BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Meesteressen verwoesten mijn orgasmes (1)

Penis verkleiningMijn naam is Erik, 20 jaar oud en nog altijd maagd. Ik heb niet eens met een meisje gezond zo onervaren ben ik nog. Ik ben de grootste nerd van onze vriendengroep en geen enkel meisje ziet mij zitten. Zelf ben ik veel te onzeker om de eerste stap te zetten waardoor ik eigenlijk ook de meisjes een beetje ontwijk.

Als ik op een zondag ochtend de volgende advertentie tegen kom op een seks datingsite weet ik niet hoe snel ik moet reageren:
Ervaren lesbisch meesteresse koppel, beide 30+, zoeken een jongen die maagd is, maximaal 20 jaar oud en bereid is volledig onderdanig te zijn.

Wij eisen:
– Body modificatie
– Kleine piemel
– Kuisheid
– Verpest orgasme
– 24/7 naakt
– Alleen haren op het hoofd verder 100% kaal
Wij bieden:
– Dagelijks poes om te vingeren, fisten en beffen
– Een liefde vol thuis

Deze advertentie spreekt mij direct aan omdat 2 vrouwen die zichzelf een meesteresse noemen zeker de leiding zullen nemen. Ik zal bij hun niet de eerste stap hoeven te zetten waardoor ik mijn onzekerheid volledig kan loslaten. Ik ben nog maagd en met mijn 12 centimeter stijven piemel heb ik ook nog eens het formaat wat ze zoeken. Het feit dat ik dagelijks poes krijg en ook nog 2 vrouwen tegelijk dat is toch de droom van elke jongen. Als zij mijn orgasme willen verpesten dat boeit mij totaal niet want nu heb ik geen orgasme dus dat is al een vooruitgang. Ik trek mezelf natuurlijk regelmatig maar ik wil nu toch wel eens wat vrouwelijke aandacht. Als zij het leuk vinden mij een week of 2 weken kuisheid op te leggen vind ik dat ook prima. Ik heb er echt alles voor over om eens een echte poes te ervaren en er eindelijk eens mee te spelen. Wat zij met body modificatie bedoelen dat weet ik niet maar ook dit zal ik er wel voor over hebben als ik met 2 poesjes tegelijk mag spelen. Ik zal dan eindelijk bij mijn vriendengroep kunnen opschepen dat ik de eerste ben die een trio heeft gehad met 2 vrouwen. En ik zal niet langer meer de nerd zijn die de eeuwige maagd is.

Ik reageer direct en vol enthousiasme in de hoop dat ik snel een antwoord krijg. Iedere 10 minuten check ik mijn inbox of ik een bericht terugkrijg en tot mijn verbazing duurt het nog geen uur voordat ik ook echt een bericht ontvang. De vrouwen vinden mijn bericht erg leuk en ze willen mij graag vandaag ontmoeten op het treinstation in Eindhoven. Van daaruit wandelen wij samen richting een hotel in het centrum van Eindhoven en als wij er alle 3 een goed gevoel bij hebben dan kunnen wij vanavond nog onze eerste sessie samendoen. Als dit goed verloopt dan ben ik daarna bij hun thuis welkom en zal ik ook steeds vaker bij hun kunnen blijven slapen. Ik krijg 1 uur de tijd om mij op het station te melden als ik dit niet haal dan woon ik te ver weg om regelmatig met hun af te spreken.

Ik pak mijn telefoon en sleutels, zeg mijn ouders gedag en ga zo snel mogelijk richting het treinstation in Eindhoven. Ik ben binnen 40 minuten op het station dus eigenlijk aan de vroege kant. Maar ik realiseer mij dat wij geen plek hebben afgesproken en dat ik niet weet hoe zij eruitzien en zij weten niet hoe ik eruitzie. Ik stuur via mijn telefoon nog snel een email met de plek waar ik zit en wat ik aan heb in de hoop dat zij mij zullen vinden. Ik ben natuurlijk te vroeg maar ze laten mij lang wachten en ik krijg ook geen bericht van ze terug op mijn email. Na meer dan een uur wachten komen er 2 vrouwen recht op mij af en ze vragen of ik Erik ben. Zodra ik ja antwoord stellen zij zich alle 2 voor. Evi heeft lang blond haar, hoge hakken aan, ziet er heel goed uit, heeft een strak truitje aan waardoor haar dikke tieten goed uitsteken en zij is duidelijk de vrouw van de 2. Emma daar en tegen heeft kort haar, een grote trui en sneakers aan en is dus duidelijk het mannetje van de 2. Emma heeft zeker een mooi gezicht maar is duidelijk een stuk minder vrouwelijk als Evi. Emma zet een grote zware tas voor mij neer en vind dat ik deze maar moet dragen richting het hotel.

Wij beginnen samen aan onze wandeling richting het hotel en Evi legt mij uit dat zij met opzet mij lang hebben laten wachten. Hierdoor kunnen zij testen hoe graag ik dit wil want de meeste lopen weg binnen 5 of 10 minuten. Het feit dat ik bijna 3 kwartier ben blijven wachten zegt dat ik dit heel graag wil. Het eerste half uur praten wij vooral over ons normaal leven, wat onze interesses zijn en wat ons bezig houdt. Ik merk dat wij wel een klik hebben en ook samen kunnen lachen om dezelfde dingen. Dit is voor mij wel heel belangrijk als wij straks ook seks gaan hebben. Het 2de half uur gaat vooral over onze seksuele verlangens en of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Eerst zeggen de vrouwen wat zij van mij verwachten voordat ik iets mag inbrengen:

– Body modificatie: voor ons een echt struikelblok. Wij zijn lesbisch dus geven weinig om piemels. Wij houden niet van grote piemel, vieze piemels of van jongens die snel klaarkomen. Wij werken alle 2 als assistente op de operatiekamer in het ziekenhuis en willen daarom zelf een besnijdenis uitvoeren bij onze jongen. Hoe klein is je piemeltje nu als je volledig stijf wordt?
– Ik: als ik stijf ben is mijn piemel maar 12 centimeter.
– Emma: zeg maar gewoon piemeltje, een piemel is voor echte mannen. Wij willen onze jongen niet zomaar een besnijdenis geven maar eentje die ervoor zorgt dat je piemeltje nog kleiner wordt als dat die nu is.
– Kleine piemel: Als je stijf wordt mag je maximaal 8 tot 9 centimeter zijn. Hierdoor zul je minder op je piemeltje gefocust zijn en meer aandacht aan onze poesjes besteden. Doordat je te weinig huid hebt om volledig stijf te worden zal een stijf piemeltje niet fijn aanvoelen dit ontmoedigt het nog meer om met je piemeltje te spelen waardoor ons poesje nog belangrijker voor jou wordt. Als wij echt geneukt willen worden pakken wij gewoon onze voorbinddildo deze is 20+ centimeter en zal ik ook wel eens op jou gaan gebruiken zodat je weet hoe het voelt om echt geneukt te worden. Dit gevoel kun je ons toch niet geven met dat klein dingetje.
– Kuisheid: wij vinden het belangrijk dat je een peniskooi draagt als je niet bij ons bent. Hierdoor kun je jezelf niet aftrekken als wij er niet zijn en daardoor verlang je meer naar ons waardoor je nog meer voor ons zult doen. Je zult een kleine peniskooi krijgen waar enkel en alleen je eikeltje in past. Dit zorgt ervoor dat niemand anders zal zien dat je een peniskooi draagt. De rest van je piemeltje zal terug in je buik worden gedrukt wat ook een beknellend gevoel zal geven. Hierdoor zul je snel de drang krijgen om meer bij ons te zijn want bij ons mag je zonder kooi lopen. Om ervoor te zorgen dat je niet je hele kooi vol plast hebben wij er 1 gekocht met een slangetje eraan deze stoppen wij in jouw plasbuis waardoor het kooitje langer schoon blijft. Je zult natuurlijk wel altijd moeten gaan zitten om te plassen want je zult met alleen je eikeltje nooit meer genoeg lengte hebben om over de bril heen te komen.

Verpest orgasme: er zijn veel redenen om jouw orgasme te verpesten:
– Als je lang niet bij ons bent geweest.
– Als je niet genoeg aandacht hebt voor ons poesje.
– Als ons orgasme niet lekker genoeg is.
– Als je snel klaarkomt.
– Of als je om wat voor een rede dan ook iets doet wat ons niet bevalt.
Als wij jou orgasme verpesten dan zorgen wij ervoor dat je klaarkomt maar zodra je klaarkomt stoppen wij met het stimuleren van je piemeltje en zullen wij hard aan je ballen trekken en erop slaan zodat je niet zult genieten van je orgasme.
– 24/7 naakt: het is heel simpel als jij onderdanig bent zul je bij ons altijd naakt zijn.
– Alleen haren op het hoofd verder 100% kaal: 1x per maand zal je volledig geharst worden zodat je alleen haren op je hoofd hebt. Zelfs je baard zullen wij harsen.
– Kort samengevat zoeken wij een jongen die zijn mannelijkheid wil verkleinen en zijn trots opzij wil zetten zodat hij volledig onderdanig is en alles doet wat wij van hem verwachten. Het draait niet om jou maar het draait om ons en als je heel goed voor ons bent dan zullen wij dat ook voor jou zijn.
Erik kun jij je hierin vinden vraagt Emma? Ik ben eigenlijk overdondert door alle info die ik op korte tijd krijg. Ik ben heel eerlijk en geef toe dat ik het best wel heftig vind om de body modificatie te krijgen. Mijn piemeltje is al klein en om deze zo strak te besnijden dat die nog kleiner wordt vind ik wel heftig. Ik zal dit verlies de rest van mijn leven bij me dragen ook als wij niet meer samen zijn. Evi snapt mijn zorgen maar benoemt nogmaals dat zij en Emma het heel belangrijk vinden dat ik mijn trots opzij zet en mij voor de volle 100% ondergeschikt stel aan hun.

