BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Oud & Nieuw 2

broer ontmaagd zijn zusjeOudjaar nadert

En zo lig ik dan tussen mijn beide zusjes, alle drie net zo bloot en close als toen we destijds als drieling in de baarmoeder van onze moeder zaten. Engeltje heeft me vannacht een beetje overvallen omdat ze als ‘kerstcadeautje’ ontmaagd wilde worden. En nu lijkt Katie ook een verlaat Kerstcadeautje uit te willen pakken…

Het tweede zusje

Engeltje kruipt nog eens extra dicht tegen me aan en fluistert ‘Ik zei het je toch, nu moet je ook zo lief zijn voor Katie.’ Nou, ik geloof dat Katie daar zelf wel voor gaat zorgen. Ze heeft mijn pik al in haar hand genomen en is die nu wat aan het masseren, ik voel hem alweer groeien. ‘Ohw Tinus, wat voelt dat lekker zacht aan, ik zou dat nooit gedacht hebben.’ ‘Ja Katie, maar hij wordt nog wel groter en harder hoor. Maar wat is hier eigenlijk de bedoeling van?’ ‘Ehm, dat heb je toch al wel begrepen? We hebben geloot, Engeltje mocht jou vannacht hebben, vandaag ben ik aan de beurt en ik heb besloten dat ik het nu graag wil.’ ‘Wat wil je dan?’ vraag ik, zogenaamd een beetje sullig. ‘Nou, ontmaagd worden door jou. Dat weet je nou toch wel?’

Ik grijns een beetje en draai me dan naar Katie toe, Engeltje de rug toekerend die achter me alweer zachtjes ligt te snurken, volgens mij droomt ze nog volop door over onze ultrageile neuksessie, afgelopen nacht. ‘Oké Katie, ik doe mee maar ik ben nog best wel moe hoor, kan jij het meeste werk doen?’ Eerlijk gezegd denk ik dat ik wel op stoom kom als ik met Katie aan de slag ga, maar ik wil eigenlijk dat ze zichzelf op mij gaat ontmaagden, ben benieuwd hoe ze dat gaat doen. Katie kijkt me lief aan en vraagt dan wat ze moet doen. ‘Nou, kijk, ik heb natuurlijk al ’t nodige achter de rug met Engeltje en eigenlijk denk ik dat mijn pik niet gemakkelijk weer stijf wordt. Wil jij me niet eerst wat pijpen?’ Katie kijkt me een beetje in shock aan, hallo zeg, van welke wereld is dit meisje? ‘Hé Katie, dat is voortaan heel gewoon hoor, meisjes pijpen pikken en jongens beffen kutjes. En reken erop dat jouw beurt echt ook komt.’

Ocharm meisje, ze is echt een beetje ontdaan over wat ik heb gevraagd. Daarom lijkt het me beter als ik haar eerst wat ontdooi. Langzaam laat ik mijn hand over haar lijf dwalen, alle lekker plekjes bij haar steeds wat extra aanrakend en stimulerend. Al snel hoor ik wat kreuntjes, fijn, dit zusje is er net als Engeltje echt gevoelig voor. En wat een beauty is ook Katie, ik geniet van haar mooie gezicht met de donkere krullenbos, haar kleine maar stevige tietjes, dat mooie door veel atletieksport afgetrainde lijf, ik voel dat mijn pik eigenlijk spontaan al wel tot het gewenste formaat groeit. Maar Katie zal die dans niet ontlopen, ik wil echt dat ze er aan gaat sabbelen. Ik warm haar nog wat verder op door haar tietjes te masseren en te kneden, al gauw staan haar tepels kaarsrecht en ontlok ik Katie nog meer kreuntjes door er behoorlijk stevig in te knijpen.

Als ik merk dat ze al aardig geil is vraag ik haar opnieuw me te pijpen. Ik trek haar half over me heen en duw haar zachtjes naar beneden, totdat ze met haar gezicht voor mijn pik is aangeland. Ik stuur mijn eikel richting haar lippen en tik haar daar enkele keren mee aan en ja hoor, heel aarzelend gaan die mooie volle lippen van elkaar en kan ik mijn staaf een beetje haar mond in bewegen. Ik voel hoe haar tong aarzelend rond mijn eikel cirkelt en ohw, dat subtiele strelen langs mijn pik voelt zó geil. Het kan niet anders dan dat Katie nog mijn seks met Engeltje ruikt en aan mijn pik proeft, maar ze lijkt het lekker te vinden, want mijn nu compleet stijve pik gaat steeds ietsje verder haar mond in. Het voelt zó warm en zacht dat ik het niet kan laten om een beetje stootbewegingen te maken. Voorzichtig ga ik in haar mond op en neer, wil niet te diep gaan, gewoon een beetje voor het contact. En langzamerhand blijkt dat Katie een natuurtalentje is, ze pijpt me alsof ze de lekkerste lollie in haar mond heeft, genieten!

Engeltje Katie

Als ik zo een tijdje heb liggen genieten en haar relaxed en niet te diep in haar mond heb geneukt, neem ik Katies gigabos krullen in mijn handen en trek haar er voorzichtig aan naar boven en manoeuvreer haar zo dat ze languit op me komt te liggen. Vervolgens spreid ik haar benen en trek mijn benen op tussen de hare, zodat mijn pik haar kutje raakt. Ik doe flink wat spuug op mijn rechterhand, breng die over haar billen tussen haar benen en maak haar goed nat. Direct daarna duw ik mijn eikel tussen haar kutlipjes en fluister dan ‘It’s all yours, zusje’ en ik duw haar tegen haar schouders wat omlaag zodat ze begrijpt dat ze mijn pik voor haar eigen genoegen kan gaan gebruiken. Langzaam neemt ze het over en schuift ze zich er overheen, ik voel hoe haar heerlijke nauwe warmte me omhult.

‘Heb jij eigenlijk nog een vliesje? ‘vraag ik Katie als ik merk dat ze me steeds dieper in haar neemt. Ze richt zich wat op en gniffelt dan ‘Nee, dankzij mama’s haarborstel, daar zit een ideaal handvat aan.’ Zo zeg, en ik maar denken dat dit mijn shy-zusje is, maar die weet dus wel voor zichzelf te zorgen. Ik sla mijn armen nog steviger om haar heen en druk haar lekkere lijf tegen me aan en beweeg me dan nog iets dieper in haar. Katie uit een kreuntje en gaat tegen mijn beweging in zodat ik voor mijn gevoel niet nog dieper in haar kan komen, ik voel hoe haar klitje de wortel van mijn pik raakt en hoe zij zichzelf daar door wat op en neer te wrikken stimuleert. Zo subtiel mogelijk beweeg ik tegen, houd me ondertussen zo diep mogelijk in haar, zodat ze mijn pik goed kan gebruiken voor haar eigen genoegen. Het aantal kreuntjes neemt snel toe en dan komt ook dit lieve zusje voor het eerst in haar leven op een pik klaar, ik voel me weird lekker dat ik dat die meiden dat genot kan geven en geniet van dat kronkelende en kreunende lijf op het mijne.

Ik voel hoe haar hele body siddert en Katie door kleine beweginkjes en door haar stijve tepels over mijn borstkas te wrijven haar genot verlengt, het is ondertussen al een behoorlijke klaarkomsessie. Maar ja, ik ben ook maar een mens en heb ook zo mijn noden. Na een minuutje of vijf pak ik Katie stevig beet en draai me met haar om, zodat zij onder me komt te liggen. Ik spreid haar benen zo ver mogelijk en spies haar dan met een forse beweging volledig aan mijn neukstaaf. Ik merk dat ze haar adem inhoudt want dit ‘geweld’ is natuurlijk nieuw voor haar. Nou ja, daar moet ze dus ook aan maar wennen en begin haar flink uit te wonen, ze is zo ultra glad en nauw dat ik helemaal gek word. Steeds weer ga ik bijna uit haar totdat Katie me met haar kutje achterna komt om me niet kwijt te raken, en druk me dan weer snel en hard naar binnen, totdat onze buiken elkaar met een flink geluid raken. En zo maar door, steeds weer Katies diepste binnenste opzoekend en aanborend, genieten!

Ik leun even op mijn handen en bekijk haar, ze ziet er zo onder mij prachtig uit, er staan zweetdruppeltjes op haar voorhoofd en ook tussen onze lijven voel ik hoe ons gezamenlijke zweet alles glad en nog extra geil maakt. Ik maak weer zo maximaal mogelijk contact met dit strakke lijf, het liefst zou ik in haar opgaan. Maar ja, zoals altijd komt aan al dat moois een eind als mijn zaad zich weer aandient. Ik weet het nog even tegen te houden door me een minuutje stil te houden maar dan begint die meid me verdikkeme van binnen te bewerken en heel subtiel met haar kutspiertjes te kneden en is er geen houden meer aan. Mijn een zucht van genot spuit ik me in Katie leeg en laat me daarna languit op haar zakken, behoorlijk uitgeput van deze fijne neuksessie. Nahijgend komen we zo op elkaar tot rust, en ik besef volledig wat een mazzelpik ik ben met deze twee prachtige zusjes die me zo open en gul weer in hun leven en daarna ook nog eens in hun lijven hebben toegelaten.

Spelletjes

Na de ontmaagding van mijn beide zusjes zijn we weer een drie-eenheid geworden. We zijn ontzettend close met elkaar, kletsen veel om onze levens weer goed bij elkaar te brengen en neuken regelmatig de sterren van de hemel. Ik schat zo in dat we het toch gauw zo’n twee of drie keer per dag doen en met twee van die geile meiden is dat een behoorlijke aanslag op mijn libido en potentie. Gelukkig hebben ze inmiddels allebei het pijpen ontdekt en zich goed eigen gemaakt, waardoor ik wel regelmatig wat ‘hulp’ krijg om mijn pik weer op sterkte te krijgen

Vandaag is het oudjaarsavond en heeft Engeltje een meidenparty georganiseerd. Behalve mijn zusjes zijn er vanavond nog drie andere meiden. Ik heb Engeltje en Katie gevraagd of ik me dan zal terugtrekken maar het is juist de bedoeling dat ik er gezellig bij ben. Prima, wordt vast een leuk TV- of filmavondje of zo. Als de andere meiden rond een uur of acht arriveren blijken het ook alle drie beauties te zijn. Maartje is een blond langharig, vrij klein of zeg maar petieterig meisje met bruine ogen, Cecilia is juist weer tamelijk lang met bruine ogen en lange sluike donkere haren en Annette is ook blond, krullend haar, felblauwe ogen.

Mmmm, met die meiden wil ik wel een avondje optrekken. We kruipen met zijn allen op de banken van mijn ouders en kletsen een tijdje met elkaar, gezellig wel. Katie zorgt ervoor dat we wat drankjes hebben en al snel blijkt dat we het allemaal goed met elkaar kunnen vinden. De andere meiden waren erg benieuwd om mij te zien en vragen honderduit.

Na een tijdje zijn we wat uitgekletst en komt een beetje de teleurstelling. Cecilia heeft een tas met spelletjes bij zich, allemaal van dat ouderwetse spul, zoals Mens erger je niet en Ganzenbord en haalt die tevoorschijn. ‘Ehm meiden, als jullie vanavond spelletjes willen doen, prima, maar dan ga ik denk ik de stad in.’ Engeltje: ‘hé Tinus, doe nou niet zo flauw, het wordt heus wel leuk, en we hebben jou er echt bij nodig hoor’. Naja dan, ik wil niet de stoorzender zijn, we zien wel. Cecilia zegt dat ze een soort ‘opwarmfilm’ bij zich heeft, en ook wat spul om ons in de stemming te brengen. Als we allemaal een vers drankje hebben krijgen we een pilletje van haar, met het verzoek dat met het drankje in te nemen. Als ik vraag wat het is antwoordt ze ‘surprise’. Nou, daar ben ik wel voor in en de meiden blijkbaar ook want iedereen heeft het in no time naar binnen gewerkt.

Al na een minuut of tien voel ik dat er iets gebeurt in mijn lijf, ik zie alles scherper maar tegelijk word ik ook langzaamaan nogal geil. En aan de meiden zie ik dat met hen hetzelfde gebeurt, ze worden giechelig en een beetje handtastelijk. Nou, ik heb wel wat van de wereld gezien en vermoed dat we ghb hebben gekregen. Ik vraag het Cecilia en ze knikt. ‘Verhoging van de feestvreugde’ zegt ze met een knipoog. En dan start ze de film op, het blijkt over zo’n sorority-huis, zeg maar meidenstudentenhuis in Amerika te gaan. Eerst zie je ze met zijn allen dat stippenspel Twister doen, waarop je met je lijf in allerlei kronkels om dat van de anderen heen op handen en voeten moet zien te blijven. En daarna gaan die grieten met een paar jongens die ze ergens anders uit huis hebben gehaald ‘truth or dare’ doen. Het eindigt ermee dat ze allemaal bloot zijn en aan elkaar zitten, tja, daar gaat dus duidelijk seks van komen.

