BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Moeder en dochter 9 en slot

Na gespuit, de ontmaagding

Een waargebeurd verhaal, alleen de namen van de personages zijn veranderd.

Mijn lul verschrompelde tot zijn kleinste formaat en gleed na enige tijd uit haar kontje. Een lading sperma volgde. Haar aarsje sloot zich pulserend. Dan perste Marie-Claire nog een paar klodders sperma naar buiten. Die vielen ook op het parket.

Elise keek gefascineerd, net zoals ik. Dan zei ze : “mama, dat was fantastisch, bedankt daarvoor en ze trok hoofd van haar hijgende mama tegen haar boezem. Ik liet de dijbenen van Marie-Claire los en kroop achteruit. Zij zette haar voeten op de grond, ik ging naast haar zitten. Elise zat aan de andere kant.

Dan zei Elise, nadat het hijgen van haar mama enigszins verminderd was : “mama, geef Rick een goeie tongzoen”. Even keek die verschrikt, dan draaide ze haar hoofd in mijn richting en we versmolten in een gulzige, geile tongzoen. Elise streelde door de haren van haar mama en die van mij terwijl wij beiden langdurig lagen te tongen. Zo bleven we een hele tijd in de sofa zitten met z’n drietjes.

Dan zei Elise : “mama, Rick, kom naar de badkamer, ik denk dat we een goeie douche verdient hebben”. Ik hielp Marie-Claire recht en ondersteunde ze naar de badkamer. Elise hinkte met één kruk voorop. Ik had al twee keer gespoten en kon wat verfrissing gebruiken. Marie-Claire was ook afgepeigerd.

Twee minuten later stonden we onder de douche met z’n drietjes. Elise steunde op één been en vroeg haar mama om voor haar te knielen en aan haar kutje te likken, zelf wilde ze een tongzoen van mij. Marie-Claire begon geknield voor Elise aan diens kutje te likken. Ik stond er schuin naast, kroelde met één hand door de haren van Elise en tongde haar op een zachtaardige, maar langdurige manier. Met mijn andere hand streelde ik één van haar prachtige borsten. Zo stonden we een hele tijd in innige liefkozing.

Elise nam even een adempauze, keek naar beneden, naar het op en neer gaande hoofd van haar mama, die met ver uitgestoken tong haar kutje lange halen gaf. Bij zichzelf dacht ze : ‘Julie kan dat veel beter, maar ja, die heeft wel massaal veel meer ervaring dan mijn mama’. Dus zei ze maar : “mama, pijp Rick zijn mooie piemel”.

Ik keek Elise aan en die keek naar mij. Met een heel verliefde blik in haar ogen zei ze : “Wil je me verder kussen Rick, maar wil je ook een paar vingers in mijn kutje steken ?” “Jouw piemel mag nog niet, maar vinger me alsjeblieft”. De geilheid van haar uitspraak en van haar woorden, gaven me een heel raar gevoel vanbinnen.

Met de hand die één van haar borsten kneedde, gleed ik traag over haar buik naar beneden. Daar had mijn dochter Julie al meermaals bij geschoren en haar kutje van een klein dun landingsbaantje voorzien. Die was immers van mening dat mannen niet al te snugger waren en dat je hen moest aanduiden waar ze ergens moesten zijn.

Met één vinger, schoof ik links en rechts van haar landingsbaantje over haar kutje tot aan de onderkant. Dat deed ik meermaals terwijl Elise en ik ondertussen al terug aan het tongen waren. Ik voelde haar buitenste kutlipjes onder mijn vingers. Die waren al glibberig door het gelik voordien van Marie-Claire. Na een tijdje liet ik mijn twee vingers gekromd in haar sappig kutje glijden. Al tongend kreunde Elise. Ik ging zo diep mogelijk met die twee vingers, om ze er dan bijna helemaal uit te trekken. Die beweging herhaalde ik tientallen keren. Elise bleef kreunen tijdens het tongen.

Marie-Claire was ondertussen mijn half harde piemel aan het vertroetelen. Gezeten op haar knieën, likte ze heel mijn liesstreek. Ik was al twee keer klaargekomen, die dag, dus een derde keer, zat er zo snel niet in. Marie-Claire zoog af en toe op mijn eikel, dan likte ze weer over de volledige lengte, soms likte ze mijn ballen en de zone tussen mijn dijen en mijn balzak en soms een beetje onder mijn balzak. Af en toe streelde ze haar eigen gelaat met mijn piemel en liet ze die over haar hele gelaat glijden. Ik vond dat mijn lulletje in zeer goeie handen was en concentreerde me dan maar op Elise.

Die stond met haar rug tegen de tegelwand van de douche, mij erg zwoel te tongen. Met mijn twee vingers ging ik gekromd in en uit haar kutje. De regendouche sproeide ons alle drie, nat. Het gehijg van Elise werd wat teveel om nog fatsoenlijk te kunnen tongen, dus boog ik me voorover en begon één van haar prachtige borsten te likken. Af en toe zoog ik op haar tepel, dan likte ik weer over de hele borst met een zo ver mogelijk uitgestoken tong. Na een tijdje zoog ik weer en knabbelde een beetje op haar tepel. Dan kwam de andere borst aan de beurt.

Op een bepaald moment voelde ik haar nagels in het vel op mijn rug drukken. Heel haar lichaam kwam onder hoogspanning. Ik verhoogde het tempo van mijn bewegingen met mijn twee vingers. Samen gingen we geleidelijk aan in een soort van hogere en fellere roes. Tot mijn verbazing, leek Elise te gaan klaarkomen door mijn simpel vingeren. Telkens ik mijn vingers wat terug trok, raakte ik met de toppen van die vingers een sponzig plekje binnenin, iets onder haar klitje, maar binnen in haar. Telkens kreunde ze harder.

Ik liet de twee borsten van Elise even gerust, keek naar beneden en zei tegen Marie-Claire : “meisje, hou mijn piemel maar gewoon vast en kijk naar het kutje van je dochter”. Dat deed ze. Ik begon harder en harder in en uit te bewegen. Elise stopte niet meer met kreunen, ze bleef langgerekt aan één stuk door kreunen. Ik zoog weer een tepel in mijn mond en ging aan maximale snelheid doorheen haar kutje. Dan kwam er een soort doodsreutel uit Elise en in keek, nog steeds met één tepel in mijn mond, naar beneden. Daar zag ik verschillende stralen kutvocht uit Elise spuiten, recht in het smoeltje van haar mama. Die knipperde wel een paar keer met haar ogen, maar keek toch mateloos gefascineerd naar het spuitende kutje van haar dochter. Bij elke straal die Elise spoot, hapte Marie-Claire naar het vocht. Ze probeerde zoveel mogelijk met haar mond op te vangen. Dat lukte maar gedeeltelijk.

Ik kreeg ineens drang om te plassen maar wou de omarming niet verbreken. Ik fluisterde in het oor van Elise : “lieverd, kijk even naar je mama”. Elise opende loom haar ogen, keek me even aan en keek dan naar haar mama op de knieën voor haar voeten. Ik zei : “Marie-Claire, open je mondje zo ver je kunt en richt mijn piemel op je mondje, ik wil in je mondje plassen.

Marie-Claire keek omhoog naar ons beiden. Ze keek wat verschrikt, maar deed niets. Elise zei : “mama, open je mond, ik wil Rick recht in je mond zien plassen”. “Vooruit !” zei ze harder. Aarzelend opende Marie-Claire haar mond en nog geen seconde later, spoot er een straal plas recht in haar. Ik greep met de hand waarmee ik eerder Elise gevingerd had, in de weelderige haardos van haar mama, hield zo haar hoofd stil en plaste gewoon verder. Elise en ik zagen de mond van Marie-Claire overstromen, ze slikte wel, maar kreeg niet alles weg. Eens ik uitgezeken was, zei ik : “nu nog even aan mijn eikel zuigen meisje”.

Gewillig omvatte Marie-Claire mijn dikke eikel met haar lippen en ze zoog zachtjes. Dat gaf een zalig gevoel. Ik liet ze een tijdje bezig.

Tot mijn verbazing zei Elise : “mama, wat Rick net deed, vond ik geweldig opwindend, kijk nu even naar mijn kutje”. Plots kletterde een straal pis uit het kutje van Elise, recht in het gelaat van haar mama. Die opende opnieuw haar mond en ving nu de plas van haar dochter op. Ik vond dat een prachtig zicht. Eens ze uit geplast was, zei Elise : “nu nog even mijn kutje proper likken, mama”. Ook dat deed Marie-Claire netjes.

Ik zette de douche af, we hadden genoeg water over ons heen gehad. Gezamenlijk met Marie-Claire, begon ik Elise af te drogen. Die liet zich dat mooi wel gevallen. Dan liet ik me door Marie-Claire afdrogen en daarna droogde die zichzelf af. Alle drie liepen we daarna in ons blootje naar de woonkamer.

