BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Plasbuis sounding therapie

verpleegkundige voor seksuele onderzoekstherapieBelgische “verpleegkundige voor seksuele onderzoekstherapie”, Marie, begin twintig. Het is haar taak om patiënten opgewekt en vakkundig een ‘seksuele vrijlatingsprocedure’ te bieden zoals zij beschrijven, in een comfortabele, schone ziekenhuisomgeving zonder prostitutie-ondertoon.

Een samenvatting van de hoofdprocedure werd door de verpleegkundige doorgenomen. Hoewel vaginale penetratie verboden is, kan de verpleegkundige eventueel andere stimulatietechnieken toepassen, zoals voorgeschreven door de patiënt, voor het best mogelijke resultaat. Een lijst hiervan is bij haar hoofdprocedure gevoegd, die zij ook ongevraagd kan initiëren, samen met andere waarmee zij mogelijk bekend is, als zij denkt dat deze de uitkomst van de procedure kunnen verbeteren. Waar ik het gebruik van een plasbuis sound/dilator heb gespecificeerd, heeft het voorbereiden (scheren en wassen van het gehele liesgebied) 15 minuten eerder plaatsgevonden, zodat elke opwinding door het voorbereiden was verdwenen.

De procedure omvat het inbrengen van een holle (doorgang van 1,5 mm), licht geribbeld, roestvrijstalen 4,5 mm dilator in de plasbuis. Een echografie heeft de verpleegster nauwkeurige afmetingen gegeven, gemarkeerd op de dilator, om de prostaat te bereiken (niet-opgerekt en opgerekt) en, optioneel, verder tot in de blaas als ik daarvoor heb gekozen.

De verpleegkundige arriveerde om 18.00 uur op tijd. Ze was gekleed in een laboratoriumjas. Ik lag in bed en droeg alleen een absorberend t-shirt. Ze plaatste haar dienblad met instrumenten op een tafel naast het voeteneinde van het bed. Ze plaatste een webcam en een beeldscherm op de tweede tafel, richtte ze en keerde vervolgens terug. Ze keek naar haar beeldscherm, dat ik niet kon zien, en zette het na enkele aanpassingen naast haar dienblad neer.

Vervolgens tilde ze het bovenste laken op en onthulde een gewatteerd, taps toelopend, verwijderbaar inzetstuk aan het voeteneind van het bed. Ze verwijderde het, zodat er een uitsparing overbleef waarin ze dichter bij haar werk kon gaan staan. Vervolgens drukte ze op de knop omhoog, plaatste het bed op de juiste hoogte, net onder haar ellebogen, en liet mijn voeten in stoffen lussen glijden. Het waren geen beperkingen, ze waren er alleen maar om te voorkomen dat mijn benen in een moment van onoplettendheid van de zijkant of in de nis zouden glijden. Vervolgens plaatste ze de sensor van haar elektronische stethoscoop op mijn hart en bevestigde deze met heldere, tijdelijke chirurgische lijm. Ze luisterde naar mijn hartslag en keek ongeveer 15 seconden naar haar digitale horloge, terwijl ze zich uitstrekte om een aantekening te maken op haar procedureblad naast haar dienblad.

In haar bakje op een steriel kussentje zat de chirurgisch roestvrijstalen dilator. Het was enigszins S-vormig om het mogelijk te maken voorbij ‘Cobb’s Curve’ te navigeren, wat gematigd is als je niet rechtop staat. De dilator bleek ongeveer 30 cm lang te zijn en had een kleine doorgang door het midden die zo gevormd was dat hij soepel ingebracht kon worden. Er zijn drie markeringen op de dilator, één ongeveer de helft van de lengte en de volgende twee, ongeveer 3 cm uit elkaar, dichter bij het afgeplatte handvat. Er zitten druppeltjes vocht in omdat het op 10 graden is gekoeld. Koelen had een samentrekkend effect dat een opwindingsreactie stimuleerde.

De jonge verpleegster trok haar operatiehandschoenen aan en pakte de dilator op, veegde het eerst droog en bracht vervolgens een helder glijmiddel aan tot ongeveer driekwart van de lengte ervan. Ze hield de dilator bij het handvat vast, stapte snel de tafelnis in en nam mijn slappe penis in haar linkerhand. Ze bracht het werkende uiteinde van de dilator op één lijn met mijn plasbuis en schoof het snel en moeiteloos naar binnen, heen en weer draaiend, totdat het de Curve bereikte. Vervolgens draaide ze het 180 graden zodat de vorm de curve kon vrijmaken, waarna de dilator gemakkelijk naar binnen gleed totdat ze de eerste markering op de dilator bereikte.

Toen de dilator binnenkwam, voelde ik onmiddellijk een spanning van de kou terwijl het naar binnen ging en het lichte kietelen van elke ribbel toen het door de knusse plasbuis opening ging. Terwijl het door de Curve ging, werden zowel het koude als het geribbelde gevoel sterker, waardoor een snel aanspannende erectie werd gestimuleerd. Toen het de eerste markering bereikte, kwam er kortstondig een plotselinge drang om te ejaculeren of te plassen, dit was ter hoogte van de prostaat.

De verpleegster boog zich naar voren en pakte een klein chirurgisch kussentje, dat ze op het bedoppervlak naast mijn scrotum legde. Ze legde mijn penis en de blootliggende lengte van het ingebrachte dilator voorzichtig op het kussen en ging een paar ogenblikken op haar kruk zitten luisteren naar haar stethoscoop. Terwijl ze dat deed, nam de urgentie geleidelijk af. Ze trok mijn aandacht, glimlachte lief en knikte op die onschuldige manier van vragen: Is dit goed? Ik knikte gretig en glimlachte goedkeurend.

Toen stond ze op, liep naar de plank, keek even naar haar procedureblad en ritste toen haar laboratoriumjas open en trok ze uit. Daaronder was ze naakt. Ze draaide zich om en liet me een aantrekkelijk, atletisch strakke lichaam zien, inclusief bescheiden borstjes met kleine tepeltjes en het kaalste kutje wat ik ooit heb gezien. Ik voelde onmiddellijk mijn erectie verstijven. Ze stapte naar mijn bed en bood haar borstje aan mijn mond, die ik gretig aanvaardde, terwijl ik de andere met mijn rechterhand omhelsde. De kleine tepeltjes waren hard in mijn mond en hand.

Terwijl ik speelde, reikte de jonge verpleegster naar beneden en, toen ze zag dat ik volledig rechtop stond, schoof ze de dilator naar het tweede merkteken met behulp van roterende en kleine strijkbewegingen. Bij elke beweging voelde ik de drang om te ejaculeren of te plassen opkomen en vervolgens afnemen toen ze stopte. Ik wist dat als ze zo doorging, ik snel een orgasme zou krijgen, omdat de aanwezigheid van de dilator en haar aandacht me op de rand hielden. Dit wist ze ook door het stijgen en dalen van mijn hartslag.

Toen drukte ze op de knop ‘Omlaag’, liet het bed helemaal zakken en knielde toen op het bed, schrijlings op mijn gezicht. Ze reikte naar beneden, spreidde haar lippen en liet zich naar beneden zakken om mijn lippen te “kussen” met die van haar. Terwijl ze dat deed, voelde ik haar lippen op de mijne druipen. Ik pakte haar kontje vast met mijn handen en begon haar clitoris te likken en diep in haar vagina te dringen. Terwijl ik dit deed, begon ze opnieuw de dilator te draaien en het gevoel van urgentie steeg als voorheen. Een paar keer streelde ze speels heel snel, wat een paniekreactie veroorzaakte die binnen enkele seconden zou komen. Ze wist dit aan de hand van mijn hartslag en stopte om me weer tot rust te laten komen.

Toen stapte ze af, zette het bed omhoog en keerde terug naar de uitsparing tussen mijn benen. Ze reikte naar haar dienblad en pakte een klein batterij-elektrisch apparaat met een vergrendelklem aan de ene kant en schakelaars aan de bovenkant. Ze plaatste het naast het operatiekussen en zette de klem vast op het handvat van de dilator. Zelfs de kleine bewegingen van de dilator die nodig waren om het met het apparaatje te verbinden, zorgden ervoor dat ik gespannen raakte.

Vervolgens klikte ze op een schakelaar aan de bovenkant en er ging een groen LED-lampje aan de zijkant branden. Ze draaide aan één van de drie schakelaars aan de bovenkant en ik begon een licht zoemen te voelen over de volledige lengte van de ingevoegde dilator. Ze draaide de amplitude nog verder omhoog en het zoemen werd elektrischer van sensatie. Terwijl ze dit deed, keek ze me in de ogen en knikte, alsof ze vroeg wanneer ze niet verder mocht gaan. Ze bereikte snel een punt waarop de drang om te ejaculeren of te plassen het meest intens was en toen, nog verder richting pijn, knikte ik Nee en Ja totdat ze de beste amplitude had gevonden. Toen zette ze tot mijn opluchting het apparaat uit en ging rustig zitten terwijl de behoefte aan een onmiddellijk orgasme weer afnam. Ze luisterde naar mijn hartslag, keek naar mijn ogen, glimlachend, wetend wat er zou komen. Toen ze het weer naar beneden zag, knikte ze met de vraag: ‘Ben je er klaar voor? Ik knikte ja, op wat ze al wist.

Vervolgens zette ze het apparaat weer aan met een lage amplitude. Ze luisterde en keek naar mijn ogen terwijl ze de frequentie verhoogde van gerommel naar een paniekerig gezoem, waardoor ik even pijn deed. Terwijl ze luisterde en ja en nee knikte, vonden we het juiste frequentieniveau. Toen zette ze het apparaat weer uit, ging zitten, glimlachte liefjes, luisterde langzaam naar mijn hart en liet me op adem komen.

Toen ik klaar was, had ze de amplitude- en frequentie op de juiste niveaus ingesteld terwijl het apparaat was uitgeschakeld en vervolgens zette ze het apparaat aan, waarbij ik alleen de geringste wuivende gevoel. Ze wierp een snelle blik op de dilator en streelde het lichtjes terwijl ze het op de juiste diepte zette. Ze draaide zich om, keek naar het weergavescherm naast de webcam en maakte een aanpassing met haar afstandsbediening. Haar cam maakte een kort zoemend geluid terwijl de lens uitstak om in te zoomen.

Ik was ontspannen, weg van het orgasme, en was iets zachter geworden, maar haar aanpassende bewegingen van de dilator vertelden me dat een orgasme onvermijdelijk was als ze eenmaal aan het werk was. Ik wist dat ik binnen enkele seconden kon ejaculeren, maar ik wilde dat deze sensatie voor altijd zou aanhouden. Omdat ze wist waar mijn hoogste niveau was, zette ze het volume snel hoger, waarbij mijn reactie een spasme van het hele lichaam was en ik mijn erectie voelde groeien alsof hij werd opgeblazen. Ze keek naar mij en luisterde met aangename medische onthechting naar haar stethoscoop terwijl ze met de besturing speelde, hem herhaaldelijk op en neer draaide, soms langzaam en soms met snelle snelheden, terwijl ze toekeek en luisterde hoe ik van ontspanning naar urgentie evolueerde. Terwijl ik me aanspande, ademde ik snel en diep, terwijl mijn benen onwillekeurig tegen de lussen eromheen drukten en anders van de tafel zouden zijn gevallen. Toen ik naar haar keek, glimlachte ze willens en wetens. Luisterend naar mijn hartslag, ging ze hier een tijdje mee door, maar wist wanneer ze moest stoppen en zette het volume weer lager om mij weer te laten ontspannen.

Toen ze aandachtig naar haar stethoscoop luisterde, draaide ze het volume precies zo hoog dat het maximale urgentie bood, net ver genoeg naar achteren zodat ik niet in een orgasme zou rollen. De toppen van mijn benen spanden zich en ik balde mijn vuisten, verdwaald in de sensatie die ik voelde en bleef roerloos liggen, zonder ook maar een fractie meer of minder te willen. Ik viel niet flauw of viel in slaap, maar raakte in een trance-achtige toestand, verteerd door de sensatie die door mijn hele lichaam en gedachten resoneerde. Eindelijk was ik klaar voor een orgasme en ik gebaarde haar het volume lager te zetten, zodat ik op adem kon komen en me klaar kon maken, wat ze deed, ging op haar kruk zitten wachten en glimlachte nog een keer lief. Terwijl ze zat, keek ze opnieuw naar het beeldscherm. Ze leek tevreden met wat ze zag. Toen was ik klaar. Ze begon langzaam het volume hoger te zetten, luisterde naar haar stethoscoop en leunde dichter naar mijn penis en de dilator voor een close-up van de finale van haar werk.

Vervolgens zette ze snel het volume op het vooraf bepaalde maximum. Ik voelde dat mijn lichaam verteerd werd door golven van spasmen en hitte. Ik hoorde een steeds luidere piep in mijn oren terwijl mijn bloeddruk en hartslag omhoog gingen. Ik had het gevoel in de ruimte te vallen. Toen kwam het orgasme. Ik voelde hoe mijn ingewanden zich vastklampten aan de dilator, waardoor de sensatie die toch al overweldigend was, werd vergroot. Toen boog ik me in het midden en liet een onwillekeurig “Ohhhhhhhhh” horen, terwijl ik onwillekeurig rechtop ging zitten toen de eerste orgasmeschok toesloeg, gevolgd door, ik weet het niet, nog 8? Ik vocht om mijn ogen te openen en te kijken, om te zien hoe mijn verpleegster vanaf de zijkant nauwlettend toekeek, om het zicht van de webcam niet te blokkeren.

We keken allebei hoe spuit na spuit sperma door de lengte van de dilator reisde en bij het handvat uit de doorgang stroomde. Bij elke schok, vakkundig getimed, verhoogde mijn verpleegster het volume, van laag naar hoog, om mijn schokken te intensiveren, vergezeld van golven van spasmen en hitte, tot de laatste, waardoor ik uitgeput, buiten adem en bedekt met zweet achterbleef, toen mijn verpleegster de elektrische tool uitschakelde, nu bespat met meer sperma dan ik ooit had gezien, maakte het los en plaatste het in haar dienblad, waarna ze rustig ging zitten en breed glimlachte om haar goede werk. Ze knikte vragend naar mij over hoe ik haar werk vond en toen ik mijn kalmte herwon, zei ik hardop: “Het was sensationeel”, waardoor ze nog breder glimlachte.

Terwijl ze zag hoe mijn penis terugdeinsde bij de dilator, vroeg ze: “Wilt u meer”, waarmee ze het laatste item op haar procedureblad bedoelde. Nog steeds opgewonden door mijn ervaring, knikte ik ja tegen haar en bracht de dilator nog dieper in mijn blaas. Daarmee stond ze op en spreidde een grote handdoek uit op de vloer aan het voeteneind van mijn bed. Toen ging ze weer zitten, nam mijn gekrompen penis in haar linkerhand en het handvat van de dilator in haar rechterhand en begon hem heen en weer te draaien terwijl ze hem verder naar binnen liet glijden. Ik voelde een lichte tinteling toen het naar binnen gleed en een snel groeiende drang om te plassen. Toen ging de dilator door de sluitspier en ik liet het los, terwijl ik zowel rond als door de dilator plaste. In eerste instantie kwijlden de laatste klodders sperma eruit, gevolgd door een krachtige straal die misschien 20 seconden duurde. Het was een gevoel dat ik nog nooit had meegemaakt…een combinatie van ejaculatie en plassen tegelijkertijd, waardoor ik verschillende kleine spasmen kreeg terwijl mijn blaas leegliep. En toen was ik klaar.

Daarmee trok ze de dilator voorzichtig terug en plaatste het op haar dienblad. Ik voelde meer spasmen toen het naar buiten gleed. Ze pakte de afstandsbediening van haar webcam en drukte op de stopknop. Daarna waste ze mijn kruis en de bovenkant van mijn benen met een warm, nat washandje dat ze uit een klein, geïsoleerd bakje in haar dienblad had gehaald. Ze besteedde speciale aandacht aan het zachtjes masseren van mijn penis en testikels terwijl zij dat deed. Toen stond ze op, trok haar laboratoriumjas weer aan, legde al haar spullen op haar dienblad en liep naar de kamerdeur. Ze draaide zich glimlachend om en vroeg: ‘Tot de volgende keer?’ Ik zei: “O ja!” en glimlachte breed naar haar terug. Ik vroeg haar haar naam. Ze zei: “Ik ben Marie”. Toen was ze weg.

Na enkele ogenblikken stond ik op en kleedde mij aan. Ik voelde me overal zwak, alsof ik in een sportschool had getraind. Ik dacht bij mezelf: ik MOET terugkomen en dit opnieuw doen als ik volgende maand in de stad ben! Ik dacht eraan mijn afspraak te maken toen ik naar buiten ging. Ik vroeg om Marie.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6634 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Plasbuis sounding therapie”

Plaats een reactie