BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Rijpe Nederlande hoer in Spanje (5/slot)

Het was zondag, de enige vrije dag die de mannen haar gunden. Maar helemaal vrij was ze niet echt. Was ze door de week hoer voor de klanten, deze dag was ze weer volledig de neukslet voor Carlos en Enrique. Die leidden de hele week zo’n beetje een celibatair leven als ze weer klanten lag af te werken. Buiten dan die ene keer dat er van haar werd verlangd dat ze tussen de mannen in sliep of dat ze hun tussendoor een flinke pijp- of neukbeurt moest geven. En deze zondag was het niet anders. Al tijdens het ontbijt hing ze voorover over de tafel met eerst de pik van Carlos en haar kut en daarna die van Enrique. Zoals van haar werd verlangd bediende ze de mannen op hun wenken, was ze huishoudster, sloofje en hoer. Ieder moment van de dag. Eigenlijk had ze vanaf het moment dat ze in de stal onder handen was genomen geen eigen leven meer en werd geleefd. Soms werd het haar wel eens teveel maar vandaag waren ze weer erg aardig voor haar. Ze hadden haar gedurende de dag ook verteld dat ze die avond uit zouden gaan naar een kroegje dat beide mannen kenden. Ze keek er helemaal naar uit en ze had zich helemaal hoerig opgetut zoals de mannen haar hadden gevraagd. En ze zag er ook wel als een hoer uit. Zware make up, een veel te kort leren rokje, dun bloesje met spaghettibandjes over de strapless halve BH, zwarte kanten kousen en idioot hoge hakken. Een slipje had ze niet aan, ze moest vandaag met een blote kut uit. Rond een uur of acht stapten de mannen met hun puta in de auto voor een kort ritje. Ze reden naar een dorp in de buurt waar ze nog niet was geweest en stapten uit bij een klein kroegje. Het was er redelijk donker binnen en het zat knap vol. In de gauwigheid zag ze zeker 25 mannen en vrouwen aan de bar en de kleine tafeltjes die er stonden. Carlos en Enrique bleken de meeste mensen te kennen en stelden haar voor aan een hoop van de aanwezigen. Ze vond het wel vreemd. Zodra ze binnen waren deden ze de deur op slot.

Ze zaten al een tijdje aan de bar te pimpelen. Gebrek aan belangstelling had ze niet. De een na de andere man vond het blijkbaar wel interessant om een praatje aan te knopen met een Nederlandse hoer. Carlos zat naast haar op een kruk en Enrique stond achter haar met een andere Spanjaard te praten. Ze had het woord puta, coño (kut) en tetas (tieten) al een paar keer horen vallen. Ze voelde ze hoe Enrique zijn handen op haar schouders legde en ineens de dunne bandjes van haar bloesje naar beneden schoof. Doordat ze maar een BH met halve cup aan had waren haar tepels voor iedereen zichtbaar. Ze wilde ze met haar handen bedekken maar Enrique hield haar tegen. Hij draaide haar om op haar kruk en liet de man naast hem zien waar hij om had gevraagd, haar tieten. En of dat niet genoeg maakte Enrique nu ook haar BH los. Ze zat er met compleet ontbloot bovenlijf. De man kreeg van Enrique toestemming en pakte haar tieten beet en begon ze te kneden. Pakte haar tepels en begon er flink aan te trekken. De tranen schoten in haar ogen. Ze durfde er niets van te zeggen, ze zat echt onder de plak bij Carlos en Enrique. Ze had het niet meer toen Enrique ook haar benen iets uit elkaar deed en de man uitnodigde om haar kut te betasten. Iets wat hij meteen deed. Gretig trok hij aan haar schaamlippen, vingerde haar clit en stak twee vingers in haar schede. Ze stonden gewoon te onderhandelen en ze hoorde dat Enrique wat bedragen noemde. Uiteindelijk werd er een soort deal gesloten. Ze moest opstaan en voor ze het in de gaten had trok Enrique de lange rits van haar korte rokje naar beneden waardoor het op de vloer viel. Bijna naakt stond ze nu in de bar, slechts gekleed in haar bloesje om haar middel, haar jarretel, zwarte kanten kousen en hoge hakken. Het kon niet uitblijven, niet alleen die ene man stond bij haar, ook de anderen in de bar waren nu dichterbij gekomen en stonden haar te bekijken en te betasten. De man voor haar stond nog steeds haar kut te vingeren toen Carlos ook het bloesje over haar hoofd uit trok. Ze zag dat de man €100 aan Carlos gaf, zijn gulp open deed en zijn inmiddels harde lid tevoorschijn haalde. Ze moest van Carlos bukken en de pik afzuigen. Gehoorzaam hing ze voorover en begon de lul te pijpen. Achterlangs masseerde Carlos zijn hand over haar kut waardoor ze toch wel een beetje nat werd. Na vijf minuten de lul gepijpt te hebben moest ze met haar benen wijd op de kruk gaan zitten. Ze leunde achterover tegen de bar en voor ze het wist tilde man voor haar haar benen op en boorde zijn pik in haar kut. In het bijzijn van alle anderen werd ze geneukt. Tegenspartelen had geen zin, ze moest het doen van haar mannen. Het duurde niet lang, al na een paar minuten leegde de man zijn zak in haar baarmoeder.

Carlos liet haar weer opstaan en leidde haar naar het midden van de kroeg. Een voor een mochten de aanwezige mannen, maar ook de vrouwen haar betasten. Enrique had er een barkruk bij geschoven en ze zag dat hij van meerdere mannen geld had aangenomen. Toen kreeg ze van Carlos de opdracht om op haar buik over de kruk te gaan hangen. Twee handen trokken haar billen uit elkaar en ze voelde hoe een klodder spuug over en in haar sterretje werd gewreven. Ze hield zich stevig vast aan de poten van de barkruk en voelde haar kringspier wijken voor de eikel die er in werd geduwd. Steeds dieper kwam de pik binnen in haar darmen tot hij er aan de wortel in zat. Voor haar stond nu een tweede man die haar aan haar hoofd aan haar haren omhoog had getild. Ze wist wat haar te doen stond, deed haar mond open en liet de man zijn pik naar binnen schuiven. Ze werd publiekelijk geneukt en gebruikt als warm neukvlees. Wat ze niet wist was dat Carlos en Enrique dit avondje hadden georganiseerd. Ze hadden mensen uitgenodigd om nog wat meer reclame te maken voor hun hoer. En hoe kan je beter reclame maken dan haar te laten gebruiken voor wat ze was, een hoer. Nadat ze door de twee mannen oraal en anaal was geneukt moest ze meelopen naar een soort magazijntje. Het was er best wel donker maar ze zag dat er een bed stond. Ze moest er van Carlos op gaan liggen met haar benen wijd. Carlos liet nu weer een andere man binnen en deed de deur dicht. Ook die had blijkbaar betaald om haar te neuken. Ze schakelde haar gevoel en verstand uit, liet het gebeuren en liet zich neuken. Was de ene man klaar gekomen, kwam de andere al weer binnen. De een na de ander wilde wel weten wat ze te bieden had. Ze moest ze aftrekken, pijpen tot ze er misselijk van werd. De een wilde in haar kut, de andere weer op zijn hondjes in haar anus. Ze voelde niets meer, was willoos en werd op allerlei manieren geneukt en vol gespoten, want kapotjes waren er blijkbaar vanavond niet. Het zaad droop inmiddels uit uit haar kut en anus en ook haar gezicht was niet ontzien.

8 mannen hadden haar nu al geneukt. Rillend lag ze op het bed toen de deur weer open ging. Nu kwam er niet één man binnen maar 3 tegelijk. Zittend op de rand van het bed moest ze de mannen alle drie pijpen. Haar keel werd geneukt tot ze echt zat te kotsen. En dat was nog niet alles. Uiteindelijk eindigde ze op het bed, Op haar rug liggend op een van de mannen met zijn pik in haar anus. De tweede man vouwde haar bijna dubbel en ramde zijn pik in haar flamoes. En hoe ze het voor elkaar kregen… ze lag nu te gillen toen ook de derde man zijn paal in haar kut duwde. Drie pikken teisterden nu haar opgerekte neukgaten. Het leek een eeuwigheid te duren. Kwamen de andere mannen al na een minuut of 5 in haar klaar, deze drie leken geen genoeg van haar te krijgen. Ze hadden haar weer anders op het bed neergelegd. Had ze net twee pikken in haar kut, nu probeerden ze het opnieuw, maar nu in haar anus. De derde neukte haar mond en keel. Pas een half uur later kwam er een einde aan. Alle drie zaten ze om haar heen, rukten aan hun pikken en spoten hun zaad in haar gezicht en haren. Zo lieten ze haar liggen. Volledig uitgewoond kwam ze langzaam overeind en met een handdoek die in het magazijntje lag probeerde ze zich een beetje te fatsoeneren en het zaad, dat uit haar kut, anus en van haar gezicht droop, weg te vegen. Het werd stil, er kwam niemand meer. Het duurde best lang voor Carlos weer bij haar binnen kwam. Ze moest, bloot, met doorgelopen make-up en besmeurd als ze was, met hem mee terug lopen naar de bar. Ze voelde zich nog steeds knap opgelaten nu zij als enige daar naakt zat. Nog een uur hebben ze daarna aan de bar gehangen. Maar met rust werd ze niet gelaten. Haar tieten waren voor iedereen voor het grijpen en met regelmaat voelde ze, zittend aan de bar, weer armen om haar heen en handen die met haar tieten, tepels en kut speelden. Ze moest zelfs nog een paar keer op haar knieën om een pik af te zuigen en krom aan de bar gaan staan om geneukt te worden. Zelfs een van de vrouwen stond op. Ze kwam met een lippenstift naar haar toe en schreef puta en whore op haar borst en buik. En daarna trok ze haar rok omhoog en stond met haar harige kut voor haar. Ze moest haar beffen tot ze klaar kwam.

Ze was vernederd, moest ook nog eens bloot over straat aan de hondenriem meelopen naar de auto. Angstvallig probeerde ze haar tieten en kut met haar handen te bedekken, in de hoop dat ze niet gezien zou worden. Hoewel ze heel wat alcohol had genuttigd was ze volledig bij zinnen. Wat er nu allemaal gebeurde, ze kon het niet meer aan. Hier moest echt een einde aan komen. Van alles en nog wat spookte er door haar hoofd. In het autoritje van een half uur maakte ze plannen en wist wat haar te doen stond. Eenmaal thuis liepen Carlos en Enrique mee naar haar kamer. Kwam er dan geen einde aan? Opnieuw werd ze geneukt, maar nu door de twee mannen die de hele avond alleen maar hadden zitten zuipen en toe hadden gekeken hoe hun hoer werd gebruikt. Allebei hadden ze hun pik in haar neukgaten geboord. Ze zat boven op Enrique met zijn lul in haar flamoes. Carlos had zijn paal, nadat hij eerst met zijn vlakke hand een paar keer op haar billen had geslagen, in haar anus gestoten. Tot haar grote opluchting vertrokken ze nadat ze hun hoer voor de laatste keer hadden vol gespoten. Ze gingen hun roes uitslapen. En dat was het moment waar ze op had gewacht. Moe en gebroken als ze was, zocht ze al haar persoonlijke bezittingen bij elkaar en deed ze in haar koffers die ze zonder geluid te maken in haar auto zette. Een ding moest ze echter nog doen. Ze had nog geld tegoed, veel geld, en ze wist waar dat werd bewaard. Carlos had een kluis in het huis waarvan ze de sleutel had gevonden. Als een doorgewinterde dievegge sloop ze het huis binnen, opende de kluis, nam haar deel maar ook de USB-stick met de compromitterende foto’s van haar. €7500 Euro stak ze in haar handtas, liep naar de auto en vertrok. En ze wist ook al waar ze heen zou gaan. Hij was best wel slaperig toen hij open deed. En niet alleen slaperig, ook verrast. Hij had niet verwacht dat ze op dit uur van de nacht bij hem voor de deur zou staan. Joshua, haar Antilliaanse lover, aarzelde geen moment. Hij liet haar binnen waarna ze huilend en snikkend het hele verhaal vertelde. Voorlopig had ze een, voor de mannen, onbekend onderkomen. Wat ooit begon als een sprookje was uitgelopen op een nachtmerrie die ze niet snel zou vergeten. Ze voelde zich veilig toen ze in de armen van Joshua in slaap viel. En…. van Carlos en Enrique heeft ze nooit meer gehoord…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7776 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Rijpe Nederlande hoer in Spanje (5/slot)”

Plaats een reactie