Marie-Claire en Elise woonden op de bovenste verdieping van een modern appartementenblok. Via de grote schuiframen, kon je op een groot terras. De balustrade was zo’n meter twintig hoog in heel dik glas. Van op het terras had je een mooie kijk op een groot stuk van Zuidelijk Antwerpen. Ik liep in mijn blootje naar buiten, het was nog warm genoeg ook al was het eind september, en ik stak een sigaretje op.

Elise was me hinkelend gevolgd, legde één arm over mijn schouder en zei : “Rick, jouw dochter heeft me al enorm gelukkig gemaakt, zowel hier thuis als bij haar op de boerderij”. “Dat is dankzij jou”. “Wat we vandaag met mekaar uitspookten, maakt me nog veel gelukkiger”. “Door jou heb ik een echte liefhebbende mama gekregen en dat had ik tot vandaag niet”. “Ik vond dat ik jou een geschenk moest geven in afwachting van mijn ontmaagding en ik denk dat het gelukt is”. “Mijn geschenk aan jou, was je mijn mama te laten neuken en tegelijk wou ik zien of mijn mama wel voldoende gehoorzaam was om te doen wat ik wou”. “Ik denk dat je best tevreden bent met mijn geschenkje en ik denk dat mijn mama heel duidelijk aangetoond heeft, dat ze wil doen wat ik wil, op seksueel vlak”. “Die twee dingen maken me buitengewoon gelukkig”. Ik moest grinniken omwille van de doordachtheid waarmee Elise alles georganiseerd had, zowel voor mijn plezier als voor haar dominantie naar haar mama toe.

Achter ons hoorden we enigszins schuchter vragen : “iemand koffie ?” Elise en ik keken om en daar stond, met een blik naar de grond gericht, volledig in haar blootje, Marie-Claire. “Graag” antwoordden Elise en ik quasi simultaan. Marie-Claire liep naar binnen om koffie te halen.

Elise en ikzelf zetten ons elk in een tuinterraszetel waarvan er vier aan een grote ronde tafel stonden. Een zwaar smeedijzeren geval met een heel dikke glasplaat er op. In elke zetel zat een dik, zacht kussen.

Iets later, vervoegde Marie-Claire ons met drie mokken koffie. We nipten alle drie van de veel te hete koffie, terwijl we uit de wind in het najaarszonnetje zaten. We zwegen en genoten van de rust en het zalige gevoel van genietend niets doen.

Dan plots, uit het niets, zei Marie-Claire : “Elise, lieverd, sinds die zondag toen je nog op de boerderij zat, vorige maand, tot op vandaag, heb ik ongelofelijk genoten van alles wat wij uitspookten op seksueel vlak”. “Dat was meer en beter dan alles van de jaren daarvoor tezamen”. “Bedankt daarvoor alle twee”. Ik keek naar haar. Marie-Claire had dat heel ernstig gezegd. “Ik zou willen dat dit nooit stopt” zei ze nog.

Ik zweeg, ik had het gevoel er een beetje ‘voor spek en bonen’ bij te zitten en keek naar Elise. Die zei prompt : “mama, je hebt mij sinds die bewuste zondag bewezen dat je me echt heel graag ziet en niet als je kindje, maar als jonge vrouw, dat bewijs je trouwens elke dag weer en dat maakt mij bijzonder gelukkig”. “Vandaag heb je mij laten zien, door met Rick te vrijen, dat je ook met een man een mooie, passionele vrouw kunt zijn”. “Dat wou ik, omdat ik me naar Rick toe een beetje schuldig voelde omdat ik hem tot aan mijn ontmaagding wil laten wachten om echt met mij te vrijen”. “Tot dan mag jij, mits Rick het wil, zoveel met hem seks hebben als je maar wilt”.

“Je mag wel geen seks hebben met iemand anders, want ik wil niet dat hier één of andere klojo aangewaaid komt, waar ik niets van moet hebben”. “Dus met Rick zoveel als je wilt en natuurlijk zoveel als hij wil”. “Zorg er alleen maar voor dat ik daardoor niets te kort kom” zei ze nog lachend. Dan zei ze : “maar mama, hou er wel rekening mee, dat je, na mijn ontmaagding, Rick wel met mij zult moeten delen”.

Dat leek mij een bijzonder leuk vooruitzicht. Marie-Claire zei : “bedankt liefje, jij komt altijd op de eerste plaats en dat voor de rest van mijn leven, maar als jij dat toestaat, wil ik regelmatig van Rick genieten”. Beide blote dames zaten met tranen in de ogen naar mekaar te kijken.

Ik zei daarop al lachend, om de sfeer wat luchtiger te maken : “zolang kleine Rick hier” en ik wees naar mijn piemel, “tot actie bereid is, is hij voor jullie beiden beschikbaar en dat is enkel een kwestie van motivatie”. Beide dames keken me aan met een blik waar zowel dankbaarheid als geilheid in te lezen was. Ik dronk van mijn koffie en zowel Elise als Marie-Claire volgden mijn voorbeeld.

Na een tijdje zei Marie-Claire : “willen jullie mij even excuseren, want ik moet een plasje gaan doen” en ze stond recht. Ik zei : “wacht even Marie-Claire” en ik draaide mijn stoel van de tafel weg. Tegen Elise zei ik : “draai je een beetje”. Dat deed ze en we zaten zo weggedraaid van de tafel, schuin naast mekaar. Marie-Claire stond in haar blootje voor ons. Ik zei : “Marieke, hurk hier voor ons twee neer en plas voor ons gewoon op de vloer, ik giet daar nadien wel een emmer water over, maar nu wil ik je hier voor ons beide zien plassen”.

Met wat ontzetting in de ogen, hurkte Marie-Claire neer en spreidde haar knieën. “Plassen mama” zei Elise. Na een paar ogenblikken, spoot er een ferme straal pis op de vloer vanuit haar kutje op de terrasvloer. Gefascineerd keken Elise en ikzelf naar de zeikende mama. Eens de straal gestopt, kwam er nog een scheutje of twee en dan was het pissen gedaan.

Elise zei : “mama kom hier naast me staan en spreid je benen”. Ik keek naar de twee dames. Elise ging met één hand doorheen het kutje van Marie-Claire een paar keer over en weer, dan stak ze haar hand uit en zei : “proper likken mama”. Marie-Claire boog wat voorover en begon gedwee de hele uitgestoken hand van haar dochter te likken. Zowel de rug als de palm van haar hand kwamen aan beurt, dan liet Elise haar mama op elke vinger nog wat zuigen en dan was het voor Elise klaar. Marie-Claire kwam recht met een ietwat verwilderde blik.

Ik zei dan : “Elise, mag ik van jouw mama een goeie tongkus ?” Elise keek met een glimlach naar mij en zei : “natuurlijk”. Tien seconden later, stond Marie-Claire naast mijn stoel, voorover gebogen met mij te tongen. Ik proefde een lichte pissmaak, maar haar getong was dusdanig hevig en geil dat ik dit één van de meest intense tongkussen vond, die ik ooit gekregen had. Dan zette Marie-Claire zich terug in haar terrasstoel.

Dat plassen van Marie-Claire, het handje van Elise proper likken en de tongkus nadien, was allemaal ongelofelijk geil voor mij. Ik was die dag al spuitend klaargekomen op de sofa, daarna had ik Marie-Claire in het kontje geneukt, mijn dag kon niet meer stuk.

Plots zei Elise : “mama, zuig Rick zijn pik stijf alsjeblieft, want voor hij weg gaat, wil ik jou nog door hem in je kutje geneukt zien”. Ik keek Elise dankbaar aan. Elise zei : “leg je op die stretcher daar, als je wilt, Rick”. Dat ding diende normalerwijze ofwel voor Elise ofwel voor Marie-Claire om te zonnen. Nu ging ik daar languit op mijn rug op liggen en ik plooide mijn armen achter mijn hoofd. In alle glorie lag ik daar bloot op die lange ligbank. Marie-Claire kwam op haar knieën naast mij zitten, greep naar mijn piemel, trok er even aan en ze zoog dan in één keer, zoveel mogelijk van mijn lul in haar mond.

Elise was uit haar stoel gekomen, mankte tot naast de stretcher waarop ik lag, aan de andere kant, tegenover haar mama. Met enige moeite ging ze door de knieën en ze keek naar het gelik en gezuig van haar moeder, op mijn piemel. Dan zei ze : “mama, ik denk dat hij stijf genoeg is” en zodra Marie-Claire stopte met pijpen, gaf Elise een aaike over mijn stijve lul. Ik kreunde. Dan zei Elise : “mama, zet je bovenop Rick en zak door als ik het zeg”. Marie-Claire zette haar knieën naast mijn heupen. Elise had mijn pik in één hand vast en ze zei : “nu traag doorzakken mama”. Mijn piemel schoof traag in een volwassen, sappige vrouwenkut. Die omvatte mijn pik als een warme, stevige, maar vochtige hand. Ik kreunde weer. Marie-Claire zakte verder door en mijn lul verdween helemaal in haar. Dat was een goddelijk gevoel. Op klaarkomen na, bestaat er voor een vent geen zaliger gevoel dan dat, naar mijn bescheiden mening.

Van zodra mijn piemel volledig in Marie-Claire zat, zuchtte ze diep. Ze zette haar handen op mijn borstkas en begon zachtjes te schommelen. Elise keek naar haar mama en zei : “mama, nu moet jij jezelf klaar rijden op die dikke piemel van Rick”. Met een verbeten blik in haar ogen, keek ze naar haar dochter en ze knikte. Ik voelde hoe ze met haar klit, hard over mijn schaambeen begon te rijden. Elise legde haar éne hand op het staartbeentje van haar moeder. Ik, van mij kant, greep met mijn twee handen naar haar borsten, kneedde die even fel en hard, neep dan één tepel tussen een duim en wijsvinger en begon daar stevig mee te rollen. Ik boog mijn hoofd voorwaarts en zoog de andere tepel in mijn mond. Op een wilde manier begon ik hard op haat tepel te zuigen. Marie-Claire kreunde.

Af en toe knabbelde ik op die tepel, af en toe zoog ik fel, dan weer probeerde ik zoveel mogelijk borst in mijn mond te zuigen, dan weer wisselde ik van borst en bewerkte ik met mijn mond de andere tepel en met mijn vingers de natte tepel die ik even daarvoor bewerkte met mijn mond. Die twee prachtige borsten, kwamen ongeveer evenveel aan beurt qua bewerking met mond of vingers.

Marie-Claire begon als maar harder te kreunen. Elise gaf het ritme van de bewegingen van haar mama aan door met haar hand, net boven de kont van Maria-Claire op en neer te gaan. Het hele sensuele schouwspel van een volwassen vrouw, die remmingsloos op en neer danste bovenop mijn harde piemel, was voor mij het mooiste dat ik ooit zag. Marie-Claire had haar ogen toe en een ietwat verbeten grimas op haar gelaat, terwijl ze zich naar de toppen van het opperste genot bewoog.

Ik kon me niet langer bezig houden met haar magnifieke borsten, want ze begon als maar wilder te bewegen. Dus legde ik mijn handen op haar heupen en volgde gewoon haar bewegingen. De voordien zo gefrustreerde, preutse vrouw, was nu een sensueel en passioneel wezen geworden dat zichzelf naar een explosie van genot dreef.

Dat kwam er ook, na ettelijke minuten aan. Tot dat moment had ze alles altijd ondergaan en meestal tot voor die bewuste zondag, was dat altijd tegen haar zin geweest. Nu, helemaal uit zichzelf reed ze zich naar een orgasme, volledig gedreven door eigen verlangen. Alle kettingen van preutsheid en beperkingen van haar vrouw zijn, waren verdwenen en die bevrijding schreeuwde ze keihard uit, op het moment dat ze gillend explodeerde.

Zo’n ontploffing van genot had ik nog nooit meegemaakt. Voor mij was dat alsof ik machteloos door haar gedrevenheid en passie, nul controle over mezelf had en nog tijdens haar wild orgasme, spoot ik me volledig leeg die in haar. Het was alsof mijn sperma vanuit mijn tenen vertrok en in een rotvaart doorheen heel mijn lijf recht in dat van Marie-Claire vloog. Ze gilde nog harder en Elise hield het schokkende kontje van haar mama, stil geklemd bovenop mijn lende.

Zo bleven we een hele tijd zitten. Marie-Claire en ik hijgden uit. Elise had het hele tafereel met verwondering en bewondering gade geslagen. Eens alle genotsspasmen uit ons beider lichamen zich gekalmeerd hadden, fluisterde Elise : “bedankt mama, je hebt ons jouw echte passie laten zien, dat was ongelofelijk mooi en opwindend”. Ik kon dat niet tegenspreken.

Traag liet Marie-Claire zich door de armen zakken. Elise had immers haar hand van het kontje tot tussen de schouderbladen verplaatst en zo drukte ze haar mama naar beneden, dichter naar mij toe. Marie-Claire opende haar ogen, die stonden erg troebel en ze keek zwoel naar mij en zei : “Rick, je bent en blijft een smeerlap, maar mag ik je alsjeblieft kussen ?”

Ik knikte weer en ze stak haar tong in mijn mond. Erg zwoel en langdurig kuste ze me. Haar tong ging op zoek naar elk plekje in mijn mond en ik probeerde hetzelfde bij haar te doen. Ik kon niet anders dan ondergaan. Elise streelde ondertussen de haren, de rug en het kontje van haar moeder.

Een hele tijd later stonden we onder de douche. Alle drie in een innige omhelzing. Dan zei Marie-Claire tegen haar dochter : “Elise, schat, je hebt mij als geschenk aan Rick aangeboden en in werkelijkheid heb je mij het allermooiste geschenk gegeven dat er bestaat, want door jou, met de hulp van Rick hier, ben ik een echte vrouw geworden”. “Ik weet niet hoe ik het moet uitdrukken, maar tot vandaag was ik gewoon een soort zombie, die alles onderging en nu, voor het eerst in mijn leven heb ik het gevoel, echt te leven”.

We konden het moeilijk zien door het water van de regendouche, maar Marie-Claire, weende en ditmaal van geluk.

Een kwartier later, was ik terug aangekleed en liet ik de twee dames alleen. Eenmaal thuis, vond ik het nodig om een serieuze siësta te nemen. Ik was gewoon bekaf.

Van die dag af, ging mijn dochter, zoals elke morgen Elise verzorgen. Voor haar bezoek aan de kiné, liet Elise zich klaar likken onder de douche door Julie, dan likte Elise mijn dochter klaar in het bed van haar mama. Die keek meestal toe en soms moest die op bevel van Elise, in haar plaats mijn dochter naar een hoogtepunt likken. Dat werd dan gecompenseerd de avond van dezelfde dag, dan likte Elise haar mama klaar of allebei tezamen in een negenzestighouding.

De bezoeken aan de kiné werden minder en minder. Eerst nog drie keer per week in plaats van zes en daarna nog maar één keer per week.

Ikzelf reed haar telkens om negen naar de kiné en leverde Elise terug af bij haar mama. Na elke bezoek, mocht ik evenwel niet onmiddellijk vertrekken. Ik werd dan door Marie-Claire in de slaapkamer uitgekleed, afwisselend werd ik dan verzocht om Marie-Claire of Elise klaar te likken en daarna werd ik verzocht om Marie-Claire te neuken. Dat was ook afwisselend op aangeven van Elise, die mij telkens verzocht om ofwel op z’n hondjes, ofwel in missionaris ofwel met haar bovenop mij, haar mama naar een hoogtepunt te neuken. Beide dames lieten mij maar één keer klaarkomen, nadat Marie-Claire zelf ontploft was van genot. Dan gaven ze mij wat recuperatietijd en daarna, mocht ik niet vertrekken, vooraleer, één van hun twee, mij, grondig klaar gepijpt had.

Regelmatig, moest ik op vraag van Elise, het kontje van haar mama neuken. Elise stak dan telkens eigenhandig mijn pik in het kontje van haar mama. Ze keek dan van heel dichtbij op toe en meestal vingerde ze dan haar mama, terwijl mijn piemel in en uit de aars van haar mama schoof.

Eén punt van discussie is er nog geweest. Toen beide dames tegelijk over de bolvormige vibrator wilden beschikken. Dat probleempje heb ik nog opgelost, door Elise een zelfde vibrator cadeau te doen. Van die dag af, zette Marie-Claire en Elise zich regelmatig op bed, los van mekaar, en gebruik makende van hun persoonlijke vibrator, maakten ze er een spelletje van om het eerst klaar te komen.

Zonder dat ik het wist, zijn Elise en Marie-Claire ook op bezoek geweest op de boerderij van Julie en Berreke. Ze hadden twee gigantische tuilen rozen bij. Eéntje voor Julie en eentje voor Magda, haar schoonmoeder, als bedanking voor de veertien dagen dat Elise bij hen in augustus had mogen verblijven. Magda is dan met de kinderen gaan wandelen en Elise, Julie en Marie-Claire hebben mekaar dan in de slaapkamer van Julie, grondig verwend.

Op twaalf november van dat jaar, werd Elise achttien. Dat was toen op een zaterdag. Ik werd uitgenodigd om, uitgebreid te komen ontbijten tegen tien uur. Ik kwam daar toe met een gigantisch boeket donker, rode rozen. Tegen half twaalf ging Marie-Claire naar haar slaapkamer en verzocht ze Elise en mezelf om te wachten. Het zal al twaalf uur geweest, vooraleer Marie-Claire aan Elise vroeg om naar de slaapkamer te gaan. Na zeker een kwartiertje riep ze of ik wou komen.

In de slaapkamer, stond ze naast het bed in mooie lingerie. Ze zei : “zet je Rick en ze wees op het zeteltje dat daar stond. Overal in de kamer stonden theelichtjes te branden en heel de kamer lag vol met rozenblaadjes. Elise lag in een doorschijnend negligé midden op het bed.

Marie-Claire zei : “lieve Rick, mijn dochter zou graag hebben dat je jezelf in je blootje zet, dat je dan terug in het zeteltje gaat zitten”. “Ze heeft me gevraagd om haar grondig te likken tot ze komt, daarna wil ze dat ik jou apparaat op maximale sterkte zuig”. “Daarna, zouden wij graag hebben, dat je haar ‘vrouw maakt’”.

Marie-Claire ging languit tussen de dijen van haar dochter liggen, schoof haar handen onder het negligé tot op de borsten van haar dochter en ze plantte haar tong diep in het kutje. Ik was in geen tijd helemaal bloot en zag het tafereel op het bed voor me. Elise had haar ogen gesloten en haar handen lagen bovenop het negligé, op de handen van haar mama en dus op haar eigen borsten.

Erg liefdevol, likte Marie-Claire haar dochter op een zachte, trage manier naar een ‘rustig’ orgasme. Elise kreunde het uit, maar het geheel gebeurde bijna sereen.

Dan ging Marie-Claire, languit, naast haar dochter liggen, streelde de die met heel veel liefde en vroeg na een tijdje : “kom je Rick ?”.

Ze kwam recht, keek naar mijn piemel om vast te stellen dat die al op maximale stijfheid voor mij uit priemde. Ze zei : “jouw nu nog pijpen, lijkt me niet nodig, dat hou je nog te goed”. Mijn lul, was inderdaad, zonder dat ik die aangeraakt had, loeihard geworden.

Ik zette me op mijn knieën tussen die van Elise. Boog voorover en met mijn vuisten onder haar oksels gepland, liet ik mijn gelaat tot vlak voor het hare komen. Dan fluisterde ik : “lieve Elise, weet je zeker dat ik mijn piemel in jou mag steken ?” Zij keek me recht in de ogen en zei : “ik verlang er al zo lang naar, je kunt me geen groter geschenk geven lieve Rick, dan van mij nu een echte vrouw te maken”. Ik gaf haar een zwoele, trage en liefdevolle tongzoen.

Dan trok ik me wat terug omhoog. Ik voelde de hand van Marie-Claire mijn piemel omvatten en die vlak voor de opening van het kutje van Elise brengen. Dat had ze grondig voorbereid door het helemaal nat te likken, voordien. Ik duwde mijn eikel zachtjes naar binnen en Marie-Claire trok haar hand terug en legde die op mijn staartbeentje. Met haar andere arm had ze het hoofd van haar dochter tegen haar boezem gedrukt. Ze gaf een voorzichtige kus op het hoofd van Elise en fluisterde : “beetje doorduwen Rick”.

Ik ging dieper, tot ik weerstand voelde. Dan keek ik naar beneden, keek recht in de ogen van Elise en zij keek recht in de mijne. De intensiteit van onze gevoelens in die blik naar mekaar was immens. Ik drukte door. Ik zag haar ogen erg groot worden, er kwamen tranen in. Ik hield stil, met mijn piemel maximaal in haar. Na ettelijke minuten begon ik zachtjes te bewegen. De blik in haar ogen veranderde en werd erg smachtend. Na een paar minuten begon ze te kreunen. Ik hield weer stil.

Dan zei Elise : “lieve Rick, kus me alsjeblieft”. Ik liet mijn lichaam op het hare zakken en we versmolten in een tedere tongkus. Haar mama streelde haar haren en met de andere hand streelde ze mijn rug. Na een hele tijd zo gekust te hebben, begon in met mijn lichaam golvend in en uit het hare te gaan. In de aloude missionarishouding, dreven we meer en meer op golven van gezamenlijk genot.

