BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Met zusje de bergen in 7

Tim heeft Bella boos en jaloers gemaakt door het met de roodharige groenogige Marie aan te leggen. Tim en Marie hebben samen hut drie gepoetst en zijn inmiddels op een afgelegen open plekje in het bos beland.

Doortastende Marie

Terwijl ik nog een beetje bekom van het tempo waarin Marie me bijna heeft weten te ontvoeren naar deze plek in het bos, gaat zij ijverig door. Zelf heeft ze zich al helemaal uitgekleed en nu ben ik blijkbaar aan de beurt. Ik heb alleen mijn shorts aan en ze knielt voor me neer om de knoop en rits daarvan los te peuteren. Als ze dat voor elkaar heeft gaan mijn shorts en boxer in één beweging naar beneden en springt mijn lul enthousiast en al half stijf haar gezichtsveld binnen. Marie pikt het signaal dat mijn lul daarmee uitzendt direct op en neemt de eikel zonder ook maar één seconde te aarzelen volledig in haar mond.

Nou ja, ik weet niet hoe dat kan, maar op hetzelfde moment dat ze dat doet wordt mijn verstand uitgeschakeld en word ik alleen nog maar mijn neukstaaf, ik heb het al vaker beleefd, alsof er een soort schakelaar wordt omgezet zodra mijn pik een warm plekje vindt waar hij zich in kan boren. Marie heeft zich ijverig op haar zelfgekozen taak gestort om mij voor deze neukbeurt enthousiast te krijgen en inmiddels kan ik niet anders zeggen dan dat haar dat goed is gelukt. Onwillekeurig maak ik al bekkenbewegingen om me dieper in haar mond te stoten en het mooie is dat ze daar in mee gaat.

Dit meisje heeft duidelijk al veel ervaring hiermee want terwijl ze met haar hand de wortel van mijn pik en mijn ballen verwent gaat mijn staaf toch zeker voor twee-derde bij haar naar binnen zonder dat ze ook maar één keer hoeft te kokken. En hoewel ik dit onwijs geil en lekker vind gaat het me toch nog steeds te snel. Ik neem Marie haar hoofd tussen beide handen, til haar van mijn pik af en ga dan op het dekentje zitten, met mijn shorts en boxer nog steeds op de enkels. Eerst moet ik mijn hoge wandelschoenen uitprutsen, pas daarna kan ik m’n kleren van m’n voeten trekken en dan ben ik ook helemaal bloot.

Ik trek Marie mee omlaag naar de grond en als ze dan op haar rug op het dekentje ligt spreid ik haar open, wat zij kan kan ik namelijk ook. Op het kleine rooie streepje haar op haar heuveltje na is haar kutje glad geschoren en de al behoorlijk gevulde lipjes daarvan steken diep-roze af tegen de witte huid van haar buik en dijbenen. Op de een of andere manier ziet dat er heel kwetsbaar uit, alsof dit meisje door al dat wit van porselein is, en bijna voorzichtig, om haar niet te breken, maak ik met een vinger haar kutje open door er mee tussen de lippen door te gaan, van onder naar boven. Als ik bij haar klitje aan kom krab ik er een paar keer zachtjes met mijn nagel overheen, dat er voor zorgt dat Marie meteen haar buikspieren aanspant en door haar bekken te kantelen haar kutje nog wat meer aanbiedt.

Ik breng mijn mond er naar toe en lik haar dan verder open, tot ze haar benen zo ver als maar kan heeft opgetrokken, haar kutlipjes ver uit elkaar staan en de ingang naar haar lijf zichtbaar is geworden, een klein tikje open staand waardoor er al een donker veelbelovend kloofje zichtbaar is geworden. Langzaam duw ik twee vingers bij haar naar binnen, het kloofje zo verkennend en ze reageert alsof ze die vingers helemaal in zich wil trekken, ze tilt haar bekken er bijna naar toe. Maar dat is niet de bedoeling, ik heb iets beters voor haar…

