BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Onverwacht dichtbij – 1

LunaloveleyWeer een dag thuiswerken. Als ik mijn werkkamer in ga, druk ik mijn laptop aan en ga ik werken. Na de lunch begin ik ongemerkt toch steeds meer de tijd in de gaten te houden. Als het bijna twee uur is start ik het chatprogramma op. Ik kijk het lijstje door. “Luna Lovely”.. Ze staat nog op grijs. Niet online dus. Balen….

“LunaLovely” komt vaak tussen 14:00 en 15:30 online. Wat me doet fantaseren dat ze nog naar school gaat. Maar zeker weten doe ik het niet.

De tijd tikt weg. Ik kijk eens naar buiten. Het is prachtig zomerweer. Daarom ga ik even naar beneden. Haal mezelf wat drinken en loop even de tuin in om mijn gedachten te verzetten. Ik ben heel blij met waar ik woon. Aan het einde van een straat. We zijn een blok van 3 woningen. Wie dus voor ons huis staat, komt echt voor ons. Vanuit mijn tuin heb ik uitzicht op groen.Eigenlijk een soort bos. Ik adem even diep in en uit en ga weer naar binnen.

Ik slof weer naar boven. Tik mijn wachtwoord in en Windows lacht mij weer toe. Mijn desktop verschijnt en ik zie een groen bolletje bij “LunaLovely”.

“Hoi!” “Ben weer thuis!” staat er in beeld. “Ben jij er ook?”
“Ja!” “Ik ben er!”, meld ik terug.
“Ben alleen thuis.” “Ik kan je nu die foto sturen die je zo graag wilt!”
“Graag!”, antwoord ik gretig.

Ik had “LunaLovely” gevraagd eens een foto van haar lichaam te sturen. Ik had al foto’s van haar kutje, kontje en vage van haar botsen gekregen, maar van haar lichaam had ze nog niet gedurfd.

Even kijk ik gespannen naar het scherm. Dan de bekende 3 puntje die golven. Ineens plopt er een foto op.Ik dubbelklik op je plaatje. Als het plaatje groot op mijn scherm staat, staat mijn pik gelijk strak in mijn broek. Wat heeft “LunaLovely” een pracht lichaam. De foto is duidelijk met een mobieltje genomen. Haar hoofd ik niet te zien. Maar het lichaam..

“LunaLovely” heeft een prachtig lichaam. Jong, maar niet duidelijk te zien hoe jong. Prachtig strakke tietjes. Duidelijk van een tiener. Een prachtig strak lichaam. Blank, waar ik ook helemaal op ga. Helaas een, maar wel heel mooi, slipje aan. Maar met de foto van haar kutje van eerder, kan ik wel mooi verder fantasten. Ze heeft ook prachtige lange benen. Ik word ontzettend geil van het plaatje en ik kan mezelf niet tegenhouden en pak mijn lul uit mijn broek. Met het plaatje op mijn scherm kom ik binnen de kortste keren klaar.

Na puffend lees ik ineens, “Vind je mijn lichaam mooi?”
“Ja, heerlijk!”, antwoord ik. Nog natrillend van mijn orgasme. “Ben net klaar gekomen!”
“Oh echt?” “Jammer dat we niet dicht bij elkaar wonen, ik zou je weleens willen helpen klaarkomen!”, grapt ze in de chat.

Dan moet ik helaas een meeting in, dus dat geef ik “LunaLovely” aan.

“Ok, dan ga ik nu, spreek je later?”
“Zeker!”

Ik sluit de chat af om de meeting in te gaan. Als de vergadering voorbij is, kan ik het niet laten de foto er weer bij te pakken en verlekkerd naar haar lichaam te kijken. Weer trek ik aan mijn pik, leg mijn voeten op de verwarming, kijk opzij naar haar plaatje. Dan naar buiten.. !?

“Wft”. Ik ga rechtop zitten. Ik kijk naar buiten. Naar het plaatje. Druk de foto af. Als deze uit de printer komt rollen houdt ik hem omhoog.

“Ik heb hetzelfde uitzicht!?”, schiet er als een schok door mijn hoofd.

Ik kijk nog eens. “Nee, het is een iets andere hoek!”.
Met de foto in de hand loop ik naar beneden. De tuin in. De tuin uit. Naar het pad achter onze huizen. Ik ben de meest rechtse woning, daarnaast alleen maar bos, dus ik loop naar links. Bij de eerst houd ik stil…. “Nee, dat ik het niet.” Ik weet dat hier ook alleen maar een ouder paar woont. Dus ik loop door. Houdt het papiertje omhoog….

“Dit is het!”, bedenk ik mezelf. Ik kijk om. Hier woont een gezin. Ik weet ook dat ze een dochter hebben. Maar ik zie haar eigenlijk nooit. Met bonzend hart loop ik weer naar huis. “Chat ik nu met mijn buurmeisje?”

Het is donderdagmiddag. De buurt geeft een buurtfeest. Er is een lange tafel midden op straat geplaatst en iedereen neemt eigen gemaakt eten of drinken mee. Als het feest al redelijk op gang is komt er een leuk jong meisje naast me zitten. Ik had van de gesprekken om haar heen begrepen dat zij de dochter van de buren is. Die van twee verderop. Als ze op een gegeven moment naast me zit, doe ik de stoute schoenen aan en zeg tegen haar,

“Dag LunaLovely!?” “Hoe gaat het!?”

Mariska, zoals ze echt heet, kijkt me een soort geschrokken en verbaasd aan.

“SamWriter?”, vraagt ze met haar mond vol, zachtjes.
“Yep”, antwoord ik.

Even moet ze met moeite het hapje, dat ze in haar mond heeft, wegwerken. Ze pak een glas en drukt een slok. Kucht en kijkt me nog steeds verbaasd aan.

Dan fluistert ze, “Heb jij mijn foto gehad?”
“Ja!”

Ze bloost en zegt dan ineens, “Geil!”

In de chat had ze aangegeven op oudere mannen te vallen. Ze had wat met jongens lopen ‘spelen’, maar daar was ze nu zo langzamerhand wel klaar mee. Die wouden niet wat zij allemaal wil. Daarom zat ze ook in deze chat app. En ik heb dus de afgelopen weken met haar gechat.

Het feest was goed. Er was genoeg drank. Ook Mariska had gedronken. Dus iedereen werd wat losser.Ik sprak zo ook de avond met haar moeder (Anne) en later met haar vader (Peter). Peter deed veel internationaal en was dus geregeld weg. Anne was huisvrouw.

Als Mariska me ineens bij de hand pakt en me meesleept. “Ik ben even met buurman Sam weg, we lopen blokje om!”, zegt ze tegen haar moeder en we lopen samen om het blok heen. Daar gaan we samen op het bankje wat daar door vorige buren is neergezet. Als ik naast haar ga zitten, spreidt ze haar benen. Pakt mijn hand en legt deze tegen haar kruisje aan. Ze is warm en nat daar. Dat zegt ze dan ook tegen me.

“Ik ben geil van de gedachte dat jij mijn lichaam al naakt hebt gezien en erop bent klaargekomen!”, grapt ze.

Even wrijf ik over haar bultje daar. Als ze haar slipje aan de kanten duwt en mijn vinger in haar drijfnatte kutje zakt. Als ik mijn hand terug neem, steek ik die vinger in mijn mond en zuig hem schoon.

“Geil!”, gromt Mariska en pakt mijn hand. En zuigt dan diezelfde vinger ook nog eens.

Dan staat ze op. “We moeten terug!” “Anders gaan mensen wat denken!”

“Ja.” “Makkelijk gezegd!”, denk ik, want ik heb een enorme stijve in mijn lul.

Wat moeilijk loop ik terug en denk ondertussen aan hele moeilijke dingen in de hoop dat de bult in mijn broek wegzakt. Het lukt me aardig.

Als we terug zijn, gaat het feest nog even door. Mariska en ik hebben het gezellig en zo praat ik eigenlijk de rest van de avond met het gezin. Zo gaan we allemaal naar huis, als alles is opgeruimd. Het is eigenlijk voor iedereen te laat geworden.

De volgende dag is het helaas weer vroeg op. Want er moet nog wat gewerkt worden. Als ineens de deurbel gaat. Het gezin van twee verderop voor mijn deur. Anne, Peter en Mariska. Ik nodig ze uit binnen. Mijn hart bonkt in mijn keel.

“Waarom zijn ze hier?”
“Wat weten ze?”
“Zit ik in de problemen!?”

Ik bied ze te drinken aan en we gaan allemaal zitten. Als Anne begint te praten.

“Uhm..” ” Peter moet op zakenreis naar Polen vandaag…”, begint Anne en ze kijkt Peter aan. Die vervolgt.
“Ja. Meestal is het voldoende dat ik alleen ga, maar deze klant wil dat ik mijn vrouw meeneem!”.
Anne vervolgt: “Dat houdt in dat we eigenlijk dit hele weekend, of zelfs tot in de week, weg zijn.” “En we kunnen niet op zo’n korte tijd iemand regelen waar Mariska terecht kan!”

“Gezien gisteren.” “Dat Mariska zich op haar gemak voelt bij je. Zou jij een oogje in het zijl kunnen houden.” “Ze blijft gewoon thuis dan!”.

Ik moet het even laten bezinken. Maar als ik naar Mariska kijk, zie ik dat ze dit ook echt wil. Dus ik stem toe.

“Ze mag ook gewoon hier komen logeren hoor, als dat nog makkelijker is?”, zeg ik dan.

Even kijken Anne en Peter elkaar aan. Vragen aan Mariska wat ze ervan vindt. Die heel puberaal reageert, “Ja best!”, waarop Anne reageert, “Dat houdt in dat Mariska het goed vindt!”

Ik merk dat Mariska moeite moet doen in haar rol te blijven. Maar dan is het geregeld.

“Mariska komt rond de middag met haar spullen.” ” Als wij weg gaan!”, zegt Anne als ze samen weer naar huis lopen. Tekenend, als Mariska nog even een kleine zwaai naar me doet.

Net na de middag gaat ze deurbel. Als ik open doe staat Mariska daar met een kleine koffer. Ik laat haar binnen en zie Anne en Peter in de auto zitten voor mijn oprit. Als Mariska weer buiten komt, zwaaien we haar ouders uit en we zien ze de straat uitrijden. Als de auto verdwenen is, pakt Mariska mijn hand en sleurt me mijn eigen huis in. De deur achter ons dicht. Terwijl ik Mariska naar mijn woonkamer zie huppelen. Als ik de woonkamer binnenkom zie ik al hoe zij haar shirtje aan het open knopen is.

“Nu al meisje!”
“Ja, nu al..” ” Ik ben geil!”

Terwijl ze zich verder uitkleden. Ik sta perplex in mijn eigen woonkamer te kijken hoe het mooiste meisje ooit zich voor mij. Voor MIJ, zich uitkleed. Als ze alle kleren uit heeft, kijkt ze me geil aan. Draait een paar rondjes, zodat ik alles van haar zei.

Mariska is jong en heeft een prachtig strak lichaam. Een heerlijk kaal kutje. Haar kontje is strak en ferm. Haar tietjes lijken nog niet volgroeid, maar staan fris en stevig vooruit. Mijn lul staat strak in mijn broek. Dat heeft Mariska uiteraard al lang gezien als ik haar naakte lichaam op mij af zie komen. Mariska pakt mijn broek, knoopt deze los. Rits naar beneden en trekt mij mijn broek van het lichaam. Nu is mijn bobbel nog duidelijker. Ze likt aan haar vinger en drukt die op de punt van mijn lul. En die is heel duidelijk, want daar zit een natte plek in mijn onderbroek.

Dan gaat ze strak tegen me aan staan. Ze kust me. Hijgt in mijn oor, “Ik ben zo geil!” en wrijft een keer langs mijn lul. De volgende haal, gaat haar hand mijn onderbroek in. En grijpt ze mijn ballen. Ik schok. ”Hmmzz!!!”, grom ik.

Dan knoop ik mijn overhemd los. Doe deze uit, terwijl Mariska nog steeds mijn lul vast heeft. Dan mijn t-shirt uit. Als ik nog steeds in de geile ogen van Mariska kijk. Dan drukt Mariska mijn onderbroek naar beneden, terwijl ze zelf ook door haar knieën gaat. Voor haar springt mijn lul uit mijn onderbroek. Als ze op haar knieën zit, staat hij fors voor haar gezicht. Zonder enige twijfel of terughoudendheid neemt ze mijn lul in haar mond. En ook niet een klein beetje. Gelijk diep. Heel diep. Ze pakt mijn billen beet en drukt mijn lichaam tegen haar gezicht. Drukt nog eens door. Ik voel mijn lul diep in haar mond, haar keel. En daar houdt ze hem even. Ik grom het uit van geilheid. Ik voel haar slikken en mijn, best wel dikke lul, stevig in haar keel zitten.

Dan laat ze los, haar hoofd achteruit en haalt eens diep adam. “Fuck!”, roept ze en lacht. Als ze omhoog komt, streelt ze mijn lul weer. “Ben jij ‘schoon’?”, vraagt ze dan. Ik kijk haar geschrokken aan. “Fuck, ja!”, denk ik bij mezelf, “Dat had ik haar ook aangegeven, dat ik daar graag verwend wordt!”. Ik stamel: “Ja!”, want ik was gisteren, toen ik thuis kwam, zo geil dat ik mezelf van achteren nog eens goed ‘genomen’ had.

“Geil!”, antwoordt ze weer en wrijft weer over mijn lul. Maar nu gaat haar hand langs mijn lichaam over mijn bil, naar mijn bilnaad en voel ik een vinger op mijn kontgat. Terwijl ze me aankijkt en ik haar, voel ik dat ze de druk opvoert en haar vingers makkelijk naar binnen gaan.

“Geoefend, viespeuk,” grapt ze.
”Ja”, antwoordde ik en ik voel haar vinger dieper gaan.

Ze gaat achter me op haar knieën en drukt er nu een tweede vinger bij. Ik kan het bijna niet geloven dat ze het bij me doet. De meesten zouden dit vies, pervers of abnormaal vinden. Maar Mariska deed het gewoon. Een derde vinger voel ik. Ze draait wat. Het is duidelijk dat mijn kont gisteravond nog niet ‘vergeten’ is. Met nog een draai voel ik Mariska haar pink ook naar binnen gaan en voel ik dat deze vier vingers dieper en dieper gaan. Tot haar duim palm. Een draai. De duim voel ik in haar handpalm gaan. En dan drukt Mariska door. Haar hand glijdt, zonder enige glijmiddel, behalve mijn eigen geil van mijn kont, naar binnen glijden. Als deze er helemaal in zit vraagt ze.

“Is dit lekker Sam?”
“Heerlijk Mariska!”, antwoord ik als ik even mijn gevoel een plekje moet geven. Ik doe een stap naar voren om steun te zoeken op de tafel. Gelijk komt Mariska mee en drukt haar hand nog verder in me. Ik slaak een kreet. “Gaat het!”, vraagt ze geschrokken. “Zeker, ga door!”, grom ik. Om gelijk haar hand verder in me te voelen. Dan ineens. “RAM!”, trekt ze haar hard uit mijn kont. Ik krimp in elkaar.

Op mijn knieën op de grond komt ze naast me staan. Als ik mijn rug weer strek, is mijn hoofd op haar kutje’s hoogte. Gelijk pak ik haar heupen beet en druk mijn gezicht tussen haar benen. Ik begin aan haar spleetje te likken. “Oh God.. Wat doe je dat lekker!:, sist ze als ze mijn hoofd vast pakt. Heerlijk krioelt ze me haar vingers door mijn haar.

“Vond je dat echt lekker net?”, zucht ze tijdens haar heerlijke gevoel.
“Ja!”, mompel ik in haar heerlijk verse kutje.
“En dat andere week je ook echt?”
“Ja, graag!”, antwoord ik haar.

Dan grijpt ze mijn haren en trekt mijn gezicht achterover. “Dan ga je het krijgen ook viespeuk!”, zegt ze dan lachend. Mariska drukt mijn hoofd weer tegen haar kutje en ik ga haar weer heerlijk beffen. Wel gonst door mijn hoofd, wat ze me net vroeg. “Dat gaat ze niet doen!”, bedenk ik mezelf, ”Dat vindt ze vies, gaat niet gebeuren!”. Maar toch. Als ik verder aan haar heerlijke kutje lik, wordt het vocht ineens warmer en meer. Veel meer. Mijn mond loopt vol en het is pas laat dat door heb dat ze ook daadwerkelijk aan het plassen is.

Ik begin te slikken. Maar ik kan mijn achterstand niet inhalen, dus mijn mond stroomt over en alles sijpelt over mijn lichaam naar beneden. In mijn hoofd wordt ik zo ontzettend geil. Vooral als ik naar boven kijk en Mariska super geil mij in mijn ogen aankijkt. “Lekker!?”, vraagt ze verbeten. Maar ik heb nog niet de mogelijkheid om te antwoorden. Pas als ze klaar is met plassen en mij achterover op de grond drukt. Mij met mijn kont in mijn eigen plas pis. Kan ik wat zeggen. Maar ze loopt al bij me weg. Haar handen tussen haar benen. Het lijkt of ze een soort klaarkomt, maar ook niet. Mariska gaat iets verderop op de grond zitten. Giechelend. “Oh, dat was zo geil! Zo smerig!”, gromt ze. “FUCK!!!” “Wat ben jij een heerlijke viespeuk, Sam!”, schreeuwt ze dan.

Ik sta op. Kletsnat van haar plas. Ik voel me niet smerig. Eigenlijk voel ik me de Koning te Rijk. Wat is het heerlijk dat iemand je fantasie werkelijkheid maakt. Ik kijk achter me. Het vast eigenlijk best mee wat voor ‘schade’ ik heb achtergelaten op de grond. Als ik me omdraai komt Mariska alweer op mij af. Ze kust me vol op de mond. “Ik hou van je Sam!” “We gaan een héél leuk weekend hebben!”, grapt ze en pakt mijn stijve lul beet. Zakt door haar knieën en neemt hem dan ik haar mond. Mijn lul, met haar plas smaak, neemt ze vol in haar mond en gaat me stevig en hard pijpen. Als een volleerd porno ster. Net voordat ik klaar dreig te komen pak ik haar hoofd beet en houd haar van me af. “Nu nog niet!”, zeg ik hijgend. Anders heb ik mijn geileheid al gespoten.

“Ok zegt ze.” en staat op. “Drinken?”
“Ja!” “Wat wil je?”
“Veel!”, lacht ze en ik begrijp gelijk wat ze bedoeld.

Nadat we genoeg gedronken hebben, pak ik Mariska bij haar hand en neem haar mee naar mijn slaapkamer. Omdat het midden in de zomer is, ligt er alleen een laken op. Ik druk Mariska achterover op mijn bed. Ze lacht. “Kom maar viespeuk!”, grapt ze. Gelijk druk ik op haar. Druk mijn ontzettend harde stijve gelijk in haar kutje. Mariska hapt naar adem. “Fuck, je bent groot geschapen!”, zucht ze.

Met mijn lul diep in haar nauwe kutje, druk ik nog één keer dieper door. Hard tegen haar baarmoedermond. “Fuck!”, schreeuwt ze. En als ik haar gelijk hard begin te neuken, moet ze wel om zich heen grijpen in de lakens. Ik pak haar benen beet. Trek haar verder naar mijn toe en omhoog en neuk haar nog harder. Tranen staan in haar ogen, maar toch schreeuwt ze, “Ja harder, Ja ga door!” En ik neuk haar harder en ik neuk door.

Het duurt niet lang dat ze begint te schudden. Haar lichaam bolt. Haar lippen op elkaar. Sissend tussen haar tanden. Happend naar adem.

Dan ineens. Hart ogen wie open. Mond wijd open. Schreeuwend: “Ja. JA! JAAA!” “IK KOM!” en wild met haar lichaam schuddend komt Mariska met haar jonge lichaam voor de eerste keer in mijn bed, in mijn woning, dit weekend klaar.

Ik laat haar even bijkomen. Maar we hebben zeker vandaag en het hele weekend nog.

Het worden nog mooie dagen.

Zouden we verder kunnen? Zitten jullie met willen? Laat het weten!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sam Writer

Ik ben voornamelijk een perverse schrijver. Mijn verhalen zijn deels op fantasie gebaseerd, maar er zit ook veel eigen ervaringen bij. Maar ook zeker wensen van mij!

Mijn verhalen zijn vooral soft extreem tot ZEER extreem.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en ben ook nieuwsgierig naar jullie ideeën over mijn verhalen.

Je mag met mij mailen over anale seks, fisting, plasseks.

Verzoekjes en reacties zijn welkom!
sam.writer.nl@gmail.com
Voor chat: mega.nz of Skype : sam.writer.nl@gmail.com

Dit verhaal is 15487 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Onverwacht dichtbij – 1”

Plaats een reactie