BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

3D souvenir

Vorig jaar augustus, de twaalfde, was Yvonne jarig en net als de jaren ervoor zou ze een uniek cadeau krijgen. Maar dat pakte echter heel anders uit. Maar eerst, hoe dit begon.

Ik was nu weer bijna zes jaar geleden, amper twee maanden eigendom van de Eenhoornjagers Dirk-Jan en Yvonne (zie verhaal ‘De Eenhoornjagers’) toen Dirk-Jan op het idee kwam zijn vrouw een uniek geschenk te geven, namelijk een 3D scan van haar favoriete neukertje, ik. Het bedrijf adverteerde dat ze een perfecte digitale kopie van jou of je vrienden konden maken via een 3D scan. Terwijl een foto wel leuke herinneringen oproept, een 3D foto of zelfs miniatuur zal een veel bredere glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren. Naast die fotografische en miniatuur kunnen ze ook specifieke lichaamsdelen scannen. Bijvoorbeeld de buik van een in verwachting zijnde moeder. Na het scannen ontvang je dan een link naar je digitale 3D afbeelding voor een 360 graden weergave op je smartphone, tablet of pc en zo dus ook de mogelijkheid om jouw scan met anderen te delen. Tevens kun je de 3D scan in miniatuur bestellen, in verschillende formaten en prijsklassen, van een aardigheidje tot een luxe premium geschenk. Nou daar heeft Dirk-Jan dan ook wel een idee bij.

Hij regelt het en dus word ik op woensdag, 8 augustus (2018) thuis opgehaald door zijn auto met chauffeur en rijden we in goed weer en zo’n anderhalf uur naar een Zeeuws bedrijf op een nietszeggend industrieterrein. Onderweg vertelt de chauffeur me wat de bedoeling is, dus naast bovenstaande info ook dat ik dus 3 scans zal krijgen. Een van mijn hele (naakte) lijf met slappe pik, de tweede met stijve pik en de derde alleen van mijn pik en ballen. De eerste twee laten ze tevens afdrukken in hard materiaal wat geschilderd gaat worden in mijn huidkleuren, de derde wordt uitgevoerd in een heel speciaal spul, wat levensecht aanvoelt, maar dan ook echt levensecht herhaald de oude man wel tig keer.

We worden ontvangen in een gezellige ruimte met luxe fauteuils. Een dame vertelt me eigenlijk wat de chauffeur me al verteld had maar tijdens haar verhaal flap ik eruit dat ze op moeten schieten als ze me slap willen scannen. Met een rood hoofd staat ze op en wijst naar een deur. Daar naar binnen, een soort van studio met apparatuur, lampen, laptops en andere troep. In de hoek een kleedkamer met gordijn. Ik doe het gordijn niet dicht als ik me helemaal uitkleed. ‘Gewoonte’, fluistert de chauffeur naar de toekijkende vrouw en man, die zich nog niet voorgeteld had, zo snel was ik doorgelopen. Het is echter al te laat denk ik, ‘Hebben jullie ijs?’, vraag ik terwijl ik naar ze toeloop. Ze kijken beide strak naar mijn kruis en bij de vrouw valt de mond open. ‘Eu-Euh’, hakkelt de man en doet niets.

Dan komt de chauffeur uit de hoek bij een koelkast vandaan; Hij heeft er twee koude blikjes uit gehaald. Slim. Ik pak ze aan en druk er een tegen mijn ballen en de andere, het langer, grote bierblik, op mijn slappe pik die ook over het onderste blikje hangt. Het werkt direct. PPppffffff. Ik hap naar adem, hou me rustig en de aandrang van diep tussen mijn benen, verminderd.
Ik kijk opgelucht rond, de vrouw heeft haar stem teruggevonden en wijst naar een klein, rond podium. ‘Ga daar maar op staan Janus’, vraagt ze vriendelijk. Ik stap erop en ze gaat door, ‘het plateau gaat langzaam draaien en deze speciale 3D camera zal zo je hele lichaam scannen. Hij maakt duizenden foto’s in een paar minuten, die we samenvoegen tot een 3D beeld. Deze camera maakt kleurenbeelden van dezelfde punten die de 3D camera scant. Het is allemaal absoluut niet schadelijk voor jou. Het enige wat jij moet doen is zo stil mogelijk blijven staan. Wij doen de rest. Het zal 3 tot 5 minuten kosten als je stil blijft staan. Klaar?’

