BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De eerste avond.

Het was eigenlijk een vrijdag zoals elke week. Ik stond vroeg op, deed de was, en maakte de badkamer schoon voor het weekend. Ik trok snel iets comfortabels aan, een spijkerbroek, een topje, en platte schoenen. Niet zoals gewoonlijk, mooi gekleed, altijd in zakelijke stijl, en een beetje sexy. Ik moest gewoon naar de markt, en boodschappen doen voor de avond. Mijn man Steven, had een van zijn jonge werknemers uitgenodigd voor het avondeten. Het moest een soort beloning zijn, want David had een grote klant binnengehaald. Ik was opgewonden, om hem aan de ene kant te leren kennen, en aan de andere kant een beetje wantrouwend, aangezien David alleen kwam. Ik hoopte op een leuke avond zonder veel gênante pauzes. Steven was niet bepaald de meest communicatieve persoon ter wereld, en dus zag ik mezelf in de rol van degene, die het gesprek gaande moest houden. Bovendien bleef er een vraag in mijn hoofd hangen: wat trek ik in vredesnaam aan voor die avond? We zijn gewoon thuis, en het is een privé aangelegenheid, dus besloot ik dat het een beetje feestelijk moest worden. Maar ook niet te, want ik kan mijn man niet voorbij gaan, in zijn functie binnen het bedrijf. Dat zou gênant geklets opleveren. Ik stel mijn gedachten daarover dus uit tot vanavond. Gauw de stad in met de auto, en alles op de markt gekocht. Daarna snel terug naar huis, en alles in de keuken zetten. Een blik op de klok, er is nog veel tijd over, dus geen stress. Ik maak eerst koffie voor me, en denk nog eens na, over wat ik vanavond aan zal trekken. Jeans, dat kan niet, veel te los, misschien een rok met een jasje, maar dat is te. Dan denk ik aan mijn nieuwe zwarte jurkje, niet te kort, en de halslijn is perfect. Ja, dat vind ik wel passend voor deze avond. Alles staat nu klaar in de keuken voor de avond. In de woonkamer zette ik een paar glazen neer voor de bar, je weet maar nooit. Nu even snel douchen en omkleden, en klaar is Kees.

Mijn schema is perfect, het is nu vier uur. Wanneer wilde Steven thuis zijn? Vanaf de oprit hoor ik de remmen van de auto, hij moet het zijn. Bijna op tijd, dus wat wil je nog meer? De deur van de auto slaat dicht, en even later hoor ik dat hij de sleutel in het slot steekt. Hij komt alleen binnen, en zegt; “Hallo schat, ik ben thuis!” “Ja, dat zie ik. Waar heb je onze jonge gast gelaten?” vraag ik terug. Hij geeft me een tongzoen, en mompelt even later; “David wilde eerst naar huis, hij zei iets over zich opfrissen.” “Nou, dan wachten we toch op hem, zo lang kan het toch niet duren.” Steven loopt de eetkamer in, en zegt; “Bedankt voor de voorbereiding, schat, alles ziet er goed uit. Zou je me nog een groot plezier willen doen?” “Tuurlijk, wat moet ik doen?” vraag ik. Hij komt naar me toe, trekt me naar zich toe, en fluistert in mijn oor; “Doe iets anders aan, iets gewaagder, sexyer. Ik wil dat de ogen van de jongen uit zijn hoofd vallen als hij je ziet.” Ik bloos lichtjes, bijt op mijn lip terwijl ik me omdraai, en zeg dan; “als jij dat wilt, doe ik dat graag voor jou lieverd, ik zal wel iets sexyer aantrekken.” Ik ga de trap op, en loop naar mijn kleedkamer. Een hele kamer alleen voor mij. Kasten vol met mijn kleren, planken met mijn hoge hakken, van klassiek tot extravagant. Ik krijg weer hetzelfde probleem als vanmorgen: wat moet ik aan trekken? Ik denk aan de duidelijke instructie van Steven. Eens kijken hoe ik dat voor elkaar krijg. Ik trek snel mijn jurkje uit, en verpest het kapsel en de make-up niet. Opeens herinner ik me mijn nieuwe setje, pas gekocht voor een speciale gelegenheid. Uit een van de laatjes pak ik het nieuwe setje, bestaande uit een Bhtje met halve cups, met een bijpassende string. Al rommelend vind ik een paar hold-up nylons, die je zonder jarretellegordel kunt dragen. Die passen er perfect bij. Ik sta voor de spiegel en bekijk het resultaat.

Zwarte hold-up nylons, een string bestaande uit een klein stukje doorzichtige stof met een touwtje, en het Bhtje, waar mijn borsten een beetje opgedrukt worden. Het ziet er geweldig uit. Ik duw iets tegen het Bhtje, daardoor zijn mijn harde tepels helemaal vrij. Je ziet het door het jurkje, maar Steve, zei dat het sexy, en een beetje opwindend moest zijn. Zijn wens is mijn bevel, in ieder geval vandaag. Ook het juiste jurkje is snel gevonden. Een wijde halslijn, strak om mijn lijf, en net zo lang aan de achterkant. Oh shit, de deurbel ging. Ik hoor Steven al die David begroet. Maar nu moet ik opschieten. Ik pak een paar zwarte lakpumps met spitse naaldhakken van twaalf centimeter, want ik ben niet de langste. Ze zorgen ook voor een uitdagende lichaamshouding, en ik kan er heel goed op lopen. Ik sluit de bandjes, en loop naar beneden, want onze gast moet ook door mij welkom geheten worden. Vanaf de trap zie ik ze nog steeds in de hal staan, allebei met hun rug naar mij toe, kijkend naar het grote schilderij boven de ingang. Iets te hard zet ik mijn eerste stap van het tapijt naar de marmeren traptrede. En mijn naaldhakken tikken luid bij elke stap die ik doe. Steven draait zich langzaam om, en ik zie een grote glimlach op zijn gezicht verschijnen. Ik heb het juiste aangetrokken, taak gedaan, denk ik. David daarentegen, schrikt van het tikken van mijn naaldhakken, en draait zich wat sneller om. Ik zie een slanke jonge man, met zachte gelaatstrekken, die eerder vrouwelijk dan mannelijk zijn. Met zijn ogen wijd open, glijdt zijn blik van mijn haar over mijn gezicht, over mijn halslijn, mijn in nylons gehulde benen, naar de naaldhakken. Hier blijven ze plakken. Zijn mond gaat een beetje open. Is dat omdat het hem opwindt om mij zo te zien? Zijn ogen staren echt letterlijk naar mijn naaldhakken. Pas als ik mijn hand naar hem uitsteek, en Steven me aan hem voorstelt met; “And this is my better half, Anne,” kijkt hij me aan. Als we elkaar in de ogen kijken, glimlach ik naar David, en zie dat hij een beetje bloost. “Gaan jullie mee naar de woonkamer, dan zal ik iets te drinken voor jullie maken,” zeg ik tegen de twee mannen.

Ik draai me om, en loop op mijn geile naaldhakken voor de twee uit de kamer in. Ik kan de blik van beiden op mijn rug voelen, of misschien zelfs op mijn billen. Ik schenk voor allebei een groot glas whisky met ijs in. “Daar ga je dan. Geniet ervan allebei. Ik maak intussen het eten klaar.” Steven krijgt een zoen op de wang, en ik loop met zwaaiende heupen op mijn naaldhakken naar de keuken. Tussen het gekletter van de potten en de pannen, hoor ik de twee in de woonkamer filosoferen over het werk en de wereld. Steven is lovend over David, en is enthousiast over zijn werk. Na wat ik al van hem hoorde, heeft de nieuwe klant het bedrijf weer op het goede spoor gezet. Het eten is klaar, alles is warm te houden in de oven, en de twee kunnen aanschuiven. Als ik de woonkamer binnenkom, staat Steven in het midden van de kamer, terwijl David op de leuning van de bank zit. Ik ben een beetje in de war, ik zie een rode string die duidelijk uit de spijkerbroek gluurt. En wat een getraind lijf! Dat komt echt tot zijn recht in jeans. Ik schraap mijn keel, en zeg; ‘Over vijf minuten is er eten, je kunt alvast gaan zitten. Schat, schenk je de wijn in, alsjeblieft.” Het is even stil, wanneer ik het eten op tafel zet. Ik laat mijn schort in de keuken liggen, loop op mijn naaldhakken om de tafel heen, en zie de rode string weer uit zijn broek piepen. En deze keer van heel dichtbij. Wat ziet dat er uitnodigend uit, denk ik bij mezelf, en ga zitten. Iedereen geniet van het eten, en we praten levendig over David, en zijn functie in het bedrijf. Gelukkig hoef ik niet te sturen, de gesprekken lopen vanzelf. Steven verontschuldigt zich, en loopt naar de badkamer, en ik begin de tafel af te ruimen.

David staat op om te helpen, brengt alles naar de keuken, dus ik hoef het alleen nog maar op te ruimen. Heel goed, het gaat beter dan verwacht. Aan tafel schenk ik nog wat wijn in, en ik voel zijn ogen, die gefixeerd naar me kijken. Ik leun wat verder naar voren om bij het glas te komen, het jurkje schuift daardoor omhoog, en hij kan de boord van mijn nylonkousen zien. “Nu heb ik je waar ik je hebben wil, mijn vriend,” denk ik. Ik weet nu al dat David nog lang aan deze avond terug zal denken. Steven bezet nog steeds de badkamer beneden, en David vraagt of er nog een tweede is. Ik verwijs hem naar boven, naar onze grote badkamer. Als David de trap op gaat, schiet het door mijn hoofd: “Shit, mijn lingerie van zojuist ligt nog in de badkamer!” Ik probeer snel de trap op te gaan, en zo te voorkomen dat David naar binnen gaat, maar ben te laat. De deur is dicht. Op mijn knieën probeer ik door het sleutelgat te kijken waar mijn was ligt, maar ik zie niets. Het enige dat me opvalt, is een prachtige ronde stevige onderkant die uit zijn spijkerbroek komt. Sommige vrouwen zouden jaloers zijn met zulke billen, flitst het door mijn hoofd. David draait zich langzaam om, en ik zie dat zijn string niet veel bedekt. Wat verder ontbreekt is haar, geen enkel haar, noch schaamhaar, noch beenhaar of op de buik. Zijn string schuift naar beneden, en een klein roze plastic ding hangt, waar zijn lul zou moeten verschijnen. Verbaasd en geschokt hoe lang ik hier op mijn knieën voor de deur heb gezeten, ga ik rechtop zitten, draai me om en loop richting de trap. Ik hoor de wc doorspoelen, water stromen van het wassen van zijn handen, en kort daarna gaat de deur open. Als ik nu de trap af ga, zal hij me horen. Ik moet dus iets bedenken. Ik draai me om, en loop hem tegemoet. “Fijn dat je klaar bent, zeg ik met een lach, helaas hebben we maar twee badkamers,” en ik loop langs hem heen de badkamer in. “Neem nog wat wijn als je wilt,” roep ik door de badkamerdeur. Ik kan mijn slipje nergens vinden, niet in de badkamer, niet in de wasmand, en zelfs niet in de doorgang naar de kleedkamer. Ook hier staat de deur open. Was hij nieuwsgierig? Heeft hij mijn slipje? Ik houd hem beneden in de gaten, om te zien of ik iets opmerk.

Op de trap hoor ik ze allebei weer vanuit de woonkamer, er klinkt nu muziek, en ze zijn overgestapt van wijn naar whisky. Ik pak mijn glas wijn, ga op de bank zitten, kruis mijn nylonbenen, en kijk hoe ze samen voor het raam staan, en David wordt verteld hoe hij de tuin moet planten. Ik zie een kleine bult in Davids achterzak, zou dit mijn slipje zijn? Moet ik hem later aanspreken, of laat ik het slipje als “beloning” aan hem over? Een beetje in gedachten verzonken, fluistert Steven plotseling in mijn oor. “Heb je het koud schat?” Ik kijk hem verbaasd aan. “Je harde tepels steken door de jurk heen,” grijnst hij naar me. Geschrokken bedek ik ze allebei met mijn arm en kijk David aan. Hij merkte niets. Heb ik het nu koud, of zorgen mijn gedachten voor mijn opwinding? Ik denk mijn gedachten, met de aanblik van zojuist. Wat was het roze gedeelte rond zijn lul? Nooit gezien. Waarom draagt hij dit? Het is nu laat geworden, en de twee praten harder door de alcohol. David gaapt, en zegt dan; “Anna, Steven, ik denk dat het tijd is voor mij. Het is laat, en ik heb een afspraak om morgen te gaan winkelen. Heel erg bedankt voor het heerlijke eten, Anna, je kunt heel goed koken.” Toen ik probeerde op te staan van de bank, gleed mijn jurkje weer omhoog, en ik denk dat David het perfecte inzicht had. Niet slecht, hij zal het zich morgen toch niet herinneren. “Waar ga je morgen heen?” vraag ik aan David. “In de outlet zijn veel dingen erg goedkoop, en ik vind altijd wel iets.” Bij de deur nemen we afscheid van David, als hij me knuffelt, haalt hij diep adem door zijn neus. Ruikt hij mij? Ruikt hij dat ik geil ben geworden? Hij bedankt ons nog een keer, pakt zijn mobieltje, en bestelt een taxi.

Als ik de deur dicht doe, valt mijn man ook praktisch in mijn armen. Een beetje dronken, maar gelukkig prijst hij me als een goede gastvrouw, kok en geile echtgenote. “Ik loop nog even naar de woonkamer, en dan naar bed,” mompelt hij onverstaanbaar. Als ik boven in de slaapkamer kom, hoor ik hem al snurken. Geweldig dat was het. Geen pretje meer vanavond, er wordt niet meer geneukt. Of toch? Ik verdwijn de badkamer in met het gezicht van David nog in mijn hoofd. Mijn tepels worden weer hard, en ik ga op de rand van het bad zitten. Spreid mijn benen, lik mijn vingers en…. Hmmmm wat een gevoel. Ik wrijf langzaam met mijn vinger over mijn klit. Het werkt geweldig met de string zonder kruis, alles is verpakt, maar zo vrij dat ik het perfect kan dragen. Ik wrijf sneller en sneller. Mijn andere hand masseert mijn tepels. Het duurt minder dan twee minuten, en mijn hele lichaam trilt. Mijn lijf schokt als het orgasme golf na golf door mijn lichaam beweegt. Mijn vingers zijn nat, ik ben in tijden niet zo hard klaargekomen. Wat was het dat me opgewonden maakte? Mijn outfit? Het uiterlijk van Steven en David, of het feit dat hij mijn slipje heeft gestolen?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 8685 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “De eerste avond.”

Plaats een reactie