BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Moeder en dochter 7

Elise terug thuis

Een waargebeurd verhaal, alleen de namen van de personages zijn veranderd.

Ik parkeerde voor het appartementsgebouw waar Elise en haar mama wonen. Daar hielp ik Elise uit de auto en reikte haar twee krukken aan. De rolstoel haalde ik uit de koffer. Elise hinkelde naar de voordeur. Ik volgde met de lege rolstoel. Twee minuten later, rolde ik het ding in de hal van hun appartement. Elise volgde en strompelde op de krukken de woonkamer in.

Marie-Claire, stond recht uit de sofa, keek naar Elise, sloeg twee handen voor haar mond en begon te wenen. Dan liep ze naar Elise toe, omarmde haar innig en zei : “liefje, ik ben zo ontzettend blij dat je terug bent”. Elise begon ook te wenen. Ik keek naar beide dames die in een tedere omhelzing stonden. Dan ging ik naar de keuken, nam me een koffie en riep vanuit de keuken : “dames, ook koffie ?” Beiden riepen simultaan : “ja graag”. Elise keek verbaasd naar haar mama. Die keek ietwat verlegen en schuldig naar de grond.

Elise hinkelde naar één van de twee lange sofa’s en ging, met moeite zitten. De twee krukken legde ze naast de sofa. Marie-Claire ging op een halve meter afstand naast haar dochter zitten. Ik bracht twee mokken koffie naar Elise en Marie-Claire, dan ging ik mijn mok halen en zette me in de salonzetel tegenover de hunne.

Daar zag ik twee prachtige vrouwen zitten, allebei blond, mooi gevormd, de éne nog geen achttien, de andere nog geen veertig. Ze zaten allebei nog een beetje te snikken. Wat mij opviel, was dat bij Marie-Claire, alle arrogantie, al het bekakte en alle zurigheid, verdwenen was. Ze leek veel zachter en liefdevol, bijna timide zelfs. Ik dronk van mijn koffie.

We konden zo nog uren blijven zitten natuurlijk, dus besloot ik maar om wat beweging te veroorzaken. Ik zei met nogal harde stem : “Marie-Claire, heb jij je dochter niets te vertellen ?” Elise keek nieuwsgierig naar mij. Marie-Claire keek erg angstig. Dus zei ik : “Marie-Claire, vertel eens aan Elise hoe je haar gaat behandelen in de toekomst”. Ze keek nog angstiger naar mij maar zei niets.

Ik zei dan maar : “Elise, ik zal voor jou en je mama even samenvatten”. “Marie-Claire, je mag me altijd tegenspreken, als ik iets zeg, waar je het niet mee eens bent”. Ik zag opnieuw tranen in haar ogen verschijnen.

“Tot vorige zondag, was jouw mama Elise, een arrogante, bekakte vrouw”. “Goed bemiddeld, dank zij de ruime alimentatie van je papa en de verkoop van de villa in Schilde”. “Helaas heb jij je eigen vrouw-zijn Marie-Claire, altijd genegeerd”. “Jouw ex is het daarom afgetrapt”. “De seks trok gewoon op niets en dat is geen verwijt, maar een vaststelling”. “Jij was niet in staat om je echt passioneel naar een man toe te gedragen”. “Dat heeft met opvoeding in je jeugd te maken of dingen die je ooit meemaakte”. “Dat is voer voor psychologen”. “Feit is, dat, door jouw manier van zijn, jouw dochter, die zich tot een mooie, jonge vrouw ontwikkelde, zich meer en meer in een keurslijf begon te voelen en jij hebt, Marie-Claire, elk aspect van haar vrouwelijkheid gewoon de kop in gedrukt”. “Dat moest vroeg of laat tot problemen leiden”. “Jij wou je dochter beschermen tegen alle geile kwaad in de wereld, tegen alle mannen en je wou haar als je kindje blijven behandelen”. “Dat is begrijpelijk en in werkelijkheid een bewijs dat jij jouw dochter echt, in het diepste van je hart, graag zie”. “Dat is mooi en lovenswaardig”.

“Tegelijk Marie-Claire, sinds haar ongeval, heb ik je dochter beter leren kennen”. “Ik weet dat ze een bijzonder mooi mens is”. “En dan bedoel ik niet haar buitenkant, maar haar mens-zijn, of beter gezegd, haar vrouw-zijn”. “Ze is ontwikkeld tot een bijzonder mooie, erg sensuele en warmbloedige vrouw”. “Dat heb ik kunnen vaststellen via mijn dochter”. “En neen, ik heb haar, op het oprapen bij haar ongeval na, met geen vinger aangeraakt”.

“Mijn dochter, heeft tijdens het verblijf van Elise bij haar op de boerderij, mij zelf verteld dat jouw Elise een prachtige mooie vrouw is, in elk opzicht”. “Ik dacht aan het principe : ‘de appel valt niet ver van de boom’”. “Dus voor mij, dacht ik te vermoeden, dat jij Marie-Claire in werkelijkheid ook een erg warmbloedige en sensuele vrouw bent”. “Alleen wist jij dat niet”.

Marie-Claire reageerde door te zeggen : “hoe weet jij dat dan, dat mijn dochter een warmbloedige vrouw is ?” Ze leek boos op mij te willen worden. Ik zei : “Marie-Claire, ik heb jouw dochter niet aangeraakt, maar mijn dochter heeft de jouwe wel aangeraakt”. “Elke morgen bij het wassen en nadien bij de revalidatieoefeningen”. “Van het één is het ander gekomen”. Marie-Claire trok grote ogen. Ik zei haar : “Marie-Claire mijn dochter heeft geen enkel geheim voor mij, wij weten alles van mekaar”. “Zo kwam ik te weten dat ze mekaars kutje zowat elke morgen likten en af en toe, in de loop van de dag nog eens”. Marie-Claire sloeg haar handen voor haar mond van verbazing en ontzetting.

“Maak je geen zorgen Marie-Claire, jouw dochter is niet lesbisch, ze heeft gewoon haar seksualiteit met mijn dochter kunnen uitleven en ik denk niet dat ze daar een seconde spijt van heeft”. “Mijn dochter heeft dat ook niet en trouwens, alles is gebeurd met medeweten van haar echtgenoot”.

“De vrijdag van de eerste week dat jouw dochter bij de mijne op de boerderij zat, heb jij Elise gebeld”. “Dat gesprek heeft haar echt ontzettend veel pijn gedaan”. “Je claimde je dochter alsof ze een stuk bezit van je was”. “Elise heeft urenlang zitten wenen”. “Mijn dochter kon het niet meer aanzien en vroeg me om in te grijpen”. “Dat deed ik, zoals je weet”. “Hopelijk heeft mijn ingrijpen enig succes gehad, maar ik denk van wel”. “Volgens mij, ben je tot het besef gekomen dat ook jij een erg sensuele en warmbloedige vrouw bent, met zelfs een erg onderdanig kantje”. “Je mag me tegenspreken”. Marie-Claire zei niets.

“Als je ooit de moed hebt, om aan jouw dochter te vertellen hoe dat vorige zondag en de voorbije week gebeurt is, dan zou ik dat fantastisch vinden, want ik huldig het principe dat je in een goeie verstandhouding met je dochter, geen enkel geheim mag hebben”. “Ik heb dat met mijn dochter ook niet”. “Ik twijfel evenwel of je daar nu al klaar voor bent, maar ik zou dat, als ik jou was toch op jouw ‘to do-lijstje’ zetten”. “Maar dat is voor later”.

“Voor nu is het éénvoudig, ik wil dat jullie alle twee, erg gelukkige vrouwen worden”. “En gezien jullie beiden erg warmbloedig zijn, ga ik daar nu op toekijken”. “Ik beloof jullie niet aan te raken”. “Maar eerst Marie-Claire, een vraagje, heb je zoals ik vroeg mijn geschenkje dat ik je vorige zondagavond gaf al je gebruikt ?” Marie-Claire werd vuurrood, stotterde wat en knikte dan bevestigend. “Meermaals ?” vroeg ik nog. Weer knikte ze aarzelend en keek dan naar de grond aan haar voeten.

Elise zat van mijn positie links tegenover mij, in een fleurig kleedje, blote benen en met witte sokken en sneakers aan haar voeten. Marie-Claire zat meer rechts. Ze had ook een iets stijfdeftigere jurk aan tot op de knie, nylons er onder en schoenen met hoge hakken.

“Elise” zei ik, “jouw mama, is minstens zo sensueel en warmbloedig als jij, dat weet ik ondertussen met zekerheid”. “Tussen jullie twee is er evenwel een wezenlijk verschil”. “Jij, Elise, ook al heb je nog maar weinig ervaring, weet wat je wilt”. “Niemand gaat jou kunnen dwingen om dingen doen die je niet wilt”. “Jij weet heel duidelijk wat je wilt en wat je niet wilt”. “Jouw mama is op dat punt helemaal anders”. “Als je haar controle geeft over een situatie, dan weet ze niet wat doen, ze heeft nood aan leiding”. “Iemand die haar zegt wat ze precies moet doen”. “Je mag me weer tegenspreken Marie-Claire, maar ik denk dat je heel goed beseft dat wat ik zeg, ook waar is”. “Marie-Claire bestudeerde geconcentreerd de tippen van haar schoenen”. “Voor jou is dat eerder gemakkelijk Elise, je kunt je mama alles laten doen wat je zelf wilt”. “Als het iets is, op seksueel vlak, gaat ze zelfs geil worden van het dwingende, ze gaat zelfs niet kunnen tegenspreken of tegenspartelen”. “Dat opent voor jou heel mooie perspectieven”. “Marie-Claire, ik zou willen dat je nu zegt dat ik lieg of niet lieg, wat dat betreft het dwingende en onderdanige gedeelte”. “Is het waar dat jij graag gedwongen wordt om seksuele handelingen op bevel uit te voeren en dat je dat op zich al erg opwindend vindt ?” “Is het zo, dat als jij met woorden door iemand gedwongen wordt iets seksueel te doen en als jij machteloos bent, je dat erg geil vindt en dat zulks een ongekende passie bij jou te weeg brengt ?” “Denk aan vorige zondag !” zei ik nog.

Ik was wat rechter gaan zitten en keek recht naar haar. Ze keek heel even op, met een erg rood gelaat, met schichtige ogen en met angst, dan knikte ze en fluisterde ze bijna onhoorbaar “ja”. Snel keek ze terug naar de grond.

Elise had naar alles met verstomming geluisterd. Ik glimlachte naar haar en zei minzaam : “Elise, als ik je zou vragen, wat je het allerliefste zou hebben dat je mama bij je deed, wat zou dat dan zijn ?” Ze keek me met verwarring in de ogen aan, dan zei ze prompt : “mijn kutje laten likken tot ik kom”.

Marie-Claire keek heel even op met ontzetting, maar boog dan snel terug het hoofd. Ik keek naar beide dames en zei dan : “Elise schat, ook al gaat het mij erg veel moeite kosten, ik ga je niet aanraken, maar wil jij alsjeblieft je kutje bloot maken, wat onderuit schuiven en je benen openen ?” Dat leek geen probleem, Elise ontdeed zich van haar slipje, smeet dat aan de kant, opende haar benen zo ver mogelijk en schoof onderuit. Marie-Claire keek schichtig even naar haar dochter, dan keek ze snel terug naar de vloer.

Ik stond recht en ging naast Marie-Claire, bovenop de leuning zitten nog zo’n dertig centimeter van haar verwijderd. Dan zei ik : “Marie-Claire, meisje, kijk eens naar mij”. Ze keek me angstig aan. Ik zei : “zie je die riem hier in mijn jeans zitten ?” Ze keek snel even naar mijn jeans. Ik zei, rustig en redelijk stil : “Marie-Claire, jouw dochter ligt op jou te wachten, kom van de zetel af, ga op handen en knieën zitten, kruip zo naar je dochter toe, ze je op je kontje, tussen haar knieën en geef haar het meest zalige gevoel dat ze maar kan hebben tussen haar benen”. “Ze verdient een mama die er voor haar is en die haar echt verwent”. “Laat zien, dat je haar graag ziet en geef je dochter waar ze naar verlangt”. Ze bleef roerloos zitten. Dan zei ik : “doe wat ik je zeg en mijn riem blijft in mijn jeans zitten, doe je niet wat ik zeg, dan ga ik die riem uit mijn jeans halen en de gevolgen zou je al moeten kennen”.

Zo wist Marie-Claire natuurlijk dat het gene zij de zondag ervoor ervaren had, inderdaad door mij georganiseerd was. Diezelfde dreiging met een riem had ze die zondag ook gehad, maar dan vanwege Gerry, of beter gezegd, die met het rode lintje.

Als een zombie, liet Marie-Claire zich van de zetel op de vloer glijden. Ze zette zich op haar knieën, dan boog ze zich voorover en leunde op haar handen. Elise bekeek haar mama met verstomming. Ik hield mijn vinger voor mijn lippen, om aan te geven dat ze diende te zwijgen. Heel traag kroop Marie-Claire naar Elise toe. Dat was maar een kleine meter verder. Ze positioneerde zich tussen de knieën van haar dochter. Ik was moedwillig op de leuning van die sofa gaan zitten, om de aanblik van het naakte kutje van Elise niet te hebben.

Marie-Claire legde haar handen op de bovenbenen van Elise. Ik zei, iets harder van toon : ”Marie-Claire, vraag heel lief aan je dochter of je haar kutje mag likken”. “Hardop alsjeblieft”. Marie-Claire prevelde, hakkelend, het zinnetje na. Ze zei : “Elise, lieve schat, mag ik alsjeblieft jouw mooie kutje likken ?”

Elise keek me aan. De verbazing was nog niet helemaal weg uit haar gelaat. Ik knikte en zei : “gun jezelf dat Elise”. Die zei dan maar : “lieve mama, heel graag, je weet niet hoe blij je me maakt met dit te vragen”. Marie-Claire zuchtte en kwam met haar gelaat tot tegen het kutje van Elise. Ik stond op en ging terug in de andere zetel zitten.

Ik keek naar de twee dames en zag het hoofd van Marie-Claire op en neer gaan op het kutje van haar dochter. Zo was dat kutje aan mijn zicht onttrokken en mijn aangeboren geilheid, zou niet omhoog schieten. Ik nam een slok van mijn koffie en zag Elise haar ogen sluiten. Ze genoot duidelijk van de tong van haar mama, terwijl ik een heel sterk vermoeden had, dat Marie-Claire nog nooit in heel haar leven een kutje gelikt had.

Elise begon te kreunen. Ik had van mijn dochter wel vernomen hoe zalig mooi Elise van gelik en een daaropvolgend orgasme kon genieten, maar nu zag ik dat live. Mijn aanwezigheid in de ruimte leek haar helemaal niet te storen. Ik glimlachte en dronk mijn mok leeg. Die ging ik terug vullen in de keuken en van zodra ik opnieuw op de sofa tegenover hen zat, zag Elise kreunend klaarkomen. Ze genoot intens.

Marie-Claire schakelde over op gewone kleine kusjes bovenop de vagina van Elise. Ik dronk koffie.

Na een tijdje, opende Elise haar ogen. Ze keek me troebel aan. Marie-Claire zag dat, keek om naar mij, alsof ze een complimentje wou horen en dus zei ik : Marie-Claire, dat heb je mooi gedaan, bedankt daarvoor”.

Ik liet ze nog even zitten gedurende een minuut of vijf. Dat was immers een mooi tafereel, de mama met een nat smoeltje, tussen de benen van haar dochter, die ze iets daarvoor tot een orgasme gelikt had. Dat was vertederend.

Dan zei ik : “Marie-Claire, ga naar je slaapkamer haal dat ding dat ik je als geschenk gaf, vorig zondagavond en breng dat naar hier.

Met enige moeite kwam Marie-Claire recht en een halve minuut later stond ze naast de sofa waarop haar dochter zat, met die bolvormige wandvibrator in haar handen. Ik zei : “doe je jurk uit, doe je bh uit en je slipje”. “Dan leg je jezelf op de sofa, geef je die vibrator aan je dochter en laat die haar gang gaan”. Ze keek ontzet. Haar donker blauwe jurk trok ze dan toch over haar hoofd. Ze had champagne-kleurige kousen aan van het type hold-up en een lingeriesetje eveneens van champagne-kleur. De kousen hield ze aan.

Elise keek opnieuw verbaasd naar haar moeder. Die keek weer verlegen naar de grond. Ik zei : “Elise, jij hebt een bijzonder mooie mama, die heeft jou zonet klaar gelikt, nu, gezien jij nog niet zo goed te been bent, zou ik willen dat jouw mama zich door jou laat verwennen”. “Dat heeft ze verdiend, vind ik”. Ik zei : Marie-Claire, leg je vlak naast je dochter, laat haar die vibrator tegen je kutje zetten en geniet”. “Ondertussen streel jij je eigen borsten Marie-Claire”.

