BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tamara uitgewoond

Tamara zat doelloos voor zich uit te staren. Wat had haar leven nog voor zin vroeg ze zich af, nu haar vriend haar de laan uit had gestuurd. En voor hem had ze alles opgeofferd. Ze wilde een leuk leven leiden met hem, samen leuke dingen doen, samen genieten en dat alles gelardeerd met heftige seks. Maar na drie jaar kreeg die eikel de behoefte zijn lusten tussen een paar andere dijen te bevredigen. Tamara had veel voor hem opgeofferd. Ze was gestopt met haar goed betaalde bezigheid als sekswerker en escortgirl. Ze zouden samen gelukkig worden. Verdomme, wat een klootzak, dacht Tamara. Want ze wist niet hoe het nu verder moest. Ze was immers al haar relaties uit haar sekswerkers bestaan kwijt.
En zo schoten de gedachten door haar hoofd. Gedachten die ze wegspoelde met whisky. Tamara was op onverklaarbare wijze terecht gekomen in een plattelandscafé. Na de explosieve beëindiging van haar relatie was ze in haar auto gestapt. Haar rit eindigde bij een dorpscafé. En daar zat ze nu aan de bar, zoals dat heet, haar verdriet weg te drinken.

“Jij kijkt ook niet erg vrolijk.” Ze keek op en zag een vijftiger naast zich staan. “Jij zegt het.” “En dat nog wel met een lekkere bel whisky voor je. Mag ik naast je komen zitten. Ik ben Ties. Voor mij ook een whisky graag.” Ties wreef zijn hand zacht over haar rug en voelde geen BH. “Volle borsten en geen BH,” schoot het door hem heen. Hij bleef haar rug zacht masseren. “Is je verkering soms uit?” vroeg Ties. “Hoe weet jij dat? Maar het antwoord is ja!” “Ik weet het niet ik gokte. Je ziet er verdrietig uit. En als er iets met een familielid is of een goede vriend of bekende dan ga je daar heen om elkaar te troosten en te bemoedigen. Maar als je relatie stuk loopt dan werkt dat niet. Dan is je verdriet wegspoelen met alcohol een voor de hand liggende oplossing.” “Hee Karel kan hier nog een dubbele whisky naar toe, zet maar op mijn rekening.”
Ties bleef haar rug masseren en liet zijn hand zakken tot haar billen. “Eh ja ja dat voelt goed.” “Ik help graag. Maar hoe heet je eigenlijk?” “Eh ja hoe heet ik, eh oh ja, tha..tha..Tamara.” “Een mooie naam die past bij je mooie lijf.” “Mijn vr..vr..vrrriend denkt daar anders over. Hij neukt nu een jo..jo..jong sletje.” “Het leven is soms hard, ook voor mooie vrouwen. Maar hoe denk je vanavond thuis te komen. Volgens mij kun je niet meer autorijden.” “Goe..goe..goede vr..vr..vraag. Weet jij het antwoord?” Denkend aan de bekende spreuk, ‘een dronken vrouw is een engel in bed,’ zei Ties, “Ik woon hier niet ver vandaan, als je wilt mag je bij mij, in het logeerbed, overnachten.” “Eh..eh..eh..ja..ja dan ga je me zeker neu..neu..neuken.” “Dat was niet mijn bedoeling tenzij dat graag wilt natuurlijk,” loog Ties schijnheilig. “Da..da..dat we.. weet ik niet ik ben ik nu een bee..bee..beetje dronken, niet gei..gei..geil,” mompelde Tamara. “Maar wat niet is, kan nog komen,” pareerde Ties, hoopvol.

Ties rekende af met Karel. Hij hielp Tamara van haar kruk en sloeg een arm om haar heen. Onder haar arm door zag hij kans één van haar borsten aan te raken. Wauw wat een lekkere volle tieten. Hij kneep er zacht in. Terwijl ze voortstrompelden schoof hij zijn hand door naar een tepel en begon die te bewerken. Hij liet de tepel ronddraaien tussen duim en vingers. Hij voelde de tepel zwellen en harder worden. “Jaahh” zuchtte zijn dronken sletje. ”Ik moe..moe..moet pissen.” Tamara zette een voet op de bumper van de auto van Ties, trok haar slipje opzij en op dat moment kwam er een volle straal uit haar openstaande kut. Ties zag dat ze een heerlijk kut had, met volle lippen en lekkere naar buiten hangende kleine schaamlippen. Een kut om van te dromen. Hij pakt zijn mobieltje en verlichtte en filmde die heerlijke kut. Hij kreeg gelijk een dijk van een stijve. Tamara bleef de ‘golden shower’ produceren. Ties maakt zijn broek los om zijn pik meer ruimte te geven. Hij was inmiddels bloedgeil en wilde nog maar één ding Tamara neuken. Eindelijk was ze uit gepist. “Lekkere kut heb je, geile slet. Doe je slipje uit.” Tamara was verbaasd maar de woorden van Ties deden haar terugkeren naar haar oude leven. Maar ze aarzelde. “Geile hoer, doe je slipje uit en wel nu direct.” Ze schrok van die woorden. Maar voordat goed en wel bezig was met het uittrekken, pakte Ties haar vast en duwde haar voorover op de motorkap.

Hij pakte haar slipje en met een krachtige beweging trok hij die weg met een scheurend geluid. “Je bent mijn loopse teef, spreid je benen.” Ties stond achter zijn hoerige vriendinnetje met zijn broek op zijn enkels. Hij greep haar heupen. Pakte zijn stijve, keiharde lul en posteerde die in de opening van haar natte kut. Hij wachtte even en ramde met één forse stoot naar binnen. “Jaahh jaaahh jaahh ooohhhooohh. . .” schreeuwde de dronken Tamara. Met felle en harde stoten neukte Ties zijn teef die alleen maar kreunde en hijgde. Haar kut was drijfnat ze deed nog pogingen haar kutspieren samen te trekken op de stoten van haar wilde reu. Feller en harder neukte een bloedgeile Ties. Voor zijn gevoeld was zijn lul nog nooit zo hard en dik geweest. en werd bij iedere stoot in de kut van zijn hoerige sletje gezogen. Het duurde niet lang en hij greep haar heupen stevig beet en duwde met alle kracht zijn lul diep in haar wellustige onderlijf. “Auw auw auw jaahh je neu . . neu . . neukt mijn ba..ba..aa.baarmoeder auwhwhwhwhw.” Schot na schot spoot hij zijn warme zaad in zijn teefje. “Ik voel je warme zaad, spuit me vol. Spuit mijn kut vol. Neuk me klaar.” Tamara lag uitgeteld op de motorkap. “Jaahh dat was lekker wat heb je me heerlijk geneukt,” hijgde Tamara. Zaad en kutsappen dropen uit haar kut langs haar dijen toen de slapper wordende lul van Ties langzaam uit haar tevenkut gleed.

Ties pakte Tamara vast en leidde haar naar de auto. “Ik moet mijn slipje nog weer aan.” Ties pakte zijn telefoon en scheen wat rond maar zag niets liggen. Bovendien realiseerde hij zich dat hij het, om snel bij haar kut te komen, waarschijnlijk stuk had getrokken. “Ik zie niet waar het gebleven is, maar ik heb thuis nog wel wat slipjes van ex-vriendinnen liggen, dus dat komt helemaal goed.” “Wa..waar gaan we heen?” “Naar mijn huis, kun dan kun je je roes uitslapen.” Tamara legde haar hand op zijn kruis en voelde de harde lul van Ties. “Je hebt een lekk..lekk..lekkere lul. Lang en dik daar hou..hou..houd ik van dat voelt lekker vol. En het maakt me geil.” Ze kneep hard en fel in zijn lul, dat voelde niet lekker, maar Ties gaf geen krimp.

“Wat een groot huis.” “Ja het is een oud herenhuis dat is omgebouwd tot drie appartementen. Daar wonen nog twee mannen.” Even later waren ze in het appartement van Ties. Hij leidde zijn hoertje direct naar de slaapkamer. “Geile slet, uitkleden!” De dranknevelen bij Tamara begonnen langzaam wat op te trekken. “Eh ik dacht dat ik mocht slapen.” “Straks eerst wordt er geneukt.” “Maar je hebt me al geneukt.” “Mond houden uitkleden en doen wat ik zeg.” Tamara was overdonderd, maar besloot geen tegenstand te bieden. Weldra stond ze naakt voor Ties. “Verdomme wat heb je een lekker lijf, wat heb je een fantastisch geil makende kut. Je kleine kutlippen hangen lekker naar buiten. Wat is je kut lekker nat. Geile teef ik ga je neuken.” Terwijl hij tegen zijn teefje sprak, kneep hij in haar tieten. “Auw auw, jaahh lekker,” hijgde Tamara. Ties duwde Tamara op bed. “Benen spreiden kuthoer, benen spreiden.”

Ondertussen ontdeed Ties zich razendsnel van zijn kleren. Zijn stijve lul stond als een boegspriet recht vooruit. En Tamara lag, nog enigszins door de drank beneveld, wijdbeens op bed. Haar natte kut stond wij en uitnodigend open. Ties ging tussen haar benen liggen en zetten zijn eikel tegen haar kutlippen. Op dat moment ging er een siddering door haar lijf en begon Tamara zacht te kreunen. Ze trok haar benen een beetje op. Ties wachtte even en duwde toen met een felle stoot zijn harde stijve lul diep in zijn teefje. Hij was nog steeds bloedgeil en begon haar in een hoog tempo te neuken. Van tegenstribbelen was bij Tamara geen sprake meer. Ze vond het geweldig lekker om hard en fel geneukt worden. Ze genoot met volle teugen. Scheuten van geile genot schoten van haar kut naar haar tepels. “Jaahh neuk me neuk me diep jaahh. Jaahh ik ben je teef, ik ben je geile teef, neuk me, hard en diep!! Wat heb je een heerlijke dikke lul. Ik voel je in ieder plekje van mijn kut. Neuk me neuk me woon me uit ik ben helemaal van jou, neuk me klaar, spuit me vol jaahh jaaahh.” Ties bleef in een hoog tempo door neuken en in haar kot op en neer stampen. In en uit haar kut ramde hij zijn stijve lul. Tamara probeerde in hetzelfde tempo haar kutspieren samen te trekken om de harde lul van Ties extra te masseren, maar daarvoor lag het tempo te hoog en was Tamara nog te veel door de drank beneveld. Het duurde dan ook niet lang of Ties kwam heftig klaar.

Kreunen en hijgend perste hij zijn lul zo diep mogelijk in de kut van zijn hoer en spoot zijn zaad tegen haar baarmoeder. “Geile dekhengst ik voel je warme zaad jaahh jaahh, spuit mijn kut vol, spuit me klaar.” En op dat moment kwam ook Tamara weer klaar. Gillend en kreunend duwde ze haar kut om hoog om die heerlijke harde dikke lul van Ties zo diep mogelijk te voelen. Ze bleef schreeuwen en krijsen dat ze klaarkwam en dat ze zijn hengstenlul tegen haar baarmoeder voelde.
“Slet, ga op je knieën!” commandeerde Ties. Hij was nog steeds ontzettend geil. Liggende op haar knieën droop het zaad en de kutsappen uit de flamoes van Tamara. Ties haalde zijn handen langs haar druipende kut en veegde de sappen tussen haar billen. Tamara had door wat de bedoeling was. “Nee niet in mijn kont, niet in mijn kont neehh neehh.” Maar Ties ging achter haar zitten en duwde zijn eikel tegen haar sterretje. Hij greep haar heupen, en begon te duwen. Tamara verkrampte. Maar Ties zette door. “Kom op geile kut, laat je niet kennen. Je bent vast wel eens vaker in je kont geneukt. Niet van dat benauwde.” “Ja maar niet door zo’n dikke lul als die van jou.” “Dan maak je dat ook eens mee.” Langzaam duwde Ties door. “Wat heb je een heerlijke strakke kont en wat een fantastische billen. Ties drong zo diep mogelijk bij zijn sletje naar binnen en begon toen langzaam in en uit te stoten. En tot zijn verbazing en genoegen begon Tamara op zijn ritme haar kringspier te spannen en te ontspannen. En het duurde maar even of Ties kwam luid kreunend klaar. En met een forse brul spoot Ties zijn zaad in haar darmen. Tamara reageerde met een luidruchtig “Jaahh jaahh spuit me vol!”

(wordt vervolgd)

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door trian

Ik schrijf graag verhalen over rijpere vrouwen, over moeders en zonen. Ik sta open voor reacties en commentaar, devries47@hotmail.com

Dit verhaal is 14981 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Tamara uitgewoond”

    • Ben benieuwd naar het vervolg. Denk dat de buurtjes ook wel uitgenodigd zullen worden om haar te neuken.
      Heerlijke vrouw die Thamara.

Plaats een reactie