BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Rijpe Nederlande hoer in Spanje (3)

Een half jaar was ze nu inmiddels onder de Spaanse zon. Zoeken naar een eigen woning deed ze al niet meer. Het was goed zo. Ze was definitief bij Enrique ingetrokken in zijn enorme huis en ook Carlos had er definitief onderdak gevonden. In het bijgebouwtje naast het zwembad hadden de mannen een eigen ruimte voor haar ingericht. Inclusief toilet en inloopdouche. Die ruimte had ze ook echt nodig nu. Werd ze in eerste instantie een paar keer per dag geneukt door haar mannen, inmiddels was het in de omgeving wel bekend dat een rijpe Nederlandse hoer haar intrek had genomen bij de twee. Voor €200 per uur liet ze zich nu ook neuken door anderen. In het begin waren het vaak vrienden van Carlos en Enrique maar het verhaal had de ronde gedaan en nu werkte ze gemiddeld per week een klantje of 10 af. En als ze geen klanten had was ze het gewillige neukvlees voor haar eigen maatjes, want ook die konden niet genoeg van haar krijgen. Ze had er geen moeite mee om, op welk moment van de dag ook, haar benen wijd te doen om vol gespoten te worden. En het maakte haar ook niet uit waar ze was. Buiten bij het zwembad, op de patio, in de stal op een strobaal. Ze vond het allemaal goed. Met klanten dook ze vaak het bed in in haar boudoir. Maar als de klant het buiten wilde doen was dat ook goed. Soms zaten haar twee mannen op afstand dan gewoon toe te kijken hoe ze werd genomen. En als de klant het wilde mochten er nu ook tegen bijbetaling foto’s of filmpjes worden gemaakt als haar onverzadigbare kut werd vol gepompt. Meestal zorgden Carlos en Enrique daar dan voor. Inmiddels stond ze wel bekend als de geile puta holandesa. Ze verwende haar mannen, de mannen verwenden haar en als ze er aan toe was liet ze zich ook tussendoor ook nog neuken door de pony in de stal. Haar kut was in de afgelopen periode door de paardenpikken zo ver opgerekt dat ze zonder moeite een vuist of de twee pikken van haar vriendjes tegelijk kon hebben. Het was Carlos zelfs al gelukt om twee handen tegelijk in haar flamoes te persen om haar zo aan een spuitend orgasme te helpen. Gedurende de dag was ze vandaag al een paar keer flink door haar vriendjes geneukt, zoals gebruikelijk. Vanavond zou het nog heftiger worden wist ze. Carlos en Enrique hadden 5 bevriende koppels uitgenodigd voor een feestje en met hun hoer hadden ze afgesproken dat ze hun gasten de hele avond naakt zou bedienen. En die feestjes liepen meestal uit op een ongegeneerde orgie. De eerste gasten waren er al op tijd en rond een uur of acht liep ze naakt rond tussen de tien gasten en haar twee mannen. Zoals afgesproken als gedienstige gastvrouw, in alle opzichten.

Het was de hele dag al tropisch heet geweest en ook in de avonduren stond het kwik in de thermometer nog op 28 graden. Logisch dat de gasten regelmatig genoten van een duik in het verkoelende water van het zwembad. En de meeste gasten vonden het niet nodig om zwemkleding aan te trekken. Zowel de mannen als de vrouwen waren naakt het water in gedoken. Tot nu toe was Astrid in haar rol gebleven. Op haar hoge hakken, met verder alleen de zelf ophoudende zwarte kousen en het kleine witte schortje aan, had ze de gasten bediend en voorzien van drankjes en hapjes. En telkens weer werd ze betast, werd ze bij haar kut gepakt en speelden de gasten met haar tieten als ze weer voorover bukte. Twee mannen werd het op een gegeven moment te veel. Ze konden het niet laten om de naakte hoer, die hun door haar gastheren was aangeboden, een beurt te geven. Leunend over de tafel had ze haar kut ter beschikking gesteld en werd ze geneukt. Ze deed wat van haar verlangd werd. Het liep al tegen een uur of elf toen zo’n beetje iedereen weer op de patio zat. De meesten al flink aangeschoten. De enige die nog een beetje nuchter was, was ons naakte dienstmeisje Astrid. Ze wist niet waarom, maar ze zag dat Carlos op een gegeven moment de lage salontafel leeg ruimde. Pas geleden had ze er op handen en knieën op gezeten en hadden de mannen een serie pornofoto’s van hun puta gemaakt. Hij riep haar en zei dat ze weer zo moest gaan zitten, op zijn hondjes. Gehoorzaam als ze was zat ze even later tussen alles gasten op tafel. Ze wist niet wat ze van plan waren maar Enrique deed haar een blinddoek om. Ineens voelde ze dat om haar enkels een paar touwen werden gebonden en dat ze aan de tafelpoten werden vast geknoopt. Ook om haar polsen voelde ze nu een touw. Ze kon geen kant meer op en zat als een teefje dat gedekt moest worden vast aan de tafel. Ze hoorde hoe de gasten steeds enthousiaster werden. Haar billen werden uit elkaar getrokken en ze voelde dat er een plug in haar anus werd geschoven. Haar kut werd gevingerd en onderlangs merkte ze dat iemand aan haar bungelende tieten zat te trekken. Ze slaakte een kreet toen iets met kracht aan allebei haar tepels begon te zuigen. Enrique had uit de stal een kleine mobiele melkmachine tevoorschijn gehaald, die hij ooit gebruikte toen hij nog geiten had. De krachtige zuigers zogen haar tepels, maar ook een deel van het vlees van haar lege tieten, naar binnen. Met open mond zat ze verschrikkelijk te kermen.

Ze wist al dat ze vanaf nu door iedereen gebruikt zou gaan worden en dat duurde dan ook niet lang. Achterlangs voelde ze hoe er een pik tussen haar benen werd gestoken die even later in haar kut naar werd geramd. Twee handen om haar heupen trokken haar naar achteren en de lul zat meteen helemaal bij haar binnen. Door het stoten in haar flamoes slingerden de zuigers aan haar tieten wild heen en weer. En hoe meer ze zat te kermen, hoe rumoeriger de gasten werden. De eerste man had zijn zaad nog niet in haar schede gespoten of de tweede diende zich aan. En niet alleen haar kut, ook haar mond werd niet ontzien. Aan twee kanten werd ze nu geneukt. Ook de vrouwen deden een duit in het zakje. Terwijl de slet door hun echtgenoten werd geneukt vingerden ze onderlangs haar clitoris. En keer op keer wisten ze haar zo naar een orgasme te brengen. Ze zat te schokken en menig keer spoot ze heet kutvocht uit haar goed gevulde spleet. Een half uur lang werd ze op deze manier door haar eigen mannen maar ook de 5 anderen gebruikt en geneukt. Het zaad lekte uit haar kut, haar tieten en tepels deden zeer en ze was dan ook opgelucht toen de pomp werd uitgezet. Haar tepels en tieten waren enorm gezwollen en rood door de twee zuigers. Haar enkels en polsen werden weer losgemaakt, ze werd overeind geholpen en, met de blinddoek nog steeds om en de butplug in haar anus, op een stoel gezet. Ze kon even bijkomen en kreeg wat te drinken. Het was een van de vrouwen die haar tieten en overgevoelige tepels streelde. Ze liet het gebeuren en was al lang blij dat ze even werd ontzien. Een van de andere vrouwen werd nu blijkbaar geneukt, want ze hoorde haar kreunen en steunen. De vrouw die haar tieten streelde had een paar van de touwen gepakt waarmee ze aan de tafel was vastgebonden. Eerst bond ze haar handen vast achter de stoel en legde het andere touw om haar nek en begon het om allebei haar tieten te wikkelen. Het resultaat was dat ze vijf minuten later met twee keiharde bolletjes en nog steeds gezwollen tepels in de stoel zat. Haar benen werden iets uit elkaar gezet en even later voelde ze hoe een ruwe tong haar kutvlees begon te likken. Ze hadden de Duitse herder van een van de gasten er bij gehaald.

Nadat hij de kut van zijn teef helemaal schoon had gelikt werd ze van de stoel gehaald en weer op handen en knieën gezet, maar nu op de marmeren vloer. Opnieuw het gelik langs haar kut. De herder had zijn teef gevonden en een van de vrouwen had er voor gezorgd dat zijn rode leuter al helemaal op oorlogssterkte was. Het duurde ook niet lang voor hij over haar heen hing en onbeholpen tussen haar billen begon te bewegen. De vrouw pakte de pik en plaatste hem voor haar kutopening. Ze slaakte een kreet toen de volle lengte ineens in haar gleuf werd gestoten. De herder had er zin in en bewoog zijn pik als een razende op en neer in haar flamoes. Carlos was voor haar gaan staan en had zijn lul weer in haar mond geschoven. Hij hield haar vast aan haar haren en neukte nu haar keel. Met de pompende pik van de hond in haar kut zat ze te kokhalzen en te kwijlen. Ze wist dat het zou gaan gebeuren. De hond hield even stil en plotseling voelde ze de knoop in haar al goed gevulde flamoes zwellen. Haar baarmoeder werd gevuld door heet hondensperma en de herder zat vast. Maar ook Carlos had zijn hoogtepunt. Hij trok het hoofd van zijn puta nog verder over zijn roede, duwde zijn eikel diep in haar keel en spoot het zaad uit zijn kloppende pik in haar slokdarm. Buiten adem liet ze zich voorover vallen met de lul van de herder nog steeds verankerd in haar schede. Dat duurde zeker nog een paar minuten voor hij er uit plopte. Carlos hielp haar overeind en bracht zijn hoertje naar de sofa die op de patio stond. Uitgeteld viel ze achterover. Nadat Carlos het touw van haar paarse afgebonden tieten had verwijderd kwam hij met een paar ijskoude cocktails die ze gulzig in een keer naar binnen klokte. En bij een paar cocktails bleef het niet. Een half uur later was ze weer een beetje bij zinnen. Maar inmiddels ook al knap aangeschoten.

Was dit het einde van het feestje? Half slaperig had ze in de gaten dat het wat rustiger was geworden. Een aantal van de gasten was er niet meer en ook de anderen maakten aanstalten om weg te gaan? Uiteindelijk zat ze alleen met Carlos op de sofa. Hij kroelde een beetje met haar, had zijn vingers in haar kut en probeerde haar weer een beetje helder te laten worden. Door het gevinger werd ze weer knap geil, zoals altijd. “Kom puta, we gaan nog even naar de stal!” zei hij op een gegeven moment. Gehoorzaam als ze was stond ze op en liep met hem mee. Enrique zou zeker al in de stal zijn. Het was best duister in de stal. Maar ze zag meteen dat de gasten niet waren vertrokken. Ze stonden allemaal om een strobaal heen en Enrique stond erbij met de pony. Ze begreep wat er zou gaan gebeuren. Een beetje tegensputterend liep ze mee naar de strobaal en ging er op haar rug op liggen. Carlos en Enrique hadden tegen de gasten gezegd dat ze de avond met een knaller zouden afsluiten. Voor ze het in de gaten had stond de pony met zijn enorme geslacht over haar heen. Twee mannen trokken haar benen uit elkaar, Enrique plaatste de paardenlul voor haar schede en in een keer werd de pik naar binnen gedreven. Twee anderen hadden ook even haar armen vast. Het beest begon in haar onderlijf te stoten als nooit tevoren. Ze gilde het uit en kon geen kant op. Keer op keer werd de stam naar binnen gedreven, keer op keer voelde ze hoe haar baarmoeder en ingewanden omhoog werden geduwd. Ze lag te spartelen en viel bijna in katzwijm van het stoten in haar kut. Om haar heen zag ze dat de mannen zichzelf aftrokken of werden geholpen door de vrouwen. Twee van hen hadden hun lading al geloosd, maar wel in haar gezicht. En toen voelde ze het komen. De pony begon te briesen en stortte met kracht zijn zaad uit in haar flamoes, langs alle kanten perste het naar buiten. Enrique trok de paal uit haar flamoes en liep weg met de pony. Laveloos lag ze op de strobaal, mannen om haar heen, rukkend aan hun palen. Een voor een spoten ze hun laatste stralen sperma over de doorgeneukte hoer. Druipend van het zaad op haar lijf en uit haar kut werd ze later door een paar mannen meegenomen. Ze dompelden haar in het zwembad waar twee vrouwen het kleverige goedje van haar lijf wasten. Ze zou de gasten vanavond op gepaste wijze bedienen had ze beloofd, en daar was ze wel in geslaagd. Uitgeput viel ze in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8310 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Rijpe Nederlande hoer in Spanje (3)”

  1. Hey Thamara.
    Ik wist dat Astrid dit weekend op een feestje de gasten zou “bedienen “.
    Het zou waarschijnlijk een geile boel worden, maar dat het zo geil zou gaan worden, had ik niet durven dromen.
    Zoals altijd heb je het weer heel beeldend beschreven.

Plaats een reactie