BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Onderbroekenparty

Ik was al vroeg in de homoclub aangekomen waar die avond een onderbroekenparty zou zijn. Het was de eerste keer dat ik in een homoclub was. Peter, de vriend van Karin, vertelde mij erover en vroeg of ik zin had om daarnaar toe te gaan. Ik zou hem daar dan ook ontmoeten. Alleen toegang
voor mannen die een onderbroekenfetish hadden en dan bij voorkeur vieze onderbroeken. Alle soorten onderbroeken mocht als ze maar wit waren, ook damesonderbroeken dus. Peter was al een keer eerder geweest en vertelde er erg enthousiast over. Ik mocht alleen niet als meisje verkleed, alleen m’n geilste en goorste onderbroek zou ik mogen dragen. Verder was het ook de bedoeling dat je je pik een week niet mocht wassen… want een stinkende lul had bij de meesten een voorkeur. Helemaal mijn ding dus… en van Peter ook.

Toen ik aanbelde bij de club werd de deur op een kier opengedaan en vroeg een vrouwenstem wat ik kwam doen. Toen ik zei dat ik voor de onderbroekenparty kwam vroeg ze of het misschien de eerste keer was want ze kende me niet. Ik beaamde dat en ze vroeg me snel binnen te komen. Eenmaal binnen zag ik de vrouw die bij de stem hoorde… Ze was een jaar of vijftig, lang zwart haar en sterk opgemaakt… Ze droeg een grote witte BH, een grote witte nylon onderbroek en zwarte pumps.
– Ik moet je wel eerst even testen of je wel geschikt bent. Heb je je onderbroek al aan of zit die in je
tas?, vroeg ze.
Ik vertelde dat ik al twee onderbroekjes aanhad…
– Ah… twee zelfs, murmelde ze, laat maar eens zien.

Ik maakte mijn spijkerbroek los en liet ‘m zakken en trok m’n T-shirt omhoog. Ze floot tussen haar tanden toen ze m’n gore onderbroekje zag….
– Jeetje, die is behoorlijk smerig en wat een leuke ook, hou je van damesonderbroeken?
Ik knikte en keek nog eens goed naar haar onderbroek die bepaald niet schoon was. Ik zag allemaal vlekken. Ze zag waar ik naar keek en begon te lachen.
– Als een van de mannen zin heeft mag hij van mij over mijn onderbroek spuiten. Deze is al een tijdje niet gewassen en ik denk dat er al zeker een man of dertig over mijn broekje heeft gespoten.
Geil hè? Als je wilt mag je er wel even aan ruiken.
Dat liet ik me geen twee keer zeggen. Ik zakte op mijn knieën en begon aan haar broekje te snuffelen. Wat een lucht…. Ik had meteen een stijve in mijn broekjes.

– OK, kom maar weer naar boven voordat je klaar gaat komen. Dat zou zonde zijn. Ik ga nu even je pik controleren of die smerig genoeg is.
Nu zakte de vrouw door haar knieën en trok mijn broekjes omlaag. Pakte mijn lul beet en schoof de voorhuid wat terug.
– Wauw die ruikt lekker en er zit behoorlijk veel smegma om je eikel. Voor mij ben je geslaagd en je mag een volwaardig lid van de club worden. Ik denk dat ik Eikel even insein dat je er aan komt. Die zal je wel willen aflikken, denk ik zo. Ik kijk nog even aan de achterkant van je broekjes. Als het daar ook lekker uitziet weet ik zeker dat Eikel je partner wordt voor vanavond. Jeetje ook nog geile
poepvegen in je broekjes, ik zou je bijna voor mezelf achterhouden, maar ja, heb vanavond andere taken. Je mag natuurlijk ook met de andere mannen rotzooien dat spreekt.Trek je kleren maar uit dan berg ik ze voor je op. Ik zie dat je ook nog een BH draagt en wat voor een. Ook allemaal sperma?
Ik knikte en vertelde haar dat ik eigenlijk een travestiet ben maar vanavond eerst maar eens zo wilde beginnen.
– Nou de volgende keer moet je beslist als travestiet komen. Die kerels hier geilen daar beslist
op.

Ze wees me op een deur en wenste me een geile avond. Ik trok de deur open en stapte over de drempel en betrad een schemerige ruimte waar zo even snel geteld al een man of zes aanwezig waren. Ze zaten rustig wat te drinken en te kletsen op banken die tegen de muren waren geplaatst. In het midden was een verhoging ter grote van een tweepersoonsbed, omspannen met zwart rubber. De mannen hadden alleen een witte onderbroek aan en wreven tijdens het kletsen over elkaars onderbroeken. Ik zag al een paar flinke erecties. Een man stond op en kwam op me af.
– Hallo ik ben Eikel, ik zal je even voorstellen aan de rest. Maar eerst wil ik je broekje even ruiken. Ga maar op het podium liggen en doe je benen maar wijd.
Ik ging liggen en Eikel begon meteen op de knieën aan mijn kruis te ruiken.
– Godverdomme, Petra heeft niets teveel gezegd… Dit is een echte smeerlap… Hoelang heb je dit broekje al gedragen?
Ik vertelde hem dat ik het broekje al veertien dagen gedragen heb, dag en nacht… En zeker twintig
keer in klaar gekomen was. Maar het broekje eronder heb ik nog veel langer gedragen. Eikel trok het broekje naar beneden, duwde mijn benen in de lucht en keek naar mijn kruis.

– Allemachtig jongens dit moeten jullie zien….Deze smeerlap is een echte viespeuk…
Alle mannen kwamen om ons heen staan. Ze trokken allemaal hun lul uit hun onderbroek en begonnen een voor een aan mijn vieze kruis te ruiken. Wat een feest. Toen ze allemaal een keer
geweest waren zei eikel dat ze zich weer met elkaar moesten vermaken, en toen iedereen weer plaats hadden genomen zei hij tegen mij dat hij lekker geil met mij verder wilde vozen. Dat leek mij een goed idee en keek nu naar zijn kruis. Hij droeg een grote witte spandex onderbroek, die bepaald
niet wit meer was.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8500 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie