BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Therapie bij Femke thuis 2

We hadden lekker gegeten en we hadden de vloer van onze verder open mestput s.morgens schoon geschept waarbij Femke alles in een grote bak had geschud. De rest van de schuur bestond alleen nog uit een dak met open wanden die nog verder afgebouwd zouden worden. Omdat we door het warme weer opgedroogd waren zou Femke ons nat spuiten en zouden we elkaar weer lekker inzepen. Wat zou je er van vinden als ik Dennis een golden shower zou geven zei Femke tegen mij. Net hetzelfde als bij jou vanmorgen. Ik denk dat Dennis dat wel lekker zou vinden zeg ik. We vertelden Dennis dat hij op zijn rug moest komen liggen en ik zou dan zijn armen vasthouden. Femke kwam boven hem staan en liet haar pis over Dennis lopen waarbij ik het over zijn mooie lichaam uitsmeerde. Zijn paal stond alweer recht omhoog.

Femke werd door mij volledig ingezeept, Dennis door Femke en ik door Dennis. Ik kon goed overweg met die knul met zijn heerlijke figuurt. In de loop van de middag zou ik me nog eens goed met hem kunnen amuseren. Ieder van ons zou een stuk muur met de hogedrukreiniger schoon spuiten. Dennis en ik verdeelden de lange wand in tweeen en Femke zou de korte stukjes doen. De andere wand keken we wel naar of we daar nog aan toe kwamen. We hadden de afspraak gemaakt dat als we ons eigen stuk klaar hadden en we weer boven waren dat we dan met 1 van de andere 2 10 minuutjes plezier mochten hebben. Beetje spelen en knuffelen met elkaar. Ik wilde graag als eerste omlaag. Als ik boven kwam zou Dennis tenminste nog schoon zijn. Daar wilde ik dolgraag mee spelen. Hij kon me niets betalen voor mijn hulp maar als vergoeding zou ik hem overal mogen aanraken en met hem knuffelen als ik dat wilde. Dit had ik veel te weinig gedaan vandaag tot nog toe. Ik nam de slang van de reiniger mee omlaag en begon te spuiten. De stront ging er goed vanaf maar spetterde overal rond waardoor ik al snel helemaal onder zat.

Nadat ik mijn stuk klaar had liep ik naar boven en ging achter Dennis staan. Ik vroeg aan Femke om de pik van Dennis even te wassen en de zeep eraf te spoelen. Dit deed ze. Door alle smerigheid die op mij zat was ik erg geil geworden en ik schoof mijn pik in het kontgaatje van Dennis. Femke vond het heerlijk om te zien hoe haar broertje door mij geneukt werd. Toen ik mijn lading in hem had gespoten ging ik op mijn knieen voor hem zitten en nam zijn pik in mijn mond.Na rustig eraan gelikt te hebben spoot Dennis zijn pik in mijn mond leeg. We hadden nog 2 minuten van de 10 over en besloot nog even over hem heen te pissen.

Dennis jouw beurt om schoon te maken zei ik. Dennis ging de put in en begon met spuiten. Ook zijn stuk ging gemakkelijk schoon en hij was al snel net zo smerig als ik. Op de grond vormde zich een laagje water, Dat zou Dennis er met de tractor wel uithalen nog. Dennis kwam weer omhoog en liep naar Femke toe. Hij wilde graag een massage van haar. Dennis ging op zijn buik liggen en Femke zat boven op zijn lekkere kontje. Ze masseerde hem lekker aan zijn achterzijde. Helaas voor hem waren de 10 minuten snel voorbij en kwam de voorkant niet meer aan de beurt Femke wilde ook graag de put in en wreef al tussen haar benen, Ze werd al vochtig van genot. De temperatuur buiten was gestegen naar 30 graden en je kon merken dat er onweer aankwam. Het werd broeirig, benauwd weer. Femke ging de put in en begon de 2 kleine wanden schoon te maken. Ze ging eerst even in het smerige water op de vloer liggen omdat ze het warm had gekregen. Waarschijnlijk ook omdat ze erg geil werd van het knuffelen tussen Dennis en mij en de massage die ze zelf aan Dennis gegeven had.

Nadat ze deze wanden klaar had kwam ze de ladder op. Heerlijk hoe geil Dennis en ik er van werden. Zo super smerig was ze geworden. Femke liep op mij aan greep me vast. Ze nam me mee naar buiten waar het ondertussen was beginnen te regenen en er zich modderpoeltjes gevormd hadden. Ik zag aan haar ogen wat ze wilde en ik ging automatisch in de modder liggen op mijn rug. Femke begon mij in te smeren en kwam op haar knieen boven me zitten. Ik had nu de kans om haar ook in te smeren. Ik vertelde Dennis dat ik wist dat ze dat heerlijk vond omdat ik dat thuis ook al eens met haar gedaan had. We besloten maar om alles aan Dennis te vertellen hoe we elkaar kenden. Natte kleren met de fysio door autopech, Het douchen in haar lingerie samen met mij, het modderbad thuis en de schuifoefeningen van vanmorgen in de mestput. Klinkt goed zei Dennis en hij speelde met zijn pik. Femke was aan de voorzijde ingesmeerd met modder en kwam op mij liggen. Haar kletsnatte kutje schoof over mijn paal heen en ik smeerde haar rug en lekkere kontje ook volledig in.

Na een tijdje stoten kwamen we klaar. Dennis was ondertussen ook klaar gekomen en spoot zijn pik leeg over Femke waar ik het lekker uitsmeerde allemaal. In de verte begon het flink te rommelen en het regende flink nu. We besloten om zolang het onweer nog niet dichterbij kwam lekker in de regen te blijven zitten zodat we schoon zouden spoelen. Toen we goed nat waren geregend zijn we lekker tegen elkaar aan gaan staan en hebben alles nog eens lekker uitgesmeerd waarbij ik de pik van Dennis ook flink ingesmeerd heb. Dennis was hierna bijna het smerigste van ons allemaal. Van zijn blonde haartjes was niet veel meer te zien. Helemaal zwart van de modder. Het voelde voor mij als het paradijs op aarde met Femke en Dennis die zo verschrikkelijk smerig waren. We zouden stoppen met werken voor vandaag zeiden we. We waren alle 3 bekaf door het spuiten en scheppen en de sex. Dennis vroeg mij of ik morgen ook toevallig tijd had om mee te helpen met de rest te doen. Ik zei van ja. Je blijft maar lekker slapen hier. Plaats genoeg, Femke knikte van ja dat ze het ook een goed idee vond. We hebben een matras van 240 cm breed waar we met zijn allen gemakkelijk oppassen. Ik zei ok als ik dan in het midden mag liggen. Vonden ze allebei goed.

Ik dacht lekker op mijn rug liggen, Femke aan 1 kant naast me en Dennis aan de andere. Hopelijk ook allebei op mijn rug. Dan is 1 hand vannacht voor het kutje van Femke en de andere voor de pik van Dennis. Kan ik lekker spelen. Femke mocht ik ook overal aanraken net als Dennis. Dit vonden ze beiden goed. Femke ging ons beiden nu wassen met de tuinslang en hierna hebben Dennis en ik Femke afgespoeld. Hierna zijn we onder de warme douche gedoken en hebben we elkaar eens goed gewassen met zeep en shampoo. S.avonds hebben we na de overheerlijke maaltijd van Femke nog lekker onder het afdak gezeten waar een tv met dvd speler stond. Femke was een beetje geheimzinnig aan het doen met een dvd maar door de drank die we op hadden drong dat niet helemaal tot ons door. Hierover in een volgende aflevering meer. Rond 1.00 uur gingen we naar bed. Het had die avond nog flink geregend waardoor er enkele grote modderpoelen ontstaan waren. Op sexueel gebied was er niet veel meer gebeurd die avond. Alleen een beetje zoenen.

Nu we op het matras lagen met ik in de midden had ik het geluk dat Femke en Dennis allebei op hun rug sliepen. De temperatuur was nog 28 graden en vrij vochtig .Een echte plaknacht. Al vrij snel vielen beide in slaap en mij ene hand verdween al snel naar de borsten van Femke. Haar tepels waren keihard. Toen ging mijn hand naar haar kutje dat goed vochtig was. Ik masseerde het een beetje en Femke begon al een beetje te kreunen. Met mijn andere hand had ik ondertussen de stijve pik van Dennis vast en masseerde hem enkele minuten zachtjes. Hij zweette flink door de warmte en schrok wakker. Ik droomde zo lekker zei hij tegen mij, Je had mijn pik vast en was er mee aan het spelen. Dit was geen droom zei ik hem. Dit was werkelijkheid. Dennis trok mijn gezicht naar hem toe en kuste me. Ik ben zo blij dat ik bij jou mezelf mag zijn zei hij. Je vind het niet erg dat ik Bi ben. Ik weet niet wat ik liever zou willen. Met een jongen of meisje vrijen. Probeer het gewoon uit zei ik hem. Wij hebben toch ook lekker geknuffeld vandaag en je bent verwend door je eigen zus. Overmorgen ga ik 2 nachten bij een vriendje slapen zei Dennis. Hij weet ook niet wat hij wil. Bi of homo zijn. Kansen genoeg Dennis zou ik zeggen.

Dennis zei van we zien het wel. Ik zweet me kapot, ik ga naar buiten even in de koele lucht zitten. Ga je mee met mij vroeg hij? Zal ik Femke ook wakker kussen vroeg ik hem. Zij zweet ook flink. Doe maar zei Dennis en ik begon Femke te strelen en te kussen totdat ze wakker werd. He schat zei ik ga je mee naar buiten. Het is veel te warm binnen. O.k. Ik kom ook eraan. Samen liepen we naar buiten waar we in de natte tuinstoelen gingen zitten op het gras. Het was ondertussen droog geworden. Dennis liep ondertussen naar een modderpoel en ging er in staan. Het reikte tot aan zijn enkels. Femke keek me aan en dacht hetzelfde als ik. Femke liep achterlangs naar hem toe en greep zijn handen vast. Ik greep zijn benen vast en legden we hem languit in de modder tot hij helemaal onder zat. Zijn pik stond nog recht omhoog en was ondertussen keihard geworden. Zullen we Femke vroeg ik haar en ze knikte ja. We liepen naar een diepere poel en ik ging er ook in liggen op mijn rug . IK smeerde mijn buik in en Femke nam plaats boven op me. Haar kutje was al nat en schoof over mijn lul heen.

Dennis kwam aangelopen en vroeg of hij mee mocht doen. Hij wilde zijn zus graag in haar kontgaatje nemen. Even overleggen met Femke zei ik. Femke wilde wel maar dan zouden we Dennis na afloop wel in de kuip met mest willen gooien uit de put. Kopje onder. Alleen zouden we hem dat nog niet vertellen. Kom maar Dennis riep ik hem. Femke en ik hebben als je klaar bent gekomen nog een verrassing voor je. Leuk zei Dennis. Dat is maar afwachten en Femke lachte. Ze was zo geil geweest vanmorgen toen Dennis de gehele emmer stront over zich heen kreeg en ik het uitsmeerde. Femke haar rug werd ook ingesmeerd met modder en Dennis kwam boven op haar rug liggen en liet zijn lul in haar kontgaatje glijden. Mijn lul zat er al in aan de voorkant en met zijn drieen kwamen we gelijk klaar. Zo tijd Dennis voor je verrassing en we droegen hem naar de mestkuip die voor het grootste gedeelte gevuld was met de stront van de bodem die we eruit geschept hadden. Ga maar genieten Dennis en denk eraan kopje onder. Samen gooiden we Dennis in de mest. Hij ging alleen niet kopje onder. Dus besloot ik er ook in te klimmen en hem helemaal onder te dompelen.Kom er ook in Femke. De temperatuur is heerlijk hier binnen. Femke zei alleen van ik ga niet onder. O.k dat was alleen voor Dennis. Dat doe ik ook niet. Femke klom in de bak en liet zich door Dennis en mij helemaal insmeren alleen onze gezichten bleven schoon op de modder na. Dennis zat totaal onder de stront en modder. Binnen slapen gaat het hem niet meer worden vannacht ze ik. Zullen we gewoon een lekker koel plekje in een modderpoel opzoeken en daar wat proberen te slapen?. Goed idee zeiden Dennis en Femke. Samen klommen we uit de bak en liepen we naar een pleje in een poel waar we nog een tijdje geslapen hebben tot de zon weer op kwam en het weer een dag vol werd met nieuwe avonturen. Hierover meer in deel 3

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door fredenwilmaflinstone

man. houd van alles wat een legale leeftijd heeft houd van smeren met modder en voedsel
hoe smeriger ik wordt hoe lekkerder. Dit komt ook terug in mijn verhalen.

Dit verhaal is 5573 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie