BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn derde jaar op de havo deel 1

Het was het begin van het schooljaar, laat me mezelf even voorstellen, mijn naam is Jaap en ik ben een, in mijn ogen, vrij schuchtere jongen van nu inmiddels 17 jaar oud. Onze mentor was juffrouw McInnes, die tevens onze lerares in gymnastiek was. Het was een vrouw van vooraan in de dertig, slank gebouwd met een kleine voorgevel. Ze droeg haar haren kort en had wat wij in Nederland noemen een ziekenfondsbrilletje, zo een met de ronde glazen. We hadden drie dagen in de week als laatste uur gymnastiek. Juffrouw McInnes was een vrouw die ervan hield dat haar studenten zich vol inzetten in de klas en aan het einde van haar klas liet ze twee studenten meehelpen met opruimen. Terwijl die dat deden ging juffrouw McInnes controleren of iedereen werkelijk ging douchen. De enige die uitgezonderd hiervan waren waren de meisjes die op op dat moment ongesteld waren. Die werden door haar in haar logboek gezet om te voorkomen dat ze elke week “ongsteld” zouden zijn. Overtreding van die regels brachten straf.

Ik had haar al een paar keer over de deur van mijn douchecel zien kijken of ik werkelijk in de douche stond waarna ze hetzelfde deed bij de douches bij mij in de buurt. Na een paar weken viel het me echter op dat ze bij mij langer bleef kijken dan bij de rest. Ik schaamde me daarvoor en draaide altijd weg van haar. Een keer had ik echter niet in de gaten dat ze stond te kijken en zag ze mij vol van voren. Ik was vrij groot geschapen op mijn 16e jaar en ik zag haar met open mond naar me staan te kijken. Toen ik haar zag draaide ik me snel om en hoorde ik hoe ze verder liep. Vanaf die dag had ze extra aandacht voor mij. Om een voorbeeld te noemen liet ze ons op onze handen staan, maar bij mij kwam ze altijd even helpen en keek door de pijpen van mij korte broek om te zien of ze mijn pik kon zien. Er waren meer van dat soort dingen zoals hand overslag op de bok waarbij ze aan de andere kant van de bok ging staan om studenten die het fout deden op te vangen.

Mij ving ze echter elke keer op en menig keer voelde ik haar hand mijn kruis aanraken, maar ze deed het op een manier dat het niet opviel. Ook als we met de ringen aan de gang gingen tilde ze me op om aan de ringen te gaan hangen en gaf ze me een zetje onder mijn kont waarbij haar hand even zacht in mijn zak kneep. Ze keek me dan aan en gaf me een knipoog. Ik vond de extra aandacht niet erg want het zorgde voor een hoog punt op mijn cijferkaart. Ik merkte ook dat ze mij steeds vaker liet helpen met opruimen na de les. Op een gegeven dag moest ik helpen opruimen samen met Ingrid. We hadden die dag gespeeld met basketballen en die lagen verspreid door de gymzaal. We begonnen met opruimen terwijl juffrouw McInnes controleerde of iedereen douchte. Ingrid gooide de ballen naar mij en ik deed ze in de ballenzak. Dit ging goed en vrij snel, tot ze bij de laatste bal kwam die redelijk dichtbij lag en die hard naar me toe gooide en me rechtstreeks in mijn kruis raakte. Ik sloeg dubbel van de pijn en lag te creperen op de grond. Ingrid zag me liggen en rende naar de douches om de juffrouw te halen. Ze kwamen samen terug gesneld en de juffrouw zei: Ingrid, ga jij maar vast douchen, en daarna mag je naar huis gaan. Ik kijk wel naar Jaap. Ingrid vroeg: moet ik nog iemand waarschuwen? De juffrouw zei: nee, als ik hulp nodig heb dan bel ik daar wel voor. Ga maar douchen en dan naar huis.

De juffrouw keek mij aan en vroeg: waar ben je geraakt. Ik wees naar mijn kruis. Ze zei: dan zal ik toch even moeten controleren of je niet ernstig gewond bent. Ik keek haar aan en ze zei: maak je niet druk, ik heb je al vaker naakt gezien. Ze deed haar duimen aan mijn zij in mijn shorts en trok die samen met mijn onderbroek naar beneden zodat ik met mijn zaakje bloot voor haar lag. Heel voorzichtig begon ze mijn pik af te tasten en vroeg keer op keer of ze me pijn deed. Integendeel, de pijn verdween en maakte plaats voor een erectie. Ze keek me aan en zei: het lijkt allemaal nog te werken. Ze zei dit met een vreemde glimlach op haar gezicht. Ze voelde met haar andere hand aan mijn ballen en streelde zacht over mijn zak. Ze trok mijn voorhuid ver naar achteren om mijn eikel bloot te leggen en streelde zacht over mijn toompje. Dat was te veel voor mij en ik kwam heftig spuitend klaar terwijl de juffrouw mijn voorhuid zacht heen en weer trok. Ze keek me aan en zei: gelukkig werkt het allemaal nog goed. Ze zei: blijf even liggen dan pak ik wat vochtige doekjes en maak ik alles schoon.

Ze kwam even later terug met een pak natte doekjes en begon mijn pik schoon te maken en veegde het zaad van mijn buik. Ze zei: ik wil dit overmorgen na de les nogmaals controleren om er zeker van te zijn dat er geen blijvende schade is. Ze zei: dan wil ik tevens dat Ingrid erbij is zodat ze kan zien dat ze voorzichtiger moet zijn. Ik keek haar aan en zei: maar daar schaam ik me voor. Ze zei: maak je niet druk om haar, ik heb al eerder met haar moeder gesproken en die heeft het volste vertrouwen in mij. De volgende dag kwam Ingrid naar me toe en bood haar excuses aan. Ik zei dat het ok was. Ze vroeg of het nog pijnlijk was en ik zei: een beetje, maar het gaat steeds beter. Ze ging terug aan een tafel in de kantine zitten, waar ze helemaal alleen zat. Ik liep naar haar toe en vroeg waarom ze alleen zat. Ze zei: ik heb hier geen vriendinnen op school, ze vinden mij een beetje een nerd. Ik keek haar aan en zei: vind je het erg als ik bij je kom zitten tijdens de pauzes? Ze keek me aan en zei: dat zou ik fijn vinden. Ik ging bij haar zitten en vroeg haar wat ze het fijnste vak vond. Ze zei: talen vind ik fijn, alleen met Engels heb ik wat moeite. Ik zei: dan ben je net als mij. Ik vroeg: wil je in ons vrije uur samen huiswerk gaan doen? Ze zei: ja, dat vind ik leuk, dan heb ik tevens iemand waar ik mee kan praten.

Tijdens ons vrije uur deden we het overgrote deel van ons huiswerk en spraken we volop met elkaar. Ze woonde niet ver van ons vandaan en ik zei: wil je voortaan samen met mij naar school fietsen? Ja gaaf was haar antwoord. Ik vroeg haar hoe haar moeder de gym juf kende en ze zei: toen mijn moeder voor haar school naar Engeland ging hebben ze elkaar ontmoet en zijn ze met elkaar in contact gebleven. Ik vroeg haar wat haar vader voor beroep had en ze zei enigszins droevig: dat weet ik niet, ik weet niet eens wie het is, moeder en ik wonen samen in een flat. Moeder zegt dat ze geen nieuwe vriend nodig heeft. Onze gymjuf komt regelmatig bij ons op bezoek en blijft dan vaak ’s nachts slapen. We fietsten samen terug naar huis en ik bracht haar tot aan de flat. Ze zei: ik kom je morgenvroeg ophalen ok? Ik zei: prima, tot morgenvroeg.

De volgende morgen stond ze voor ons huis te wachten. Op school aangekomen vloog de dag voorbij. Tijdens de gymles zei de juffrouw tegen Ingrid en mij: ik wil dat jullie wat langer blijven. Begin straks eerst maar met opruimen. Nadat wij daarmee klaar waren was de juffrouw terug van de douche inspectie. Ze keek naar Ingrid en zei: je weet dat je Jaap twee dagen geleden flink pijn gedaan hebt. Ingrid zei: ja dat weet ik en ik heb hem al verteld dat het me spijt. Juffrouw McInnes zei: weet je ook waar je hem geraakt hebt? Ingrid zei: in zijn buik? Nee meisje, het was lager. Ik heb moeten controleren of alles nog in orde was en ik ga dat zo meteen nog eens doen, en jij gaat mij daarbij helpen. Ingrid keek haar aan en juffrouw McInnes zei: ik heb dit met je moeder overlegd en die zei: dat het een goede les voor je zal zijn. We werden meegenomen naar het apparatenhok en de juffrouw sloot het van binnen uit af. Ze zei: we willen hier niet bij gestoord worden.

Toen de ruimte gesloten was zei ze: om te beginnen mogen jullie als we alleen zijn mij Rachel noemen, begrepen? Ja Rachel zei ik en Ingrid knikte slechts. Ze keek ons beide aan en zei: nu ga ik jullie leren wat de verschillen zijn tussen jongens en meisjes. Jullie hebben in het laatste jaar van de lagere school vast wel seksuele opvoeding als les gehad. We knikten beide en Rachel zei: nu, dit wordt de opvolging daarop. Hebben jullie al eens een vriend of vriendinnetje gehad? We knikten beide nee en Rachel zei: mooi, dan kan ik jullie nog veel leren. Ze keek mij aan en zei streng: Jaap, trek al je kleren uit zodat Ingrid een man in het echt kan zien en voelen. Ik trok mijn t-shirt uit en mijn shorts. Rachel keek me aan en zei: en je onderbroek ook. Ik trok die uit en hield mijn handen voor mijn piemel. Rachel kwam naar mij toe en pakte mijn handen en liet die naast mijn lichaam hangen. Ze zei: Ingrid, kom maar dichterbij zodat je alles goed kan zien.

Ingrid kwam dichtbij staan en Rachel zei: kijk, dit is de plek waar jij de bal tegen gegooid hebt. Het is de gevoeligste plek die een man heeft. Kom nog maar wat dichterbij en raak het maar aan en bekijk het maar eens goed. Ingrid kwam dichterbij en pakte mijn piemel heel voorzichtig vast en bekeek het zorgvuldig. Rachel zei: dit is zijn piemel, en wat daaronder hangt is zijn zak waar zijn ballen inzitten. Zoals je weet zorgen de ballen voor het zaad wat nodig is om kinderen te maken. Rachel nam de hand van Ingrid en samen met Ingrid trok ze het vel over mijn eikel zodat deze bloot kwam te liggen. Ze wees ernaar en zei: dat is zijn eikel, het meest gevoelige deel van zijn piemel. Ze trok mijn voorhuid helemaal naar achteren en zei: kijk, hier achter zijn eikel bevind zich wat wij noemen het toompje, dat samen met zijn plasgaatje zijn de meest gevoelige delen van zijn eikel.

Ze hield de hand van Ingrid om mijn pik en hielp haar met het schuiven van mijn voorhuid over mijn eikel en weer terug. Ze zei: dat is wat sommige jongens doen en het heet aftrekken. Ze keek Ingrid aan en zei: als jij dit nog wat langer doet, dan komt hij klaar en spuit hij zijn zaad uit zijn piemel. Ze keek Ingrid aan en vroeg: zou je dat eens willen zien? Ingrid zei zacht: ja, dat wil ik wel eens zien. Rachel zei: als je nu met deze hand blijft doen wat je aan het doen bent, en met je andere hand zacht zijn zak en ballen streelt zal je dat vrij snel zien. Rachel liet de hand van Ingrid los en ging achter haar staan en streelde de haren van Ingrid terwijl die me aftrok. Het duurde slechts twee minuten voor mijn zaad uit mijn piemel spoot. Rachel zei: dat heet klaarkomen en als hij dat in je zou doen op de correcte tijd van de maand zou je zomaar zwanger kunnen worden. Daarom is het zo belangrijk dat je altijd voorzorgsmaatregelen neemt. Dat kan een condoom zijn, of voor meisjes de pil.

Ze gaf Ingrid een pak met natte doekjes en zei: maak hem nu maar schoon en zorg ervoor dat vooral zijn toompje mooi schoon is. Nadat ze dit gedaan had zei ze: en nu jij Ingrid, trek je kleren maar uit dan mag Jaap ook bij jou kijken en voelen. Ingrid keek naar Rachel en die zei: jullie zijn toch beste vrienden. Beste vrienden delen hun geheimpjes. Ingrid trok haar shirt uit en deed haar gymrokje uit. Nu de rest nog zei Rachel. Ze hielp Ingrid haar bh los te maken en er kwamen twee tietjes tevoorschijn. Haar slipje trok Rachel ook uit omdat Ingrid haar handen voor haar tietjes hield. Dat ging nu een stuk moeilijker omdat ze nu ook haar kutje wilde beschermen. Rachel zei: net als bij Jaap, je armen langs je zij. Ze deed dit en Rachel zei: Jaap nu mag jij kijken en aanraken. Ik liep naar haar toe en raakte haar tietjes aan en zei: ze zijn zacht. Rachel zei: dat klopt, ze worden alleen hard als ze borstvoeding geven. Ze nam mijn hand en bracht die naar een van de tepels. Ze zei: als die hard zijn is het vaak een teken dat de vrouw opgewonden is. Streel er maar eens zacht over. Ik deed dat en zag het tepeltje harder worden. Ik keek Rachel aan en zei: is dat ook zo bij jou?

Ze tilde haar shirt omhoog en zei: voel maar eens. Ik voelde en zei: ze zijn keihard. Rachel zei: dat komt door jullie, dit windt mij ook enorm op. Ze zei tegen Ingrid: ga jij nu maar eens op de bok liggen en spreid je benen zodat ik Jaap jouw kutje kan laten zien. Ingrid klom op de bok en opende haar benen. Kijk zei Rachel: een vrouw heeft een kutje en daarin zitten twee gaatjes. Een om te plassen en een om babys in te maken. Het heeft aan weerszijde twee lippen, de buitenste en binnenste schaamlippen. Ze nam mijn hand en liet me die voelen. Ik keek haar aan en vroeg: heeft Ingrid net geplast? Ze keek me aan en zei: nee suffie, dat is het smeervocht van een vrouw. Kijk eens naar je piemel. Ik keek naar beneden en zag een lange draad heldere vloeistof uit mijn eikel hangen en Rachel zei: dat heeft een vrouw net als een man. Ingrid keek en zag de lange draad uit mijn pik hangen. Rachel pekte de hand van Ingrid en haalde die door mijn voorvocht en zei: hier, proef maar eens, het smaakt niet vies.

Ingrid stak haar vingers in haar mond en zei: het smaakt zoetig. Ik haalde mijn vingers door het kutje van Ingrid en proefde dat ook. Ik zei: ik vind het best lekker smaken. Rachel zei: om door te gaan, boven tussen de schaamlippen zit een klein knobbeltje. Dat is het gevoeligste plekje wat een vrouw heeft. Ze nam mijn hand en liet het knobbeltje voelen en zei: dat is haar clitje, als je daar zacht over wrijft komt de vrouw ook klaar. Ik vroeg: spuit ze dan ook en Rachel zei lachend: bij sommige vrouwen is dat het geval, echter in de meeste gevallen produceert ze meer vocht. Ze liet mijn vinger op het clitje van Ingrid liggen en zei: probeer het maar eens. Ik ging zacht op en neer over haar clitje en Ingrid begon te hijgen en te kreunen. Ik keek Rachel aan en ze zei: dat is een teken dat je het goed doet, ga maar lekker door. Ik deed dat tot Ingrid mijn hand vast op haar kutje drukte en zacht riep JAAAAHHHH OOOOHHHH. Ik keek Rachel aan en die zei tegen Ingrid: heb je dit al eens eerder gevoeld? Ingrid knikte beschaamd nee en Rachel zei: dan ben je nu voor het eerst klaargekomen. Dat is net als wat er bij Jaap gebeurd is.

Ze keek ons beide aan en zei toen: jullie hebben mij zo opgewonden gemaakt dat jullie mogen kijken hoe ik mezelf klaarmaak. Ze trok haar shirt, bh, broekje en slipje uit en zei: kijk eens naar die natte plek in mijn slipje, dat komt door jullie. Ze ging nu zelf op de bok liggen en zei jullie mogen met mijn tietjes spelen terwijl ik mijn kutje even verwen. Het duurde slechts drie minuten voor rachel zwaar kreunend klaarkwam. Ze zei: nu gaan we samen even douchen en dan gaan jullie naar huis. Jaap, ik wil niet dat jij hier thuis over praat en Ingrid, jij mag er alleen met je moeder over spreken verder geldt voor beide: dit is en blijft ons geheim. Ze zei: oh, nog iets, ik heb jullie cijferlijst gezien en jullie kunnen allebei bijles gebruiken in Engels. Ik ga hiervoor een voorstel maken en bel jullie moeders hier straks over. Nadat wij samen in de douche waren gegaan en Rachel ons beide gewassen had, kleedden we ons aan, waarna Rachel tegen ons beide zei: en vergeet niet, ik wil niet dat jullie met elkaar spelen, of met jezelf. Dat gebeurt alleen onder mijn toezicht.

We gingen we naar huis. Op de fiets zei Ingrid tegen mij: dat was best spannend, en wat had jij een grote piemel. Ik zei zacht: ja veel groter dan de meeste jongens in onze klas. Ik zei daarna: maar ik vond jou heel knap zonder je kleren. Ook met je kleren ben je knap, maar zonder voelde heel speciaal. Ze nam een hand van haar stuur en reikte over om mijn hand vast te houden. Ze zei: ik vind jou een toffe gast. We reden hand in hand naar de flat waar Ingrid woonde en toen ze haar fiets in het fietsenhok gezet had liep ze naar de ingang van de flat, maar voor ze naar binnen ging kwam ze naar mij toe en gaf ze me een kus op mijn wang. Ze zei: tot morgen en in de deur van de flat gooide ze me nog een handkusje toe. Ik was verliefd!! Ingrid liep bij haar flat naar binnen en hoorde hoe haar moeder aan de telefoon was. Toen die opgehangen had vroeg ze: en hoe was het op school? Ingrid zei: ik heb een leuke jongen ontmoet en ik vind hem een toffe gast.

Haar moeder keek haar blij aan en zei: eindelijk leer je vrienden en vriendinnen maken. Ingrid antwoordde en zei: hij is de enige in de hele school, maar hij fiets nu met mij mee. ’s Morgens ga ik naar zijn huis en fietsen we samen naar school en ’s middags fiets hij met mij mee tot ik thuis ben. Haar moeder zei: daar ben ik blij om, met al die hangjongeren die iedereen lastigvallen is het goed als jullie samen fietsen. Ze ging verder en zei: voor ik het vergeet, jij hebt elke dinsdag avond bijles in Engels van Rachel. Ze vertelde me dat je het niet zo goed doet in dat vak. Ik breng en haal jou op dinsdagavond, op zaterdagmorgen heb jij ook bijles, maar dan moet jij alleen, omdat ik dan moet werken. Ingrid zei: mag ik dan aan Jaap vragen of hij me brengt en ophaalt en terug brengt naar huis? Haar moeder zei: als hij het niet erg vindt, dan mag hij dat. Dat vind ik ook beter. Ingrid zei: dank je mam, daarmee maak je mij blij.

Bij mij thuis was het hetzelfde liedje. Ik kwam binnen en mijn moeder zei: ik heb net een telefoontje van je klassenleraar gehad dat het niet goed gaat met je Engelse les. Ze komt zelf uit Engeland en heeft me aangeboden jouw bijles te geven. Elke donderdag van 7 uur ’s avonds tot haf 10. En ik heb gezegd dat ik daar dankbaar gebruik van wil maken. Je krijgt extra huiswerk van haar en op Zaterdagmorgen moet jij dat bij haar inleveren en gaat zij het met je doornemen. En voor je erover begint te zeuren, het is een verplichting van mij. Als je niet gaat, dan ga ik je computer en gameboy afnemen. Ik zei: nee mam, dat mag je niet doen. Ze zei: dus jij gaat naar die bijles? Ik zei: ik zal wel moeten. Ze zei: ik wil dat je goede punten haalt en dat je later een fatsoenlijke baan gaat krijgen. Niet net als mij, supermarkt cassiere. Ik zei mam, dat maakt me niet minder trots op je. Jij doet je best om alles goed voor elkaar te krijgen. Mijn moeder vroeg: voor ik het vergeet, wie was dat meisje dat vanmorgen hier voor de deur op je stond te wachten? Ik zei: dat is mijn vriendin, we zitten in dezelfde klas en fietsen samen op en neer. Dat is ook veiliger voor haar. Moeder zei: ik ben blij dat je ook een beetje verantwoordelijkheidsgevoel begint te krijgen. Ze zei: nu eten, en dan mag je een half uur aan de computer en daarna studeren. Ik zei: ok mam. Ik deed wat ze me vroeg en ging na mijn studie slapen.

De volgende morgen stond Ingrid reeds op mij te wachten. Ik pakte mijn fiets en ging weer hand in hand met haar naar school. Onderweg viel mijn boekentas van de bagagedrager en moest ik even afstappen en alles goed onder de snelbinder doen. Ingrid hield mijn fiets vast en voor ik terug op mijn fiets stapte liep ik om haar fiets en gaf ik haar ook een kus op haar wang. Ze bloosde en zei: dank je. Ik zei: dat hoor ik te doen als jouw vriendje. Ze keek me aan en vroeg: mijn vriendje, echt? Ik zei: tenzij je niet wil. Ze kwam naar mij toe en gaf mij een kusje op mijn lippen en zei: natuurlijk wil ik dat. We fietsten hand in hand verder en ze vertelde me dat ze op dinsdagavond bijles zou krijgen en op zaterdagmorgen. Ik zei: ik heb op donderdagavond bijles en ook op zaterdagmorgen en ik heb van mijn moeder te horen gekregen dat we extra huiswerk gaan krijgen dat we op Zaterdag moeten inleveren.

Op school aangekomen kregen we te horen dat er twee lessen uitgevallen waren en we gingen dus direct ons huiswerk voor de volgende dagen vast maken. Om half drie hadden we weer gymles. Rachel zag ons binnenkomen en zei: denk eraan, tijdens de les ben in juffrouw McInnes. We knikten beide en hadden het grootste plezier met trefbal. Na de les mochten we weer opruimen en toen Rachel terugkwam van de doucheinspectie kwam ze naar ons en zei ze: jullie hebben gehoord over de bijles. Dit is niet alleen Engels, ik ga jullie veel meer leren. Ik zie de verliefdheid in jullie ogen en ga jullie elk apart dingen leren die jullie op zaterdagmorgen in mijn bijzijn in praktijk gaan brengen. Jullie zullen je schroom moeten laten varen als jullie aan deze lessen mee willen doen. Ik verwacht dat jullie je les gaan volgen zonder kleding aan. Jullie zullen net als mij naakt bij mij in mijn appartement zijn om de les te volgen. Jullie krijgen multiple choice testen mee van mij die jullie zelf moeten doen. Bij mij in het appartement wordt enkel Engels gesproken. Fouten maken is ok, ik help jullie sterren te worden in Engels, maar niet alleen daarin.

Voor we iets konden zeggen greep ze ons beide in ons kruis en gaf ons een knipoog. Ze zei: jullie eerste les zal gaan om hoe jullie moeten leren kussen. Niet het kusje op de wang of op de lippen type kussen, maar hoe jullie je tong moeten gaan gebruiken. Tijdens de bijles zal ik jullie overal aanraken en verwacht ik ook dat jullie dit bij mij zullen doen. Een kwartier voor einde van de les kleden we ons weer zodat de moeder van Ingrid, als ze jou komt ophalen voorlopig niets in de gaten heeft. Dat komt later pas. Rachel keek ons aan en gaf ons beide een klap op onze kontjes en zei: Jaap, tot morgenavond en Ingrid, ik zie jou vrijdag nog in de les. Kom, nu ieder apart douchen en denk erom, ik kom controleren of jullie werkelijk douchen. We gingen de douche in en ik liet mijn douchedeur open en zag, nadat ze gecontroleerd had of Ingrid in de douche stond, haar bij mij in de deur van de douche staan met haar hand op haar kruis drukkend. Ze zei zacht: ik kan niet wachten tot morgen.

Ik stapte de douche uit en liep naar haar toe en ze greep me direct bij mijn piemel en begon me razendsnel af te trekken. Binnen een paar minuten spoot ik mijn zaad tegen haar shirt en broekje. Ze zei: zo stout, maar ook ZOOOO lekker. En ze vertrok en liet mij daar staan. Ik hopte nog even terug onder de douche om mijn pik schoon te maken, droogde me daarna af en kleedde me aan. Ingrid stond reeds op mij te wachten en vroeg waar ik bleef. Ik zei: Rachel had nog een paar vragen voor mij. We fietsten weer hand in hand terug naar huis waar Ingrid me weer een kus op mijn lippen gaf en zacht zei: dat is omdat je nu mijn vriendje bent. Nadat ze de flat in ging fietste ik dolblij naar huis. Mijn moeder merkte mijn opgewektheid en zei: gaat het goed met je vriendinnetje? Ik zei: prima mam, we hebben al ons huiswerk al af omdat er twee uren uitvielen. Ze zei: laat het me dan maar zien en nadat ik het haar had laten zien zei ze: dan mag je vandaag anderhalf uur op de pc. Na het eten en de pc tijd ging ik naar bed en droomde ik over Ingrid.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 13282 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Mijn derde jaar op de havo deel 1”

Plaats een reactie