BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ben ik nu een nimfomane? Deel 1

Roodharige nympho neemt elke lul tot groot en donker aan toeWat is me overkomen het afgelopen jaar? Op de middelbare school had ik geen belangstelling voor jongens. Ik ging veel uit en naar feesten, maar geen tijd voor jongens. Ik had het te druk met ballet. Ik ben een balletmeisje van 1.70 m, slank met lange benen, rechte schouders en een mooi b-cup. Ik heb rood krullend haar en een bleke huid. Op de basisschool werd ik gepest, maar dat veranderde op de middelbare school toen de jongens mij knap begonnen te vinden. Toen ik in Amsterdam ging studeren had ik geen klagen over aandacht. Toch duurde het tot mijn twintigste eer ik mijn eerste vriendje kreeg. Ik zag hem in een club en ik wist die is voor mij. Ik had snel zijn aandacht en niet veel later volgde hij mij naar mijn studentenkamer waar hij mij ontmaagde. We zijn zeven jaar samen geweest, waarvan vijf jaar samen gewoond.

We hadden geregeld seks en Bas vond het blijkbaar geweldig. Hij wilde wel vaker. Ik vond het wel oké. Een enkele keer had ik een orgasme als hij me bevredigde, maar meestal fakete ik het. We groeide uit elkaar. Hij was het kunstenaarstype en ik had economie gestudeerd en ging de consultancy in. Ik miste hem niet en de seks ook niet.

Dat veranderde toen ik op een saai feestje van een vriendin haar twaalf jaar oudere broer ontmoete. Diezelfde avond nam ik Marc mee naar mijn appartementje en had ik voor het eerst in twee jaar weer seks. Stomende seks. Deze ervaren man wist me met zijn tong en vingers tot mijn diepste vezels te bevredigende. Ik krijste de orgasmes uit. Toen duwde hij zijn pik in mij. Heel langzaam en ritmisch neukte hij me. Ik kirde en schreeuwde van plezier en genot en kreeg een orgasme toen hij grommend zijn sperma in mij pompte en van me afviel. Dit was me nog nooit overkomen genot en een orgasme bij het neuken. Wat had ik al die jaren gemist? Ik wilde meer.

Marc zijn pik groeide in mijn handen tot volle wasdom. Een pik die een maatje groter was dan die van Bas. Ik kroop op Marc en danste met zijn pik in mijn frêle lijfje. Genoot tot ik klaarkwam en zijn sperma weer in me voelde spuiten. De volgende ochtend vertrok hij nadat we nogmaals seks hadden gehad. Vanaf die nacht was het aan. Ik was negenentwintig en hij tweeënveertig. Het leeftijd verschil was geen probleem alleen jammer dat hij twee dochters had uit zijn vorige relatie. Leuke meiden hoor van vijf en zeven, maar ik heb niets met kinderen. Hij had ze om de week. We zagen elkaar dan ook om de week. Het eerste wat ik wilde als hij bij mij of ik bij hem was het bed induiken en me lekker laten verwennen. Een heerlijke verwen week en lekker veel neuken. Na zo’n week mocht hij niet eerder naar zijn dochters dan als hij mij nog twee orgasmes had bezorgd. De week zonder Marc leek steeds langer te duren. Ik snakte steeds meer naar de week met Marc en dan vooral naar de seks en mijn orgasmes. Ik had mezelf een dildo en vibrator cadeau gedaan, maar dat gaf me niet de voldoening die ik verlangde.

Op een mooie voorjaarsdag was ik voor mijn middagpauze naar buiten gegaan. Ik had mijn skaileren skinny broek met hoge taille aan die als gegoten zat om mijn lange slanke benen. De broek zat mooi hoog over mijn platte buik en accentueerde mijn mooie slanke ballet figuurtje en liet goed mijn billen uitkomen. Daarboven had ik een wit getailleerd bloesje aan. Aan mijn voeten zwarte pumps met een mooi hakje. Ik had mijn colbertje op mijn kantoor gelaten. Toen ik terug het kantoorgebouw in liep zag ik hem staan bij de lift. Hij zag mij aankomen. Hij nam mij van top tot teen op. Het deed me goed en ik liep met zelfvertrouwen naar de lift. We stapten in. Toen de deur sloot, zei hij. ‘Wat zit die broek heerlijk om jouw lijfje, Ik kijk graag naar je’. Waarop ik antwoorde ‘ik kijk ook graag naar jou’. Ik schrok van mijn eigen woorden. Gelukkig ging de liftdeur open en stapte ik snel uit op mijn verdieping. Ik keek nog achterom en zag zijn grote mooie lach achter de dichtschuivende liftdeuren verdwijnen. Ik had deze aantrekkelijke zwarte jongeman, die altijd onberispelijk in pak gekleed ging al vaker gezien. Hij bekeek mij altijd aandachtig. In het begin voelde ik me er enigszins ongemakkelijk bij, maar steeds vaker deed het me goed. Dan wist ik dat ik stijlvol sexy gekleed was.

Die middag was ik eerder klaar en wilde ik nog even van het mooie weer genieten. Ik stapte de lift in en daar stond hij weer. Hij kwam in de fietsenstalling naast me lopen en vroeg welke kant ik op ging. ‘Naar oost’. ‘Mag ik een stukje mee fietsen? Ja, zeker’ antwoorde ik. Niet veel later zat ik met deze aantrekkelijke man op een terrasje met een drankje en daarna met een heerlijke pasta. Als een echte heer rekende hij af en ik liet me als een geile gewillige poes, maar al te graag door hem verleiden om met hem mee te gaan naar zijn appartement boven het restaurant.

In zijn appartement drukten hij zich tegen mij aan en onze tongen vonden elkaar. Zijn handen gingen over mijn lichaam. Ik voelde zijn opwinding tegen mijn buik. Hij deed zijn jasje uit en ik deed zijn broek los, die op zijn voeten viel. Zijn enorme pik kwam boven zijn slip uit. Hij stapt uit zijn broek en schopte zijn schoenen uit. Tilde me op en droeg me naar zijn slaapkamer en legde me op zijn bed. Hij deed mijn pumps uit en trok mijn loei strakke skinny van mijn billen en benen. Mijn stringetje ging vanzelf mee. Tot zijn grote plezier zag hij mijn rode toefje schaamhaar. Ik ben trots op mijn rode haar. Ik spreidde mijn benen volledig en hunkerend naar zijn pik. Hij boorde hem mijn poesje in.

Zijn enorme grote atletische lichaam bovenop mijn frêle lijfje van 48 kilootjes. Wat voelde dat goed. Met zijn sterke armen bewoog hij mij in al standjes. Hij bleef maar doorgaan zonder klaar te komen en beukte zijn pik diep in mij. Pijn en genot tegelijkertijd. Ik zag door mijn platte buik hoe zijn enorme dikke paal in en uit mijn kutje ging. Tot hij met een zware zucht zijn sperma in me spoot. Zijn hele lichaam glom van het zweet. Ik moest naar huis. Eerst douchen zei Brain, want zo heet deze mooie atletische zwarte man. Hij volgde me naar de douche. We zeepten elkaar in en mijn handen gingen over dat imposante lichaam. Zijn pik groeide toen ik met zijn zware ballen speelde.

Nu zag ik pas hoe groot geschapen Brain was. Zeker 20 cm misschien wel meer. Hij draaide me om. Ik deed mijn benen wat uit elkaar en ging op mijn tenen staan. Langzaam duwde hij zijn pik mijn poesje in. Dit is zo’n heerlijk standje. Het leek wel of hij mij optilde met zijn pik. Als ik mijn hand op mijn buik legde voelde ik zijn pik in mijn onderbuik bewegen. Een siddering in mijn hele lichaam. Mijn benen konden me niet meer dragen. Brain tilde me op en draaide me om. Ik sloot mijn armen en benen om hem heen. Na een paar harde buiken gleed langzaam zijn pik mijn kutje uit. Weer had ik een orgasme en hij spoot zijn sperma over mijn borsten. Het warme water spoelde de sperma weg. Ik waste me en hij droogde me liefdevol af. Snel kleedde ik me aan en vertrok.

Twee dagen later fietsten we gelijktijdig de fietsenkelder van ons kantoorgebouw in. Bij het lopen naar de lift zei ik hem ‘ik heb een relatie’ waarop hij antwoorden ‘dat is goed, want ik wil geen relatie en ik ben niet jaloers’. Hij gaf me zijn visitekaartje. In de loop van de middag appte ik Brain ‘heb je zin in mij?’ Hij antwoorde ‘Ik heb (bijna) altijd zin in jou’. ‘En vanavond?’ appte ik. Die avond stond ik bij hem voor de deur en een minuut later boorde hij zijn gigantisch paal in mijn kleine kutje en schreeuwde ik het uit van genot. Ik was net dertig geworden en had nog niet eens een halfjaar een relatie met Marc en ik ging al vreemd. Vanaf toen liet ik me in de week dat Marc zijn dochters had één maar vaak twee en soms zelfs driemaal per week door Brain neuken. Brain is twee jaar jonger dan ik. Een advocaat die zich volledig op zijn carrière richt en veelvuldig sport. Volgens mij heeft hij naast mij nog een collega advocate die hij geregeld neemt. Eerst voelde ik me schuldig, maar mijn seksuele verlangen naar die heerlijke dikke paal van Brain, die mij geheel uitwoont is te groot. Marc is een lieverd en de geweldig minnaar, maar ik weet ik blijf voor hem altijd nummer drie achter zijn dochters.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 12806 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Ben ik nu een nimfomane? Deel 1”

Plaats een reactie