BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Lexi Latex en The Smoke Screen.

Lexi Latex is een fetishmodel uit Amsterdam die op beurzen en fetish party’s ook (peep)shows weggeeft. Zij specialiseert zich in latex, leer, pvc en lak. Ze is 33 jaar, heeft lang rood haar met slagen en is 1.72m. Ook is ze gezegend met een mooie volle kont, een vergrote cup F en mooie stevige lange benen. Op haar 22ste liep ze als jonge dame uit pure interesse een sexshop binnen, waarna er een wereld voor haar open ging. De vele kledij en attributen die ze zag overtrefte haar stoutste verwachtingen. Ze kocht toen haar eerste latex lingerie setje, en werd vanaf die dag vaste klant. Op haar 25ste besloot ze in een latex outfit naar de Kamasutra beurs te gaan als bezoekster, waar ze bij een stand werd ontdekt door een fetish fotograaf. De rest is geschiedenis.

Als (enig) kind voelde ze zich al veilig en aangetrokken tot de mannen en vrouwen in het leer, aangezien haar vader lid was van een vredelievende motorclub waar ze soms meeging met haar vader. Haar moeder is nog steeds werkzaam op een creche, en verzorgt ook verjaardagen voor kinderen. Via moeders kant is ze dus omringd door de geur van rubber: ballonnen en kaplaarzen. Maar ook de zachtheid en zorgzaamheid van haar moeder heeft haar veel liefde bijgebracht. Dit heeft haar gevormd tot de vrouw die ze vandaag is, een prettig gestoorde lieve dame die in de weekends menig vrouw en mannenhart sneller laat doen bonzen. Is het niet met fotoshoots doordeweeks, dan wel met shows in het weekend. Want dan komt de exhibioniste in haar naar boven, en kan ze zich volledig laten gaan.

Zo ook dit weekend, waar ze gevraagd is om samen met een vriendin en collega van haar een show te doen in Amsterdam voor rook fetisjisten.* De show zal dan op een zaterdagavond gegeven worden aan een ruim publiek van circa 300 man, (mannen en vrouwen) en alles zal indoor zijn. Er is door de organisatie gevraagd om latex kleding die de stoutste fantasieën overtreft, aangezien het een zeer expliciete show betreft met een hoop decor. Het thema is dan ook Heaven and Hell, en er wordt een uitzinnig publiek verwacht met idem dresscode. Het is dan ook Woensdagmiddag wanneer Lexi haar speciaal bestelde latex kostuum binnenkrijgt, en deze alvast prepareerd voor aankomend weekend in haar koffer met bijbehorende artikelen. Want as vrijdag gaat Lexi al s’ middags naar de nachtclub waar de show gegeven wordt. Ten eerste om de ruimte en het decor in te studeren, maar ook om haar vriendin en collega Cassandra Cute te weerzien. Naast het weerzien zullen ze alvast de show voorbereiden en op elkaar inspelen. Cassandra heeft lang blond haar, is 1.75m en heeft een mooie volle vergrote E cup met lange sierlijke benen en een volle kont. Zij is 35 jaar, komt uit Assen en naast collega ook een vriendin in het privé leven van beide. In tegenstelling tot Lexi heeft zij een ietwat introvert dominant bedachtzaam karakter, en helpt zij Lexi zo nu en dan wanneer Lexi te impulsief is. Ze hebben elkaar tijdens een shoot 3 jaar geleden ontmoet, en zodoende is hun vriendschap ontstaan.

De zaterdagavond is aangebroken en Lexi komt samen met Cassandra afzonderlijk om half 9 bij de parkeerplaats backstage aan. De portier verwelkomt hun en laat hun binnen. Ze gaan dan beide naar de kleedkamer en make-up ruimte toe om hunzelf voor te bereiden op de show, en nog een laatste keer alles door te nemen. Beide delen de ruimte, en zetten hun koffers dan ook naast elkaar. Allereerst kleden beide dames uit, om eerst hun lichamen met talkpoeder in te smeren. Dit is om hun latex kostuums aan te kunnen trekken over hun huid. Lexi draagt een rood duivels pak met een masker met hoorns en een staart. Daarbij extreem hoge bijpassende fetishlaarzen met zwarte plateauzolen. Ook heeft ze een zwarte staf met een kaars aan de bovenkant als accesoire. Cassandra daarentegen draagt een wit engelen pak met roze vlinder vleugels. Bijbehorend een halo boven haar hoofd die vastzit met een ijzeren bevestigingsstuk op haar rug. Voor haar ogen draagt ze dan een bijbehorend roze vlindermasker met haar blonde haar los, en als schoeisel roze stiletto’s met doorzichtige plateauhakken. Lexi maakt haarzelf op met donkere oogschaduw, prachtige lange wimpers en een bleke vlakke foundation. Als lippenstift een bijpassende rode sensuele lippenstift, en onder haar ogen een zwarte lijn naar beneden. Cassandra draagt roze oogschaduw met idem prachtige wimpers, en draagt een zachte lichte foundation. Kwa lippenstift draagt ze een zachte roze lippenstift met bijpassende glitters op haar gezicht. Nadat beide zijn opgemaakt wordt er nog met glans-spray de latex goed ingesmeerd, en beide dames zijn klaar voor de show die om half 11 begint.