Kussen ging niet meer dus hield Elise haar hoofd tegen het mijne gedrukt aan de zijkant met één hand op mijn achterhoofd. Aan de andere kant, gaf haar mama, haar talloze kleine kusjes op het hoofd en in de haren. Met heel kleine beetjes, verhoogde ik het tempo. Het gekreun van Elise volgde. Mijn schaambeen botste bij iedere inwaartse beweging tegen haar klitje. Bij elke ‘botsing’ schoot haar en mijn genot in de hoogte. Veel langer kon ik het niet volhouden en net op het moment dat Elise in mijn oor begon te gillen van het klaarkomen, voelde ik mijn beschikbaar zaad met een rotvaart, diep van binnen, tegen haar baarmoeder spuiten. Ze gilde nog harder. Na ettelijke minuten, verstomden alle geluiden en was er nog enkel gehijg van haar en mezelf te horen. We lagen in een soort groepsknuffel uit te puffen. Dan zei Marie-Claire : “dat is het allermooiste en liefdevolste dat ik ooit zag”. Noch Elise, nog ikzelf wou of kon haar tegenspreken.

Na een hele tijd, liepen we met z’n drieën naar de douche, verfristen ons en gingen op het terras een koffie drinken. Ik rookte een sigaretje of twee. Na een half uurtje of zo, wou Elise opnieuw de liefde bedrijven. Ditmaal zat ze bovenop en reed ze zich in geen tijd naar een orgasme. Diezelfde dag volgden nog twee neukbeurten, telkens met assistentie van Marie-Claire. Ik reed ’s avonds bekaf naar huis.

Epiloog

Er ontstond een soort van patroon tussen Elise, Marie-Claire en mezelf. Elke woensdag ging ik Marie-Claire neuken, na de middag. Elise gaf assistentie, want dan had ze geen school. Elke zaterdag ging ik Elise neuken, dat duurde meestal heel de dag, Minimaal moest ik drie keer spuiten op zo’n zaterdag en Elise wou minimaal drie keer klaarkomen. Dikwijls gaf Marie-Claire assistentie. Elke nacht, sliepen Elise en Marie-Claire bij mekaar en ze verwenden mekaar dikwijls. Ze waren meer hartsvriendinnen geworden, dan moeder en dochter.

Eens per maand, gezien de kiné niet meer nodig was, gaan Marie-Claire samen met haar dochter op bezoek bij mijn dochter. Telkens gaat Magda dan op uitstap met de kinderen en de drie dames verwennen mekaar het grootste deel van de dag.

Soms ging ik op zaterdag met beiden wandelen in de Ardennen of in Zeeland, tussen Katzand en Breskens. Op één van die wandelingen, Marie-Claire liep wat voorop, zei Elise dat de verjaardag van haar mama er aan kwam en dat ze niet wist, wat als geschenk te kopen. Materialistisch bekeken had ze al alles. Dus bij gebrek aan inspiratie vroegen we aan haar zelf, wat ze het allerliefste als verjaardagsgeschenk wou hebben.

Ze dacht even na en zei dan : “Rick, het allerbeste dat mij ooit overkwam, was op die bewuste zondag, toen Elise bij jouw dochter op de boerderij verbleef”. “Dat zou ik nog eens willen meemaken”. Elise en ik, keken haar verbaasd aan. Op vijftien februari van dat jaar, liepen er zes mannen, met skimaskers op en gekleurde lintjes op één van hun bovenarmen gebonden, onder hun kleding, het appartement van Marie-Claire binnen. Dat was weer op een zondag. De hele dag, hebben Gerry, Filip, Karel, Gert, Johnny en Colle zich met Marie-Claire geamuseerd, zonder één keer hun naam genoemd te hebben. Heel die zondag heeft Marie-Claire, geen woord gesproken, dat mocht ze niet, maar ze heeft des te meer gekreund en gegild tijdens het veelvuldig klaarkomen.

Sindsdien, krijgt Marie-Claire, elk jaar weer, hetzelfde verjaardagsgeschenk. Ze wil niets anders en voor mijn zes kameraden is het elk jaar opnieuw feest.

Einde verhaal
Voor commentaar op dit waargebeurde verhaal, enkel namen en locaties zijn aangepast ; stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Alle eventueel crimineel interpreteerbare feiten zijn vanzelfsprekend compleet verzonnen. Elke gelijkenis met personen of gebeurtenissen in dit verhaal, berusten louter op toeval. Tevens is dit verhaal enkel bedoeld voor de Gertibaldi site, enkel te kopiëren of te vertalen, mits voorafgaande, schriftelijke toestemming van de auteur.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder integendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 11847 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Moeder en dochter 9 en slot”

Plaats een reactie