BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Afdingen op een auto

zusjes kopen een autoHet was een warme middag in juni toen de zusjes bij de Hyundaidealer binnenliepen. Giulia was van plan een nieuwe auto te kopen en haar jongere zusje Sacha was meegegaan om haar te helpen kiezen. Ze vonden het spannend en voelden opwinding. Het garagebedrijf zat tegen de rand van het centrum aan en had een flinke voorraad gebruikte auto´s.

Ze kwamen door de glazen schuifdeuren binnen en bleven even staan bij een felrode tweezitter. “Goedemiddag dames, is dat wat voor jullie?” kwam een mooie hese stem achter een bureau vandaan. Ze keken naar de verkoper. Hij had bruin haar, bruine ogen en een brede glimlach. Hij was gekleed in zakelijke kleding, maar vanwege de warmte droeg hij een polo in plaats van een blouse waardoor zijn onderarmen zichtbaar waren. “Die ziet er mooi uit,” zei Sacha. “O, dat is Coupé zeker. Wil je er eens in rijden?” vroeg hij. Sacha grijnsde, maar Giulia zei: “Ik ben opzoek naar een SUV, bijvoorbeeld een Tuscon.” “Ik ben Erik.” stelde de verkoper zich voor. “Wat had je in gedachten? Een nieuwe of jong en licht gebruikte.” Sacha giechelde. “Een auto net als jij en ik, jong en met wat ervaring.’’

De verkoper lachte om haar opmerking maar keek Giulia aan. “Kom maar mee,” zei Erik, terwijl hij hen door de zijdeur voorging. Ze volgden hem naar het parkeerterrein aan de zijkant, waar meerdere SUV’s en een paar Tuscons stonden, in verschillende kleuren, allemaal glanzend en gepolijst. De zusjes bekeken de verschillende Tuscons. Ze namen plaats bestuurdersstoel en keken in de bagageruimte. De verkoper wees hier en daar op features, maar liet ze vooral rondkijken. Terwijl ze dat deden, bewonderde hij Sacha’s donkere haar en de manier waarop haar borsten in haar zwarte naveltruitje zachtjes schommelde als ze liep en hoe haar kont de afgeknipte korte broek vulden. Ze waren allebei gekleed op de hitte, maar een zwakke glans van zweet overviel hen allemaal.
“Wat denk je?” vroeg hij nadat ze er een paar hadden gezien. “Ze zijn oké,” zei Giulia, “maar ik wilde iets groters.” Erik grijnsde. “Is dat zo? Ik denk dat ik heb wat je nodig hebt.”

Hij nam ze mee naar een andere rij, naar een grote, donkergrijze Off-roader op vette, glimmende wielen. Het was duidelijk topklasse, met veel extra’s. Er was een trede naar het bestuurdersportier, en Giulia moest zich uitstrekken om bij de handgreep te komen en zichzelf erin te trekken. Haar korte T-shirt trok strak om haar borsten, de pik van de verkoper bewoog terwijl hij de contouren van haar bewonderde. Haar borsten waren duidelijk zichtbaar door haar topje, net als haar, inmiddels harde tepels. Toen Giulia op de stoel zat, liet hij haar enkele gadgets en de afmetingen zien. Hij zei: “Hij heeft drie rijen stoelen, en de achterste stoelen kunnen worden neergeklapt om de bagageruimte groter te maken. Ruimte genoeg, voor wat je maar wilt doen. Wil je er een proefrit mee maken?” “Zeker,” zei ze.

De verkoper gaf haar de sleutel, liep toen met Sacha naar de andere kant en opende een achterportier voor haar. Hij genoot van de blik op haar billen terwijl ze in stapte. Toen nam hij plaats. Giulia startte de V8 van de SUV en reed de parkeerplaats af. Ze maakte een paar bochten, waarna de verkoper haar naar een weg leidde die de stad uit leidde. Hij tikte wat heen en weer op de navigatie. “Dit is onze proefrit circuit, met snelweg, bos en buiten wegen. Dan kun je voelen wat de auto kan”, zei hij.

Terwijl ze de stad uit reed legde Giulia een hand op zijn been. Haar hand gleed steeds een stukje verder ophoog naar zijn, inmiddels stijve pik. Hij begreep donders goed dat hier de prijs onderhandeling werd gestart. Op een kleine parking naast de provinciale weg stopte ze en keek Sacha een. “Wil jij verder rijden? Dan start ik de prijs onderhandelingen.” De verkoper hield de achterste deur voor haar open en samen schoven ze op de achterste bank. Het voordeel van die bank was het donkere privacyglas in de deuren en de achterklep. Ze kroop tegen de verkoper aan en streelde zijn geslacht door zijn pantalon heen. De verkoper trok haar topje omlaag en ontblootte haar borsten.

Sacha was inmiddels de parking afgereden. Ze draaide de snelweg op. Ze wist een mooie stille plek waar ze verder konden “onderhandelen.” Erik speelde met de borsten van Guilia, ze kreunde zacht toen hij haar tepeltjes één voor één in zijn mond nam en er zachtjes in beet en aan trok. Terwijl hij dat deed kneedde zij zijn geslacht. “Ook een mooie grote en dikke uitvoering.” Gniffelde ze. Ze duwde zijn gezicht opzij en opende zijn pantalon. Zijn geslacht was binnen een paar seconde bevrijd uit de warme broek. Giulia boog voorover en kuste zijn eikel terwijl ze zijn voorhuid omlaag stroopte. Haar mond gleed over zijn gevoelige kop. Zijn pik was spannend voor Giulia, hard en een aardse smaak. Ze voelde zijn eikel trillen toen ze hem helemaal naar binnen liet glijden. De punt van zijn eikel raakte de achterkant van haar keel. Terwijl ze hem pijpte en met zijn ballen speelde voelde ze de pik steeds meer zwellen. Ze hield haar ritme vol en haalde hem soms uit haar mond om haar tong langs de zijkant van de schacht te laten glijden. Toen boog ze zich dieper, tilde zijn ballen op en zoog ze in haar mond. Ze bleef met haar andere hand over zijn schacht wrijven, terwijl de sensaties heen en weer door hem heen stroomden. De kabbelende tong op zijn ballen, de hand die zijn pik streelden, binnen de kortste keren trilde hij van geilheid. Giulia voelde het en veranderde soepel van positie, waarbij ze haar mond stevig en volledig langs zijn pik liet glijden, in zijn ballen kneep terwijl hij de achterkant van haar hoofd vastpakte. Een luide brul klonk terwijl hij dikke stromen zaad haar mond in joeg. Ze zoog, slikte en genoot van zijn ontlading. Zijn hete, muskusachtige sperma slikte ze gretig naar binnen. Nadat het spuiten was gestopt likte hem schoon en trok haar mond met een luide plop van hem af.

Ze hadden niet gemerkt dat Sacha de SUV op een afgelegen plek had neergezet en bij de achterdeur stond. Ze stapte in en duwde ze allebei opzij, zodat de verkoper midden op de bank zat. Ze trok haar korte broek en naveltruitje uit en ging schrijlings op Erik zitten. Giulia nam wat afstand en ging tegen de deur zitten en streelde haar kut door haar broekje heen. De zusjes hielden ervan om elkaar te zien neuken. Sacha kuste hem, pakte de achterkant van zijn hoofd vast en duwde zijn gezicht tussen haar grote borsten. Hij sloeg zijn armen om haar heen, greep haar haar naar achteren, snuffelde en kuste haar memmen. Sacha ging zo zitten dat haar, kale kut boven zijn nog steeds harde pik tegen haar lipjes rustte en liet zich zakken. Haar schede was nat en ze pakte hem gemakkelijk vast, voelend hoe hij zich uitstrekte en haar vulde. Ze strekte haar armen naar beide kanten uit, pakte de handgrepen aan het plafond vast en begon hem met lange, snelle bewegingen te rijden. Giulia, naast hem, stak haar hand langs de voorkant van haar korte broek en begon op tijd met haar zus over haar kutje te wrijven.

Sacha bereed de verkoper zoals een geile amazone een paard over een bospad joeg. Met elke stoot leek hij dieper en dieper in haar te reiken, en binnen de kortste keren voelde ze hem klaarkomen en haar kut overspoelen met zijn zaad zoals hij ook bij haar zus gedaan had. De ontlading triggerde die van haar, en haar kutje verstrakte, klemde zich op hem vast terwijl de golven door haar heen gingen en ze schreeuwde van plezier. Giulia bereikte haar eigen hoogtepunt en wreef verwoed over haar clitje, haar hoofd tegen de schouder van de verkoper. De SUV schommelde en stuiterde met de energie van hun drievoudige orgasme.

Na een korte rust vertrok Giulia weer naar voren en reed nog wat rond in de niet geheel nieuwe SUV, een nog naakte Sacha die op de schoot van de verkoper zat en met hem aan het vrijen was. “Ik wil 2 jaar extra garantie en € 5.000” opende Giulia het gesprek. De verkoper bood € 2.500 korting en een tien wippenkaart. “Want met jullie wil ik nog wel eens een keertje onderhandelen.” Giulia zei: “€ 3.000 en nog één middagje naaien na de aflevering.” Erik ging accoord. “Rij maar na de zaak, dan zetten we de deal op papier.” Nog vijf minuten rijden, dus zorg dat jullie weer netjes zijn.” Waarschuwde Giulia.

Sacha trok met tegenzin haar kleren aan toen ze de dealer naderden. Binnen vulde de verkoper wat papierwerk en ze maakten een afspraak voor de levering. “Tot volgende week zaterdag dames.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 8331 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie