BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Van speelplaats naar speelkamer (2)

Na twee dagen waarin haar gedachten alle kanten op waren gegaan kwam er dan eindelijk weer een appje van Johan en juist nu zat ze bij Daan in de auto en kon zij het niet gelijk openen. In haar beleving duurde het een eeuwigheid voor ze eindelijk de kans had om het te lezen en ze had al lang gemerkt dat alleen al de spanning van het wachten om het te kunnen lezen haar nat hadden gemaakt. In haar woede een tweestrijd tussen het verlangen naar het slet zijn en aan de andere kant de angst dat Johan alles aan Daan zou vertellen. Ze kon zich ergens niet voorstellen dat zij zo geil werd van deze man, die haar vader ruim kon zijn en die ook nog eens een dikke buik had en een ruige baard, maar hij had iets wat haar helemaal in zijn greep had en haar deed verlangen om als een echte slet door hem gebruikt te worden.

Toen ze de app eindelijk opende was het een hele vriendelijke app, waarin hij informeerde hoe het met haar ging en hoe ze alles had ervaren met ook de vraag erbij of ze hiermee door wilde gaan. Saskia gaf in haar antwoord weer dat zij zich eindelijk weer eens volledig vrouw en begeerd had gevoeld en dat ze niet kon ontkennen dat zij ernaar verlangde om weer te mogen komen. Pas de volgende dag kwam er antwoord van Johan met daarin een tijdstip waarop zij weer mocht komen en wat zij aan moest, welke schoenen, welke make-up, hoe zij haar moest dragen en welke sierraden. Ze zou gekeurd worden bij binnenkomst en als zij niet voldeed aan wat hij verlangde zou er straf volgen. Het was al die middag en Saskia haastte zich om snel te douchen en zich zo te kleden zoals opgegeven was en bekeek zich voor de spiegel. Ze zag er goed uit vond zijzelf en ze mocht er ook best wezen. Op feestjes en zakendiners kreeg ze vaak complimentjes en dan had ze daar nog altijd haar haren opgestoken gehad.

Zenuwachtig ging Saskia op weg en belde dan aan bij Johan die haar van top tot teen opnam voor hij haar binnen liet. Staan blijven en je omdraaien klonk het en door Saskia haar hoofd schoten de opdrachten voorbij die ze had ontvangen. Pumps met hakken van 10 cm, kousen met boord, een gestreept stretch jurkje wat net haar billen bedekte zonder bh eronder, rode lippenstift en grote zilveren oorringen met uiteraard haar haren los. Is luisteren zo moeilijk slet klonk het en Saskia had geen idee wat ze fout had gedaan. Maar dat hij haar aansprak als slet liet een rilling door haar lijf lopen. Ieder ander die haar een slet had genoemd zou ze een klap in zijn smoel hebben gegeven, maar nu trok haar kut samen van geilheid hierdoor. Had ik iets gezegd over een string klonk het op boze toon en Saskia realiseerde zich dat ze fout zat en stamelde “Nee meneer, dat heeft u niet genoemd om aan te trekken”

Voorover bukken klonk het en Saskia voelde hoe Johan van achteren haar string greep en hem met één ruk van haar kont trok. De restanten van de string gooide hij in een hoek en gebood haar naar boven te gaan en zich op haar kousen en pumps na volledig uit te kleden. Saskia slikte even, tot nu had ze Johan wel gepijpt, maar had ze al die tijd haar kleren aan gehad en nu ging ze dus volledig voor hem uit de kleren. Naakt stond ze daar voor hem en ze moest haar benen spreiden met haar handen in haar nek. Johan bekeek haar van top tot teen en greep haar dan bij haar haren. Met zijn andere hand greep hij haar kut en voelde dat ze drijfnat was. Vind je dit geil sletje, je kut druipt en je spenen staan hard. Ontkennen had geen zin en Saskia mompelde dat ze het inderdaad geil vond. Ik versta je niet slet reageerde Johan. “Ik vind het geil om hier als uw naakte slet te staan meneer” klonk het nu en Saskia vond het iets dierlijks hebben dat haar tepels door hem spenen werden genoemd. Dierlijk en rauw en dat was waar ze naar hunkerde. Johan pakte haar haren en liet ze dit keer over haar borsten vallen. Haar borsten werden nu volledig bedekt door haar volle bos golvende haren, maar haar stijve tepels staken er tussenuit. Het geheel had zeker de goedkeuring van Johan en die prees zich gelukkig dat hij dit naar seks hunkerende sletje was tegengekomen.

Meekomen voor je straf klonk het nu en Saskia werd aan haar haren meegetrokken naar een andere kamer, waar een soort van bok stond. Met leren boeien werd zij met haar polsen en enkels aan de bok vast gezet en realiseerde zich dat ze als neukvlees opgespannen op de bok lag met haar kut open en bloot. Maar Johan had eerst wat anders in gedachten. Vanuit het niets kreeg ze opeens een harde klap op haar linkerbil en even later ook op haar rechterbil. Voor straf krijg je op elke bil 10 slagen en je gaat ze netjes meetellen sletje. Dat zal je leren dat ik een naakte kut van jou verlang. Het deed flink pijn, maar Saskia verbeet zich en telde braaf zoals haar was opgedragen. Toen de klappen eindelijk klaar waren hoorde zij hoe Johan zich achter haar aan het uitkleden was. Ruw drongen er twee vingers in haar natte kut en even later werden dat er zelfs drie, ze lag op die bok te soppen en voelde een orgasme aankomen, maar dan stopte Johan. Je gaat op mijn pik klaarkomen slet en niet op mijn vingers. Ze voelde hoe zijn eikel door haar kutlippen gleed die glibberden van haar geil en dan was het zover, ze werd geneukt. Diep hard en meedogenloos nam Johan bezit van haar. Saskia wist niet dat mannen van die leeftijd nog zo’n erectie konden krijgen, maar ze ondervond dat dit wel degelijk kon en dat hij zelfs groter was dan Daan. Haar daarvoor al opgebouwde orgasme was nu niet meer te houden en heftig trok dit door haar hele lijf. Johan neukte intussen stevig door en bezigde allemaal schuttingtaal over haar en haar lijf. Je wilt niks liever dan mijn geile slet zijn en je slettenlijf laten volpompen met zaad of niet soms zei hij haar en Saskia gilde in haar geilheid uit dat ze zijn geile slet en hoer wilde zijn en dat ze zaad in haar kut wilde. Johan gaf haar nog een paar flinke tikken op haar reet voor hij explodeerde in haar. Langzaam trok hij zich uit haar terug en liep dan om de bok heen om zich door zijn sletje netjes schoon te laten likken. Proef je eigen geil maar op mijn pik sletje.

Vol overgave deed Saskia wat er van haar verlangd werd en likte zo goed als zij kon in haar vastgebonden positie. Opeens kwamen de tranen bij Saskia en Johan vroeg haar gelijk of hij te ver was gegaan bij haar, maar snikkend vertelde Saskia hem dat het tranen van blijdschap waren, dat ze eindelijk had gevonden wat ze al jaren zo nodig had en niet had gekregen. Johan maakte haar los en nam haar naakt op zijn schoot en liet haar de tijd om haar emoties helemaal te laten gaan. Ze dronken daarna nog wat en dan kon Saskia weer terug naar huis. Bij het weggaan zei Johan nog dat ze nog veel te leren had en Saskia wist niet wat hij daarmee bedoelde, maar zeker na vandaag zou ze alles goed vinden wat hij met haar in gedachten had. Als zij zich niet had gerealiseerd dat ze in haar blote reet liep met een jurkje dat net haar billen bedekte was zij huppelend van blijdschap naar huis gegaan. Er druppelde zaad van Johan uit haar getrouwde kut en zij voelde zich een heerlijke slet. Thuis gekomen had ze nog ruim de tijd voor zichzelf en vingerde al het zaad van Johan uit haar kut en likte dit van haar vingers. Ze keek in de spiegel en zag zichzelf daar wijdbeens op het echtelijke bed liggen met haar kut wijd open, die nog steeds glinsterde van haar geilheid. Met nog steeds een brede grijns op haar gezicht ging ze douchen en dan weer overstappen naar haar rol van braaf huisvrouwtje dat het eten klaar ging maken voor als Daan thuis kwam.

Onder het eten vertelde Saskia dat ze Johan in het dorp was tegengekomen bij het boodschappen doen en dat ze hem herkende van toen hij zijn kleinzoon naar school bracht. Hij was intussen weduwnaar geworden en ze hadden gezellig zitten praten. Die oude man had duidelijk behoefte aan aanspraak gehad vertelde Saskia verder. Misschien wel leuk om af en toe even een kopje koffie bij hem te gaan drinken opperde Daan en voegde er gelijk aan toe dat Saskia Johan ook best kon uitnodigen voor hun tuinfeest deze maand. Saskia moest moeite doen om zich niet te verslikken toen hij dit opperde. Haar excuus om af en toe bij Johan gezien te worden had prima gewerkt, maar nu kwam zij er niet onderuit om Johan op hun tuinfeest te laten komen en zou hij Daan ook gaan ontmoeten. Ze kon er alleen maar op hopen dat Johan zich discreet zou opstellen die dag.

De avond verliep als vrijwel alle avonden, Daan die druk was met zijn telefoon en zakelijke gesprekken voerde tussen het tv kijken door en Saskia die deed of de film op tv haar boeide, maar intussen met haar gedachten bij die middag was en zich weer over die bok zag liggen, wetend dat Johan zo in haar kut keek en dat zij hier alleen maar geiler van was geworden. Aan hem bekennen dat zij zijn slet was en dat zij naar zijn zaad verlangde had haar dan ook totaal geen moeite gekost. Dat was precies wat zij op dat moment voelde en zij wilde zijn zaad. Voordat zij naar bed ging nam zij nog een douche en zette de straal vol op haar clit om de geile spanning uit haar lijf te krijgen voor ze bij Daan in het bed stapte. Die nacht droomde zij van het tuinfeest en dat Johan haar daar bij haar haren had gegrepen en haar jurk over haar hoofd had uitgetrokken om haar midden tussen alle vrienden en natuurlijk ook Daan te neuken op de tafel waar alle hapjes op stonden. Drijfnat van het zweet werd zij wakker en was blij dat dit maar een droom was geweest.
Die morgen ontving zij weer een bericht van Johan, dat hij haar de volgende dag weer wilde zien met weer een uitgebreide beschrijving van hoe zij zich diende te presenteren. Ze twijfelde even of zij expres een foutje hierbij zou maken om weer straf te mogen ontvangen, maar koos er dan toch voor om zich strikt aan de opdracht te houden en zij meldde zich keurig op het aangegeven tijdstip bij Johan.

Ze voldeed dit keer volledig aan zijn keuring en moest mee naar de woonkamer waar zij op de bank moest plaatsnemen. Vandaag begint je echte training tot slet en ik wil ook dat je mij alles verteld over welke speeltjes je hebt, wat daarbij je favo is en in welk standje jij het liefste neukt. Ben je overigens al eens in dat geile kontje van je geneukt sletje. Opbiechten met welke speeltjes zij zichzelf verwende viel Saskia zwaarder dan zich als een slet aan Johan overgeven, maar toch vertelde zij hem met een rood hoofd alles over haar geheime verzameling speeltjes, waarbij haar magic-wand toch wel haar favo was, maar dat zij ook vaak met alleen haar vingers zichzelf naar een orgasme hielp als de nood hoog was. Haar favo standje was tot nu wel om bovenop te zitten, maar dat kwam ook omdat zij dan zelf het initiatief kon nemen, wat nauwelijks meer bij Daan vandaan kwam. Voor hem was het nu vooral neuken, spuiten en slapen en dan ook nog eens hooguit 1 keer per week. In haar reet was zij wel eens eerder geneukt, maar dat was al lang geleden, nog voor haar huwelijk op een uit de hand gelopen feestje. Daan had daar nooit interesse in getoond.

Nadat Johan dit stilzwijgend had aangehoord gaf hij Saskia een tas waarin sexy kleding zat en ook een paar stiletto’s van 12 cm. Kleed je maar helemaal uit en show mij dan maar hoe dat je staat droeg hij haar op. We gaan aan je training tot een echte slet werken, die ook weet hoe zij zich dient te bewegen. Voortaan verkleed jij je hier en hoef je niet al te opvallend over straat. Ik wil geen geroddel in het dorp hebben en ongestoord van mijn slet kunnen genieten. Het voelde even vreemd om zich zo midden in de kamer om te kleden, maar Saskia deed braaf wat er van haar verlangt werd en showde alle setjes zo sexy mogelijk voor Johan die dit alles zat te bekijken vanuit zijn stoel. Af en toe kwam er een aanwijzing over dat hij haar tieten meer vooruit wilde zien of dat ze haar reet beter uit moest laten komen. Toen alle setjes getoond waren moest zij zich helemaal uitkleden en enkel de stiletto’s aantrekken. Saskia moest hierop de kamer op en neer lopen en Johan filmde haar terwijl zij zo op en neer paradeerde. Hij gaf aanwijzingen hoe zij haar ene voet voor de andere moest plaatsen om het draaien van haar kont meer te benadrukken en liet haar op de camera het verschil zien met gewoon lopen. Het viel Saskia niet mee om zo te lopen. 10 cm was tot nu wel het uiterste waar ze op gelopen had, maar Johan liet haar weten dat als zij hier eenmaal aan gewend was hij nog een paar had van 14 cm.

Saskia realiseerde zich ook dat Johan na alles wat er al was gebeurd nu ook filmbeelden had van haar waarbij zij naakt door zijn kamer liep te paraderen. Maar hij bezat haar al wist zij maar al te goed.
Na dit stukje training moest Saskia op enkel haar stiletto’s de trap op naar de slaapkamer en Johan liet haar midden in de kamer gaan staan met haar benen wijd en haar handen in haar nek met een rechte rug. Zo presenteer jij je voortaan aan mij als ik je hier laat komen slet instrueerde Johan en greep haar zonder verdere aankondiging bij haar kut. Je bent niet nat, maar zeiknat slet. Wil je zo graag geneukt worden? Saskia knikte van ja, maar dat was niet voldoende voor Johan. Ik ben uw slet en wil heel graag door u geneukt worden moest zij zeggen. Wat ze zonder enige aarzeling zei terwijl zij hem recht aankeek. Op het bed en op handen en knieën slet, met je reet naar mij toe, bied je kut aan als een echte slet. Saskia wist niet hoe snel zij de geëiste positie in moest nemen, wat had zij hiernaar verlangt. Neukt u alstublieft mijn geile kut, ik ben uw slet, uw teef, uw hoer, net wat u wilt dat ik voor u ben gilde zij het uit toen Johan zijn pik in haar kut ramde. Hij was haar nog maar net aan het neuken toen Saskia al klaarkwam en toen hij haar hoofd achterover trok aan haar haren en haar zijn geile slet noemde kwam ze zelfs voor een tweede keer in korte tijd.

Opeens trok Johan zijn pik uit haar kut en ging op een stoel zitten. Kruip naar mij toe teef en pijp mij klaar. Ik ga je slettenbek volspuiten en je slikt alles door. Saskia had nog nooit zaad geslikt, wel geproefd, maar doorslikken had ze altijd goor gevonden, maar nu wist zij terwijl zij naar hem toekroop dat ze wel ging slikken. Johan mocht alles van haar. Ze begon met hem voorzichtig te likken, maar Johan nam het snel van haar over en ze moest haar eigen kut vingeren terwijl hij haar slettenbek neukte. Daar was niks teveel mee gezegd. Hardhandig neukte hij haar in haar keel, terwijl hij haar op en neer trok aan haar haren en Saskia kon niet anders dan kwijlend zijn pik toelaten. Opeens greep Johan haar hoofd stevig vast en drukte het helemaal over zijn pik heen voor Saskia de stralen zaad in haar keel voelde spuiten.

Johan keek naar het kwijlende sletje dat met verwarde haren voor hem knielde en wist dat hij van dat brave huisvrouwtje een onverzadigbare slet ging maken waar hij nog veel plezier van zou hebben. Voldaan keerde Saskia weer naar huis terug, waar steeds meer geile gedachten door haar hoofd speelde terwijl zij braaf huishoudelijke taken uitvoerde.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Hagenees223

Wegens gezondheidsproblemen heb ik besloten om te stoppen met schrijven. Het spijt mij voor mijn lezers dat er onafgemaakte verhalen blijven staan, maar ik kan het momenteel niet opbrengen om mij zo in te leven in een verhaal om dit zo te schrijven zoals ik het zou willen hebben. Ik dank alle lezers voor hun belangstelling voor mijn verhalen.

Dit verhaal is 7640 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie