BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Familiezaken Hoofdstuk 11

Vera met roze handschoenenDe shoppingtrip met Vera en Mellie is een meerdere opzichten een succes. Omdat de smaken wat betreft onze nieuwe bovenkleding bij vader en dochter mijlenver uit elkaar liggen worden wij dientengevolge in totaal verschillende boetieks ingekleed. Wat betreft onderkleding en lingerie liggen John en Vera meer op een lijn. De setjes die uiteindelijk worden afgerekend verschillen alleen van maat en soms van kleur. Een ding hebben alle setjes gemeen. Ze zitten heerlijk en zijn tegelijk ook sexy.
Terwijl we teruglopen naar de auto, belt John, zoals afgesproken, met Glenda.
“Blijkbaar hebben we alweer een ex op bezoek.” Mellie kijkt John aan. “Is Papa teruggekomen?” John schiet in de lach. “Nee meid. Die zou veel te bang zijn dat, als hij bij ons in de buurt komt, de niet aanwezige ricine korrel in zijn knikkerzakje ontploft. Ik heb hem voor nood mijn mobiele nummer gegeven. Nee, zoals ik van Glenda begreep stond Florentine een uur geleden plotseling voor de deur. Blijkbaar heeft Maarten het lek binnen zijn organisatie ontdekt.” “En zij laten die bitch zomaar binnen?” “Die bitch, zoals jij haar noemt, heeft hen wel het bewijs bezorgd waarmee ze van Westeflier buiten spel hebben kunnen zetten.” “Dan nog Papa. Ze is met een godinnen lijfje en een gouden lepel in haar bekkie geboren. Heeft zelf nooit iets gepresteerd en kon toch alleen maar neerkijken op het minder gefortuneerde gepeupel.”
Het blijkt dat Mellie in deze wat genuanceerder denkt dan haar lief. “Dat is haar zo voorgeleefd toch. Zeker.. Materialistisch zal ze niets tekort gekomen zijn. Maar heeft zij ooit echte liefde gekend? Ouders die om haar geven, om wie ze is en niet om wat ze is…? Nu moet je niet boos op me worden. Waren Rob en jij niet ook bevoorrecht? Jullie hadden twee, jullie bijna onvoorwaardelijk liefhebbend ouders en ook in materieel opzicht zijn jullie niets essentieels tekort gekomen.” Van achter uit de auto zie ik hoe Vera het stuur even loslaat en kort in Mellies bovenbeen knijpt. “Moet je nu ook nog mijn geweten vormen liefje? Hoe kan ik daarvoor boos op je worden?” Vera’s instemming sterkt Mellie in haar zelfvertrouwen. Ze kijkt naar me om en stuurt me een luchtzoentje. “Gek genoeg besef ik de laatste tijd pas echt wat jij voor mij hebt gedaan Mama. Ik hou meer van je dan ik met woorden kan uitdrukken.” Ik voel ontroering en leg een hand op haar schouder. Ik ook van jou liefje.”
De rest van de rit naar huis wordt nauwelijks nog gesproken. De collectieve genegenheid die in de auto heerst, maakt woorden overbodig.

Als we binnenkomen worden we als eerste begroet door Orlando, zijn Playmobiel figuurtjes omver stotend, komt hij op ons afgestormd. Pas nadat hij alle vier heeft geknuffeld trekt hij Mellie mee om verder te spelen.
“Alleen als het uitkomt Mellieschat.” Roept Glenda vanuit de keuken. “..Ons knulletje moet leren dat het niet altijd gaat zoals hij dat wil.” “Geen probleem Glenda, ik vind het best wel leuk om even met hem te spelen.
In een ooghoek had ik haar al naast Rob achter zijn laptop zien zitten. Ze staat op en loopt weifelend, met een uitgestoken hand op John af. “Hallo meneer Berns.” John schudt haar hand. “Fijn je te zien Florentine.” Haar ogen worden groot. “Als Glenda en Rob jou hier welkom heten dan ga ik daar vooralsnog in mee.” “Maar het is uw huis!?” “Dit is het Bernshuis jongedame.” “Ik weet niet of ik dat nog wel ben.. Een dame bedoel ik.” “Ik zie nu al meer dame dan in de afgelopen jaren.” Johns opmerking maakt dat hij ineens ieders aandacht heeft. “Je begroeting voelt voor het eerst gemeend, je kijkt me aan en beseft nu blijkbaar dat je afkomst je hier geen gratis bonuspunten oplevert.” Florentine wendt zich vervolgens tot mij. “U bent de nieuwe vrouw van John?” Ik schudt haar slanke slappe hand. “Aangenaam Anita.”

“Hoi Vera.. Ik heb altijd graag vriendin met je willen worden.” Vera kijkt haar ex schoonzus vol ongeloof aan. “En dat dat niet is gebeurt is zeker ook de schuld van je Pa?” Ze schudt haar blonde lokken. “Papa had zo’n raspaardje als jou zeker graag vaker gezien. Zijn kantoor stond niet voor niets altijd open voor mijn vooronderstelde vriendinnen. Nee het was mama die mij verbood contact met jou te zoeken. Ze was bang dat jij me zou vergiftigen met dezelfde recalcitrante ideeën als die van jullie moeder.” “Recalcitrante ideeën..” Vera laat de woorden theatraal door haar mond rollen. “En dat zegt de vrouw die haar man stiekem opzadelt met een koekoeksjong.” Florentine kleurt rood. “Zo stiekem was ze niet. Ze had niet voor niets een eigen slaapkamer bij de stallen. Zogenaamd om in de buurt te zijn, als een van haar paarden ziek was of als een merrie moest bevallen. Ze liet zich daar regelmatig dekken door de, door haarzelf geselecteerde, hengsten. “Vera’s mond valt open.. Ze deed ’t met…” Florentine die meteen doorheeft waar Vera aan denkt, schudt heftig met haar hoofd. “Figuurlijk.. Zij selecteerde de stalknechten.”

Vera schiet in de lach. “Zeg dat dan meteen tutje. Mijn fantasie ging al met me op de loop.. Als je even omdraait. Die jongedame die daar op de grond zit heet Mellie. Zij is niet alleen de dochter van Anita, zij is daarenboven ook mijn grote liefde. “Florentine knielt bij Mellie en reikt ook haar een hand. “Leuk kennis met je te maken.” Mellie draait zich naar haar toe. “” Als dat zo leuk is waarom kijk je me dan niet aan?” Opnieuw begint Florentine blozen. “Èh..Er is iets raars met je gezicht.” Mellies gevatheid is weergaloos. “Er is ook iets raars met jou karakter. Maar ik kijk ik jou wel aan.” Als door en wesp gestoken springt de jonge vrouw op. “Dit hoef ik niet te pikken Rob.. Ik ga!” Rob die dit gedrag kennelijk gewend is, kijkt zijn ex vermoeid na. “Trek je wel deur acht je kont dicht Floor,

Wanneer we de voordeur met een klap horen dichtslaan kijkt Rob op zijn horloge. “Binnen vijf minuten is ze terug…” “Waar gaat dit naar toe jongen?” “Eerlijk gezegd weet ik dat ook niet Pa. Noem me gek. Maar ik heb met haar te doen. Ze is letterlijk alles kwijt. Ze is door haar ouders de deur gewezen. Zelf Ma van Westeflier noemde haar een nestbevuiler en heeft haar verstoten. Ze heeft de sleutels van haar Porsche moeten inleveren en haar creditcards zijn geblokkeerd. In tegenstelling tot de meesten, heeft zij nooit geleerd om in de gewone wereld op eigen benen te staan.”
Glenda doet haar schort af en komt erbij staan. “De Roti moet nog circa 25 minuten in de oven… Hoezeer ik het gedrag van de freule ook verfoei. Ze is door ons toedoen in deze situatie beland. Ik wil het niet op mijn geweten hebben dat zij echt afstort. Het gevaar dat zij terugvalt in de drugs is levensgroot. Binnen haar eigen kring is zij aangeschoten wild en heeft daar dus geen krediet . Haar enige optie om een verslaving te bekostigen is om zichzelf te de prostitueren.” Ze legt een arm om Robs schouder. “Ze is dan wel zijn ex, maar dat betekend niet dat haar lot hem helemaal koud laat… Wat wil je ook met een Pa die de huur voorschiet voor zijn schoonbroer die nota bene ook nog zijn lief wilde verkrachten.” John kijkt zijn schoondochter verslagen aan. “Misschien zijn de Bernsmannen wel gewoon watjes.” “Dat zijn ze zeker Pa.. Maar ik zou ze niet anders willen.”
Robs voorspelling komt uit. De bel gaat. “Wil jij openmaken Mellie?” Ik ken mijn lieverd niet terug. Zonder verder te vragen staat zij op en verdwijnt in de hal.

Een paar minuten later komt zij, op de voet gevolgd door een naar de grond starende Florentine, weer binnen. “Èh.. Sorry allemaal.”
“Kom hier Floor.” Zegt John ongewoon autoritair. “Kijk me aan.” Langzaam kruipt haar blik omhoog. “Goed zo.. Beschouw dit maar als les één. In dit huishouden kijken we elkaar aan als we met elkaar spreken. We staren niet naar de grond als we ons even de mindere voelen maar we kijken ook niet in de lucht als het tegendeel het geval is… En weet je wat. Diezelfde regel hanteren we in principe ook buiten. Ieder mens verdient ons respect, totdat het tegendeel bewezen is.” “Maar er zijn toch standsverschillen.. Dat kunt u toch niet ontkennen?” John zucht verveeld. “Standsverschillen dus. Waarop berusten die volgens jou? Ben jij beter dan Vera omdat jij uit een adellijke kut bent gekropen. Is je Pa beter dan poetsvrouw van zijn kantoren, omdat hij de macht heeft om haar met een minimumloontje naar huis te sturen?” Aan haar gezicht is te zien dat hetgeen John haar voorhoud haar vreemd in de oren klinkt. “Als u het zo zegt.. Maar er zijn toch ook mensen die er, ùh een potje van maken, die misbruik maken van de voorzieningen?” Door deze opmerking wordt Glenda getriggerd. “Mensen van kleur bedoel je?” “Èh.. Volgens Ma, die vooral.”

“Wacht even Glenda schat.” “Je hebt gelijk John, Sorry.” “We gaan zo aan tafel Floor en jij bent van harte uitgenodigd om mee te eten. Maar besef dan dat die maaltijd met liefde is bereidt door een kleurlinge, die dankzij haar adellijke exbaas van stand, helemaal opnieuw moet beginnen. Wat heb jij gedaan om die maaltijd te verdienen?” Als Florentine schokschouderend staat te snikken is het gek genoeg Glenda die opstaat, haar troostend in haar armen neemt en over de rug en door de haren streelt.”
Plotseling klinkt de ping van de oven. “Zet jij de schotel op tafel Rob.” “Is goed liefje.” “Dan zal Opa maar een flesje wijn uit de kelder opduikelen.”
De recensies die Glenda met betrekking tot haar kookkunsten ten deel vallen, zijn uitsluitend positief. Zij wuift die weg, vanwege het gegeven dat roti het enige recept is dat zij echt beheerst. Florentine onderbreekt haar door de bekennen dat zij eigenlijk helemaal niets beheerst. Opnieuw is het Glenda die zich troostend opstelt. “Ik heb echt met je te doen meid. Wat John daarstraks zei, dat Rob en ik van scratch opnieuw moeten beginnen klopt niet helemaal. Wij hebben onze werkervaring, onze diploma’s en familie die ons waar mogelijk zal steunen.” Ze kijkt ons allemaal even kort aan. “De jongedame links van me moet echt opnieuw beginnen. Correct me if i’m wrong Florentine. Ze kan niets en heeft niets. Het zou me verwonderen als zij de slip die zij nu aan haar kont draagt zelf kan wassen.” “`Ùh ik heb wel het Gym afgemaakt. Anders kreeg ik geen auto.” Glenda legt een hand op die van de naast haar zittende vrouw. “Vooropgesteld dat je Pa dat diploma niet heeft gekocht is dat zo mogelijk een, zij het minimale, basis.”
“Krijgt ik nog toet?” “Sorry knul. Mama is helemaal vergeten een toetje te maken.” Vera staat op en reikt Orlando haar hand. “Kom mee knul. Ik weet zeker dat Opa nog een paar bakken ijs in de diepvries in de kelder bewaart.” De lach op zijn gezichtje is goud waard en vertedert zichtbaar ook Florentine. “Nog iemand ijs?” Het nee dank je, ik heb genoeg gehad, klinkt collectief.”

Ik sta op. Zal ik dan maar beginnen met afruimen. “Ga zitten Mamsie. Jij doet al meer dan genoeg. Ik heb gekookt, dus het is aan Rob en Florentine om de boel op te ruimen.” “Mà.. Ik heb nog nooit.” “Sta op Floor.. Dan is dit een prima gelegenheid om te beginnen. “Het is lachwekkend om te zien hoe de jonge vrouw even later elk serviesstuk en bestek apart naar de keuken brengt. Nadat Rob haar een aantal keren op en neer heeft laten lopen, neemt hij haar bij de hand en demonstreert hoe het afruimen een stuk efficiënter kan.
“Mama, mama.. Opa heb kessè ijs.” “Lekker knul… Niet te veel Vera. Het is een toetje.” “Vera lacht. Je hebt gelijk Mama.. We willen geen dikkerdje kweken.”
Glenda kijkt op haar horloge. “Als je het ijs op hebt, is het bedtijd lieverd.” Mellie staat op. Nee Mama. Orlando ruimt eerst samen met mij zijn Playmobil op. Als hij dan lief naar bed gaat, lees ik hem een verhaaltje voor.” “Jippieie.. Komt jij ook horè Mama?” “Zeker lieverd.”
“Aan Florentine’s verwonderde blikken is te zien dat dit soort familie interactie haar vreemd is. Ik meen zelfs tranen in haar ogen te zien.

Als Rob, Glenda en Mellie samen met Orlando naar boven zijn, staat Florentine verloren in de woonkamer. “Ik wil me zo even wat makkelijks aandoen maar besef net dat ik niets anders bij me heb.” “Mellies en mijn spulletjes zullen niet passen… Paps, heb jij nog spullen van Mama bewaart. De lengte zal kloppen. Ik vrees alleen dat die siliconen toeters mama topjes onder druk zetten.” “Achterdoor op zolder Vera. Ik heb het meeste in die witte kleerkast bewaard.” “Zou je het erg vinden Pa?” John schudt met zijn hoofd. “Niet meer lieverd. Uiteindelijk is het niet meer dan textiel.” “Mee naar boven jij!”
Als de meiden ook naar boven zijn kijken John en ik elkaar aan. “Gaat het nog John. Je ziet er moe uit.” Hij lacht. “Om nou te zeggen dat jij nog fit oogt, zou ook overdreven zijn.” “Hoe moet dit nu verder schat?” “Hij trekt zijn schouders op. “We moeten voor ogen houden dat zij ook volwassen zijn. We kunnen helpen, er voor ze zijn. Maar doen.. Doen dat moeten ze zelf.. Of ben jij een andere menig toegedaan?” Ik ga op zijn schoot zitten en kus hem. “Ik had het niet zo mooi kunnen verwoorden maar dat is precies hoe ik erover denk… Het kijken van Mariekes filmpje zal nou wel worden verschoven?” Hij kijkt me even strak aan en schudt zijn hoofd. “Nee .. Ik ben best wel nieuwsgierig en gezien jij erover begint. Naar ik aanneem, jij ook… We kijken dat bestand vanavond. De anderen moeten voor zichzelf beslissen of ze mee willen kijken.
“Ik zou heel graag meekijken Pa… Zal ik nog wat wijn ophalen?” “Goed idee Rob. Ik zet Mama’s video bestand nog snel op het Nas. Daar was ik nog niet aan toegekomen.

Kort daarop komen ook Mellie en Glenda binnen. “Als jij nog even had doorgelezen, had ik nu samen met mijn zoon liggen slapen Mel. Je moet echt iets met kinderen gaan doen.”
Rob komt binnen met twee flessen wijn.. Doen de dames mee met de Mama Berns filmavond?” John kijkt op van zijn laptop. “Filmavond? Niet dan Pa? Heb ik het verkeerd begrepen, dat er ook nog een wat pikante filmpje op je Nas staat?” “Stop Rob.. Misschien wil Pa dat liever voor zichzelf houden. Je moet niet zo pushen.” “Je hebt gelijk Glen.. Sorry Pa.. Maar na gisteren dacht ik..” “Ik zie dat John nadenkt. Ik twijfel nog jongen. Zullen we eerst de, zeg maar, testament video van Marieke kijken?” “Graag.. Voel je tot niets verplicht.”
“Zo.. Floortje staat onder de douche. De slips en badjas van Mama passen prima. Zoals ik al dacht, staan alleen de topjes onder druk. We hebben de slaapbank op de studeerkamer opgemaakt. Ik neem tenminste aan dat je de ex van je vriend niet tussen jullie in wil laten liggen, Glenda.” Onze schoondochter schiet in de lach. “Nee.. Dat lijkt me inderdaad geen goed idee. Zover gaat mijn medelijden nou ook weer niet.”
“Waar mag ik gaan zitten?” Ze vraagt het bijna fluisterend. “Je kunt die poef bijschuiven meid. Maar voor je gaat zitten..” John legt ook aan Florentine uit dat we voornemens zijn het testamentaire videobestand van haar ex schoonmoeder te gaan kijken en biedt haar de mogelijkheid om zich, zo zij dat zou willen, terug te trekken. Als zij vertelt dat zij Marieke diep in haar hart bewonderde voor de kracht die zij uitstraalde en dat zij, ware het niet dat haar moeder haar had tegengehouden, Marieke graag beter had leren kennen, is ook de twijfel bij de anderen met betrekking tot haar deelname, afgenomen.
‘Hey Google.. speel video Mariekes Wens..’ ‘Mariekes wens wordt afgespeeld.’

Als het beeld van zwart verandert in kleur is nog net te zien hoe Marieke naakt op het bed kruipt. Ze duwt een paar kussens in haar rug en slaat het dekbek over haar benen. Aan haar borsten en bovenarmen is goed te zien dat zij gewicht is kwijtgeraakt.
“Gosh Pa ondanks haar gewichtsverlies, had ze niks aan sensualiteit ingeboet.” “Zij vond het verschrikkelijk dat met name haar borsten en billen hun stevigheid verloren.” “Dat heeft ze me inderdaad wel eens verteld Pa. Maar ze zag het in jouw ogen. Ze zag dat ze voor jou nog steeds mooi en sexy was.” “Stil nou Veer.. Mama begint te praten..”
‘John, lieve schat van me.

Terwijl ik deze opname maak. Maak ik me zorgen. Nee lieverd. Niet over mezelf. Ik heb me neergelegd bij mijn aanstaande heengaan. De afspraak die ik met mijn arts hebben gemaakt, dat ik op het door mij gekozen moment waardig en pijnvrij afscheid mag nemen, geeft me rust.
Mijn zorgen betreffen onze twee schatten en wat het met jou doet als het met hen niet zo goed gaat.
Laat me beginnen bij onze Robbedoes. Onze jongen.. Ogenschijnlijk heeft hij het helemaal gemaakt. Hij verwart Florentines hautaine gespeeld sensuele houding met liefdevolle dominantie. Dat op zich zou nog niet zo erg zijn, maar het is geen veilig nest waarin hij is belandt. Ik vertel je geen geheim. Rob heeft net als jou een liefdevolle sturende hand nodig heeft om zich maximaal te kunnen ontplooien en echt gelukkig te worden. Hij is er niet de man naar om zijn carrière op te bouwen op de ellende van anderen en dat is precies wat zijn adellijke schoonvader op den duur van hem zal gaan verlangen. Ik voorspel dat het op enig moment gaat knallen. Zijn relatie loopt stuk of hij weigert de decreten van zijn schoonvader nog langer uit te voeren. In beide gevallen zal hij bij jou, zijn vader, aankloppen en helemaal opnieuw moeten beginnen. Steun hem lieverd. Steun hem maar verlies jezelf daarin niet.