Lexi en Cassandra staan klaar achter het gordijn om op te komen, en horen beide al de luide technomuziek in de zaal en ruiken de geur van seks en zweet. Ook is de energie explosief en overal voelbaar. Dan gaat het licht uit en een vrouwelijke voice-over kondigt de show aan met een bijpassend commercieel muziekje. Overal komen nu witte en rode lichten over de zaal, en er klinkt erotische sensuele muziek uit de speakers. Het podium betreft twee catwalks tegenover elkaar die in een gouden hoge vogelkooi samen komen. Het decor staat horizontaal midden in de zaal, zodat weerszijden het schouwspel kunnen bekijken. Ook zijn er aan weerszijden grote schermen om het publiek achterin te kunnen bereiken. Door de zaal wordt nu mist gegenereerd, en Lexi en Cassandra komen nu aan weerszijden het podium op. Het publiek is muisstil terwijl zij nu het spel van beide dames aanschouwen.

Lexi kijkt Cassandra zeer doordringend aan, terwijl ze met haar linkerhand sensueel haar eigen lichaam betast. In haar rechterhand de zwarte staf met kaars, die ook fungeert als leidend voorwerp. Cassandra wordt hierdoor verleid, en raakt in conflict met haar lust en rol als engel. Ze zakt door haar knieën en begint nu met haar lichaam sensueel te kruipen naar Lexi. Dit alles op met zeer verleidelijk tempo, waarbij Lexi op een gegeven moment al iets eerder in de kooi is en Cassandra gebaard te knielen voor haar in de kooi. Op het moment dat Cassandra knielt voor Lexi, gaan de kooideuren automatisch dicht met een keiharde knal en wordt het donker. De zaal wordt rood met wit verlicht en er komt nu keiharde techno uit de speakers terwijl er ook rook de ruimte in wordt geblazen. Cassandra is nu volledig verleid en begint nu van onderen naar boven Lexi’s lichaam te betasten. Voordat Cassandra Lexi kan zoenen, wordt ze naar een rood altaar gebaard te gaan. Ze is nu geen engel meer, dus worden haar vleugels nu afgenomen door Lexi. Voordat ze op het altaar gelegd wordt, wordt ze nog eenmaal bevolen te knielen voor Lexi. Onder het rode doek van het altaar pakt Lexi nu een pak sigaretten, en steekt een sigaret op. Sensueel draait ze om haar as en blaast ze de rook voor zich uit de ruimte in, om daarna in het gezicht van Cassandra een grote rookwolk uit te blazen. De zaal ontploft nu en joelende mannen en vrouwen overstemmen nu de zaal. Cassandra wordt nu op haar rug het altaar opgelegd, en Lexi plaatst haar staf nu in een klem bij het altaar. Aangezien Cassandra’s pak aan de voorkant met een rits open gaat, wordt nu haar lijf heel sensueel zichtbaar gemaakt. Lexi spreidt nu haar armen en kijkt naar boven. Heel de zaal kijkt in extase met open mond naar speelt en komen gaat. Lexi knielt dan voor het altaar (met haar rug naar het publiek achter haar) en pakt onder het doek een schaal met “bloed”. Beetje voor beetje laat ze het bloed over Cassandra’s lichaam glijden, om daarna haar lijf ermee in te smeren. Tenslotte laat ze (Lexi) het laatste beetje bloed langs en in haar mond glijden, om daarna het te laten overlopen in de mond van Cassandra. In het publiek wordt er nu gegild en geschreeuwd, en is de temperatuur nu tot aan een kookpunt gekomen.

Lexi gebaard nu aan de liggende Cassandra om via haar rug nu haar pak uit te doen. Ook steekt ze nu nog een sigaret op en blaast ze zeer sensueel en brutaal de rook voor zich uit. Dit alles zeer sensueel met haar blik naar het publiek voor haar. Met alleen haar masker nog op wordt het lichaam van het Beest aan het publiek opgediend als het lekkerste vlees uit de Hel. Sommige mannen hebben het niet meer en komen spontaan klaar, terwijl de vrouwen compleet in extase zijn. Lexi draait zich nu om en pakt de kaars uit de vastgezette staf en laat het kaarsvet nu over haar eigen lichaam glijden. Daarbij pakt ze de rechterhand van Cassandra en laat deze langs het kaarsvet gaan over haar lichaam, terwijl ze de sigarettenrook over haar lichaam uitblaast. In de zaal is nu zoveel energie en is de temperatuur zo hoog, dat een gemiddelde vulkaan erbij verbleekt. Lexi gaat nu met de kaars boven Cassandra’s staan, en laat vanaf haar borsten het kaarsvet naar beneden lopen. Zeer verleidelijk naar Cassandra en het publiek kruipt ze nu op Cassandra om hun lichamen boven elkaar te laten glijden. Er wordt een schouwspel getoond van liefde en lust, en hun lichamen glimmen als parels in een mistige zwoele nacht. Het tafereel is zo expliciet en intiem dat het publiek nu sprakeloos toekijkt, terwijl de ruimte nu is vergeven van de geur van seks.

Tot slot staat Lexi nu op en pakt nog een sigaret. Ze steekt hem aan en neemt een paar halen van de sigaret met haar gezicht naar het publiek voor haar. Heel even kijkt ze het publiek indringend van zowel voor als achter haar aan met haar ogen en lijf, terwijl ze langzaam de rook uit haar mond laat gaan. Dan gaat ze zeer langzaam naar haar vagina en trekt ze haar buitenste schaamlippen uit elkaar, om daartussen de sigaret in te klemmen. Door heel de zaal klinkt er zo nu en dan een kreet van verwondering, terwijl het publiek adembenemend toekijkt naar wat ze voorgeschoteld krijgen. Met de sigaret in haar vagina neemt ze een stevige haal, en blaast de rook de ruimte in. Daarna haalt ze even de sigaret eruit om weer naar Cassandra te gaan. Ze kruipt weer op haar lichaam en Lexi gaat nu met haar vagina voor Cassandra’s gezicht zitten, en stopt de sigaret weer tussen haar lippen. Als Lexi nu haar hoofd naar achteren gooit en draait, wordt de zaal nu muisstil. De muziek gaat uit en een enkel rood licht wordt nu geworpen op Lexi en Cassandra. Met een zachte kreun inhaleert Lexi nog eenmaal, en met een diepe zucht blaast ze de grootst mogelijke rookwolk uit haar vagina in Cassandra’s gezicht. Dit duurt ruim 3 seconden, om daarna de lege sigaret het publiek in te gooien en nog eenmaal naar Cassandra’s gezicht te gaan om haar te zoenen. Net voor dat moment gaat de zaal op zwart. Het publiek staat perplex en vol verwachting in stilzwijgen op wat komen gaat. Na ongeveer 5 seconden gaat het normale zaallicht weer aan, en staan Lexi en Cassandra nu naast elkaar hand in hand zwaaiend naar het publiek. Dezelfde vrouwelijke voice-over aan het begin kondigt nu de show af, en bedankt de aanwezigen voor hun bijdrage en respect naar elkaar en de show. Het publiek is lyrisch en gaat volledig uit hun dak. De namen van de dames worden her en der gescandeerd, en er is overal applaus te horen. De dames bedanken het publiek met luchtzoentjes en zwaaien af naar de kleedkamer, om daarna nog samen ergens anders wat te gaan drinken als afzakkertje.

Zomaar een greep uit het leven van Lexi Latex en haar wereld vanuit waar zij in leeft.
Een wereld in een wereld, maar binnen een interdimensionaal universum met oneindige mogelijkheden…

Rivell A. Light

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Marilyn Vos

Hallo mijn naam is Marilyn Vos en ik heb een passie en fascinatie voor fotografie. Maar vooral voor erotische fotos, zoals bijvoorbeeld lingerie, fetish, Sado-Masochisme en Roleplay.

Ook heb ik een fascinatie, obsessie en bewondering voor liefde en seksualiteit in het algemeen. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar authenticiteit, oprechtheid en glamour.

Dit verhaal is 4557 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Lexi Latex en The Smoke Screen.”

Plaats een reactie