BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn eerste ontmoeting met T.

Was een bijzondere dag voor Hans. Vandaag zou hij haar eindelijk ontmoetten. In zijn fantasie wist hij hoe ze eruit zag, vandaag zou hij zien of zijn fantasie dicht bij de waarheid zou komen.
Ook zou hij er achter komen hoe ze heet. Op de site waar ze elkaar hadden ontmoet kende hij haar alleen nog maar onder de naam Tlove77. Veel namen had hij al voor haar bedacht maar de naam Thérèse was bij hem blijven hangen. En die 77, zou dat haar geboortejaar zijn? Dan zou ze een vrouw van 46 jaar zijn.

Na een aantal keren heen en was een bijzondere dag voor Hans. Vandaag zou hij haar eindelijk ontmoeten. In zijn fantasie wist hij hoe ze eruit zag, vandaag zou hij zien of zijn fantasie dicht bij de waarheid zou komen.
Ook zou hij er achter komen hoe ze heet. Op de site waar ze elkaar hadden ontmoet kende hij haar alleen nog maar onder de naam Tlove77. Veel namen had hij al voor haar bedacht maar de naam Thérèse was bij hem blijven hangen. En die 77, zou dat haar geboortejaar zijn? Dan zou ze een vrouw van 46 jaar zijn.

Na een aantal keren heen en weer te hebben gemaild met Thérèse, hadden ze het beiden aangedurfd om een afspraak te maken. Ze zouden elkaar ontmoeten in Zwolle. Het terras zou veiligheid bieden, als een van beide het niet zag zitten om verder te gaan konden ze daar afscheid nemen zonder al te veel gedoe.

Vandaag was het dan zover. Hans was al op tijd naar Zwolle gereden en had zijn auto in een van de parkeergarages gezet. Pas toen hij naar het centrum liep viel hem op hoe warm het was. Een spannende opwinding nam bezit van hem toen hij het afgesproken terras zag. Natuurlijk was hij veel te vroeg, hij kon het niet maken om te laat te komen maar een uur te vroeg? Hans grinnikte om zijn eigen puberale verliefdheid.

Na even door de winkelstraat te hebben gesjokt liep Hans weer naar het terras en zocht een mooie beschutte plek. Vanaf deze plaats kon hij iedereen aan zien komen maar zat zelf niet direct in het zicht.
Elke vrouw van in de veertig die richting het terras kwam lopen keek hij oplettend aan. Zou dit Thérèse zijn? Maar de meeste vrouwen liepen aan het terras voorbij. Een groepje giebelende studentes kwam het terras op lopen. De moed zakte Hans in de schoenen, zou hij in zijn naïviteit door een stel studenten voor de gek worden gehouden? Het idee dat dat zou kunnen verwarde hem. Maar deze meiden liepen, zonder hem aandacht te schenken naar een lege tafel aan de andere kant van het terras.

Zonder dat Hans het door had, zat een mooie vrouw hem al een tijdje te bekijken. Ze viel niet op achter de moeder die net iets te hard met haar dochter zat te kletsen. Maar het gesprek interesseerde haar niet, de man die het terras op was komen lopen, voldeed aan de beschrijving die ze had gekregen. Hij was wat achteraf gaan zitten. Hij wil vast de eerste zijn, dacht ze, nou helaas dat is mislukt, tenminste als dit de man is op wie ze wacht.
Een groep lawaaierige studentes laat hem de andere kant op kijken. Dit is haar kans. Ze loopt naar de tafel waar de man zit en tikt hem op zijn schouder.

Hans schrikt en kijkt om, hij kijkt in een paar prachtige ogen en weet geen woord uit te brengen.
“Ben jij Hans?” Vraagt de vrouw.
“Eh..ja.” Stamelt Hans.
“Dan denk ik dat je op mij zit te wachten.” Zegt de vrouw. “Je kent mij onder de naam Tlove77.”
Hans is zijn eerste schik de baas en gaat staan en biedt de vrouw een stoel aan.
“Niet voor ik je heb gekust.” Zegt de vrouw en stapt op Hans af. Ze laat er geen gras over groeien en kust Hans op zijn mond.
Daarna gaat ze zitten.

Hans bestelt wat te drinken voor hen beide en kijkt nog eens goed naar de vrouw die bij hem aan tafel is komen zitten. Niet alleen haar ogen zijn betoverend, maar deze vrouw is schitterend om te zien.
“Tlove77,” begint hij, “in mijn fantasie heb ik je Thérèse genoemd. Komt dat een beetje in de buurt?”
De vrouw begint te lachen, “nee zeker niet, maar als jij me zo wil noemen mag dat best.”
De serveerster komt de drankjes brengen en zet ze op tafel. Als ze weer naar binnen is vraagt Hans:
“Zat je al lang naar mij te kijken?”
“Om eerlijk te zijn, niet heel lang, ik zat hier ongeveer 5 minuten voordat jij kwam.”
Het gesprek begint voor hen beiden wat oppervlakkig maar al snel voelen ze zich zo vertrouwd dat het lijkt of ze elkaar al jaren kennen.
“Vond je het spannend om af te spreken?” Vraagt Hans na een tijdje.
“Nee,” is haar antwoord, “maar dat komt vooral door deze plaats. Ik was blij dat je voorstelde om op een openbare plaats als dit terras af te spreken. En jij, vond jij het spannend?”
“Ik was voornamelijk nieuwsgierig naar jou. Heel even kwam de gedachte in mij op dat ik voor de gek gehouden zou worden. Maar nu jij hier zit is die angst volledig verdwenen.”
“En nu ik hier bij jou aan tafel zit, hoe vind je dat?”
“Om eerlijk te zijn,” begint Hans, “word ik heel vrolijk als ik naar je kijk.”
“Ik hoop dat het niet alleen bij vrolijk blijft.” Antwoordt T en ze geeft Hans een knipoog.
“Dat zal van twee kanten moeten komen.” Zegt Hans.

Na een uurtje vraagt Hans: ” Zullen we eindje gaan lopen door de stad of blijf je liever op het terras zitten?”
“Oh, ja heerlijk even de benen strekken dat lijkt mij wel wat.”
Hans betaalt de rekening en samen lopen ze de winkelstraat in. Aan het eind van de straat lopen ze richting de oude stadsgracht. In het gras, onder de bomen zitten groepjes studenten te genieten van het mooie weer.
Hans pakt T. haar hand en zo lopen ze verder. Op een rustiger plek staat Hans stil en kijkt T. aan.
“Mag ik je een knuffel geven?”
“Alleen als ik jou dan mag zoenen.” Is het antwoord.
Hans laat zich dat geen twee keer zeggen en slaat zijn armen om haar heen. Hun hoofden buigen naar elkaar tot hun lippen elkaar raken.
Eerst zoenen ze elkaar rustig maar al snel nemen lustgevoelens het over en zoenen ze elkaar hartstochtelijk.
“Denk je dat we dit op een nog rustiger plek moeten voortzetten? ” Vraagt Hans.
T. kijkt hem aan, ze kust hem nog eens intens en fluistert dan: “Heel graag.”

De hotelkamer is snel geregeld. Als de deur achter hen dichtvalt vallen ze in elkaars armen. Hun lippen vinden elkaar en al snel gaat het kussen over in zoenen.
Hun tongen beginnen aan een sensuele dans.

Hans voelt hoe de handen van T. aan zijn shirt beginnen te trekken. Hij doet zijn armen omhoog en voelt hoe zijn shirt over zijn hoofd wordt getrokken.
Voorzichtig knoopt hij de blouse van T. open.
Ze laat haar blouse van haar schouders glijden. In een snelle beweging maakt ze haar beha ook los en laat deze op de grond vallen.

Hans tilt T. op en draagt haar naar het bed. Daar legt hij haar voorzichtig neer. Hij kijkt naar haar borsten. Zijn handen strelen zacht vanaf haar hals naar haar borsten. Zijn handen omsluiten haar borsten en ze voelt hoe hij zachtjes haar tepels tussen zijn duimen en wijsvingers laat rollen. Hans komt naast T. op het bed liggen en daar beginnen ze weer intens te zoenen.
Onder het zoenen strelen ze elkaar. Al snel zoeken de handen elkaars broeken om deze te openen. Het duurt dan ook niet lang en beiden liggen ze naakt naast elkaar.

Hans voelt hoe de hand van T. naar beneden glijdt en zijn lul vast pakken. Langzaam begon ze deze heerlijke lul af te trekken.
Aangemoedigd door het handelen van T. laat Hans zijn vingers ook naar beneden glijden. De warme vochtige kut van T. voelt heerlijk. Twee vingers laat hij in haar natte kut glijden terwijl zijn duim haar clitoris masseert.
Intens genieten ze van elkaar en dit heerlijke geile gevoel. Hans draait zich om en zet zijn lippen op T. haar navel. Langzaam laat hij zijn tong over haar buik naar haar clitoris glijden. Daar aangekomen zuigt hij haar genotsknopje tussen zijn lippen. Voorzichtig slaat hij een been over T heen.
Op deze manier is de weg vrij voor T. om deze heerlijke lul tussen haar lippen te nemen. Ze likt over zijn eikel en sluit dan haar lippen om deze lekkere lul. Ondertussen voelt ze hoe Hans haar clitje likt. Ze voelt hoe twee vingers in haar kut glijden en haar g-spot zonder moeite weten te vinden. Door de spanning van dit moment en het intense genot dat heel haar lichaam in beslag heeft genomen, weet ze dat haar eerste orgasme niet lang meer zal duren. Ze duwt haar heupen omhoog, nog steviger tegen de zuigende lippen van Hans aan.
Ook Hans voelt dat het niet lang meer zal duren voordat hij zijn zaad in haar mond zal spuiten. Dir heerlijke gevoel, deze warme natte tong, deze zachte lippen om zijn lul. De geur en de zalige smaak van al haar sappen maakt dat hij het niet langer houdt.
“Oh ik kom klaar!” Fluistert Hans terwijl hij daarna weer doorgaat met het heffen van T. Hij voelt hoe ze gulzig zijn zaad doorslikt
De smaak van zijn zaad is voor T. ook het laatste zetje om zich over te geven aan een zinderend orgasme.
“Ik kom ook!” Roept ze. Al haar lichaamssappen stromen gestaag over Hans’ lippen. Hij doet zijn best om alles op te likken en door te slikken. Wat heerlijk is dit.

Na dit snelle orgasme komt Hans weer naast T. liggen. Hun lippen vinden elkaar weer en al zoenend vermengen zich de sappen uit hun lichamen zich. Deze smaaksensatie is een geweldige afsluiting van hun eerste verkenning van elkaar.

Na een tijdje staat T. op om naar de wc te gaan. Hans loopt ondertussen naar de minibar.
“Wil je ook iets drinken?” Roept hij naar de badkamer.
” Als het er is lust ik wel een wijntje.” Roept T. terug.
Hans pakt de wijn en loopt terug naar het bed.
Op dat moment komt ook T. weer uit de badkamer.
“Je bent prachtig” zegt Hans terwijl hij T. een glas wijn aanbiedt.
“Jij ook.” Zegt ze terug.
Naakt gaan ze samen op het bed zitten.

“Maar ik heb nog wel een vraag.” Zegt T. als ze een paar slokken van haar wijn op heeft.
“Stel je vraag maar, dan doe ik mijn best om een antwoord te geven.”
T. zet haar glas weg en draait zich naar Hans toe. Haar hand zakt over zijn buik naar zijn pik. Ze pakt hem vast en begint hem weer af te trekken. Al snel is Hans z’n lul weer op volle oorlogssterkte.
” Welk standje vind jij het lekkerst?”
Hans denkt even na en antwoord dan:
“Eigenlijk vind ik alles wel lekker maar op z’n hondjes is wel een favoriet standje. En van jou?”
T. kijkt hem ondeugend aan, pakt zijn glas en zet het weg.
“Dat ga ik je straks vertellen. Maar eerst dit.”
T. gaat op haar knieën zitten en buigt voorover. Ze kijkt over haar schouder naar Hans en zegt:
“Neuk me, stamp die harde lul van je diep in mijn kut.”
De aanblik van haar heerlijke kont en de woorden van T. meer heeft Hans niet nodig. Op zijn knieën komt hij achter haar zitten. Hij pakt zijn lul met een hand vast en stuurt zo zijn eikel naar T. haar smachtende kut.
In een vloeiende beweging glijdt zijn lul tot diep in T.
Met beide handen pakt hij haar heupen en begint T. te neuken. Steeds sneller en steeds dieper neukt hij die heerlijke natte kut.
“Hmm dit voet goed.” Kreunt T. als Hans steeds dieper en sneller zijn lul in haar pompt. Ze voelt hoe zijn eikel tegen haar baarmoeder aan stoot.
“Oh, Hans, ga door. Neuk me nog dieper”
Hier door aangemoedigd trekt Hans T. aan haar heupen nog verder over zijn lul.
“Dit is geweldig” kreunt hij.
Zonder zijn lul uit haar kut te laten glijden, trekt Hans T. voorzichtig omhoog. Ze zit nu met haar rog tegen zijn buik.
Ze voelt hoe een hand haar borst stevig vast pakt en hoe de andere hand naar haar clitoris gaat en deze met twee vingers masseert.
“Hmmmm, ga door.” Is het enige dat ze kan uitbrengen.
Het voelt heerlijk haar prachtige borst in zijn ene hand en haar opgezwollen clit onder de vingers van zijn andere hand. En dan ook nog zijn lul diep weggestopt in haar lekkere kut terwijl hij haar zachte billen tegen zijn onderbuik voelt. Langzaam begint hij weer te bewegen. Zijn lul glijdt in en uit haar natte kut.
Hij buigt zijn hoofd naar haar nek en zoent T. achter haar oor.
“Ik wil je zaad diep in me voelen.” Kreunt T.
Hans duwt T weer zacht voorover tot ze op haar ellebogen kan steunen. Hij pakt haar heupen stevig vast en begint steeds dieper en steeds sneller te neuken.
” Oh ja ik kom alweer!” Kreunt T. Het gevoel van de lul die haar zo diep neukt maakt haar bloedgeil en zorgt ervoor dat ze weer klaarkomt.
Nog een keer roept ze:
” Ik wil je zaad diep in me. Spuit je sperma diep in m’n kut.”
Hans voelt het zaad opborrelen in zijn pik. En met een laatste stoot begint hij zijn zaad diep in de kut van T. te spuiten.
“Hmmm Ja!” Roept Hans “Ik kom, ik kom zo diep in je.”
Nog een paar keer stoot Hans zijn lul in T. haar kut. Daarna vallen ze naast elkaar op het bed.
“Dank je, dit was heerlijk.” Fluistert Hans.
“Nee. Jij bedankt, dit had ik nodig.” Fluistert T. terug.

Nadat ze even hebben gelegen en hun wijn op hebben gedronken zegt Hans:
“Voor we verder gaan, ga ik eerst even onder de douche.”
“Doe je de deur niet op slot?” Zegt T. Misschien heb ik zo wel een enorme behoefte om bij jou onder de douche te komen staan.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door H4n5

Tja,..
Potente man uit Zwolle schrijft graag samen met jou, of voor jou, een geil avontuur.

Dit verhaal is 4880 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Mijn eerste ontmoeting met T.”

Plaats een reactie