BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Sex met een jongere man

In ben An een 48 jarige single vrouw heb wel voldoende mannen gekend in mijn leven , werk bij een groot bedrijf waar laatst een feest was . Waar ook John was hij was een 40 jarige man geboren in zuid Afrika , had wel altijd iets voor zo een man maar tegelijker tijd ook wat bedenkingen .
Die avond had ik wel heel wat gedronken en John stelde voor om me thuis te brengen , wat ik ook aanvaarde metval die wijn .
Ga je nog mee iets drinken waar hij op in ging , eens de deur achter ons dicht nam John me in zijn armen om me te kussen. Waar ik in mee ging twee tellen later stond ik in witte lingerie , wat afstak op zijn donkere huid . Mijn borsten een g cup hingen los tussen ons , John stopte en trok zijn klesws w wŵ s,w ding uit . Waar een lange lul vrij kwam gebruiks klaar , John duwde me op bed en kroop op mij . In een uithaal duwde hij zijn 23cm lul in mijn kutje zoiets had ik nooit gevoeld , en hij begon me stilaan te neuken wat ik zo geil vond .

John ging als maar ruwer en harder te keer in mijn lijf , hij deed net zolang verder tot ik op punt stond om klaar te komen en hij abrupt stopte . En opstond om zich dan op zijn rug te leggen en vroeg komop en neuk me , zo ging ik op zijn grote pik zitten en liet me zakken op zijn lul . Die ging zo nog dieper in mijn kutje , doordat John zich bezig hield met mijn borsten kon ik hem neuken . Tot hij vroeg sneller teef maar na een tijdje voelde ik mijn orgasme opkomen, en John vroeg ja doe maar verder neuk je maar klaar op mijn pik . Niet veel later ben ik gillend klaar gekomen , maar brutaal duwde hij me weg op mijn rug weer .
En duwde zijn pik in me ik was nog niet bekomen van mijn eerste orgasme , John neukte mij nu als een losgebroken stier .
Hard en snel werd ik afgeneukt door John en voelde mijn orgasme weer opkomen , en weer was het raak onder John gillend kwam ik weer klaar . John trok zich terug en loste al zijn zaad op mijn borsten en in m’n gezicht . En dat was heel wat zo bleven we wat liggen , omdan samen te gaan douche . Waar ik wat later met mijn handen tegen de muur gezet , en mijn kont naar achter en zegde John nu gaan we u kontje eens proberen .

De schrik bekroop me hij deed wel heel wat sop in en rond m’n kont , nam me bij mijn heupen en voelde zijn pik er tegen . En duwde door het was net alsof god weet wat in mijn kont kreeg , ik kreeg niets uit want het warme water stroomde in mijn gezicht . Maar John neukte gewoon verder maar zou het deze keer niet zolang volhouden , dat hoopte ik tenminste tot hij ineens zijn pik geheel in mijn kont duwde .
En zich nog wat op spande zodat zun pik nog dikker aan voelde , draai je om en op je knieën gaan zitten . Hij rukte nog wat verder en eens ik zijn ballen vastnam , spoot hij weer heel zijn zaad op mijn borsten . Twee maal in de maand komt John me neuken

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12264 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Sex met een jongere man”

  1. Zeer geil verhaaltje, mocht een beetje langer zijn.(meer in detail treden) en 8 jaar verschil is niet veel jonger. Als je nu een twintiger aan de haak zou slaan, dan zou ik zeggen, jonger.

Plaats een reactie