BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Therapie bij Femke thuis

Door de ogen van Piet :  Het was weer zover. Femke met haar heerlijke figuurtje zou weer komen. De laatste keer heb ik door de regen een hele tijd plezier gehad met Femke. Femke vertelde me dat ze nog een jonger broertje had. Was net 16 geworden. Blonde haren, slank en ongeveer 1,5 mtr lang. Ze liet me een foto zien van hem. Ik zei gelijk wat een lekker stuk is dat. Af en toe wordt ik ook best geil van een leuke jongen. Ik gaf de bh en slip van Femke weer terug die ik gewassen had. Beter krijg ik ze niet meer schoon vertelde ik haar. Is niet erg Piet. Laat maar liggen hier voor als ik weer eens plezier wil hebben met jou. Prima zei ik. Zullen we nu aan de oefeningen beginnen zei ze. Ik had alleen mijn boxershort en t shirt nog aan. Ik had mijn spieren opgewarmd en alles ging goed op 1 oefening na. Ik moest op mijn rug gaan liggen en mijn knieen naar me toe trekken. Dit lukte niet direct. Femke zei omdat ik vorige keer verteld had dat ik de mestput op hun boerderij wel eens wilde bekijken dat ik daar ook de schuifoefening kon doen. Ik moest dan in de put gaan liggen en dat zou lekker schuiven in de smurrie. Vond ik een super goed idee. Haar ouders gingen 2 weken op vakantie en Femke zou alleen thuis zijn met haar broertje Dennis. We spraken af om in hun vakantie gelijk de eerste dag te komen. Femke had ook een paar vrije dagen. Ik zou het fijn vinden als Dennis ook thuis zou zijn vertelde ik aan Femke. Dit was ook zo. De vader van Femke had aan Dennis gevraagd om de laatste resten uit de put te scheppen en deze helemaal schoon te maken omdat hij er regenwater in wilde opslaan. De maandag erna was het weer bloedheet en zouden we s.middags weer onweer krijgen. Dus besloten we dat ik op tijd zou komen. Ik was er om 8.00 uur al. Femke liep nog in lingerie rond en Dennis lag nog in zijn nest.

Zullen we gelijk maar met de oefening beginnen zei Femke. Is goed zei ik en ik kleedde me volledig uit. Mijn pik was weer stijf en Femke zou me eerst inzepen. De groene zeep stond al klaar. Het eerst moest ik gaan liggen en kwam Femke boven me staan en liet haar pis over me heen lopen. Het liep uit haar slip zo langs haar benen af. Ik wreef het lekker uit bij haar en liet mijn handen in haar slip glijden. Hier masseerde ik haar kutje. Even wachten nog zei ze. Je moet eerst je oefeningen nog doen. Femke zeepte me totaal in en nu moest ik via een ladder de put in gaan. De put was ongeveer 10 meter lang 1, 5 meter breed en 2 meter diep, Er lag ongeveer 10 cm stront in die haar vader niet eruit had kunnen zuigen met de traktor..
Dit moest Dennis dus gaan doen.

Ik moest op mijn rug gaan liggen en zo op mijn rug naar het andere uiteinde schuiven. Dit moest ik 3 keer doen. De laatste keer moest ik mijn buik schuiven zodat Femke tenminste wist dat ik geheel onder zou zitten. Ik kwam weer eruit gekropen en Femke ging boven op me liggen. Ze had haar slip en bh nog aan maar niet voor lang meer. Behoedzaam maakte ik haar bandje los en deed haar bh af. Ik ging met mijn handen in haar slip en trok deze ook uit. Nu lag haar goddelijke naakte lichaam weer op dat van mij. Mijn pik schoof langzaam in haar gaatje en na rustige stoten kwamen we klaar. Nu gingen we ons douchen onder de buitendouche en trok Femke haar bh en slip weer aan. Ik deed mijn boxershort en t shirt ook weer aan. Dennis hoefde nog niet te weten wat er zo net gebeurd was.

Tegen half negen kwam Dennis naar buiten. Gekleed in een strak sportbroekje Of hij een onderbroek aan had viel niet direct te zien. Daar zou ik nog wel achter komen wist ik. Femke zei dat ze 1 man hulp geregeld had om de mestput schoon te maken. Ik stelde me aan Dennis voor en zei hem dat ik het niet erg vond om smerig werk te doen. Dat was ik wel gewend. Dennis zei me dat hij niet kon betalen voor het werk. Ik vertelde hem dat als ik zijn lichaam overal mocht aanraken en hem geregeld een knuffel mocht geven dat het dan met de betaling wel goed zat. Femke vertelde hem van niet te lang denken, anders moet je alles alleen doen. Dennis vond het goed. Hij had geen zin om de gehele put alleen schoon te maken. Ik zou samen met Dennis eerst scheppen onder in de put en alles in een emmer doen. Die zouden we dan omhoog dragen of Femke zou ze met een touw omhoog trekken en boven in een bak leeg gooien.

Ik stelde Dennis voor om elkaar eerst uit te kleden volledig. Femke zou ons dan nat spuiten en we zouden elkaar inzepen helemaal. Hierna konden we als dat wilden onze korte broek weer aan doen. Dennis mocht mij het eerst uitkleden en ik ging met mijn handen omhoog voor hem staan. Hij trok mijn t shirt uit en hierna mijn boxershort. Nu stond ik naakt voor hem en zag hem en Femke kijken naar mijn stijve pik. Dennis was nu aan de beurt om uitgekleed te worden. Ik trok zijn strakke sportbroekje uit. Gelukkig geen onderbroek. Zijn stijve paal stak recht naar voren. Dennis had schaamhaar rond zijn pik staan en dat vonden we niet mooi. Dennis moest met zijn benen uit elkaar op de grond gaan liggen en Femke ging er tussen zitten. Ik smeerde wat scheerschuim rond zijn pik en hij werd geschoren door Femke. Heerlijk een kaal geschoren jonge pik. Zal ik hem een golden shower geven vroeg Femke aan mij net hetzelfde als bij jou vanmorgen. Doe maar antwoordde ik en Femke liet haar pis over Dennis lopen.

Ondertussen smeerde ik het uit. Smerig worden we toch zei ik hem. Nu gingen we allebei staan en begonnen elkaar lekker in te zepen. We trokken onze korte broeken weer aan en gingen aan de slag. Femke liet iets in haar slip lopen en wreef het lekker uit. Ik had al van te voren met Femke overlegd om een complete emmer met stront over Dennis heen te schudden van boven af . Zogenaamd als ongeluk. Ik kon hem dan eens lekker insmeren ermee. Dennis en ik gingen in de put staan te scheppen. De ene na de andere emmer werden omhoog getakeld door Femke en in de grote bak leeg geschud. Nu zorgde ik dat Dennis in de hoek stond en niet meer weg kon. Femke kiepte een hele emmer over Dennis heen en ik begon het gelijk uit te wrijven. Ik mocht overal aan zijn lichaam komen en trok zijn sportbroekje uit. Tussen zijn benen werd hij ook ingesmeerd. Ik had ondertussen mijn korte broek ook volledig uitgedaan en begon Dennis door zijn haren te wrijven.

Ik ging achter hem staan en drukte hem lekker tegen me aan. Mijn pik schoof in zijn natte kontgaatje en kwam er in klaar. Nu pakte ik zijn stijve pik vast en begon er aan te trekken. Is het lekker riep Femke die met haar hand tussen haar benen in haar slip zat. Heerlijk riep ik terug. Die knul heeft een goddelijk figuur net als jou. Na nog even rukken aan Dennis zijn pik kwam hij ook klaar. Hij zag er heerlijk uit zo onder alle shit. Ik moet plassen zei ik tegen hem. Stil blijven zitten. Ik ging voor hem staan en spoot mijn pik leeg over hem. Femke hield het niet meer en trok haar slip en bh uit. Kom er ook lekker bij zei ik tegen haar. Langzaam kwam ze de trap af en ik knuffelde samen met haar. Ze pakte haar broertje vast en drukte hem lekker tegen haar aan zodat ze ook smerig werd. Ik masseerde beide lichamen met mijn handen en liet mijn vingers in de kut van Femke glijden. Ze begon al te kreunen en ik stopte mijn paal in haar gaatje. Even later kwamen we klaar. De vloer was ongeveer leeg nu. Nu moesten we de muren met de hogedruk reiniger doen nog. Dennis had mij tegen zich aangedrukt en begon mij te zoenen.

Oh wat was die knul heerlijk bezig. Ik zou hem straks als ik zijn pik gewassen had eens lekker pijpen. Het eerst gingen we naar een modderige sloot om de grootste shit van ons af te wassen. Hierna heeft Femke ons gewassen. Femke wilde graag eens door Dennis gewassen worden en dit gebeurde. Dennis had nog nooit een kut aangeraakt vertelde hij. Dit was zijn eerste keer. Hij dacht dat hij bi was en daarom ook mij gezoend heeft.
Geen probleem zei ik, Ik vond het heerlijk en we zijn nog niet uitgespeeld vandaag en in de toekomst.
De rest gaat verder na het etentje dat we uiteraard volledig naakt gedaan hebben.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door fredenwilmaflinstone

man. houd van alles wat een legale leeftijd heeft houd van smeren met modder en voedsel
hoe smeriger ik wordt hoe lekkerder. Dit komt ook terug in mijn verhalen.

Dit verhaal is 10048 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Therapie bij Femke thuis”

Plaats een reactie