Ik moet het vergelijken met een hond en zijn baasjes. De baasjes bepalen wanneer de hond eten krijgt, wanneer de hond naar buiten mag, wanneer de mag wandelen. Soms willen de baasjes met de hond spelen als de hond dat wil maar uiteindelijk bepalen de baasjes alles. Willen de baasjes dat de hond gecastreerd wordt dan gebeurt dat, willen de baasjes dat de hond naar de kapper gaat dan gebeurt dat en wat de hond daarvan vindt maakt verder niks uit.

Evi en Emma willen dat hun jongen een te strakke huid heeft en wat hun jongen daarvan vindt dat maakt verder niks uit. Ik zal mijn trots aan de kant moeten zetten zodat ik mij volledig kan overgeven aan de verlangens van hun. Als ik dat niet wil dan is het beter dat zij verder gaan en een andere jongen zoeken. Evi en Emma krijgen meer als 100 berichtjes per dag maar eigenlijk haken alle jongens op hetzelfde af omdat ze hun trots niet opzij willen zetten en alleen even snel een trio willen score. Evi en Emma willen een langdurige relatie opbouwen waarbij de eerste stap voor hun jongen volledig overgave is.

Ik vraag of zij mij om te beginnen niet gewoon een normale besnijdenis willen geven? Stel voor dat het toch niks wordt tussen ons, dan mis is wel mijn voorhuid maar heb ik nog altijd een kleine 12 centimeter over. Evi geeft eerlijk toe dat zij altijd een cup C had maar dat zij speciaal voor Emma een borstvergroting heeft laten doen. Eigenlijk wilden Evi dat niet want haar C vond ze groot genoeg maar Emma hield vol dat Evi er geen spijt van zal krijgen. Evi gaf alle controle aan Emma en zonder dat Evi wist met welke cup maat ze wakker zou worden liet ze Emma alles regelen. Toen Evi wakker werd en haar mega cup E borsten zag schrok ze maar later gaf haar dit zoveel meer zelf vertrouwen dat ze echt naar elkaar toe zijn gegroeid en veel hechter zijn als ooit tevoren. Ik heb dezelfde mogelijkheid als ik maar mijn trots opzij wil zetten want die paar centimeter meer of minder maken voor een vrouw meer niet uitvind Emma. Met zo een klein piemeltje houdt een vrouw van jou hoe je bent en is ze zeker niet bij je omdat je een hele grote neger piemel hebt.

Ik vraag wat onze sessie vanavond zal inhouden. Evi is heel duidelijk en zegt ‘’vanavond zullen wij jou volledig klaar maken naar onze wensen’’. Eerste zullen wij jouw volledig harsen zodat je lekker kaal bent en als jij er dan klaar voor bent zullen wij de body modificatie uitvoeren. Daarna ga je naar huis, achter 2 weken kom je bij ons langs zodat wij de hechtingen uit dat klein dingetje van je kunnen halen en zodra je volledig genezen bent zullen wij de eerste echte afspraak samen maken. Wij zijn al bij het hotel aangekomen en Emma maakt mij duidelijk dat ze nu een ja of een nee wil en anders draaien ze om en is mijn kans voorbij. Ik aarzel maar door de tijdsdruk zeg ik gewoon ja. Misschien krijg ik hier wel spijt van maar 1 ding weet ik zeker en dat is tot ik tot nu toe nog geen seks heb gehad en dat dit misschien wel mijn kans is. Ik stem in en loop samen met hun naar de hotelkamer.

Eenmaal op de hotelkamer aangekomen gaat alles heel snel. Wij kleden ons alle 3 uit en als ik Evi en Emma naakt zie krijg ik direct een stijven. Emma lacht, kijk dit is nu precies de rede waarom wij dat dingetje even moeten bewerken. Dit laat zien dat je alleen maar met je eigen behoeftes bezig bent en dat alles draait om jouw piemeltje. Terwijl ze mij aan het harsen zijn blijft mijn piemel stijf ondanks de pijn die het harsen doet. Na het harsen moet ik gaan douchen en zodra ik terugkomt hebben zij het bed volledig klaar gemaakt voor het volgende onderdeel. Ik neem plaats op het bed en Evi begint met het verdoven van mijn piemel. Een paar minuten later moet ik mijn ogen sluiten zodat Evi de verdoving kan testen. Ze zegt dat ze in mijn voorhuid knijpt en wilt weten of ik dit voel maar ik merk er niks van. Ze test nog een paar plekken maar ik voel helemaal geen pijn alleen dat mijn piemeltje een beetje op en neer beweegt.

Als Emma zegt dat ik weer mag kijken verschrik ik mij kapot. Ze hebben duidelijk niet getest of de verdoving goed werkte ik ben gewoon mijn hele voorhuid en de rest al kwijt. Slap ben ik maar net iets groter als 6 centimeter, gemeten van de basis van mijn piemeltje tot het puntje van mijn eikel. Ik heb +- 2 centimeter eikel en 4 centimeter schacht. Ik zie dat mijn hele voorhuid + 50% van mijn schachthuid is verwijderd vanaf mijn eikel tot halverwege mijn schacht bloed ik en is echt alle huid weg. Ik schrik mij dood en vraag mezelf af waar ik aan begonnen ben. Ik vraag of ze alsjeblieft mijn voorhuid willen terugplaatsen maar Emma zegt dat dit niet meer gaat. Ze begint met de schachthuid achter mijn eikel te hechten en moet hard trekken om de huid bij elkaar te krijgen. Ik voel niks maar het ziet er gewoon nu al heel pijnlijk uit laat staan hoe het straks voelt als de verdoving is uitgewerkt. Pas als Evi met 2 handen mijn eikel naar binnen drukt en mijn schachthuid naar buiten trekt lukt het Emma om alles te hechten.

Als ze klaar zijn moet ik even rechtop gaan staan zodat Emma mijn piemeltje kan meten. Het is door de zwelling nu lastig te meten maar ik kom net niet aan de 5 centimeter uit. Als alle zwelling weg is zal ik waarschijnlijk net 5 centimeter halen verwacht Emma. Ik zie natuurlijk zelf al hoe strak de huid zit en dat een deel van mijn buik en balzak huid al op mijn schacht wordt getrokken. Emma legt mij in geuren en kleuren uit dat ik nu maar 1 centimeter verloren heb maar dat ik bij een stijven meer lengte zal verliezen. Mijn huid zit nu al glad en strak op mijn schacht waardoor het verlies nog een beetje beperkt wordt. Als ik stijf word zal er nog 2 maximaal 3 centimeter bijkomen dat ligt eraan hoe rekbaar mijn huid is maar veel meer zal het zeker niet worden. Evi begint mijn piemel in het verband in te pakken terwijl ik Emma vraag ‘’wat als er nu echt nog maar 2 centimeter bij komt? Dan is die nog maar 7 centimeter in plaats van 9?’’. Wederom lacht Emma mijn zorgen weg, wij hadden inderdaad 8 tot maximaal 9 in gedachten maar nu je gehecht bent blijkt dat je huid minder rekbaar is als dat ik had gedacht. Hierdoor wordt het waarschijnlijk 7 a 8 centimeter maar nogmaals die paar centimeter meer of minder zal je toekomstige vrouw echt niet uitmaken. Ik krijg pijnstillers mee en als ik een bloeding krijg of iets gaan ontsteken dan moet ik contact met hun opnemen.

Ik moet de hotelkamer verlaten en buiten staat een taxi te wachten die brengt mij naar huis. Mijn ouders weten niet wat er gebeurd is dus ik probeer te doen alsof er niks aan de hand is. Mijn piemeltje doet echt heel veel pijn en vooral de nachtelijke stijven doet heel veel pijn. De pijnstillers helpen hier totaal niet bij hoeveel ik er ook pak. Ik zeg tegen mijn ouders dat ik iets van griep heb en meld mij ziek op school zodat ik de eerste week gewoon in bed kan blijven liggen. De pijn is echt vreselijk maar ik kan nu helaas niet meer terug.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9310 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Meesteressen verwoesten mijn orgasmes (1)”

  1. Prachtig verhaal, mooi dat je te strak besneden ben, ik werd namelijk ook nogal strak besneden, dat was wel op mijn vraag, niet iedere arts wil dat doen, laag en behoorlijk stak, mijn balzak trekt ook behoorlijk omhoog bij een erectie en daarbij is mij lengte een 3 tal centimeters korter geworden.

Plaats een reactie