BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Nerd op kamers

Anton was een nerd. Op zijn 16e deed hij eindexamen gymnasium en hij slaagde met vier tienen, voor natuurkunde, wiskunde, scheikunde en Engels en de rest waren negens en een acht. Dat hij natuurkunde zou gaan studeren wist hij al vanaf zijn 10e jaar. Uiteraard werd hij toegelaten op de universiteit en moest hij op zoek naar een kamer. Dat viel nog niet mee maar gelukkig vonden zijn ouders, iets buiten de stad een studentenkamer die er volgens hun netjes genoeg uitzag. Hij had een redelijk grote eigen kamer met een wastafel maar zoals gebruikelijk deelde hij de keuken, de douche en de ruimte voor de wasmachine en droger met twee andere studenten. De huisbaas wist niet precies wie, hij had nog 45 kamers in de stad maar dacht dat het studenten aan de sportacademie waren, Dat vonden zijn ouders prima en stilletjes hoopten ze dat ze Anton konden overhalen tot wat sportieve activiteiten. Want Anton was, zoals het een nerd betaamt absoluut niet sportief. Het was, ondanks zijn inmiddels 17 jaar een tenger ventje van nog geen 1.70m groot.

De eerste week was Anton nog alleen. De sportacademie begon wat later dan de universiteit maar toen Anton de vrijdagmiddag de deur open deed hoorde hij stemmen in de keuken. Tot zijn schrik waren het vrouwenstemmen. Daar had hij geen moment rekening mee gehouden. Anton had nog nooit iets met een meisje gehad. Hij vond het maar lastig om met ze te praten en zijn seksuele activiteit beperkte zich tot zich aftrekken bij pornofilmpjes. Hij aarzelde even maar stapte toen toch maar de keuken en zei: “hallo, ik ben Anton, jullie huisgenoot.” Twee forse jongedames draaiden zich tegelijk om. Ze waren allebei meer dan een kop groter dan hij. Ze hadden net hardgelopen en hadden hun sportkleding nog aan. Daarin tekende zich hun gespierde lichamen duidelijk af. Ze keken elkaar even aan en moesten een beetje lachen maar daarna gaven ze hem allebei een hand en de ene zei vriendelijk: ‘hallo Anton, ik ben Petra en dit is Marion”. Ook Marion gaf hem een hand. Anton wist niet beter te zeggen dan: “leuk! Ik studeer natuurkunde en wiskunde”. Marion zei: “dat zou je niet zeggen, hoe oud ben je Anton? Je lijkt wat jong voor de universiteit”. “Ik ben net 17 geworden, ik heb een klas overgeslagen op het gymnasium” zei hij. “Wij zijn 23 en 24, we zitten in het laatste jaar”. De drie maakten wat afspraken over het gebruik van de keuken,de douche en de wasruimte en gingen daarna elk naar hun eigen kamer.

De weken daarna ging alles zo een beetje zijn gang. Ze troffen elkaar in de keuken en hadden zelfs al een keer samen gekookt. Anton studeerde hard en zijn eerste tentamens haalde hij glansrijk. Op een avond in november ging hij zijn was doen. In de wasruimte stond al een wasmand en nieuwsgierig keen Anton er in. Hij lag vol met sportkleding maar ook zag Anton de nodige slipjes en bh’s. De meisjes waren er niet. Anton had niet alleen gestudeerd, hij had ook veel over de meisjes gefantaseerd. Hij had zich regelmatig afgetrokken op de fantasie dat hij met Petra in bed lag en sex met haar had. Hij pakte een van de slipjes en rook er eens aan, vooral aan het kruis. Hij zag daar wat vlekjes en rook nog eens en hij dacht: ik ruik een kutje. De voordeur ging open. Snel deed hij het slipje in zijn broekzak en ging verder met zijn eigen was. De meisjes gingen naar hun kamer. Zal ik het meenemen dacht hij? Hij wilde zich eigenlijk heel graag aftrekken in dat slipje. Hij keek nog eens in de mand. Er legen meer dan 10 slipjes in, ze zouden die ene niet missen dacht hij. Maar daar vergiste hij zich natuurlijk danig in.

Uiteraard misten de meisjes de volgende dag het slipje. Ze wisten precies hoeveel ze er hadden. Ze hoefden ook niet lang na te denken over de dader. De twee waren allebei tamelijk dominante dames en ze hadden samen al eens zitten bespreken hoe ze dat nerdje een te pakken konden nemen. Nu zagen ze hun kans, ze besloten een val op te zetten. Anton deed zijn was altijd op vrijdag. Toen hij de volgende week bezig was zijn spullen uit de droogtrommel te halen kwam Petra binnen met een de wasmand onder haar arm. “Hallo Anton, alles goed?” zei ze vriendelijk. En toen meteen: “shit, ik vergeet wat”. Ze liep de wasruimte weer uit maar bleef achter de deur staan. Ze kon door de spleet tussen het deurkozijn en de deur zien wat Anton deed. Marion stond naast haar. Zoals ze gehoopt hadden keek Anton in de wasmand van de meisjes en zijn oog viel meteen op een slipje, boven op de stapel. Het was binnenstebuiten en het katoenen kruisje was duidelijk zichtbaar, evenals de vlekjes die er in zaten. Dat was natuurlijk geen toeval maar Anton trapte met twee benen in de val. Hij pakte het slipje en rook er aan. Hij wilde het net in zijn zak stoppen toen beide meisjes binnenstapten. Hij kreeg een hoofd als een boei. “Je liet het vallen, ik pakte het op” stamelde hij. Maar Petra zei tegen Marion: “zagen we dat nou goed? Was ons nerdje aan jouw vieze slipje aan het ruiken?” Marion antwoordde: “dat dacht ik wel ja, ik denk dat iemand eens een lesje moet hebben!” Anton schrok zich rot en probeerde nog wat te zeggen: “het was per ongeluk, dat doe ik nooit”. “Ik denk niet dat dat waar is Anton!” Petra was naar hem toegelopen en stond nu vlak voor hem. “Wij denken dat jij dit al eerder hebt gedaan! Wij gaan samen eens kijken in jouw kamer of daar niet nog zo een slipje ligt” Anton had het niet meer. Het slipje van vorige week lag op het plankje naast zijn bed en had zich daar al een keer of 5 in afgetrokken.

De meisjes pakten Anton elk bij een arm, hij werd meer gedragen dan dat hij liep, en gingen naar zijn kamer. Ze zagen het slipje direct liggen. “Kijk, mijn slipje. Maar wat ziet dat er uit!” zei Marion kwaad. Ze pakte het op en zag direct wat er mee gedaan was. “Jij bent dus een klein rukkertje! Jij geilt op gedragen slipjes! Vies ventje!” En met een gemeen lachje zei Petra: “als jij zo van gedragen slipjes houdt dan moeten we je er misschien maar eens eentje laten zien die nog niet in de wasmand ligt”. Anton begreep niet wat ze bedoelde maar dat werd snel duidelijk. De beide meisjes hadden allebei een kort rokje aan. Bewust gedaan uiteraard want dit scenario hadden ze van te voren doorgesproken. Petra ging wijdbeens op de stoel van Anton zitten en Marion pakte hem bij twee armen en dwong hem op zijn knieën met zijn gezicht vlak voor Petra haar kruis. Gespierd als ze was had ze geen enkele moeite met de tengere Anton. “Nou ventje, begin maar eens te likken. Maar het kruis van dat slipje drijfnat!” Ze duwde zijn hoofd in het kruis van Petra en Anton begon voorzichtig te likken. Hij zat met zijn neus in de stof van het slipje en hij verbeelde zich dat hij het kutje van Petra rook. “Beter likken nerdje!” zei Petra. “Nat maken met je speeksel en dan likken totdat je mijn kutje proeft!” Anton verzamelde wat speeksel in zijn mond en verspreide dat met zijn tong over het badstoffen kruis van Petra’s slipje. Petra begon te genieten van het gelik en haar kutsappen begonnen zich met Anton’s speeksel te vermengen tot een geile cocktail. Marion was intussen op de tweede stoel gaan zitten, ook met haar benen wijd en ook bij haar begon de geilheid van de situatie merkbaar te worden. “Nou ik, kruip naar mij toe!” Anton draaide zich om en kroop naar Marion. Hij begon ook bij haar aan haar slipje te likken maar Marion had andere plannen. “Duw mijn slipje opzij met je tong nerdje, ik wil dat je mijn kutje likt!” Anton deed zijn best om de stof van het slipje met zijn lippen en tong opzij te schuiven maar het wilde niet lukken. De stof zal te strak tussen de benen van Marion. Marion was nu zo geil van het gefrommel bij haar kutje dat ze opstond, haar slipje snel uittrok en weer ging zitten. Ze pakte Anton achter zijn hoofd vast en duwde het haar wijd openstaande kruis in. “En nou likken!” Anton deed zijn best om Marions kutje zo goed mogelijk te likken maar zijn onervarenheid met vrouwen was duidelijk merkbaar. “Ik denk dat we ons nerdje maar eens wat bef-les moeten geven.” zei Marion en stond op.

“Maar eerst verdient hij een ander lesje” zei Petra met een gemeen lachje. “De beide dames zetten de stoelen naast elkaar en gingen er op zitten. Normaal, dus niet wijdbeens dit keer. “Kom voor ons staan en kleed je uit!” beval Marion. Anton ging aarzelend voor de meisjes staan. “Nou, vooruit, uit die kleren! En aan ons geven als je iets uittrekt. Eerst die broek maar” Anton trok zijn broek uit en wilde die aan Marion geven maar die pakte hem niet aan. “Wat zeg je als je iemand iets aangeeft?” “Alsjeblieft” zei Anton. “Alsjeblieft? Spreken we niet meer twee woorden tegenwoordig!” Petra stond op en gaf Anton een flinke tik tegen zijn onderbroek. “Auw! Alsjeblieft Marion” zei Anton benauwd. “Nerdje, nerdje. Snap je het nog steeds niet? Ik dacht dat je zo slim was! Het is: AlstUblieft mevrouw! Begrepen?” Dat laatste ging vergezeld van opnieuw een harde pets op zijn onderbroek. “Ja, ja. Alstublieft mevrouw!” zei Anton snel. “Ok, en nu de rest”. Trui, overhemd, onderhemd, schoenen en sokken volgden en toen stond Anton daar met alleen nog zijn onderbroek. Ondanks, of misschien wel dankzij, de vernederende situatie had Anton een behoorlijk erectie gekregen en die was dan ook duidelijk zichtbaar. “Nou, en nu de hamvraag. Hebben tengere nerdjes nog een beetje een fatsoenlijk lul of niet?” zei Petra lachend tegen Marion. “Laat maar zakken jochie!” zei Marion. Anton schoof langzaam zijn onderbroek omlaag tot op zijn knieën. “Blijf maar even zo staan, dan kunnen wij je eens goed bekijken” Beide meisjes bogen wat naar voren. Petra pakte met twee vingers zijn eikel en tilde zijn lul er aan omhoog. Marion voelde aan zijn zak en liet zijn ballen tussen haar vingers rollen. Anton wist niet hij hoe het had. Twee meisjes die zijn lul en ballen aan het inspecteren waren alsof het om een nieuw speeltje ging. “Valt me helemaal niet tegen.” zei Petra met een knipoog naar Marion. “Nu de straf voor het stelen van dat slipje!” Anton moest met zijn onderbroek nog steeds op zijn knieën, op zijn buik over Marion haar schoot gaan liggen. De bedoeling was duidelijk, hij zou een vernederend pak slaag krijgen van de meisjes. “Wat denk je nerdje? Verdien je klapjes?” Anton was verstandig genoeg om “ja mevrouw” te zeggen. “Je leert snel nerdje. Hoeveel klapjes zullen we eens geven Petra?” Petra zei dat 7 stevige klappen op elke bil eerst wel voldoende waren. “Een voor elke dag dat hij zich in jouw slipje heeft afgerukt”. “Je hoort het nerdje, 7 petsen en over dat afrukken zullen we het straks ook nog even hebben.” Marion had gespierde armen en best grote handen. Na drie dubbele harde klappen begonnen Anton’s billen al roze te verkleuren na de zevende waren ze zo rood als een kreeft. Het huilen stond hem nader dan het lachen toen hij op mocht staan en zijn onderbroek nu helemaal uit moest trekken

“En nu de bef-les!” zei Petra. Marion ging wijdbeens en met opgetrokken knieën op Anton’s bed liggen. Petra pakte Anton bij zijn nek, duwde hem naar het bed en met zijn hoofd tussen Marions benen. “Kijk nerdje, dat is nou een kut!” Marion trok haar kutlipjes wat uit elkaar. “En dat is een clit en daar moet jij vooral je werk doen. Ga je gang!” Ze duwde Anton’s hoofd nog verder naar beneden zodat hij met zijn mond tegen Marion’s kutje aanzat. “Likken en af en toe dat clitje tussen je lippen en sabbelen!” zei Petra. Ze zat zo naast Marion dat ze precies kon zien wat Anton deed. “En af en toe even je tong helemaal uit je mond en het kutje van onder tot boven en tussen de lipjes likken. Anton deed zijn uiterste best en ondanks de vernederende situatie was hij super opgewonden. “Hij gaat lekker” kreunde Marion intussen. “Ik zie het, ons nerdje is een natuur talent!” zei Petra. 5 minuten later kwam Marion heftig klaar en stroomde haar kutsap haar kut uit. “Alles netjes oplikken jochie” zei Petra. “En dan is met mijn beurt”

10 minuten later zaten de twee dames volledig aangekleed weer op hun stoel en zat Anton, nog steeds naakt, op zijn knieën, op de grond voor hun. “OK nerdje, nu ga ons wat over jezelf vertellen. Allereerst, heb je een vriendin?” vroeg Marion. “Nee, mevrouw, nooit gehad” zei Anton beschaamd. “Dus je hebt nog nooit geneukt?” “Nee mevrouw” antwoordde Anton weer. “Dus mijn kut was de eerste kut die je hebt gezien?” “De eerste in het echt, ik heb wel plaatjes gezien bij biologieles. En op internet” zei hij er zachtjes achteraan. “Op internet? Je bedoeld in pornofilmpjes zeker!” riep Petra. “Ja mevrouw” zei hij nog zachter. “En wat doe je dan als je daar naar kijkt?” “Dan masturbeer ik mevrouw”. Petra en Marion begonnen tegelijk te lachen. “Zo zeggen we dat niet nerdje! Vooruit, wat doe je dan, je weet best wat we willen horen!” “Dan trek ik me af mevrouw” zei Anton. “Waar doe je dat, jezelf aftrekken?” “Meestal achter mijn bureau, als ik klaar ben met studeren. En soms onder de douche.” Anton flapte dat laatste er uit. “WAT! Onder de douche hier! Waar wij ook douchen?” riep Marion kwaad. “Dus wij staan met onze voeten in jouw zaad te douchen?” “Nee, nee, ik spoel het altijd goed weg mevrouw” antwoordde Anton geschrokken. “Dat is vanaf nu over nerdje!. We gaan wat dingen afspreken samen.” “Goed mevrouw” zei Anton. “Vanaf nu ga je alleen nog ’s avonds onder de douche en je komt ons eerst vragen of je mag douchen. Dan gaat een van ons met je mee en blijft de hele tijd staan kijken hoe jij je uitkleedt, doucht en afdroogt. Zo weten we zeker dat jij je niet meer staat af trekken in onze douche. Dan loop je naakt met haar mee naar haar kamer en dan geef je ons allebei een lekkere befbeurt voor het slapen gaan. Begrepen!” “Ja mevrouw, ik begrijp het.” Anton was tegelijk geschrokken en opgewonden door deze afspraak. “Wat aftrekken betreft, ook daarvoor kom je ons toestemming vragen. Als je je wilt aftrekken dan kleedt je je helemaal uit, komt naar een van ons toe en vraagt: mevrouw mag ik me aftrekken? Ook dat begrepen?” “Ja mevrouw” zei Anton weer. “En die toestemming krijg je niet zomaar, die moet je verdienen. Snap je?” “Ja mevrouw, ik moet jullie eerst likken denk ik” zei Anton net iets te enthousiast naar de mening van Petra en Marion. “Misschien nerdje, er zijn nog meer dingen die we met je kunnen doen. Wel eens van een strap-on gehoord?” vroeg Petra met een gemeen lachje. “Nee mevrouw, wat is dat?” vroeg Anton. “Dat zal je wel merken jochie, dat zul je wel merken”

Anton vroeg zich af hoe dit verder zou gaan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sigward

Ik ben een oude (1953 geboren) getrouwde man die zich lekker uitleeft met on-line porno videos en verhalen. Ik hou van jongevrouw - oudeman porno en ik ben ook niet vies van de wat extremere vormen van BDSM.

Ik ben onlangs begonnen zelf verhalen te schrijven. Gezien de waardering tot nu toe met enig succes.

sigward1953@protonmail.com

Dit verhaal is 8913 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Nerd op kamers”

Plaats een reactie