Spelletjes 2.0

Het heeft wel zijn uitwerking op ons, ik zie bij alle meiden blosjes op de wangen en zelf heb ik het ook wel warm gekregen terwijl mijn pik zich enthousiast heeft opgericht. Maar dan komt opnieuw de teleurstelling, Cecilia vraagt ons in een kring op het kleed te komen zitten en zet het Ganzenbord in het midden. Hallo zeg… Maar alles verandert als ze haar eigen spelregels uitlegt. Als je met je gans in de put komt, of in slaap valt of in het gevang komt, mag degene die je verlost je een opdracht geven. En dan is het natuurlijk al wel duidelijk waar dit heen gaat.

De eerste die een opdracht krijgt is uitgerekend Cecilia zelf, haar gans valt in slaap en ze wordt gewekt door Engeltje. ‘Yés’ roept die en dan: ‘Cecilia, show your tits.’ Nou, da’s duidelijk, zusje windt er geen doekjes om. En Cecilia, zonder blikken of blozen, schuift haar truitje omhoog, trekt ook haar behaatje mee omhoog en whow, ze laat een paar prachtige borsten zien, best wel groot en stevig. Maar het is wel een shorttrack want het truitje gaat even snel weer omlaag. Maar goed, de toon is dus goed gezet…

De volgende die in de problemen komt is Maartje, ze komt met haar gans in het gevang en wordt bevrijd door mij. Ik geef haar als opdracht dat ze Katie een tongzoen van minstens één minuut moet geven. En echt waar, die meiden gaan ervoor zeg. Maartje gaat op haar knieën voor Katie zitten en brengt haar lippen naar die van Katie. Die op haar beurt meteen contact maakt en haar tong in Maartjes mond steekt. En dan gaan die meiden los. Eerst is het nog wat onwennig maar dan merk je dat ze het lekker vinden en elkaar echt vol beginnen te tongen, heel geil om te zien. En natuurlijk, Engeltje weer na een tijdje: ‘ja meiden, zo kan-ie wel weer, hou maar weer op met dat kleffe gedoe.’ Iedereen schatert het uit en we gaan weer door.

En dan ga ikzelf de mist in, mijn gans valt in de put. Ik word bevrijd door Katie en zij geeft me als opdracht minstens dertig tellen mijn pik te laten zien. Ik krijg een kleur als een boei, voor vijf meiden vind ik dat wel een dingetje. Maar er is geen ontkomen aan, alle vijf moedigen ze me aan en dan sta ik op en doe mijn broek en boxer omlaag. Maar ja, mijn pik is door de ghb en al dat andere geile gedoe al best wel stijf dus die meiden zetten het meteen op een joelen. Ik wil snel mijn broek weer omhoog doen, maar dat komt Engeltje in actie: ‘dertig seconden is dertig seconden, broertje.’ En die telt ze af door steeds een tikje tegen mijn pik te geven, waardoor die als een soort metronoom op en neer zwiept, dan weer tikt ze hem naar links en dan weer naar rechts.

Ze telt hardop: ‘Een (tik), twee (tik), drie (tik), …’ en zo verder. Per tik schiet mijn pik ietsje meer in top en tegen de tijd dat ze klaar is staat hij voor honderdentien procent stijf. Mijn zusjes hebben met die staaf van mij al behoorlijk kennis gemaakt maar de vriendinnen Maartje, Annette en Cecilia zitten er hun verstand op te vergapen. Jammer voor ze want nu is het toch echt afgelopen, ik trek weer snel mijn boxer en broek omhoog. Maar het wordt langzamerhand wel duidelijk dat dit een behoorlijk ‘bonte oudejaarsavond’ gaat opleveren…

Hierna komt alleen Katie nog in troubles omdat ook haar gans in de put dondert. Zij wordt gered door haar lieftallige zusje Engeltje, die haar genadeloos opdraagt haar kutje te tonen. Katie aarzelt wat, Engeltje stort zich dan op haar en trekt haar rokje en slipje omlaag, tja, van je zusje moet je het maar hebben. Nou, en dan wordt natuurlijk duidelijk dat Katie eigenlijk niks hoeft te verbergen want dat kutje van haar is subliem mooi, glad kaalgeschoren en met die gesloten ingetogen lipjes is het een pareltje om te zien. Maar Katie is best even van slag en trekt gauw alles weer omhoog, zich weer zedig bedekkend. Vrij snel daarna is het klaar met het spel, Annette is de enige die straight doorgaat naar de finish op het bord en zij wint dan ook glansrijk.

Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 10561 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Oud & Nieuw 2”

    • Hoi Robert. Ghb wordt idd het meest gebruikt in vloeibare vorm, maar het is ook te koop als poeder of pilletje.
      X. Zara

Plaats een reactie