Ik knik en het ding laat me heel langzaam ronddraaien terwijl ik in de houding sta die me verteld is. Rechtop, borst naar voor, benen iets gespreid en armen ontspannen achter op mijn rug, mijn handen ineengevouwen. Door de draaiing bengelt mijn steenkoude, gelukkig nog wel slappe lul wat heen en weer op mijn balzak. Zowel de vrouw als de assistent ziet het, maar zeggen niets. Het is OK blijkbaar. Na een minuut of 4 (?) gaat er een klein piepje. ‘Ja Janus, het is gelukt denken we, nu gaan we de scan controleren’. Kom maar en we lopen naar een andere hoek waar een grote tafel met megagroot beeldscherm en stoelen staan. Als de chauffeur en de dame, ieder aan een kant naast me, zitten klikt het scherm aan en zie ik mezelf als een egaal, groen/gele pop. ‘Kijk, dat is de scan en deze gaan we na-bewerken. Je wilt (hoezo ik?) een zo natuurlijk mogelijke kleur dus gaan we jouw avatar, deze digitale representaties van je, erin verpakken. Kijk en klik. In een keer zie ik mezelf op beeld. Helemaal en in echte kleuren, schaduw. Zelfs kleine haartjes zijn zichtbaar op plekken die ik gister nog, op bevel, had geschoren. Mijn blonde krullen zijn er ook, helemaal, de hele wilde bos. ‘Ook wil je (alweer ik?) de miniaturen voorzien van echt haar. Lucas knipt daarom nu wat af, een kapster zal het straks aanbrengen aan de hand van deze scan.’ En intussen knipt de assistent, Lucs dus, met een grote schaar een paar stevige plukken haar en stopt het bij het teruglopen in een plastic zakje. ‘Zijn er nog dingen die je weg wil werken?’ gaat ze onverstoord verder, ‘wondjes, littekens of zo…, ik zie het niet, maar dat weet je zelf beter’. Ik knik nee. Er is niets weg te werken aan dat rare ventje wat ik zien. Eigenlijk een best mager jochie met heel platte buik en disproportionele grote leuter die over een wel hele volle balzak omlaag hangt. Ik vind mezelf er vreselijk uitzien, ook al werd me de laatste tijd verteld dat ik trots moest zijn op mijn lijf, helemaal door mijn personal coach die Dirk-Jan en Yvonne voor me geregeld hadden.

‘Nou Janus, dan is het nu tijd voor de tweede scan. Weer heel je lijf, maar nu met een volle erectie’. OK denk ik, daar gaan we, en sta op. Ik ga wat verder in de hoek staan, trek mijn pik omhoog en begin me langzaam met twee handen af te trekken, in vol zicht van ze. Ze staren me alle drie aan, ik zie ze eerst nog kijken maar zak dan in mijn trance, wordt blind van geilheid en voel mijn pik eerst langer, dan ook snel veel dikker worden. Ik laat mijn pik met een hand los, grijp mijn balzak hoog beet en pers hem ver omlaag, terwijl ik mijn eikel achter de diep rand gevat, hard omhoog ruk, of juist mijn hele hand over de volledige lengte van mijn pik omlaag pers; Mijn favoriete manier van masturberen. In no-time ben ik helemaal paraat. ‘Rustig, rustig’ fluistert de stem van de chauffeur in mijn oor. Hij staat langs me, grijpt daarbij hand voor hand van me om me los te maken van mijn pik en ballen. Dan pakt hij mijn pik stevig beet en trekt me mee naar het podium. Als hij me loslaat klapt mijn eikel hard omhoog en petst met een luide klap boven mijn navel, tegen mijn strakke maag en staat er misschien een centimeter vandaan stil, omdat mijn stijve pik nu eenmaal helemaal rechtop staat. Ik zie de dame moeilijk ademen en de assistent bezig zijn in zijn kruis, voordat hij gaat zitten in de bureaustoel achter de laptops. Het podium gaat weer draaien. Net als de vorige scan duurt ook dit maar een paar minuten. Het bekende piepje. Ik stap eraf en in pasritme zwaaiende pik en wiebelende zak, loop ik naar het scherm. Als ik zit blijf ik niet van mezelf af. Met een hand masseer ik zachtjes mijn ballen, terwijl ik me met de andere heel traag aftrek, vooral mijn eikel bewerk. Ik moet immers stijf blijven voor de laatste scan. De chauffeur kijkt niet eens naar het scherm, heeft alleen oog voor mijn handenarbeid en bijna meteen voel ik ook een hand van hem erbij komen. Hij vat en bevoelt mijn pik als zoekt hij rijpe bananen bij de groenteboer. Ik vind het best, ook als ik schrik van wat ik zie. Een mager joch met een groteske pik en ballen! Het wordt helemaal eng als ik verpakt word in ‘mijn huid’…, dat is dus hoe anderen me zien. Wow…

Dan de derde scan. Deze keer sta ik stil en bewegen de twee camera’s, heel traag in hun telescopische camera lift. Deze opname duurt veel langer dan de vorige twee, maar OK, ik blijf onverminderd stijf, kan dat immers uren volhouden. Dan het piepje. Eindelijk. ‘Mag ik nu?’, vraag ik direct aan de chauffeur, terwijl ik er nog sta. De dame kijkt verward, maar Karel de chauffeur knikt ‘zekers jochie…, laat maar gaan…, het lijkt me goed als de druk eraf gaat…, vind u niet mevrouw… die ballen moeten hoognodig gemolken worden…, toch?’. Het arme mens weet niet hoe te kijken. Haar ogen gaan van hem, naar mij en terug naar mijn kruis waar ik me met twee handen, op mijn favoriete manier aan het bespelen ben. Deze keer stop ik niet, niemand stopt me. Ik sta met gesloten ogen en losse handen op het podium te wankelen als mijn fluimen sperma in het rond vliegen in de richting waarin mijn kloppende lul, uitlaat van mijn pompende ballen, staat. Heerlijk, eindelijk weer rust.

Als ik mijn ogen open zie ik dat de assistent alle apparatuur heeft weggehaald, zeg maar veiliggesteld. Slim van hem, echter niet die enorme donkere plek in zijn pantalon. Ook mevrouw heet wat meegemaakt, maar ze is te afstandelijk om nog verder iets mee te proberen. Dat is blijkbaar ook de conclusie van de chauffeur. Die geilaard zou me best wel eens met hun bezig willen zien vraag ik hem tijdens de rit terug naar huis. Inderdaad vult hij aan en beschrijf in detail alle standjes die hij mij zou willen doen met ze. Ik krijg en hou er de hele rit een stijve van, die hij met zijn handen en mond ‘afwerkt’, stilstaand op de oprijlaan, thuis.

Zondag 12 augustus (2018). Yvonne is jarig en ik ben erbij als ze ‘het cadeau’ krijgt van Dirk-Jan. Het eerste beeldje van me, zo’n 21,5cm groot in mijn natuurlijke lichaamskleuren en op een plexiglas plaatje. Ze is verrukt en verward als ze ook een tweede pakje krijgt, wat er precies zo uit ziet als het eerste. ‘Zou het?’ vraagt ze Dirk-Jan en inderdaad, ze gilt van plezier als ze me opnieuw ziet, maar nu met volle erectie. ‘Vergelijken?’, vraagt Dirk-Jan en ja, dat wil ze. Ik ben zoals altijd naakt bij ze en gezien ik wist wat komen ging volledig paraat. Ik ga dus voor haar staan en met het beeldje met gestrekt hand naast me houdend, vergelijkt ze me. ‘Precies! Dirk-Jan, hij is het écht!’. Proest ze uit. Ze heeft dus geen idee wat er dan komt. Die derde verpakking is dan ook heel anders en de doos die erin zit wel heel exclusief. Als ze de dikke lederen deksel openklapt hapt ze naar adem. Een angstgilletje klinkt. Ja, het is echt realistisch zie ik dan ook OMG! Het lijkt wel alsof ze mijn pik en ballen hebben gecastreerd en opgezet! ‘Ja schat’, begint Dirk-Jan. Dit is een premium, een kopie van zijn ding, op ware grootte. Viel het je al op dat die beeldjes net zo lang zijn als zijn stijve? 21,5cm?’, ze bekomt van de eerste schrik en pakt hem eruit. ‘Eek Dirk-Jan! het ding veert mee…, is dit echte huid?!’ Dirk-Jan lacht ‘Nee-o-nee lieverd, dat is de zogenaamde Sil-Slide technologie die het zo echt laat aanvoelen. Ook de hardheid is exacte wat Janus heeft, Karel heeft het dubbel gecheckt toen ze het fabriceerde. Zie je, ook zijn aders zijn levensecht, kom Janus, laat eens zien en opnieuw hielden ze de dildo naast me, checkte iedere ader, plooi, vlek van eikel tot en met mijn levensechte, los zwevende ballen. Zelfs de huidskleur klopte. Van mijn gebruinde ballen en roede tot rode eikel en lichtere terug gestroopte voorhuid, omdat die veel minder zon zag dan de rest van mijn lijf. Terwijl ze me vergeleken speelde ze met zowel mijn als de dildo’s ballen. Iedere testikel wordt ‘beetgepakt’ en verlegd, er bijna uit geperst. Het oppervlak van dildo’s ballen, schacht en eikel verbleekt net zoals bij mij, iedere keer als ze het uitrekken. Het hele ding is net zo glanzend en plakkerig als mijn apparatuur! Onderin zit een holte, daar kan ze een meegeleverd ‘Suction Cup’ op schroeven als ze het ding bijvoorbeeld wil berijden.

Onnodig te zeggen dat het uitpakken van deze cadeaus onvermijdelijk heeft geleid tot een hele lange reeks van vergelijkingen. Mijn pik en de dildo zaten om en om in ieders gat denkbaar en later zelfs ook tegelijkertijd in hetzelfde gat. Ik kan mezelf pijpen en neuken door mijn pik in mijn mond of kont te persen, maar een extra pik, zo los in je hand, biedt echt veel meer mogelijkheden! En dit herhaalde zich ieder jaar.
Iedere verjaardag krijgt Yvonne een nieuw exemplaar. De oude (en meerdere kopieën ervan) worden weggeven aan speciale vrienden plus staat ieder ‘beeld’ in de jachttrofeeën-kamer, keurig op rij. Hiermee wordt in de loop van de jaren ook mijn persoonlijke groei erg goed zichtbaar. Niet alleen mijn pik (van 21,5cm op mijn 17e naar 22,3cm in 2022, op mijn 21e maar vooral ook mijn lijf. Van schriel mager mannetjes naar een surfdude-achtige, fitte atleet met inderdaad, een fors neukpakket. Maar al met al precies zoals we voor ogen hadden toen we indertijd begonnen met mijn persoonlijke ontwikkel/sportplan. Het kopiëren en uitdelen van mijn levensechte dildo’s heeft meer opgeleverd dan enkel de neukfestijnen tijdens haar verjaardagen. Veel meer. Maar daarover wellicht meer in andere verhalen.

Inmiddels verstrekt Dirk-Jan de scans ook per licentie aan een specialistisch bedrijf in Amerika. Ze zijn beroemd vanwege hun seks poppen, maar ook levensechte, realistische dildo’s. We krijgen per gemaakte kopie een bedrag wat ik hier niet mag noemen, maar het bedrijf is dé maker van de ‘Sil-Slide technologie’. Een exacte kopie van mijn pik en ballen zijn via internet te koop vanaf 600 dollar dus het licentiebedrag is stevig te noemen. Ze wilde de dildo vernoemen naar de ‘donor’ maar dat wilde wij niet en daarom hebben ze een andere echte Nederlands naam verzonnen, de ‘Dirk’. Nederlandse mannen schijnen namelijk wereldwijd nogal ‘berucht’ te zijn vanwege hun afmetingen en dan doel ik niet op lichaamslengte waarvan wij de nummer 1 zijn.

Maar goed, dus ook vorig jaar augustus 2023 werd ik ruim voor haar verjaardag weer naar het bedrijf gebracht waar ze me nu voor de 6e keer gaan scannen. Bijna routinematig doen we wat we altijd doen, alleen deze keer toppen we het af met veel extra show en handwerk. Na die eerste keer doen de dame en haar assistent wel volop mee, we (Karel de chauffeur en ik) wisten ze te verleiden en dus zijn we uren langer bezig dan noodzakelijk. De dag erop echter komt het bericht. Dirk-Jan belt me met een korte mededeling: Ik ben uitgegroeid. Is mijn lijf wel weer beter geworden, mijn pik en ballen zijn uitgegroeid en de afmetingen en volumes zijn exact gelijk aan het jaar ervoor, 2022. Ik ben dus op mijn 22…23e uitgegroeid en dat blijkt eigenlijk best wel laat te zijn volgens onze arts die ook jaarlijks een miniatuur body-beeldje cadeau krijgt. Erg laat beseft Dirk-Jan dat hij wat anders moet verzinnen als cadeau, maar goed, welke vrouw is er niet gek op diamanten?

(** Uit privacy alle namen, behalve die van mij, veranderd**)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 8047 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie