BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mia’s plasgaatje oprekken

plasbuis spelletjes, wat past er allemaal in ?Laat ik bij het begin beginnen en mezelf voorstellen! Hallo, mijn naam is Mia, en de seks met mijn vriend Mark was redelijk goed. Gezien het feit dat we al een paar jaar samen zijn, kom je in een bepaalde routine terecht en worden de dingen een beetje voorspelbaar. Dit betekent niet dat onze seks saai werd, daar hebben we allebei voor gezorgd. We houden allebei van seks en we experimenteren allebei graag met elkaar. We hebben vrijwel elke mogelijke positie en in elke mogelijke opening geprobeerd.

Seksspeeltjes, zoals verschillende vibrators en dildo’s, maken al lange tijd deel uit van onze “Toy box”.

Het moet ongeveer twee jaar geleden zijn geweest, ik denk dat hij wat foto’s op internet heeft gezien. Mark klonk erg opgewonden en begon meer geïnteresseerd en gefascineerd te raken door mijn plasgaatje. Ik herinner me dat hij zei dat hij wenste dat zijn pink in het kleine gaatje zou passen.

Een paar weken later verraste hij mij met een paar katheters, die ik nog nooit had gezien en waar ik niet veel vanaf wist. Hij vertelde me dat hij ze via internet had gekocht. Mark legde me uit dat het “Foley”-katheters waren en wat hij erover had geleerd, wederom op internet. Er waren twee verschillende maten die hij kocht, de ene was klein, waarschijnlijk ongeveer 4 mm of minder, de andere was dikker, ongeveer 8 mm. Beiden waren verzegeld in een steriele verpakking en mijn man zei dat ik ze niet mocht aanraken, omdat dit zou kunnen leiden tot een plasbuis infectie.

Ik wist niet echt wat ik moest verwachten, maar ik werd helemaal opgewonden toen Mark een paar steriele latexhandschoenen aantrok en ik ver naar voren op de lounge moest zitten met mijn benen wijd gespreid, terwijl hij ertussen op de grond zat. Toen hij de kleine katheter had uitgepakt, smeerde hij er wat gelei op. Met zijn handen in handschoenen deed hij me een beetje denken aan een gynaecoloog. “Daar gaan we” zei hij en begon met de punt van de katheter mijn kleine plasgaatje te onderzoeken. Het duurde niet lang voordat er ongeveer een centimeter werd ingebracht en ik had helemaal geen pijn of ander ongemak gevoeld. Dit was een nieuw en vreemd gevoel, aangezien ik nog nooit eerder aandacht aan mijn plasgat had besteed. Ik was waarschijnlijk veel te opgewonden en opgewonden en ik voelde dat mijn kutje steeds harder werd. Dit voelde goed, een compleet nieuw seksueel, plezierig gevoel en ik zei hem dat hij er lekker langzaam meer in moest brengen.

Naarmate hij meer van de katheter naar binnen liet glijden, voelde het goed totdat ik plotseling de drang kreeg om te plassen.

Dit baarde mij niet zoveel zorgen, aangezien we al eerder plasspelletjes hadden gedaan. Mijn vriend vindt het heerlijk als ik over hem heen hurk en hem een klein druppeltje geef om van dichtbij te kunnen kijken.

Terug naar de katheter, die zeker vijf tot tien centimeter diep in mijn plasgaatje moet hebben gezeten. Toen Mark de katheter een klein beetje bleef induwen, werd de drang om te plassen sterker, maar hij zei dat ik me moest ontspannen en zelfs moest duwen alsof ik wilde plassen. Plotseling moet de punt van de katheter in mijn blaas zijn geglipt, door mijn kleine spiertje, de sluitspier, zoals ik later hoorde, de drang stopte, maar Mark moest de katheter snel knikken, omdat mijn plas aan de andere kant uitliep. Om de stroom af te sluiten, gebruikte hij een kleine klem om de katheter plat te drukken. Vervolgens gebruikte hij een plastic injectiespuit en stak deze in een van de twee uitlaten aan het uiteinde van de katheter. Zoals hij mij uitlegde, niet het uiteinde waar mijn plas net uit was gekomen, maar het andere buisje. Door met de spuit steriel water in die uitlaat te duwen, werd een klein ballonnetje aan het uiteinde van de katheter in mijn blaas opgeblazen. Deze ballon zorgt ervoor dat de katheter niet naar buiten glijdt.