Op automatische piloot ging ze liggen met nog enkel die hold-ups aan. Ze kroop tegen haar dochter en greep met beide handen, elk één borst vast. Die kneedde ze nogal ruw. Elise had de bol van die wandvibrator tegen het klitje van haar mama gezet. Dat ding begon ferm te trillen en ik zag de ogen van Marie-Claire wegdraaien, vlak voor ze die ogen sloot. Ik besloot het pand te verlaten en zei : “dames, geniet van mekaar, Elise, hou nog wat energie over voor mijn dochter, morgenvroeg, ik ben hier tegen kwart voor negen”. “En Elise, besef dat op seksueel vlak, jij de baas bent en jouw mama alles dient te doen, éénder wat het mag zijn, dat jij verlangt”. “Laat me morgen maar weten of ze netjes gedaan heeft wat jij wou”. Elise knikte met een erg geile blik in haar ogen. Ik lachte en verliet het appartement. Ik hoorde Marie-Claire kreunen. Die twee waren goed bezig. Ik reed met een half stijve lul in mijn jeans, naar huis.

De dag erna, om zeven uur ’s morgens, kwam mijn dochter Julie, toe om Elise te wassen en aan te kleden. Ze vond Elise niet in haar bed. Ze keek even in de badkamer en de keuken rond, maar nergens Elise te vinden. Dan ging ze naar de slaapkamer van de mama. Ze klopte op de gesloten deur. Heel slaperig riep iemand : “binnen !”.

Voorzichtig deed Julie de slaapkamerdeur open en ze trof een rechtop zittende mama van Elise in bed en naast haar een wakker wordende Elise. Julie bleef perplex in de deuropening staan. Elise leek wat verbaasd, keek rond, dan zag ze Julie en zei : “ah, ik ben blij dat je er ben, kom hier een geef me een kus”. Julie snapte het niet goed en zei : “ik kom je wassen”. “Mij eerst een goeie kus geven” zei Elise. Tot verbazing van Julie zag ze de moeder van Elise, knikken.

Julie ging naar Elise toe en gaf haar een zwoele tongzoen. “Hup, naar de badkamer” zei ze dan, “ik wil je netjes gewassen hebben voor mijn vader hier staat”. Ze trok Elise recht en wou naar de badkamer hinkelen met haar. Julie hoorde de mama zeggen : “Elise, mag ik helpen ?” Nu viel Julie bijna helemaal omver van verbazing. Die arrogante, bekakte en irritante moeder van Elise vroeg aan haar dochter of ze met het wassen mocht helpen.

Dan hoorde ze Elise zeggen : “mama, als het van Julie mag, dan mag je helpen”. Nu snapte Julie er niets meer van. Ze knikte wel naar Marie-Claire, de mama, dat ze mocht helpen en ze ondersteunde Elise in de richting van de badkamer.

Elise had een lang T-shirt aan en de mama die volgde, een soort nachthemdje. In de badkamer trok Julie het T-shirt over het hoofd van Elise en duwde ze in de richting van de douche. Elise draaide zich evenwel naar haar mama en zei :: “hemdje uit en mee de douche in”. Marie-Claire keek naar de grond, maar deed haar hemdje uit en stond zo ineens in haar blootje voor de twee jonge dames. Julie zei, bijna verstomd van verbazing : “je hebt een heel mooie mama, Elise”. “Dat weet ik” zei die.

Julie, net zoals ikzelf, niet preuts aangelegd, zette zich ook in haar blootje, terwijl de mama, Elise in de douche hielp.

Een minuut later, stapte ze zelf mee in de douche en haar verbazing steeg nog meer. Ze zag voor zich, Elise die met haar mama, onder het stromende water van de regendouche, stond te tongen. Julie kwam dichter bij die twee staan en zei : “Elise, ga jij mij nog nodig hebben ?” “Ik heb het gevoel overbodig te zijn geworden en ik weet niet hoe dat komt”.

Elise keek lief naar Julie. Dan zei ze : “Julie schat, je verdient een uitleg”. “Ik ben je ontzettend dankbaar voor die veertien dagen bij jou op de boerderij”. “Dat heeft van mij een heel ander mens gemaakt”. “Jouw vader heeft, op jouw vraag trouwens, ervoor gezorgd dat ik nu voor het eerst, sinds gisteren om precies te zijn, een echte mama heb”. “Hij is hier gisterenavond langs geweest en heeft met ons twee een babbeltje gedaan”. “De voorbije week heeft hij ervoor gezorgd, en ik weet niet hoe precies, dat de mama die ik had, die niet echt een mama voor mij was, maar meer een cipier van een gouden kooi was ; nu omgetoverd is tot een echte liefhebbende mama”.