Tim tast ook toe

Snel trek ik mijn vingers uit haar, steek ze in Marie haar mond die ze vervolgens ijverig aflikt, ga dan op haar liggen, zet mijn paal voor haar lonkende ingang en werk hem langzaam bij haar naar binnen, tot ik haar er volledig aan heb gestoken. ‘Ohw, lekker Marie’ kreun ik, me er ondertussen ook een beetje over verbazend hoe anders ze weer voelt dan Bella. Nog niet zo lang geleden dacht ik dat ieder kutje zo’n beetje hetzelfde is, maar dat is dus echt niet zo: diep of ondiep, een bochtje erin of direct rechtdoor, nauw of niet zo nauw, lekker sappig of een tikje droog, heel warm of ietsje minder, gretig of afwachtend, echt, name it, samen met het temperament van het bijbehorende meisje zijn ze er blijkbaar in alle soorten en maten. In ieder geval bij de meisjes die ik tot nu toe had…

Wat ik óók voel is dat dit kutje, vergeleken met dat van Bella of Lou’tje, al vaker is gebruikt, maar misschien verbeeld ik het me maar. Het voelt ietsje minder nauw maar het weet al wel heel goed, samen met het meisje waar het in zit, wat het moet doen om het mijn paal naar de zin te maken. Marie vouwt haar beide lange benen om mijn heupen en op datzelfde moment voel ik hoe ze met haar neuktunneltje kleine kneepjes aan mijn pik begint door te geven, bijna alsof ze daar van binnen een hand om mijn pik heeft die hem zacht masseert.

Doordat Marie haar kutje me zo melkt heb ik geen haast om haar stevig te neuken, maar aan de duwtjes die ze dan met haar hakken op mijn billen geeft is ze het daar niet mee eens. En dus zet ik er toch maar een tempo in en schuif ik me diep in haar, en eruit, en erin, en… naja, zo door dus. En echt, het voelt lékker maar toch is het alsof we er allebei niet helemaal met ons gevoel bij zijn, het blijft eigenlijk vooral een technisch nummertje.

Al gauw komt bij Marie haar orgasme op gang en ik voel bijna haar opluchting, hoe ze zich er met haar hele lijf aan overgeeft en met haar hakken op mijn billen het ritme aangeeft dat ze erbij nodig heeft om het op gang te houden. Omdat ze maar blijft porren voel ik me bijna gebruikt, hoewel ik dat niet heel erg vind omdat het hoe dan ook zo lekker is om te neuken. Toch zeurt het op de achtergrond, voelt het toch wel een beetje alsof ik wat haar betreft inwisselbaar ben. Het duurt daarom best wel lang voordat het me lukt klaar te komen, Marie heeft haar eigen feestje behoorlijk lang weten te rekken maar ík heb er hard voor moeten werken en het zweet is me aan alle kanten uitgebroken.

Nooit genoeg

Als ik heftig hijgend van Marie afrol, ligt ook zij behoorlijk voor pampus en zwijgend liggen we zo een tijdje naast elkaar, terwijl de damp bijna van ons afslaat en het zweet op onze lijven langzaam weer opdroogt. Ik beleef dit alsof ik weer moet landen in mijn eigen lijf, alsof deze seks me een beetje bij mezelf heeft weggehaald. En eigenlijk voelt het ook als een soort van ontrouw tegenover Bella en mijn zusje Lou’tje en ook de Italiaanse meisjes. Is dat nou omdat ik te snel van de ene naar de andere meid ben gegaan? Of omdat Marie zo haar zinnen op mij had gezet en ik er te gemakkelijk in mee ging? Dat het achteraf bekeken haar alleen maar om de seks ging en niet om mij?

Alsof ik dat gevoel bij haar wil checken draai ik me op mijn zij, maar wordt dan meteen weer afgeleid door die vlak voor mijn neus opdoemende prachtige tieten van Marie. Zachtjes gaan ze met haar ademhaling op en neer en opnieuw krijg ik het gevoel dat dit meisje van porselein is, zo in en in en púúr wit, met tieten die ultiem mooi en rond van vorm zijn, de roze tepels als trotse bergtopjes er bovenop. Tegelijk realiseer ik me dat het bijna lijkt alsof Marie van binnen ook een beetje van porselein is, alsof ze er niet helemaal bij is, alsof we niet echt een verbinding hebben gekregen en we alleen maar geneukt hebben om het neuken.

Terwijl ik zachtjes met mijn linker hand over haar borsten en buik dwaal vraag ik daarom hoe ze het vond en antwoordt Marie, onverschillig bijna: ‘ohw, wel lekker hoor, eigenlijk zo’n beetje als altijd.’ Als ik dan vraag ‘hoezo als altijd’ en of ze het dus vaak doet, krijg ik ineens haar hele verhaal te horen, alsof ze dit hoognodig kwijt moet. Ze vertelt dat haar broer sinds een half jaar een minor in Holland doet, dat ze daar vanaf het begin vaak weekenden naar toe is gegaan en dat ze met hem daar in de rockscene is terecht gekomen. Dat ze daar van alles slikken en snuiven, dat ze ‘dankzij’ zo’n pilletje al snel een keer werd ontmaagd, waar iedereen bij was en dat die gasten het toen allemaal met haar deden terwijl haar broer een beetje onverschillig alles maar liet gebeuren.

Dat al die jongens al die eerste avond alle soorten seks met haar hadden en haar in al haar gaatjes neukten. Dat ze het uiteindelijk alle keren dat ze een weekeinde die kant op ging steeds weer met iedereen deed die zin in haar had. En natuurlijk hád iedereen zin in haar had en dat ze op een gegeven moment niet meer zonder al die seks kon. Dat haar ouders dat in de gaten kregen, dat ze volgens hen nou seksverslaafd is en daarom aan de leiband is gegaan.

Even geen meiden meer

Nou, hier vallen voor mij allerlei stukjes tegelijk op hun plek, als ik terugdenk aan hoe ze voor me gegaan is en dat we hier in no time in het bos lagen te ehm… zeg maar krikken. Ik heb er eigenlijk niet veel op te zeggen en na een tijdje van stilzwijgen kleden we ons aan en lopen dan naar het terras van de receptie, waar we hebben afgesproken om samen met Daniël en Bella broodjes te eten. Gelukkig zijn ze er nog niet en dat geeft me de kans me eerst te met een zwempartijtje te verfrissen en alles van me af te spoelen. Marie zit het aan de kant van het meertje te bekijken hoe ik aan het zwemmen ben en tot mijn verbazing komt ze er niet bij, het voelt alsof ze nu behoorlijk afstand houdt.

Als we even later bij Daniël en Bella op het terras arriveren en ook Bella doet of ik er niet ben word ik goed chagrijnig van die meiden en besluit ik om hen en alle seks en al het gedoe er omheen een tijdje af te zweren, het wordt me te gecompliceerd hier. Daarom ben ik blij dat, net als we na de broodjes naar het magazijn gaan om alle inboedel voor de volgende twee hutten op te halen, er een grote vrachtwagen arriveert, volgepakt met de meubeltjes voor de vijftien hutten. De pa van Daniël vraagt hem en mij alles over de hutten te verdelen en in elkaar te zetten. De meiden gaan samen door met poetsen en hij gaat hen helpen met de aan- en afvoer van spullen en troep.

De rest van de dagen tot de langste dag zijn we zo flink in de weer en behalve dat we hard werken om alles op tijd klaar te krijgen is het vooral ook leuk om weer eens een hele tijd met Daniël alleen te zijn en lekker bij te kletsen. Daarbij vertelt hij me dat het weer aardig goed is tussen zijn zusje en hem. Ze hebben alles uitgepraat en ook waarom Daniël haar niet wilde ontmaagden, dat hij zo niet met zijn zusje wil omgaan. Nou ja, dat moet hij dus zelf weten, maar nou mist hij wel een lekker nabij neukmaatje…

De langste dag

Om alles op orde te brengen en de hutten goed ingericht te krijgen hebben we lange dagen gemaakt en toch is alles maar net op tijd klaar, die twintigste juni. De middag gebruiken we om het terras te versieren en tegen de tijd dat de eerste campingasten arriveren voor de barbecue en de dansavond daarna, zitten Bella, Marie, Daniël en ik uitgeteld in de loungeset op de veranda van hun huis. We zitten aan het bier en proosten met elkaar, blij dat we het hele project op tijd hebben klaar gekregen. Gelukkig zijn de laatste dagen alle spanningen tussen ons vieren weggezakt, maar toch ben ik blij dat morgen Lou’tje arriveert in Zell am See en dat we meteen daarvandaan door fietsen naar Italië.

Na een tijdje voel ik dat de alcohol behoorlijk inslaat en volgens mij bij de anderen ook, daarom haal ik bij de bbq een groot bord vol met van alles en nog wat voor ons viertjes. Nadat we dat hebben weggewerkt wil ik me opfrissen. Ik ga eerst wat in mijn uppie zwemmen, weer eens even wat andere spieren bewegen dan alleen die voor het sjouwen en daarna ga ik wat schoons aantrekken, om een beetje kwiek te zijn als de ouders van Daniël en Bella straks aan hun ‘huttenopenings-speech’ gaan houden.

Maar het is me niet gegund om lang alleen te zwemmen, al gauw zie ik dat ook Bella arriveert, zich net als ik helemaal bloot uitkleedt en het meertje inkomt. Ik kan het niet laten om even relaxed op mijn rug wat te gaan dobberen en haar ondertussen te bekijken. Het is alsof ik haar opnieuw ontdek en pas nu weer zie hoe mooi ze is, met haar tengere lijf en haar Middellandse zee uiterlijk. Om de reactie van mijn lul de kop in te drukken zwem ik snel weer stevig door, maar als Bella op een gegeven moment naast me opduikt, proestend en hijgend, houd ik me in.

Als ze op adem is gekomen blijkt waarom ze hier is: ‘kan het nou weer goed zijn tussen ons? Zullen we anders nog even praten?’ Ik heb geen idee waarom, ik dacht eigenlijk dat ik dit meisje nou wel uit mijn systeem had gezet, maar wat ze nu zegt raakt me wel. Zó anders dan Marie die me gebruikte en weer afdankte. Ik reageer met ‘laten we eruit gaan’ en als ik meteen daarna naar de kant zwem komt Bella achter me aan. Al snel liggen we op ons vertrouwde beschutte plekje tussen de bomen, op onze rug op onze handdoeken naar de hemel te kijken, zwijgend, afwachtend.

Het is vandaag de kortste nacht en het duurt dus nog wel even voor het donker wordt, maar toch is al te zien dat er wat schemering op komt zetten. Op de een of andere manier veroorzaakt het bijzondere licht een magisch sfeertje om ons heen, alsof we in een coconnetje terecht zijn gekomen, zo met zijn tweetjes, bloot, alleen in dit verder stille avondbos, terwijl verderop het getetter van al die mensen op het openingsfeest te horen is. Voorzichtig vinden onze handen elkaar opnieuw en dankbaar geniet ik ervan dat Bella er weer is,

Nou ja, tot het moment dan dat we geluiden horen en tot onze verbazing zien dat ook Daniël en Marie bij het meertje arriveren…

Liefs, Zara

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Zara

Hi, fijn dat je mijn verhalen leest, ik hoop dat je ze leuk vindt.
En jouw reactie is altijd welkom!
Liefs. Zara

Dit verhaal is 6819 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Met zusje de bergen in 7”

  1. Ik vind jou als schrijfster 1 van de beste van dit moment. Geweldige opbouw en verhaal lijn. Het wachten op een volgend deel duurt eigenlijk al te lang.
    Ga zo door en maak deze serie lekker lang en geil.

Plaats een reactie