BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

OM-mantra & tantra-seks. -1-

Op 16-jun-2017 was ik 17…18 jaar oud en weer samen met de hele familie naar ‘onze’ nudistencamping bij Castellane in Zuidoost Frankrijk. Onze ouders komen er al eeuwig en wij, kids (ik heb een jaar jongere broer, Thomas en twee jaar jongere zus, Laura) reizen sinds we kunnen, mee. Iedere zomer weer een week of 7 tot 8. Verschillende andere ‘bewoners’ noemen we zelfs oom en tantes. Zaten mijn ouders eerst in een tent en later een caravan, inmiddels al jaren een luxe chalet. Al die vaste bezoekers (vaak ex-hippies) hebben goed geboert en zitten er warmpjes bij.

Als ik die vrijdag weer eens vanuit het zwembad naar de bar loop is daar een discussie aan de gang over de zoveelste, felkleurige toren die boven de horizon verschijnt van het religieus centrum naast de camping. Ik ben/was er nog nooit geweest, weet er ook eigenlijk niets van en ookal zijn mijn ouders zeer open minded, daar hebben ze ons nog nooit iets over verteld. Dus vraag ik erna.

De discussie valt stil, maar de kaalhoofdige barman begint te vertellen dat hij daar sinds de oprichting en eerste bouw ervan regelmatig workshops bezoekt en hij er zich heel goed bij voelt. ‘De religie heet ‘Aumisme’; een kleine religieuze sekte die in 1969 is opgericht door onze Gilbert Bourdin. Daar bouwt hij zijn heilige stad ‘Mandarom’. Omstaanders puffen en zuchten, maar hij gaat serieus door en vertelt dat ‘Ze zien de OM/Aum mantra als hét creatief geluid dat het universum in stand houdt. Net zoals de oerknaltheorie, geloven ze dat het universum voortkomt uit één enkel oer-kosmisch geluid. Dus, op hun spiritueel niveau gebruiken ze de OM/Aum om hun geest te openen en leeg te maken, in volledige balans met onze Ware Natuur, waardoor de Allerhoogste Vrijheid hen verteld wat ze zijn. Ze doen dat in combinatie met tantra seks, de hoogste vorm van vitale levensenergie die je een maakt met Moeder Natuur, dus heel dicht bij de Allerhoogste Vrijheid brengt, en daar geven ze …’. De barfiguren houden het niet meer en hij gaat ten onder in geroezemoes, gekke praat, vulgaire aftrekkende bewegingen en zelfs enkele vloeken die ik ondanks mijn goede Frans niet begrijp, of nog nooit van gehoord heb. De barman houdt op en vult de lege glazen snel weer zwijgend bij.

We staan er nog wat en zoals altijd bij mij is het weer zover. Omdat ik uit het koele zwembad kom en in de zon mijn limonade bestel, krijg ik een stijve tegen de tijd dat ik die op heb. Ook nu weer. Nu heb je als naturist altijd je handdoekje bij je, maar toch, die 20cm tekent zich overduidelijk af. Ik neem een laatste slok en als ik het glas terugzet op de bar draait de barman zich naar me toe. ‘Zo’n workshop zou ik wel iets voor jou en je broer zijn Janus’. Ik kijk verbaasd terwijl hij verder gaat, ‘Kom, loop eens mee’ en enkele stappen uit de bar draait hij zich om en gaat verder. ‘Ik ken jullie van kinds af aan enne…, ik moet zeggen…, ik denk dat de leidend Brahmaan wel heel blij zou zijn om jullie twee energievormen te ontmoeten’, terwijl hij mijn handdoek van mijn buik trekt en met grote ogen mijn erectie keurt…, ‘zoals jullie je ontwikkelen is perfect in balans met jullie vrije geest. Jullie zouden heel goed kunnen helpen om leerlingen daar te onderwijzen’. Ik moet hem echt wazig aangekeken hebben en hij kucht. Sorry joch, ik laat me gaan. Euh…, hoe zal ik het zeggen…, hun religie ‘Aumisme’ biedt hele duidelijke en praktische oplossingen voor de problemen zoals allerlei verslavingen, probleemrelaties, te veel of juist te weinig seks en daar zijn dus opleidingen en losse workshop voor. Ik denk dat de Brahmaan, de leraar, jullie heel goed kan gebruiken als lichtende voorbeelden voor zijn leerlingen…. Ik bedoel, dat weten jullie zelf toch ook wel, zo’n supersexy lijf met zo’n geil tantra mind…, hebben jullie zin eens een keer mee te gaan? Stel ik jullie voor aan de Brahmaan. Gewoon, even met zijn drieën op bezoek?‘

FF mijn broer vragen’, is het enige wat ik verwonderd kan zeggen, ik draaide me om en gooi de handdoek weg terwijl ik met een verboden bommetje (mijn ballen en stijve beschermend) in bad plons. Terwijl die zoals altijd gelukkig weer snel verschrompelde tot zijn normale 15cm verteld ik het mijn boertje die nogal gek reageert. Eerst met ‘Wat wil die?’ en dan ‘Echie-nie…’ tot ook hij net zo nieuwsgierig blijkt te zijn geworden als ik. Ik zie het aan zijn blik als ik op de rand zit. ‘OK’ knik ik naar de barman. Die lacht breed, steekt met een hand zijn duim en pakt met de andere zijn mobieltje. We zwemmen, duiken, spartelen en spelen met ballen en schuimrubber dingen als hij ons wenkt. ‘Jongens, de Brahmaan wil een foto van jullie, hij gelooft niet wat ik hem allemaal over jullie heb verteld’. Dus euh…, euh…, ik denk dat ik jullie film terwijl jullie met zijn tweeën uit het zwembad komen en naar de bar lopen…, OK? En dus filmt de barman ons van voor als we volledig naakt naast elkaar de brede stenen trap oplopen naar de bar. Daar staan we en terwijl we op een drankje wachten krijgen we allebei een stijve. De barman heeft net het korte filmpje verstuurt. Hij ziet wat er gebeurt en begint snel opnieuw. Lachend, ‘dat helpt ook wel denk ik…, wow jongens !’ Ik voel me plots heel geil worden en zie ook het guitige gezicht van mijn broer. We kennen elkaar door en door. De barman ziet ons elkaar aankijken en begrijpt, ‘Ai-ai…,…, nu…, ik…,’ en doet een stap naar achter als wij ons naar hem toedraaien met in een hand een leeg glas en de andere onze lul beetpakken. Dan zetten we ook het lege glas weg en trekken ons langzaam af met twee handen. Haast synchroon, we zijn beide rechts waarmee we onze eikel bewerken terwijl we met links onze balzak zo ver mogelijk omlaag persen. Onze lullen maximaal uit ons onderlichaam persen.

Hij kiert gekke geluidjes, terwijl hij de telefoon op ons gericht houdt. We zien ook voor het eerst in ons leven (en we komen er al hel lang) dat hij een stijve krijgt. Dat is lachen, zijn ding is kleiner als van ons! Mijn broertje groeit van zo’n 13 naar 18cm en ik van zo’n 15 naar 20. Beide pikken zijn stevig geworteld in ons normaal al laaghangende, bovengemiddeld grote en strak volle ballen die een volwassen man niet zou misstaan. Uiteraard zijn we , zoals bijna iedere naturist, volledig gladgeschoren. Hij stopt pas met filmen als we in het zwembad springen omdat we onszelf bevuild hebben van het sperma dat met fluimen op onze borstkas en schouders landde terwijl we met schokkend, stotende heupen klaarkomen. Nog dezelfde minuut nadat hij ook dat filmpje verstuurd komt de uitnodiging binnen. ‘Hij nodigt ons uit’, en breed lachend, ‘hij noemt jullie seksuele energiebommen die hij wellicht wil inzetten als studieobjecten voor zijn leerlingen…, en nog beter…, tegen een vergoeding van 100 tot 300 Euro per les, afhankelijk van hetgeen jullie ‘teweegbrengen! Hij schaterlacht terwijl wij hebben geen idee wat hij van ons wil, zijn al blij met die 100 Euro, wat een geld!

Die nacht fantaseren en masturberen we helemaal op los, wat we later die middag en avond allemaal al wel niet gehoord hebben van de barman! Hun religie, ‘Aumisme’ is gebaseerd op vijf ‘waarheden’. 1) De dood is niets anders dan een verandering van staat. 2) Lijden komt voort uit de angst om vooruit te komen. 3) Pijn doet iemand ‘grote stappen richting God zetten’. 4) Evolutie is een wet die voorschrijft dat ieder wezen het bereiken van een hoger niveau als doel moet hebben. En 5) De definitieve waarheid is ‘het uiteindelijke doel dat moet worden bereikt’. Nou, vooral die derde regel kennen we door en door, we hebben allebei vaak veel pijn gehad terwijl we seks hadden en op de een of andere manier, was/is dat toch ook iedere keer weer heel fijn. Ik heb het een keer mijn moeder verteld en die zei dat pijn en seks heel normaal is, als je pijn en geilheid opbouwt is de ontlading, je orgasme veel dieper, heftiger, dus ja, als Ma het zegt… En dat tantra, dat zei ons niets maar de barman vertelde dat het een hele oude Indiase filosofie is die westerlingen in een nieuw, vooral seks-jasje, hebben gestoken. Het vertelt dat je je moet mee laten gaan met je seksuele levensenergie die door je lichaam stroomt en daarbij al je zintuigen gebruiken in een langzame, meditatieve vorm van seks waarbij het einddoel vreemd genoeg niet een orgasme is? Dus hoe langzamer je dat geile gevoel opbouwt, hoe beter, alhoewel toen wij hem vertelde dat we onszelf of elkaar juist heel vaak supersnel naar een orgasme pijpen of trekken ook heel lekker is, geeft hij lachend toe dat de Brahmaan dat ook wel leuk zal vinden, helemaal dat selfsucken en selffucken wat hij ons vaak heeft zien doen!

De volgende ochtend staan we keurig op tijd, fris gedoucht en gekleed bij de receptie en de barman neemt ons mee naar hun witte, 4-persoons golfkar. Het is over de onverharde weg een minuut of 10 als we voor een gigantische poort staan, waar we met de car doorheen mogen rijden. Onze afspraak is bekend bij de in het oranje geklede, kale monnik die daar de wacht houdt. We moeten door naar de moskee met grote gouden bal als dak en twee witte torens met gouden, uivormige daken. Overal vreemde tekens en enorm veel standbeelden. Hindoe? Geen idee. Voor de grote poort staat een soortgelijke kale monnik, maar dat is niet de Brahmaan. Nee, hij leidt ons drie naar de wasruimte, we moeten ons reinigen. Ik wil nog zeggen at we net gedoucht hebben, maar we mogen een hele hoge, goudkleurige drempel niet over voordat we gereinigd zijn. Dus kleden we ons onder zijn toezicht alle drie weer helemaal uit, lopen de gang verder af naar een wasruimte, met douches aan plafond en muren. We wassen ons tot hij het water weer uit zet en met een plantenspuit op ons af komt en van boven tot onder bedampt met lavendelolie. Mijn en Thomas ’s ballen en stijve lullen krijgen extra aandacht, onze eikels wel drie puffen! Dan gebied hij ons door te lopen. Een paar passen verder staat nog een kale monnik te wachten die iedere van ons een oranje gewaad geeft. Soort van badjes lijkt het wel en Thomas en ik grinniken van het lachen. Met een stijve in zo’n ding is een gek gezicht. Een regenbooglint om ons middel houdt het gewaad enigszins gesloten, maar laat onze stijve lul nog eens extra afsteken. Als we dan eindelijk over de 30cm hoge gouden drempel stappen blijven draaien de monniken om en zijn weg en gaat er een licht aan in een nis, links van ons. Voor de rest is de hele zaal met enorme boogvormige koepel, de binnenkant van de gouden bal, donker. Alle ramen en luiken blijken dicht te zijn.

Deze monnik heeft een soort kroon op, een brede goudkleurige ring met blauw/wit middenvak met een gek goudkleurig teken erop. Hij kijk ons bestuderend aan. Zegt niets, net als wij en wijst naar drie grote, platte kussens op de grond voor hem. Hij zit in een Boeddha-houding op een kleine verhoging en kijk toe hoe wij erop gaan zitten. De barman in het midden, achter ons in dezelfde boeddha-houding, wij met wat moeite in een kleermaker zit met enorme tent voor onze buik. Dan neemt hij het woord. ‘Goedendag bezoekers. Ik ben Mahaan-Adhyaapak, in jullie taal ‘de grote leermeester’, ik ben dus de Brahmaan in dit klooster en leider van de al-lerende lotus groep. Wie zijn jullie twee, met twee vuisten naar ons wijzend’. Mijn broer begint als eerste omdat uit die vuist een vinger hem aanwijst. ‘Ik ben Thomas, de 1 jaar jongere broer van hem’. En laat het daarbij terwijl hij me aankijkt. De vinger buigt terug en de wijsvinger van ‘mijn’ hand wijst mij aan. ‘Ik ben Janus, oudere broer van Thomas. Ik ben drie december, geboren. Ik begin eind deze zomer aan mijn tweede voorbereidingsjaar van zes, voor de universiteit, mijn broer start zijn eerste’. De vinger kromt weer in zijn vuist. De monnik knippert amper met zijn ogen, kijk me dan recht in mijn ogen, ‘ . ‘Zo jongemannen, let wel en als eerste, we studeren allemaal ons hele leven. Als tweede, geboren worden en doodgaan is een overgang, dus je zit nu in een jong lichaam. Dan’, ook schuins Thomas aankijkend, ‘ten derde, wie is jullie tantra leraar daar in Nederland?’. Tantra leraar denk ik, nooit…, wie? Wat? De vinger wijst naar mij: ‘Ikke…, we…, we hebben geen leraar Meneer!’. De vinger verdwijnt, de Brahmaan kijkt naar de barman, ‘hoe is het mogelijk chhaatr (leerling blijkt later) Moeder Natuur laat ons weer eens zien hoe klein wij zijn, hoe groots zij is en deze twee wezens van enkel gigantisch energieke seksmaterie heeft gecreëerd…, Moeder zij gezegen, moeder zij geprezen, Moeder zij geloofd’. En blijft dat laatste van Moeder herhalen. Niet een paar keer maar als in een soort zang. De barman valt in en doet mee. Thomas en ik kijken elkaar verbaasd aan en denken hetzelfde, . WTF, Gebeurd hier?

Na een paar minuten gaan zijn ogen weer open, knipperen en zonder ons aan te wijzen, zijn handen in zijn schoot, ‘Wezens…, laat me jullie eens aanschouwen…, ga staan en onthul jezelf’. Als een bevel. Dus staan we staan. Eerst recht voor hem, dan draaiend vingertje, draaien we langzaam om. En nog een keer en nog een keer. We zijn duidelijk broers, lijken veel op elkaar maar er zijn wel degelijk verschillen. Ik ben veel magerder, slungeliger dan mijn broer, die veel fitter oogt. Hij is een jaar jonger maar weliswaar, net als ik, groot gebouwd voor onze leeftijd. Kijk, ik ben 1m85 lang en weeg 58kg . Mijn slappe is zo’n 15×5 en mijn stijve (zoals nu) 20×7. Daarbij zijn mijn ballen anderhalf keer zo groot als die van mijn vader. Dus vooral omdat ik zo mager ben, lijkt het alsof ik een monsterlul heb. Dat is dus niet zo. Mijn broer ontwikkelt zich beter dan ik, heeft een veel beter, fitter lijf. Is helemaal niet mager of slungelig, integendeel. Hij is net zo lang als ik, weegt wat meer en qua seksunits, slap zo’n 14×4,5 en nu stijf, 18×6. De Brahmaan kijkt zijn ogen uit. Wij staan stil als de barman ongevraagd begint te vertellen of onze selfsuck en selffuck vaardigheden. We kennen de Franse taal, maar veel woorden die hij gebruikt kennen we niet, maar de uitwerking zien we: De mond van de Brahmaan valt open en er loopt zever uit!

Wat hij uitlegt is dat we bij het selfsucken allebei lenig genoeg zijn om het liggend, zittend of zelfs staande te doen en dat daarbij de lengtes die we hebben het mogelijk maken om zelfs te deepthroaten. Een term waar de Fransen geen ander woord voor hebben, tenslotte is ‘met de eikel door de keel glijden’ een te lange zin, zelfs voor hun. De Brahmaan draait weer met zijn vinger en wij draaien weer langzaam rondjes. ‘Trek je maar even af’, spoort de barman ons geil aan en dat doen we graag…, het jeukt al flink tussen onze benen. Dan vertelt hij over onze selffuck vaardigheden. Dat we dat allebei ook op diverse manier kunnen zoals achteroverliggend en onze lul dan tussen onze ballen door, diep tussen onze benen door persen en de eikel en meer in onze anus schuiven, of anders, op onze buik liggend, heupen strak op de grond geperst, de lul tussen onze wijd gespreide ballen persen, omhoogstekend in onze aars. Door in beide posities droge neukbewegingen te maken schuift onze lul dan een centimeter of 8, tot 10 door onze aars hengsten en waarbij in het standje, op de buik liggend onze P-spot hard getoucheerd wordt. Nog voordat de barman nog beter uitlegt hoe wat, onderbreekt de Brahmaan hem met een kuch en wijst ons beide aan; Hij wil het zien!

Dus gaan we beide in kleermakerszit op het grote yoga-kussen zitten. Onze pikken staan al omhoog dus het is heel eenvoudig om ze handfree op te zuigen. Ik kom tot zeker de helft ervan, nadat ik zelf mijn hoofd omlaag zodat mijn eikel door mijn huig geperst wordt. De dikke rand achter de eikel wordt direct weer strak omringt door de automatisch samentrekkende spier. Heerlijk. En nu pompen. Hard, zacht, ook diep of enkel mijn eikel kauwend, heerlijk zoals ik het zelf wil. Ik hoor de Brahmaan weer zijn mantra herhalen ‘Moeder zij gezegen, moeder zij geprezen, Moeder zij geloofd’.

Ik hoor mijn broer zuchten, een zucht die ik herken, hij komt klaar. Ik probeer opzij te kijken maar het lukt niet hem te zien, ik zit me te diep voorovergebogen te pijpen. En ach denk ik, waarom ook niet, dus in plaats van te lossen als ik mijn orgasme voel aankomen en dat gevoeld weer langzaam op te bouwen tot het volgende randje, ga ik nu door. Weet je, normaal probeer ik het schoon te houden en slurp mijn sperma zelf op, nu lekker niet. Vlak voor het spasme aankomt, ruk ik met een hand mijn lul uit mijn mond, de schurende tanden verstreken nog eens de drift en terwijl ik me ver achteroverbuig, spuit ik enorme bogen sperma een keer of 8, misschien wel 10, naar voor.

Als ik de Brahmaan weer eens aankijk zie ik een enorme glanzende plek in zijn gouden gewaad, waar eerder een hele tent uit opstak. De barman achter me is dolenthousiast en kreunt naar de Brahmaan, ‘Ik heb het je verteld, deze twee zijn dé ware gematerialiseerde seksenergiebronnen! Moeder zij geloofd’. Tegen ons zegt hij; ‘JAAaa, kom jongens, laat ook maar eens zien hoe snel jullie herstellen, Janus, jij op je buik en Thomas, jij op je rug. Neuken jullie jezelf maar eens diep! Dus gaat Thomas achteroverliggen, met zijn heupen en onderbenen nog net op het yogakussen en draai ik me om, schuif mijn kussen van me af, zodat mijn heupen op de grond liggen en ik op mijn ellenbogen op het kussen hang. Hij perst met twee handen zijn nog slappe lul omlaag en masseert hem stijf, terwijl hij de eikel in zijn aars geperst hield. Ik doe hetzelfde met een hand, buig mijn lul onder mijn heupen, tussen mijn ballen door omhoog, de eikel in mijn aars en kneed mezelf tot een erectie. Zo vullen we onze anus langzaam op.

Geen idee hoe snel, maar al snel zijn we beide weer op oorlogssterkte. Thomas drukt zich op, en duwt zo zijn pik maximaal diep in zijn aars, om weer langzaam terug te zakken, plat te gaan liggen. Het is een gigantische inspanning, maar zijn 6pack laat zien dat hij dat al heel wat vaker doet. Ik hoef me slechts op te drukken. Als ik dat doe komt mijn lul het verste uit mijn aars, enkel mijn dikke eikel blijft achter mijn strakke kringspier steken en als ik me dan weer laat dalen, schuift mijn lul er maximaal in, dus een centimeter of 10…12. Het moet een mooi zicht zijn voor de Brahmaan die tussen mijn benen kijkt die ik iets gespreid hou. Daar helemaal bovenin ziet hij mijn twee zwaar strakgespannen ballen met mijn pik ertussendoor gebogen, zo mijn openstaande aars in wat goed zichtbaar is omdat mijn billen onder andere door die ballen, uiteen gedrukt worden. En deze keer houden we het langer vol. Veel langer.

Als in een ware sportschool doen we herhalingen onze setjes van 10. Deze keer kom ik als eerste klaar, maar ik doe net alsof het niet zo is en zet door. Maar dat was tevergeefs, de barman was naast de Brahmaan gaan staan en beschreef hem hoe hij het kom zien aankomen bij me. Hij kende de trillingen van mijn ballen, vlak voor de lozing. En precies op zijn aftellen van twaalf naar nul, ‘nú’ pomp ik mezelf vol. Ze lachen geil als ze zien dat ik doorzet. Ik kan het, zolang ik me maar blijf stimuleren. Veruit de meeste vinden dat veel te pijnlijk, worden er zelfs mee gemarteld maar ik vind het heerlijk…, erna en nu dus ook. Ik ga voor een volgend setje. Mijn broer komt ook als ik bij de tweede reeks ben. Die probeert het niet opnieuw, met zijn handen achter zijn hoofd ligt hij met voeten en hoofd op het kussen, zijn heupen ver omhooggestoken ongehinderd zicht gevend op zijn ver openstaande aars waar stralen sperma uit sijpelen terwijl zijn slappe lul ernaast hangt. Nee, die heeft wat hand- of mond-hulp van een ander nodig om weer aangezet te worden. Ik ga door, nu bewust door de hoogste fase en kom opnieuw klaar. Deze keer trekt ik ook mijn lul eruit, nadat mijn ballen uitgepompt zijn. Ook nu weer heeft de barman het keurig afgeteld, tot groot genoegen van de Brahmaan. Zo liggen beide broertjes dan bij te komen, een op zijn rug, de ander op zijn buik.

We liggen daar minutenlang terwijl we gebrabbel horen van de Brahmaan en de barman. Pas als ik me omdraai en rechtop ga zitten, naast mijn broertje horen we dat we uitgenodigd worden voor de vegetarische lunch in de eetzaal van het klooster. De Brahmaan wil ons voorstellen aan de gemeenschap. Dan knipt hij met zijn handen. Lampen gaan aan, luiken gaan open en om ons heen zitten wel 30…40 monniken. Muisstil, onbeweeglijk. Ze hebben alles gezien en meegemaakt! Maar, voordat we naar de lunch gaan willen ze ons eerst prepareren, tenslotte zijn we de eregasten en worden in volle tooi gehesen. ‘Moeder zij gezegen, moeder zij geprezen, Moeder zij geloofd’

(** Een waargebeurd verhaal, vandaar alle namen veranderd, behalve die van mij **)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 6454 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie