BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vroeger in onze achterbuurt

Buiten in schemer zwerf ik door de buurt.
Via het steegje, kom ik in de betere buurt waar kale kak in de mooiste vrijstaande woningen wonen. Langs de rondweg loop ik naar het tankstation. Net voor sluitingstijd pak ik een zak chips. Een chagrijnige man achter de kassa bromt; “Vijf cent te weinig”. Hij vertikt het om vijf cent voor te schieten; “Leg die zak terug. Wegwezen jongen”. Bij het steegje staat een nette oude meneer zijn hond uit te laten; “Zo jonge knul, wat ben jij laat op straat. Je moet naar huis”. Wat een mafkees, waar bemoeit zich mee; “Meneer, ik ben zestien, bepaal zelf wat ik doe”. Op een bekakte toon spreekt hij me toe; “Knul, je hebt structuur nodig om op school te presteren”. “Meneer, zit niet meer op school, ik zoek werk”. Hij haalt twee tientjes uit zijn portemonnee; “Knul, weet jij een rustig plekje?”. Ouwe viezerik wat denkt hij wel. Mijn lege maag denkt er anders over, voor twintig euro kan ik veel eten voor kopen. Meneer wil niet met een straatschoffie gezien worden en volgt op ruime afstand. Tussen de zijmuur van het stadion en een hek vol begroeiing haalt meneer zijn penis uit de broek. Vol afschuw laat ik zijn slappe warme zak door mijn hand gaan. Langzaam schuif ik de voorhuid heen en weer over zijn eikel. Vreemd, ik krijg ongekende verlangens om meneer te dienen. Gehurkt in schemer tuur ik het pad af of de omgeving veilig is. Ik pak zijn stijve vast, doe de voorhuid terug en laat mijn tong rustig rond de eikel gaan. Meneer streelt door mijn blonde haren, kijkt hoe mijn lippen strak om zijn lul gaan. Hij ademt zwaar; “O knul …. Wat lekker ……. Ik kom”. Gelaten laat ik hem in mijn mond spuiten, lauwe sperma gutst over mijn tong. Zonder na te denken, slik ik zijn zaad door mijn keel. Meneer doet tevreden zijn gulp dicht, geeft me twintig gulden; “Goed gedaan knul, voor herhaling vatbaar”. Samen met de hond verdwijnt de nette oude meneer uitzicht. Verward door ongekende gevoelens trek ik me af, spuit in mijn hand en lik mijn sperma op.

De volgende ochtend “Danny, schiet op, ik heb bier en shag nodig!”. Vader met zijn blote pens op een tuinstoel in de voortuin, drukt me geld in de handen. Moeder schreeuwt vanuit het halletje; “Ik moet sigaretten hebben!”. In de brandende zon, in aftandse kleding, loop ik door onze achterbuurt. Het is rustig in de vakantieperiode, de meeste bewoners zitten op de camping. In het buurtwinkeltje koop ik van mijn geld, chips en mijn eerste pakje sigaretten. Op het pleintje zie ik rooie Wimpie zwaaien, wat moet die mafkees nu weer. Ik steek mijn hand op; “Ik kom zo!”. Thuis trekt mijn werkloze pa direct een pilsje open, luie ma steekt een peuk op. Met de zak chips in de hand loop ik naar Wimpie en geef hem de helft. Hij grijnst; “Paprika, dat is lekker”. Stoer steek ik mijn eerste sigaret op, wat smerig. Met een hoop gekuch druk ik de peuk uit, zonde van het geld. Wimpie heeft wat te vieren, hij is vandaag zestien geworden; “Danny, zullen wij naar het ‘Hoekje gaan?”. In de cafetaria trakteer ik hem een keer. Door de flinke maal, ben ik wel door mijn centen heen. Gelukkig weet ik een heerlijke manier om geld te verdienen.

Laat in de avond loop ik constant door het steegje. Eindelijk, de nette oude meneer laat zijn hondje uit; “Zo knul, jij wilt zeker weer geld?”. Op ons plekje, zet meneer me tegen de muur en wrijft over mijn versleten vale joggingbroek; “Knul, ik doe het gratis”. Met zijn hand door het stof voelt hij mijn penis. Vechten tegen mijn verlangens heeft geen zin en laat meneer zijn gang gaan. Hij doet mijn joggingbroek op de enkels, streelt over mijn strakke billen, doet zijn lippen strak om mijn stijve lul en begint te pijpen. De rillingen van genot gaan door mijn hele lichaam. Met zijn handen vast aan mijn kont, zuigt meneer me gulzig af.
Mijn keiharde lul is nog nooit zo groot geweest. Hangend tegen de muur, strelend door zijn grijze haren, voel ik mijn orgasme komen; “O meneer, pas op …… oooh ik kom”. Meneer doet zijn mond gulzig open, ik spuit dikke stralen sperma, die als kwakjes door zijn keel glijden.
Meneer haalt een zakdoek uit zijn broek, veegt speeksel van zijn wang; “Knul, ik betaal je niet meer, tot morgen”. Die vent is gek, denkt hij nu echt , dat ik hem voor niets ga afzuigen. Tegen beter weten in, ga ik morgen hier zeker zijn, ik ben verslaafd geraakt.

Wimpie zit op ons bankie, hij heeft groot nieuws; “He Danny, ik moet je wat laten zien”. In de straat waar de beruchtste families wonen, wijst hij naar een hoekhuis met een tuin vol met sloop fietsen; “Danny, de nieuwe bewoner is een gevaarlijke crimineel”. Ik denk: nee hè, mijn naïeve vriendje heeft zich weer voor de gek laten houden. Er staat iemand door het venster naar ons te kijken. De ‘crimineel’ komt naar buiten, gekleed in een zwembroek kijkt hij tussen de fietsen. Hij zwaait; “He jongens, willen jullie geld verdienen?”. Wimpie loopt van schrik weg, die gozer moet echt een keer nagekeken worden. Geld kan ik altijd gebruiken, stap op de man af; “Meneer, wat schuift het?”. Hij lacht; “Wil je niet eerst weten wat je moet doen?. Kom binnen”.

In de achtertuin, omringd door hoge schuttingen, tussen een grote schuur en nieuwe fietsen wacht ik onder een oude parasol op drinken. De licht gespierde gebruinde kale meneer met getatoeëerde armen zet een glas koude cola voor mij neer; “Luister Danny, één ding, niemand mag weten dat je hier werkt. Ik betaal je, tien euro per uur, zwart. Kun je sleutelen?”. Het is de bedoeling dat ik de nieuwe fietsen demonteer, vervolgens de onderdelen, op merk en soort op de schappen in de schuur leg. Tijdens het gesprek is het moeilijk concentreren met zijn bobbel vlak voor mijn neus. Door de gladde stof van zijn zwembroek zie ik de contouren van een behoorlijke penis. Shit, meneer ziet me kwijlen; “Danny opletten”.
In de snikhete schuur benoemt hij de onderdelen; “En? Is het wat voor jou?”. Ik knik; “Meneer, dat lukt me wel”. Hij slaat zijn hand op mijn schouder; “Je bent aangenomen! Wil je nog een cola?”. Onder de parasol drinken wij op een goede samenwerking. Baas gaat vlak voor me staan, pakt mijn hand en legt die op zijn bobbel. Hij streelt door mijn blonde haren; “Jongen, volgens mij, wil jij mijn penis zien”. Gespannen, nieuwsgierig, pak ik het elastiek van zijn zwembroek, kijkend naar de bobbel, doe ik de zwembroek omlaag. Wat een mooie, enorme geschoren penis, de stijve voelt hard en zacht tegelijk. Met alleen oog voor zijn mannelijke geslacht, doe ik voorhuid terug, laat de tong rustig om de eikel gaan. Doe mijn lippen van elkaar, schuif de enorme lul in de mond en begin baas af te zuigen. “O jongen, je bent echt goed, oooh, ga door”. Met mijn handen strelend over zijn strakke kont, schuiven mijn lippen strak om zijn heerlijke lul.
Zijn gespierde bruine benen trillen in zijn slippers; “O jongen, je bent echt goed, doe je mond open”. Baas drukt zijn kloppende eikel op mijn tong, zonder moeite slik ik de ladingen sperma door.

Ben zo geil geworden dat ik een plekje moet zoeken om me af te trekken. Nee hè, loop ik Wimpie tegen het lijf; “Danny, zullen wij soldaatje spelen”. Hij rent naar zijn huis om de nep geweren op te halen.
Via het smokkel pad, onder het raaswerk door, lopen wij op het verboden terrein. In een voormalige fabriek rennen wij weg van elkaar. Achter half gesloopte muren ‘schieten’ wij op elkaar. Ik heb Wimpie inmiddels gelokaliseerd, wacht tot hij mijn muur passeert. Van achteren richt ik mijn ‘geweer’ op zijn hoofd; “Soldaat! Laat je wapen vallen! Op je knieën!”. Wimpie gaat helemaal op in het spel; “Smeekt voor zijn leven”. Normaal gesproken is onze strijd gestreden. Ik leg mijn geweer weg, doe mijn joggingbroek omlaag en dwing de ‘vijand’ mij te gehoorzamen.
Wimpie zit zo in het verhaal dat hij alles moet doen om vrij te komen.
Zijn mollige hand laat mijn lul groeien. Met een vuurrood gezicht likt hij onwennig over mijn lul en laat zijn dikke tong rond mijn eikel gaan.
Met mijn handen vast in zijn rode haren schuif ik mijn stijve door zijn mond. Kijkend door het slooppand neuk ik de ‘vijand’ in zijn mond. De rillingen gaan door mijn hele lichaam; “Soldaat, doe je mond open”. Ik richt mijn spuitende lul, de eerste stralen sperma komen op zijn gezicht, de tweede lading gutst door zijn mond; “Soldaat slikken!”. Resten sperma druipen via zijn mondhoeken op de grond. Wimpie zit verward te staren. Ik help hem in de benen, doe zijn shirt uit en veeg zijn gezicht af.
Een mollig ‘soldaatje’ is geiler dan gedacht, zijn vadsige tietjes voelen heerlijk. Nieuwsgierig doe ik zijn broek op de enkels. Met flink wat speeksel likkend over zijn piemel schuif ik langzaam zijn voorhuid terug. Stukje voor stukje leg ik zijn eikel bloot en laat mijn tong er heerlijk op los. Wow, zijn penis groeit tot een heerlijk stijve. Op mijn knieën op de harde grond neem ik alle tijd om hem te pijpen. Plots knijpt Wimpie in mijn schouders en begint spontaan te spuiten. Ongekende hoeveelheid dikke lauwe sperma spuiten door mijn mond heen. Het is even slikken tot de laatste druppel. De ‘vijand’ trekt beduusd zijn broek omhoog, ik geef hem een hand; “Wimpie, zullen wij een patatje halen?”.

Thuisgekomen, ligt vader dronken op de bank. Moeder snurkt boven het behang van de muren. Na een frisse douche, kruip ik in bed. Slapen gaat moeizaam, ik had van Wimpie af moeten blijven. Hoe kan ik het goedmaken? In de ochtend kan ik me nog even omdraaien. Om tien uur hoef ik pas te beginnen en werk zonder pauze tot twee uur in de middag. Shit, zou ik me toch nog bijna verslapen. Moeder geeft me een boodschappenlijstje; “Ma, ik kan niet. Ik moet snel weg”. Ze snauwt; “Godverdomme Danny, je weet dat ik het niet kan, jij gaat!”. “Ma! Je mankeert niets! Je bent gewoon lui”. Ik knal de deur achter me dicht, moeder schreeuwt door de muren; “Danny! Je komt er niet meer in!”. Ik ben na de zoveelste dreiging niet meer onder de indruk.

