BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Timmy word 18 deel 3

De volgende morgen was Timmy al vroeg weg. Direct na het ontbijt fietste hij naar het huis van Hetty en duwde zijn opdracht bij haar door de brievenbus. Hierna ging hij door naar school. Hij had vandaag les tot een uur en moest zich daarna melden bij moeder overste. Hij had moeite om zich te concentreren en werd diverse keren tot de les geroepen. Toen het eenmaal een uur was, liep Timmy naar de kamer van moeder overste en klopte op de deur. Binnen klonk het van de andere kant. Timmy liep naar bin..nen. Eenmaal binnen stond moeder overste achter haar buro en zei: zo Timmy, kom jij je straf aanvaarden? Timmy knikte slechts en moeder overste zei: dan sluit de deur maar achter je. Hetty komt pas over een half uur. Kleed je maar uit en ga maar voorover gebogen op mijn buro liggen. Je krijgt voor ieder te laag punt onder een voldoende 10 klappen met de plak op elke bil. Dat worden in totaal 25 klappen per bil. Timmy ging voorover gebogen op het buro liggen en stond met zijn benen gespreid. Moeder overste zei ik ga ze per vijf aan je geven.

Ze pakte de grote leren plak en liep naar Timmy. Pats, pats pats pats pats en toen hetzelfde op de andere bil. Hierna wreef ze zacht over de rode plek en greep ze hem even bij zijn zak. De pik van Timmy stond nu keihard vooruit en moeder overste vroeg: vind je dit soms lekker? Volgens mij geniet je meer van je straf dan dat ik verwacht had. Ze pakte zijn pik in haar hand en begon met haar andere hand weer met de plak te slaan. Dit ging zo door tot hij alle slagen had gehad en toen zei ze: zo nu nog even wat verzachtende creme op je kont zodat je er geen blijvende pijn aan hebt. Net op dat moment werd de deur vanaf de andere kant geopend en kwam Hetty binnen. Ze keek moeder overste aan en zei: waarom heb je niet op mij gewacht? Ze kreeg als antwoord omdat ik vermoed dat we vandaag heel wat tijd nodig gaan hebben. Hetty begon zich te ontkleden en zei tegen moeder overste hetzelfde te doen.

Toen beide, net als Timmy naakt waren zei Hetty: we gaan vandaag het lichaam van de vrouw bestuderen. Allereerst gaan we eens kijken wat de uiterlijke kenmerken zijn. Hoe kan je zien wat voor huidskleur welke karakteristieken heeft. Er zijn in principe slechts 4 kleuren in haarkleur. Deze kleur bepaalt hoe de huid zich laat zien. De meest vreemde is de albino. De persoon heeft geen kleurpigment. De ogen zijn rood en de huid en haren hebben geen kleur. Albinos kunnen heel slecht tegen zonlicht. Dan heb je de mensen met donkerblond of zwart haar. Deze hebben over het algemeen een donkerdere huidkleur. Echter als je naar moeder overste kijkt zie je dat ze zwart haar heeft, maar ook een bijna witte huid. Enig idee hoe dat kan Timmy? Timmy zei: misschien omdat haar huid altijd bedekt is. Precies zei Hetty. Daarom hebben de meeste nonnen een vrij witte huid. Echter als je naar mensen in Italie of Spanje kijkt zie je dat deze een bruinere huid hebben. Dan heb je de blondjes, zoals mezelf. Wij worden alleen bruin als we er veel moeite voor doen en veel in de zon zijn. En dan hebben we de roodharige. Die laat zich er het makkelijkst uit halen. Roodharigen hebben meestal sproeten in het gezicht, op de armen en het boven lichaam. Ook iets wat karakteristiek voor roodharigen is dat hun tepelhoven vaak boven de borsten uitsteekt en dat kan een tot twee centimeter zijn. Ze wees naar haar tepels en die van moeder overste en zei: kijk hier is geen sprake van verhoging.

Zo zei ze: nu genoeg hierover. Tijd om eens goed naar een kutje te kijken. Het is voor mij moeilijk om alles bij mezelf te laten zien dus vind ik dat moeder overste zich moet opofferen. Moeder overste zei dat ze er geen probleem mee had. Hetty zei: maar om alle te laten zien zullen we eerst dat oerwoud van je moeten vellen. Gelukkig heb ik vanmorgen mijn koffertje mee genomen. Moeder overste probeerde te protesteren maar kreeg geen gehoor. Hetty zei: ik zal een handdoek op je buro leggen, daar mag je op gaan liggen en dan ga ik jouw kut eens onder handen nemen. Ze spreidde de handdoek en klopte erop. Moeder overste ging liggen en Hetty begon met de tondeuse het grove werk en toen dat gedaan was spoot ze de kut vol scheerschuim en ging met een scheermes verder tot ze helemaal kaal was. Nu omdraaien zei Hetty, ik wil je kont ook kaal hebben. Ze schoor alles weg. Er bleven slechts een paar haren op haar anus staan en die werden met pincet weggehaald. Zo zei Hetty, nu mag je je weer omdraaien en ga ik alles aan Timmy laten zien. Timmy, kom maar dichtbij me staan.

Hetty legde uit over wat waar zat in de kut, de urineleider en de clit en vertelde dat bij sommige vrouwen de schaamlippen verder naar buiten staken dan bij andere. Ok zei Hetty, dat was de theorie, nu gaan we aan de praktijk beginnen. We splitsen de les van vandaag op in drie delen. Het hoofd, het bovenlichaam en het onderlichaam en we gaan ons concentreren op wat je met je tong kunt bereiken. Na elk deel dat ik je leer ga jij dat in praktijk brengen bij moeder overste. We gaan beginnen met kussen. Kom maar eens hier Timmy en kus mij maar eens. Timmy ging naar Hetty toe en kuste haar op de mond. Timmy, de volgende keer dat je dit doet, wil ik dat je je lippen niet stijf op elkaar houd en volgt wat ik ga doen. Hetty pakte het hoofd van Timmy ben kuste hem weer, dit keer echter hadden beide hun lippen open en ging Hetty met haar tong bij Timmy naar binnen en begon de binnenkant van zijn mond te bespelen. Timmy deed hetzelfde bij Hetty en al snel stonden ze naakt tegen elkaar te tongen. Na een dikke minuut verbrak Hetty de tongzoen en zei: je kan nog veel meer doen met je tong behalve wat we zojuist gedaan hebben. Ze zei: Timmy, lik mijn oorlel eens. Timmy deed dit en een zachte kreun kwam uit de mond van Hetty. Ga door zei ze zacht en Timmy deed dat en zakte daarna af in haar nek en begon haar daar ook zacht te kussen. OOOOOHHHHH klonk het, ga door, bijt zacht op mijn oorlel, ik kom bijna klaar. Timmy deed dit en Hetty kwam klaar zonder sexuele handelingen. Hetty zei: nu mag je dit oefenen op moeder overste, maar ze moet wel haar sluier afdoen.

Moeder overste keek Hetty aan en die zei: jouw afspraken, weet je nog. Moeder overste deed haar sluier af en Timmy stapte naar haar toe en pakte zacht haar hoofd en bracht zijn lippen naar die van haar. Moeder overste mompelde zacht: heer vergeef mijn zonden en ze bracht haar lippen naar de zijne. Van een eenvoudige kus gingen beide monden open en begon het tong vechten, of beter gezegd het tong strelen. Ze stonden bijna vijf minuten te tongen toen Timmy de zoen verbrak en haar nek begon te kussen. Moeder overste greep tussen hun in en pakte de pik van Timmy in haar hand en begon hem langzaam af te trekken terwijl ze weer zacht zei: heer vergeef mijn zonden, heer, heer, heerlijk ga door en ze kreunde zacht. Timmy nam haar oorlel tussen zijn lippen en begon er zacht op te zuigen. Het kreunen werd luider en het trekken werd sneller. Ook Timmy begon nu te kreunen en zei zacht: ik ga jou zo onder spuiten. Moeder overste duwde hem een stukje van haar af en op dat moment kwam Timmy klaar. Ze richtte zijn pik op haar tieten en het zaad vloog recht op haar af. Het raakte haar tieten en buik en toen hij uitgespoten was zei ze: moet ik het opruimen of laten we het zitten. Hetty zei: laat het maar zitten. We gaan nu beginnen met het tweede deel. Timmy, kom maar weer hier.

Ze nam Timmy bij de hand en zei: tot nu toe heb je alleen nog maar je handen gebruikt om met onze tieten te spelen. Nu word het tijd dat je ook je tong leert te gebruiken. Je gaat nu langzaam met je tong langs de contouren van mijn tieten. Heel rustig en heel zacht. Als je dat gedaan hebt ga je met je tong langs de zijkant van mijn bovenlichaam. Begin onderaan, werk je weg naar boven en bij mijn hals aangekomen ga je aan de andere kant weer naar beneden. Dan ga je met je tong vanaf mijn navel terug omhoog en neem je om beurten mijn tepels tussen je lippen en laat je je tong ermee spelen. Ga je gang. Timmy deed als gevraagd en Hetty kreeg kippenvel van wat hij met haar deed. Toen hij uiteindelijk haar tepels verwende trok ze hem hard naar haar en begon ze hem weer te tongen. Ze zei naderhand: je bent een uitstekende leerling, jammer dat je niet zo bent in je Engels. Ga nu maar vanaf het begin doen wat je bij mij gedaan hebt, alleen dan met moeder overste. Timmy vroeg vanaf stap 1? Ja vanaf het begin zei Hetty. Timmy liep naar moeder overste en nam haar hoofd in zijn handen en begon haar eerst uitbundig te tongen en met haar nek en oorlellen te spelen. Moeder overste kreunde dat het een lieve lust was en toen Timmy het tweede deel voor zijn rekening nam kwam ze bij het gaan van zijn tong vanaf haar navel naar haar tieten heftig klaar. Timmy keek naar Hetty en zei: wat moet ik met dat zaad doen? Oplikken natuurlijk zei Hetty, het is je eigen lichaamsvocht dus het zal geen kwaad doen.

Timmy likte de tieten en buik van moeder overste schoon en toen ze tot rust gekomen was zei Hetty tegen moeder overste: nu moet je hem bedanken, kus hem eerst maar even op de mond en dan mag je zijn pik kussen en hem in je mond nemen en met je tong zijn eikel verwennen. Moeder overste zei: dit is niet volgens afspraak en Hetty antwoordde: nee, maar nu heb ik het voor het vertellen en ga jij doen wat ik van je vraag. Met tegenzin begon ze aan haar taak. Hetty zei: je mag ook met je tong in zijn pisgaatje gaan en terwijl je zijn eikel behandeld mag je ook zuigende bewegingen maken. Dat heet pijpen. Moeder overste deed als gevraagd en Timmy begon zacht in haar mond te stoten. Steeds een beetje dieper tot hij voelde dat hij ging klaarkomen. Deze sensatie was gewoon teveel voor hem. Hetty zag het gebeuren en zei tegen moeder overste: nu flink slikken want Timmy gaat je mondje volspuiten met lekker dik zaad. Moeder overste wist het meeste weg te slikken. Er liep wat langs haar mondhoeken naar beneden maar dat was niets in vergelijking met wat ze weggeslikt had. Toen Timmy zijn pik uit haar mond trok ging Hetty naar moeder overste en likte het resterende zaad weg en gaf ze haar een tongzoen. Geschokt vroeg Hetty? Moeder overste zei: dit had ik niet verwacht.

Mooi dan gaan we nu voor deel drie. Timmy kom maar tussen mijn benen zitten dan mag je mijn kutje gaan likken. Maar wel zoals ik het wil. Ik wil dat je met je tong langzaam vanaf mijn dijen omhoog gaat, dan de buitenste schaamlippen likt en langs de andere kant naar beneden gaat. Doe dit een paar keer voor je mijn binnenste schaamlippen tussen je lippen neemt en erop zuigt, om beurten vijf keer, daarna ga je met je tong diep in mijn kut, maar blijf bij mijn clit weg. Laat je tong de binnenkant van mijn kut maar eens onderzoeken en dan tenslotte, mag je mijn clit likken tot ik weer klaarkom. Timmy begon hieraan en was zeker 25 minuten bezig en Hetty kwam twee keer klaar voor Timmy haar clitje gegon te likken. Hetty zei: zuig het naar binnen in je mond en gebruik dan je tong. OOOOOHHHHH JAAAHHH GA DOOR GA DOOR IK KOM IK KOM en ze spoot een lading kutvocht over het gezicht van Timmy. Die schrok ervan en liet haar clit gaan. Hetty zei: dat was ik vergeten je te vertellen, vrouwen kunnen ook spuiten. Tijd voor jou om moeder overste de complete behandeling te geven.

Timmy begon met de tongzoen, nek en oorlel. Daarna met zijn tong haar bovenlichaam verwennend en ging toen tussen haar benen zitten en begon te doen wat Hetty had gezegd. Hetty ging achter moeder overste staan en deed haar armen om haar heen en begon met haar tepels te spelen. Ze draaide het hoofd van moeder overste en ging tegelijkertijd haar tongzoenen. Timmy was bezig met haar buitenste schaamlippen en zag dat moeder overste klaar kwam. Het vocht droop uit haar kut. Tijd voor Timmy om dat gaatje te verkennen en hij begon haar kut uit te likken. Moeder overste had het niet meer en kwam nogmaals schreeuwend klaar en verloor de macht over haar blaas. Ze piste Timmy in zijn gezicht en mond. Timmy maakte het niets meer uit. Dit was gewoon net als op de pc, harde porno en begon nu de clit van moeder overste tussen zijn lippen te zuigen en met zijn ruwe tong erover heen te gaan. Moeder overste bleef klaarkomen. OOOOOHHHHHHH HEER WAAROM HEB JE MIJ DIT NIET EERDER LEREN KENNEN> IK KOM IK KOM. Hetty ging achter haar vandaan en trok haar naar het buro waar ze moeder overste op legde zodat ze met haar kut op de rand van het buro lag. Ze zei tegen Timmy: en nu moet jij jouw dikke pik in haar kut steken en haar neuken zoals ze nog nooit geneukt is. Timmy vroeg: help je mij? Natuurlijk help ik jou.

Timmy zette zijn dikke zwaar beaderde pik tussen haar schaamlippen en duwde deze langzaam bij moeder overste naar binnen. Die gilde nee, dit is mijn heilige plekje. Timmy zei: dan gaat jou heilige plekje kennis maken met mijn heilige pikje en hij duwde zijn pik tot aan de wortel in haar. Hetty zei: nu langzaam eruit trekken tot enkel je eikel nog in haar zit en dan weer naar voren en dit blijven repeteren. Timmy deed dit en moeder overste begon van protesteren naar waarderen te gaan en ze kreunde en kreunde. Hetty speelde met de tieten van de vrouw en Timmy zei: dit is nog lekkerder dan in haar mond. Hij neukte haar voor een half uur gedurende welke ze nog twee keer klaar kwam en toen zei Timmy: Hetty, ik kom bijna, moet ik mijn pik nu uit haar trekken? Hetty zei: ben jij gek, laat haar ook maar eens voelen hoe het is om volgepompt te worden. Timmy stootte nog twee keer diep in haar en moeder overste riep: ik voel hem in me spuiten. Oh mijn god het zijn zeker vijf stralen die ik gevoeld heb. Hetty gaf haar nog een tongzoen en zei: je bent geslaagd voor je examen. Timmy trok zijn pik uit haar en een vloed met zaad volgde. Moeder overste stond op en gaf Timmy nog een tongzoen en zei: woensdag en vrijdag ben ik hier maar heb dan nog twee zusters bij. Een voor woensdag en een voor vrijdag. Hetty zei: zolang ze kale kutjes hebben mogen ze meedoen. Moeder overste zei: daar zorg ik voor, en dan ga ik uitleggen wat je met ze moet doen. Ik weet het nu zelf ook. Je moet het eerst bij mij voordoen en dan bij de zusters herhalen, en jij Hetty hoeft er niet bij te zijn.

Bull zei Hetty. Ik ben er voor morele ondersteuning. Ieder trok hun kleding aan en toen Timmy op zijn horloge keek zag hij dat het half zeven was. Zijn moeder zou wel boos zijn. Hetty nam het initiatief en zei: geef me je telefoon maar. Timmy deed dit en Hetty belde Emma en zei: Timmy is te laat omdat hij strafwerk had. Hij heeft zijn les geleerd en gaat samen met zijn vriend die ook straf had de stad in. Hij zei tegen mij dat hij bij zijn vriend bleef slapen en morgenvroeg naar de bijles bij mij thuis komt. Hij heeft gevraagd of ik dat aan jou wilde doorgeven omdat hij bang was dat je hem anders niet zou geloven. En als je nu nog twijfelt, ik ben nog op school en moeder overste staat naast mij die alles kan bevestigen. Emma zei: nee ik geloof het wel en zie hem morgen wel. Hetty hing op en zei tegen moeder overste: ik zal 3 onze vaders bidden voor die kleine leugen. Moeder overste zei: hij heeft zijn vrijheid verdient. Eenmaal buiten zei Timmy: bij welke vriend blijf ik slapen en Hetty zei: bij mij, wie anders. Jij ligt straks samen met mij op mijn bed en of er geslapen gaat worden zullen we nog wel eens zien. Ze fietsten samen terug naar het huis van Hetty.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9934 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Timmy word 18 deel 3”

Plaats een reactie