“Ik ben jou ontzettend dankbaar, omdat jij mij van een jong, preuts en onzeker meisje omgetoverd hebt tot een jonge vrouw”. “Dat is onbetaalbaar”. “Jouw papa heeft mijn mama omgetoverd tot een liefhebbende, zacht sensuele vrouw die enkel het beste met mij voor heeft en die me niet meer haar eigen overtuigingen, misvormd door haar verleden, wil opdringen, maar die er alles wil aan doen om mij gelukkig te maken”. “Dat is ook onbetaalbaar en ook daar ben ik ontzettend dankbaar voor”.

“Voor de duidelijkheid, de voorbije nacht heb ik in het bed van mijn mama geslapen”. “Ik hoop dat je niet boos bent, maar ze heeft me meermaals verwend”. “Net zoals jij dat de voorbije veertien dagen gedaan hebt”. “En ik heb haar ook verschillende keren verwend, zoals ik dat bij jou ook mocht doen, de voorbije veertien dagen”. “Wees niet jaloers op mijn mama, ik heb er maar ééntje, en die heb ik nog maar van gisteren avond”. “Als jij wilt, zou ik nog veel door jou willen verwend worden en ik zou nog heel dikwijls jou willen verwennen”. “Daarnaast wil ik ook mijn mama verwennen en wil ik dat zij mij ook veel verwend”. “Ik moet massaal veel verloren tijd inhalen”. “Dus als je zo lief wilt zijn, wil jij mijn kutje likken ?”

Bij zichzelf dacht Julie : ‘hoe heeft die vader van mij dat klaargespeeld ?’ Ondertussen ging ze door haar knieën, onder het stromende water van de douche. Ze keek even naar boven en zag de beide handen van Marie-Claire op de borsten van haar dochter liggen en die zachtjes kneden. Tegelijk waren ze mekaar zwoel en traag aan het tongen.

Julie zette dan maar haar mond op het kutje van Elise en een seconde later, schoot haar tong in de diepte van diens kutje. Ze gaf Elise een lik-beurt me een soort vernieuwde energie. Zo intens en fel had ze nog nooit een kutje gelikt. Geen vijf minuten later, gilde Elise het uit. Haar hoofd op de schouder van haar mama. Die streelde nog maar met één hand een borst en met de andere de natte haren op het achterhoofd van haar dochter. Nog een geluk dat Marie-Claire haar dochter zo goed omklemde, want anders had die door de intensiteit van haar orgasme, op de grond gedonderd.

Daarna zeepten Marie-Claire en Julie, gezamenlijk Elise in, spoelden ze af en droogden ze met z’n beidjes af. Ze ondersteunden Elise naar de slaapkamer van Marie-Claire. Daar wist Julie niet wat ze hoorde. Elise zei : “Julie, lieve schat, jij verdient, zoals we het de voorbije veertien dagen deden, om ook klaar gelikt te worden”. “Leg je op het midden van het bed, ik kom naast je liggen en mijn mama zal je klaar likken”. “Ze moet nog wat oefenen om het zo goed te kunnen als jij”. Julie, die sprakeloos was, positioneerde zich in het midden van het bed en Marie-Claire legde zich languit tussen de dijen van Julie. Elise vlijde zich naast Julie, nam diens hoofd in haar twee handen en ze fluisterde : “Julie, lieveling, laat je gaan, geniet en geef me een kus”. Geen tien minuten later ontplofte Julie op de tong van Marie-Claire, terwijl Elise liefdevol de borsten van Julie aan het likken was en nogal ferm op de tepels van Julie zoog. Ook al begreep ze de situatie niet echt, maar dit klaarkomen was zalig. Marie-Claire had naar best vermogen, maar met heel veel passie en gedrevenheid haar kutje bewerkt. Elise had zich om de bovenkant bekommerd. Julie had genoten van die zalige vorm van verwenning.

Precies om kwart voor negen, had Marie-Claire samen met Julie, Elise aangekleed en kwam ik het appartement binnen om Elise naar de kiné te voeren met de rolstoel. Ik keek lachend naar Julie en Elise die Marie-Claire gezamenlijk omhelsden. “Tot straks” zei Marie-Claire tegen haar dochter en voor jou, tegen Julie “tot morgen”. Ik rolde Elise in haar rolstoel naar de lift en Julie volgde.

In de lift zei Julie : “pa, hoe heb je dat in hemelsnaam klaar gespeeld dat de mama van Elise zo is veranderd ?” Ik zei : “Julie, schat, jij hebt me de oplossing voor het probleem in werkelijkheid zelf aangereikt, maar ik ga jullie niet vertellen hoe precies dat gebeurt is”. “Dat moet Marie-Claire zelf maar doen, van zodra ze er klaar voor is”. “Mocht ik het jullie vertellen, dan vind ik dat zulks niet echt netjes van mij zou zijn”. “Probeer je mama niet te forceren Elise, die verteld je dat ooit wel, maar die moet eerst nog wat verwerken en daarna zal ze dat wel spontaan doen”. “Dus liefst bij haar niet aandringen voor een verklaring”. Beide jonge dames, knikte ter bevestiging.

Beneden gaf Julie, Elise nog een korte, krachtige tongzoen en ze vertrok. Ik rolde Elise naar de kiné. Onderweg zei Elise : “ook al weet ik niet hoe je dat gedaan hebt Rick, maar ik ben je ontzettend dankbaar voor mij nieuwe mama”. Ik zei simpelweg : “geniet van het leven en van je nieuwe mama, Elise” en ik rolde haar de kinépraktijk binnen.

Toen ik Elise terug naar het appartement rolde, na de kiné, vroeg de mama of ik een koffie wou. Ik nam het aanbod dankbaar aan. We keuvelden wat met mekaar over onbenullige dingen. Het viel me op dat Marie-Claire zich helemaal anders gedroeg. Ze was hulpvaardig en zorgzaam naar haar dochter toe, ze was vriendelijk naar mij toe, met een tikkeltje verlegenheid daarbij. Ik vertrok en liet die twee alleen.

Dit procedé herhaalde zich in de dagen dat volgde. Julie kwam ’s morgens naar het appartement, liep direct naar de slaapkamer van Marie-Claire, waar Elise met haar moeder in één bed sliep. Ze kuste, beter gezegd, tongde die wakker. Marie-Claire, samen met Julie, wasten Elise onder de douche. Julie likte daar het kutje van Elise elke keer weer. Daarna, voor het aankleden, moest Marie-Claire onder toeziend oog van haar dochter, Julie klaar likken. Eens Elise aangekleed, verscheen ik op toneel en rolde Elise naar de kiné. Meestal werd er nadien bij Marie-Claire nog een koffie gedronken en dan vertrok ik weer.

Het zal al midden september geweest zijn, dat Elise plots, tijdens het koffie drinken na de kiné, ineens aan mij zei : “Rick, jij hebt mij opgeraapt toen ik dat fietsongeval had, jij hebt toen mijn leven gered, dan heb jij je om mij bekommerd toen mijn mama nog niet terug was, daarna heb jij mij ettelijke dagen naar de kiné gevoerd zoals vandaag, je hebt me veertien dagen bij je dochter laten logeren, jij hebt mijn mama helemaal getransformeerd, waardoor ik nu een echte liefhebbende mama heb”. “Wil je jij dan echt niets in ruil voor al die inspanningen ?”

Ik heb op dat moment vermoedelijk een erg domme uitdrukking van verbazing op mijn gelaat gehad. Dan zei ik : “Elise, meisje, ik deed alleen maar dingen die ikzelf leuk vond”. “Jouw oprapen toen, was een reflex”. “Me om jou bekommeren, was logisch, want je was helemaal alleen”. “Voor die veertien dagen op de boerderij, moet je niet mij, maar mijn dochter bedanken”. “Jou naar de kiné rijden, vind ik erg aangenaam”. “Maar wat me nog het allermeeste plezier doet, is dat ik jou heb zien openbloeien van een verlegen, erg onzekere en timide meisje, naar een jonge vrouw, die heel goed weet wat ze wil”. “Dat is tof om te mogen vaststellen”. “Daarnaast jouw mama zien evolueren naar een bezorgde, liefdevolle moeder voor haar dochter, wel dat geeft me ook ontzettend plezier”. “Dus samengevat, jouw verandering en die van je mama zijn voor mij al een heel groot geschenk”. “Wil ik daarvoor iets in ruil ?” “Neen, want dat zou me een slecht gevoel geven”. Wat later vertrok ik uit het appartement zonder dat er nog over dat thema gebabbeld werd.

De dag erna, tijdens de koffie na de kiné zei Elise ineens : “lieve Rick, mijn mama en ik, hebben gisteren, nadat jij weg was, lang gebabbeld”. “Je zult nog wel weten, dat ik jou gezegd heb, dat ik me door jou wou laten ontmaagden”. Ik knikte. “Rick, dat is nog altijd zo, ik kom daar niet op terug”. “Alleen zijn er een paar dingen veranderd ondertussen”. “Toen ik zei dat ik me wou laten ontmaagden, dan ging mijn mama ‘uit haar dak’”. “Nu wil ik me nog laten ontmaagden, door jou, maar met assistentie van mijn mama”. “Ik wil als verjaardagsgeschenk, precies op de dag van mijn verjaardag, dat mijn mama als het ware, jouw piemel in mijn kutje steekt”. “Dat is voor mij dan een bewijs, dat zij mij echt als jonge vrouw aanvaardt en dat is al een even groot geschenk van haar naar mij toe, als de ontmaagding zelf”. Ik keek naar Marie-Claire en deze keer, keek ze me zachtaardig en liefdevol aan en ze knikte.

“Tot dan, lieve Rick, en dat is nog een kleine twee maand, vooraleer ik verjaar, wil ik je ook een geschenk geven”. “Wij twee met mekaar vrijen, gaat niet, want dat vertroebelt mijn ontmaagding, dat wil ik niet”. “Maar ik wil je wel een geschenk geven, waar je misschien wel heel gelukkig mee gaat zijn”. “Ik baseer me hiervoor op jouw dochter”. “Julie is een lieve schat, maar ook een erg warmbloedige vrouw”. “Vermoedelijk heeft ze dat warmbloedig zijn, grotendeels van jou”. “Dus ga ik je verrassen”. “Zet je in het midden van de sofa en kijk”.

Ik verhuisde van een stoel aan de eetkamertafel naar een sofazetel. Met behulp van haar krukken, hinkte Elise naar de andere zetel. Marie-Claire bleef gewoon op een stoel zitten en knikte naar Elise, die keek naar haar mama en dan naar mij. Dan zei ze : “blijf rustig zitten Rick, niets doen en genieten van wat gebeurd”. Dan zei ze : “mama, ga dat ding halen”.

Geen minuut later, stond Marie-Claire terug in de woonkamer met die vibrator die ik haar kocht in de hand.

Elise zei : “mama, kleed je helemaal uit, laat je zien aan Rick, draai gewoon in je blootje een paar keer rond en ga dan terug op de stoel zitten”. Ik keek verbaasd naar Elise en dan naar haar mama.

Die kleedde zich helemaal uit, op een paar hold-up nylons na. Ze ging onderuit op de stoel zitten, richting salon.

“Benen open doen mama” zei Elise en er kwam een prachtig mooi kutje van een volwassen vrouw in mijn blikveld.

Erg hard zei Elise : “mama, zet die vibrator tegen je kutje en maak jezelf klaar”. “Zowel Rick, als ikzelf willen van dat schouwspel genieten”. Marie-Claire zette de bol tegen haar klitje, sloot de ogen en nam met de vrije hand één borst vast, neep er ferm in en begon te genieten van de trillingen in haar onderlichaam.

Elise en ikzelf keken naar het fantastische schouwspel. Wij zagen het genot in Marie-Claire zich opbouwen in de vorm van een soort golven van geilheid, die meer en meer de overhand namen. Het duurde zeker meer dan tien minuten, vooraleer wij beiden, het lichaam van Marie-Claire in een soort kramp zagen schieten. Ze kreunde langdurig terwijl de genotsscheuten doorheen heel haar lichaam schoten. We zagen haar hele lichaam schokken van het klaarkomen.

Dan zei Elise : “zet je in je blootje Rick”. Geen halve minuut later lagen mijn kledingstukken op een hoopje naast de sofa en zat ik met een harde piemel midden er op.

Vervolg in deel 8
Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 17508 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Moeder en dochter 7”

  1. Amaai Rick, jouw verhalen zijn wel heel geil, telkens weet jij het zo op te bouwen, schrijf jij ook verhalen op verzoek, ik geil namelijk enorm op mijn pedicure, ze zou ook eens deugd hebben van jou interventie, mannen deugen niet voor haar, ze is te materialistisch ingesteld, mooie auto en
    Kleding is veel belangrijker, jammer, het is een heel mooie vrouw , groetjes 😳

    • Hoi Wim, nog nooit geprobeerd een verzoekverhaal te schrijven. Als je me wat key-words toestuurd, de pedicure wat beschrijft of aangeeft in welke richting het verhaal dient te evolueren, wil dat wel een keer proberen. Liefst sturen op mijn mailadres rickdanvers@yahoo.com. Geduld zal nodig zijn, want ik kan niet alle dagen schrijven. Grtjs Rick

Plaats een reactie