En dan ons meisje, Vera. Zij lijkt veel meer op mij dan jij beseft. We zijn beiden zelfverzekerd, carrièregericht, dominant en… biseksueel.
Doe je mond nu maar dicht en voordat je zelftwijfel wortel schiet. Nee John. Ik ben niets tekort gekomen. Ook niet in de beleving van mijn seksualiteit.
Mijn zorgen betreffen haar keuze voor Peter. Niets tegen die jongen. Hij is een schat en draagt onze dochter op handen. Tijdens onze meidenweekenden van de laatste jaren zijn wij, niet alleen als moeder en dochter, maar ook als vrouwen naar elkaar toegegroeid. Het is me duidelijk geworden dat waar ik goeddeels het mannelijk geslacht ben toegewijd, dat bij haar eerder andersom is. Ik heb niet kunnen achterhalen waarom zij desondanks voor Peter heeft gekozen. Wellicht gewoon omdat jonge vrouwen wel vaker verliefd worden op iemand die op hun vader lijkt. Wanneer zij haar partnerkeuze heroverweegt Ben er dan voor haar. Ben er, steun haar waar ze het vraagt maar onthoudt je van welgemeende ongevraagde adviezen. Vera bepaald haar eigen weg.

Ja en dan nu mijn levensgeheim. Je zult het maar moeilijk kunnen geloven. Maar mijn geheim heeft me vaak uit mijn slaap gehouden. Meer dan eens was een, achteraf leuk bedoeld, nietsbetekenende spontane opmerking van jou, daar de oorzaak van. Ik was bang dat mijn biseksualiteit voeding zou geven aan jou sluimerende onzekerheid. Ben ik wel genoeg voor jou? Was ook zo al een regelmatig gehoorde vraag uit jou mond.
Ja lieve schat.. Je was genoeg voor mij. Jij wist mijn lijf te bespelen zoals een maestro zijn stradivarius. Er was echter een dingetje en dat had maar ten dele te maken met mijn deels lesbische inborst.

Zoals jij je zeker kunt herinneren, ging ik twee keer per jaar met een collega op een Wellness weekend. Alleen Faying was geen echte collega. Zij was poetvrouw op mijn afdeling. Een Thaise importbruid wiens verblijfsvergunning afhankelijk was van haar veel oudere mannelijke partner. Wellnes was het rookgordijn voor onze dosis potterigheid. Daarbij ging het bij mij meer nog om het loslaten dan om de seks. Gedurende die weekenden verwisselden wij onze rollen. De onderdanige Faying veranderde in een dominant Aziatisch feeks en de Struise dominante Marieke sloop in de rol van de onderdanige lustslet. Zo ontsnapte ik, al was het maar een paar dagen per jaar, aan de heerlijk veilige sleur. Zij schold me uit vernederde me, bespuugde me en ja als ik haar had klaargebeft, heeft ze me meer dan eens in mijn mond gepist. Mijn orgasme, als ik al een beleefde, was collateral damage. Haar orgasmen echter waren mindblowing. Zij moest daar dan ook een half jaar op teren.

Het is ongeveer vijf jaar geleden dat zij mij in de sauna opeens doodleuk voorstelde aan haar man. Meneertje had echt het gedacht dat hij die onderdanige blonde slet aan zijn trofeeën verzameling kon toevoegen. Ik had maar één gericht trap nodig om hem van het tegendeel te overtuigen. Ik heb mijn biezen gepakt en ben meteen vertrokken. Ik heb me lang schuldig gevoeld. Bij mijn vlucht was ik alleen bezig geweest met mijn eigen veiligheid en relationele status. Ik liet Faying achter bij haar heerszuchtige sadistische vent.
De daaropvolgende maandag had zij zich ziek gemeld. Ongeveer een maand later kreeg ik op mijn werk een mailtje van anoniem afkomst. Ik herkende gelijk haar woordkeuze en spellingfouten. Ze zat in een geheim blijf van mijn lijf huis. Ze schreef dat ze op basis van haar werkverleden in aanmerking kwam voor een permanente verblijfsvergunning. In dat huis was ze verliefd geworden op een Marokkaanse lesbienne die, vanwege haar geaardheid, moest vrezen voor eerwraak.. Zij werkten hard aan een gezamenlijke toekomt op een nog te bepalen plek, uit het zicht van ex partner en familie.
Vanaf dat moment hebben de de Wellness weekends plaats gemaakt voor de meiden weekenden met Vera. Veel warmte, nauwelijks intimiteit, absoluut geen seks.
Dat laatste vind ik achteraf misschien wel een gemiste kans. We hebben onze lieverds alles voorgeleefd, maar onze seksualiteit hielden wij goeddeels voor hen verborgen.
Alsjeblieft liefste. Ben niet boos op me… Of erger nog .. Blijf niet in je ééntje kniezen.
De vrouw die jou liefde wint, mag haar handjes bij elkaar knijpen en, hihihi, zal er geen spijt van krijgen, als zij haar beentjes voor je spreidt.’
Op dat moment verschijnt een verdrietige glimlach om Mariekes lippen.
‘En dat lieve schat.. Dat zal ik, straks als je terug bent van je werk, voor een laatste keer voor jou doen.’
Hou van je.. Forever and Always.

Wanneer het beeld weer langzaam zwart wordt blijft het een aantal minuten stil in de woonkamer. Het lijkt wel of niemand het spits durft af te bijten.
“Pfff.. Dat was mooi en zwaar tegelijk. In feite mosterd naar de maaltijd. Het was haar bedoeling dat ik dit drie jaar geleden al had gezien.” Vera wrijft tranen uit haar ogen. “Haar voorspellingen zijn uitgekomen. Maar ook zonder haar adviezen heb je het uitstekend gedaan ouwe.” Rob wrijft ook een traantje weg en knikt instemmend. “Hoe vond je om te horen dat zij ook bi was Pa? Ben je nou boos?” “Nee niet boos.. Hooguit een beetje èh, teleurgesteld.” Vera lacht ondeugend. “Teleurgesteld dat er geen lekkere trio van is gekomen?” “Nee alhoewel dat wellicht de natte droom van veel mannen is. Ik ben teleurgesteld dat zij dit niet met mij heeft durven delen.” Glenda kijkt Rob aan. “Is dat ook jou natte droom jongen?” “Ooit misschien een beetje. Echter toen ik er naar aanleiding van Vera’s breuk met Peter over ging nadenken besefte ik dat zo’n evenwichtsbalk oefening niks voor mij is.” Vera kijkt op. “Leg uit Robbedoes.” “Ùh.. Het niet gelijk verdelen van je aandacht, of het gevoel daaromtrent bij een van de partijen, is volgens mij een potentiële en constante bron van conflicten. Ik zou het gevoel hebben dat ik constant op eieren zou lopen.” Glenda kust hem in zijn nek en grijpt tussen de panden van zijn badjas. “En dat willen we niet hè lieverd. Over deze eitjes wordt niet gelopen.”

Tot ons aller verrassing zit Florentine stil voor zich uit huilend op de poef. Vera legt een hand op haar blote knie. “Zo goed kon je onze moeder niet.” “Ik had me zo’n moeder gewenst. Als mijn moeder al iets met mij samen ondernam, dan was dat voor het plaatje naar de buitenwereld… Niemand houdt van me en de mensen die me op dit moment opvangen hebben alle reden om me te haten.” “Ik wil me dienaangaande corrigeren Florentine.. Ik haat het gedrag dat jij tentoonspreidde, voor jou als persoon voel ik op dit moment uitsluitend medelijden. Maar die emotie daar koop je niets voor. Het is aan jou om je leven te herijken.” “Wat betekend dat, dat herijken?” “Je zult voor jou nieuwe waarden en normen moet accepteren misschien zelfs omarmen. Werken voor je geld en mensen beoordelen op hetgeen ze doen en niet op hun wat ze zijn, zijn daarbij belangrijke sleutelwaarden.” Vera kijkt Mellie vragend aan. “Wat denk jij Mellieschat. Gaan wij deze wereldvreemde middelloze, dakloze jonge vrouw helpen?”

Mellie wordt zichtbaar overvallen door deze vraag van haar lief. Onderwijl Mellie nadenkt kijkt Glenda Rob aan. “”Wat denk je lekker vent van me? Kunnen wij er nog een project bij hebben?” Hij veinst alsof hij over haar vraag moet nadenken. “Hmm.. Project: van over het paard getilde snob naar.. Naar wat eigenlijk?” Het is John die hem aanvult. “Naar, productief en dienstbaar familielid.” “Dat zeker ook Pa.. Maar waar ik naar toe wilde was eerlijk met de hoofdletter E. Je wilt niet weten hoeveel ik tijdens ons huwelijk ben voorgelogen. Achteraf twijfel ik aan alles wat uit haar opgespoten leugenbekje is gekomen.” Florentine zit weer stil voor zich uit te huilen.” “Mijn liefde voor jou Rob. Mijn liefde voor jou was niet gelogen.” Vera staat op en legt haar armen om haar heen. “Je doet het nu al beter meid. Je bent niet weggelopen. Accepteer de hier uitgestoken handen. Je hebt niets te verliezen, alleen maar te winnen.” “Dank je Vera… Dank jullie allemaal.. Maar stuur me alsjeblieft niet weg als ik me toch nog eens misdraag.” “Een voorwaarde. Betrappen we je op een leugen; dan is het over. Is dat duidelijk?” Ze knikt ingetogen. “Dat begrijp ik Rob.”

“Wie mag ik na deze heftige ervaringen nog wat wijn bijschenken?” Op Mellies en Florentines glas na gaan ze allen omhoog. “Jij niet?” Ze schudt haar hoofd. Ik heb morgen twee uur neurologie. Dat vind ik ook zo al moeilijk genoeg.” “Jij ook niet Florentine?” “Èh ik zou wel lusten, maar..” “Aan je abstinentie werken we morgen verder. Na wat je vandaag hebt meegemaakt mag jij je een beetje verdoven. Overigens wat dat betreft. Als ik het goed begrijpt was jou verslaving niet een van verdoven.” “Dat zei mijn therapeut ook. Ik deed het tegendeel. Het was een soort ‘zelfmedicatie’. Stimuleren om de leegheid van mijn leven te bestrijden.”

“Pa dat ùh, pikante filmpje van Ma en jou. Hoe lang duurt dat?” “Het is geen film. Ik heb het nooit bewerkt en tot een geheel gemaakt. Het zijn een aantal losse takes van onze seksbeleving.” “Zouden wij de eerste takes vanavond mogen zien?” “Rob.. Hork. Toch niet nadat we..” “Hij heeft gelijk Glenda. Marieke zei in haar video dat zij gewenst had dat zij ook over dat aspect van onze liefde opener had willen zijn…. Dus als niemand bezwaar heeft..” “Èh ik zou er best graag bij blijven, maar ik snap het als jullie me hier liever niet bij hebben.” John denkt even na en schudt dan zijn hoofd. “Je mag er gewoon bij blijven meid. We hebben niets gedaan waarvoor wij ons zouden moeten schamen. Zelfs niet als dat op straat zou komen te liggen… Hey google. Speel bestandsmap: X-series Marieke en John.”

‘Bestandsmap: X-series Marieke en John wordt gespeeld. Op het scherm verschijnt een rijtje dat begin met een nummer en dan Marieke en John met een korte tekst erachter.” “Hey Google’ speel af: 01 Marieke en John, Duo masturbatie.”
“Als het scherm langzaam van zwart gaat verschijnt opnieuw de naakt op bed zittende Marieke in beeld. John kunnen we vooralsnog alleen horen. ‘Weetje het zeker dat je ons zo wil filmen lieverd?’ ‘Die discussie gaan we niet opnieuw voeren John Berns. Als je nu niet snel op bed komt, ren ik naar de buurman.’ Ik hoor hoe Vera in de lach schiet. “Mamma, ten voeten uit.” Glenda kijkt Rob aan. “Ze was een mooie vrouw met een sensuele uitstraling, die Ma van jullie.” Hij knikt en slikt. “Is het erg bizar als ik een stijve van haar krijg?” “Heel erg bizar, broer.” “Maar jij hebt ook een nat spleetje.” Nu pas zie ik dat Mellie haar hand in het kruis van Vera ligt. “Mellieschatje.. Je moet niet alles verraden.”

Inmiddels is ook John in beeld verschenen. Marieke tikt lachend tegen zijn nog maar halfstijve hangertje. “Koudwatervrees jongen?” Hij lacht zenuwachtig. “Eerder cameravrees.” “Dat was niet de afspraak. Maar alla. Je wijfje zal je effè op gang helpen.” Ze spuugt demonstratief in een hand en begint zijn geslacht te bespelen. Binnen de kortste keren staat zijn piemel, zoals ik hem ken, fier kloppend, overeind. Marieke likt haar lippen en praat lachend tegen zichzelf. “Masturbatie meid. Masturbatie was de afspraak.. Jij schuin aan die kant lekker lul van me.” Zij gaat aan de andere kant van het hoofdeinde schuin tegenover hem zitten. Hierdoor zijn beiden zowel voor de lens van de camera alsook voor elkaar goed te zien. “Hmm Mellie. Speel nou maar met jezelf dan doe ik dat ook.” Naast mij naar beneden kijkend zie ik dat John zijn piemel ook al in zijn hand ligt. “Doen we mee Glen?” ‘Ik was al bezig schat. Wacht ik sla mijn badjas open.” Ik steek een hand van boven in mijn slip en streel met een vinger door mijn glibberige schaamspleet.
Op de tv is te zien hoe Marieke haar benen verder spreid en haar kutje met twee handen opentrekt. ‘Vergeet die camera jongen. Hier brandt de lamp. Hier of in mijn gezicht.’ Nu zijn het niet ontsluitend Johns ogen in de video, die door deze opmerking naar het kruis van Marieke worden getrokken.
Inmiddels heeft zij twee vingers in haar kutje gestoken. Ze kijkt John aan. ‘De volgende keer wil ik jou daar weer voelen.’ Met twee vingers van haar andere hand streelt ze haar klit…
Ik kom er niet goed bij, dus wip ik snel even op en duw mijn slipje naar beneden. Snel om me heen kijkend zie ik dat Florentine en ik blijkbaar de enige meiden waren, die nog een slip droegen. Florentine volgt mijn voorbeeld.
Johns stem trekt me terug naar de tv. ‘Schatje wat als ik..’ ‘Spetter maar lekker rond. Ik laat mijn geilsap ook gewoon lopen. Dat bed verschonen we later wel.’
Het gesop dat zich steeds nadrukkelijker aan mijn gehoor opdringt komt niet alleen van de tv. “Gosh Mama.. ik ga zo komen.” Vera spreekt uit wat, naar mijn overtuiging, een collectief gevoel is.
“Ooh Máá…” “John Jáááárgg..” “Mammáááá’… Gmpfff..”

Net als na de vorige video is het ook nu oorverdovend stil als het beeld op zwart gaat… Het is Vera die de spits afbijt “Ik ga me hiervoor Potverdomme niet schamen. Ik ben heerlijk emotioneel klaargekomen. Jullie ook?” Van alle kanten klinkt instemmend gemompel alleen Florentine, die wel meteen haar slip optrekt, blijft opvallend stil. “En jij Freule van Westeflier. Ben jij ook klaargekomen?” Ze kijkt Vera onzeker aan. “Eerlijk?” “Dat was de voorwaarde!” Horen we Rob zeggen.
“Èh ik.. Ik ben eigenlijk nog nooit klaargekomen.” Deze had niemand, Rob waarschijnlijk nog op z’n minst, zien aankomen.”
“Maar altijd als we.. Je zei? En je gekreun en gehijg dan?” Florentine kijkt haar ex verdrietig aan. “ Leugens en toneelspel.. Geleerd door afkijken bij vriendinnetjes tijdens masturbatiepartijtjes en het bestuderen van porno filmpjes op internet.”

Rob is figuurlijk in zijn kruis geraakt. Vera’s interesse echter is gewekt. “Maar voel jij je nooit geil?” Ze schudt haar hoofd. “Nooit echt opgewonden, tenminste niet zoals vriendinnen mij dat omschreven. In mijn gymnasium tijd kreeg ik thuis bijles van oudere lerares. Ondanks haar leeftijd droeg ze veel zwart leer. Ze was heel erg streng en dominant. Bij haar voelde ik een bizarre aantrekkingskracht. Toen ik me een keer tegen aan haar aan schurkte. Ik kan het me nog goed herinneren, duwde ze me abrupt weg. Ze keek me met een vreemde blik aan en schudde toen met haar hoofd. ‘Aan jou ga ik mijn handen niet branden freule.’ Ik heb dat nooit begrepen. Kort daarna heeft ze ontslag genomen.”

“Maar heb je dat soort gevoelens nooit bij een man? bij Rob?” Ze kleurt rood “Robs liefde en aandacht maakte dat ik me soort van gewild voelde. Volgens mij was ik waarachtig verliefd.” “Verliefd maar geen geil verlangen?” “Één keer. Ik had gesnoven en me ook anderszins enorm misdragen. In zijn onmacht heeft hij me toen een enorme oorvijg gegeven, de kleren van mijn lijf gescheurd, me verrot gescholden en op bed gesmeten. Op dat moment was ik opgewonden en toen hij boos wegliep was ik enorm teleurgesteld. Ik weet niet wat ik toen echt wilde.”
“Ga staan slet!” Het is niet alleen Florentine die schrikt van Vera’s plotselinge bruuske stemverheffing. “Nog één keer slet. Staan of Gaan!” Hulpzoekend om zich heen kijkend komt ze langzaam overeind.

“Maar zus..” Glenda kijkt hem streng aan. “Jij bent nu stil Rob. Jij hebt je kans gehad.” “Uitkleden!” Florentine’s blik is angstig gefixeerd op Vera. Met een hoogrood hoofd laat ze de badjas naar de grond glijden en stapt ze gelijk daarop uit haar geleende slip.” Met een voet duwt Vera de poef opzij en loopt quasi keurend om Florentine heen. Wanneer zij achter haar staat gebaart ze naar ons stil te zijn en vormt ‘vertrouw me’ met haar mond. “Afgezien van je kaal gelaserde kinderkut en die op spanning staande siliconen joekels, zie je niet verkeert uit slet… Handen in je nek!” Als Forentine niet gelijk reageert slaat Vera haar hard op haar billen. ‘Auww..” “Spreek ik Japans slet… Handen in je nek!”

Onderhand Florentines handen naar haar nek verhuizen kijkt Vera mij aan. “Mag ik een paar van die rubberen huishoudhandschoen die jij altijd gebruikt tante?” “Natuurlijk zal ik een paar voor je pakken?” “Graag tante.. Mellieschat zou jij ons speeldoosje boven willen ophalen?”
“Zijn deze goed?” “Prima tante. Het is gewoon dat ik mijn handen niet wil besmeuren aan dit slettenlijf.” “Ik heb gedoucht..” klinkt bijna fluisterend uit Florentines mond. Totaal onverwacht slaat Vera met een van de handschoenen in Florentines gezicht. “Zwijg teef.”

