjes en Eric stond daardoor opzij, Mark half voorover, en Jochen mocht nu aan de pik van Mark zuigen. Katrien ramde haar dildo nu in de aars van Mark. Met zo’n vier centimeter doorsnee, is dat niet niks. Hetzelfde speelde zich af en Jochen kon alle sperma van Mark doorslikken. Dan liet Gerry, Jochen afzuigen door Eric en Katrien neukte Jochen in zijn aars.

Ik liet van mijn kant, aan Maarten zien dat mijn piemel terug stijf stond en dat bleek ook het geval bij hem. Ik kijk naar Katrien en vraag haar : “Katrien mogen wij twee onze piemel even in één van die twee kutten steken ?” “Natuurlijk” riep ze. Ik liet Maarten eerst kiezen en die koos nu voor Helen, ik nam dan maar Andrea. De kut van Carmen was mogelijks wat verbrand.

Zowel Andrea als Helen stonden rechtop en dus gingen wij voor hen staan, zakten wat door onze benen, zetten onze eikel aan de ingang van het kutje en drukten omhoog. Zowel bij Maarten als bij mij, schoot de pik omhoog in het sappige kutje. Beiden hielden we onze respectievelijke dame, bij de kont vast en konden ze zo, omhoog duwen en dan weer op onze lul laten zakken. Illusies dat de dames zouden klaarkomen, waren er niet. We neukten gewoon gestaag door. Die kutjes werden, merkwaardig genoeg wel natter en natter.

Katrien en Gerry waren bezig met Jochen en Eric. Iets later slikte Eric alle sperma dat Jochen spoot netjes weg en Katrien stopte met het neuken van de kont van Jochen. Maarten en ikzelf spoten onze kloten leeg in de dames voor ons. Onze piemels vielen verslapt uit de lekkende kutjes. Maarten en ikzelf, gingen op een stoel zitten. Katrien kwam bij ons zitten. Ze hijgde van haar inspanningen.

Gerry, die Katrien geholpen had, gaf nog een soort van demonstratie ‘hoe spuit ik mijn ballen zo snel mogelijk leeg in een kutje of een kontje’. Dat deed hij bij Carmen in haar kontje, omdat hij vond dat het kutje ietwat aangebrand was. Toen we hem zagen klaarkomen in de aars van Carmen, applaudisseerden Maarten, Katrien en ikzelf.

Nu alle vier naakt gingen we naar de woonruimte. Katrientje deed nog eerst haar voorbinddildo af en liep naakt met ons mee. Zij nam wat fris en wij drie, namen nog een koffie. Tijdens de koffie vroeg Gerry ineens : “Katrien, heeft er ooit iemand jouw kutje of kontje gelikt ?” Katrien schudde verlegen van ‘neen’. Gerry lachte en zei : “dan heb je nu de kans van je leven Katrien, je legt een dame of kerel van hiernaast op de grond, gaat er gewoon bovenop zitten en laat je likken waar je wilt”. Weer verscheen die glinstering in de ogen van Katrien.

Tien minuten later, lag Helen met haar rug op de grond. Gerry had aan elke enkel en aan elke pols een kabeltje bevestigd en ze lag met gespreide benen en armen te wachten. Katrientje ging over haar staan en zei : “Helen, jij krijgt het voorrecht om mijn kontje en mijn kutje heel grondig te likken, dus doe je best trut”. Ze ging zitten, met haar kont bovenop de mond van Helen. “Steek je tong in mijn aars en tong me daar en doe het goed of ik zet zo’n prikker tegen je kut”. Gerry, Maarten en ikzelf zaten op een stoel te kijken. Katrientje begon haar eigen borsten te strelen. Even stopte ze, gaf met de vlakke hand een klets pal bovenop het klitje van Helen en zei : “beter je best doen trutteke” en ze streelde verder haar eigen borsten.

Voor onze ogen, haar drie toeschouwers, zagen we even later, de tong van Helen, wild in het kutje van Katrien schuiven. Nog wat later zaten haar lippen over de klit van Katrien en tot ieders verbazing zagen we voor onze ogen, Katrientje klaarkomen op het gelik van Helen. Weer applaudisseerden we met z’n drieën. Katrientje bleef nog even zitten en na een paar minuten, kwam ze hijgend recht. Ze liep naar de vierde stoel en ging erop zitten.

Na zo’n tien minuten stilzwijgend te zitten nagenieten, vroeg Katrientje : “wil er iemand nog iets doen of beschouwen we het feest als beëindigd ?” Iedereen was voldaan, blijkbaar en Gerry zei dan : “goed, dan is het nu tijd voor hun badje”. Hij greep naar een rol duck tape en liep op de dames en heren toe. Behalve bij Helen, plakte hij de mond dicht. Dan zette hij alle zes mooi op een rij en elk van hen had nu een kabeltje onder de schouders door dat omhoog liep langs de rug en een ander kabeltje rond hun enkels die daardoor samengebonden werden. Over het geheel had hij al nagedacht blijkbaar.

Dan vroeg hij aan Katrien om aan het bedieningspaneel te gaan zitten en hij zei : “Katrien aan jou de eer”. “Eerst op die blauwe knop drukken alsjeblieft”. Dat deed ze en het rolluik dat boven de inox kuip hing ging open. Die kuip was zo’n twee meter hoog, zeker vijf meter lang en drie meter breed. Dan moest Katrien op twee gele knoppen naast mekaar tegelijk drukken, daardoor ging het kabeltje aan de enkels en dat van de schouders van Helen omhoog. Heel Helen werd zo opgetild. Eens boven de hoogte van de rand van de inox bak, moest ze stoppen met drukken en op een groene knop naast de gele drukken. Een dwarskabeltje trok dan het hele lichaam van Helen boven de bak. Eens boven de bak, moest ze gewoon op twee zwarte knoppen onder de gele drukken en Helen zakte naar beneden in de bak. Zodra haar lichaam in contact kwam met het zuur, in de bak, begon Helen, gigantisch hard te krijsen van pijn. Overal waar het lichaam contact met de vloeistof had, begon de huid te sissen. Een beetje damp steeg op. Het geheel begon te stinken naar verbrand vlees. Nog geen minuut later werd Helen heel traag helemaal ondergedompeld. Het geluid stopte. “Nu een minuutje of tien wachten” zei Gerry “en dan terug op de gele knoppen drukken”.

Katrien keek gefascineerd naar wat net gebeurd was. Maarten en ik met verbazing en Gerry keek alsof hij naar het journaal op tv keek. Dan keek hij op zijn horloge en zei na een tijdje : “druk maar”. Katrien drukte op de gele knoppen en de kabeltjes kwamen uit de bak. Daar hing evenwel niets meer in. Geen spoor van Helen te bekennen. “Neem nu Mark maar” zei Gerry en hij wees de knoppen op het paneel ervoor aan. “Laat die tape maar op zijn mond zitten, anders maakt die teveel lawaai”. Vlak voor ze Mark in de bak liet zakken, zei Katrien :”dag Mark, tot nooit meer” en ze duwde op de zwarte knoppen.

De vier anderen begonnen heftig aan hun kabeltjes te trekken. Dat baatte evenwel niet. Van angst lieten ze hun stoelgang langs hun benen naar beneden lopen. De hele boel begon te stinken. Geluid konden ze niet maken. Mark verdween in de bak en de kabeltjes kwamen leeg terug. Dan ging Katrien naar Andrea en zei : “stomme kut, jij wou mijn leven verwoesten, wel dat doe ik nu bij jou”. Ze liep naar het paneel en twee minuten later, ging Andrea kronkelend het bad in. Evenwel ook zonder geluid te maken. De volgende aan de beurt was Eric. Die kronkelde ook van jewelste, maar het mocht niet baten en zo’n tien minuten later, kwamen ook zijn kabeltjes leeg omhoog.

Katrien kwam recht, liep naar Jochen en zijn zus, Carmen. Ze rukte de tape weg van hun mond. “Jullie twee waren de echte boosdoeners van wat mij overkomen is, jullie zijn de echte schuldigen, dus voor jullie heb ik een extraatje”. Katrien pikte twee prikkers op, ging tussen Jochen en zijn zus staan, stak één prikker in de reet van Jochen, de andere in de reet van Carmen. Gerry greep in en manoeuvreerde ze dichter bij mekaar. Katrien knikte dankbaar en dan duwde ze op de knoppen van beide prikkers tegelijk. Zowel Jochen als Carmen kregen een geweldige stroomstoot in hun aars te verwerken. Beiden gilden en krijsten keihard van de pijn. Katrien bleef op de knop drukken en begon die prikkers in en uit de aars te bewegen. Een minuut of twee later vielen beiden flauw. Katrien trok de prikkers terug en legde ze op een tafel. Gerry wees naar de hoge drukreiniger. Jochen en Carmen werden met een harde, ijskoude waterstraal terug tot bewustzijn gebracht. Ze huilden van de pijn. Katrien bediende opnieuw de knoppen op het paneel en twee minuten later verdwenen Jochen en Carmen, gillend in hun badje.

De hele ruimte stonk naar verbrand vlees en stront. Gerry zei plechtig : “juffrouw, mijne heren, de festiviteiten zijn voorbij, ik ruim straks hier de boel wel op, we gaan nu pannenkoeken eten met stroop, suiker, confituur of chocolade saus”. Ik heb dat al voorbereid, toen ik wist dat jullie zouden komen”. Alle vier gingen we naar de woonruimte.

Twee minuten later zaten we alle vier in ons blootje van de pannenkoeken te smikkelen. Ik zei tegen Katrien : “Katrien meisje, jij bent een bijzonder mooie vrouw geworden, zelfs met al die littekens, maar zou je alsjeblieft iets willen aantrekken, want ik krijg het moeilijk met jou zo bloot te zien”. “Hij heeft gelijk” zei Gerry en een minuut later had ze een lang T-shirt van Gerry over haar prachtig lichaam aan. We aten de rest van de pannenkoeken op en namen afscheid van Gerry.

Terug helemaal aangekleed, reden Maarten, Katrien en ik naar huis. Op de terugweg vroeg Katrien : “waarom deed je dat voor ons Rick ?”

“Heel eerlijk Katrien, ik deed dat niet voor jou, ook al hoop ik echt dat jij hierdoor jouw leven terug op de rails krijgt”. “Dat crapuul dat we vandaag deden verdwijnen, is weg om te vermijden dat die dat nog eens doen met iemand anders of zelfs opnieuw met jou of, ik mag er niet aan denken, met mijn dochter Julie”. “Wat we vandaag deden, had als hoofdbedoeling jou door jouw wraak, verder te laten leven met opnieuw kansen om gelukkig te worden”. “De nevenbedoeling was om te vermijden dat die klojo’s dat ooit met iemand zouden herhalen, want die herhaling zouden ze zeker uitvoeren”.

We zwegen. Voor de deur van de woning, bleven we even zitten babbelen. Dan zei Katrientje opeens : “Rick, bedankt voor vandaag maar ik zou nog één ding van je willen”. “Ik weet met zekerheid dat mijn broer hier, mij echt graag ziet en ik zou met hem willen vrijen”. “Alleen heb ik schrik dat hij door zijn jeugdige bronstigheid wat te onstuimig gaat zijn”. “Daarom heb ik besloten om eerst met jou heel voorzichtig, uitgebreid en langdurig te vrijen vooraleer ik mezelf aan mijn broer geef”. “Zou je dat willen doen ?” Maarten hoorde ‘het in Keulen donderen’ en ik keek haar verbaasd aan. Dan zei ik : “ik voel me vereerd Katrien, ik zou dat heel graag doen, laat maar weten wanneer je dat wilt”. “Zo snel mogelijk Rick, zo snel mogelijk” zei ze. “Niks over vandaag aan niemand” zei ik nog, gaf Maarten een hand en Katrien gaf me een spontane knuffel”.

Volgens Julie, mijn dochter is Katrien terug de vrolijke, vriendelijke, spontane en charmante dame die ze voor het gebeuren was. Dat vrijen met Katrien is gebeurd, een hele dag lang, maar dat is misschien voor een ander verhaal. Maarten en Katrien vrijen nu zoveel ze kunnen met mekaar, als hun ouders niet thuis zijn.

Voor commentaar op dit verhaal ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten, Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 10970 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Katrientje 2/2”

Plaats een reactie