Via de achtertuin loop ik het huis van mijn baas binnen. Op de bank zit een oude grijze man in zijn onderbroek aan de koffie; “Jongen, niet schrikken, ik ben Bertus, handelaar in fietsonderdelen”.
“Hoi, ik ben Danny, waar is mijn baas?”. Bertus lacht; “Die ligt met een kater op bed”. De oude vetklep zit me op te nemen; “Danny, volgens jouw baas, ben jij er niet vies van”. Ik weet even niet wat ik moet zeggen. Bertus schuift zijn onderbroek opzij en toont zijn geschoren penis; “Is dit wat voor jou?”. Voordat ik het besef zit ik op mijn knieën tussen zijn benen. Zijn mooie lul met een heerlijke dikke eikel groeit tot zeker achttien centimeter. “O jongen, je bent echt goed. Kleedt je uit, ik wil je zien”. De oude man streelt met zijn oude handen over mijn lichaam; “Wat een lekker jong strak lijfje heb jij. Hoe oud ben jij?’. “Zestien meneer”. Hij gaat vlak achter me staan, drukt zijn gerimpelde lichaam tegen mijn rug, voel zijn penis tussen mijn billen. Mijn hart klopt van spanning in mijn keel. In plaats van weg te lopen laat ik me gebukt aan de bankleuning zetten. Met een vinger vol glijmiddel bereidt de oude man mij voor. O mijn God voel zijn eikel tegen mijn anus; “Even ontspannen jongen”. Met kracht drukt hij de eikel door, ik krimp ineen, sta te wankelen op mijn benen; “O meneer, voorzichtig, oooh”. Hij schuift zijn enorme lul in mijn kont, halverwege begint de oude man me rustig te neuken. Met mijn handen vast aan de bankleuning vang ik zijn stoten op. Met meer glijmiddel neukt de oude man me steeds dieper. Zijn lul schuift tot de ballen heen en weer door mijn kont. Mijn lul raast door zijn hand, stralen sperma schieten uit mijn lul over het bankstel. De oude man knijpt mijn heupen fijn; “O jongen, ik kommm”. Met zijn ballen strak tegen mijn anus spuit hij mijn kont vol. Trillend op mijn benen voel ik zijn penis uit mijn kont gaan. Uitgeput laat ik me op de grond zakken.

Het demonteren van de fietsen is leuk werk, de tijd vliegt. Het is al tijd om naar huis te gaan. Wimpie staat me op te wachten, hij heeft twee geweren in zijn hand; “Danny, zullen wij soldaatje spelen”. Er verschijnen donkere luchten, in stevige pas lopen wij naar het sloopterrein. Net op tijd zijn wij in de verlaten fabriek. Het gedonder, de flitsen, het geluid van de suizende wind maakt het wel spannend. Turend door de enorme ruimte, sluip ik van muur tot muur. Een lichtflits verraad de positie van Wimpie. Ik druk mijn ‘geweer’ op zijn hoofd; “Gooi je wapen weg!”.
Precies onder een gat van het dak verplicht ik de vijand zich uit te kleden. Druppels vallen over zijn mollige lichaam. Zou het me lukken? Ik schop zijn mollige benen uit elkaar en zet Wimpie gebukt tegen het muurtje. Wrijvend over zijn slappe kont, trekt ik zijn billen uit elkaar, spuug klodders speeksel en druk mijn eikel tegen zijn anus. Terwijl de lichtflitsen de ruimte vullen, schuif ik mijn stijve, centimeter voor centimeter door. Wimpie staat te trillen op benen, slaat onverstaanbare kreten. O ja, het lukt, met mijn handen aan zijn vadsige tietjes neuk ik Wimpie heerlijk in zijn kont. Zijn kreten galmen door de ruimte, ik heb geen medelijden met de vijand en stoot tot mijn ballen door. Zijn kontspieren worden steeds soepeler, Wimpie kreunt van genot, zie zijn sperma tegen de muur druppelen. Dit is geil, ik begin spontaan in zijn reet te spuiten. Wimpie is kapot, staat tegen de muur te hijgen. Ik doe zijn billen uit elkaar om mijn zaad uit zijn anus te zien druppelen.

Ik heb Wimpie al een paar dagen niet gezien, zou ik te ver zijn gegaan?
De volgende dag na mijn werk staat Wimpie met nep geweren me op te wachten. Ik zeg; “Dit meen je niet?”. Hij houdt drie geweren voor mijn neus; “Danny, ik heb versterking, vandaag ga jij verliezen”.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Els en Richard

Wij Els (69) en Richard (62) genieten van het schrijven van erotische verhalen.
Niet meer zo fanatiek, wel met plezier! Verzoekverhalen doen wij niet meer.
Ik ben monogaam en laat mijn jongere man graag zijn gang gaan.
Een mailtje van onze lezers waarderen wij. Heb je opmerking en/of een vraag stuur ons een mail.
richarduitdeventer@gmail.com

Dit verhaal is 11871 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

5 gedachten over “Vroeger in onze achterbuurt”

  1. Heerlijk geil verhaal ben zelf Bi, jullie verhalen Els en Ricard zijn zo divers geschreven hou van lingerie draag het zelf en hou van plas. Hoop nog steeds een plassende dame te vinden. Jullie zijn een lekker stel

Plaats een reactie