Vera stapt op Glenda af en houdt haar de roze handschoenen voor. “Ik bedenk me net dat het meer aan jou dan aan mij is om die adellijke slet op haar nummer te zetten.” “Doe jij maar Vera.. Ik wil er wel heel erg graag bij blijven.” “En jij Robbedoes? Wil jij er ook bij blijven terwijl ik je leugenachtige arrogante ex een lesje leer?” Glenda kijkt hem smekend aan. “Het is niet dat ik niet vind dat zij straf verdiend.. Maar het is gewoon niet mijn ding om…” “Dit is waarachtig niet ons ding jongen..” grijpt John in. “Maar wat is het alternatief. Ik zie maar twee opties. We sturen haar weg en ze valt in de handen van God weet wie.. of.. Zij ondergaat haar terechte straf hier, in de kring van mensen die op de een of andere manier om haar geven en bezorgd zijn over haar toekomst. Maar wacht..” John staat op en gaat zowat neus aan neus met de angstig kijkende Florentine staan. “Heb je begrepen wat ik net zei?” Ze knikt ingetogen. “Dan mag je nu kiezen. Je ondergaat je straf en onderwerpt je aan je heropvoedingstraject of je gaat. Kies je voor dat laatste dan geef ik je zelfs nog 500 Euro zakgeld mee, maar de deur naar dit huis of deze familie gaat dan voor altijd op slot.”
Er verschijnen tranen in haar ogen. “Ik ben vreselijk bang, maar ik wil blijven. Stuur me alstublieft niet weg.”
John draait zich naar Vera.” Je hebt haar gehoord lieverd. Ga je gang.”

“Dat had ik niet nodig Pa.. Ik kijk dwars door dat eendimensionale slettenbrein heen. Zij mist de karakterologische gelaagdheid van een echte vrouw.”
“Waar zal ik het heenzetten Vera?” “Oh ben je er weer schatje. Zet het kistje maar open op de salontafel. Dan kan deze slet er al stiekem inkijken.”
Vera trekt demonstratief de roze handschoenen aan, gaat voor Florentine staan en tikt een paar keer speels tegen haar borsten. “Heb jij daar plezier van Sletje?” “Wà.. wat bedoel je?” Nu tikt ze wat harder met haar gehandschoende handen onder het onder spanning staande tietvlees. “Die plastic tieten van je.. Heb je daar plezier van?” “Nee.. Ze doen soms pijn en èh, ze zitten in de weg.” Vera kijkt in de richting van haar broer en knijpt in een van de tepels. “Was dit jou idee Robbedoes?” “Nooit.. Ik vond haar een beetje hangende B-cup veel charmanter. Dat heb ik haar ook gezegd.” Vera wendt zich weer tot haar ex schoonzus. “Waarom heb je niet naar je man geluisterd?” “Ik èh.. Ik geloofde hem niet” Vera knikt begrijpend. “Daar kan ik me inderdaad iets bij voorstellen slet. Als je hele leven een grote leugen is hoe kun je dan op het woord van je man vertrouwen… Laat eens kijken.

Vera pakt Florentine’s kin en bekijkt haar gezicht van dichtbij. “Ik zie de aanzet van een paar rimpels en zelfs je vislippen zijn zo goed als verdwenen.. Hoe komt dat zo?” “De botox is uitgewerkt en de fillers worden langzaam door het lichaam opgenomen. Tijdens de behandeling in verslavingskliniek waren die ingrepen verboden.. Maar als jij, als jullie willen dat..” Vera knijpt hard in beide tepels tegelijk. “Auwa..” “Als jij nog maar één keer zo’n troep in je lijf laat spuiten kun je ’t hier verder schudden wijfie.” Op nieuw loopt Vera keurend om haar heen. “Hmm. Mooie ranke rug, goedgevormde billen en zelfs gespierde benen en armen.. Sinds wanneer sport je slet?” “Hardlopen en Fitness waren verplicht onderdeel van de behandeling. Na een tijdje vond ik het zelfs lekker. Vooral hardlopen in de natuur.” “Dat is ook heerlijk, Jammer genoeg heb ik mezelf wat dat betreft als gevolg van werk en opleiding wat verwaarloosd, maar dat ga ik zeker weer oppakken. Ik wil wel lekker strak blijven… Buig voorover slet.. Nou trek die reet maar even open… Strak!” Vera steekt een gehandschoende vinger, maakt hem nat en steek hem vervolgens in een beweging tot aan de aanslag in Florentines kont.

“Auw.. Wat doe je.” “Ik neem aan dat je kunt voelen wat ik doe slet. Er steekt een rubber vinger je reet… Broertjelief.. Heb jij je ex nooit in haar adelijke kont geneukt?” “Èh nee.. Dat wilde ze niet.” “Zei ze dat?” “Ja, wat dacht jij?” “Wat ik denk Robbedoes? Ik denk dat dat een leugen was.” Florentine schudt met haar voorovergebogen hoofd. “Wat wil je zeggen slet?” “Dat was geen leugen. Ik wilde dat echt niet.” “Zo je wilde dat echt niet? Hoe kan het dan, dat nu ik met een vinger in je reet poer, je kut lekt en je als een loopse teef ruikt? .. Mellieschat wil jij de kleine butplug effè smeren… Prima. Ik trek haar eet uit elkaar. Duw hem er maar in..” “Grmppff..” “Stel je niet aan slet. Dat ding is nauwelijks dikker dan mijn vinger… Rechtstaan en handjes terug in je nek.”

Als je ze weer overeind komt en haar handen in haar nek verankerd is haar de opwinding duidelijk aan te merken. Er loopt en blos van haar kruin tot aan de bovenkant van haar borsten, haar tepelhoven en tepels zijn donkerder van kleur en flink gezwollen en tussen haar schaamlippen glinstert het onmiskenbaar. “Waar zijn onze paars-gouden geisha ballen Mellie?” Mijn dochter kijkt haar lief beschaamd maar ook trots aan. “In mijn kutje?” Vera kijkt haar verbaasd aan. “Sinds wanneer?” “De hele avond al.” “En je bent ze niet verloren? Zelfs niet met de trap op en af lopen? Ik ben trots op je MellieSchat… Maar mag ik ze nou even lenen voor deze slet.” Mellie knikt en gaat wijdbeens voor Vera staan. “Alleen als je ze zelf opvangt.” Vera lacht en kust haar neus. Brutaaltje toch.” Ze houdt haar handen tussen Mellies benen. Binnen kortste keren liggen twee slijmerige ballen in Vera’s rubberen handen.

“Stop jij ze in haar slettenscheur Mell” Mijn lieverd knikt opgewonden. “Floorsletje.. Mijn lieverd duwt zo meteen twee zogenaamde Geisha billen in je kut. Wéé je gebeente als jij ze er uit laat vallen. Ik vrees dat er dan geen plaats meer voor jou in deze familie is. Ik verwacht dan ook van jou, dat je je uiterste best doet… Doe maar Mel.” Bedachtzaam pakt Mellie de eerste bal uit Vera’s handen en stopt die verbazingwekkend snel in Forentine’s geslacht. Binnen de minuut volgt de tweede. Vera pakt Mellies pols en proeft van haar vinger. “Je smaakt niet verkeerd slet.” “Mag ik ook proeven Veer?” “Zeker schat. Wacht even.” Ze legt twee vingers tegen elkaar, ramt deze ruw in Florentines kutje en duwt al roerende de ballen dieper naar binnen. “Grmmpppff.” “Proef maar schatje.” Mellie likt de rubberen vingers met smaak schoon. “En?” “Jij smaakt lekkerder.” “Hoe lekkerder lieverd?” Ik zie hoe Mellie nadenkt. “Èh hoe moet ik het zeggen.. Frisser.. Minder belegen.” “Daar kan deze slet waarschijnlijk niks aan doen. Haar sappen stromen onvoldoende door. Geen doorstroming geen verversing… Zet jij die softclamps op haar speentjes of zal ik dat doen?” “Doe jij maar. Ik wil er wel een op haar klitje zetten.” “Doe maar schat. Ik hoop dat je hem kunt vinden.” “Vera grijpt in het doosje en zet twee op knijpers lijkende rode klemmen, elk op een tepel van Forentine. Het is de jonge vrouw aan te zien dat het pijn doet. Toch zie ik ook iets anders. Ik zie iets dat totaal niet in overeenstemming lijkt met haar situatie. Een combinatie van wellust en trots.” “Kun je haar lustwrattel vinden liefje. Melle die bewapend met een klem, geknield voor Florentines kruis zit, schudt haar hoofd. “Benen wijder slet.” Vera gaat achter haar staan, slaat haar armen om haar heupen en trek zodoende haar schaamlippen uit elkaar. “Kun je hem zo zien schatje?” “Hij is zelfs groter dan die van jou.” “Zozo.. ondanks een bovengemiddelde klit geen orgasmes.” “Aaww.. Gmmmmppff.”

“Pak jij de magic Wand Mellie. Op mijn teken op maximum power tegen haar klit.” Vera pakt twee op pannenlikkers lijkende zwartleren zweepje uit de speeldoos en reikt een aan Glenda. “Ogen dicht slet… Glen jij gaat links van haar staan en stemt je handelingen zowel in kracht als snelheid zoveel mogelijk op die van mij af.” “Ondanks alles, weet ik niet of ik haar zomaar een afranseling kan geven.” “Als het je teveel wordt geef je dat gewoon aan.” “Goed dan.” Het is indrukwekkend om te zien hoe Florentines lichaam van haar kuiten omhoog, over haar buikwand billen en rug tot aan haar schouders wordt getrakteerd op een eindeloze serie tikjes met de zweepjes. Ondanks dat er nauwelijks kracht word gebruikt krijgt Florentines huid een roze rode gloed. Wanneer de eerste tikken op de onderkant van haar borsten landen ontstaan, zweetdruppels op haar voorhoofd en bovenlip. Ik zie haar knieën trillen en de spieren in haar bovenbenen treken zo nu en dan onwillekeurig samen.

Naar aanleiding van een knikje van Vera zet Mellie het grote massage apparaat aan. De enige die het gebrom van het apparaat niet lijkt te horen is Florentine. Plotseling gooit Vera het zweepje weg. “Nu Mell!” Met dat Mellie de kop van het massage apparaat in Florentines kruis duwt, trekt Vera de knijpers van haar tepels. “AuwwwAAAAaaaaaarghhhhh…” Blijkbaar was Vera er op bedacht. Terwijl de gouden ballen op het parket stuiteren vangt zij de door haar knieën zakkende Florentine vakkundig op, begeleid haar naar de tweezitter en neemt het schokkende lijf liefdevol in haar armen. “Goed zo lieverd.. Geef je er maar aan over… Het mag, je bent veilig.” Op Mellie na zijn we allemaal in een soort van shock.
Als het schokken van Florentines lichaam verdwijnt begint ze met diepe uithalen te huilen. Mellie gaat naast Vera zitten, begeleidt het huilende hoofd in haar schoot en streelt haar gezicht.

“Mellieschat vind je het goed als ze vannacht tussen ons in slaapt? Ik wil haar nu niet alleen boven laten.” Mijn dochter knikt. “Ga jij dan vast met haar naar boven. Ik moet hier nog even iets uitleggen.” Mellie staat voorzichtig op en neemt Florentines handen in de hare. “Kom mee lieverd. Wij gaan alvast op bed liggen. Vera komt ook zo.” Als een klein kind haar moeder, zo volgt Florentine nu Mellie. “Welterusten allemaal.” “Welterusten.”
”Mag ik dat laatste restje wijn, Robbedoes?” Rob knikt en schenkt het laatste restje uit de fles in Vera’s glas. “Wat was dat zus?” Het is Glenda die antwoord. “Een subspace orgasme?! Ik heb daar wel eens over gelezen.” “Vera knikt. Dit was waarschijnlijk haar eerste echte orgasme. Haar angsten in combinatie met de minimale pijn van de klemmen en de stimulatie van haar huid met de paddels zorgden ervoor dat haar brein een enorme hoeveelheid endorfine uitstortte. Daar kon zij geen weerstand aan bieden. Dat tilde haar over de drempel.” “Maar waarom dan ook die zware ballen in haar vagina.” “Doordat haar kutspieren ongeoefend zijn moest zij zich erop concentreren om ze niet te verliezen. Ik begrijp ’t niet.. De straf voor haar onhebbelijkheid is een mega orgasme.” Vera legt een arm om Robs schouder. “Je ex is bijna 30 en moet van scratch af beginnen om een enigszins normaal leven op te bouwen. Zo zij boetedoening nodig heeft lijkt mij dat straf genoeg. Ik vermoed dat zij naast haar psycho-deficiente opvoeding, als kind of jeugdige dingen heeft gezien of meegemaakt die het daglicht niet kunnen verdragen. Zij verdient steun en als wij die niet bieden..” Het is John die zijn dochter aanvult. “Dan is ze verloren…” “Precies Pa.” “Vergeet je in dat steunproject van jou je nichtje niet.” “Mijn nichtje Pa? Is tante Anita zomaar je schoonzusje waar je ook nog eens lekkere seks mee hebt? Mellie is veel meer dan dat. Zij is als de lucht die ik adem.” “Zo vanzelfsprekend?” Ik zie haar ogen vochtig worden. “Nee tante Anita.. Zo van levensbelang.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door AppieA

Mijn voorkeur gaat uit naar het schrijven van het langere verhaal. Stomende seks na twee alinea's van kennismaking, that isn't my style ! Na een 'gedwongen' schrijfpauze ben in ik 2023 weer in de pen geklommen.
Bevalt mijn schrijfstijl en ben jij op zoek naar de auteur van je eigen verhaal neem dan gerust contact op..
appiea@hotmail.com

Dit verhaal is 8633 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Familiezaken Hoofdstuk 11”

  1. Prachtig AppieA. En ja je bent lang van stof … maar ’t hoeft ook allemaal niet instantbevredigend te zijn. Een lekkere geile rustige opbouw geeft ook vaak een langdurige ongelofelijk heerlijke bevrediging. Tnx

Plaats een reactie