BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kostschool – deel 3 (alternatief einde)


Joke en Carla, twee 16 jarige lesbische Katholieke kostschoolmeisjes, zijn betrapt en gefilmd tijdens het seksen. Zie zijn nu in de macht van Johan en Peter, de directeur en onderdirecteur van de school. In deel 1 hebben ze zich onder vernederende omstandigheden voor de ogen van de twee oudere mannen moeten uitkleden. In deel 2 zijn de vernederingen verder gegaan en uiteindelijk zijn beide meisjes door hun leraren ontmaagd en nu liggen ze met volgespoten kutjes te wachten op wat komen gaat.

Dit is een alternatieve versie met een wat minder sadistisch einde. Op speciaal verzoek van ikkemina

Joke en Carla liggen allebei nog op het bed waarop ze geneukt zijn door Johan en Peter. Beentjes wijd en een openstaand kutje waarin het zaad dat de beide mannen er overvloedig ingespoten hebben duidelijk zichtbaar is. Ze hebben opdracht gekregen elkaars kutje te gaan schoon likken. Ze weten dat ze geen keus hebben. Als de film naar hun door en door Katholieke familie gaat zullen ze op straat geschopt worden.

Carla wil overeind komen om naar het andere bed te lopen maar Peter zegt: “liggen blijven, we willen niks verspillen toch. Kom Johan, we zullen dat sletje even op haar vriendinnetje leggen”. Voor ze het weet wordt Carla van twee kanten bij haar knieën en armen opgetild. Beentjes wijd en iets omhoog zodat er niks uit haar kutje kan druipen. Lachend leggen de mannen haar in 69 stand op haar vriendinnetje Joke. “Zo sletjes, en nu gaan wij eens kijken hoe goed jullie een kutje gevuld met zaad schoon krijgen. Denk er er om likken en lebberen en alles wat je oplikt doorslikken.”

Carla ziet de nog steeds openstaande kutlipjes van Joke glimmen van haar kutsap en sliertjes zaad van Peter. Dieper in haar kutje ziet ze nog veel meer zaad. Aarzelend begint ze de lipjes af te likken. Ze schrikt van een pets op haar kontje. “Eerst dat kutje uitlebberen sletje” zegt Peter. Hij ligt ook op het bed en kan nauwkeurig in de gaten houden wat Carla doet. Carla steekt haar tong nu diep in Joke’s kutje en probeert zo wat zaad op te likken. “Opzuigen met je mondje! Ik wil je horen slobberen!”. Weer gaf Peter een lelijke pets op haar kontje. Carla doet wat haar gezegd wordt en nu vult haar mondje zich met Peter’s zaad. Ze had een hele vieze smaak verwacht maar dat blijkt mee te vallen. Evengoed vind ze de smaak en het gevoel in haar mond niet fijn. “En doorslikken sletje!”. Carla aarzelt even en slikt dan. “Je bent nog niet klaar sletje, er zit nog meer”. Carla gaat door en slikt nog twee keer een mondje zaad door. Joke’s kutje lijkt weer schoon en ze wil stoppen maar Peter zegt: “doorgaan sletje, lik je vriendinnetje maar eens klaar, dat heeft ze wel verdiend”. het laatste zegt hij met een gemeen lachje.

Aan de andere kant van het bed houdt Johan in de gaten of Joke doet wat haar is opgedragen. Omdat Joke Carla’s kutje boven zich heeft loopt het zaad er al met straaltjes uit. “Mondje open en opvangen, sletje!” zegt Johan. Hij ziet met genoegen zijn zaad in het wijd open mondje van Joke lopen. Hij had een flinke hoeveelheid gespoten en Joke heeft al twee keer moeten slikken om haar mondje niet te laten overlopen. “En nu likken en zuigen. Maak dat slettekutje van je vriendinnetje leeg en schoon!” Joke doet haar best om alle restjes zaad uit Carla’s kutje te likken. Ook zij vind het niet fijn maar ook niet zo erg als ze gedacht had. Als Johan tevreden is met het resultaat krijgt ze dezelfde opdracht als Carla. De meisjes moeten elkaar klaar likken onder het toezien oog van hun leraren.

Ondanks de situatie worden de meisjes opgewonden van elkaars gelik. Hun vaardige tongen likken elkaars lipjes en klitje en af en toe gaan de tongen wat dieper de kutjes in. Ze hebben dit al talloze malen bij elkaar gedaan en na een paar minuten zijn ze zo geil dat ze even vergeten dat er twee mannen naar ze liggen te kijken. Carla komt als eerste klaar. Ze voelt de genotsgolven door haar kutje en buikje gaan en gilt even van genot. Joke komt direct daarna ook heftig klaar. De meisjes blijven even liggen en realiseren zich langzaam weer wat hun situatie is. Angstig kijken ze hun leraren aan. Wat zijn die nog van plan?

“Ik denk dat we de sletjes maar eens aan ons webcam publiek moeten voorstellen” zegt Johan. Peter begint te lachen. “Goed idee, wie weet verdienen ze nog wat voor ons vanmiddag” Carla en Joke begrijpen er niets van. Webcam publiek? Het zal toch niet! Verschrikt denken ze aan reclames die ze wel eens voorbij zagen komen bij het zoeken naar pornofilmpjes. Vrouwen die naakt of half naakt voor een camera zaten. “Kom maar van dat bed af sletjes, meneer Verhaag en ik gaan even wat klaarzetten”. De twee bedden waarop ze eerder vanmiddag door de twee mannen geneukt zijn staan met het hoofdeinde tegen elkaar midden in de ronde ‘speelkamer’. Ze staan iets van elkaar en Peter laat een groot scherm uit plafond zakken, precies tussen de twee bedden in. Uit een kast worden twee camera’s gehaald en op een driepoot voor elk bed gezet en aangezet. Op een computerscherm op een tafel aan de zijkant van de kamer verschijnen de twee bedden in beeld. Door het scherm tussen de bedden lijkt het alsof het twee kamertjes zijn.

Johan pakt Carla bij een arm en trekt haar naar een van de bedden. “Liggen, armen boven je hoofd!” beveelt hij. Met een handboei worden haar handen aan elkaar gebonden en de boei wordt vastgeklikt aan een oog aan het midden van het hoofdeinde. Vervolgens pakt hij twee riemen en doet die om haar benen vlak boven haar knie. Aan de riemen zitten ook ogen. Hij maakt touwen vast aan de ogen en trekt die naar twee ogen aan hoog de zijkant van het hoofdeinde. Als hij de twee touwen aantrekt worden Carla’s benen wijd uit elkaar getrokken en haar knieën worden omhoog getrokken. En daar ligt ze dan, armen boven haar hoofd, benen wijd en hoog naar achter getrokken. Als Johan de touwen nog iets verder aantrekt komt haar kontje zelfs een beetje los van het bed. “Perfect, zo zien onze klanten het graag. Een sletje, vastgebonden met een de benen wijd omhoog en kutje en kontje goed zichtbaar.” Hij kijkt naar het scherm en verstelt de camera een beetje zodat Carla precies midden in beeld ligt en als hij inzoomt haar kutje haarscherp close-up in beeld komt.

In het andere bed is Joke door Peter op identieke wijze vastgebonden en midden in beeld gezet. Maar de beelden gaan nog niet on-line. Eerst krijgen beide meisjes een rode bal-gag in hun mond en met een stevige riem achter hun hoofd vastgezet. Uit een van de kasten pakken de mannen elk een vibrator. Het is een ingenieus apparaat. De 20cm lange vibrator zelf kan uiteraard met verschillende snelheden trillen. Er zit een clit stimulator aan vast: een rond borsteltje met in het midden een klein rubberen flapje dat als een mini tong op en neer beweegt. Het geheel draait rond. Het speciale zit hem in het uiteinde, zeg maar ‘de eikel’ van de vibrator. Hierin zit een 5cm lange dildo die in en uit de kop beweegt. De meisjes krijgen de vibrator in hun kutjes geschoven en de clit stimulator wordt zorgvuldig op hun clitjes geplaatst. De meisjes voelen het apparaat diep hun kutjes in gaan en ze slaken kreetjes van pijn die gedempt worden door de bal-gag. Het geheel wordt stevig vastgezet met riempjes die om hun dijen gaan. Het is niet de bedoeling dat de meisjes de vibrator uit hun kutjes kunnen persen.

Alle bewegingen van het apparaat worden afzonderlijk van elkaar geregeld, zodanig dat de toeschouwers straks, door middel van donaties in bitcoins, kunnen regelen hoe snel en hoe lang alles beweegt, trilt en draait. Om de meisjes vast een voorproefje te geven van wat ze te wachten staan zetten de mannen alles even kort op maximum snelheid. Het resultaat is verbluffend. Ondanks de touwen komen de onderlijfjes van de meisjes los van bed. Ze beginnen te kermen en huilen maar de bal-gag dempt al het geluid. Na een halve minuut zetten de mannen alle beweging in de laagste stand. Op het scherm zijn wijzertjes te zien die de snelheden aangeven.

“Tijd om on-line te gaan” zegt Peter. “Ik heb alle vaste klanten een mailtje gestuurd dus er zitten er vast al een paar klaar”. Boven het hoofd van de meisjes is een klein schermpje bevestigd. Als Johan het systeem inschakelt wordt het actief en er verschijnt een getal. 8 bij Joke en 11 bij Carla. “Zien jullie dat sletjes? Dat is het aantal mannen dat op dit moment naar jullie naakte lijfjes zit te kijken. Die mannen gaan ook bepalen hoe hard de apparaatjes in jullie kutjes gaan trillen en bewegen” De meisjes die dachten dat ze niet verder vernederd konden worden ondergaan zijn woorden huilend. De aantallen gaan snel omhoog zijn binnen de 2 minuten ruim boven de 50 gekomen. Ze voelen dat de bewegingen in hun kutjes en op hun clitjes heftiger worden. Ze beginnen weer met hun onderlijfjes te bewegen en hun kreten en gegil zijn weliswaar gedempt maar voor de microfoon duidelijk hoorbaar. “Het gaat lekker, al 78 euro binnen en we zijn nog maar net bezig” zegt Peter. De metertjes op het scherm lopen verder en verder op en de meisjes weten niet meer waar ze het zoeken moeten. De combinatie van het harde trillen en neuken door de vibrator en stimulatie van hun clitjes maakt ze gek. Ze voelen het ene orgasme na het andere door hun lijfjes gieren en hun kutsap stroomt als een rivier hun kutjes uit en op hun kontjes en buikjes. Het gaat bijna 20 minuten zo door en dan zegt Johan: “we gaan afsluiten, we hebben bijna 1000 euro en we willen zelf ook nog van die kutjes gebruik maken”. Hij schakelt de verbinding tussen de vibrator en het internet uit en alle beweging stopt. Het aantal kijkers loopt nu snel terug en 5 minuten later gaan de beide schermen op zwart.

De meisjes liggen kermend na te hijgen. Het kutsap stoomt nog steeds tussen hun gezwollen kutlipjes uit en ze maken spastische bewegingen met hun onderlijfjes. Johan en Peter halen de gags uit hun mondjes en trekken dan langzaam de vibrators uit de overgestimuleerde kutjes. Langzaam komen de meisjes bij zinnen. De mannen kijken het zo eens aan. “Wat denk je Peter, gaan we nog een keer overheen?” zegt Johan met een vette knipoog. “Lijkt me wel, ze liggen er uitnodigend bij dus laten we ze nog eens een beurt geven. De touwen aan de knietjes van de meisjes worden iets losser gezet zodat hun kontjes weer op het bed komen te liggen maar hun beentjes nog steeds wijd uit elkaar staan en hun kutje wijd open klaarligt voor hun leraren. “Wat denk je, toch nog even een paar fotootjes voor de website?” vraagt Peter. “Ga je gang, en weet je wat? Laten we straks ons zaad over die slette-smoeltjes spuiten en daar ook nog foto’s van maken.” De meisjes horen het met afschuw aan, dat ze zojuist een half uur lang door een paar 100 man bekeken zijn was al vernederend genoeg maar nu ook nog foto’s van hun naakte lijfjes en hun gezichten op internet! Het vervult ze met afschuw en ze beginnen allebei weer te huilen. “Tja meisjes, het kan straks zo maar dat een bekende jullie foto’s ziet. Misschien jullie vaders zelfs wel” zegt Johan gemeen. De kans dat dat gebeurt is niet zo heel groot, ze hebben een dark-web betaalsite met een hoog maandbedrag en hun klanten zitten vooral in het Azië en het Midden-Oosten. Maar evengoed schrikken de meisjes van zijn woorden.

Peter heeft inmiddels een stel foto’s gemaakt van de meisjes in hun benarde positie waaronder ook een paar close-ups van hun nog steeds drijf natte kutjes en hun huilende gezichten. “Kom Peter, we gaan nog een keer. Nou pak ik Joke en mag jij Carla verwennen”. Peter loopt naar Carla haar bed en klimt boven op haar. Zijn handen kneden nog even gemeen haar tietjes en tepeltjes en dan zet hij zijn dikke lul tegen het kutje van het angstig kijkende meisje. “Kom, kom sletje. Niet zo bang, ik zal niet bijten. Heb je nog wel een beetje zin in mijn lul? Na die vibrator van 25cm valt het misschien tegen.” Carla begrijpt wat er van haar verwacht wordt en antwoord bedeesd: “nee meneer, ik heb zin om door U geneukt te worden.” Peter gaat nog even verder: “en straks mijn zaad over je gezichtje?” “Ja meneer, spuit Uw zaad alstublieft over mijn gezichtje”. Peter duwt nu zijn lul langzaam helemaal Carla haar kutje in en begint te stoten. “Goed zo sletje, dan gaan we dat lekker doen”

Johan is op Joke gaan liggen en is haar, net zoals eerder met Carla aan het tongen. Ondertussen kneed en knijpt hij haar tietjes en ook haar clitje krijgt af en toe een gemene kneep. Als hij voor zijn gevoel genoeg met het lijfje onder hem heeft gevoosd duwt hij zijn lul haar natte kutje in en begint haar in hoog tempo te neuken. Beide mannen hebben wat meer tijd nodig dan eerder die dag maar ze willen er ook wat meer van genieten dus ze variëren het tempo en de diepte van hun stoten. Toch merkt Peter na een minuutje of 10 dat hij klaar gaat komen. Snel trekt hij zijn lul uit Carla haar kutje en gaat met zijn knieën langs haar bovenlijf op haar zitten. Nog een paar laatste rukken aan zijn lul en dan spuit hij zijn lading zaad in dikke stralen op haar gezicht. Het komt bij haar mond, haar neusgaten en op de ogen die ze strak dicht houdt. Ook komen er wat klodders in haar haar. Peter heeft zijn mobieltje naast het bed liggen. “Ogen open sletje!” commandeert hij en hij knijpt haar daarbij lelijk in een tepel. Carla opent haar ogen wat en Peter schiet achter elkaar een stuk of 5 foto’s van het van zaad druipende smoeltje. Tevreden klimt hij van het bed. Johan is inmiddels ook zover. Hij gaat op zijn knieën naast Joke zitten en ook haar smoeltje komt vol te zitten met zaadklodders. Als hij uitgespoten is duwt hij zijn eikel tegen de lippen van Joke. “Mondje open slet!” Joke doet wat hij zegt en Johan duwt zijn lul een eindje haar mondje in. “Schoonlikken sletje!” Peter staat er naast en maakt een serie foto’s van het gebeuren. Joke likt de lul van Johan schoon en dan stapt ook hij van het bed.

De meisjes worden nu losgemaakt. Joke komt zo snel ze kan van haar bed en klimt naast Carla op andere bed. Huilend vallen de meisjes in elkaars armen en zo blijven ze een tijdje liggen, dicht tegen elkaar aan, smoeltjes nog steeds onder het zaad. Peter en Johan geven de meisjes even de tijd om bij te komen. Ze ruimen alles op en daarna gaan ze op een van de luie stoelen zitten en bekijken het tafereel op het bed. Twee naakte lijfjes, volledig in hun macht en tot op het bot vernederd en gebruikt. En ook nog eens ruim 1000 euro verdiend. Ja, het was een mooie middag. Nu de avond!

Wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sigward

Ik ben een oude (1953 geboren) getrouwde man die zich lekker uitleeft met on-line porno videos en verhalen. Ik hou van jongevrouw - oudeman porno en ik ben ook niet vies van de wat extremere vormen van BDSM.

Ik ben onlangs begonnen zelf verhalen te schrijven. Gezien de waardering tot nu toe met enig succes.

sigward1953@protonmail.com

Dit verhaal is 6883 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Kostschool – deel 3 (alternatief einde)”

    • Daar ben ik blij om. Nu heb ik wel een probleempje, vanuit welke versie schrijf ik verder? 😉

      Je lijkt me overigens een positief kritische lezeres. Heb je nog ideeën voor het vervolg? Of een verzoek voor een heel ander verhaal ?

      Je kunt me ook mailen: sigward1953@protonmail.com

Plaats een reactie