Ik probeerde zelfs rond te lopen terwijl de katheter uit mijn “weet je wat” hing en het voelde ongewoon maar zeker interessant en het hield me erg geil.

We hielden de katheter ongeveer een uur in ‘wat’, terwijl ik glazen water dronk. Terwijl mijn blaas zich vulde, en geloof me, hij moet inmiddels echt vol zijn geweest, ik wilde heel graag plassen, maar dat lag niet aan mij, ik moest Mark vragen om wat te plassen, want hij had aan het eind van de katheter uitgeschakeld. Mijn wanhoop om te plassen nam toe, totdat ik op het punt stond Mark te smeken om wat verlichting.

Dit gevoel afhankelijk te zijn van mijn man om mij te laten plassen, maakte mij erg geil en ik kon mijn vingers niet langer van mijn kutje afhouden. Er waren maar een paar korte vingerbewegingen over mijn clitje nodig en ik bereikte een hoogtepunt zoals ik al maanden niet meer had gedaan. Je kunt je de opwinding voor Mark voorstellen en hij kwam klaar zodra hij zijn pik aanraakte.

Dit was onze eerste ervaring met katheterspel en we vonden het allebei geweldig.

De kleine katheter was heel gemakkelijk in mijn plasgaatje geglipt, zonder pijn, wat goed is, want ik haat pijn. Mijn plasgaatje en mijn sluitspier voelden de volgende dag een beetje gebruikt aan, maar niet ongemakkelijk en het was zeker de moeite waard. Een paar dagen later moesten we gewoon de dikkere katheter proberen om te zien of deze ook comfortabel zou passen. Opnieuw voldoende gelei, alles steriel houdend, Mark begon de katheter in te brengen en ik voelde dat deze dikker was. Maar dit kleine, uitrekkende gevoel was nog aangenamer en opwindender dan het kleinere gevoel van vorige week. Heel langzaam wurmde hij zich een weg naar binnen en toen deze mijn sluitspier raakte en hem opende, kwam ik al klaar, de eerste keer zonder mijn kut aan te raken.

Ik vertelde mijn man hoeveel ik hield van onze nieuw gevonden plas-uitrekspelletjes en ik vertelde hem ook dat ik wilde zien of we het nog een beetje meer konden uitrekken. Als het mogelijk was, en zonder pijn, moet ik benadrukken, wilde ik zijn vinger daar voelen, helemaal tot in mijn blaas, wat een gevoel zou dat zijn. Mark maakte niet eens ruzie over mijn suggestie, maar ik wist ook hoe spannend dit plasje-spelletje was.

De daaropvolgende weken moest ik geduld hebben en Mark gebruikte kinky dingen zoals mijn favoriete tandenborstel in mijn plasgat. De tandenborstel had een zeer gladde handgreep, die van niets taps toeliep tot ongeveer 15mm aan het andere uiteinde, vlakbij de borstel. Hij maakte het schoon met een bleekmiddel en gebruikte veel glijmiddel voordat hij het erin begon te doen. Deze keer leunde ik naar voren en kon zien dat slechts ongeveer de helft van het handvat nog zichtbaar was toen het mijn sluitspier raakte. Het gleed vrij gemakkelijk mijn blaas in, maar toen bespeelde Mark mij, door het iets naar buiten en weer naar binnen te trekken door de sluitspier, in-en-uit, totdat ik er gewoon niet langer tegen kon en ik kwam en ik kwam, ik verloor. bijhouden hoe vaak.

Het duurde nog een paar sessies en het handvat van de tandenborstel gleed zonder enig probleem of pijn helemaal naar binnen.

Oh jongen…, ik vond dit leuker dan seks en wilde er meer van. Toen ik alleen was en ik geil werd bij het denken aan onze nieuwe spelletjes, hoefde ik alleen maar mijn kleine “pinkie” vinger in te smeren en die liet ik gemakkelijk in mijn plasgat glijden en het voelde meer dan fantastisch. Het enige probleem met mijn “Pinkie” is dat hij te kort is om rechtstreeks in mijn blaas te reiken. Mijn andere vingers zijn uiteraard langer en dikker, maar passen er maar tot aan de tweede knokkel in. Ik wenste dat ze er helemaal in zouden passen. Dat weerhield me er niet van om klaar te komen, met een beetje hulp van mijn andere hand op mijn kutje.

Vanaf nu waren we allebei op zoek naar gadgets die in mijn plasgat zouden passen. In een supermarkt vonden we een paar miniatuurkaarsen, heel slank, taps en lang. Ik was erg opgewonden en alleen al het aanraken van de kaarsen maakte me zo geil en ik voelde mijn kutje zo nat worden, dat ik bang was dat er een donkere vlek op mijn spijkerbroek zichtbaar zou worden. We konden niet snel genoeg thuiskomen om te zien hoe ver ze in mijn plasgat zouden passen.

Thuiskomen en onze kleren uittrekken was in een mum van tijd gebeurd en ik zat al vol verwachting op mijn plaats voordat Mark zelfs maar de kaars kon schoonmaken en het lont eraf kon snijden. Mijn kutje was er klaar voor en ik was zo geil als nooit tevoren. Daar kwam de kaars, die heel langzaam in mijn wachtende plasgat wurmde. Wauw, het gevoel was niet van deze wereld en ik kon daar en dan klaarkomen, maar ik dwong mezelf te wachten en te genieten.

Deze keer was de punt van de kaars die het verst in mij zat veel dikker dan onze goede oude tandenborstel en toen hij mijn sluitspier opende, denk ik dat ik gewoon ontplofte, niet wetend hoe vaak ik klaarkwam en of het een keer was dat het doorging met klaarkomen of misschien ben ik flauwgevallen. Nog nooit in mijn leven had ik ooit een climax als deze meegemaakt, ik was in de hemel.

Volgens Mark, die de kaars heeft gemeten toen hij uit mijn plasgat kwam, was hij ongeveer een halve centimeter dik bij de ingang van mijn gat. Wauw, vanuit dat kleine gaatje waarmee we begonnen, was dat even strekken en het ging zo gemakkelijk en pijnloos, met veel plezier onderweg.

Mark begon dit nu serieus te nemen en wilde een vinger in mijn plasgat steken en ik kon niet wachten tot het zou gebeuren. Mijn vriend is vrij lang, meer dan 1,80 meter, en zijn vingers zijn niet bepaald klein. Bedachtzaam als Mark is, kocht hij wat Xylocaïne, gewoon om erachter te komen of dat mijn plasgaatje enigszins zou verdoven. Ik kon nauwelijks wachten op onze volgende sessie en zijn indringende vinger. Eerst zijn vingers goed wassen en zijn vingernagels heel kort knippen. Hij smeerde wat Xylocaïne op zijn middelvinger in plaats van onze vertrouwde glijmiddel.

Toen hij begon te onderzoeken, moest ik weer naar voren leunen om te zien hoe zijn vinger heel langzaam verdween. Ik weet niet zeker wie van ons meer opgewonden en geiler was, onze beide gezichten straalden en toen zijn vinger door mijn sluitspier ging en hij met zijn vinger rond de binnenkant van dat ringspiertje bewoog, konden we allebei niet langer wachten en we kwamen allebei zonder mijn kut aan te raken. Mijn geschreeuw en geluiden moeten de hele straat wakker hebben gemaakt, maar wat maakt het op dat moment uit.

Nu we wisten hoe mooi zijn vinger paste, hebben we er de komende weken goed gebruik van gemaakt. Zelfs zonder Xylocaïne, maar met glijmiddel, zou zijn vinger er gemakkelijk in glijden en hij zou me gewoon “vingeren”, in en uit, in mijn blaas en snel weer eruit, totdat ik schreeuwde terwijl ik meerdere orgasmes had, dat hij moest stoppen. Nooit in mijn leven wist ik wat meerdere orgasmes inhielden. Mijn hele leven heb ik nooit kunnen klaarkomen na geslachtsgemeenschap, alleen met behulp van mijn vinger of een vibrator op mijn clitje. Nu mijn plasgat zo groot was uitgerekt, kon ik op mijn rug gaan liggen of zelfs op handen en voeten knielen, en Mark kon gewoon mijn plasgat vingeren tot een orgasme. Seks kreeg voor mij een nieuwe betekenis en mijn oude vagina speelde vanaf nu een ondergeschikte rol.

Al snel kon ik er twee van mijn eigen vingers in stoppen, met veel glijmiddel, het voelde meer dan fantastisch en elke keer als ik me geil voelde, stak ik ze gewoon in, wiebelde met mijn vingertoppen in mijn blaas totdat ik mijn hoogtepunt voelde naderen , dan zorgde mijn andere hand voor mijn clitje en BAM kwam ik.

Omdat mijn plasgat zo groot was, begon ik me zorgen te maken over incontinentie, zoals je vaak hoort van andere vrouwen met plasgaten van normale grootte. Hoe vreemd het ook mag klinken, ik heb nooit meer gelekt sinds we begonnen met strekken en mijn blaascontrole lijkt beter en sterker te zijn dan voorheen. Misschien is de theorie dat hoe meer je een spier gebruikt, hoe flexibeler en sterker deze wordt, waar.

Nu we zo ver waren gekomen, waren we op zoek naar een dunne vibrator die in mijn plasgat zou passen. Op dat moment wist ik niet hoe het gevoel zou zijn als mijn sluitspier trilde. Als ik toen had geweten wat ik nu weet, zou ik de wereld rondgereisd hebben om er snel een te vinden. Bij onze vertrouwde website voor sextoys, waar we al eerder een aantal van ons speelgoed hadden gekocht, vonden we een product genaamd “Triple Foreplay Combo Set”. Deze kleine set bevat twee vibrerende stokjes, die ongeveer een halve inch in diameter en 10 cm lang leken. We hebben er één besteld en hoefden niet lang te wachten voordat deze arriveerde.

Diezelfde avond moesten we gewoon uitproberen wat een van deze kleine vibratorstokjes voor mijn plasgat zou doen. Mark heeft de stokjes gemeten en het bleek dat ze iets dikker waren dan 12mm, waarschijnlijk 16mm en 20cm lang. Ik pakte er een en hij voelde zo fijn in mijn hand dat ik voelde dat ik beneden helemaal nat werd. Een beetje zeepsop voor de stick en ik was er klaar voor. Eerst stak ik een van mijn eigen vingers in mijn plasgat, om het klaar te maken en te smeren, daarna zei ik tegen Mark dat hij het aan moest zetten en kijken of het erin paste.

Ik wilde een kleine handspiegel gebruiken, zodat ik de vibrator erin kon zien glijden, maar ik zette de spiegel neer en gebruikte in plaats daarvan mijn beide handen om mijn poesje zo ver mogelijk open te trekken.

De tintelende trillingen voelden heel goed aan bij de ingang van mijn plasgaatje, en het voelde steeds beter naarmate Mark het langzaam verder naar binnen duwde. De stok was ongeveer even groot als de vinger van mijn man, maar door de trillingen leek hij nog gemakkelijker te passen en te glijden dan zijn vinger. Toen hij de ingang van mijn blaas naderde, trilden de trillingen in mijn sluitspier en deze ging gewoon open zonder dat ik hoefde te duwen. Wat er gebeurde nadat de vibrator in mijn sluitspier gleed, is een beetje moeilijk te herinneren, omdat ik denk dat ik flauwviel van zo hard klaarkomen. Wauw – wat een ervaring, niets ter wereld kan beter aanvoelen dan dit.

Nadat ik het vibrerende staafje een paar sessies had gebruikt, voelde mijn plasgaatje niet meer zo uitgerekt aan en ik hield van dat uitgerekte gevoel. De volgende keer, terwijl ik van de vibraties genoot, probeerde mijn man er ook een vinger in te steken, maar die zat een beetje krap. Hij verwijderde de vibrator en smeerde een royale portie Xylocaïne op twee van zijn vingers en begon er twee vingers in te steken. Hoewel de sensaties “bekend” waren, voelde het nog steeds geweldig en hij had er geen probleem mee om ze in te brengen, vooral toen ik twee vingers in mijn blaas voelde wiebelen.

Onze volgende stap was om twee vibrators in mijn plasgat te stoppen, waarom zou ik niet dubbel zoveel plezier hebben? Ik had de dubbele trillingen, waar ik gek van werd, of moet ik zeggen – van het ene orgasme naar het volgende -, en ik had mijn uitgerekte gevoel terug. Ik ben er vrij zeker van dat je de volgende stap in mijn plasgat-streksessies kunt raden.

Als je twee van deze prachtige vibrerende stokjes kunt plaatsen, waarom probeer je dan niet een andere? Eerst moesten we er nog een paar bestellen, omdat onze eerste “Triple Foreplay Combo Set” er maar twee had.

Toen ze een paar dagen later arriveerden, konden we niet langer wachten, we moesten proberen of het mogelijk was er drie in te brengen. En – WOW, wie had nog niet zo lang geleden gedacht dat mijn kleine plasgaatje drie van deze kleine plezierstokjes aankon. Plezier is eigenlijk niet het juiste woord, het geeft mij extase maal drie.

Raad eens wat er gebeurde nadat we een paar weken met drie van hen speelden? Kan je raden? Om te zeggen dat het inbrengen van vier een beetje krap was, is een understatement. We moesten Xylocaïne een paar sessies gebruiken, maar het was het wachten waard. Ik ben er zeker van dat ik flauwviel, want vier keer de trillingen waren gewoon te veel om mijn gezond verstand te behouden.

Na deze sessie wilde ik niets anders dan mijn plasgat laten neuken. Nadat ik het tot deze maat heb uitgerekt, is het voor mij en natuurlijk voor Mark alleen maar logisch om te bedenken: hoe zou het zijn als zijn pik mij in mijn plasgaatje zou neuken?

Een vibrator inbrengen, die een puntiger uiteinde heeft, is één ding, maar zijn pik inbrengen is iets anders. Met andere woorden, we konden het gewoon niet naar binnen krijgen, het zou de ingang van mijn plasgaatje binnendringen, dan gewoon naar buiten glippen en in mijn vagina terechtkomen. Zijn pik voelde bijna als een indringer in mijn vagina, omdat we hem niet meer voor seks hadden gebruikt sinds we mijn plasgat begonnen op te rekken. Nu we hebben ontdekt hoeveel spannender en plezieriger onze plasseks is, zullen noch Mark, noch ik teruggaan naar conventionele vaginale seks.

Terug naar onze pogingen om Marks pik in mijn plasgat te steken.

Om zijn penis er precies in te laten glijden, moet hij hem na de eerste start naar boven richten, rond mijn bekkenbeen. Nadat de eerste paar centimeters binnen zijn, kan hij zijn pik richten zoals bij normale vaginale penetratie. Na deze procedure begint het plezier en voel ik hoe hij mijn plasgat oprekt. Ik vergat royale hoeveelheden gelei te vermelden, omdat de doorgang van het plasgat niet zelfsmerend is zoals de vagina.

Zijn pik in mijn plasgat hebben en hem uitrekken, voelt geweldig om het zachtjes te zeggen en zodra zijn grote eikel mijn sluitspier begon te raken, was het pure extase en ik kwam klaar voordat zijn pik zelfs in mijn blaas en mijn kutje zat triggerde Mark, die ook haastig mijn plasgat binnenkwam.

Dat was onze eerste ervaring met plasgatneuken.

De volgende keer kenden we alle kleine trucjes van het inbrengen en verloren we er niet veel tijd mee. Ik had mijn blaas al eerder geleegd, eigenlijk liet Mark al mijn plas eruit lopen toen hij ter voorbereiding mijn plasgaatje met zijn vingers strekte. Als er plas in mijn blaas zit, spoelt het alle gelei weg en irriteert de doorgang gemakkelijk.

Ik ging op Marks schoot zitten, met mijn gezicht naar hem toe, hij of ik richtte zijn pik naar de ingang van mijn plasgat en duwde een beetje naar voren. Terwijl het zijn weg vindt, leunde ik achterover en liet hem naar boven in mij glijden, en dan bereed ik hem als hij bijna tot aan mijn sluitspier was.

Zijn pik glijdt niet heen en weer zoals in mijn vagina, het is waarschijnlijk te strak en het hele plasgat rondom het vlees beweegt als ik hem berijd. Dan komt het punt waarop zijn kop mijn sluitspier raakt en naar binnen wil. Ik hoef niet echt mijn sluitspier te ontspannen of te doen alsof ik aan het plassen ben, Mark duwt gewoon verder en plotseling breekt de hel los, hij zit in mijn blaas. Zelfs de beste schrijver zou deze verbijsterende sensatie niet kunnen beschrijven, het is gewoon niet van deze wereld. Ik hoef niet te vermelden dat we allebei meteen kwamen! Nadat mijn onvrijwillige geschreeuw en het hijgen van Mark waren gestopt, merkte ik dat zijn pik nog steeds keihard aanvoelde terwijl hij mijn plasgat vulde en nog steeds in mijn sluitspier zat. Meestal wordt zijn lul zacht nadat hij klaarkomt, deze keer bleef hij hard, niet dat ik dit uitgerekte gevoel erg vond, ik had de rest van mijn leven op zijn lul kunnen blijven zitten.

Toen mijn vriend zijn, nog steeds keiharde, pik langzaam uit mijn plasgat probeerde te trekken, vertelde hij mij en ik voelde ook, dat het er niet uit zou komen. Omdat de kop van zijn ck in mijn blaas zat, sloot mijn sluitspier, een kleine ringspier, zich achter zijn eikel. Dit werkte als een cockring, waar we eerder mee hadden gespeeld, het beperkte de bloedstroom in zijn penis en zijn hoofd was waarschijnlijk groter dan toen hij hem erin stopte.

Hij probeerde keer op keer zijn lul eruit te trekken, maar de eikel paste niet door mijn sluitspier, het leek alsof hij mijn ingewanden naar buiten trok.

Mark kende een klein trucje om de ejaculatie uit te stellen, dat hij in het verleden had gebruikt. Terwijl hij nog in mij zat, zei hij: laten we over politiek praten, wat we ongeveer tien minuten deden, toen ik plotseling zijn niet zo harde lul door mijn sluitspier en uit mijn plasgat voelde glijden. (Wie zei dat praten over politiek zinloos was?)

Dit was mijn eigen verhaal over het uitrekken van het plasgat, mijn plasgat wordt regelmatig geneukt door Mark’s pik of zijn vingers of steeds grotere vibrators.

Ik kijk nooit meer achterom en wil normale vaginale seks. Ik heb er geen spijt van en geen bijwerkingen. Ik hoor je al denken ‘moet ze met zo’n monsterlijk plasgat niet elke tien minuten gaan plassen? Moet ze niet midden in de nacht opstaan? Het antwoord is “NEE”, ik kan de hele nacht slapen zonder in bed te plassen en hoef niet meer dan drie of vier keer per dag te plassen, niet meer dan elke andere vrouw met een plasgat van “normale” grootte.

Ik hoop dat het leuk was. Reacties en stemmen zijn van harte welkom:)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9178 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mia’s plasgaatje oprekken”

Plaats een reactie